vrijdag 19 april 2013

Boston Bombs

Alupartytime! De Boston Bombs zijn weer goed voor een hoop speculaties door werk- en zonschuwe complotters, die zich de hele dag blindstaren op foto's in de hoop een of andere verdachte pixel te vinden. Zo is er de verdachte man op het dak, alsof mensen niet vanaf daken de marathon mogen bekijken.

En ook vaste prik: de herdenkingssite was al up and running dagen voordat de aanslagen plaatsvonden. Datzelfde misverstand dook ook op bij de aanslagen van Sandy Hook: Datumfouten ontstaan bij Google vaak door een verkeerde aanduiding op de geïndexeerde pagina zelf. Zo zijn er met betrekking tot Sandy Hook diverse foute datamaanduidingen ontdekt die nog verder teruggingen in de tijd.

Maar dit keer is er flink geanticipeerd op de horde gekken: de domeinen bostonmarathonconspiracies.com, bostonconspiracies.com en bostonMarathonConspiracy.com zijn meteen geclaimd (vast en zeker door de AIVD) om te voorkomen dat onfrisse radiokiezen ermee aan de haal zouden gaan. Op die laatste staat te lezen:

I BOUGHT THIS DOMAIN TO KEEP SOME CONSPIRACY THEORY KOOK FROM OWNING IT.
PLEASE KEEP THE VICTIMS OF THIS EVENT AND THEIR FAMILIES IN YOUR THOUGHTS.
THANK YOU.

32 opmerkingen:

 1. Ja, de fringe posse frenzie is deze keer wel erg snel en goed op stoom gekomen.

  Nou zijn de HAARP, missile, Mossad, of False Flag Alexjes nog wel te doen, maar het wordt een ander verhaal wanneer de 'onderoek-Michaatjes' zich gaan bemoeien met dader-profiling.

  Zo was deze jongen gisteren het onaangename middelpunt op 4Chan en andere major boards in de US. Als in 'we've got 'm. Beiden hingen al te bengelen aan een boom, ze moesten alleen nog even gevonden worden.

  Alleen een beetje jammer dat ze (de blurred dude was for sure zijn collega-terrrosist) er niets mee te maken hebben.

  Het zal je maar gebeuren. Loop je een marathon, overleef je een aanslag, en krijg je als prijs een paar miljoen 'patriots' op je nek...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies. The stupidity of the crowds.

   Verwijderen
  2. Al die "eyeballs" op die foto's hielpen dus precies niets, want het was een ooggetuige die ze wist te identificeren. Je kan met web 2.0 misschien presidentsverkiezingen winnen, maar qua opsporing heb je er dus niets aan.

   Verwijderen
  3. Nee, het levert niet echt veel op wanneer er geen richting aan wordt gegeven. Voorbeelden te over.


   "Het zou kunnen dat internetters door alle ervaringen meer aan zelfregulatie gaan doen. Maar de politie kan het heft meer in handen nemen door bijvoorbeeld een eigen website op te zetten waar mensen mee kunnen helpen met de opsporing. Maar dan wel volgens bepaalde spelregels en onder moderatie van de politie."


   Aldus de Trouw deze ochtend.

   Maar ja, dat vinden de patiënt-plottertjes niet leuk, want dan mag je niet meer lekker fantaseren over gedwongen anale sex (dankbaar vs vaatstra), of klepperen over Joris (de rest van de Otrivin-snuivers).
   Verwijderen
  4. The belief, theory, or doctrine that the Jewish people are superior to all others and should retain control in all relationships.

   Verwijderen
  5. Adamas!!! Je bent er weer, wat leuk!! En met nieuwe linkjes, yippie!!

   Verwijderen
  6. Maar Papi poppie, je gaat me me toch niet vertellen dat je dit vreugdevolle bericht hebt gemist:

   The U.S. Senate Foreign Relations Committee adopted on Tuesday a resolution which stipulates that the U.S. will assist Israel if it is forced to take action against Iran.

   Dus...kom er maar in Senator McCain

   Helmpje op Adamas..

   Verwijderen
  7. Ach Adamas, de Mossad-belieber...

   Maar nee, binkie, dit keer niet. Het is vakantie in ons eigen stukje wereld. Onafhankelijkheidsdag enzo. Dus een weekje bijkomen, een beetje genieten van de zon, als die tenminste laat zien, en lekker lachend afsluiten vanmiddag om de wekelijkse dreig-tirades van die gekke ayatolahs..

   Dus sorry, geen tijd..

   Verwijderen
 2. En dan heb je deze nog; https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T1GSIkifelk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Net dit commentaartje geplaatst bij Martin Vrijland:
  ==
  "Met het H.A.A.R.P. systeem kun je zeel lage geluidsgolven opwekken."

  Nee.

  Ten eerste gaat het over elektromagnetische golven op de frequentie van geluidsgolven, maar niet om de geluidsgolven zelf. Essentieel verschil.

  Ten tweede wekt het HAARP-station die niet zelf op (er zijn diverse stations in de wereld die dat wel doen, zie Wikipedia) maar HAARP onderzoekt eventuele manieren om ze via de ionosfeer op te wekken en te besparen op dure antennes op de grond. Zie, alweer, Wikipedia.
  ==

  Wordt toch vast niet geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. HAARP
   Niks meer dan een (achterhaalde) richtantenne t.b.v. satelliet systemen. Harrie Nak heeft een antenne op zijn dak, spannender is het niet te maken.

   Verwijderen
  2. Afgezien van het onzingehalte: Hij heeft zelf geen idee wat hij op het papier zet, want in de ene alinea zijn het geluidsgolven en even verderop weer elektromagnetische golven. Waaraan je goed kunt zien dat hij maar wat knipt en plakt. Zo wemelt het stuk van de domheden.

   Verwijderen
  3. Is er nog iemand die denkt dat Martin Vrijdom ooit een topfunctie had? Heeft hij het Tom en Jerry virus opgelopen?

   Verwijderen
  4. Het is het HAARP net als met geldschepping: ze snappen het niet, wantrouwen elke uitleg, en dus gaan ze zelf maar allerlei onzin verzinnen om hun wereld weer coherent te krijgen.

   Verwijderen
  5. Je opmerking is inderdaad nog steeds niet geplaatst @Ruud. Het is toch niet voor te stellen dat mensen zo vér gaan in moedwillige dissociatie. Maar ja, we zien het allemaal gebeuren, dus het bestaat.

   Verwijderen
 4. Er ontrolt zich naar aanleiding van dit HAARP-verhaal een heel lang artikel, of meerdere, voor mijn geestesoog. Maar dat vereist tijd en uitwerking. De aantekeningen ga ik in elk geval maken, zodat het er misschien van komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ruud
   Ben jij nu ook al behekst door Ed & Willem bever technologen?

   Verwijderen
  2. http://youtu.be/ffdzmZDWvRY

   Daar issie Willem met de waterpomptang.

   Verwijderen
 5. geen19 april 2013 09:52

  Zoiets, maar dan toch een beetje anders, denk ik. Maar goed, beter niet vaag zwammen, maar helder uitwerken, dat moet ik doen, en anders zwijgen. Soon on a website near you, maybe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://www.careermaker.nl/vacatures/453824-Vacature-Monteur+Antennebouw.php

  @Ruud
  En denk aan je VCA certificaten!


  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind DIT een veel groter complot: C.I.S.P.A. goedgekeurd

  Miss. was Boston wel een afleidingsmanoeuvre....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het domein sopn.nl is trouwens blocked. Sopn.eu is nog wel in de lucht. Evenals sopn.net maar daar heeft opperniburiaan Teuben dan ook niets meer mee te maken.

   Even navragen bij je maten bij urubin? @Arminius
   Want Teuben en Oldenkamp hebben weer wilde plannen dit vehikel nieuw leven in te blazen.

   Verwijderen
  2. Hmm, sopn.nl is inmiddels weer te bereiken. Nou ja, een update vanachter de schermen van niburu is toch altijd welkom ;-)

   Verwijderen
  3. Wat moesten we toch zonder sopn.nl?

   Verwijderen
 8. "...die zich de hele dag blindstaren op foto's in de hoop een of andere verdachte pixel te vinden..."

  Toch zou ik de complot-onzin niet op één hoop gooien met de nauwkeurige bestudering, door duizenden niet-krankzinnige internetgebruikers, van het beschikbare foto- en filmmateriaal. Mede daardoor zijn de daders, de Tsjetsjeense broers Tsarnajev, in beeld gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. http://www.nrc.nl/nieuws/2013/04/19/klopjacht-op-verdachten-boston-dit-is-wat-er-de-afgelopen-uren-gebeurde/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OT: Echt een heerlijke anekdote van Hanss op klol. Hij heeft namelijk The Force:

  De aanleiding was slechts dat ik niet DIRECT deed wat deze politieagenten zeiden, en een andere optie voorstelde over waar ik als toeschouwer mocht staan (er waren koeien losgebroken en die dreigden de snelweg op te lopen, en er waren relatief veel toeschouwers die men op veilige afstand wilde houden…ik wilde natuurlijk het dichtst bij staan om het goed te kunnen zien, en bovendien ben ik niet bang voor koeien…die agenten wel)

  Ik zei heel kalm en rustig, terwijl ik fysiek weerstand bood met al mijn kracht; "satan, laat los in de naam van Jezus Christus"
  En toen lieten ze me los, en ze keken heel dom uit hun ogen, niet beseffende WIE hun mij liet loslaten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://ourdailyfred.wordpress.com/2010/04/01/prophets-on-drugs-2/

   Verwijderen
 11. Inmiddels is trouwens duidelijk geworden dat dader Jahar een echt 9/11 complottertje is.

  BeantwoordenVerwijderen