vrijdag 15 maart 2013

Wanen

Zelfverklaard pedojager Ben van de B. heeft het maar knap moeilijk sinds Argusoog (tijdelijk?) op slot is gegaan. Dat was zijn speeltuin waar hij oeverloos tekeer kon gaan tegen de voogden van zijn uit huis geplaatste kinderen. Gelukkig voor Ben, en helaas voor zijn belagers, zijn er nog andere websites die zijn tirades willen publiceren. Zo beleefde Ben naar eigen zeggen onlangs 'spannende avonturen' in Tsjechië, waar hij wel even zijn beide dochters tijdens een vakantie zou bevrijden. Hij keerde met lege handen huiswaarts. Waarschijnlijk, zo vermoedt Barracuda, omdat Ben helemaal nooit in Tsjechië is geweest.

Maar er was nog meer nieuws, dat in elk geval wel waar is: Ben is een dezer dagen veroordeeld tot zes maanden gevangenisstraf, met aftrek van voorarrest. Daarnaast geldt een tenuitvoerlegging van twee maanden voorwaardelijk uit een eerder vonnis. Kortom: Ben mag dus nog enkele maandjes brommen.

Dat alles vanwege bedreigingen met de dood. Zo kreeg een medewerker van Bureau Jeugdzorg te horen dat 'als ik je met beide handen bij de strot grijp ik dat doe als de kinderen er niet bij zijn'. Weer een andere keer dreigde Ben dat hij hem in de koffer zou laten leggen. Met verwijzing naar een incident waarbij Ben er voor had gezorgd dat er (diens eigen woorden) zware gewonden vielen, messteken werden uitgedeeld en een drie kogels kreeg.

De rechter concludeert dat er aanknopingspunten zijn te vinden voor de conclusie 'dat verdachte wanen heeft'. En dat de intensiteit en hardnekkigheid van zijn optreden doen vermoeden 'dat het niet goed met verdachte gaat'. Volgens een Pro Justitia rapportage lijdt verdachte aan een 'organisch psychische stoornis' als gevolg van 'langdurig middelengebruik'. We kijken nergens meer van op.

Dat Ben al meermalen is veroordeeld voor bedreigingen en geweldsdelicten en hij zich niets gelegen laat liggen aan de geldende wetgeving, werkt volgens de rechtbank strafverzwarend. Dus geen taakstraf zoals geëist, maar het zoveelste verblijf voor Benno achter de tralies.

Je zou verwachten dat een ieder die het vonnis leest en nog steeds denkt dat Ben echt op pedo's jaagt zich eens serieus achter de oren krabt, maar bij verontruste vader F. Laméris te Zuidlaren - sinds enige tijd een van Bens vurigste fans - is het kwartje nog altijd niet gevallen. In zijn bekende hanenpoten mocht Ben weer uitleggen dat het allemaal nepvonnissen waren. Kennelijk toch niet zo nep dat hij uit het gevang kan blijven.

8 opmerkingen:

 1. Volgens een Pro Justitia rapportage lijdt verdachte aan een 'organisch psychische stoornis' als gevolg van 'langdurig middelengebruik'.

  Altijd weer de Otrivin die zoveel mensenlevens kapotmaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens Micha en Ben is de rechtbank niet serieus te nemen. Maar wel zo serieus om in hoger beroep te gaan. Het laatste narcistische schrijfsel van Micha is dat hij de Nederlandse Beppe Grillo is.

  En Micha is aan het terug krabbelen want in het hoger beroep moet gezegd worden dat er een verschil is tussen schrijven op je weblog en dan menen dat het allemaal niet zo erg is irl. Daar zullen zijn slachtoffers toch een andere mening over hebben. En graffiti is toch niet erg? Wel als je iemand zijn voordeur volkalkt met pedo en nog fout ook.
  Ben heeft het voor elkaar gekregen om in Zandvoort huis aan huis kopietjes te verspreiden over het Satanisch misbruik en met naam en toenaam van de medewerkers van het het kinder tehuis. Nou ja, de zittingen zijn dan nep of kinderachtig maar allebei de mannen spelen wel verstoppertje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Papi, wel als je Micha en Ben dus leest dan vinden zij de rechtbank belachelijk. Nep zittingen de NWO enz, enz. Dus is het in dat kader dan wel vreemd dat beide heren die ondanks hun gekakel wel in hoger beroep gaan. Goed lezen schijnt dus moeilijk te zijn. Het ligt er maar aan wat je hier van vindt Papi schijnbaar als ik jou lees ben je het met de middelen van Ben eens, als ik de lijst lees en die van Micha ben ik het er niet mee eens.

   Laten we het maar op beschaving houden, daar waar jouw en mijn wegen zich scheiden.
   “If I didn't care for fun and such,
   I'd probably amount to much.
   But I shall stay the way I am,
   Because I do not give a damn.

   Verwijderen
 3. Ik vind het vooral schrijnend dat de geestesstoornissen van Micha Kat en Ben van den Brink de belangrijkste motivatie van het hoger beroep vormen.

  Bij Micha Kat kaapt zijn pathologisch narcisme weer de werkelijkheid en dienen zijn 'hoger beroep' puur zijn eigen behoeftebevrediging. Met de lijst van getuigen (allen autoriteit op een gebied) in zijn graffiti zaak voedt hij zijn grootheidswaanzin, en in de eerste minuut van het filmpje met zijn advocaat over zijn meest recente strafzaak schetst hij ook meteen zijn primaire doel - belangrijk gevonden worden - door kirrend met een wetboekje te zwaaien en te voorspellen dat in de volgende uitgave de "Kat-jurisprudentie" zal zijn opgenomen, of anders dan toch zeker wanneer hij na het hoger beroep in cassatie gaat.

  Bij Ben van den Brink wint zijn paranoïde waanvoorstelling het van de werkelijkheid en dient het 'opschortende karakter van de tenuitvoerlegging van het vonnis' bij hoger beroep als motivatie.

  Overigens ziet het er voor Ben van den Brink slecht uit wanneer die Pro Justitia vermoedens waar zijn. Als hij werkelijk zijn dopamine huishouding zo in de war heeft geschopt door middelenmisbruik dat er blijvende neurologische hersenschade is ontstaan, waardoor hij psychotische aanvallen, een vorm van schizofrenie of anderszins lijdt onder waanvoorstellingen dan zal hij nooit meer in staat zijn (of worden geacht te zijn) om zelfstandig zijn kinderen op te voeden. En erger nog, dan zal hij zich dringend onder behandeling moeten stellen, want als hij deze aandoening onbehandeld laat, dan zit hij in de niet zo verre toekomst permanent trillend van de medicijnen, en mogelijk seniel, in een gesloten psychiatrische kliniek.

  Maar ja, zolang de heren door dit soort kansloze versufte dope heads worden gesteund, zal er van behandeling weinig komen, en is het wachten tot Micha Kat weer doordraait, of Ben van den Brink als gevolg van zijn schizofrenie zijn vrouw weer 'uit haar hypnose' slaat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De genoemde dope head is nog redelijk normaal vergeleken met die andere patiënten van Klokkenluideronline.

   Verwijderen
  2. "De genoemde dope head is nog redelijk normaal vergeleken met die andere patiënten van Klokkenluideronline."

   Dan weet jij nog niet onder welke alias hij regelmatig bij KLOL actief is hahaha. Maar toch wil ik best weten waar al die parasitaire werkneemsters hun kostbare tijd onder de baas zijn tijd lui vandaan denken te mogen toveren? Ik bedoel de Neanderthaler (pas maar op 'Ziva' anders wordt ik nog jaloers *proest*) ziet er gezien zijn schedelstructuur niet bijster intelligent uit inderdaad, maar toch vind ik dat lieden die met hun kostbare werktijd zo verspillend denken te kunnen omgaan, absoluut aangegeven dienen te worden...

   Verwijderen
  3. Don't worry Loepzuivere. Een 35-jarige loser die volstrekt kansloos urenlang op een kaal kamertje eenzaam tegen zijn webcameraatje zit te wereldduiden vind ik extreem oninteressant. Bovendien is hij nog ultra-lelijk ook.

   Verwijderen
 4. Goed voorbeeld voor zijn kinderen ook [not]

  BeantwoordenVerwijderen