maandag 15 april 2013

Webstekken

2013 wordt het jaar van de shakeout van de opiniewebstekken. Frontaal Naakt ter linkerzijde ging een maand geleden ten onder aan zelfbeklag, maar ter rechterzijde is het ook een doffe ellende. Artikel 7 werd in chaos opgericht, en lijkt ook in weer chaos ten onder te gaan. Vooral aan ruzies en zuigende trollen.

Amsterdam Post viel vorig jaar al als een splinterbom uit elkaar, waarna een ieder zich in zijn eigen loopgraven terugtrok. Met name de deftige Biedermannetjes van de Vrije Chroniqueurs zijn erg in hun sas met hun pastorale overzichtelijkheid. 'Alsof je je in een bossage (...) waant, met uitzicht op grazige weiden en vreedzaam kuierend volk dat zich eerbiedig voor al het schoons dat zich aan de waarneming voltrekt neervlijt.'

Maar nu komt het: Het Vrije Volk (herinnert u zich deze nog?) keert in zijn oude glorie terug. Het PVV-minded blog van Duns Ouray liet zomer 2011 zijn vaste team van moslimvreters per mail weten dat zij niet langer pasten in de hyperallergenisch geteste witter-dan-wit 'nieuwe formule'. Daarin lag 'de nadruk niet langer op eigen content, maar op korte, snel te actualiseren voorpagina-items die verwijzen naar content op andere sites.'

Dat moment viel niet toevallig samen met de aanslagen door Anders Behring Breivik.  Gewapend met mattenklopper en boenwas maakte HVV direct schoon schip, het hele archief verdween.Vertaler uit het Duits E.J. Bron wilde nog snel afscheid nemen van zijn lezers, maar de HVV-redactie haalde zijn bijdrage meteen weer weg.

De linkjeszee werkte natuurlijk voor geen meter, zoals tegenstanders ook toen al hadden voorspeld. Geen hond die nog omkijkt naar Het Vrije Volk. Dat kan beter, moet uitbater Duns alias Kent (ken uw Superman klassieken) hebben gedacht.

Barracuda heeft er eerlijk gezegd geen hoge verwachtingen van en voorspelt dat de rechtste webstekken dit jaar stilletjes doodbloeden. De economische crisis en de Europa-discussie hebben een einde gemaakt aan het islamnavelstaren, zelfs Wilders lijkt erop uitgekeken. Sterker nog: Uitgerekend oud PVVérs bekeren zich tot de islam, de asielstroom daalt en de aandacht verschuift naar bijna doodgemartelde gratenpakhuizen

4 opmerkingen:

 1. Ik denk eerder dat de oprichters van het Vrije Volk zich heel lang in hun graf hebben omgedraaid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En bij niburu.co zien ze ondertussen een verband tussen een steeds agressiever optredende Kim Jung-un en de nadering van de grote komeet ISON terwijl ze bij klol natuurlijk melden dat de Boston Bombs een false flag operatie is.

  De dag dat Kat andermaal voor de rechter moet verschijnen komt weer dichtbij en dus klinkt het opnieuw "We are doomed" terwijl Micha een paar dagen geleden nog triomfantelijk wist te melden dat hij bezig was met een zegetocht tegen de zwarte maffia.

  Jantje huilt, Jantje lacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is toch wel heel interessant: http://www.scientias.nl/homoseksualiteit-niet-genetisch-maar-start-wel-in-de-baarmoeder/77323 . Mogelijk ook verband met homofobie? Let wel, er zijn meerdere verschillende van die epi-marks.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omdat onze Tjerk zo'n plezier beleeft aan die stukjes over onze "Woef" heb ik er nog maar ééntje over getypt: http://www.amsterdampost.nl/bam-e-771-83-voor-axie-hond-in-your-face-world1/

  BeantwoordenVerwijderen