zaterdag 30 maart 2013

Patsy

De meest gruwelijke details passeerden de revue tijdens het Vaatstra-proces, over hoe boer Jasper zijn seksuele driften wilde bevredigen en hoe de confrontatie onder dreiging van een mes volledig uit de klauwen liep. Er zou een knop zijn omgegaan, en Jasper wist zeker dat hij met zijn volle verstand nooit tot die daad zou zijn gekomen. Of de selectief vergeetachtige Fries de waarheid sprak is de vraag. Misschien is er een kant aan Jasper S. die ook hij liever voor zijn familie verborgen houdt.

Het complotvolk dat maanden achtereen roeptoeterde dat de echte daders door justitie uit de wind waren gehouden, en boer Jasper als patsy naar voren was geschoven, toonde zich intussen weer eens een slechte verliezer. De ene droeftoeter na de andere kwam uithuilen bij Moeder de Gans Bou, inclusief Wim Dankbaar die maanden zijn mond had gehouden. De discussie daar kwam weer niet verder dan 'dat de zaak stinkt', de standaardriedel van complotters die het ook niet meer weten.

André Vergeer, die mopperde dat gans Nederland uit garnalenhersenen bestaat, kwam met een analyse van vermeende tegenstellingen in uiteenlopende verklaringen, vergetend dat niet alles dat ooit ergens is opgeschreven feitelijk juist hoeft te zijn en hij die analyse op zijn eigen slordige kunst- en vliegwerk stelselmatig achterwege heeft gelaten. Tot overmaat van ramp voor het complotvolk weerlegde Jasper ook nog eens de theorie dat Marianne niet door twee jongens op de fiets naar Buitenpost zou zijn gebracht wegens lekke banden. Die jongens had Jasper als eerste gezien tijdens zijn nachtelijke fietstocht.

Een beetje geloofwaardige verklaring voor de rol van Jasper blijft ook al achterwege bij de plotters: je kunt toch moeilijk blijven volhouden dat Jasper een ingehuurde acteur is, daarvoor kende het dorp hem te lang als hardwerkende boer. En dat Jasper zeer gedetailleerde verklaringen onder hypnose zou afleggen, inclusief geënsceneerde huilbuien, gelooft alleen een handvol complotters.

Onder wie natuurlijk weer Martin - toet toet boing boing - Vrijland. 'Hypnose is een middel, maar de combinatie met medicatie en MK Ultra methodes kunnen er eenvoudig toe leiden dat een “eenvoudige boer met altijd een mes op zak behalve tijdens zijn arrestatie” makkelijk geslachtofferd kan worden voor deze gigantisch slinkse Machiavelli leugen.'

Ja hoor, Martin. Maar als je dan verwijst naar een YouTube-video van illusionist Derren Brown, die een slachtoffer deed geloven dat hij een moord had gepleegd, bekijk hem dan eerst even. De desbetreffende persoon is gedurende de hele video duidelijk in verwarring over wat hem overkomt.

Inmiddels heeft Martin de familie van Anass kennelijk weer eens zo onder druk gezet dat ook de derde advocaat met de Noorderzon is vertrokken. De familie lijkt Barracuda intelligent genoeg om zelf haar mannetje te staan, zonder de hulp van malloten als Vrijland. Of zou die zelf stiekem solliciteren naar de rol van bezoldigd adviseur? Want al weken horen we Martin niet meer over de stichting die hij zou oprichten ter leniging van onderzoekskosten. Het papierwerk was een 'kwestie van een week'. Of zou dat weer bluf zijn geweest?

82 opmerkingen:

 1. Het is een kleine parasiterende groep aandachttrekkers die er een pervers business model op nahouden. Dit groepje is nu al jaren bezig om zichzelf in de kijker te zetten door gewetenloos dramatische gebeurtenissen uit te melken op een podium voor uiterst labiele en eenzame mensen.

  Naadloos veranderen ze de 'acts' van Deventer Moordzaak, naar Vaatstra en door richting Anass. En net als in een 'soap' wordt er zo nu en dan een nieuwe hoofdrolspeler geïntroduceerd om de lange set van ondiepe herhalingen te verbloemen.

  Het hele principe werkt net als een TV-soap. De 'kijkers' beginnen zich dusdanig met het verhaal te vereenzelvigen dat het onderdeel van hun identiteit wordt. Een identiteit die bij de meeste daarvoor ontbrak door eenzaamheid of sociaal disfunctioneren.

  Het werd zorgelijk toen Micha Kat zich ermee ging bemoeien en het podium opstapte. Kat zag het al snel als een zakelijke mogelijkheid, en begon middels zijn donatie-plannen ook financieel deze groep uit te melken. Dat is zorgelijk omdat door deze financiële 'lock-in' het 'publiek' nog minder kritisch, maar des te fanatieker, onderdanig aan de groep wordt.

  Er wordt hier door de hoofdrolspelers deels onbewust, maar zeker ook bewust door bijv Kat, een sociale sub-cultuur gekweekt. Een sub-cultuur die uiteindelijk alleen maar bijdraagt aan de verdere isolatie van het individu in de 'gewone maatschappij' met alle destructieve gevolgen van dien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Scherp neergezet zeg! Ik persoonlijk zou de situatie alleen niet tot NL en de mainstream willen verengen. De bewustwording over het fundament waarop of onder een stelletje bezitsgeile geldwisselaars de mensheid als geheel al te lang liggen dood te parasiteren, zal binnen de kortste keren (wil de menselijke familie nog een kans op overleven hebben!) wel op degenen die daar wereldwijd veranrwoordelijk voor zijn als een terminaal kwaadaartige tumor verhaald dienen te worden en daardoor in zijn geheel verwijderd behoren te zijn! Zachte heelmeesters maken stinkende wonden waardoor het gezwel in het verleden helaas telkens maar weer zijn uitzaaiende werk heeft kunnen doen. Je kan wel de hele tijd het lichaam met verkeerde diagnoses voor de gek houden, maar datzelfde lichaam laat in zijn doodstrijd tegenwoordig het schip als vanzelf wel keren dan wel zinken door alles wat het nog in zich heeft tegen die kwaadaardigheid in te zetten vanwege zijn/haar overlevingsdrang. Benoem mijn persoon dus hoe je maar wil. Echter, je zal mij in de nabije toekomst nooit meer kunnen verwijten dat ik mijn gelaat voor de realiteit heb weg gedraaid. Doe het hier dus voorlopig maar lekker mee 'liefje'...

   "NL bestaat nu uit twee groepen. De kleine groep wordt steeds groter. De grote groep steeds kleiner. Main Stream verdwijnt niet. De underground wordt Main Stream!"
   groot: 31 maart, 2013 at 9:33

   Verwijderen
 2. Ik vind die obsessies gewoon vreemd. Het lijkt wel of de plottertjes het nodig hebben om hun leven wat interessanter. Een ander gaat gewoon bungyjumpen maar de morbide belangstelling over het lijk van de slachtoffers gaat ver. Ziva die sub cultuur is er altijd geweest dus ik maak me geen zorgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. > de familie Anass

  Familie van Anass. Het was z'n voornaam. De achternaam luidde als ik me goed herinner Awragh.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Martin Vrijland

  'Ik adviseer de ouders een klacht in te dienen bij het OM. Dit zou moeten worden bekleed met internationale artikelen met betrekking tot het Europees Verdrag van de Rechten van de Mens. Zo kan het in behandeling genomen worden door het Europese Hof van de Rechten van de Mens. Anders blijft de zaak beperkt tot de rechters van Nederland.'

  Die heeft echt niks begrepen van het Europees Hof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. HET BEWIJS dat mijn afkeer van bepaalde onmensen dus niet langer slechts meer op louter toeval kan bestaan. En na het zien van deze tranentrekkende beelden kan ik de poster van mijn 1e-link in deze comment verzekeren dat mijn rechtvaardigheidsgevoel zijn uiterste best gaat doen om met de daarvoor gepaste maatregelen uit te gaan vinden waarvandaan deze virtuele kots is uitgebraakt. En zoals ik eerder al eens zei; karma's a bitch...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tjonge Papi, je moet ze er tegenwoordig wel uitpersen he? Als één of andere buurttante op een vaag forum - waar een pro-Israel bannertje is geplaatst - wat snel een (vooringenomen) conclusie trekt over eerwraak frommel jij het weer in je bewijspotje dat alle Joden stom zijn.

   En dan schiet je meteen weer in je bunkerhelmpje door met een oud filmpje te komen waar een terrorist met een rubberen kogel tot de orde wordt geroepen. Het deed een beetje auw aan zijn teen... Hoe zielig?! Vooral omdat het een idioot is die elke week met stenen staat te gooien. Idd dus: karma is een bitch.

   Kortom: כל הכבוד לצה' (Bra jobbat IDF) Goed gedaan dus.

   Verwijderen
  2. Daag me niet uit. Jij van de ongestelde jaloersheid op DP rood aanlopende wannabe. Want als je niet heel gauw oppast, spam ik je vanavond nog met die over je zelf aangetrokken karmische fosforgranaten terug naar dat TA van je! Heb je dat heel goed begrepen?! Dus nogmaals hahaha...

   *,-ÙNÓ
   *,-DÕS
   y
   *,-TRÊS!

   Verwijderen
  3. @Papi

   Ik reageerde niet op je stukje omdat ik de discussie met je wilde aangaan, mallerd. Ik deed het om je obsessieve gedrag zichtbaar te maken. In de hoop dat je zou reageren zoals je hierboven doet, want dat laat weer een stukje van het dwangmatige in je zien. Je reageert namelijk altijd op exact dezelfde wijze wanneer ik wat bot bepaald gedrag goedkeur, inclusief dat schattige 1-2-3 stapeltje.

   Dus:

   - signalen van obsessief gedrag? - Ja
   - signalen van dwangmatig gedrag? - Ja
   - signalen van stoornis? - Mogelijk

   We zijn er nog niet, maar ik krijg dat lek in je hoofd wel boven tafel.

   Verwijderen
  4. @ papi, ik zit net je commentaar te lezen. As usual over the top en vervelend. Maar je comment dat Ziva rood van ongesteld van jaloersheid op mij zou moeten zijn slaat nergens op. Kan je in je commentaren wat minder ranzig zijn. Het begint net als je anti Semitische commentaren te vervelen.

   Verwijderen
  5. "We zijn er nog niet, maar ik krijg dat lek in je hoofd wel boven tafel."

   Whatever;

   Voorlopig weet ik al wel met welke gekosjerde geslepen dienscht Martin binnen niet al te lange tijd wel eens te maken zou kunnen krijgen. DEZE gebabaliseerde viespeuk die hij hier op de korrel heeft blijkt namelijk weldegelijk zeer verwant aan jouw tribe zu-sein 'ziva'! Mij hoor je iig nog niet zoals jij dat hierboven al wel lijkt te doen genoegLIJK in mijn knuistjes wrijven... (sic)

   Verwijderen
  6. Ach meidjes toch, willen jullie hier met elkaar niet zo opzichtig om mijn onnagedane gunsten lopen te rollebollen!? Er zijn om de gunst van mijn ongekende passie al wel om mindere bijbedoelingen geil/passievolle bichtfights uitgevochten heurrr. Willen jullie jezelf trouwens eerst wel even identificeren met welke rugnummer jullie de strijd om mijn onaanraakbaarheid uitbitchen? Dan kan ik namelijk na de strijd zelf wel uitmaken wie van jullie als winnende trofee er eens 'lekker' goed van tussen genomen mag worden! Echter; bedenk je weldegelijk dat die beurt wel eens met andere intenties en passie gepaard zal gaan dan jullie zo op het eerste gezicht wensen of verlangen. Kapish? Hub aan de slag met jullie concurentiestrijd hahaha...

   Verwijderen
  7. @ Papi dream on.

   Verwijderen
 6. en jullie hebben weer een zieke cum- plotterfetish... word steeds gekker in barracudaland. Maar niks nieuws uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan je beter aantrekken wat Ziva schrijft, @harteloos. Dat gaat niet zozeer over een "fetish" maar over zelfisolatie en vervreemding. Dat een freakshow ook een publiek heeft is weer een heel andere discussie. Iets te makkelijke jij-bak dus.

   Gewoon nieuwsgierig hoor... Heb je veel vrienden? Werk je? Heb je buiten complotteren nog andere dingen die je interesseren?

   Verwijderen
  2. @ Jeroen: Je moet toch echt wel met wat beters komen dan dat constante ge-spiegelschrift van je, woorden in een andere context zetten; tot daar aan toe, maar als dat de standaard is......

   Er zitten hier een paar van die psycho's bij die met spoedt een psychoanalyse kunnen gebruiken. Het gaat overigens prima met me en ik heb zat hobby's en vrienden. En je zogenaamde nieuwsgierigheid is niks meer dan een lullige poging om een profiel van iemand willen schetsen met zowel mijn vorige berichten als deze. Kan die weer lekker z'n mindgames gaan spelen hoor. Ziekelingen hierzo. Nog gekker dan alle KAT figuren op de aardkloot bij elkaar. Die denkt tenminste dat hij goed bezig is. Jullie indoctrineren bewust met die ZIONisten bullshit, kots kots kots

   Verwijderen
  3. Oja en nog iets:

   - signalen van obsessief gedrag? - Ja, dagelijks
   - signalen van dwangmatig gedrag? - Ja, altijd
   - signalen van stoornis? - Definitief, onherstelbaar

   Dit past ook echt wel als gegoten bij jullie. Succes met de diagnose Zionisten!

   Verwijderen
  4. Harteloos, face it. Je bent een complete idioot.

   Ik heb het verder netjes gehouden in onze discussie de afgelopen keer, maar gaandeweg werd natuurlijk steeds duidelijker dat je totaal niet spoort, stuitend dom bent en gedreven wordt door negativiteit. Wat een smerige drab, die ziel van jou. Waar andere mensen een Seelenfünklein hebben zitten, zit bij jou iets giftigs en radioactiefs. Dus als je het over mensen die therapie kunnen gebruiken hebt, gaat dat vooral over jezelf.

   Ik liet je maar fijn doorschrijven en gaf je net voldoende touw om jezelf mee te verhangen, maar wat is jouw realiteit gestoord zeg, met al die onzichtbare negatieve wezens die aan je kleven. Je kwam met verhalen aanzetten waarvan ik moest bewijzen dat die niet klopten, terwijl er tijdens de discussie bleek dat je zelf nog niet eens begreep wat er gezegd werd. Je probeerde als een "spiritueel" persoon te poseren, maar gaandeweg werd steeds duidelijker dat je een veel te negatief en verward figuur bent om dat waar te kunnen maken.

   je bent de laatste persoon die zich zulk soort "diagnoses" van anderen kan permitteren, dr. Phil.

   Verwijderen
  5. Beste Jeroen: ik ben nog veel liever een complete idioot dan een of andere vuile Nazi-zionist-landverrader die tot overmaat van ramp niet eens weet waar die mee bezig is!(vandaar i forgive you for you know not what you do)

   Het was me vanaf het begin dan ook al overduidelijk dat jullie zielige Wannabe-illumunati-agentjes rot tot de kern zijn, en geen enkel moreel besef meer in die dooie kop hebben. Beetje praten over hoe je Micha zou ''kunnen'' liquideren, stelselmatig downsyndroom gezwets van je. En ontken het nou maar niet want dat hele groepje van jullie is op allerlei fora als deze actief met zowel zogenaamde voor als tegenstanders.

   Ik stelde me zelfs nog fatsoenlijk op door op dit met haat doordrenkte forum een kans te geven en een degelijke discussie te willen voeren.

   Haat is een zwakke emotie en dat blijkt meteen al bij hoe jij dingen uit probeert te leggen, en hoe je vervolgens direct mensen de grond in schopt als iets je niet bevalt. Zwak, zwakker, Jeroen.

   Zelf weet je ook donders goed dat spiritualiteit een groeiproces is, en ik ben dan echt veel liever iemand die nog een hele weg te gaan heeft, dan een of ander TRIEST figuur die denkt dat hij er al is en niks meer te leren heeft. Ik adviseer je dat je je na laat kijken door een onafhankelijke psycholoog dus niet die mafkees waar je vandaan komt.

   Voor de rest heb ik alleen maar liefde voor je en hoop ik dat je de weg ooit nog eens zal vinden. Het moge duidelijk zijn dat je inmiddels door alle Hersenspoeling zo ver van het pad bent geraakt dat je niet eens weet wat links of recht is. Succes stakker.

   Verwijderen
  6. @Heartless

   ....een psychoanalyse kunnen gebruiken. Het gaat overigens prima met me en ik heb zat hobby's en vrienden.

   Het doet me plezier dat je hobby's en vrienden in deze volgorde zet. Voor je hobby's weten we wel leuke startpunten. Startpunten naar leuke vrienden.

   Maar zeg eens eerlijk?! Hoe vaak heeft je hobby je een vriendschap gekost? Of een vriendschap je een hobby?

   Verwijderen
  7. ik ben nog veel liever een complete idioot dan een of andere vuile Nazi-zionist-landverrader die tot overmaat van ramp niet eens weet waar die mee bezig is!

   Oei zeg, een nazi-zionistische landverrader.... weet je wat het is met kwalificaties die je tegen elkaar kan wegstrepen? Uiteindelijk faalde je erin iemand echt te beledigen en verplaatste je alleen lucht. En welk land verraadde ik in vredesnaam? Het Derde Rijk of het Groot Israelische Reich? Of allebei, omdat in jouw beleving eigenlijk alles wat ik doe landverraderlijk is?

   Zou best kunnen, want ik vind de 19e eeuwse natie-staat een achterhaald concept. Ik zie de global village wel zitten.

   Maar goed, we bereiken wel iets, want je ziet nu zelf ook gelukkig in dat je een idioot bent. Een idioot met nog idiotere kwalificaties.

   (vandaar i forgive you for you know not what you do)

   Hahaha, doe je nou alweer net of je Jezus bent? Kijk je nu meewarig op ons neer vanaf het kruis waar je aangespijkerd werd? Best wel geesteszieke identificatie. Blijkbaar heb je (in de afwezigheid van argumenten) zo'n beeld nodig om je boven je gesprekspartners te kunnen verheffen?

   Jezus zelf stond daar natuurlijk heel anders in (Matt. 27:11).

   Beetje praten over hoe je Micha zou ''kunnen'' liquideren, stelselmatig downsyndroom gezwets van je.

   Nou, dat is een niet helemaal juiste weergave. Het is eerder zo dat Micha zelf allerlei "bedreigingen" aan zijn adres bij elkaar loog en vervalste. Daar ging hij zelfs tijdens die rechtszaak tegen hem nog zielig over doen, wat overigens geen enkel verschil maakte. We hadden het op dit blog kort over het realisme van die bedreigingen, want het slaat nergens op om een vuurwapen met een heel zware terugslag vanaf een motor te gebruiken. In die context hadden we het inderdaad over scenario's die wel zouden werken (lichter wapen, mogelijkheden voor snipers). Dat jij zo'n context als een "bedreiging" ziet laat alleen maar zien dat je een haatdragende idioot bent die niet kan lezen.

   Ik stelde me zelfs nog fatsoenlijk op door op dit met haat doordrenkte forum een kans te geven en een degelijke discussie te willen voeren.

   Dat jij degene bent die stijf staat van de haat en dat vervolgens op anderen projecteert hadden we toch al in die vorige discussie boven water gekregen? Jij haat die grote vijandige buitenwereld vooral. Er bleek dat je in een wat spirituelere context woorden als "liefde" misbruikt om dat te verhullen.

   En ontken het nou maar niet want dat hele groepje van jullie is op allerlei fora als deze actief met zowel zogenaamde voor als tegenstanders.

   Waar dan? Sorry hoor, maar daar heb ik het echt te druk voor. Ik reaguur vooral hier, soms op GeenStijl als Nanninga me ergert en ik doe nog wel wat op de Got Reptilians en de Antiquities of the Illuminati Facebook groepen. Heel veel groter is mijn "Ersatz" online footprint niet.

   Verwijderen
  8. Ik blijf het opmerkelijk vinden dat je zelf bij van die twijfelachtige sektes zit (check eens dan die beheerder van die facebook illuminati dinges :( ziet er niet gezond uit ewaaaaa) en dan toch een site als troebel water runt. Eerlijk toegegeven zijn dan inderdaad de meeste troebele wateren van het web ;)

   Verwijderen
 7. OK 'Ziva' vertel mij maar eerst eens wat hier geschreven staat. Eerder geloof ik niet meer dat jij van de uitverkorenheid zou zijn. Punt!

  למה אתה כל כך נבזית יו לי זיוה?
  אתה יודע מי אני?
  נא להיזהר כי אתה משחק באש

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @papio @ sapio
   Ga jij eens lekker met de ballen in jouw voeze buik via google jezelf profileren en hulp zoeken, en laat de virtuele @zivas met rust.

   Sapiophile is jouw toverwoord, als amateurmedicus niet slecht gevonden, al zeg ik het zelf.

   Verwijderen
  2. Aan GEEN de fopspeen;

   אנא geen אני יודע כבר כי אתה במציאות זיוה

   Verwijderen
  3. @Papi Bashi

   Jij denke nie toch ik reageer serieus naar plakselknipwerk jouw?

   Maar omdat ik het wel kan waarderen dat je het iig probeert heb ik hier een leuk spelletje voor je.

   Ergens in deze tekst staat hoe je de naam van je favoriete Iraanse zelfmoordcluppie op de juiste manier spelt in het hebreeuws. Ik vind het knap als je het terugvindt, dus het levert je bij succes 1 creditpunt op.

   Verwijderen
 8. Fucking Mossad agenten ook nog sjonge jonge

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Kijk hier jullie vrinden, bah"

  Bedankt voor het achterhalen/traceren van de identiteit van 'Zìvá' (op 31 maart 2013 12:51) Heartless! Ik erken je dus hierbij weldegelijk als mijn meerdere voor wat het online rechercheren betreft. Heb je trouwens ook al kunnen achterhalen waarom 'Ziva' bij herhaaldelijke navraag alhier nog steeds bij hoog en laag blijft ontkennen dat ze wanneer niemand kijkt ook met rode oortjes aan deze perfide praktijken blijft verontheiligen!? Hier nog een treffend voorbeeld waarmee zij die in het openbaar gewend zijn om gemaskerd te opereren zich schijnheilig van blijven bedienen! Wat een stiekeme snodaards he!? Fijne paashaas...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Probeer je me nu werkelijk aan kiddie-porn te koppelen, you sick fuck?

   Ik bedoel, ik begrijp best dat je je een beetje berdreigd voelt wanneer ik ga fietsen in dat wajong leventje van je, maar om zo laags bij de grond je toetje bij een ander te zoeken voor een uitvlucht schetst werkelijk mijn verbazing. Wat een lafhartige idioot ben je.

   Je wordt getolereerd Adamas, vergeet dat niet.   Verwijderen
  2. Geen dank P.C, ik draag mijn steentje bij daar waar het kan. Ik geloof dat onze ijsprinses wellicht in de welbekende

   ''ontkenningsfase'' zit. ISIS -RA- ELOHIM bullshit jwz Swag. Alle informatie is binnen ze kunnen niks meer beginnen wat een ziekelingen trieste sneue laffe dingen.

   Maarja, kijk uit wat je eruit floept tegen deze beroeps psychopaten. Je word namelijk ''getolereerd'' = gescand, gescreend, gevolgd, genaaid enz, idd stiekem en snood broeder, Maar een uiterst fijn Pasen, We gaan Winnen! Fuck Nwo - Fuck het moederneukende mk ultra - Fuck zionisten Bloglosers - Fuck het systeem, Liefde naar alles!? ;)

   Verwijderen
  3. "Maarja, kijk uit wat je eruit floept tegen deze beroeps psychopaten."

   Bedenk je een ding goed Heartless. Alleen zwakzinnige pedo's durven wanneer ze tijdens hun smerigheden worden betrapt tegen hun onthuller te blaffen dat ze eerst even hun handelswaar terug in de kelder moeten opsluiten voordat ze mee het gevang ingaan. Dit werk zeg maar. Nee kerel, ik weet dat lieden als die zogenaamde 'ziva' slechts hun ware identiteit pas laten zien wanneer je ze tijdens hun gore levenswijze op een heterdaadje betrapt. Aan de reactie van de blaffende hond alleen al kunnen wij weldegelijk zien hier met een verdrinkende rat te maken te hebben. Het lef dus om tijdens een inbraak tegen de heer des huizes die de crimineel stommelend van de arrogantie in de kelder bezig aantreft van tolerantie te durven reppen getuigt niet alleen van een doortrapte levensmoeheid, de zwakzinnigheid van een consumptie producerende retard is ook nog eens zeer lachwekkend triest te noemen en daarom allen al de moeite waard. Hahaha.

   "There is no possible way that the sex slave trade, the kidnapping and raping of children, and other forms of perversion could be occurring on such a large scale around the world without support from 'ziva's' crime network, and without her attempts to suppress evidence of her own involvement." SOURCE and BUSTED!

   Verwijderen
  4. Maarja, kijk uit wat je eruit floept tegen deze beroeps psychopaten. Je word namelijk ''getolereerd'' = gescand, gescreend, gevolgd, genaaid enz, idd stiekem en snood broeder

   Ik vind het wel belangrijk om te weten of een van de gekkies al boos genoeg is om in zijn schuurtje een kunstmestbom te gaan maken ofzo. Een gebrek aan argumenten wordt gecompenseerd met een steeds agressieve toon en dat kan zo uit de hand lopen, met al die opgekropte haat, machteloosheid en frustratie. Zo begon de Hofstandgroep ook als een MSN groepje waarin wat mongolen elkaar zaten op te naaien.

   Hoe ver ben jij bereid om te gaan om je waanzin te verdedigen? De wet leg je al naast je neer (want "soeverein"), maar sta je er ook zo in als je bijvoorbeeld iemand die je als een "Reptilian" of "illuminatus" ziet doodmaakte? Mag dat, omdat het eigenlijk toch geen mens is en zou je boven de wet staan omdat het rechtsstelsel ook een vehikel van de reptielen en de illuminati is en je bovendien een soeverein individu bent? Zou je het als een verzetsdaad zien?

   Fuck Nwo - Fuck het moederneukende mk ultra - Fuck zionisten Bloglosers - Fuck het systeem, Liefde naar alles!? ;)

   Nouja, dat bedoel ik dus met die valse liefde, waar eigenlijk alleen maar vuiligheid, verwarring en haat achterzit.

   Verwijderen
  5. want het slaat nergens op om een vuurwapen met een heel zware terugslag vanaf een motor...

   Oke oke, dat snap ik, anders flikker je inderdaad van die motor af of trek je een ongewenste wheelie. Ik had dit stukje vorige keer niet meegekregen overigens. (concentratieprobleem)

   Hoe ver ben jij bereid om te gaan om je waanzin te verdedigen?

   Helemaal niet ver Jeroen, zelfs niet een klein beetje, want weetje wat het is. Onderhand kom je als gedreven complotter- online -detective uit op zoveel mogelijke theorieën dat je door de bomen het bos niet meer ziet! En dan ook nog eens het ongeloof wat je over je heen krijgt van de rest van de maatschappij. (meer mede- dan tegen standers moet ik eerlijk zeggen) (veel gekken dus haha)

   En ja, dan neig ik wel eens tijdelijk uit mijn slof te schieten en gelukkig is daar ook de ruimte voor op dit medium, al maak ik er waarschijnlijk geen vrienden mee maar goed dat is ook de insteek niet. Vijanden echter, wens ik er ook niet mee te maken.

   Die Jezus quote roept altijd wel geinige reacties bij je op haha, ik heb er zelf werkelijk niet zo veel mee hoor maar ben wel onder de indruk van wat de zogenaamde messiassen allemaal te melden hadden.

   Wat betreft het Reptillian of Illuminatus gedoe, kijk, ik kan het er nog zo vierkant mee oneens zijn waar die mensen voor staan ''of waar ik denk dat ze voor staan'' zoals jij me wil doen geloven dat het niet waar is, er geen samenzweringen bestaan en ik nog dommer ben dan een kasplant op sterk water. Hoe dan ook, ik vind dat een individu of groep nooit het recht mag hebben of nemen om zich boven de wet te verheffen. En ik heb daar zeker ook nul intentie voor. Een ludieke actie tijdens de troonwisseling is meer van mijn ''kaliber''. ;)

   Je kan namelijk wel onrecht met onrecht of haat met nog meer haat bestrijden maar het is wel bekend dat dat geen zoden aan de dijk zet. Vandaar dat ik zo af en toe verstrooid het woord ''Liefde'' roep om aan te geven waar ik naar toe wil. Al goed, ik geef toe dat het de weg er naar toe nog lang is, ik nog altijd vrij snel verdeeld raakt door dingen die ik zie op televisie of lees op dit blog. Maar je kan me godverdomme niet wijsmaken dat ik een radioactieve ziel heb, kan me nog redelijk met de mensheid vinden hoor en stel vrienden zeker voor hobby's ook al laat mijn grammatica daar weinig van merken.

   Het is onmogelijk voor mij om deze discussie zelfs te voeren als ik alleen maar haat, verwarring en vuiligheid zou zijn. Die dingen drijven mij namelijk niet voort. Liefde daarentegen zeker wel.

   Ave Satanas, en een prettig pasen hahaa.


   Verwijderen
  6. Kijk. Nou gaat het ergens over. Ik begrijp dat je onderkent dat je een concentratie- en agressieprobleem hebt. Dat staat voor mij centraler dan je "inhoudelijke" verhaal.

   Oke oke, dat snap ik, anders flikker je inderdaad van die motor af of trek je een ongewenste wheelie. Ik had dit stukje vorige keer niet meegekregen overigens. (concentratieprobleem)

   Het werd je anders al een paar keer uitgelegd. Niet om je te vernederen hoor, maar bedoel je met "concentratieprobleem" dat je ADD of ADHD hebt? Sta je open voor de mogelijkheid dat je concentratiestoornis invloed heeft op je perceptuele/ analytische vaardigheden, je ruis niet goed van echte informatie kan onderscheiden en dat veel van de "opvattingen" die je huldigt eigenlijk gewoon onzin zijn? Of kan je je niet concentreren omdat je veel blowt en je korte termijn geheugen daarom niet goed werkt?

   En ja, dan neig ik wel eens tijdelijk uit mijn slof te schieten en gelukkig is daar ook de ruimte voor op dit medium, al maak ik er waarschijnlijk geen vrienden mee maar goed dat is ook de insteek niet. Vijanden echter, wens ik er ook niet mee te maken.

   Over dat "uit je slof schieten": heb je dat vaak, van die agressieve opwellingen dat je alles en iedereen om je heen uitscheldt en framet in een bizar vijandsbeeld? vind je dat verbale agressie altijd maar moet kunnen? Ik heb het je hier al verschillende keren zien doen. Het is trouwens wel goed dat je je toon bijstelt als je erop gewezen wordt. Hoe dan ook. Zulk soort verbale agressie kan makkelijk overvloeien in fysiek geweld, zeker bij iemand die z'n emoties niet in de hand heeft.

   Bij ADHD'ers heeft zulk soort agressie vooral te maken met impulsiviteit, een lage tolerantie voor frustratie en een laag zelfbeeld. Vaak zit er ook een stukje oppositionele stoornis. Zou het je lukken om dat probleem eerst met jezelf op te gaan lossen? Lijkt me niet echt zinvol om jezelf in situaties te plaatsen waarin zulk soort gedrag getriggerd wordt. Nogal kwetsbaar voor jou ook.

   Die Jezus quote roept altijd wel geinige reacties bij je op haha, ik heb er zelf werkelijk niet zo veel mee hoor maar ben wel onder de indruk van wat de zogenaamde messiassen allemaal te melden hadden.

   Het gaat meer om het rollenspel dat je in dat koppie van je speelt, waarin je jezelf identificeert met zo'n verheven figuur die veel meer weet dan wij onwetenden die jouw alwetendheid bespotten en "aan het kruis nagelen". Zoals je anderen in totaal bizarre negatieve beelden framet, doe je dat bij jezelf met net zo absurde positieve beelden.

   Maar je kan me godverdomme niet wijsmaken dat ik een radioactieve ziel heb, kan me nog redelijk met de mensheid vinden hoor en stel vrienden zeker voor hobby's ook al laat mijn grammatica daar weinig van merken. Het is onmogelijk voor mij om deze discussie zelfs te voeren als ik alleen maar haat, verwarring en vuiligheid zou zijn.

   Laten we het lijstje afwerken:

   Haat: Fuck Nwo - Fuck het moederneukende mk ultra - Fuck zionisten Bloglosers - Fuck het systeem, Liefde naar alles!? Beetje tegenstrijdig om zo'n litanie van haat af te sluiten met het woord liefde. Dat blijft toch echt haat.

   Verwarring: Bijvoorbeeld als je Youtube filmpjes die ik met alle geweld van je moet zien nog niet eens zelf begreep, of als je een verhaal niet helemaal volgde omdat je een "concentratieprobleem" hebt, maar reaguurders hier wel van de raarste dingen beschuldigen.

   Vuiligheid: je scheldpartijen en verdachtmakingen. Maar haat die zich achter een masker van liefde verbergt vind ik wel ranzig ja.

   Verwijderen
  7. Jezus christus je had wel psychiater kunnen worden man! Omscholing een goed idee? Van disinformant naar psycho gekkie? Ik ga eerst maar eens een periode bezinnen voordat ik hier weer een reactie zet anders krijg ik weer zo'n uitgbreide psychoanalyse aan me kop die duidelijk probeert te maken dat ik niet spoor.

   Doe je doppen eens open en kijk wat het halve internet volk over je schrijft, ik kan het wel in 1 woord voor je samen vatten als dat te hoog gegrepen voor je illuminati hoofd is: PSYCHOPAAT. Alsjeblieft en geen dank.

   Verwijderen
  8. Toe maar, het "halve internet". Was natuurlijk te verwachten dat je met een jij-bak zou reageren. Maar wat ik me nog steeds afvraag is wat je doet met je concentratie- en agressieproblematiek. Je ziet zelf ook in dat je die problemen hebt, maar wat ga je ermee doen?

   Verwijderen
 10. Micha Kat heeft weer een gekte aanval. Dit keer is Paul Witteman de pineut:

  'Want als hij voor de camera zit wordt hij de duivel die mensen kapot maakt en de grote Satan dient, de Sanhedrin van Farizeers en schriftgeleerden die de samenleving leegzuigen als vampiers en louter uit zijn op eigen genot en gewin. De mafia waartegen Jezus opstond. Deze opmerkelijke verzuchting van de dominee in Schiedam sluit naadloos aan op het maatschappij-brede ontwaken: we worden voorgelogen en bedrogen. Vrolijk paasfeest, Paul Witteman.'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha Kat heeft weer een gekte aanval

   No way, het is doelgroep-management. Een belangrijk deel van Kat's 'believers' komt uit de reli-gekkie's. Het grootste gedeelte van Kat's donateurs IS de reli-gekkie's.

   Dit soort volk: Boinnk

   Kat heeft geld nodig.

   Verwijderen
  2. Dank voor je linkje! Wat een leuke mevrouw, die Silvia Videler, hoewel *kuch* serieuze bijbelvorsers daar weer heel anders instaan. Ze hebben ook altijd een goed woordje over voor de LGBT medemensch. Een beetje zoals de "liefde" van Harteloos.

   Verwijderen
  3. Het blijft fascinerend dat zwaar gefrustreerde minkukels en ontevreden ongeletterden zoals een heartless (goeie nick ook) steevast zwaar kankerend, wild om zich heen slaand en iedereen -die niet meegaat in hun paranoïde complot gezwets- voor rotte vis uitmakend overal te pas en te onpas hun 'onbaatzuchtige liefde', 'briljante inzichten' en 'spiritualiteit' ongevraagd komen opdringen.

   Ik pleit voor een verplichte zinvolle bijdrage aan de maatschappij als tegenprestatie voor het behoud van een uitkering. Ik snap wel dat veel volk nog verder zal afglijden maar die kun je dan ook meteen gericht aanpakken.

   Verwijderen
 11. Maar wat toont dat whatsapp gesprekje dan aan en waaruit blijkt precies dat de politie die "aanwijzing" niet onderzoekt of serieus neemt?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Inderdaad, gaat weer nergens over. Complotters maken zich weer blij met de zoveelste dooie mus.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat die ZERO DRINKMAN nu weer met zijn gekonkel van plan is laat zich waarschijnlijk al wel raden. De volksmenner ruikt uiteraard (met al dit gewheel en gedeal daar in La Haya!?) weer eens DE stembusgang waardoor de doorzichtigheid zelve volksmennend en al met het 'complottersgilde' via een of andere 'nieuwe' partei zoals onze Johan hem al voorging aan de haal denkt te kunnen/mogen gaan!? Je bescheurt het tegenwoordig 'gewoon' in dit land toch? Toen de clown namelijk bij gretha van schoot kroop piepte de pluche-geiler toch net wel even anders he?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. We zijn deze monarchie mentaliteit gewoon een beetje zat:

  http://www.youtube.com/watch?v=TGyQQUsNLsY

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wie zijn 'we'?
  En jij -en die paar andere verknipte beroepskankeraars- willen voor een overgrote meerderheid die daar weer heel anders over denkt dus gaan bepalen dat men dit ook zat moet zijn?
  Beetje ernstig achterhaalde Noord-Koreaanse ideeën hou je er op na.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ Jeroen: Ik heb Morgan Freeman en B.o.B even aangehaald om te verwoorden wat mijn gevoelens/confusions zijn ten aanzien van deze realiteit.

  http://www.youtube.com/watch?v=qZWZgPJ6K6Q

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Jeroen: Het begint er op te lijken dat er wel meer mensen zijn die jou niet zo zuiver op de graad vinden om het nog maar zacht voor je uit te drukken: Een Quote van Frontaal Naakt:

  op 17 06 2011 at 10:44 schreef Peter:

  Jeroen is totaal gestoord. Leeft helemaal in zijn eigen waanvoorstellingen. Dat werd me al duidelijk toen hij een keer een bijeenkomst van De Jaap beschreef en iets beweerde over een type dat vervolgens zelf kwam verklaren dat-ie helemaal niet bij die bijeenkomst was geweest, maar dat was voor Jeroen een onbelangrijk detail. Als Jeroen iets zegt, dan ís het zo. En als je dan blijft tegenspreken, gaat-ie helemaal apestront. Zoals nu ook weer.

  Dat doet me dan wel weer goed, een beetje bevestiging van reaguurders die kennelijk niet zo ''dom'' zijn als ik.

  Groetekes, Harteloos.

  p.s. Jij ook al in je eigen wereld van waanvoorstellingen?
  Wow lijken we toch meer op elkaar dan je dacht hahaha. P'z

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Harteloosje als je vindt dat wij allemaal gestoord zijn en niet deugen, wat doe je hier dan?

   Verwijderen
  2. Omdat een freakshow ook een publiek nodig heeft zoals Jeroen al zei. Maar nee serieus, omdat ik van mening ben dat ik hier een stuk wijzer door kan worden. En of dat nu betekend dat jullie gelijk krijgen of ik gelijk krijg, of iets in het midden.....

   Dat doet er uiteindelijk niet toe. Hoe het er nu voor staat zie ik door de bomen het bos niet meer, en als jullie ''volwassenen'' niet eens tegen een beetje onsmakelijke laster en kritiek van een tiener kunnen, vraag ik me af of jullie ooit wel volwassen zijn geworden?

   + het is in de complotmindstate gewoon uitermate interessant om te zien hoe alle tegenstellingen die ik op televisie zie of ergens anders lees... (nog niet eens op klol want daar ben ik definitief klaar mee) in razend tempo getracht wordt dat te debunken op dit critici forum. Simpele hobby van jullie? of schuilt hier toch wat meer achter? Dat vind ik een terechte reden voor onderzoek.

   En ik hou best van gestoorde mensen hoor ook al deugen ze van geen kant :P

   Groetjes,

   Harteloos maar vol met liefde.

   Verwijderen
  3. Oja en dan nog iets, jullie vinden dat Kat en Consorten gestoord zijn en niet deugen... Wat doe je dan op Klokkenluideronline, dat is net zo'n domme retorische vraag als die je me net stelde. Verweer is niet nodig. Het is duidelijk DP

   Verwijderen
  4. Haha, blogde ik al uitgebreid over en daar wil ik het toch echt bij laten, want ik heb helemaal geen zin om Breedveld na te trappen. Bovendien kan je nog veel ergere kwalificaties van mij terugvinden als je beter zoekt. In principe werden de eerste fotofucks van moi als Hitler of Totenkopf SS'er al in 1995 gemaakt. So there.

   Ik raad je aan om contact op te nemen met Paul Joseph Rovioli, die ook erg fijne dingen over me schreef nadat ik hem een clubje uitzette wegens jodenhaat en aan hem met wat anderen een prijs uitreikte. Persoonlijk vind ik dit een juweeltje:

   "Of course, as could be expected from an unconscious animal, is a knee-jerk reaction. Jeroen Hoogeweij ..... the alleged compassionate Buddhist, has been spamming my blog (leaving this quote: "Anyone can become angry. That is easy. But to be angry with the right person to the right degree at the right time for the right purpose and in the right way - that is not easy.") and has tried to connect false Yahoo ID's with the email addresses on this website. Vindictive megalomania is an apparent trait; an interesting characteristic of the A.M.I.C.I.T.I.A. people. Once again, these Shut-Ups (cf. Book of Lies) are practicing their power of restriction. And in Jeroen's anal-retentivity, he's really upset by the truth; about as immature a jerk as one can find in any spiritual group. Beware of these emotionally disturbed types. It's not about spiritual growth for them, but about temporal power and megalomania. This is all typical criminal behavior for this small network of organizations.

   en dit is ook een mooie over mij:

   In their megalomania, they not only want to reign over all Thelemic bodies, but also all religious bodies. Somehow, they already have a Jewish member in their ruling body and are actively seeking Christians as well. And even being a member of this organization, one will be constrained by a typical cultic tactic, threats of violence.

   Verwijderen
  5. Haha ik ga met niemand contact opnemen want het is niet mijn missie om jou zwart te maken of wat dan ook. Verder vind ik je wel een interessant figuur waarbij het er sterk op lijkt dat je lijdt aan een ernstige vorm van MPD.

   Maar toch sterk dat je alle aantijgingen toegeeft en ze ook wederom bevestigd door bijvoorbeeld dat linkje naar de OTO pagina die vol staat met zieke Aleister Crowley Thelema Bullshit te posten in het woord ''Juweeltje''. Dat staat direct weer in 1 lijn met de psychopathische kant van je geloof ik. Van die halve dreigementen waarvan ik me iets aan zou moeten trekken, kom op zeg.

   Verwijderen
  6. Nou harteloos, je vond het zelfs nodig om dezelfde kwalificatie van me twee keer in een berichtje te zetten, zo dwars zat het je dat Breedveld zoiets van me vindt omdat ik de naam van iemand tijdens een bijeenkomst met veel mensen niet goed onthouden had. Dat ik die kwalificaties bevestig door ze te herhalen waag ik te betwisten. Wat ik vooral probeer aan te geven is dat Rovioli's valse aantijgingen amusanter waren dan het halfzachte gereutel van Peter. Paul Joseph ging tenminste vol op het register!

   Rovioli (eigenlijk Rovelli) was lid van al die clubs en werd er overal weer uitgetrapt. Hier kan je nog meer van zijn klaagzangen vinden. en ehh.. "psychopaat"? Want daar lig ik wakker van? LOL

   Verwijderen
  7. Nee natuurlijk lig je daar niet wakker van, dat is psychopaat-eigen dus dat verbaasd me niks. Moraal van het verhaal: anaalridders met pyschotische trekjes en cultgeschiedenis die claimen spiritueel verhevene te zijn, zijn dus simpelweg de eeuwenoude psychopaten waar wel zo veel goeds over horen. Bedankt dat je het zelf nog even voor me uit typt. De aivd zal zich wel stuk laggen als ze dit allemaal lezen.

   Verwijderen
  8. Jij bent hier de enige die claimt "spiritueel verheven" te zijn hoor, ik denk nog iet eens in zulk soort categorieën. Bijvoorbeeld als je je letterlijk met Jezus identificeert. Maar het feit dat je denkt dat ik dat doe zegt wel iets over je gevoelens van minderwaardigheid, die ik ook een beetje in je andere scheldpartijen herken.

   je kan de spiegel die je voorgehouden wordt wel afdoen met een jij-bak, maar feit blijft dat ik gewoon uitga van je gestoorde gedrag op dit blog en jij er vage en onbetrouwbare verslagen van derden bijhaalt die verder zelf zo lachwekkend zijn, dat ik me niet zo'n zorgen maak over hun kwalificaties. Los daarvan denk ik dat mijn observaties van jou bijzonder dicht bij de werkelijkheid zitten. Vandaar je agressie.

   Verwijderen
  9. Lul toch niet zo slap man. Je zit je continue boven andere te verheffen, is het niet hier dan wel elders op het www.

   kwalificaties kwalificaties, alleen al dat zogenaamd opgepoetst intelligente gelul van je is bijzonder storend. Natuurlijk pak je een paar termen uit de psychiatrie erbij en hoop je dat ik er op in ga zodat jij mooi je profiel schetsje kan maken met je psychopaten- bijbel strak in je knuistjes vast houdend.

   Ik identificeer me helemaal niet letterlijk met jezus: gebruik slecht 1 quote van de 1000 den die die man gebruikt heeft. Zie je begint die weer alles naar zijn belang te verdraaien hoor rare zwakkeling die je bent. Ik denk dat een ieder wel iets van Jezus in zichzelf herkent en het streven zou kunnen zijn zoveel mogelijk als Jezus te worden.

   Dan ben je in ieder geval een stuk gezonder als zo'n ziek verdraaide geest als jij in je kop hebt zitten, god domme. Gevaarlijke radicale typetjes noemen ze dat. En zelf ook zo heerlijk stinkend onwetend zijn hoe psychotisch je wel niet overkomt, dwaas. En die observaties van je zijn bijzonder algemeen, zelden in de buurt van de werkelijkheid en daarnaast laag bij de grond m.b.t. de intonatie die je er aan geeft.

   Verwijderen
  10. Ik denk dat een ieder wel iets van Jezus in zichzelf herkent en het streven zou kunnen zijn zoveel mogelijk als Jezus te worden.

   dat zou best kunnen (ik heb zelf niet zoveel met Jezus), maar lang niet iedereen vergelijkt zichzelf met Jezus ten opzichte van andere mensen om te verzuchten dat die mensen niet weten wat ze doen? Jij wel natuurlijk, want jij bent wakker en wij verkeren allemaal in de duistere slaap van onwetendheid. Zeg maar gerust Avidya.

   En die observaties van je zijn bijzonder algemeen, zelden in de buurt van de werkelijkheid en daarnaast laag bij de grond m.b.t. de intonatie die je er aan geeft.

   Intonaties in geschreven stukken tekst? Hmmm. Hoor je wat ik schrijf in je hoofd en is dat in principe best sympathiek, maar maakt de toon waarop het in je hoofd gezegd wordt je boos? Jeetje. En maar blijven volhouden dat er niets aan de hand is met je reality check.

   Verwijderen
  11. door bijvoorbeeld dat linkje naar de OTO pagina die vol staat met zieke Aleister Crowley Thelema Bullshit te posten in het woord ''Juweeltje''. Dat staat direct weer in 1 lijn met de psychopathische kant van je geloof ik. Van die halve dreigementen waarvan ik me iets aan zou moeten trekken, kom op zeg.

   Nou, die prijs werd anders echt uitgereikt aan Rovelli hoor. Kijk maar, hier is er nog een afbeelding van. Werd door een beeldend kunstenaar gemaakt en bij hem thuis bezorgd door een striptease danseres. Dat is toch geen halve bedreiging? Dat is een prijs. Eigenlijk zou er jaarlijks ook een uitgereikt moeten worden aan het gestoordste complottertje.

   Verwijderen
 18. Nog eentje dan maar?

  op 17 06 2011 at 11:42 schreef Bigpete:

  Jeroen is totaal gestoord. Leeft helemaal in zijn eigen waanvoorstellingen.

  We zijn het weer eens een keer eens. Ik was daar na twee van zijn reacties al achter, een grotere draaikont en waarheidsverkrachter dan hij is er niet, hij kan zo de politiek in…

  Lol!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @zonderhart
   Je maakt 0,000 000 000 00014 % van wereldbevolking uit. Wat beweegt jou om op megalomane wijze 7 miljard mensen met jouw huilbuien te confronteren? Pak een zakdoek, geen wiet meer , en voorlopig geen internet zou ik zeggen met de beste bedoelingen.

   @ruud
   Blauwdruk is de vertaling van blueprint, en niet template. Als taalpurist kan jij dat vast wel even duiden. NRC en HP en de rest van het journaille slaan m.i. de plank mis.

   Verwijderen
  2. Haha wat een grap, komt er weer zo'n blinde vink met z'n zogenaamde statistieke achtergronden aanzetten. Aanfluiting waardig!

   7 Miljard mensen?? waar op deze site? bel ik ze ofzo? confronteer ik iemand behalve jullie met deze mening? NEE!

   Je moet echt wel goed gehersenspoeld zijn als je niet in kan zien dat in ieder geval het overgrote deel van de internet bevolking er net zo over denkt als ik, kijk maar is bij youtube video's over de illuminati of bij een gemiddeld stukje van de azijnbode over het bank-gebeuren.

   Dan heb je nog de ''controlled opposition'' occupy bewegingen, de zeitgeist film, honderden onafhankelijk films en verhalen, met bewijs onderbouwde werkstukken van meer dan 100 pagina's, ex-cia informanten en ga zo maar door! Dus donder alsjeblieft op met dan schijnheilige gelul dat ik de enige zou zijn die in dit soort dingen geloofd en er meer duidelijk over wil hebben.

   Oja en nog zo iets, weer naar het wiet verhaal grijpen als je niks anders voor handen hebt hé kneus? Uiteraard is het wel waar dan mensen die wiet gerookt hebben en hun bewustzijn verruimt hebben veel eerder in gaan zien wat er speelt en vervolgens als gekken en Junks door jullie neergezet worden. Wat een Laf politiek Spel! Rook er eens eentje dat zal je goed doen. In plaats van al die synthetische onzin die je hier verspreid.

   Verwijderen
  3. Uiteraard is het wel waar dan mensen die wiet gerookt hebben en hun bewustzijn verruimt hebben veel eerder in gaan zien wat er speelt en vervolgens als gekken en Junks door jullie neergezet worden.

   Maar je blowt dus best wel veel?

   Verwijderen
  4. Nee, ik blow al een paar jaar niet meer. Vond het altijd wel plezierig om zo nu en dan een tak te roken maar het begon me toentertijd te hekelen in mijn motivatie vandaar dat ik er van af stapte.

   Verwijderen
  5. Even uit je virtuele spelonk terug naar de werkelijkheid heartless.
   Het werd al weken groots aangekondigd op de diverse complotblogjes; "Het volk is het zat" en dat zou gisteren hebben moeten leiden tot een massale landelijke protestactie.
   Zie hier de realiteit.

   Was jij ook een van de paar randdebielen en beroepsbetogers die daar rondliep of was je niet eens op de hoogte dat dit 'grootse' gebeuren gepland stond?

   Enfin, 27 april (zie o.a. de overvolle *proest* agenda van übergekkie Oldenkamp) krijg je een herkansing. Ik zou me er echter bij voorbaat niet teveel bij voorstellen.

   Verwijderen
  6. Dus toch psychisch.. of zijn tijdens je periode als junk je hersens zo erg beschadigd dat je er nog steeds concentratie- en agressieproblemen hebt, zoals je schreef?

   Verwijderen
  7. @ Loena: "Het volk is het zat" en dat zou gisteren hebben moeten leiden tot een massale landelijke protestactie.

   Snap je dat dan niet stomme mongool die je bent achterlijke idioot. Natuurlijk gaat het overgrote deel van de mens niet protesteren! Ze zijn al te lam in hun kop geworden van al dat hersenspoelen. Het deel dat slim genoeg is waagt zich niet tussen het protesterende volk namelijk; het deel dat je wel ziet verschijnen zijn: occupy hippies, krakers, Kat en consorten..... En Voila we zijn weer terug bij het stigmatiserende karakter van alles wat maar met een complot te maken heeft, allemaal lekker in een hokje drukken...

   Sneue achterbakse vuilakken zijn jullie, landverraders! nee nog erger MENS Verraders zijn jullie want dit is een wereld wijd gebeuren. Maar het is zo dat de waarheid niet gevonden kan worden, de waarheid zal jullie uiteindelijk vinden, mag ik godverdomme bij Gods gratie hopen dat dit snel gebeurt want met van die rare cult/debunk/reli/extremist/zionist gekkies als jullie gaat het echt niet goed komen in de wereld.

   Verwijderen
  8. @ Jeroen: Het enige moment waarop ik ''last'' heb van deze klachten is als ik op dit met verrotte zaad besmeurde weblog zit, de volgende stap lijkt me dan ook overduidelijk. Ik ga me net zoals Barra dat laatst deed eens lekker bezinnen en stap er een tijdje tussen uit. Dat schizofrene gelul van je en al die valse aantijgingen komen me echt m'n strot uit. Moge god je bijstaan jeroen want je weet overduidelijk echt niet waar je mee bezig bent: Zoek MK ULTRA eens op en ga eens na hoeveel traumatische inwijdingen je wel niet gedaan hebt om je 33e graad zwemdiplomaatje te krijgen. JE Bent GEHERSENSPOELD!!!!!!!!

   Verwijderen
  9. @ loena: blijkt trouwens ook meteen dat jij wel degelijk een complot -fetish hebt. Je weet alles van ze! Ga maar lekker door je eigen en hun leven te verzieken door je hier mee bezig te houden. Ik kap ermee. rare snuiters!

   Verwijderen
  10. Hahaha, MKULTRA. Het ontging je zeker dat we het daar recentelijk nog over hadden. Heb je daar iets relevants over te vertellen, of kom je dan weer met suffe YouTjoepjes met verhalen uit de vierde hand aanzetten? Lees je anders in, Ziva had ook nog wat informatieve links, met werken van Pavlov en Frolov.

   ga eens na hoeveel traumatische inwijdingen je wel niet gedaan hebt om je 33e graad zwemdiplomaatje te krijgen. JE Bent GEHERSENSPOELD!!!!!!!!

   Ga je me nou vertellen wat ik wel en niet meemaakte? Ik ben boer Jasper niet...

   Haha, de westers hermetische traditie traumatiserend? Welnee joh, mochten ze willen. Elke westerse inwijding die ik ontving las ik van tevoren in vier versies. In zeker opzicht is het wel transformatief ritueel, maar het instrument daarin is niet trauma.

   Tantrisch Boeddhisme vond ik veel traumatischer, met name de "charnel ground" meditaties. Die zou je op een plek in India waar menselijke resten in alle staten van ontbinding rondzwerven op een vers lijk moeten uitvoeren. Daarover schrijft de Boeddha:

   ...have as their objects a corpse one or two or three days old, swollen up, blue-black in colour, full of corruption; a corpse eaten by crows, etc.; a framework of bones; flesh hanging from it, bespattered with blood, held together by the sinews; without flesh and blood, but still held together by the sinews; bones scattered in all direction; bleached and resembling shells; heaped together after the lapse of years; weathered and crumbled to dust. At the end of each of these contemplations there follows the conclusion: "This body of mine also has this nature, has this destiny, cannot escape it. Similar are the 10 objects of loathsomeness (asubha q.v.)

   In de Hevajra Tantra worden de acht heilige charnel grounds omschreven:

   From the Hevajra Tantra literature: "In the east is the Gruesome charnel ground (chandograkatasi); south Frightful with Skulls (bhairavakapalika); west Adorned with a Blazing Garland (jvalamalalankara); north Dense Jungle (girigahvaronnati); north-east Fiercely Resounding (ugropanyasa); south-east Forest of the Lord (ishvaravana); south-west Dark and Terrible (bhairavandhakara); north-west Resounding with the Cries Kili Kili (Kilikilaghoshanadita). Furthermore, there are headless corpses, hanging corpses, lying corpses, stake-impaled corpses, heads, skeletons, jackals, crows, owls, vultures, and zombies making the sound, "phaim". There are also siddha with clear understanding, yaksha, raksha, preta, flesh eaters, lunatics, bhairava, daka, dakini, ponds, fires, stupa, and sadhaka. All of these fill the charnel grounds." (Konchog Lhundrub 1497-1557, written in 1551). (See painted example). (See Charnel Ground).

   Dan heb je het tenminste over een stevig trauma. Maar dat kost je dus nog aardig wat moeite om je op de hals te halen.

   Verwijderen
  11. But of course @brainless, 'wij van Barra' en de rest van het slaapwandelende klootjesvolk leven in 'The Matrix'. En slechts wat uitverkorenen en 'verlichten van geest' vechten een uitermate nobele strijd om ons daaruit te bevrijden.

   Wat voor mest gebruik jij voor je wietplantjes? Chickenshit?

   Verwijderen
 19. WE zijn de maatschappij, de mensen die het godverdomme zat zijn alles maar als zoete koek te moeten slikken in dit smerige politieke oorlog spel waar we als werkende koeien uitgemolken en geslacht worden.

  Mensen of vogels zoals jij hebben een plaat voor de kop en steken liever hun kop in het zand... Of erger nog, gaan voor de elite aan het werk. Dat vind ik gewoon echt laag bij de grond, vooral als je de verstandelijke capaciteiten hebt om een verandering te weeg te brengen.

  En al helemaal laf is het om iedereen die ook maar iets van het ''complot'' geloofd in een hoekje te drukken als zijnde van het zelfde soort als Kat en consorten (die naar mijn mening wel erg snel een conclusie trekken). Onsmakelijke technieken die jullie hier hanteren dat maakt me zo kwaad.

  En altijd maar weer draaien en je woorden in een andere context zetten wat op zichzelf al duidt op onmacht in het voeren van een discussie.

  Kijk voor de grap is op http://www.lucistrust.org/

  dan naar het kopje Service Activities; dan naar Word Goodwill: Purposes & Objectives;

  Two: There is an inner spiritual government of the planet, known under such different names as the spiritual Hierarchy, the society of Illumined Minds, or Christ and his Church, according to various religious traditions. Humanity is never left without spiritual guidance or direction under the Plan.

  Deze organisatie is direct verbonden aan de United Nations. Doe zelf het rekenwerk maar! Kijk maar is goed welke overtuigingen zei er op na houden en durf mij dan godverdomme nog eens voor gek uit te maken Luncatic, hehe ironisch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Nee harteloos, "WE" zijn in dit geval toch echt een paar halve zolen die op een nogal opdringerige en agressieve manier met hun wanen omgaan. Neem nou je laatste gestoorde voorbeeldje van de Lucistrust. Wist je dat er 187 christelijke, 52 islamitische, 22 Joodse, 14 Boeddhistische, 3 Hindoestaanse, 25 algemeen spirituele, 11 multireligieuze en 12 andersreligieuze NGO's verbonden zijn met de Verenigde Naties? Lees hier maar na. Dus hoeveel zegt het lidmaatschap van een NGO over de aard en intenties van de VN? Precies. Niets.

  Je raaskalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. @hartverloren

  Probeer dit eens.

  http://www.google.com/intl/nl/landing/nose/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onmogelijk ik heb geen smartphone en ga er ook nooit een aanschaffen want ik heb geen behoefte aan al die externe pleziertjes waar men vandaag de dag zo aan verkocht lijkt te zijn. Snuif zelf maar wat coke en hou je kalm.

   Verwijderen
  2. @hartvangoud

   Hier de desktop versie, was maar een kleine moeite.

   https://www.google.com/search?q=Fear&hl=nl

   Verwijderen
  3. mooi hoor illuminati propaganda spelletjes van de Fear Game, je bent goed op de hoogte geen leven!

   Verwijderen
  4. die zins-spelingen vind ik dan wel weer vermakelijk ;)

   Verwijderen
 22. Oeh oeh wist je dat ik zo moeilijk weinig geeft om je met cijfertjes beladen kut reacties.

  Omdat de Lucis Trust ''toevallig'' verdomme & Nota bene een meditatieruimte in het gebouw van de U.N. heeft zitten!! Dat is het verschil! En mensen met belangrijke functies en ook wat wereldleiders hebben zich daar geestelijk laten verkrachten in dat pyramide zonder kop- kamertje Daarom!! Dat je dat niet eens weet gast?! Of je wilt het niet er over hebben kan ook nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. En het getal 12 gaat ook heel wat betekenen maar dat wist je zelf natuurlijk ook al of niet? 12 informatie systemen in ons lichaam/ 12 buddistische wijsheden, 12 apostelen, 12 uur op de klok, 12 maanden... en ratel zo maar lekker door, we komen er toch wel achter wat die kanker illuminati voor ons verstopt houdt.

  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Is dat al het bewijs dat je kan vinden voor de enorme invloed van de lucis trust? Wow

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Jeroen schreef in zijn hier aangehaalde stukje:
  [...] zag Peter zijn kans waar [...].

  Zag Peter zijn kans, en nam hij die waar. Grappige maar foute samencombinatie.

  Ik herinner me die episode bij FN nog wel. Ik bemoeide me er hier ruim drie maanden later ook nog een tegenaan.

  BeantwoordenVerwijderen