donderdag 4 april 2013

De toestand in de wereld

Het raadsel van het verdwijnend geld en onbereikbare rekeningen bij de ING is opgelost. Het ging om de generale repetitie van Dijsselbloem voor het geval dat kleine spaarders zouden moeten meebetalen aan de redding van de Nederlandse banken. Is vooral uitgeprobeerd bij minvermongenden, onder wie Arend Zeevat, die 26 euro op zijn rekening had staan en ineens een tekort had van 131 euro.

Uw centjes hebben via een slimme hack vanuit Zeeuwse atooombunkers overigens een veilig heenkomen gevonden in een vluchtfonds voor een oud-ambtenaar, die voor zijn vertrek nog gauw even een stelling bij NCRV's Standpunt.nl omdraaide. Die stelling luidde: Helpt laseren van brein rat van cokeverslaving af? Maar dat werd: Won Gaston zélf maar de Straatprijs.

Terwijl dit alles gaande was waarschuwde Willem Middelkoop voor de bitcoin, die evenveel waard is als de tulp in de zeventiende eeuw, maar pas echt boos is dat de Koninklijke familie zomaar bestellingen doet voor dure spiegelreflexcamera's, en die met Kerst dan ook nog gratis krijgt, terwijl Willem zijn Canons nog niet eens met zijn gouden stompjes mag afrekenen. Dat zijn schandalen die de main stream media maar in de doofpot blijven stoppen! Na de ramp van Fukushima duurde het trouwens weken voordat journalisten doorhadden dat het om een kernramp ging, terwijl Willems geigerteller allang het Koningslied zong.

Ook heel verdacht is dat er een wolkenkrabber in de Tsjetsjeense hoofdstad Grozny in brand vloog zonder dat er een vliegtuig in de buurt was, terwijl  door de staat betaalde propaganda-fabrieken verhullen dat IG-Farben de Europese Unie heeft opgericht, u op Giro 555 stort voor de slachtoffers van de door het Westen zelf geschapen opstand in Syrië en de RK Kerk in Duinrell met Pasen de kinders stond op te wachten. Barracuda zegt: het allemaal onderdeel van de Illuminati Toxic Agenda to Soft Kill You.

3 opmerkingen:

 1. Mijn afstudeer kandidaat schijnt nog dusdanig van de kaart te zijn dat ze de bedoelde objecten nog steeds met een hoofdletter schrijft? Dat heb ik haar zo nog nooit bijgeleerd! Even via de PM een hartig woordje met d'r gaan voeren zo meteen...

  *TOTALE EN FUNDAMENTELE CORRUPTIE RECHTERLIJKE MACHT WORDT EINDELIJK MAINSTREAM * STORT NU OP DE MICHA-CLAIM NU HET NOG KAN (WELISWAAR ING, MAAR TOCH…)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De toestand in deze wereld wordt blijkbaar niet alleen via de bancaire sector misbruikt om als/met een ijzeren roede het 'gepeupel' onderdanig slaafs eronder te houden...

   What The FUQ? - Frequently Unanswered Questions of the "Australian Government" - Documentary

   Verwijderen
 2. Micha Kat geeft ons weer eens een inkijkje in de associatieve kronkels van zijn lasterlijke brein.

  Een waslijst van insinuaties aangaande een rechter in het strafproces tegen Jasper S., maar als het om de feiten gaat geeft onze nepjournalist niet thuis: Wat moeten we maken van het feit dat op dezelfde rechtbank een vrouwelijke rechter werkzaam in met dezelfde naam, mr. I. M. Dolle? Gaat het hier om zijn vrouw? Als dat zo is, is dat opnieuw extreem alarmerend. Heeft iemand hierover nadere informatie? Ziedaar Micha Kat: een "journalist" die aan zijn lezers moet vragen hoe het nu precies zit. Zodat hij zelf meer tijd overhoudt voor leugen, laster en kwaadaardige insinuatie.

  Wat een minne kerel.

  BeantwoordenVerwijderen