maandag 25 maart 2013

Dominantie

De New World Order is aan de horizon, tikt allesgelover Guido Jonkers van YouReallyDontWantToKnow op zijn blogje. We kennen Guido zo langzamerhand een beetje. Nooit te beroerd om weer een krankjorum artikel van de eerste de beste complotsite over te schrijven. Niet zelden spreken die artikelen elkaar ook nog eens tegen. Want hoeveel stukken heeft Guido nu al niet vertaald, waarin er al lang sprake is van de NWO?

Guido las een dezer dagen een artikel van Foster Gamble, maker van de nu al legendarische zweefdocumentaire Thrive. Daarin passeert ongeveer ieder denkbaar complot de revue: van de onderdrukking van vrije energie tot de Global Domination Agenda, maar dan overgoten met een stevige Niburu-saus, hier en daar zelfs met behoorlijk enge relitrekjes. Critici pareert hij met de aanhef Mr Dead Ones (Muertos), liefst in KAPITALEN. Kortom: een aluhoedje uit het boekje, die net als David Icke een hele handel heeft opgezet van DVD's (dertig stuks voor 420 dollar!) en World is Waking Up T-Shirts.

Gamble meldde een dezer dagen dat de Amerikaanse binnenlandse veiligheidsdienst 1,6 miljard stuks munitie heeft besteld, genoeg om een oorlog te voeren van meer dan twintig jaar in de VS zélf'. En dan gaan de radertjes van complotters minstens zo snel draaien als de benen van Michael Boogerd op epo: die kogels zijn er naar hun stellige overtuiging om de eigen bevolking te onderdrukken, er waren immers ook al eh... FEMA kampen. 'Ik geloof dat deze kogels bedoeld zijn als voorbereiding op een binnenlandse opstand, die verwacht wordt door een groep die haar agenda voor dominantie en controle wenst uit te rollen..!'

Overigens, allemaal nieuws van gisteren, maar weer heel even actueel omdat zakenblad Forbes er over is gaan schrijven. En niet omdat staatssecretaris Janet Napolitano een coup d’etat voorbereidt tegen de zittende president Obama, maar omdat de kogels een koopje waren. Nu toeslaan en de Amerikaanse overheid zou voor de toekomst enorm veel geld kunnen besparen, zo luidde de uitleg.

'Spending money this way is beyond absurd well into perverse', concludeert het weekblad, dat nog een bezwaar ziet. 'President Obama has an opportunity, now, to live up to some of his rhetoric by helping the federal government set a noble example in a matter very close to his heart (and that of his Progressive base), one not inimical to the Bill of Rights: gun control.  The federal government can (for a nice change) begin practicing what it preaches by controlling itself.'

Natuurlijk gaan complotters meteen met zo'n stuk aan de haal om hun lezers te overtuigen dat het een 'systematische agenda voor consolidatie en/of controle' betreft. Iets anders willen Guido's aanhangers, die godbeterhet zelfs met de Beierse Illuminati komen aanzetten, toch niet horen, dus geeft Guido ze brood en spelen. 

25 opmerkingen:

 1. Ohh ik kan dus weer verder met slapen. Bedankt Barracudanls.Bedankt voor uw wijsheid. Uw uitleg stelt me erg gerust. Niks aan het handje. Alles koek en ei. Over op de orde van de dag. Uw levenswijsheid houdt mij in leven. Met de euro komt het goed. Uw bent een verademing in het Nederlandse samenleving. En wat een wijsheid en tips ontvang ik toch via uw site...bedankt hoor! 1,6 miljard kogels zijn inderdaad een koopje. We moeten natuurlijk in deze tijd het hebben van koopjes nietwaar? Hebben we voorlopig genoeg KOGELS.Kan ik nu ook EU geld krijgen voor mijn kotsverhaal?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeg Steven, leg nog even uit waar die FEMA kampen zijn gebleven waar jullie complotters enkele jaren terug al de vol van hadden. Waarom is er tot op heden geen enkele getuigenis van gevangenneming?

   Verwijderen
 2. Ach lieve jongen, als je moeder of oma behoort tot de overlevenden, ze hebben toegang tot een diepe schuilkelder, dan zou ik me niet zo druk maken.
  Business as normal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je er in stikt... in zo'n wasknijper....Moet ik reageren en hopen dat het gepubliceerd word...Hahahahhahahhhhahaaahhahahaahahhahahahhahhahahahahhaha Rot toch op met je belachelijke website en je mening. Schaam je! 1,6 miljard hollow points bullets....debiel wat denk jezelf (in je hartje) waar dat voor voor nodig is..?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hmmm...ja...Waar denk jij dat het voor nodig is? En heb je daar ook argumenten voor? Daar zou ik zéér in geïnteresseerd zijn. Schelden en hysterisch lachen is anders dan argumenteren.

   Verwijderen
 4. Ze krijgen een burgeroorlog (Amerikanen) En dat dat is toch verschrikkelijk. En een hollow point bullet is ook nog eens verboden via diverse verdragen. En de wijze waarop jij zo luchtig aan deze feiten in jouw artikel aan voorbij fietst, is bijna zionistisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waar blijf je nou je nou met je website............sukkel
  selectieve onbenul 1,6 miljard kogels....hollow points
  Voor een afscheidsfeestje.......?
  Sukkel (of is het familie inkomen waar ik het over heb)
  Jullie verdienen aan kogels.......ja hé!
  Sukkels

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lees dit ook nog even. Altijd handig om meer te lezen dan complotsites van complete dombo's: http://www.lawofficer.com/article/tactics-and-weapons/short-history-hollow-points

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Moet ik lezen hoe aardig hollow points zijn....?
  Hahahahahaha sukkel
  Ongelooflijk...ik ben geen amerikaan
  Jij bent echt van deze wereld af hé
  Ben je joods of zo? Eng mannetje ben je zowiezo
  http://www.lawofficer.com/article/tactics-and-weapons/short-history-hollow-points Heb je teveel Hollywood films gezien? Ja joodse/zionistiche troep richting mensheid. I know. En de echte joden maar schreeuwen, we willen hier niks mee te maken hebben.....ja toch? Barracudanls enz als joodse/eu/rome/jesuit weggezet. Lijkt me logisch. Vind jezelf ook ook niet? Sukkkkkkkul.............................................................................................................................................................................................................................................................?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was hem weer voor vandaag. De ziekenbroeders staan klaar voor je middagdutje.

   Verwijderen
 8. Nu ben ik wel benieuwd naar uw mening. Ik hoop dat uw mening in het vervolg wat meer respect laat zien voor andere mensen. Met 1,6 miljard kogels ben je niet zoveel goeds van plan.......of wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het zielige van de complottertjes is dat ze vooral tools zijn van een extreemrechtse politieke agenda, ze worden vrij gewetenloos door political operatives geëxploiteerd en hebben het niet door omdat ze in een roesje van pseudospiritualiteit gebracht werden.

  Thrive is daar een goed voorbeeld van. Het politieke doel is het republikeinse "end the fed" en er wordt geprobeerd dat te bereiken met behulp van rare conspiracy theories. Hier is een goed stuk over de "ideological underbelly" van Thrive en hier is nog een pamflet (pdf) van de PRAXIS denktank over die politieke agenda te lezen. Het doel heiligt de middelen en complottertjes zijn nuttige idioten in dat verhaal.

  Overigens is de NRA ook lekker bezig met vriendjes maken met de complottertjes sinds Obama bezig is met de wapenwetgeving. Zo trad David Keene recentelijk nog op in een 9/11 truther show .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat is dan de politieke agenda van bijv. iemand als David Icke?

   Het is wat mij betreft onzin en vrij lachwekkend om deze tamelijk breed verkondigde complot theorieen af te doen als zijnde onderdeel van een 'extreemrechtse politieke agenda', of dat complottertjes worden 'geexploiteerd door political operatives'.....
   Dat kan ik echt niet serieus nemen.
   Zolang je het met dit soort bovenbeschreven dooddoeners af wil doen ben je wat mij betreft op precies dezelfde manier bezig als die complotters.
   Je lijkt zelf wel zo een complotter.

   Complotters van divers pluimage zijn, zo lijkt me, vrij duidelijk 'mind-controlled' papegaaien en repeaters, maar welke machinaties zitten daar werkelijk allemaal achter...
   Het is allemaal niet erg spontaan, zo ver is mij wel duidelijk.

   Verwijderen
 10. Je hebt helemaal gelijk jeroen.... Heb je al een plaatsje in een ondergrondse bunker... nee...? Dan hoor je toch net niet tot de elite.
  Jammer, je bent zo goed bezig voor ze! Misschien wat meer overtuiging er in gooien.....kan helpen voor een plaatsje in hun kelder....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe weet jij nou weer dat er voor mij geen plaatsje in de bunker zou zijn? Voor jou heb ik trouwens altijd een plekje in mijn privé kelder.

   Verwijderen
 11. You can fool the people sometime, but you can't fool the people all the time! Bob Marley Doei!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cannabis en complotters, daar blijkt toch elke keer weer een relatie te zijn.

   Verwijderen
  2. Nee, hoor. Ik heb voor een jaarsalaris aan weed in rook op zien gaan, maar met complotgeleuter heb ik nooit iets gehad.

   Verwijderen
  3. Het is hoe dan ook een beetje triest dat mensen zonder enig vermogen tot zelfstandig denken gebruikt worden door politici die als ze aan de macht waren een nog veel ergere dystopie zouden creëren dan de plottertjes in hun ergste paranoide nachtmerrie bij elkaar weten te blowen.

   Of zoiets.

   Verwijderen
  4. Valt me nog mee dat die soort figuren zo vroeg op zijn.

   Verwijderen
  5. Zo laat gaan slapen bedoel je zeker ;-)

   Verwijderen
  6. Als je dan quote, doe het dan alsjeblieft correct.
   Dus niet die verbastering van Bob Marley, maar gewoon het origineel van A. Lincoln:
   "You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time."

   Verwijderen
  7. @Gerrit
   Lincoln kon destijds niet bevroeden , dat copy and paste ,omzet zou genereren. Koekoek!

   Verwijderen