dinsdag 5 maart 2013

BarbieWakkere Klokkenluideronline-volgers was het al opgevallen dat uitbater Micha Kat al enige tijd niet meer verwijst naar het blog waar hij op papier nog steeds de eigenaar van is: Olympic Zion. Omgekeerd verwijst Olympic Zion van would be journalist Ramon Walter niet meer naar KLOL. Sterker nog: die hele Walter lijkt bij Klokkenluideronline van de aardbodem verdwenen. Toen Kat onlangs zwaar overspannen op bed lag, was het niet Walter, maar Niburu.co die de honneurs waarnam.

Kan maar zo zijn dat beiden uit elkaar zijn gegroeid. Misschien heeft Kat dan toch ingezien dat hij betrekkelijk weinig heeft met de gekkiesite voor dagschuwe reptozombies, die afgelopen zomer een valse vlag alien-invasie of compete alienoorlogen tijdens de Londense Olympiade voorspelde.

Maar het kan altijd nog - boing boing, toet toet! - gekker: 'BARBIE is een seks pop en is ontstaan door Hitler'. 'Zoals je begrijpt (...) was Barbie niet bedoeld en gemaakt voor kinderen. Al gaat ondertussen al jaren ook de mindcontrol via Barbie gewoon door. En zijn er zelfs mensen die er uit willen zien als een barbie. En als je je eigen niet kan accepteren en jezelf verbouwt of eruit wil zien als een barbie, dan is dat de normaalste zaak van de wereld. Nouja normaal..wie vindt dit normaal?  Mindcontrol .. maakt meer kapot dan ons lief is'

Zweefkezen ook. Want hoe komt een complotter toch weer aan deze wijsheid? Simpel: een Joe Toeb-video natuurlijk, waarin gesteld wordt dat Hitler opblaasbare sekspoppen liet maken zodat het leger geen prostituees hoefde aan te rukken. De plannen zouden zijn afgeblazen, maar zeker vijftig oefenpoppen leefden voort en die zouden de makers van Barbiepoppen in 1959 hebben geïnspireerd.

De bron van dit verhaal is vermoedelijk dit Daily Mail-artikel uit 2011, waarin auteur Graeme Donald zonder enige nadere uitleg een relatie legt tussen de sekspoppen van Hitler en Barbiepoppen. Dat is nogal vergezocht, want Barbie is zoals algemeen bekend gewoon gebaseerd op Bild Lilli, een stripfiguur van Reinhard Beüthiene in Bild Zeitung waarvan de rechten in 1964 werden gekocht. En Beüthiene had als belangrijkste inspiratiebron niet Hitler, maar gewoon het Berlijnse sekssymbool Marlene Dietrich in haar jongere jaren.

De mindcontrol heeft Walter er overigens gewoon met de haren bijgesleept.Ook weer zonder uitleg. Zijn geloofsgenoten vreten het toch wel, moet hij gedacht hebben.


13 opmerkingen:

 1. Ramon plaatste dat Barbie stukje een dag nadat Ziva met deze link kwam in een discussie over posthumanisme, cyborgs en KI.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eerlijk gezegd denk ik dat het niet zo klikt tussen Ramon en de andere complotgekkies, omdat zijn ziektebeeld niet goed aansluit op hun narcistische en autistische belevingswerelden. Dat gaat uiteindelijk toch schuren en wringen. Ramon zit eerder in het paranoide schizofrene spectrum met zijn constante stroom aan influencing machine verhaaltjes.

  (Wiki)

  The delusion often involves their being influenced by a 'diabolical machine', just outside the technical understanding of the victim, that influences them from afar. It was typically believed to be operated by a group of people who were persecuting the individual, whom Tausk suggested were "to the best of my knowledge, almost exclusively of the male sex" and the persecutors, "predominantly physicians by whom the patient has been treated".

  These delusions are known in contemporary psychiatry as 'passivity delusions' or 'passivity phenomena' and are listed among Kurt Schneider's 'first rank' symptoms which are thought to be particularly diagnostic of schizophrenia, and still form some of the core diagnostic criteria.


  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Jeroen

  Die eerste link van Ziva, is wel even interessant om erbij te vertellen dat voordat de duivelse MSM met dit soort achterliggende agenda nieuws komt dat deze victoria, voordat ze barbie werd een reptilian bloedvergietje was/ is http://prettyuglylittleliar.freeforums.org/valeria-lukyanova-t894-60.html (mooie tanden dat wel, en mooi mes)


  Pas daarna komt de MSM (van diezelfde draken) met het nieuws dat deze bezeten omgebouwde barbie afkomstig blijkt te zijn van de pleiaden en alleen maar natuurlijk voedsel tot zich neemt. Want je moet toch wel gestoord zijn doe je aan meditatie en eet je af en toe een appel, je wilt immers niet op deze pleiadian lijke http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1571771/2013/01/31/Vleesgeworden-Barbie-Ik-kom-van-andere-planeet.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is volgens mij een zeer intelligente suicide girl met mystieke opvattingen. Ik zie het demonische er niet zo van in. Bovendien wordt ze ondanks haar Barbie uiterlijk zelf wel in het kamp van de complottertjes geplaatst:

  the media's fixation on Valeria's external appearance alone instead of her more intellectual and spiritual pursuits has always been a source of concern for her. That's why she took part in an extremely unconventional and hard-hitting documentary.

  'The Phase' is based on three sensational experiments conducted in Los Angeles in 2011 and 2012. As a result of these studies, volunteers experienced artificially-induced close encounters of the third kind, the biblical miracle of Elijah's encounter with an angel, and textbook "near-death experiences" (NDEs). The "phase" is a recently-minted term for all states in which centers of consciousness activate during REM sleep. The film's creators believe that religions and regimes benefiting from mass delusion silence or censor any and all discussion of it.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey hier is de vleesgeworden barbie, afkomstig van de pleiaden en de metselaars gedachtegoed en evenbeeld van Breivik weer. http://cs301308.userapi.com/v301308864/8930/TRL0TtM7fF0.jpg

  ssssshhhtt..

  Hier de website van alle wereldwijde barbies, een Prè = Be possessed.
  www.amatue21.com


  ssssht... msm pas niet in de agenda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welke agenda en hoe zie de relatie van de "MSM" met Valeria Lukyanova precies voor je? Welke kenmerken van haar zou je "maçonniek" willen noemen, want ik zag ze even niet.

   Dit was trouwens een lief filmpje van haar.

   Verwijderen
 8. Micha Kat krijgt een zwaardere straf dan het OM geëist had: niet 6 maar 8 maanden voorwaardelijk: Advocatie.nl via Twitter.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ondertussen voeren ze de waanzin op de Olympiczions nog een beetje op, want de zuster die koningin Elizabeth uit het ziekenhuis begeleidde draagt VRIJMETSELAARSSYMBOLEN op haar gesp! Als ze even verder gekeken hadden dan hun neus lang was waren ze erachter gekomen dat elke zuster die daar intern getraind werd zo'n zilveren gesp krijgt en dat de symboliek inderdaad maçonniek was, omdat koning Edward VII een vrijmetselaar was. Sterker nog, dat ziekenhuis is een van de vaste goede doelen van de Britse vrijmetselaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In de ogen van complottertjes is dat natuurlijk verdacht, dat vrijmetselaren goede doelen steunen. Kunnen ze zich waarschijnlijk niets bij voorstellen, omdat ze zelf vooral destructief en/of met zichzelf bezig zijn. Maar er is inderdaad nogal wat verwevenheid tussen de vrijmetselarij en het vak van verpleegster.

  BeantwoordenVerwijderen