woensdag 3 april 2013

Roestige Spijker

Ook non-nieuws is nieuws voor de Demmink-junk, die geen dag zonder kan: 'Demmink affaire staat op ontploffen', schreef Richard W. Carlson een dezer dagen op een website van een TribLib. Wie? Een oud-ambassadeur van de Seychellen (!) die een website heeft overgeschreven. 'Baybasin wil actie tegen Helsinki Comité vanwege Demmink' kopt de Demmink Bode. Fout, daar had moeten staan: 'Advocate Adèle van der Plas wil dat Baybasin actie onderneemt tegen Helsinki Comité en licht Katholiek Nieuwsblad in'. 'Demmink probeert video te verbieden', meldt Niburu, verwijzend naar de Roestige Spijker. Wie? Een Amerikaan die in Nederland woont, iets doet in beleggingen en Demminks advocaat bestookt met brieven.

Deze Robert J. Rubinstein bleef tot nu toe op de achtergrond, maar gaf een dezer dagen dan toch (na lang aandringen) een interview aan de Rotterdamse Myra, de Sonja Barend van de complotters. Dat had hij beter niet kunnen doen, al was het maar omdat Rubinstein is behept met een knauwend Barrie Stevens-accent ('Fooral Doorkaan!'), soms helemaal niet uit zijn woorden kwam, maar bovenal weer eens laat blijken minstens zo paranoia te zijn als al die andere Demmink-junks. Het zal ook weer eens niet zo zijn.

Nadat de Skype-verbinding even was uitgevallen, beweerde Rubinstein dat hij sinds hij zich in de Demmink-zaak heeft vastgebeten, justitie zijn (Skype) verbinding verstoort. Zucht. Korte tijd later had Rubinstein het over een 'uberelite' die alles onder de duim houdt. Weer zucht. Gedurende het hele interview is Rubinstein trouwens zo slordig met feiten dat je je afvraagt hoe goed hij echt goed in het dossier Demmink zit. Rubinstein wil een rechtszaak, waar we 'al die slachtoffers van Demmink voor uitnodigen'. Hoezo, al die slachtoffers? Er zijn zegge en schrijve drie aangiften, waarvan de enige Nederlandse is ingetrokken. De koninklijke familie werd er ook nog even met de haren bijgesleept, tot ongenoegen van Myra. 

Rubinstein beklaagde zich erover dat er voortdurend wordt geroepen 'dat er geen bewijs' is en verwijst naar de zaak O.J. Simpson. "Wil je dan eerst de video zien waarin die zijn vrouw vermoordde?' Geen slimme vergelijking. Het bewijs voor de schuld van Simpson werd namelijk forensisch aangetoond via DNA dat in bloedige voetsporen en later op een handschoen werd aangetroffen. Maar zelfs dan kun je nog worden vrijgesproken omdat de verdediging de jury wist te betrekken in een racismediscussie (in een civiele zaak werd OJ later alsnog schuldig bevonden en momenteel zit hij een gevangenisstraf uit van 33 jaar vanwege een gewapende overval en een kidnapping in een hotel in Las Vegas in 2007).

Kortom: de spijker lijkt al roestig voordat hij goed en weg geslagen is.

UPDATE: Polletje horlepiep

18 opmerkingen:

 1. Inderdaad, die Carlson is niet echt ehh.. "top of the foodchain". Zijn ambassadeurschap van de Seychellen onder de oude Bush duurde maar een jaar ('91-'92) en verder heeft die fat fuck vooral zijn sporen verdiend in de propaganda (zeg maar CIA), de communistenvreterij en recentelijk de oorlogshitserij tegen Iran. In al deze baantjes was hij overigens niet bezig met waarheidsvinding of informatievoorziening, maar met propaganda van de laagste soort.

  Carlson was iemand die bijna zijn hele werkzame leven heeft geprobeerd namens de fakking CIA de publieke opinie in andere landen te beïnvloeden. Een erger reptiel is bijna niet denkbaar, maar de complottertjes, die de rest van de dag huilie doen over MKULTRA en overheidscomplotten werken nu ineens met zo'n figuur samen? Argh.

  Totaal ongeloofwaardig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De vraag is of hij niets anders te doen heeft? En waarom nu Demmink?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb van DEZE myra al eerder laten doorschemeren dat mijn bevindingen over haar achtergrond dan wel dubieuze rol als 'exposer' als onthullende kaarten geduldig op mijn borst ter publicatie liggen te wachten. Echter de desinformante verried zichzelf tijdens het afgenomen interview bijna zelf! Je ziet (tevens een voor verdere onderzoek rijpe naam overigens...) Robert bijna voor je hoe die zich nadat myra haar houding tegenover de 'koninklijke' familie doorzichtig bekend heeft gemaakt van ellende vaag beseft met welk een 'geslepen' mensenhitster hij hier van doen heeft. Echter de dombo herpakt zich al snel weer door verder net te doen alsof dat allemaal niet zo belangrijk zou zijn in voor zijn nieuwe rol van centen en pecunia bedelende Euro-clown hier binnen de Europese compoltterswereld!? Prachtig gewoon hahaha. En verder wil ik ook nog bekend maken dat myra's rol als de Sonja B. van plottertjesland ALLES maar dan ook alles HIERMEE (en haar even eens dubieuze intenties!) te maken heeft. Later zeer zeer veel meer kijkbuiskindertjes. Dus myra ik zou zeggen kom er maar lekker in al dan niet bewust opererende en/of slecht betaalde desinformante...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://www.publicpolicypolling.com/pdf/2011/PPP_Release_National_ConspiracyTheories_040213.pdf

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De stelling van Barracuda luidt vandaag als volgt:

  Staat uw hele leven in het teken van Demmink, staat u er mee op en gaat u er mee naar bed? Kortom: Denkt en leeft u Demmink?

  1. Demmink
  2. Nee
  3. Wie is Demmink?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ineens een stelling! Daar ben je eind van de dag lekker op tijd mee Barracuda!

   Verwijderen
 7. Als dat zo zou zijn verklaart het uiteraard wel exact waarom ze qua timing precies op het juiste moment in het gat sprong dat Argusoog met hun 'bezinning' achterlieten. Ik ben een andere mening toegedaan want het is (alhoewel met zo'n hoofd?) zo goed als uitgesloten dat talk2myra zichzelf hiermee op haar stekje voorstelt terwijl volgens jou dus DEZE BIANCA in werkelijkheid de 'myra' die op haar blog hoernalistiek staat te lonken zou behoren te zijn? Wat een bedrieglijke mafkezen bevinden zich er dan als uitzuigende proleten verkleed in schapen tenue zo tussen de 'wakkere' lammetjes in zeg! Als dat met mijn voorstelling van 'Ziva' verder maar goed gaat want zo'n klap kan ik er op het moment niet nog meer bijhebben hoor! Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/stand_nl_ncrv.html#comments

  Hier nog wat Demmink voor jullie, voor het geval er niet al genoeg was.... weetje..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sukkeltje... had je de update nog niet gezien?

   Verwijderen
  2. Bezem... nee, had je toch antwoord 1 moeten nemen niet?

   Verwijderen
 9. "Kortom: Denkt en leeft u Demmink?"

  Jazeker, het is zelfs al zo erg dat wanneer ik langs zijn huis rijd spontaan deze zelfde gevoelens van onbehagen krijg zoals er in DIT onderzoek gepubliceerd zijn.

  "Klimaatverandering is mythe, hagedismensen besturen wereld en overheid zat achter 9/11"

  Ps: Hoop niet dat ik je dusdanig beledigd heb dat je vanwege onze laatste aanvaring gestopt bent met het commenten op dit blog 'Ziva'. 'Bedreigingen' als je wordt getolereerd schieten binnen mijn bedrijfscultuurtje al snel in het verkeerde keelgat 'liefje'. Of je doet wat je verder niet laten kan of je maakt met welke woorden dan ook kenbaar niet van mijn gedrag gecharmeerd te zijn. Met bedreigingen bereik je bij mij altijd het tegenovergestelde van dat wat je met die kinderachtige bangmakerij beoogt. Met name omdat er binnen mijn moris nooit als blaffende honden met elkaar omgegaan wordt. Dus nogmaals 'Ziva' je doet vooral wat je niet laten kan echter neem van mij nou maar aan dat er met blaffende honden juist binnen mijn werkelijkheid zeer snel korte metten met veel hoongelach wordt gemaakt. OK? Je weet dus waar je aan toe bent wanneer je mij in het vervolg weer eens met je debiele en lafhartige bedreigingen allergisch ziek probeert te intimideren. Niet meer doen zou ik zeggen. En voor de rest mijn welgemeende excuses voor de opgeroepen emoties van afkeer die ik op jou naar aller waarschijnlijkheid met mijn uithaal als die van een brullende leeuw pijnlijk heb aangebracht...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Is JD niet meer dan een virtueel stijlfiguur t.b.v. sociale kneuzen om als daar zijn @ papi- achtige figuren en de rest van de virtueel zielige kneut ,hun bestaansrecht anoniem te bevestigen?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hehe we kunnen bij JDTV natuurlijk niet ontkennen dat we een kleine demmink obsessie hebben.

  Er zijn trouwens 2 Nederlanders die aangifte hebben gedaan.
  Frank L. en de jongen die aanwezig was bij de hoorzitting in de VS

  BeantwoordenVerwijderen