donderdag 14 maart 2013

Anass

De zaak Anass begint zolangzamerhand bij de complotters hysterische trekjes te krijgen. Net als eerder bij de zaak Vaatstra. Hoewel, het is eigenlijk vooral razende roeland Martin Vrijland die zich er druk over maakt. Die heeft kennelijk zo op de familie ingepraat dat hij het politierapport in handen heeft gekregen.

En omdat Martin maar blijft geloven in een rituele kindermoord, wordt iedere onduidelijkheid in dat rapport uitgelegd als bewijs. En als iets niet wordt toegelicht dan is dat een bewuste weglating. Of als de politie weigert processtukken aan de advocaat van de familie te verstrekken in het belang van het opsporingsonderzoek, toch geen ongebruikelijke procedure, dan vindt Martin dat natuurlijk ook weer verdacht.

Niet gehinderd door enige kennis van zaken gaat Martin dan ook nog een NFI rapport interpreteren. Een slordig en bewust slecht in elkaar geflanst (...) rapport, aldus Martin, die het als voormalige sales professional natuurlijk beter had gedaan, dat begrijpt een kind.

Maar dat de politie tot de conclusie is gekomen dat het wel eens zelfmoord zou kunnen zijn, is wel degelijk te begrijpen, alleen moet je het rapport dan wel zonder Martins dikke David Icke-bril lezen: Geen letsels die wijzen op verzet, volledig gekleed, huidkneuzingen als gevolg van verstikkingen vanwege een gebreide sjaal die straks om hals en nek was gewikkeld.

'Valt u ook op dat er nergens gesproken wordt over onderzoek naar de geslachtsdelen of “lichaamsopeningen?' vraagt Martin zich af. Ja, net zomin als het over zijn tenen gaat. Of over zijn knieën. Wellicht omdat geen afwijkingen zijn geconstateerd, vermoedt Barracuda.

Martin denkt ook nog taserwonden op zijn gezicht te kunnen onderscheiden. De logica is weer ver te zoeken, al was het maar omdat een taser de spieren verlamt, en dus eerder het onderlichaam het doel zou moeten zijn.

Er valt nog iets op: Martin poetst de psychische problemen van de jongen weg, en houdt details daarover achter, want dat komt hem even niet uit. Ook de verhalen over pesten kunnen volgens Martin niet waar zijn. Martin wil immers dat zijn versie geloofwaardig wordt gevonden. Weg met al die vervelende ruis.

Ook bij de belendende percelen moet iemand het vooral niet wagen om te suggereren dat Anass mogelijk door een spelletje chocking om het leven zou kunnen zijn gekomen. Laat David Icke het vooral niet horen!

Gisteren werd het dieptepunt bereikt toen Vrijland de nieuwe advocaat van de familie, Nico Meijering, ook nog eens ging schofferen. Zo vol is Martin van zichzelf, dat hij Meijering wel even gaat vertellen wat die moet doen. 'Zijn het misschien je vriendjes uit de vrijmetselaars loge binnen justitie die je gevraagd hebben nog even de zaak op de rem te houden?'

Dat de vader van Anass de verklaring van zelfmoord niet accepteert, valt te begrijpen, maar een ding weet Barracuda nu al: deze Martin gaat zeker geen klaarheid in de zaak brengen. Bij Marokko Forums wordt hij massaal uitgespuugd. Gelukkig niet op zijn eigen blog. Genoeg klapwiekende aluhoedjes die achter Martin aanrennen. De gecontroleerde media, illuminatie, psychopaten en psy-ops vliegen je weer om de oren.

31 opmerkingen:

 1. Goeie, uit het forum:

  Inderdaad, die Vrijland is een intrigant. Hij levert valse hoop aan de nabestaanden en manipuleert voor eigen gewin. Eigenlijk komt dat heel duidelijk uit zijn opmerkingen naar voren. Over het autopsie rapport zegt hij; waarom alleen dat gedeelte van zijn lichaam onderzocht en niet de rest. Terwijl in het rapport duidelijk staat dat er verder over het gehele lichaam geen afwijkingen zijn gevonden. Zo duidelijk manipulatief dat mannetje. Bah. Nou, dat dus! Ach arme, die familie :(. Hij creëert alleen maar onrust en wantrouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vrijland is inderdaad een eerste klas vuilak die er blijkbaar een kick van krijgt om de familie van Anass de afgrond in te manipuleren. Niet dat hij die familie ook maar ergens mee helpt, want naar aanleiding van zijn gestook ontsloegen ze zelfs mr Spong, die uitstekend werk voor ze had kunnen doen.

  Ook diskwalificeerde hij zich volledig als "onderzoeker", omdat hij lijdt aan een extreme vorm van tunnelvisie. Alles wat niet in dat plaatje past probeert hij weg te censureren: de psychische problemen van Anass, het feit dat hij gepest werd, de mogelijkheid dat het een uit de hand gelopen "choking" spelletje was, hij onderzoekt het niet met een "open mind" maar probeert in plaats daarvan zulk soort geluiden te onderdrukken, zodat alles netjes in zijn vooroordelen en paranoide-schizofrene blik op de wereld past.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In het begin kon je er nog om lachen, maar het is nu echt om te kotsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien gaat het muisje nog een staartje krijgen. Het lijkt me wel van belang dat de politie een hartig woordje gaat spreken met de vader van Anass, wiens rol ik sowieso dubieus vind. Die woonde in Marokko en Anass werd geholpen door Jeugdzorg vanaf het moment van de scheiding van zijn ouders. Het is niet heel speculatief om te veronderstellen dat de persoonlijke problemen van Anass alles te maken hadden met zijn vader, die nu kosten noch moeite spaart om het onderzoek waar mogelijk te verstoren.

  Volgens mij doet die vader dat omdat hij aan z'n water voelt dat er vooral een verband is tussen de zelfmoord van Anass en hemzelf. Die probeert uit man en macht oorzaken te vinden die niet met hem samenhangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij Klokkenluideronline weer een of andere mafkees:

  'Mijn dringende oproep aan u is dan ook om vanaf HEDEN verantwoording te nemen in deze zaak voor de belangen van de familie en deze hierbij DAAD werkelijk vertegenwoordigen. Ik geef u hierbij één kans om te laten zien dat u niet de belangen vertegenwoordigt van de elite waarover ik hierboven melding maak. U krijgt één kans om te laten zien dat uw bloed in de goede richting stroomt. Dat u een Hart heeft.'

  Ik geef u een kans? En dan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lachen, die open brieven. Was getekend: dennisthemenace. Eh...wie? U bent?

  De schoffering van Meijering zou de ogen van de familie moeten openen. Ik zou dat niet pikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "omdat hij aan z'n water voelt dat er vooral een verband is tussen de zelfmoord van Anass en hemzelf. "

  Zo'n suggestie in het openbaar maken vind ik net zo verwerpelijk als de speculaties van Martin Vrijland. Het is namelijk een forse beschuldiging terwijl je de werkelijke achtergronden (waarschijnlijk) helemaal niet kent. Ik ook niet, niemand niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ruud

   Ik vind het op z'n zachtst gezegd opmerkelijk dat een vader het sectierapport van zijn zoon lekt en denk ook niet dat het "rocket science" is om te veronderstellen dat een vader zich schuldig voelt als hij vers gescheiden is, duizenden kilometers verderop woont en zijn kind zo dolgelukkig was met de situatie dat die bij Jeugdzorg liep.

   Dan grijp je natuurlijk iedere strohalm aan die jouw morele aansprakelijkheid voor de dood van je kind weg kan nemen. Ik heb eerlijk gezegd niet zo te doen met die vader, al was het maar omdat die zijn gezin al lang en breed verlaten had. Mijn mededogen richt zich in ieder geval op de gezinsleden van Anass, dan heb je het over zijn zus en zijn moeder. Die hoor je verder niet, omdat die op een normale en waardige manier de dood van hun geliefde zoon en broer verwerken.

   Volgens mij is die vader op een nogal bizarre manier de rol van "pater familias" terug aan het pakken, terwijl je de werkelijke gezinsleden van Anass verder niet hoort.

   Projectie? Zou zeker kunnen. Ik heb ook een zoontje van dertien en weet hoe hard hij mij nodig heeft in deze fase. Vandaar dat ik dan ook een co-ouderschap heb en met pijn in het hart lucratieve IT projecten in Dubai de komende vijf jaar niet ga doen.

   Verwijderen
  2. Lijkt me duidelijk dat je geen Sherlock Holmes hoeft te heten om te vermoeden dat de vader van Anass - mede - wordt gedreven door schuldgevoel. Op zich vind ik dat best menselijk en begrijpelijk.

   Dat zo'n stuk verdriet als Martin Vrijland daarin gaat zitten stoken is zum kotzen. Net zo misselijkmakend als het gedrag van Kat en Dankbaar in de zaak Vaatstra.

   Verwijderen
 8. De handhaver die Vrijland (incl. de "bevriende" arts) oppakt , mag van mij een standbeeld krijgen. Deze kletsmajoor is nog niet in staat , om zijn eigen veters te strikken. Geen ene drol weten we van deze tragische kwestie.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vrijland is toch de zgn. "anonieme uploader" ? Terwijl alle kranten zeggen dat bron onbekend is, zegt ie zelf :

  "Van een zeer betrouwbare bron ontving ik zowel het rapport van het Nederlands Forensisch Instituut als het Procesverbaal van de Politie Haaglanden"

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het wordt nog veel erger.
  Vrijland heeft een 'analyse' van het NFI rapport door zijn 'vriend en arts Ton' op zijn blog gezet.

  Enig speurwerk leverde op dat deze 'arts' o.a. over zichzelf zegt;
  My name is Antonius Bonifacius HOFSTEDE, but most people call me Ton / Tonnie / Tony. I was born in 1958 in Holland, Europe. I am not schizoprehnic, nor is my second personality. But I do live or have lived two lives:
  - A working-life as a business man and;
  - A personal-life as a father and a friend.


  Bron

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat Vrijland als hij al wordt uitgekotst de vruchten van zijn walgelijke actie mag plakken. Ik ben tegen bedreigingen en dat soort werk, maar die gasten die onaneren over het lijk van een puber mag van mij worden aangepakt. Gelukkig is Wim Dankbaar daar achter gekomen die houdt zich stil maar dat geldt dus niet voor Martin en Micha. Hoezo ´medeleven met de familie´. Vrijland heeft op zijn site foto´s gezet van de gebedsruimte van de moskee toen de baar aankwam. Ranzige gast, hij zou zich moeten aanmelden bij de NWO die betalen daar nog voor ook bij sommige bladen.

  @ Ruud en Jeroen

  Als ik de verhalen van mijn puber hoorde dan zaten er vele ongelukkige pubers tussen met anorexia, boulimia of die aan zelf mutilatie deden of zich helemaal suf blowden omdat ze een depressie hadden. Waarom een puber zelfmoord heeft gepleegd kan vele oorzaken hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Nog wat achtergrondinfo over 'arts' Ton de vriend van Vrijland.

  Zegt m.i. genoeg over met welke zwaar getraumatiseerde figuren we hier dus te maken hebben. En dan nog doodleuk een 'vacature' voor een '3e vrouw' plaatsen. Humor. Oef...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Op GS is te lezen dat Martin alle reacties wist die hem niet aanstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfs als je de commentaren op GS is het walgelijk. Aan de ene kant gaan er de befaamde islam critici weer helemaal uit hun dak. Iessss coeltoer dat er niet gedacht mag worden over zelfmoord of nog even wat vergelijkingen met vliegtuigkapingen. Dan heb je nog een aantal dat meegaat in de alu hoedjes en 1 of 2 die nog wat zinnigs zeggen.

   En natuurlijk komt Joris ook weer voorbij. Ik ga me werkelijk afvragen wanneer het verstand ooit weer terugkeert.

   Overigens zal Spong wel blij zijn dat hij niet meer in zicht is die zit niet te wachten op Micha Kat en zijn volgelingen.

   Verwijderen
 14. Ach, die Vrijland is gewoon een slappe drol. Hij heeft een uitnodiging gehad van de MSM om zijn kijk op de zaak te komen toelichten toelichten, gaat ie er niet op in...

  Eigenlijk is hiermee alles gezegd...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oho Barra wordt genoemd bij Vrijland.

   Naar aanleiding van een kritische reageerder of een troll volgens Vrijland.

   Dat soort mensen kunnen zich melden bij de daarin gespecialiseerde trollensites als Barracuda.

   Leuk dat wij als trollen worden gezien, heus ik loop naast mijn schoenen. Ik ben nu dus Dorothy Parker een troll volgens een onanerende kneus.

   Verwijderen
 15. Best handig, zo'n lijstje met complotbloggers.

  Hier wat inzicht in de motivaties van de volledig onbevoordeelde onderzoeker Martin Vrijland. De Tros Nieuwsshow overwoog hem een podium te bieden, maar hij weigerde.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij wil vermoedelijk niet met zijn gezicht herkend worden. Ik neem aan dat Vrijland niet zijn echte naam is. Bovendien moeten er binnenkort weer centjes op de plank komen. Dan zijn die complotten niet zo handig. Dat weet hij natuurlijk maar al te goed.

   Verwijderen
 16. Er zijn vele mensen betrokken bij dit onderzoek. En allen liegen. Of zwijgen. Of treden niet naar buiten. Of draaien het hoofd af.Een vrouw die het van horen en zeggen heeft. Agenten die zelf kinderen hebben. Dat hele KLOL heeft niets meer te maken met klokkenluider zijn. Want zij willen niets meer dat de bellen blijven rammelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "Hij wil vermoedelijk niet met zijn gezicht herkend worden."

  Valt mee, bij een radioprogramma, meestal staat bij de webaankondiging geen fotootje, en de presentatoren kunnen al die gezichten vast niet allemaal onthouden, met zo'n 10 gasten per aflevering, elke week opnieuw.

  Webcam misschien? Die heb je bij veel radioprogramma's wel tegenwoordig. http://www.tros.nl/tros-radio-tips/nieuwsshow/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Radio 1 uitzendingen zijn volledig per webcam te volgen.

   Verwijderen
 18. Ook weer zo lekker logisch, bij Martin Vrijland en hier bij Argusoog. "[...] maar feitelijk vanwege gerechtelijke vervolging."

  In werkelijkheid heeft een staatshoofd van een onafhankelijke staat (en dat is het Vaticaan anno 2013 waarschijnlijk nog steeds) betere kansen om aan internationale vervolging te ontkomen, lijkt mij, dan een afgetreden paus, die gewoon Duits staatsburger met verblijfplaats in Italië (of een enclave van het Vaticaan?) is.

  Dus als het waar was, was het devies juist geweest: voor geen prijs aftreden.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Barra bedankt voor je heldere uiteenzetting. Beter kan haast niet, ik wou dat ik zo begaafd met woorden was.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gadver ik walg van de reaguurders op GeenStijl. Alweer.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dit is toch wel heel ranzig. Gopal laat zijn macabere belevingswereld nu helemaal los op Anass. Volgens mij moet iemand met zulk soort fantasieën goed in de gaten gehouden worden:

  De Wurger van Wassenaar sluipt rond in horst en hout en bos en duin en tuin van Wassenaar en omstreken op zoek naar jonge halzen die hij dan voor zijn plezier en genot zeer strak kan omwikkelen met een zijn grijze gebreide wurgshawls teneinde zijn slachtoffers te laten stikken. Tijdens het laatste moment van leven geeft hij de slachtoffers op hun van benauwdheid opengesperde mond een kus des dood, waarbij hij met de tong in de mond van het slachtoffer diens van zuurstofrijk bloed afgeknepen hoofd nog een keer vol met zure lucht boert. Bij een geslaagde wurgpoging laat de wurger de wurgshawl om de hals van het slachtoffer als zijn persoonlijk kenmerkteken van zijn gruweldaad.

  Behalve dat de sjaal van Anass was en helaas wel lang genoeg. De daarop volgende seksuele fantasie gaat volgens mij vooral over Gopal en zijn psyche. Hij vindt het gewoon lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Bij KLOL:
  BREAKING: JUSTITIE LAPTE EIGEN NODO-PROTOCOL AAN DE LAARS IN ZAAK-ANASS: WAAR WAS DE GEMEENTELIJKE LIJKSCHOUWER?

  Die staat gewoon in het politie rapport!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Verwant geval:
  http://www.nu.nl/media/3370490/rtl-aansprakelijk-aantijging-moord.html

  BeantwoordenVerwijderen