dinsdag 23 april 2013

Doek

Hoe zou het gegaan zijn met Martin Vrijland alias Martijn Alberda (zijn naam staat inmiddels overal op internet, dus doen we daar niet langer geheimzinnig meer over) sinds hij vorige week in een meesterlijke grap kukelde? Niet best.

Martijn trok weer eens een blik complotten open, de ene nog krankzinniger dan de andere, waarop natuurlijk weer voornamelijk volslagen malloten reageerden. Een ieder die nog dacht dat Martijn enige bijdrage gaat leveren aan de oplossing van de 'satanische moord' op Anass, is zo langzamerhand wel afgehaakt. Ten minste, dat deel met nog een beetje hersenen.

Maar er is goed nieuws. Gisteren zag Martijn dan kennelijk eindelijk in dat hij niets meer heeft toe te voegen aan de zaak. Het doek is definitief gevallen. Na de moeder heeft ook de vader blijkbaar geen behoefte meer aan contact. Hij was in een 'enorm moerasgebied' verzeild geraakt, beweerde Vrijland, doelend op de strijd tussen de beide gescheiden ouders. Maar het zal eerder zo zijn dat er geen centjes meer binnenkwamen, die nodig waren voor Martijns ultieme speurwerk.

Volgens Vrijland laat de moeder zich nu juridisch adviseren door Robert Moszkowicz. Zijn kantoor stond mevrouw Merzouk ooit bij in de scheiding enkele maanden na de geboorte van de tweeling Inass en Anass. En aangezien Moszkowicz zelf niet mag procederen, laat staan diens broer Bram, gaat Martijn er van uit dat diens zoon Yehudi de feitelijke procesvoering volgt. De gezworen vijand van Micha Kat! Die op zijn beurt beweert dat Yehudi ook reeds betrokken is in de Zaak Vaatstra voor Bauke CS in een procedure de familie Steringa een ton uit de zakken te kloppen. Complotteriger dan dit kan echt niet.

Huishoudelijk: we slaan enkele dagen over.

95 opmerkingen:

 1. http://hoegeldverdienen.com/

  Voor wie het nog niet snapt.


  BeantwoordenVerwijderen
 2. En als laatste daad van "goedertierenheid" plaatste Martijn nog even de email correspondentie tussen moeder en dochter online, die aantoont dat Anass en zijn zusje wel degelijk mishandeld werden in 2010, toen ze voor het eerst in hun leven bij hun vader op bezoek gingen. En dan schrijft Martijn heel kwaadaardig:

  In 2010 besloot moeder de vader echter te beschuldigen van mishandeling van de kinderen tijdens een vakantie.

  Hoe haal je het in je hoofd om kindermishandeling te gaan zitten downplayen? Is dat hoe Martijn Anass helpt?

  Ondanks Martijn's formulering werd die ook wettig en overtuigend bewezen verklaard, waarna de vader uit het ouderlijk gezag werd gegooid. dus dat is wel ietsje meer dan een "beschuldiging". Ook interessant om te zien dat Martijn dus al die tijd de bewijzen dat Inass en Anass mishandeld werden in handen had en het niettemin in twijfel ging trekken, omdat dat beter in zijn straatje paste.

  Zelfs in zijn laatste berichtje laat hij nog even zien een misselijkmakend figuur te zijn, die zijn persoonlijke belangetje zwaarder vindt wegen dan kindermishandeling of waarheidsvinding. Opzouten dus. Fakking idioot.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vraag me af of één en ander geen aanleiding zou kunnen zijn voor een vervolging wegens stalking. Iemand een idee ?

  http://www.wetboek-online.nl/wet/Sr/285b.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat moeras, waar hij zogenaamd in beland zou zijn, dat komt enkel en alleen uit zijn koker. Hij doet de hele tijd voorkomen alsof het moeder zou zijn, die de biologische vader zou zwartmaken. Terwijl de bagger, die weten we alleen door Martijn, die het nodig vindt om privé gesprekken en mails online te zetten. De opvoeder, voogd, verzorger en moeder heeft nooit samen met de biologische vader willen optrekken en waarom zou ze ook? E waarom was dat voor Martijn Alberda en zijn flut "onderzoek" zo'n beetje belangrijker, dan welke informatie over Anass dan ook? Die mislukte verkoper, lijkenpikker, oplichter en liegbeest zal er wel voor betaald zijn, want anders valt het onmogelijk te begrijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik begrijp ook niet waarom hij al die HAARP zaken weer zit te herkauwen. Dat staat al op honderden complotsites en het is weer zo wereldvreemd qua toon dat het alleen maar weer rare complotkwibussen aantrekt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch knap dat ik hier een geflilmde rechtzaak heb over HAARP waarin het toegegeven is dat dit zeker bestaat, gebruikt is en 29.000000 gekost heeft, door de mannen met diverse streepjes en emblemen op hun jas.

   Verwijderen
 6. Hoe,waarom?

  http://bloggingyourpassion.com/3-questions-to-move-your-blog-from-good-to-great/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Martijn Alberda claimt persoonlijk een raadslid te hebben gesproken, die een heel belangrijke getuige zou zijn. Staat gewoon op zijn site te lezen, want Martijn verzint wel vaker zaken om zijn eigen blunders goed te praten. Maar waarom lees je daar dan niet over, ook na herhaaldelijk verzoek? Omdat die leugenaar en betaalde stoker een slappe lamlul is, die graag geld ontvangt om achter zijn beeldschermpje het leven zuur te maken van mensen, die vertwijfeld zijn van verdriet. E dan het liefst zelf stiekum, zodat niemand weet, wie Martijn Alberda is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Overigens de meest mislukt verkopers zijn altijd die mannetjes (of vrouwtjes) die constant alles bij elkaar liegen om toch nog hun troep aan de man te kunnen krijgen. Dit zie je duidelijk terug in de manier waarop Martin toch nog van enig belang wil lijken te zijn. Verbuigen, staalhard liegen, manipuleren en bedriegen om zijn onzin toch nog te verkopen.

   Als ik er niet zo boos over kon worden om dat het zo vreselijk onbeschoft is dan zou ik het zielig vinden...

   Verwijderen
  2. Dan blijft nog de stunt over die hij Jeroen flikte. Nou ja het is een ego-tripper die een vervelende rol heeft gespeeld. De familie was in rouw, en dankzij Martin hebben ze er nog vele problemen bij. Het valt me trouwens op dat het wel lijkt of Martijn wat tegen vrouwen heeft. Inass, Zohra en Danielle moeten boeten. Jesus wat een lam lul.

   Verwijderen
  3. Moet je toch eens voorstellen, dat je net je kind of broertje bent verloren en zo'n gier kruist je pad. En dat je dan volkomen onterecht en overbodig wordt zwart gemaakt, beschuldigd en dat er de meest walgelijke vage roddels over jou op het net worden gezet. Anass werd bij leven gepest en nu ook nog zijn moeder en zusje. Ik kan mijn tranen van woede en onmacht soms nauwelijks de baas. Waarom? Omdat een vies laag mannetje, dat werkelijk in alles mislukt, daar brood in ziet. Als het aan mij lag, dan ging hij voor jaren een koude cel in op water en brood. Misbaksel!

   Verwijderen
  4. @ Freddy het laatste is wel wishful thinking. Het enige goede aan dit verhaal is dat Alberda is ontmaskert en er dus gelukkig reaguurders zijn die nadachten en zich terugtrokken.

   Wat ik wel erg vind is dat nog steeds het 'protocol'naar buiten treed dat 'men'nog steeds een ander voorschrijft hoe te moeten rouwen en eist dat als Zohra een 'goede moeder' is dat zij met de vader samenwerkt. Ofwel zoals het tegenwoordig gaat, het is slecht werk wat je voorgeschoteld krijgt maar je moet het er maar mee doen want anders heb je kapsones. Triest. En gelukkig Freddy is het maar een paar weken geweest, ik gun de familie niet de ellende die de andere familie Vaatstra jaren over hun dak hebben gehad.

   Verwijderen
  5. De familie Vaatstra heeft enorm geleden, maar hen is gelukkig bespaard gebleven, dat ze zelf werden verdacht gemaakt van de moord op hun bloedeigen kind. Die mensen, die een mening menen te moeten hebben over hoe moeder zich zou dienen te gedragen, zijn zelf barbaren. Omdat de biologische vader van Anass, die zijn zoon amper kende, maar die hem wel mishandelde en geen voogd was toevallig een moslim is, is alleen hij zogenaamd zielig. Dat Anass tegen de wil van de moeder is gewassen, ziet men als wenselijk, terwijl het meer dan schandalig is, als dit zo zou zijn. Ze doen daar net, of vader enige rol van betekenis speelde. Dat deed hij ook wel, maar dan een negatieve, door Anass te slaan. Die hebben geen enkel recht van spreken en kunnen zich niet verschuilen achter hun geloof. Want vuile roddels uitstorten over een rouwende moeder en zusje en hen verdacht maken, is een zonde. Als er al een laatste gericht is, dan ziet het er slecht voor hen uit.

   Verwijderen
 8. De face book haat site, die ervoor is om geld binnen te harken, Martijn Alberda zijn onzin te verkopen en om moeder en zusje te pesten, is nog steeds online. Martijn Alberda en een zogenaamde tante houden deze site waarschijnlijk om verder te kunnen bedelen gewoon in de lucht. Dat "onderzoek" had wat hen betreft niet lang genoeg kunnen duren, want het verdiende zo lekker.

  Dat Anass op die site staat afgebeeld en dat er staat, dat de site er is voor de nabestaanden van Anass, is een vuile leugen van een stel lage lijkenpikkers. Die site moet offline.

  Is daar nu echt niets aan te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk dat alleen facebook daar wat aan kan doen. Je kan er een klacht indienen denk ik. Ik weet niet wat Alberda heeft gevangen maar als hij al wat heeft gevangen zou het hem sieren om het terug te storten. Als ik zijn tijdlijn bekijk is dat in een halfuurtje gedaan.

   Verwijderen
  2. Een mislukte oplichtende verkoper met een valse naam. Hoe groot denk jij dat de kans is, dat die lijkenpikker iets terug gaat betalen? En hij doet nu heel spastisch alsof hij onafhankelijk zou zijn, maar hij is bijna alleen maar in de weer geweest om vooral bepaalde belangen te dienen. Maar Martijn Alberda gaat natuurlijk nooit inzicht geven in het ontvangen bedrag en zijn grootste donateurs. Martijn Alberda is liever heel erg stiekum.

   Verwijderen
  3. Kan hij niet terugbetalen. Zeker als je bedenkt dat Martijn Alberda verder nooit meer een normale baan zal vinden. Vanaf nu is de Mc Donalds zijn glazen plafond, hoewel kassawerkzaamheden in zijn geval niet aan te raden zijn. . Werkgevers zitten gewoon niet te wachten op incompetente complotterjes die alleen maar in staat zijn om met perverse leugens en listen hun producten aan de man te brengen.

   Verwijderen
  4. Mooie c.v van Martijn Alberda:

   Werkervaring: mislukt verkoper en lijkenpikker
   Referenties: google het maar
   Nevenwerkzaamheden: fraude
   Kenmerken: liegen, bedriegen, fantaseren en manipuleren
   Hobby's: Nabestaanden terroriseren en liegen
   Religie: De Annunaki (Martijns eigen versie)
   Boeken: David Icke en David Icke
   Dvd: David Icke, David Icke en David Icke

   Ik ben bang, dat het er op uitdraait, dat we als maatschappij de bijstands uitkering van deze parasiet gaan betalen.

   Verwijderen
  5. De twee vorige reacties zijn m.i. onrechtmatig en misschien zelfs strafbaar. Zou je zomaar juridisch last mee kunnen krijgen. Waarom doen jullie zelf ook wat je anderen verwijt?

   Verwijderen
  6. @Ruud

   Wel een beetje extra wakker blijven. Beiden hebben nog een appeltje te schillen met die floeper die waarschijnlijk maar niet zeker MA heet. Verder wel met je eens.

   Verwijderen
  7. @Ruud Harmsen

   Dan mag jij me uitleggen, wat hier wordt gedaan, wat we anderen verwijten. Wat ik Martijn Alberda, alias Martin Vrijland, o.a. verwijt is dat hij een lijkenpikker is, die de familie van Anass onnodig extra leed aan heeft gedaan en dat nog doet.

   En wat zou er strafbaar aan kunnen zijn, dat je speculeert over de toekomstmogelijkheden van iemand, die zich zo heeft misdragen ontgaat me ook volkomen.

   Verwijderen
  8. @Ruud Harmsen

   Jouw interpretatie van artikelen is nogal merkwaardig, zo is mij opgevallen. Laats schreef je dat het openbaar maken van namen niet zou mogen, maar in de bijbehorende link staat volkomen iets anders. Om jouw inschattingen maak ik me niet zo druk. Maar op zich zou het wel interessant zijn als een jurist of advocaat hier eens zijn mening over zou geven. Het is geenszins mijn bedoeling om de wet te breken.

   Verwijderen
  9. "Dan mag jij me uitleggen, wat hier wordt gedaan, wat we anderen verwijten. "

   Personalia op het web smijten, proberen mensen in hun carrièremogelijkheden te raken. Zelfde als wat Martin Vrijland bij Jeroen probeerde te doen, of wat mensen met Peter Breedveld flikte (en hij met weer anderen, maar dat terzijde).

   Wraak ik geen goede raadgever.

   Verwijderen
  10. Deze persoon speelde een publieke rol en zijn echte naam noemen is niet hetzelfde als zo maar gegevens van iemand op het web zetten. En nu zijn echte naam bekend is, zal hij worden afgerekend op zijn eigen daden en woorden, waardoor naar mijn inschatting, zijn kansen op een carrière zijn verkeken. Daar heeft hij mij, Jeroen of niemand anders voor nodig (gehad). Zijn kansen op werk zijn minimaal door wat hij zelf heeft gezegd en gedaan en daar is toch echt hij alleen voor verantwoordelijk.

   Jou ontgaat in mijn beleving totaal wat hier speelde en speelt en je vergelijkingen slaan naar mijn mening nergens op.

   Verwijderen
  11. @Ruud

   Maar jij vindt het wel ok, dat je lekker anoniem een groep ophitst uit eigen belang en daarbij het leven van een rouwende moeder en zusje nog moeilijker maakt, dan het al is?

   Dat je het durft te vergelijken, vind ik onbeschoft.

   Verwijderen
 9. Oei.. nu hun Anass projectje zo jammerlijk mislukte, gaan de complottertjes net doen of ze anonymous zijn en een "Op" tegen jeugdzorg organiseren. Lief wel, want heel veel meer dan DDossen kunnen ze niet. en dom ook, want het is zeer de vraag of anonymous ze hiermee weg zal laten komen.

  Ik noemde het al eerder op het blog van Swapichou, denk echt dat forensische informatici er echt goed aan zouden doen ook eens een beetje die kant uit te gaan onderzoeken als je het hebt over de recente aanvallen op banken en de KLM. Echte hackers zijn het niet, maar ze zullen ongetwijfeld een botnetje hebben opgezet waarmee je fijn kan DDossen. De signatuur van die aanvallen was wel degelijk die van een een scriptkiddie met een botnet en een ongezonde hoeveelheid zelfoverschatting..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over false flag operations gesproken....

   Verwijderen
  2. Laat ze maar lekker DDossen, zeer makkelijk te traceren.

   Geen "Anonymus"-actie waardig, weet ik wel zeker.

   Verwijderen
  3. > de vraag of anonymous ze hiermee weg zal laten komen.

   Anonymous is anoniem, dus niks, dus ze zullen wel moeten. Iedereen kan zich voor «Anonymous» uitgeven, het is niet te controleren. Wie als zogenaamd echte Anonymous maatregelen gaat nemen tegen beweerd onechte, kan zelf ook wel weer nep zijn. Samenvattend zijn ze dat daardoor allemaal: nep. Fake. Losers.

   Verwijderen
  4. Met een ideologische bril op heb je gelijk. Tegelijk worden fake videos heus niet gewaardeerd. Paradoxaal wel.

   Verwijderen
 10. wat een verrassing, Martijn Alberda plaatst ondanks eerdere toezeggingen gewoon weer een artikeltje over Anass online, met eigenlijk alleen maar stuitende domheden erin. Ga friet bakken joh.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We moeten vooral de MSM en mensen, zoals Peter R, wantrouwen volgens Martijn Alberda en dat terwijl hij zelf aantoonbar keihard liegt en al vaak door de mand is gevallen. Hoe serieus denkt Martijn Alberda dat hij nog genomen kan worden met zijn herhaalde leugens, gemanipuleer, bedrog en fantasie?

   Haal de face book pagina ofline en kruip onder een steen.

   Verwijderen
 11. Het zal een soort Wim Dankbaar reflex zijn. Een gestoorde schrijft, dat het jammer is, dat hij stopt en huppekkee, de kwal begint weer te bazelen. Er zou een apart internetje moeten komen voor dit soort patienten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties

  1. Een brakkie-brakkie Vrijland volgeling, ik heb duidelijk iets gemist.
   http://betterwayinnederland.wordpress.com/2013/03/12/dus/

   Verwijderen
 12. In zijn allereerste blogpost schreef Martijn Alberda:

  In mijn laatste functie als internationaal sales manager heb ik mijn general manager gewaarschuwd voor het op ramkoers zijn van ons bedrijf. Dit leidde tot het niet verlengen van mijn contract. Vier maanden later ging het bedrijf failliet, na een recentelijk 86 jarige bestaan te hebben gevierd.

  Het zou, indachtig "Vrijlands" eigen motto The very word "secrecy" is repugnant in a free and open society interessant zijn om te achterhalen hoe de maatschappelijke neergang van deze charlatan zich precies heeft voltrokken. Als het waar is wat hij schrijft, moet hij dus zijn overgestapt van machinebouwer De Jager RVS in Dokkum naar Widam Aluminiumbouw in Hoorn. (Wie een andere metaalbouwer kent die recentelijk na precies 86 jaar failliet is gegaan moet het maar even melden...) Maar de international sales manager bij Widam van september 2005 tot september 2012 was niet Alberda maar een zekere S., die daardoor helaas een tijdje voor Vrijland is aangezien.

  Ik zie twee mogelijkheden:
  1. Alberda's verhaal klopt: er is inderdaad nog een ander groot metaalbouwbedrijf dat net als Widam na exact 86 jaar failliet is gegaan en dat Martijns contract niet heeft verlengd. Als dat zo is zal het Martijn wel spijten dat hij zijn mooie baan bij De Jager heeft opgegeven. Jammer dat tot nog toe niemand dat failliete bedrijf heeft kunnen vinden, en dat Alberda nergens op het internet genoemd wordt als sales manager van dat bedrijf.
  2. Alberda heef gejokt. In werkelijkheid is hij er bij De Jager uitgevlogen. Maar dat bedrijf is helemaal niet failliet, het draait gewoon nog.

  You choose!

  Wat Martijn ook niet vertelde is dat hij in een schuldsaneringsprogramma zat, dat hij op 8 januari 2010 afsloot "met uitdeling en met schone lei". Hij handelde voorheen onder de namen Alberda Environmental, Zeoline, en PrettigSnel en GAFPA. Maar Martijn heeft liever niet dat wij dat weten.

  (GAFPA is een grapje voor de kenners. :-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wat ik me dus afvraag is hoe het kan dat hij die Britse LTD begon bij die vage bedrijfjessmelker de dag nadat zijn schuldsanering inging. Voor het starten van een buitenlands rechtspersoon op zo'n moment kan ik echt geen andere reden verzinnen dan faillisementsfraude, het wegsluizen van inkomsten uit de regeling. Barra merkte terecht op dat hij een BV had en er dus geen sprake kon zijn van persoonlijke aansprakelijkheid, maar hij had hoe dan ook een persoonlijke schuldsanering, dus er lag wel degelijk het een en ander bij hem. Ik durf te wedden dat zijn schuldhulpverlener daar niet van op de hoogte was. Op zich wel leuk, want dan gaan ze dus je inkomsten gewoon schatten en krijg je een fijne natte vinger naheffing die je nog moet betalen ook. En al helemaal als je "soeverein" bent trouwens.

   Verwijderen
  2. Ik bedenk net dat er nog een ander leugentje mogelijk is:

   3. Martijn werkte wel bij Widam, maar niet als international sales manager. Maar dat zou een degradatie zjin geweest ten opzichte van zijn functie bij De Jager. Niet erg waarschijnlijk dus, tenzij hij ook in Dokkum is ontslagen.

   Verwijderen
  3. Als je een beetje in die oude genoemde bedrijfjes spit, dan stond dat bedrijfje op een pagina voor koi (karpers). Dat leest niet als een topbedrijf.

   Verwijderen
  4. Genoemde machinefabriek maakt o.a. hoogwaardige industriele wasmachines , klantspecifiek ook nog eens een keer. Ik acht die auteur niet in staat om specs te bespreken, gezien zijn HAARP aandoening. Moet hij eerst van de luier af zijn , om zoiets te kunnen.

   Verwijderen
  5. Over boetes: http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/straffen-en-maatregelen/vraag-en-antwoord/hoe-hoog-zijn-de-boetes-in-nederland.html

   2e categorie is 3900 euro dus. Max, want de rechter beslist uiteindelijk, denk ik toch.

   Verwijderen
 13. Sowieso is het een lozer. ALS je al een (internationaal) sales manager bent, dan zit je minstens op LinkedIN met 500+ contacten.

  En ALS je dus 500+ contacten hebt, EN je bent opzoek naar nieuw werk dan ga je niet je LinkedIN profiel verwijderen, kaaltrekken o.i.d. Dat is je veel te dierbaar. Voordat je dat weer hebt opgebouwd... Veel contacten zijn ook "slapende" contacten, die voeg je niet meer zo makkelijk toe. "ken ik jou?" "ja we hebben elkaar in 2005 ontmoet, weet je nog..." enz....

  Als je al een flink contactenbestand heb EN geloof in jezelf, dan fris je je profiel op..., ga je een beetje bloggen via linkedin, koffie drinken met oude contacten etc... etc...

  Maar wat doet deze Martijn? Die maakt zich express slecht vindbaar.... Zijn toekomst ziet er sowieso slecht uit: Het duurt niet lang meer of als toekomstige werkgever tik je in bij google "Martijn Alberda" en je komt met je eerste hits uit bij wat vaag onsamenhangend gereutel op een blog van Martin Vrijland....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Genoemde bedrijven hebben(hadden) en accepteren alleen H.T.S niveau op dergelijke posities.
  Resp. Werktuigbouw of Bouwkundig verwant. Dus denk maar aan een doordacht rookgordijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is wel sales manager bij De Jager geweest hoor, en wordt in een publicatie van dat bedrijf opgevoerd als ing. Alberda.

   Verwijderen
  2. Denk even na, hij ing. ? Dus dat is een andere A.

   Verwijderen
  3. Als die Martijn Alberda net zo creatief was met zijn c.v. als met de waarheid op zijn website, dan hadden ze waarschijnlijk nooit een ing. in dienst. Die is waarschijnlijk net zo veel ing. als Boublog mr. is.

   Verwijderen
  4. Je hebt Boublog goed laten schrikken. Haar site is weg, zo lijkt het.

   Verwijderen
  5. @Jeroen(tje) heul veul dus

   Straf voor het ten onrechte voeren van een titel is geregeld in artikel 435 Wetboek van strafrecht:

   Met geldboete van de tweede categorie wordt gestraft: [...] 3°. hij die zonder daartoe gerechtigd te zijn de titel van advocaat of procureur, gerechtsdeurwaarder, dan wel een der in de artikelen 7.20, 7.22, tweede lid, en 7.22a, eerste lid van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek genoemde titels voert;

   en onder artikel 7.20 van de wet op het hoger onderwijs, valt ook de ir. titel, zie: www. wetten.overheid.nl

   Een geldboete van de tweede categorie is 3800 euro.

   Verwijderen
 15. Goed, daarbij liet hij ons alweer zijn ware aard zien door correspondentie tussen mevrouw Merzouk en haar dochter online te plempen. Korte berichtjes tussen moeder en kind, vol met schattige emoticons, waar de laatste paar kritiekloze aasgieren die nog boven dat Vrijland rondcirkelen zich nog even tegoed aan kunnen doen.

  Toch, dat zouden heel wel de laatste onwelriekende hersenscheten kunnen zijn geweest van het kadaver van 's mans ego, omgebracht door een strop van eigen onvermogen, dat langzaam wegzakt in het zure water van zijn zelf aangelegde moeras van complottheorieën.

  Een curiositeit om, als een waar veenlijk, in de toekomst met verbazing nog eens op terug te zien. Het Internet heeft, net als moerassig veen, immers een buitengewoon conserverende werking.
  http://disputax.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 16. even een dubbelpost, want dit is toch wel interessante informatie:

  Er ging me net een beerput open over Martijn Alberda…. moet nog even het een en ander dubbelchecken hoor, maar inmiddels is het volgende duidelijk uit een zeer betrouwbare bron. Een supergetuige!

  * Er is een cache met duizenden emailtjes aan bedreigingen, jankverhalen, en pikante inzichtjes in zijn psyche beschikbaar. Zeg maar gerust jackpot. Ik durf haast wel te zeggen dat we hier kunnen spreken van MartijnAlberdaleaks.
  * Mensen die hem direct kennen noemen hem een “gevaar voor hemzelf en anderen”
  * Hij komt beloftes dat hij in therapie zou gaan niet na
  * Hij mishandelde in 2008/09 zijn ex Cathalijne redelijk zwaar, waarvan toen aangifte werd gedaan.
  * Hij mishandelde in 2011 een andere vriendin die uit medelijden met zijn zielige verhaal geen aangifte deed, maar er werd wel een mutatie bij de politie gedaan.
  * Hij is volledig seksverslaafd en ging geregeld vreemd, ziet vrouwen (I quote) als “gebruiksvoorwerpen”.
  * Hij lichtte zijn ex werkgever de gebroeders Jager in dokkum op met de credit card van het bedrijf en valse declaraties, maar die is daar waarschijnlijk nog niet van op de hoogte. Dit zou makkelijk te controleren en vervolgen moeten zijn.
  * Hij is aan de pretpillen
  * Hij is in relaties een extreme controlfreak
  * Hij heeft veel belastingproblemen
  * Hij heeft zijn woning in een ravage achtergelaten met enorme achterstanden qua energie rekeningen, huurschuld enz. (woning via Carex).
  * Zijn directe familie weet ook niet meer wat ze met hem aanmoeten.
  * Hij had waarschijnlijk in zijn “Bloemendaal tijd” ook al geregeld contact met de politie, maar dit moet nog even uitgezocht worden.

  Zoals ik al vermoedde liet Martijn Alberda niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk een spoor van vernieling achter. Het beeld begint toch wel te ontstaan van niet zo zeer een narcist, maar eigenlijk gewoon een sociopaat. Mensen die de pech hadden hem persoonlijk te kennen vinden eigenlijk zonder uitzondering dat hij omwille van hemzelf en de samenleving gestopt moet worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nemo (Matrix)

   "I know you're out there. I can feel you now. I know that you're afraid. You're afraid of us. You're afraid of change. I don't know the future. I didn't come here to tell you how this is going to end. I came here to tell you how it's going to begin."

   Verwijderen
  2. Volgens mij allemaal info van de ex, of niet?

   Verwijderen
  3. Ik lees niks over overmatig cannabisgebruik, standaard bij dit soort gasten

   Verwijderen
  4. Martijn is geloof ik eerder van de chems, maar mijn beeld daarvan is nog niet volledig. Ik begreep dat zijn recreatieve pillenmisbruik in ieder geval problematisch was (blabla geweldgerelateerd) en dat hij daar dan vaak beterschap in beloofde. Welke substantie(s) hij dan precies gebruikt, daar moet ik op doorvragen.

   Verwijderen
  5. Ik wil gewoon tot de vroegste kindertijd teruggaan met Martijn, tot vlak aan de baarmoeder. En dan terugduwen.

   Verwijderen
  6. Ik zie een bevestiging van dit alles bij Vrijland zelf: \\Ik heb zowel zakelijk als privé wel eens kromme paden bewandeld. Ik heb en ben wel eens zakelijk belazerd en heb ook wel eens onorthodoxe maatregelen genomen om geld op te halen. Ik heb geen recht liefdespad bewandeld; heb vrouwenharten gebroken; wel eens een los handje gehad; de binnenkant van een cel gezien; op kickboxen gezeten; drugs gebruikt; excentrieke feesten bezocht en nog veel meer menselijke dingen gedaan. Ik heb gehad en ben kwijt geraakt. Pieken en dalen. Kortom: ik ben met recht een zwaargewicht zondaar! Maar in één ding weet ik zeker: ik kan mijzelf in de spiegel aankijken. Van sommige dingen heb ik spijt van andere niet. Van veel dingen geleerd; ouder geworden; misschien iets wijzer geworden…. Nog steeds ben ik een mens. Ik kan mij dus in veel “zonden” verplaatsen, Maar nooit zou ik mij kunnen verplaatsen in de onmenselijkheid van het op dit blog veel besproken onderwerp pedofilie. Ook kan ik mij niet verplaatsen in massamoorden omwille van imperialisme. Tegen dergelijke zaken verzet ik mij.

   Verwijderen
 17. Heavy shit, al is maar de helft waar, nu doorpakken.

  Weet je, bleef het maar bij zijn blog; een beetje hardop fantaseren, verhalen vertellen, politieagentje spelen etc. Zijn vaste kliek van reaguurders voeden met verhalen. Prima, we leven in een vrij land, ook voor hem en zijn reaguurders is er een speelplaatsje op het internet.

  Hij is ver over de scheef gegaan met hoe hij zit te stoken in de familie van Anass. Ook allerlei zaken die in vertrouwen aan hem verstrekt zijn, worden gewoon op internet gepleurd.

  Zoals het spreekwoord zegt: "Wie kaatst, kan ballen verwachten". Dan gaat hij zelf ook maar met al zijn personalia op het schavot. No mercy.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dat auteur ,tevens kamikazepiloot, Vrijland een klap van de molen heeft gehad, moge duidelijk zijn. Hij zit momenteel op ramkoers richting het koningshuis, met zijn ongefundeerde kerkhof-boernalistiek.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het al waar is dan geeft het aan zijn verhouding tot Zohra en Inass.

   Verwijderen
  2. Hij zoekt naarstig naar een ander thema om iets van een aanhang op te bouwen. Zijn aanhang in de zaak Anass is hij kwijt op een handjevol volslagen doorgedraaide idioten na.

   Verwijderen
  3. en een paar "marokkaanse" sockpuppets van hemzelf.

   Verwijderen
  4. Een echte drollenvanger op dit moment.

   Verwijderen
  5. Die Mouhandiz op Maroc forum, dat is hem volgens mij gewoon zelf.

   Verwijderen
  6. Muhandis betekent ingenieur, in het Arabisch.

   Verwijderen
  7. In het Belgisch heet een ingenieur een " Vernufteling " .

   Verwijderen
 19. Martijn Alberda, alias Martin Vrijland, beklaagt zich erover, dat zijn persoonlijke facebookpagina als spam kan worden aangemerkt. Ik zou alle Facebookgebruikers willen vragen om die kans niet te laten schieten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat lukt dus niet :-(


   Waarom weet ik niet...

   Verwijderen
 20. FOTO NASA : http://solarscience.msfc.nasa.gov/whysolar.shtml

  TEKST:

  The Sun is the source of the solar wind; a flow of gases from the Sun that streams past the Earth at speeds of more than 500 km per second (a million miles per hour). Disturbances in the solar wind shake the Earth's magnetic field and pump energy into the radiation belts. Regions on the surface of the Sun often flare and give off ultraviolet light and x-rays that heat up the Earth's upper atmosphere. This "Space Weather" can change the orbits of satellites and shorten mission lifetimes. The excess radiation can physically damage satellites and pose a threat to astronauts. Shaking the Earth's magnetic field can also cause current surges in power lines that destroy equipment and knock out power over large areas. As we become more dependent upon satellites in space we will increasingly feel the effects of space weather and need to predict it.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. PHOTOSHOP VRIJLAND http://martinvrijland.files.wordpress.com/2013/04/magnetischveld-aarde.jpg

  TEKST: VRIJLAND

  H.A.A.R.P. kan namelijk wat een magnetron ook kan; elektromagnetisme de atmosfeer in sturen. Dit zou u met uw magnetron ook kunnen doen als u de deur open laat wanneer u hem aanzet. Gelukkig is dit beveiligd, anders zou u uw hersenen koken. Door een electromagnetische bundel op de ionosfeer te richten kun je een verzwakking van het elektromagnetisch veld van de aarde op één specifieke plek realiseren. Hierdoor kun je het effect van een zonnestorm feitelijk toelaten. Die zonnestraling is er namelijk voortdurend. Als je dan het elektromagnetisch schild lokaal verzwakt kun je dus een zonnestorm toelaten op een door jou geselecteerd gebied. De mate waarmee je het elektromagnetisch veld verzwakt bepaalt de impact. Feitelijk kun je zorgen dat alle elektriciteit en communicatie uitvalt, maar je kunt ook een dus danig hoge straling door laten dat het effect groter is dan een atoom bom.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zeg Vrijland :

  http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/37238766.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  2. @ Jeroen, houden we het even netjes? Geen verwijzingen naar vieze plaatjes svp. Feitelijke info (mits zoveel mogelijk gechecked) is uiteraard welkom.

   Verwijderen
 23. Karma is a bitch zeggen ze wel eens.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik verzamelde nog wat achtergrond en onderbouwing met feiten over het misbruik van Martijn Alberda van de company creditcard van De Jager RVS in Dokkum en zijn mogelijke gerommel met declaraties, want iedereen kan natuurlijk wel zoiets beweren. Een ooggetuigenverslag vind ik goed genoeg en die informatie kan dan weer gecrosscheckt worden worden bij de Jager.

  Degene die ik sprak ging met hem een weekendje naar een grote stad in het buitenland. Hij schijnt het hotel geboekt te hebben met die creditcard en onderweg pinde hij ook een aanzienlijke hoeveelheid cash geld daarmee, zo beweert mijn bron. Ze had de indruk dat hij dit vrij regelmatig deed en niet alleen tijdens hun city trip.

  Dit tripje verliep voor haar nogal dramatisch, vandaar dat die haar zo scherp voor de geest stond. Zonder een serieuze aanleiding (ik vroeg ernaar, ze hadden geen ruzie ofzo) dumpte hij haar namelijk 's nachts langs de kant van de snelweg bij..... een homo ontmoetingsplaats en reed zelf weg. Gewoon omdat het kan. Het schijnt dat ze daar een paar uur verdwaasd rondgedwaald heeft, dingen zag die ze werkelijk niet wilde zien en zelf nog bijna aangerand werd, toen pikte hij haar weer op.

  Maar goed. Het punt is vooral de datum van de opnames, die moeten nog even in de agenda worden nagekeken. Lijkt me dat de Jager dat in een minuut of drie boven water heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Jeroen
   Die transacties kunnen hooguit als steunbewijs gelden. Op zichzelf zegt het helemaal niets m.b.t. identificatie. Ik hoop dat je gelijk krijgt.

   Verwijderen
  2. Ik heb goede hoop op de combinatie van een ooggetuigenverslag en een verifieerbaar feit. Als dat klopt heb je aanleiding om alle andere transacties te gaan bekijken en als je dan alle onregelmatigheden bij elkaar optelt, heb je natuurlijk nog veel meer momenten en locaties om uit te zoeken. Komt het volgens mij ook vanzelf goed met het verzamelen van de rest van het bewijs.

   Martijn heeft een beetje pech. Ik werk weliswaar niet voor de AIVD, maar wel ooit (als werkstudent) bij Sociale zaken & Werkgelegenheid in Rotterdam, bij de "Projectgroep Onderzoek Belastingsignalen". Daar was het mijn werk om mensen die werkten en tegelijk een uitkering ontvingen te onderzoeken. Kon een belastingsignaal (wit) of een melding (zwart) betreffen en dan was het vervolgens mijn taak om werkgeversverklaringen te verzamelen, het bruto terug te vorderen bedrag te berekenen, de boete daar overheen en uiteindelijk te checken of dit qua bedrag al voorbij de grens van het civiel recht was.

   Dan nodigde ik ze vervolgens uit voor een "slechtnieuwsgesprek", waarin ik ze inzage gaf in (kopieën van) de verzamelde bewijzen en om te kijken of er een afbetalingsregeling met ze te treffen viel (gaat om lachwekkend lage maandelijkse bedragen). Daar krijg je veel met agressie te maken en het beeldscherm zat dan ook vastgeschroefd in het bureau.

   Volgens mij bouwde ik daarom de juiste kennis en ervaring op, om met white trash tiefusmongolen om te gaan die alles ontkennen zelfs als al het bewijsmateriaal voor ze op tafel ligt, die vervolgens samenzweringstheorieen over je gaan uitkramen en schreeuwen, om vervolgens te gaan gooien met het beeldscherm. Maar die zit vastgeschroefd in het bureau. Dus. (beveiliging belt).

   Verwijderen
  3. En dat bewijs had ik altijd rond.

   Verwijderen
  4. @Jeroen
   Er is geen reden om te twijfelen aan jouw inschattingsvermogen, maar zoals jij goed weet ,zijn Pipo en Mammeloe life and kicking in de virtuele wereld. Met Elvis op de bok weten ze verdomde goed hoe ze digitale identiteiten kunnen faken. Meer kan ik je openbaar niet duidelijk maken helaas. De astroturfers lezen nl. ook mee.

   Verwijderen
 25. Drugsgebruik van Martijn Alberda: nee, geen echte blower (vroeg ik naar), maar wel coke, xtc, mogelijk GHB en poppers. Vaak waar hij maar zijn handen op kon leggen. Hij schijnt zich een aantal jaren geleden bewogen te hebben in kringen rond Woodstock in Bloemendaal, waar veel gebruikt zou worden en Martijn zich deed gelden. Kent iemand hier die scene een beetje? wordt/ werd daar veel gebruikt? Wat vond daar overig voor orgie-achtige dingen plaats?

  Ik kan het op zich wel plaatsen als je naar zijn schrijfstijl kijkt en dat hele "sales" dingetje van hem. Hij is op een heel andere manier onsamenhangend dan blowcomplottertjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een vriendinnetje van mij kwam daar ook vaak... Ik zal eens rondvragen.

   Verwijderen
 26. Ik heb nog iets merkwaardigs ontdekt. Martijn Albeda staat vermeld als "registrant" van het webadres dejagerrvs.com. (92.48.206.97).
  Zie: http://who.is/whois/dejagerrvs.com

  Maar het werkelijke webadres van De Jager RVS is jagerrvs.nl. Martijn Alberda houdt er dus een website onder de naam van zijn ex-werkgever op na. Zou die daar blij mee zijn?

  Verder zoeken via de Wayback Machine (web.archive.org) leverde het volgende op:

  "De website dejagerrvs.com is (tijdelijk)
  afgesloten om de volgende redenen:

  Webhosting suspend wegens illegale activiteiten
  ( Fraude / Phishing / Abuse )"

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tik je de url dejagerrvs.com in, dan kom je via een redirect bij de site van het bedrijf. Misschien is het onschuldiger dan ik dacht en heeft Martijn het domein indertijd met toestemming van zijn baas geregistreerd. Maar de afsluiting wegens fraude blijft vreemd.

   Verwijderen
 27. Los van het feit dar ik een R mis in de achternaam, weet je niet in wiens verleden je spit. Dus vorsicht geboten. Of het allemaal betrekking heeft op de auteur van de betreffende site is nog maar de vraag. En daar gaat het uiteindelijk om. Die copy paste mislukkeling wil natuurlijk wraak vanwege zijn ontmaskering. Zand in de ogen strooien is hem wel toevertrouwd, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die ene keer "Albeda" was mijn spelfout. (We hebben ooit een minister Albeda gehad.) De registrant heet, net als de schuldenman, M.C.N. Alberda.

   Verwijderen
  2. Op swapichou vind je de meest recente informatie. Martijn Alberda is door meerdere betrouwbare getuigen geïdentificeerd. http://swapichou.wordpress.com/2013/04/24/het-wordt-dus-bloedheet-voor-martijn-alberda/comment-page-1/#comment-5242

   Verwijderen
  3. Ik denk niet dat deze doorgewinterde Slimme Schemer zich zo simpel laat ontmaskeren als hij/zij is of zijn.

   Verwijderen
 28. Bij wijze van spreken, weet het bedrijf waarschijnlijk amper wat er op blogs allemaal speelt. Dus zou ik de bedrijfsnaam vermijden, die industrie heeft het al moeilijk genoeg. Die Vrijgek , komt toch wel aan de beurt, als ik er van uitga dat justitie niet ligt te slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. De chemtrail hallucinaties van Vrijland in a nutshell

  http://www.engineeringexpert.net/Engineering-Expert-Witness-Blog/?tag=bernoullis-principle

  Figure 1 – A Side View of an Airplane Wing

  Even though he lived more than 100 years before the first airplane, Bernoulli’s Principle can be used to explain why such a contraption can fly. You see, when comparing air flowing above and beneath a wing, its very shape makes the air flow want to travel faster along the top than it does on the bottom.
  ==================================================================


  Herziener VRIJAND na 2 eeuwen na de uitvinding van chemvleugeltjes -technologie.
  Inclusief verbouwde knip plak info, o nee, reblog met allesomvattende onmetelijke en onnavolgbare kennis :


  Dus feitelijk moeten we het zo zeggen: het zien van witte strepen is niet per definitie een chemtrail, maar een chemtrail vertoont zich toch echt wel in de vorm van een witte streep. Kijk ook in onderstaande documentaire op 1:08.38 min. voor een duidelijk voorbeeld.

  http://martinvrijland.wordpress.com/2013/01/05/chemtrails-en-monsanto/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Onwetende fabeltjesverkoper Martin:

   "Volgens mij is er geen moslim in Europa te vinden die er voorstander van is dat Assad afgezet wordt, maar ik kan me vergissen."

   http://martinvrijland.wordpress.com/

   Die vergist zich alleen maar...

   Verwijderen
  2. Volgens mij bevinden er zich in zijn hoofd wel wat meer chemische spoortjes ...

   Verwijderen
 30. Vrijland:

  Is het zo erg met hem? Doneren ?

  https://www.google.nl/search?q=Al+zijn+hele+leven+heeft+hij+moeite+met+bepaalde+processen+in+de+maatschappij+die+ogenschijnlijk+door+bijna+niemand+aangevochten+worden+of+als+problematische+beschouwd+worden&safe=off&site=webhp&ei=yRx5UcyxL-yV0QWiioCICA&start=0&sa=N&biw=1152&bih=739

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Martijn Alberda beschuldigt weer eens een ander van wat hij zelf doet en daarbij beschrijft hij zijn eigen insteek perfect:

  "Ik krijg sterk de indruk dat er een goed geselecteerde mix is gemaakt van ideeën van mensen als David Icke en films als Zeitgeist en dat er slim steeds elementen hieruit over genomen worden. Het lijkt erop alsof er een nauwkeurige analyse is gemaakt van ideeën die mensen wereldwijd neigen aan te hangen (dit wordt zelfs nog heel tactisch en gewiekst genoemd) en dat dit is samengevoegd als groot vangnet voor mensen met interesse hiernaar."
  http://martinvrijland.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen