maandag 29 april 2013

Loose endsZijn de Boston complotters een beetje tot bedaren gekomen? Nope. De gekte gaat onverminderd door. Als de commissaris van politie in Boston in een interview zich zogenaamd verspreekt en het woord 'actor' in de mond neemt, is dat weer het bewijs voor een false flag-aanslag. Hoewel actor volgens het Amerikaanse woordenboek toch echt ook 'a person who behaves in a way that is not genuine' betekent.

En dan is er het verhaal van Jeff Bauman (27), die als gevolg van de aanslagen zijn beide benen verloor. Het duurde niet lang voordat de slimmerds hadden ontdekt dat Jeff eigenlijk Nick Vogt was, een Amerikaanse soldaat die in Afghanistan toevallig ook zijn beide benen verloor. Want ook Jeff had geen kleine vinger meer. Hoe Jeff eerst dan wel gewoon op twee benen liep, wordt weer niet uitgelegd.

Bij WanttoKnow wond allesgelover Guido Jonkers zich weer eens vreselijk op: 'Meer en meer bewijzen duiken op, omdat ieder weldenkend mens dat op internet zijn weg weet, op zoek is naar de ‘loose ends’, de losse eindjes in het valse-vlag-breiwerk van machten binnen de FBI en hun companen. Hoe ver moet het gaan om duidelijk te maken aan de wereld wat Amerikaanse burgers voor een ongelooflijk rad voor ogen wordt gedraaid om hen hun burgerrechten te ontnemen. Hoe desperaat is de groep achter deze fake-aanslagen om dit soort terreur toe te passen..?'

Dat dit soort theorieën wordt verzonnen door pubertjes met het IQ van een capucijnaap weten we onderhand wel, maar dat een volwassen man als Jonkers dit soort onzin voor zoete koek slikt is pas echt treurig. Als hij namelijk even verder had gegoogled dan de gebruikelijke complotsites die hij frequenteert had Jonkers kunnen weten dat de Bauman/Vogt discussie het breekpunt is bij Boston hoaxers.

Om maar eens wat te noemen, zelfs een mongool kan zien dat Jeff en Nick niet op elkaar lijken.En Jeff heeft toch echt nog al zijn vijf vingers. Aan beide handen zelfs.


20 opmerkingen:

 1. Ondertussen begint Micha Kat aan grootsheidswaanzin te leiden: Micha Kat: "Micha, uw ultieme profeet van de waarheid, is door niets en niemand meer te stoppen!" ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik lees het inderdaad met verbazing. Snap ook niet goed waarom GeenStijl meegaat in dat Demmink verhaaltje en ze hun stukjes blijven bezaaien met feitelijke onjuistheden.

   Demmink werd wel degelijk onderzocht bijvoorbeeld, vaker dan eens zelfs. Het wordt glashard ontkend. Dat het Amerikaanse verhaal een compleet kansloos backbencher gebeuren is en het nog altijd aan het state department is of Neder;and de tier one status zou behouden, het wordt verkeerd weergegeven. Dat de Russen tegenwoordig adoptie en jeugdzorg hebben "ontdekt" om als wapen tegen alle westerse landen in te zetten, dat wordt voor het gemak maar buiten beschouwing gelaten. Dit stukje plaatst de nogal walgelijke intenties van de Russen in een wat beter perspectief.

   Je gelooft toch zelf niet dat ook maar een van die mensen aan deze show meedoet uit mededogen met (vermeende) slachtoffers ofzo? Of het nou GeenStijl redacteuren betreft die wat verse gekkies nodig hebben na de instorting van de Wilders terreur in de sociale media, extreemrechtse Amerikanen die ongehinderd door kennis van zaken de "compassionate conservative" uit willen hangen, of de Russen die denken dat het uit geopolitieke overwegingen "zinvol" is om te rellen over zulk soort dingen, want dan kan Poetin tenminste iets terugzeggen als lastige onderwerpjes als mensenrechten aan de orde komen. Het is volkomen instrumenteel.

   Verwijderen
  2. En op diezelfde instrumentele manier misbruikte Martijn dan weer de dood van een kind. In wezen interesseert het hem geen flikker. Even "begaan" met het lot van Anass en zijn nabestaanden als Poetin is met het lot van Russische adoptiekinderen. Of de kinderen in zijn eigen land, waar jaarlijks meer dan duizend kinderen door hun ouders om het leven gebracht worden.

   “In 2008 over 126,000 minors suffered attempted violent crimes, of whom over 62,000 suffered actual crimes,” first deputy minister of internal affairs Mikhail Sukhodolsky explained. “1914 children died at the hands of adults, and 2330 suffered serious harm to their health. Year to year the number of children and teens who experience abuse at the hands of their parents or caregivers is growing.”

   “The scale of family violence is certainly increasing,” Alexei Golovan, Children’s Rights Commissioner for Moscow confirmed to Our Version. “There are several reasons for this. First of all, our society has become more cruel and cynical. Secondly, our national legislation is very lenient towards adults who treat children with cruelty.

   Verwijderen
  3. En voor Nederlanders als Poot van Chipshol, die complete internationale leugencampagnes financiert en zich daarin met raad en daad laat bijstaan door criminele oplichters als Jack Abramoff is eigenlijk maar een begrip passend: landverrader.

   Het is natuurlijk te bizar voor woorden dat Demmink verantwoordelijk gesteld wordt voor het vuil dat het gevolg is van die campagne. Lijkt me toch dat de mensen die deze campagne voeren onze naam internationaal te grabbel gooien.

   Verwijderen
  4. De Pootjes hebben geld genoeg en daar gaat het om. Abramoff ondanks zijn mooie woorden, is dus niets minder dan iemand die met de wind meewaait zullen we maar zeggen. Ach, in deze tijd maakt het weinig uit, iedereen heeft wel een vete met elkaar dus de Pootjes zijn er geen uitzondering op. Behalve dan dat ze m.i. hun geld beter kunnen besteden. Voor Poot senior die zich graag laat gelden dat hij zo christelijk is; met het geld dat voor Demmink wordt gebruikt kunnen vele voedselbanken dankbaar gebruik maken.

   Verwijderen
  5. Met de Joenaited Steeds erbij (300milj. inw.) lijkt de KLOL aanhang tot nul gereduceerd te zijn. Volgens mij is dat de strekking van het stukje op Geenstijl. If you can't beat them join them, dicht ik ze wel toe.

   Verwijderen
  6. @Dorothy: was "casino Jack" Abramoff maar iemand die met alle winden meewaait. Daar krijg je geen zes jaar "federal prison" voor.

   Verwijderen
  7. Tja, sinds de Pootjes Micha Kat als enforcer voor hun ondermijningscampagne tegen de Staat hebben vervangen voor Robin Rubenstein zien we naast een nieuwe stichting "De Roestige Spijker" ook veel zgn Amerikaanse bemoeienis.

   Rubenstein zit flink te schudden aan zijn netwerk - tot en met een bevriende journaliste van de New York Times aan toe - en het lijkt vruchten af te werpen. "Lijkt" want dit soort netwerk-hulp is vaak van korte duur.

   Al is het koddig om te zien dat Micha Kat tijdens een treinreisje weer glunderend van trots een suf filmpje opneemt: Ik ben op weg naar Amsterdam voor een interview met de New York Times, mensen. DE GROOTSTE EN BELANGRIJKSTE KRANT VAN HEEL DE WERELD, MENSEN!!!!!

   Een zeer verstoord zelfbeeld heeft die narcissistische aandachtsjunk Kat, en een uiterst dubieus spelletje spelen de Pootjes.


   Verwijderen
  8. Nou nee, ik doel eerder op zijn commentaar naar aanleiding over het artikel over J. Dee in de VN. Daarin beweert Abramoff dat het gaat om de rechtvaardigheid. Als hij door de Pootjes wordt betaald dan is die opmerking toch lichtelijk hypocriet te noemen.

   Verwijderen
  9. Mensen als Abramoff zeggen niets gratis, en alles in ruil voor geld. Dat noemen ze werk.

   Verwijderen
 2. Vergeet de knipplak gekkies van Olympiczion.nl niet. Ook weer heel erg in Boston tegenwoordig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als ik net lees dat Willem Holleeder waarschijnlijk weer de cel in moet vanwege zijn fittie met Peter R, dan begin ik in een complot te geloven. Micha loopt nog steeds vrij rond en kan bedreigen wie hij wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ..ondertussen op KLOL, blijkt Johan Bosman de afgelopen maand in de bak gezeten te hebben, en moet meteen weer 2 maanden terug zodra ie z'n zus weer een (ex-)prostituee noemt "met de strafbladaantekening 'gevaarlijk'" (wat de neuk dat ook moge zijn..)
  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23224/geenstijl-volledige-rehabilitatie-micha#comment-94195

  ..ondertussen op Zaplog (ja, dat bestond ook nog), blijkt oer-complotter P.uncia te zijn overleden aan een hersentumor.
  http://zaplog.nl/zaplog/article/puncia_rare_vent_rust_zacht

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Hoewel actor volgens het Amerikaanse woordenboek toch echt ook 'a person who behaves in a way that is not genuine' betekent."

  Sterker nog, het betekent (naast "toneelspeler") vooral ook: iemand die handelt, een doener, een deelnemer - zonder de implicatie "not genuine".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 'Mind over Matter' waarschuwt:

  "De waarheid zal overwinnen, de waarheid is niet te stoppen, alles en iedereen die de leugen omarmt ipv de waarheid gaat deep down."

  Beste 'Mind over Matter', die waarheid ben ik nog niet echt tegengekomen in deze wereld, vooral veel flarden van suggesties van mogelijke waarheden.

  Dit soort enge mafketels als 'Mind over Matter', in feite de vingerwijzers en roeptoeters binnen het alternatieve circuit, zijn mijns inziens onderdeel van het probleem.

  In dit licht vind ik dit artikel geschreven door Matthew Delooze over de walgelijke hypocrisie en krankzinnigheid binnen de sektarische alternatieve media wel aardig om te lezen:
  http://www.oneballmedia.com/2013/04/24/dance-to-your-daddy-to-your-mammy-sing/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De "onkostenvergoedingen" van de Pootjes zijn blijkbaar voor menigeen niet te versmaden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "The Dutch government and the Netherlands Embassy in the U.S. have repeatedly claimed that all documentation during the time in question was burned in a fire, and that no records remain."

  Heb ik nooit eerder ergens gelezen. Als het waar is, is het verdacht. Maar is het waar?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag nog een hele leuke uit Boston. Er werd Blackwater bij gebracht door het symbool op een van de rugtassen. Dader loopt met een rugtas, er wordt een foto getoond dat de dader naast iemand staat met een rugtas met daarop het in wit uitgevoerd symbool van Blackwater. Op een daarop volgende foto staat dan die rugtas uiteen gereten. En een foto van een vluchtende dader met zijn eigen rugtas.

  Kortom erg goed gemaakte verdachtmaking. Dit is Photoshop op HBO niveau! Dit zijn geen puisterige jongetjes meer.

  BeantwoordenVerwijderen