dinsdag 5 maart 2013

Straf voor Kat

The verdict is in. En niet zo'n klein beetje ook. Micha Kat is wegens het doen van twee valse bommeldingen, bedreiging, laster, smaadschrift en belediging van meerdere personen, opruiing, belaging en vernieling vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van 345 dagen met aftrek, waarvan 240 dagen voorwaardelijk met een proeftijd van twee jaar. Ook moet Kat alle smadelijke stukken van internet verwijderen.

Bewezen is verklaard, volgens het vonnis, 'dat verdachte de grenzen van het maatschappelijk betamelijke in vergaande mate heeft overschreden. Om te voorkomen dat verdachte zich opnieuw schuldig zal maken aan deze en/of andere strafbare feiten zal de rechtbank een voorwaardelijke gevangenisstraf opleggen van na te melden duur.'

'Verdachte heeft in zijn teksten niet op een kritische of prikkelende wijze getracht het maatschappelijk debat of de politieke discussie aan te zwengelen maar verdachte heeft in dat kader meerdere personen in een kwaad daglicht gesteld. In dat licht bezien is de inbreuk op zijn vrijheid van meningsuiting in een democratische samenleving noodzakelijk ter bescherming van de eer en goede naam van de personen die in de publicaties worden genoemd.'

Het advies van Jeugdzorg & Reclassering houdt in 'dat de houding van verdachte wordt aangemerkt als een criminogene factor. Zijn opvattingen wijken af van de geldende norm,waardoor een reële kans op recidive bestaat. De reclassering heeft zich onthouden van het geven van een advies.'

Barracuda kan zich nauwelijks voorstellen dat Kat ondanks de 'kans op recidive' op de oude voet verder gaat, dan moet je werkelijk elk woord op een goudschaaltje gaan wegen. Zijn commentaar 'Zeer gecompliceerde uitspraak' spreekt boekdelen: kennelijk heeft zijn advocaat nu al een hoger beroep ontraden.

Kat kon vandaag even niets anders uitbrengen dan te verwijzen naar een stukje van Martin 'koekoek' Vrijland, die alles vergoelijkte onder het mom: 'Waar is de tijd gebleven dat je elkaar gewoon even een stomp voor de kaak gaf en daarna gewoon een biertje ging drinken. Wat een kinderachtig gedoe!' Dezelfde Vrijland die bij het zien van een video van twee kleuters in luiers die onschuldig wat staan te hopsen op Gangman Style zowat tegen het plafond vliegt en meteen 'kindermisbruik' begint te roepen. Maar iedereen met wie je ruzie hebt uit malicieuze overwegingen uitmaken voor kinderverkrachter, dat moet allemaal maar kunnen.

Het is misschien geen toeval dat Klokkenluideronline en Argusoog in hun huidige vorm bijna tegelijk aan hun einde zijn gekomen: beide schoten door in gekte en onfatsoen.

48 opmerkingen:

 1. En Agnes Kant moet nu ook oppassen, nadat zij Kat onomwonden vertelde dat hij ´op kon rotten´en bijna slaags ging met de camera is zij ook op het lijstje van onze vrouwenhater Kat. Gezien het gevaar op recidive zal Micha wel binnenkort weer in het gevang zitten. Het is een kwestie van wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad. Wat Kat vergeet te vermelden is dat hij Agnes Kant stalkte terwijl ze helemaal niet meer actief was in de politiek. Hij viel gewoon een privé persoon lastig.

   Verwijderen
 2. Ach, schrijver en lezers van dit 'stukje', ga maar weer lekker slapen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Dorothy ... da's alweer van een tijdje geleden.
  Filmpje JDTV is ook van 2010.

  Passende straf en mooie uitspraak ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Aboriginal dat weet ik, maar Kat heeft een lang geheugen en heeft haar sindsdien op zijn vijanden lijst bijgetekend zo te zien. Omdat zij niet meedeed aan zijn Demmink inquisitie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Omdat zij niet meedeed aan zijn Demmink inquisitie."

   Je hebt je er weer eens 'lekker' met een luie onderzoeksbui vanaf gemaakt DP. De overeenkomst tussen de vader van Marianne, Agnes en Micha zelf is hem namelijk daarin gelegen dat ze alle 3 wel eens vanwege hun alcoholische afhankelijkheid dellirisch de beheersing over hun beschadigde 'gevoelsleven' kunnen verliezen. Kat laat zich via zijn steeds doorzichtigere online bliksemafleiderij betalen, terwijl pa Vaatstra dat dmv het ter beschikking stellen van zijn bloedeigen vlees als offerrande doet in ruil voor het niet openbaar laten maken van zijn eigen in het verleden begane perversiteiten door jorus en zijn pedocrate trawanten! Agnes Kant spant daarbij echter de kroon door straalbezopen 'lekker' net te doen alsof ze als ingehuurde gifmengster die het eigen brouwsel MOET 'goed'-keuren niet eens meer zou willen weten wat haar verlakkende praktijken voor haar sexegenoten crimineel dodelijk blijken te bewerkstelligen...

   Verwijderen
  2. @papi

   Als ik iemand hoog heb zitten is het Kant wel. Niet omdat ik op haar partij zou stemmen (die maakten er een zootje van in de Schiedamse raad), maar ze verscheen op de begrafenis van Mieke Mink, de overgrootmoeder van mijn zoontje. Alleen maar omdat die optrad in dit spotje, waarnaar je verwijst in je eerste link. Het is eigenlijk een heel lieve vrouw wier pink meer voor deze samenleving deed dan Micha met zijn hele vadsige criminogene lichaam.

   Verwijderen
 5. Absurd dat hij geen taakstraf kreeg:

  De rechtbank ziet geen strafdoel dat is gediend met het opleggen van een taakstraf. De rechtbank acht een dergelijke strafmodaliteit niet opportuun, gelet op de houding en handelwijze van verdachte.

  Hoe moet ik dat begrijpen? Omdat hij een criminogene houding heeft moet dat maar beloond worden door die taakstraf niet toe te kennen?
  Ik vind dat een onderbouwing van niks. Verder een prima vonnis trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe moet ik dat begrijpen? Omdat hij een criminogene houding heeft moet dat maar beloond worden door die taakstraf niet toe te kennen?

   Doet me denken aan de nogal merkwaardige redenering van Vogelenzang in haar requisitoir: Op zich, als ik zou kijken naar de hoeveelheid feiten die meneer Kat, waarvoor ik een veroordeling vraag, naast de straffen die ik zojuist heb voorgelezen uit de andere zaken, dan zou ik eigenlijk moeten komen tot een langere gevangenisstraf dan meneer Kat nu heeft gezeten. Alleen wat ik mij ook afvraag, welk doel dat dient, en ik ben op dit moment niet overtuigd dat dat een doel dient, om meneer Kat nog een keer terug te sturen naar de gevangenis.

   Interessant: hoe erger de onverbeterlijkheid van de crimineel in kwestie, hoe groter de kans op recidive, hoe korter de gevangenisstraf! Hier wreekt zich blijkbaar mijn gebrek aan juridische kennis, want ik kan de redenering niet volgen.

   Verwijderen
  2. Dat hij sowieso weer in overtreding zal gaan en dat de rechter hem weer zal zien, ofwel als je Micha wil straffen is celstraf de enige optie.


   Wat ik mij persoonlijk afvraag is waarom niet even kijken of Micha wel helemaal spoort? IPV celstraf gewoon de optie tot hulp geven... Ik ben geen expert maar m.i. is Micha gewoon van het padje.

   Verwijderen
  3. Misschien hebben ze rekening gehouden met de rechtszaken die Micha nog krijgt. Of dat hij zo´n onbenul is dat hij vast en zeker vaker in de rechtbank te zien is. Hij heeft immers een strijd tegen deze verrotte maatschappij. Ik zou Micha niet loslaten bij een verpleeghuis of welke maatschappelijke inrichting dan ook voor zijn taakstraf. In principe is hiermee officieel verklaard dat hij zo gek als een loden deur is en dat de enige oplossing is de petoet.

   Verwijderen
 6. Veroordeling van Micha Kat voor Holocaustontkenning is diepe belediging van Joden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet toch eens met originele argumenten komen, Jeroen. Dat sleetse riedeltje over de dagboeken van Herzl wordt door niemand meer serieus genomen.

   Verwijderen
  2. Inderdaad, de Kreek. waarom moet de samenleving lijden onder jouw gebrek aan leesvaardigheden?

   Verwijderen
 7. Heb me door Sacha nog wel eens laten bewonderen vanwege mijn al zeer jeugdige financiële onafhankelijkheid. Toen stond ze tijdens haar studie 'journalistiek' dan wel vanwege het gebrek aan veel noodzakelijkheden tenminste nog wel eens letterlijk intraveneus open voor wat wilde verhandelingen over de hoernalistieke omstandigheden van haar eventuele toekomstige leifeigenschap. Echter wat ze zich daar bij Micha op de draadjes allemaal inbeelden doet zeer veel af aan de zelfstandige wijze van denken en handelen van 'onze' op-lezeres. Wel leuk gevonden BTW hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Typo; Het is in Sacha's geval dus eigenlijk meer een slecht betaalde lijfeigenschap waar ze vlogens mij dan ook voor lijkt te bedanken. Inderdaad, liever je resterende 'leven' met een rechte rug waardig kunnen blijven door functioneren, dan op een hoernalistieke matras vol van leugens en bedrog krom van de schaamte jezelf verder te 'moeten' verHOEREN voor een paar schamele duuro's. (en dat laatste is voor de jotafucksters dus geen spel-foutje...)

  "Wij zijn dank verschuldigd aan The Washington Post, The New York Times, Time magazine en andere grootse publicaties, waarvan de directeuren onze vergaderingen hebben bijgewoond en hun beloften van discretie bijna 40 jaar hebben eerbiedigd. Het zou voor ons onmogelijk geweest zijn om ons plan voor de wereld te ontwikkelen, wanneer wij gedurende die jaren onderworpen waren geweest aan het daglicht van de publiciteit. Maar het werk is nu nog meer verfijnd en voorbereid om richting een wereldroverheid te kunnen marcheren. De supernationale soevereiniteit van een intelectuele elite en wereldbankiers is zeker verkieslijk voor nationale beslissingen, uitgevoerd in de verstreken eeuwen. Volg de creatie van het geld, en u zult weten wie er in de fysieke wereld beslist." (Met andere woorden; Wij denken te weten wie er in de wereld zoals wij haar zien de macht in handen hebben, maar in feite zien wij niet wie de echte beslissingen voor de wereld neemt. Deze ligt voor het zicht van velen verborgen).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien snapt Hanss je wel, dat is ook al zo'n mensenmens.

   Verwijderen
  2. Ik identificeer mij nooit met lieden die vanwege hun emotionele onbeheersbaarheid voor aandachtsgerelateerde content bij papa Micha maar wat ongecontrolleerd op hun toetsenbord gaan lopen rammen. Nee, geef mij de analyze van iemand die ik verder ook niet wil kennen, maar iig wel het een en ander van de 'juridische' moris hier in dit Holle-Land afweet...

   "N.B.B.
   Laat ik het eens positief formuleren, even van bil gaan, voor degenen die onbekend zijn met of niet gewend zijn aan juristen double speak.. Dit Is Een Gigantische Overwinning van Micha Kat geen straf, geen boete, geen voorwaardelijk gewoon doorgaan, haartje op je woorden letten (fijn lekker zinspelen, zoals gewoonlijk) ik persoonlijk zou wensen dat Micha in hoger beroep gaat, ten principale, om eens wat haren te kloven met een handgranaat, maar dat is aan hem, zijn advocaat, de goede idee betreffende een aanpak, de inschatting op winst. Micha kan in het huidige echter gewoon doorgaan, ergo, deze uitspraak opent feitelijk de weg naar een/het rechts begrip, ‘vallend onder de letter van de wet, achter niet strafbaar, en vanwege de vrijheid van meningsuiting in het journalistieke’ huuurrraaaaa!"

   Verwijderen
  3. Behalve dat Micha wel degelijk 240 dagen voorwaardelijk heeft die hij al uit kan gaan zitten als hij een nat scheetje liet. Bovendien moet hij deze maand alweer voorkomen wegens die aangifte van Jan Vlug tegen hem. Dan staat hij terecht als recidivist.

   Verwijderen
  4. Zowel j. vlug als moskovitzzzsz zullen met de gisteren gevelde uitspraak nooit meer hun machtspielerij zelfbevredigd kunnen afsluiten. Dat weet ik zelfs nog als onafgerichte jurist! Bovendien vecht Kat al dan niet betaald of bewust tenminste wel met een open vizier tegen er niet toe doende windmolens. Anders dan sommige 'vrouwelijke' reactantes dat hier bij moderator (kom er maar in hoor jullie dus die hem weldegelijk passen...) trachten te doen.

   Verwijderen
 9. Andre Vergeer moet gehoord worden ivm de pornofoto's die hij ter waarschuwing op de site plaatste.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Reacties
  1. Nee, dat is pas serieus werk, de Kreek. Een aangifte tegen het MDI, dat zal me een opschudding veroorzaken.

   Hoe staat het trouwens met dat peer reviewed artikel dat jij zou schrijven voor een serieus historisch tijdschrift? Dat heb je twee jaar geleden al beloofd. Niet dat ik flauw wil doen, natuurlijk.

   Verwijderen
 11. "Hoe moet ik dat begrijpen? Omdat hij een criminogene houding heeft moet dat maar beloond worden door die taakstraf niet toe te kennen?"

  Ik denk dat ze denken dat hij gezien zijn houding een taakstraf toch niet als straf ervaart (heeft geen gedragverbeterend effect), terwijl hij wel merkbaar bang is om weer de gevangenis in te moeten. (Hoewel hij het daar niet slecht had.) Dus beter meer voorwaardelijk.

  De 120 uur werkstraf van de OvJ was subsidiair (dus bij niet uitvoeren) 60 dagen hechtenis. De rechter heeft kennelijk die 60 dagen opgeteld bij de 180 dagen van de eis, maakt 240 dagen of wel ca. 8 maanden voorwaardelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi. de kinderporno op KLOL wordt ook aangepakt. Het is te hopen dat die Vergeer een stevige dauw krijgt met z'n aanstelverhaaltjes over herseninfarcten. Ondertussen doet Micha weer net of hij bedreigd wordt door een "radicale joodse organisatie" oid.

  Als je ook kijkt naar de steeds agressiever wordende toon van de reacties op KLOL zijn ze daar goed aan het escaleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Komt gewoon uit dat geïnfecteerde breintje van Micha zelf, die al eerder liet blijken dat hij niet vies is van een false flag operatie. Dat komt ervan als je een aartsleugenaar als Micha bent. Dan word je dus niet meer geloofd.

  Het zou ook wel iets voor een randmongool als jou zijn om te doen, zodat je weer stompzinnig over joden kan gaan reutelen ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. "Beste mensen",

  Waarom die neiging je betoog elke keer "op te leuken" met "domme" en vooral veel linkies. De gemiddelde reaguurder gaat niet zo diep.

  http://youtu.be/fCY4rpcMtAQ

  Groetjes, "Gretha"

  OT ... :-)

  Deze uitspraak heeft zeker gevolgen voor figuren als Ben v/d B. en wat andere gekkies.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben van den Brink zingt nog steeds rond in het zelfde kierewiet-kooitje. Zijn update bij zijn vertrouwenspersoon Frides Lameris van 6 maart komt nog steeds niet verder dan 'nep-arrestatie's, nep-beschikkingen, nep-zittingen, nep-agenten, nep-namen, nep-dossiers, en nep-dus' aangevuld met 'mijn lieve dochters moeten over een paar dagen terug zijn' en 'heel veel belastende materialen worden vanavond op (x) websites geplaatst'.

   Dat progress report horen we nu al zeker 1,5 jaar. Het project van Ben vordert dus niet echt. Anders dan dat sinds de bezinning bij Argusoog de mailbox van Frides Lameris waarschijnlijk roodgloeiend is van alle mails en opdrachten die hij van Ben krijgt. Maar dat gun ik die idioot van een Lameris wel.

   Verwijderen
  2. De enige drie sites waar volgens mij iets van hem geplaatst wordt zijn dus verontrustevaders, verontrustemoeders en niburu.co. Tot op heden heb ik daar nog geen belastende materialen op aangetroffen.

   Verwijderen
 15. Feiten crypto-serpent! Ik heb tenminste mijn ip-gegevens gecombineerd met het op beeldmateriaal vast gedocumenteerde harde bewijs al enige tijd goed beschermd in handen. Kom dus kom maar op reallife-kakkerlak hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoe dan ook. Er gaat toch niets mee gebeuren. Wedden?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Iemand met doodsbedreigingen lastig vallen is altijd niet OK imo. Ook niet als het zo lachwekkend amateuristisch en doorzichtig is als deze Karel Herman trolt.

  Het irritante is alleen dat zelfs deze bedreigingen aan Micha Kat bijdragen aan de antipathie voor Micha Kat zelf. Althans bij mij.

  Micha Kat gebruikt deze mails namelijk alleen maar om zijn jankverhaal over hoe zielig en miskend Micha Kat wel niet is kracht bij te zetten. Wederom een puur 'ikke, ikke, ikke' beweging van Micha. Zijn zieke hoofd doet dit allemaal bewust en nadenkend. Alle aandacht voor zijn persoon gebruikt, of misbruikt, Micha om zijn podium te onderhouden en zijn zelfbeeld te staven. Kotsmisselijk word ik er van.

  Hetzelfde doet hij richting André Vergeer en zijn date met de politie. Hop, weer een spin van justitie om via een zijdeur de arme Micha Kat een hak te zetten. Het boeit Micha niet dat Vergeer vervolgens de eerste 10 minuten met die agenten kan uitleggen waarom de communicatie meteen met naam en toenaam op het internet is geplaatst. Alles draait om Micha Kat.

  Dan zijn reactie op het vonnis. Micha vindt het allemaal 'peop', maar is wel zo sluw om juist dat gedeelte (de gouden koets) te highlighten waarmee hij niet tegen het vonnis ingaat: het niet meer publiceren over de aangevers.

  Vervolgens weet Kat dat onder alledrie postjes zijn trouwe volkomen gestoorde 'fanbase' wel de nodige beledigingen en aanverwante idioterie plaatsen. Hij misbruikt dus ook gewoon zijn labiele achterban.

  Man, je zou maar zo'n eikel een relatie hebben. Wat een klootzak. Laat hem maar snel weer een fles wijn opzuipen, en lekker gaan bloggen. Dan zit ie tenminste binnenkort weer vrolijk voor een maand of acht in Zoetermeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Om maar niet te verzwijgen, dat de 100 JD demo hysterie aan zijn voordeur ook geen  kattenpis was! Over bedreiging gesproken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Micha noemt het "stuitende en bizarre redeneringen", terwijl hij geen moment weet aan te geven welke redeneringen uit het vonnis dat zijn en waarom dan. Hij verplaatst alleen maar lucht. Bommeldingen, bedreigingen en laster zijn stuitend, holocaustontkenning is stuitend, het plaatsen van kinderporno is stuitend. Maar dat vonnis is dat juist weer niet, want daarin worden dergelijke stuitende activiteiten veroordeeld.

  Bah, wat een minderwaardig weekdier is die Micha. Zo iemand is het bedreigen nog niet eens waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Jeroen

  Precies. Het gaat eigenlijk niet eens meer over 'wat' Micha Kat zegt, maar 'hoe' Micha omgaat met mensen, feiten, en zijn omgeving. Dat geeft namelijk een zeer onaangenaam beeld waar werkelijk alles druipt van de egocentrische, arrogante en neerbuigende perversiteit.

  Je kan best volstrekt abjecte ideetjes opschrijven, maar dan hoef je nog niet een intrinsiek slecht mens te zijn. Zeg maar zoiets als @Adamas / Papi, maar bij Micha Kat verschuift dat abjecte toch wel erg naar richting 'intrinsiek slecht'.

  Het voorbeeld van @Geen - mensen mobiliseren om voor de huisdeur van Demmink te demonstreren ter meerdere eer en glorie van jezelf - is zo'n nare verschuiving naar intrinsiek slecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Frides klaagde al eerder heel verontwaardigd dat hij -als zijnde vertegenwoordiger van Ben en Leonie- dat hij door justitie niet serieus genomen werd. Wat vreemd! Maar wat mij opvalt is dat Ben spreekt over ´eerlijke rechtbank medewerkers´. Gaan die mee in het verhaal of praten ze mee om van het gezeur af te zijn.

  Ik denk niet dat Ben en Frides scoren in de rechtszaal met hun gejammer over nep zittingen, satanisch gebruik en het dossier Brink wat van der Brink moet zijn. En dus vindt Ben omdat ze ´van der´ zijn vergeten heeft hij onrechtmatig gezeten. Als dat zegt tegen zijn slimmere criminele vrienden, dan hebben die wat te lachen. En de lieve dochters blijven met dit verweerschrift ver van Ben en Leonie vandaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. "Je kan best volstrekt abjecte ideetjes opschrijven, maar dan hoef je nog niet een intrinsiek slecht mens te zijn."

  Ik ben dus geen kermis-attractie waar je maar een muntje voor wat vermaak hoeft in te werpen hè mevrouwtje? Sinds ik de lafhartige mentaliteit waarmee je een treffen op Arend's chat probeert te vergoeilijken dan wel goed praten ben ik echt wel een beetje klaar met je 'hard to get' spielerij. DP toont tenminste nog het fatsoen wel met mij daar in conclaaf te willen gaan. Jij hebt hier dan wel tegen alles en iedereen een grote bek gecombineerd met je eigen gepachte 'waarheid', maar als je wordt gevraagd daar in realchat wat mee te komen doen ben je in geen velden of wegen meer te bekennen 'schatje'. What's up? Kennelijk zijn je dubieuse intenties toch nog 'slechts' DEZE? Vies/gevaarlijke spelletjes BTW...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Micha vraagt zich nu af wat er in vredesnaam bedoeld wordt met een "criminogene houding" en plaatst daar heel suggestief een portretje van Stalin naast, terwijl criminogene factoren gewoon feiten en omstandigheden zijn die kunnen bijdragen aan het telkens weer plegen van delicten. Net als bij iedere andere misdadiger wordt daar bij Micha ook naar gekeken.

  Dat zijn houding als problematisch wordt gezien is natuurlijk terecht. De reclassering kijkt naar de houding ten opzichte van de interventie en op de maatschappij, of er wellicht sprake is van een antisociale houding. Daar is in het geval van Micha natuurlijk sprake van, zoals je alleen al uit zijn laatste drie artikelen kan opmaken.

  Maar het meest hilarisch vind ik wel dat Micha zich "gecriminaliseerd" voelt door de strafrechter. eh duh? Als je veroordeeld werd ben je een crimineel, Micha.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik ben dus geen kermis-attractie waar je maar een muntje voor wat vermaak hoeft in te werpen hè mevrouwtje?

  Nou papi, een beetje wel eigenlijk. Behalve dat we je er geen cent voor geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. @papi pope
  ben bang dat jij vanavond alleen in conclaaf kan met een of andere trek en ruk site. Hahaha idiote apenstaartneuroot die je bent !

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ondanks het feit dat micha opgeroepen heeft tot het doen van donaties voor de organisatie, heeft hij niks met de organisatie van de demo's te maken gehad. Sterker nog hij is er zelfs nooit bij aanwezig geweest! Van die donaties hebben we verder nooit meer wat gehoord of gezien.

  @geen
  De enige dreiging tijdens deze demo was dat er een paar agenten wellicht kou zouden kunnen vatten. grappenmaker!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Kat schreeuwt moord en brand om aan de top te blijven, gelukkig laten de bezoekers het massaal afweten en hebben ze zijn gebler door. Kat je bent done, you suck.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Sinds de Vaatstra zaak. En het ontkennen van de genocide op de de Joodse bevolking. Is er inderdaad een behoorlijke gatenkaas ontstaan. Nu heeft men een nieuwe zaak. De zelfmoord van een jongetje.

  Ik sprak laatst een rechersheur. Een man uit Friesland. Niet echt bekend met de heer Kat. Wel vertelde die. Dat meneer Jasper S details wist. Wat niemand wist. Behalve de dader. En om daarna te moeten lezen op KLOL. Dat Bauke Vaatstra omgekocht is door justitie. Dat vind ik grofweg een schande. Smaad en laster. Mens onwaardig. En journalistiek onverantwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ziva: What are you zinking about?

  http://www.youtube.com/watch?v=6zkZ3f8DnKs

  BeantwoordenVerwijderen