donderdag 18 april 2013

The Illuminati: The Boston Marathon Bombing Situation

5 opmerkingen:

 1. For sure één van de betere statements van The Illuminati.

  They're losing the trust of the People door de halfbakken 'information sharing' is zeker een waarheid IMO, maar of dat de achterliggende reden is dat de totaalidioten van de wereld zich en masse verenigt om óók nu weer als een hongerige vampier zich vol te zuigen met het bloed van onschuldige mensen, betwijfel ik.

  Want daar waar de traditionele media uitblinken in het samenstellen van nietszeggende en goedkope emotionele tranen of zgn heldhaftigheid, voeren de 'zuivere' alternatieve media hun publiek met evenzo standaard riedeltjes.

  Onzinverkoper Micha Kat jankt het Alex Jones thema meteen weer richting zijn eigen criminele straatje, en uitzuiger Martin Vrijland ontpopt zich plotseling als geo-politiek en midden-oosten expert - uit de school van Icke - met een Israel-Iran duiding.

  Misschien zouden deze twee ophitsers eens uit hun eigen dwangbuisjes moeten stappen, en bijvoorbeeld de raw footage tonen van de verwondingen die deze bomaanslag toebracht aan onschuldige mensen.

  Wellicht begrijpt hun spelletjespubliek dan ietsje meer hoe terreur eruit ziet, en klinkt. Misschien begrijpen ze dan eindelijk hoe pervers hun eigen rol is.

  Hopelijk worden ze dan heel erg misselijk van hun eigen gedrag.


  Sweet Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha! Nee, dan deze http://youtu.be/Eb344Jbb1Xs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ola Arminius!

   Tja idd, ze draaien overuren de plottertjes....

   Verwijderen
 3. Volgens mij is de kans vrij groot dat deze aanslag naar een complottertje te herleiden is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou de kunstmest fabriek in Texas is ontploft dus dat zal extra koren op de molen zijn voor de plottertjes.

   Verwijderen