dinsdag 16 april 2013

Stalkers

Barracuda voorspelt: complotters gaan voortaan iedere aanslag, moord of ramp claimen als een false flag-aanval of satanisch ritueel. De Boston Bombs zijn alweer de mini 9/11. 'Het is namelijk al jaren duidelijk dat men nu overstapt van AlCIAda, naar White-AlCIAda, ofwel burgers die tegen de overheid zijn; OFWEL WIJZELF DE GEKKE-COMPLOTTERS!' 

Start het Peppi & Kokki-lied maar weer. 

Neem nou James Holmes, de 24-jarige Amerikaanse student die het vuur opende op een menigte bezoekers van de première van de Batmanfilm The Dark Knight Rises in Aurora. Ook die heeft een onmiskenbare aantrekkingskracht op Amerikaanse (en Nederlandse) complotters, die denken dat de hele zaak in scene is gezet.

Vorige week liep het helemaal uit de hand toen Kevin Michael Purfield (45) werd gearresteerd. Die begon de (nabestaanden) van slachtoffers te stalken via email, telefoon en sociale media omdat hij vermoedde dat het stuk voor stuk ingehuurde acteurs waren. 'In the beginning it was this conspiracy theory stuff, then it went away from the conspiracy theory into personally attacking the families, calling them names and hoping bad things would happen to them.'  Oftewel: Micha Kat en Wim Dankbaar all over.

Inmiddels hebben de officieren van justitie de rechters gevraagd om de namen van de slachtoffers uit de stukken te verwijderen omdat ze voortdurend door aluhoedjes worden lastiggevallen. Jordan Ghawi, wiens zuster is omgekomen bij de schietpartij, kreeg zelfs doodsbedreigingen.

En het helpt natuurlijk niet dat Larry Pratt van Gun Owners of America aan Alex Jones vertelde 'dat niet moet worden uitgesloten dat de Amerikaanse overheid hiertoe in staat is'. Want Pratt is natuurlijk doodsbang dat Amerikanen als gevolg van massaslachtingen hun wapenvergunning wordt ontnomen. Waarmee we gelijk de 'logica' achter het complot te pakken hebben: eerst schieten, dan ontwapenen.

117 opmerkingen:

 1. Ik zag net op het nieuws dat het waarschijnlijk gaat om een spijkerbom. Het is voor de marathonlopers en de omstanders een verschrikking. Dat er dan nog een stel aluhoedjes klaarstaan en weinig mededogen tonen is nog extra zuur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha gaan ze hier James Holmes noemen. Al eens verdiept in die zaak? Klopt helemaal niks van. Die gozer heeft tijdens de schietpartij de hele tijd bedwelmd in een auto gezeten bij de achteruitgang van de bioscoop. De 2 echte daders klaarden hun klus op professionele wijze; rookgranaten van verschillende kanten en knallen maar. Het ging alleen een beetje mis, 1 van de 2 werd door 'friendly fire' geraakt en dat verklaarde het bloedspoor achter de bioscoop waar ze ook nog een helm achterlieten. Toen de politie arriveerde stond de arme Holmes daar zwaar verdoofd door de drugs en met zijn mooi oranje geverfde haardos en werd direkt ingerekend als zijnde de dader. En dat terwijl niemand van de bioscoopbezoekers hem gezien heeft met zijn orange coupe, daarentegen zagen ze wel een druk bellende man met een goatee die vlak voor de film begon nog even via de nooduitgang verdween, wellicht om zijn kameraad binnen te laten en zijn gear aan te trekken. en anders moet je het maar ff aan getuige Corbin Dates vragen wat hij ervan vind dat Holmes als lone wolf verantwoordelijk wordt gehouden voor deze gruweldaad. Ja het is weer een mooi complot, maar ga maar lekker door met domdenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig wel, dat gebait van complotgekkies met hun warrige kaasverhaaltjes. Dit artikel gaat over stalking en totaal gestoorde complotgekkies @bubu, die onschuldige mensen het leven onmogelijk maken. Niet over de massamoord zelf. Snap je dat verschil?

   Het is precies hetzelfde als wat nu de moeder van Anass, Danielle, Sifra en mij aangedaan wordt. Ook in Nederland is dat overigens verboden.

   Verwijderen
  2. Ach gut, een hoop desinfo weer.

   'En dat terwijl niemand van de bioscoopbezoekers hem gezien heeft met zijn orange coupe'

   Onzin:

   'Stephanie Davies, who was sitting in Cinema 9 in Aurora Colorado when a gunman burst in and opened fire on Friday, has revealed how the killer ordered his victims to stand before he gunned them down.'

   She told the New York Post: 'I see him up there, and I’m hearing him yell at people, and then you just hear the rounds going off: Boom! Boom! Boom! Boom!

   Hij heeft niet in de zaal gezeten, maar kwam via de exit binnen.

   June 29, 4:20 p.m.: Holmes allegedly takes photos showing the inside of the Aurora Century 16 theater with his iPhone. One of the photos is a close-up of a door latch, purportedly to show how it works. These photos and others were found on his phone after he was arrested.

   July 5, 11:30 p.m.: Holmes allegedly takes photos of the outside of the Century 16 theater at night. The photos feature the emergency exits and floodlights above them.

   July 7, 9 p.m.: Holmes uses Fandango.com to buy a ticket to the July 20 midnight showing of The Dark Knight Rises at the Century 16 theater in Aurora for theater eight.

   July 11, 12:28 a.m.: Holmes allegedly takes more photos of the purple emergency exit doors at the Century 16 theater.

   July 20, approximately midnight: Holmes can be seen on a surveillance video entering the Century 16 theater. He's wearing a black skull cap, dark pants and a light-colored button-down shirt. He holds the door open for two people who enter behind him.

   July 20, 12:03 a.m.: Holmes attempts to scan his phone to retrieve his movie ticket. He ends up scanning it twice more, presumably because he's having technical difficulties. After successfully retrieving his ticket and giving it to the ticket-taker, Holmes walks to the concession stand and, as one witness said, "stands there for several minutes." He doesn't buy anything. He then walks off-camera toward theater nine.

   July 20, approximately 12:38 a.m.: Holmes is accused of entering the theater through the emergency exit, which was propped open with a plastic tablecloth holder.

   Verwijderen
  3. Ja dat zijn dagen ervoor Barra.
   Je snapt best wel het punt dat ik maak. Als hij al geschoten heeft dan is hij duidelijk geholpen. De gasgranaten werden van 2 kanten gegooid. Bingo.

   Verwijderen
  4. @Jeroen: Ja, dat verschil snap ik best. Maar als hier in dit artikel de Batman-shooting gebruikt wordt als een voorbeeldzaak om de waanzin van complottertjes te portrettreren dan wil ik dat even tegenspreken. Bij 99 procent van de mensen die de officiele uitleg voor de James Holmes zaak niet geloven gaat het om gewone mensen die de feiten bekijken en niet om doorgedraaide complotters. Die ene gek pikken jullie er dan weer uit en maken zo die hele complottheorie belachelijk. Dat is jammer. Daarom even de onderstaande link, daar kunnen jullie voor mondsnoerende logica terecht:

   http://perskeptical.blogspot.nl/2013/02/did-james-holmes-have-help.html

   Verwijderen
  5. Het probleem is dat je er maar eentje nodig hebt. En dat die andere 99% zou sporen waag ik te betwisten.

   Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  7. Een grote meerderheid van de mensen vindt het merkwaardig om bij elke aanslag van welke idioot meteen te gaan blaten, dat het een complot is. Die twijfel kun je dus in mijn beleving niet normaal noemen. Door de stennis, die complotters maken en de brij van oncontroleerbare halve feitjes en weetjes, wordt de indruk gewekt, dat er wel iets aan de hand moet zijn. Ik denk, dat veel mensen, die twijfel hadden in de Vaatstra zaak, zich absoluut niet als doorgedraaide complotter zagen, maar ze waren er wel compleet door beïnvloed.

   Verwijderen
  8. Je hebt helemaal gelijk Fredje. Al die complotten ook!!!

   Het is natuurlijk volstrekt normaal dat na 13 jaar blijkt dat buurman Jasper om een uur of 12 ff lekker een stukje ging fietsen, om zijn hoofd leeg te maken .m.b.t. Alle spanning die hij ervoer.
   En toen!!! En toen zag hij Marianne Vaatstra en dacht natuurlijk: ach 1 probleem meer of minder maakt nu ook geen reet meer uit!

   Een volstrekt logische redenering. Dat hebben we allemaal toch weleens? Midden in de nacht op je fiets stappen, en dan bij thuiskomst ff lekker douchen na al dat "harde werk".
   Om vervolgens, met de wetenschap wat je zou hebben gedaan, om onverklaarbare redenen ineens en met betrekking tot de eerdere spanningen, nooit meer dezelfde neiging te krijgen.

   Maar laten we het er maar ophouden dat de zogenaamde complotters gek zijn. Het vervelende voor jou soort is, dat die zogenaamde complotters, de zaken beter op een rijtje lijken te hebben.

   En als Bauke dan ook nog vanuit overheidswege de "machiavelliprijs" whats in an name, krijgt. Ben je echt ziende blind, als je niet snapt wat er gaande is!
   Geeft niets Fredje. We hebben allemaal weleens een offday.

   Verwijderen
  9. http://youtu.be/F-PGMIqA-G4

   Verwijderen
 3. In your face:

  http://perskeptical.blogspot.nl/2013/02/did-james-holmes-have-help.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yupz.. en dat gestalk moet in Nederland ook ophouden. Er zou eigenlijk een voorbeeld gesteld moeten worden door justitie, als ze eens een leuke case in de schoot geworpen krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt ook niet mee om tussen de wietplanten, vanaf de zolderkamer, via faqtbuilding al die andere domme wereldburgers van de enige echte juiste breaking,breaking informatie te voorzien. Rechercheren op 8000km afstand is niet alleen wettelijk verboden, maar per definitie virtueel gekkenwerk.

   Verwijderen
  2. Tuurlijk Jeroentje,
   Er moet wat jou betreft door justitie een voorbeeld worden gesteld? En dat terwijl het vertrouwen in politie en justitie in NL, tot een historisch dieptepunt is gedaald.

   Maar goed zoals jijzelf al aangaf is jou zelfbeeld wat typisch.
   Jij vondt het bijvoorbeeld wat vreemd dat iemand jou likeje m.b.t. het IDF, als belachelijk betitelde!

   En dat vindt ik dan weer speciaal en bijzonder! Het IDF zijn de enforcers en bewakers van de grootste openlucht gevangenis ter wereld. Te weten Gaza en de Westelijke Jordaan oever.
   Ook echt iets om trots op te zijn, en te willen liken.
   De Zionisten gedragen zich precies eender als de degene waarvan zij zeggen dat die de zogenaamde Sjoa hebben veroorzaakt.
   Daar sympathie voor hebben zegt werkelijk waar erg veel over jou!Voornamelijk dat je moreel discutabel in het leven staat. Dan wel werkelijk geen malle moer begrijpt van global events!

   Het valt op dat jullie hier regelmatig spreken over het aangeven van anderen, veraden en het verzoek tot onderzoekjes! En als dit nu ergens op gebaseerd zou zijn anders dan de kinderlijke emoties, "om iemand terug te pakken" dan zou men daar misschien nog enig begrip voor op kunnen brengen.
   Maar de infantiele oorzaak - gevolg gedachten welke er hier door respondenten op na wordt gehouden, doet denken aan tijden waarvan 70 jaar geleden werd gezegd "dit nooit meer".

   Verwijderen
 5. dom de dom dom dom!! De nieuwe nazis steken de kop op. nu alleen nog een uniformpje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Bieber. Anne was geen belieber.

   Verwijderen
  2. lieke@
   Toch gefeliciteerd, jongen of een meisje?

   Verwijderen
 6. Political language... is designed to make lies sound truthful and murder respectable, and to give an appearance of solidity to pure wind.
  George Orwell

  If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear.
  George Orwell

  In our age there is no such thing as 'keeping out of politics.' All issues are political issues, and politics itself is a mass of lies, evasions, folly, hatred and schizophrenia.
  George Orwell

  Every war when it comes, or before it comes, is represented not as a war but as an act of self-defense against a homicidal maniac.
  George Orwell

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Bieber jammer dat de geschiedsvervalsing begint bij tieneridolen.

  Maar voor jouw hoor uit dezelfde brainy quotes:

  What can you do against the lunatic who is more intelligent than yourself, who gives your arguments a fair hearing and then simply persists in his lunacy?


  Al de rekening van het vervoer van de tieners betaald Justin?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dorothea Rothschild Parker,

   Je moet je niet afvragen waar iets vandaan komt voor je begrijpt wat er staat.

   Het 1 met het ander vergelden, is jou ding dat is nu wel duidelijk. Het is alleen wat jammer doro, dat je dusdanig bent afgestompt, of zo diep in slaap gesust, dat je daadwerkelijk niets begrijpt van zoiets als de big picture.

   En dat is voor de meesten hier maar goed ook. Anders wordt de wachtlijst van de "funny farm"nog een tikkeltje langer.
   ;-)

   Verwijderen
  2. @ Biebertje. Je moet altijd naar de oorsprong voor je het snapt. Zonder de erwten toch geen erwtensoep. Maar voor een tiener idool dat spatsies heeft is dat moeilijk te begrijpen.

   Verwijderen
  3. Precies Dorothea,

   Het heeft alleen geen zin om je wijsheid te ventileren als jezelf niet in staat blijkt, aan deze wijsheid gevolg te geven.

   Verwijderen
 8. Politics have no relation to morals.
  Niccolo Machiavelli

  Men rise from one ambition to another: first, they seek to secure themselves against attack, and then they attack others.
  Niccolo Machiavelli

  Men are so simple and so much inclined to obey immediate needs that a deceiver will never lack victims for his deceptions.
  Niccolo Machiavelli

  One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
  Niccolo Machiavelli

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Oh Bieber goes intellectual.
   Maar Biebertje waarom schreef Macchiavelli IL principe? En voor wie?

   Verwijderen
  2. @blieke
   You take the eyballs, so we can take the money.

   Verwijderen
  3. De belezenheid van de complotters valt keer op keer op, maar feiten logisch op een rij zetten, of een coherent verhaal vertellen, daar heb ik ze nou nog nooit op kunnen betrappen.

   Verwijderen
  4. Het bijzondere vind ik toch altijd weer de omkering. Iemand als Vrijland bijvoorbeeld gedraagt zich volstrekt machiavellistisch en gaat dan op hoge toon andere beschuldigen van wat hijzelf doet. En nee, dat komt alles behalve belezen over, al was het maar omdat het spectrum van politieke filosofen ietsje groter is dan die ene schrijver. Zeker voor de gewetenloze machtspolitici die Martijn enerzijds hekelt, maar waar hij zich tegelijk toch ook weer aan spiegelt. Het zegt wat over het denkraam van Martijn dat hij alles tot Machiavelli reduceert. Niet over de omgeving die hij probeert te benoemen.

   Ik vraag me af hoe complottertjes voor zichzelf rechtvaardigen dat ze zich zo vaak gewetenloos en misdadig opstellen. Volgens mij praten ze zichzelf eerst aan dat de "machtspolitiek" van hun denkbeeldige tegenstander vele malen slechter is, waarbij hun 'evil' eigenlijk in het niet valt. Probleem is alleen dat die vermeende tegenstanders zich helemaal niet gedragen zoals ze denken.

   Dus het enige wat je overhoudt is hun misdadige gedrag. En nee, dat is niet te rechtvaardigen met vage kutverhaaltjes over de illuminati of whatever.

   Verwijderen
 9. De vraag die je beter kunt stellen Dorothea is: Wie had Niccolo voor ogen als " de heerser"?
  Vandaar uit is het een niet al te groot probleem te destileren waarom, Machiavelli "Il Principe" schreef.

  Moet wel zeggen dat het interessant is om eerst: "de Discorsi sopra la prima deca di Tito Livio" te lezen.

  En beste John,
  Externaliseren is altijd makkelijk. Zou het niet gewoon zo kunnen zijn dat je, of moeite hebt met lezen, dan wel specifieke intelligentie mist, om te begrijpen wat er wordt gezegd.

  Het valt mij namelijk op dat lui zoals jij altijd beweren dat iets, eerst aan een ander ligt. En dat zonder ook maar 1 voorbeeld van de zogenaamde feiten welke jij denkt te moeten presteren.
  M.a.w. het is weer eens een persoonlijke mening, welke als feit wordt gepresenteerd. Altijd jammer he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Biebertje. Je doet je bijnaam een eer aan. Who the fuck is Justin Bieber? Ik heb niet altijd zin om in jouw 'wijsheden' op te gaan omdat ze vaak nageblaat zijn en het is te vergelijken als met een kanon op een mug schieten.

  Het is weer leuk geweest voor vandaag * ignore button on*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Martijn zou er goed aan doen om in plaats van Machiavelli iets als de Tao van Leiderschap te gaan bestuderen en erover na te denken hoe hij dat herkent in zijn directe omgeving en de samenleving. Dan vallen misschien ook andere dingen op, los van de keiharde machtspolitiek waar hij nu zo eenzijdig op gefocust is.

   Ook vraag ik me af hoe hij de overlegcultuur die we hier kennen precies rijmt met de keiharde machtspolitiek en gifmengerij zoals je die wel zag in Italië tijdens de renaissance. Lijken me toch niet helemaal compatibel. Met Machiavelli gaat het je nooit lukken om de politieke werkelijkheid waar we in staan volledig te verklaren.

   Verwijderen
  2. Het nut van de theorieen van Machiavelli binnen het Rijnlands model? Nihil.

   Verwijderen
  3. Wat niet wegneemt dat ik blij ben dat het nieuwe seizoen van de Borgiaatjes weer begon, maar dat is een ander verhaal.

   Verwijderen
  4. En hier geef je al aan hoe weinig je begrijpt van zowel heden als verleden.

   De Borgia's zijn in zijn geheel geen ander verhaal. In deze serie ziet men prachtig de machinaties, welke vandaag de dag nog volop worden gebruikt door jan en alle man. De manieren zijn behoorlijk gefine tuned. maar de uitkomsten zijn nog steeds precies eender.
   zo weer wat geleerd!!

   Verwijderen
  5. Zoek maar voor je televisie gaat kijken eerst even na wat dat eigenlijk betekent, het "Rijnlandse model", "gedistribueerd leiderschap" en zeker ook "polderen", als je toch aan het googlen bent. Leg me dan uit welke methoden uit "il principe" het beste werken binnen die structuren. Mijn stelling is: geen eentje. Het heeft nog niet eens betrekking op de meeste momenten en plekken waarop in onze samenleving besluitvorming plaatsvindt.

   dus wat machiavellisten als Vrijland of Wilders vooral doen is er buiten de belsuitvormingsstructuren een teringzootje van maken, terwijl ze geen tittel of iota aan die besluiten veranderen. Per definitie niet.

   Hoe lang gaan deze mongolen nog door met barking up the wrong tree? Dat is wat ik me dan afvraag.

   Verwijderen
 11. Wat zullen we nou krijgen @googelieke?
  Dus de belastingdienst informeren dat ze een uitkeringstrekker -met in zijn kielzog een spoor aan financiële sores- wat extra aandacht moeten geven of hij zijn donaties wel netjes bijhoudt en opgeeft, is iemand verraden?

  Merkwaardige opvattingen over moraal en fatsoen hou jij er op na.

  En dan nog klagen over de huidige maatschappij waarin het geestelijk en moreel verval juist door dit soort opvattingen een groot probleem is geworden?
  En met 70 jaar geleden heeft het al he-le-maal niets te maken, ga je diep schamen historisch onbenul.

  Jij moest hier vooral zo triomfantelijk komen melden dat er heel wat nodig is om je uit de tent te lokken. Je bent echter zo verblind door -volstrekt misplaatste- eigendunk dat je met open ogen in een val stapt die 'wij' hier nog niet eens opgezet hebben.

  Nee, beste googelieke, je bent een weerzinwekkend, nietszeggend en zeer saaie google idioot. Een open boek en het achterend van een varken heeft meer interessants te melden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En varkens zijn zulke lieve diertjes.

   Verwijderen
  2. Lieve Loena,

   Ja dat zijn NSB praktijken omdat je praat over vermoedens welke worden veroorzaakt door emoties.

   En zoals gewoonlijk veel geschreeuw weinig wol. Je mag enb kan van alles stellen, maar de feiten die jou verhaal onderbouwen, zie ik niet.
   Als jij geen overeenkomsten kan waarnemen tussen wat er 70 jaar geleden heeft plaatsgevonden en wat er sinds jaar en dag door Israel wordt aangericht in de Palestijnse gebieden, dan ben je ziende blind.
   En dan moet ik mij schamen! hahaha ga het hiervolgende zinnetje maar vast oefenen voor over een paar jaar.

   Dass habe ich nicht gewusst!!! :-)

   Zit trouwens nog steeds in mijn tent. de intelligentie hier onder de respondenten schiet zo ernstig tekort dat het al lastig voor jullie wordt mij uberhaupt in beweging te krijgen. ;-)
   Geeft niks hoor Loena, als jij lekker slaapt bij het idee wat je hebt t.a.v. mijn persoontje, dan gun ik je dat van harte.

   Verwijderen
  3. gosh @googelieke

   Bij de weg is het -met behulp van een CMS aanpassen van wat tekstuele content op de intranet pagina's op de 3 verschillende locaties van de GGZ instelling waar je onder verplichte behandeling bent- wat anders dan het 'hebben van 3 aan de zorg gelieerde bedrijfjes'.

   Doch dat terzijde.

   Verwijderen
  4. Over intelligentie gesproken: ''jou verhaal onderbouwen".

   Zelfs een schoolgaand kind maakt zo'n fout niet.

   Verwijderen
  5. Hahahaha. Denk dat er wel wat waarheid in je woorden zit. Alleen niet op de manier waarop jij het bedoeld.

   Heb het zelf al meegedeeld aan Aboriginal, waar je mee omgaat, daar wordt je mee besmet.

   Lief dat je zo meedenkt Loena. Maar tot op heden lijkt het er nog verdacht veel op dat ik m.b.t. het zelfstandig nadenken, geacht moet worden daar zelf nog prima toe in staat te zijn.

   Dan nog even wat betreft het verhaal van 70 jaar oud!Als oud groepsleider heb ik het referentiekader dat in sommige gevallen,vaak jonge slachtoffer op latere leeftijd zich ontpoppen tot dader.
   slachtoffers van zedendelicten bijvoorbeeld.

   Een mooie vergelijking met hoe de joden om denken te moeten gaan met de Palestijnen. Dat refentiekader moeten ze toch ergens vandaan hebben.
   Zo niet dan zijn zij als volk moreel compleet verrot, kijkende hoezo om denken te moeten gaan met een medemens.

   En voor een ieder nu weer moord en brand begint te krijsen!!
   Lees en verklaar dan eerst even de Balfourverklaring.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Balfour-verklaring

   Verwijderen
  6. nou misschien ga je dan een heel klein beetje snappen, hoe achterlijk de beslissing is om n.a.v. bijbels gereutel aanspraak te maken op het 1 of ander.

   Maar goed daar kan je je nog iets bij voorstellen. Wat men vervolgens aldaar heeft uitgespookt, rijmt niet helemaal met het destijds recente verleden van de Europese joden.
   Dat dan onder het mom van: doet u ander niet, wat u niet wilt dat u geschiedt.

   Blijkbaar is het volstrekt normaal om je eerst als slachtoffer van een Sjoa te gedragen. Om je bij de eerste de beste mogelijkheid te opstellen als dader.
   En Jeroentje, daar hoef je helemaal niet moeilijk over te doen.
   de Zionistische daden, zijn al lang en breed getypeert als oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid.

   http://www.nujij.nl/politiek/video-van-norman-finkelstein-over-de-israelische.11987312.lynkx

   http://www.anjameulenbelt.nl/weblog/categorie/palestina-israel/

   Als je klaar bent met lezen van bovenstaande links, en je snapt het nog niet? Dan geeft dat niets!!
   Het enige wat je dan moet weten dat volgens Newton Actie altijd een evenredige reactie geeft.

   Verwijderen
  7. Ik snap het wel, maar ben het niet met je eens en vind het niet interessant om de discussie met jou daarover te voeren. Je kennis over en begrip van die situatie is vrij oppervlakkig en dan moet ik weer op allemaal van die gemeenplaatsen zoals hierboven ingaan. Die discussie voerde ik al vele malen tot ver achter de komma. Ik woonde er, diende er, en was in mijn studententijd voorzitter van de werkgroep Midden-Oosten van de Jonge Democraten en dezelfde werkgroep studentenvereniging voor internationale betrekkingen.

   Wel flikkerde ik Radi Suudi uit het sprekersbestand van de JD, maar dat houd je tog ;-)

   Jullie complotgekkies zijn zo goed met Google, zoek dan ook even op wat ik allemaal over Israel schreef? Ik ben voor het bestaan van Israel, maar zeer kritisch over het meeste van hun beleid. Check bijvoorbeeld de discussies die ik daar met LikudNL over voerde. So you're barking up the wrong tree. en over het bestaansrecht van Israel ga ik het sowieso niet hebben, want dat staat niet ter discussie. Het land bestaat nou eenmaal.

   So deal with it.

   Verwijderen
  8. I respectfully disagrea.

   Denk dat het bestaansrecht van zoiets als Israel met toenemende mate ter discussie zal haan staan.
   De manier waarop men dit destijds dacht te moeten doen. Is retrospectief een blunder van jewelste!
   Dit heeft men door gebruik te maken van een stuitende vorm van propaganda, behoorlijk weten te maskeren.
   Die stenengooiers aan de overkant van de sloot, dat zijn de echte terroristen. Moet zeggen erg knap gedaan. Maar die mantra is uitgeput.
   En nu, nu begint het ontwakingsproces t.à.v. De staat Israel in een stroomversnelling te raken.
   Heeft geen ene reet met antisemitisme e.d. Te maken! Maar alleen en enig met het constante verkondigen van onwaarheden van zionistische kant!

   En dan is het domino effect niet meer te stoppen. Want als de zionisten daar al 60 jaar over liegen! Waar hebben ze dan allemaal nog meer over gelogen??

   Maar dat is voor later! Nu wil men eerst Iran "nuken". Een paar miljoen doden extra als colletaral dammage!! Who gives à fuck!! Het zijn toch allemaal wannabee terroristen! Toch??

   Verwijderen
 12. Ik ga het reactiegedeelte van Barracuda maar eens een tijdje overslaan. Het begint hier steeds meer te lijken op een psychiatrisch vaktijdschrift dat voor driekwart door gekken gevuld wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was trouwens ook een beetje domme vergissing van Wilders en de andere islamofoben ter rechterzijde, om te denken dat het een effectieve strategie is om elementen uit het angelsaksische conflictmodel op Nederland te betrekken. Bereik je nooit wat mee, behalve nutteloze chaos creëren.

   Verwijderen
 13. Het niveau van deze site gaat met de dag, wat zeg ik, met het uur omlaag. Voor mij ook de laatste keer dat ik deze onzin lees..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dalijk op klol en 'vrijland'

   breakie breakie news
   massale leegloop op Barracuda
   (in kapitalen uiteraard)

   Ben eigenlijk ook wel toe aan vakantie.

   Verwijderen
  2. En ja de spijkerbom is gevallen en de andere gekkies ontbreken natuurlijk niet. Met dank aan anonymous die hun facebook pagina hackte.

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=645930375436419&set=a.223098324386295.105971.205344452828349&type=1&theater

   Beam 'm Scotty!

   Verwijderen
  3. @Loena Tik

   Op klok: HELL HELL HELL IN THE NETHERLANDS

   Verwijderen
  4. Zal wel iets verkeerds gegeten hebben.

   Verwijderen
  5. @ Jeroen het ging over the westboro baptist church die zich natuurlijk weer moesten roeren. Over gestoord zijn gesproken? Ik weet niet wie in dit rijtje gestoorder is?
   Kat, Vrijland of the westboro church? Ze doen in ieder geval niet aan elkaar onder.

   Maar anonymous ging het duidelijk weer te ver.

   Verwijderen
  6. Vond het wel een leuke aksie van anonymous.

   Verwijderen
  7. Die was toppie.

   Verwijderen
 14. Er is in Turkijke iemand overleden....

  BeantwoordenVerwijderen
 15. En jij niet alleen Loena!!!!! Er zijn er hier wel meer die "toe zijn aan een vakantie". de 1 wat langer als de ander.

  Het moet voor jullie soort ook niet heel makkelijk zijn om maar tegen de spreekwoordelijke bierkaai moeten blijven vechten.
  Trok van de week al de vergelijking met Don Quichot m.b.t. wat sommigen hier laten zien.

  Moet zeggen dat de reactie/motivatie patronen wat mij betreft het meest interessante zijn. Waar anderen aangeven, deze schizofrene toestand niet meer onder ogen te willen hebben, wordt het wat mij betreft met de dag interessanter.

  Hoe gekker hoe beter is een uitspraak welke, wat betreft de respondenten hier zomaar eens een waarheid zou kunnen zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Had je nog een interessant verhaaltje over Machiavelli te vertellen?

   Verwijderen
 16. Zeg maar wat je wilt weten Jeroentje!
  Wikipedia is misschien handiger. Tenzij je bedoelt Machiavelli verhaaltjes in relatie tot wat zich hier afspeelt. Mocht je dat bedoelen dan kan ik nog uren en uren vullen met voorbeelden.

  Moet wel eerlijk zijn want ere wie ere toekomt. Zonder jullie, die genoeg ammunitie leveren om scherp mee te schieten, hebben mijn verhaaltjes niet echt veel nut.

  Dan een tegenvraag. Heb je nog wat eventuele ontkenningen t.a.v. wat ik te melden heb?
  En vraag 2 is of je zo vriendelijk zou willen zijn om wat meer feiten te melden? Een youtube filmpje met een Zionistische vlag daar kan ik niet zoveel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Maar geen interessant verhaaltje over Machiavelli dus? Waar ga je verder nog over googlen vanmiddag?

   Verwijderen
  2. Op jou verzoek heb ik jou standpunten m.b.t. Israel eens nader bekeken.

   Beetje veel! Maar erg interessant. Ik heb wat te doen vanavond. Of is er voetbal?

   Verwijderen
 17. @Lieke zieke
  Is er nog iets wat je wel kan¿

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste Geen,

   I am the Lizard King. I can do anything!!

   Verwijderen
  2. Oprotten gaat wel lukken?

   Verwijderen
  3. Alleen als je het heel heel lief vraag Freddy!!

   Verwijderen
  4. Kom op Fred! Dat kan beter!!

   Je kunt het. Ik weet het zeker.

   Verwijderen
  5. En ik weet zeker, dat je een liegend zuigertje bent, die graag opschept en dat het daarom voor jou onmogelijk is om op te rotten.

   Verwijderen
 18. Ik vond Adamas als Huistrol leuker dan Lieke. Wat mij betreft mag Lieke wegegooid worden, want die is stuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ziva
   Inderdaad, met deze moet je een beetje voorzichtig zijn. Voor je het weet komt hij/zij/het ,ergens als vliegtuig uit de lucht vallen.

   Verwijderen
  2. http://youtu.be/u4m5zwiwgpU

   Verwijderen
 19. Ja tuurlijk Ziva. Het ligt aan de ander! Ben zeer onder de indruk van je uiteenzettingen over het hoe en waarom dan!

  Of oh nee! Ik vergis me!!! Daar ben je helemaal niet toe in staat! Hahaha suffie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hè Jeroen,

  Ben eigenlijk wel uitgeluid voor vandaag!
  Het enige wat ik nog denk te moeten melden is dat, ik een uur of wat geleden het verzoek kreeg, om wat betreft de arbeidstafel van aankomend loge jaar, het item "visiteren" te gaan inplannen. Komend loge jaar mag ik dus met de gezellen en wat meester broeders andere loges gaan visiteren.
  Het zou in die zin goed mogelijk zijn dat wij elkaar treffen, zonder het te weten. De vraag is: is dat wenselijk, of nu juist niet?

  Lijkt me in ieder geval uitermate grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heheh... Ik geloof niet dat mijn loge ruimte biedt voor de visitatie van irreguliere obediënties. Maar als je nog een lege P.M. stoel hebt kom ik wel eens bij jullie aanschuiven.

   Los daarvan moet je nu echt ophouden met je bullshit. Je valse claim dat je een vrijmetselaar zou zijn is een gepasseerd station en als je een voet aan de grond in maçonnieke sferen zou willen werkt dat echt anders. Maar ik ben nu eenmaal een altruïstisch ingesteld persoon.

   Als je wilt kan ik jou en je mede complottertjes voorzien van een valide charter voor een onderzoeksloge en op weg helpen met equipment, wat stevige voorhofsloges en bouwstukken die ik klaar heb liggen ter introductie en kan ik je ook in contact brengen met de Quator Coronati loge, zodat je je complottheorieen kan gaan toetsen. Is dat wat? Mijn charter (waarnaar ik hierboven linkte) stelt:

   "and transmit to him the rights to independently found Lodges and Chapters wherever and whenever he might be called to do so"

   You're lucky.

   Verwijderen
  2. Lucky me!
   Maar ben erg gesteld op mijn eigen vertrouwde loge. Niet te groot niet te klein. Maar met een prachtige tempel waar de drie grote lichten uitstekend tot hun recht komen.
   Ben wel blij dat het jaar er bijna opzit. De taak als hofmeester, is mij toch niet helemaal op het lijf geschreven.
   Gelukkig stoppen beide opzieners, en de dekker der loge ermee. En 1e of 2e opziener lijkt me wel wat.
   Zeker wat betreft de ritualen lijkt dat mij een rol die op het lijf geschreven is.

   Je hebt er maar moeilijk mee hè?? Maar gozer het is niet anders. Je hebt hier met een" vrij man van goede naam te maken. valt dat op deze wijze helaas niet vast te stellen, zonder bepaalde zaken prijs te geven aan de profaan.

   Hè volgens mij gaat het regenen!!!
   zonder dat bepaalde zaken aan

   Verwijderen
  3. Google masonry. LOL. Het was een oprecht aanbod :-)

   Verwijderen
  4. How the simple Mason plies
   Tool on Temple, see it rise!
   Princes of Jerusalem,
   How we mock and scoff at them!

   Boaz broken
   Jachin gone
   Freely spoken
   Jahbulon
   All above
   Is overthrown
   For the love
   of Babalon

   Verwijderen
  5. Vermoedelijke broeder! Je hebt toch al lang door dat ik waarheid spreek!

   Ik weet het is moeilijk te accepteren. Maar helaas helaas broeder! Het is nu eenmaal zo. Kan er maar weinig aan doen, en ben nog niet van plan om de eigen loge te dekken.
   En om het nog erger te maken voor je. Ben lid van 2 loges. En dat heeft puur te maken met het feit dat ik soms maanden in het buitenland verblijf. Altijd op dezelfde plek. En dan is het toch verdomd prettig dat er per toeval een loge in de buurt zat( anderhalf uur rijden, maar dat is daar, in de buurt).

   Ook erg interessant. Vooral omdat zoiets als bouwstukken, daar vrijwel onbekend zijn. En dus vindt er en iets andere opbouw van de avond plaats. Maar wees gerust! Het einde van de avond kent een einde, net als Bin iedere andere loge. In de ...... Juistem!!!

   Verwijderen
  6. Geef Mij de eerste letter Jeroen! And so on and so on!

   Verwijderen
  7. Of wil heb je liever een ondertekend schrijven van mijn achtbare??
   Je zegt het maar. Ben van alle markten thuis ;-)

   Verwijderen
  8. Pas maar op Jeroen. Straks denken de anderen, dat je een satanist bent. Spreken over jahbulon en babalon wordt door menig profaan gezien als bewijs daarvoor. :-))

   Een baphometje zullen we maar zeggen!!

   Verwijderen
  9. Babalon in de vrijmetselarij? Vertel..

   Verwijderen
  10. Zeg ik dat dan? Moet ook alles uitleggen hier.

   Jij schrijft een rijmpje. En ik dacht daar een funny remark aan te moeten koppelen.
   En dan vervolgens ga je weer quasi serieus zitten doen!

   Beetje typisch!

   Verwijderen
  11. Overigens glashelder dat er van jou geen bouwstukken te verwachten zijn.

   Verwijderen
  12. Geen bouwstukken van mijn kant??
   En dat zogenaamde "feit" baseert Jeroentje op???

   De Arbeidstafel van afgelopen jaar spreekt deze vreemde en zoals wij gewend zijn van Jeroentje, nergens op gebaseerde uitspraak, volledig tegen.

   Verwijderen
 21. @Lieke Kwieke Kwaak

  "Het enige wat ik nog denk te moeten melden......."


  Welk stemmetje zegt je dat? En je bent herkenbaar aan die demente papegaai op je schouder. Je zou een slechte advocaat zijn geweest, als jij jouzelf niet 3 keer had verkocht. Nu ben je met jouw eigen zooi blijven zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Beste Geen,

  Zoals gewoonlijk is aan je reactie geen touw vast te knopen.
  Begin bij het begin. Dus gewoon aap , noot mies etc etc etc
  Uiteindelijk leer je dan ook woordjes met elkaar in verband te brengen. Die gezamenlijk een context van je bedoelingen weergeven.
  Of is deze uitleg te ingewikkeld?? Altijd wat lastig in te schatten wanneer het jou betreft :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Lieke Pieke @Adamas @papi

  Jouw lafheid meurt dwars door het scherm heen. Dat herken ik , de uitkomst weet ik, en de gevolgen voorspel ik. Duurde effe, maar dan heb je ook wat.


  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En nee geen. Ik ben ook niet Jeroen de Kreek.
   Snap de link. Jij las het woord zionisme en dacht: bingo!!! Na hebbie ik ie!!

   Geef maar toe dat dacht je!!! Maar wederom helaas helaas. Je zit er weer mijlenver naast.

   Verwijderen

  2. @stiekeme Lieke brommers Kieke
   Lees hieronder maar hoe "jouw soort" telkens door de mand valt.

   Verwijderen
 24. Lekkere gekke geen,

  Het is dolkomisch om je zo te zien spartelen. Je vermoed een hoop, en weet feitelijk helemaal niets!
  Je kunt er namen bij halen tot het Sint juttemis is! Maar helaas Geen, ik ben hier voor het eerst, en het laatst.
  Binnenkort ben ik weer weg. Vindt het nu niet echt verheffend en boeiend wat hier gebeurd. Voor mij is dit het maken van lol.

  De enige tegen wie ik soms serieus praat is Jeroen.
  Maar je kan en mag met alle respect niet van mij verwachten dat ik serieus in ga op jou geblaat. Dat kan toch niet man ;-)

  Ik zal je bij deze gelijk uit de droom helpen. Je weet namelijk niks. En aan voorspellingen zou ik mij. Als ik jou was niet wagen!
  Als ik zo in kan schatten, ben je achter je eigen staart aan, aan het jagen!
  Super lollig om te zien! Maar je begint nu wat te kwijlen, en dat is niet zo fris. Maar hè dat is maar 1 mening hoor. Dus laat je door mij niet tegenhouden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *Kijkt op* Heus je gaat weg? Mooi dan ga ik thee zetten.

   Verwijderen
  2. Groene neem ik aan Dorothea??

   Proost dan neem ik nog een lekker rood wijntje!

   Verwijderen
  3. Of zal ik een dikke joint gaan roken. Dit om er zorg voor te dragen dat ik in ieder geval een beetje aan het stereotype neergezette beeld voldoe?

   Verwijderen
  4. Als je al hebt gekeken in de commentaren die ik gaf, ga ik daar niet over. Al zou je, je helemaal suf blowen dat is jouw keuze. Ik vind thee 's avonds lekker en als ik zin heb dan is wijn ook goed.

   Maar om nog even over je klacht in stereotypen: groene thee?

   Ik heb lady grey, sinaasappel thee met kaneel, pepermunt, earl grey, vanille thee en idd groene thee. Zo zie je maar ik ben niet jouw stereotype.

   Verwijderen
  5. Geen stereotyp. en geen gevoel voor humor! Begrijpend lezen niet helemaal onder de knie. en als klap op de vuurpijl een wat bijzonder zelfbeeld.

   Kom op Dorothea! Lighten up! Je schat mijn bedoelingen al hier volledig verkeerd in.
   Dit met bovenstaande gereutel als gevolg.

   Verwijderen
 25. @Adamas
  Ga jezelf (brommert meenemen mag ook) vast melden bij de GGD. De VM is geen motorclubje, daar ga jij nl. telkens mee nat. Die tranentrekkende zelfprojectie helpt ook niet echt mee. Sterkte met je wanen, en neem eens een pauze tussen 3 op linie liggende VOF snufjes. Je krijgt er een forse IQ-DROP van, en op termijn een permanente hersenbeschadiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Eeuuuhhh fout Geen. De VM heeft wel degelijk een eigen motorclubje!

  Dat is dan weer jammer hè! Weet je weer niet waar je over praat!
  Vraag maar aan Jeroentje! Die kan beamen dat ik gelijk heb. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Kan iemand de site van Martin uit de lucht halen, want hij en zijn aanhang zijn knettergek geworden. http://nieuwsbreker.wordpress.com/2013/04/17/martin-vrijland-en-aanhang-beschuldigen-moeder-en-zusje-van-betrokkenheid-bij-moord-anass/

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nou Geen waar blijft je mondsnoerende logica?
  Of bedoel je het betreurenswaardige en nietszeggende stukje hierboven??

  Wat een teleurstelling mijnerzijds zeg ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verder met het spelletje dan maar?

   Klik-klak.

   Vanwaar al die interesse voor Machiavelli ineens? Omdat broeder Marti(j)n daar al veelvuldig over gepost heeft? Of is dat simpel toeval en was u ook "ineens gegrepen" oid?

   Verwijderen
  2. Het verbaast me idd dat Bieber die hier graag de moraal ridder uithangt, geen woord heeft gezegd over de afkeurenswaardige hobby van Vrijland. Bekend worden over de rug van een dode jongen. En daarmee wel wil cashen en vervolgens een rouwende moeder aan de virtuele schandpaal hangt. Merkwaardig!

   Verwijderen
 29. Heel misschien Dorothea bestaat er natuurlijk altijd de mogelijkheid dat ik de algemene mening welke hier gedeeld wordt niet onderschrijf t.a.v. bepaalde personen.

  Het is in deze jammerlijk dat jij en anderen je voornaelijk druk lijke nte maken over het zogenaamde, uiterlijk vertoon wat een bepaalde boodschap omgeeft.
  De inhoudt, dus wat er precies wordt gezegd en alles wat men daar links of rechts aan kan linken, wordt teniet gedaan als onzinnig geleuter, door een stel hippie dudes die van 's morgens tot 's avonds stoned zijn. dan wel dringend psychische hulp en bijbehorende medicatie nodig hebben.

  Het morbide aan het geheel is echter dat vooral lui als jij lopen te leuren met het leed van een ander!
  Je hebt een vermoeden dat het iemand om het geld is te doen! Je bent alleen in geen velden of wegen in staat gebleken om dergelijk gereutel, feitelijk aan te tonen.
  Dororthea jou opmerkingen aangaande veel wat hier besproken wordt is net zo merkwaardig, als het gedrag wat jij hier dagelijks vertoont.
  Misschien wat vaker in de spiegel kijken Doro??:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. @ Biebertje.

  Zoals al eerder gezegd kun je in mijn commentaren niet lezen of ik vind of iemand dan wel stoned is of snuift. Dat interesseert me hoegenaamd niet.

  Ik loop niet te leuren met het leed van een ander, ik stoor me er eerder aan dat een ander daar mee leed aanricht. Noem me dan maar oud, maar ik ben nog van de generatie dat het not done was. En dat vind ik nog steeds. Maar Biebertje heb jij recentelijk nog in de spiegel gekeken. Want van mond snoerende logica heb jij dus geen kaas gegeten.

  Als ik bij de sites van de heren Kat en Vrijland kijk naar hun indringende geblèr om donaties en hun weigering om enige verantwoording af te leggen dan is dan wel het vermoeden dat het om keihard cashen gaat. Tel daarbij op de hopeloze tijdlijn van Vrijland waarin veel 'tijd' had gezeten. Een half uurtje en vergeet niet te doneren? En jij zet daarbij zoals gewoonlijk geen kritische vragen bij Bieber?

  Misschien wordt het tijd om maar even je snaveltje te houden en even in retraite te gaan zoals je al aankondigde Bieber.

  Het zou je goed doen.

  Dorothy is geen belieber en zal het ook nooit worden.


  BeantwoordenVerwijderen
 31. Beste Dorothea,

  Dus jij bent van een generatie waarvan men kan zeggen dat bepaalde zaken "not done" waren?
  Daar is dan verrekte weinig van te merken!

  Vervolgens doe je aannames t.a.v. de redenen die anderen eventueel zouden hebben met het geen zij openlijk laten zien.

  Volgens jou gaat hem om keihard cashen, maar feiten welke zulks onderschrijven lever je niet.

  Het is in mijn ogen,wat betreft gedrag, op een site als deze vele malen interessanter.
  En met interessant bedoel ik dat er inhoudelijk eigenlijk helemaal niets wordt gezegd.
  Er wordt alleen maar ontkend wat een ander zegt. Mocht men daar nu niet de juiste woorden voor kunnen vinden, dan wordt het verhaal, maar nog veel liever de persoon geridiculiseerd.
  Terwijl nergens duidelijk wordt, waarom precies!

  Vindt het machtig interessant om een ieder hier aanwezig zo a creatief, als de eerste de beste neanderthaler die net heeft leren vloeken en schelden, helemaal leeg te zien te lopen!

  Hewt gekke is dat jij en anderen in de overtuiging leven dat ik de behoefte heb om serieus te worden genomen, dan wel dat men mij ooit eens zal geloven.
  Mijn grote voordeel in deze is, dat niets minder waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Biebertje. Gezien de wekelijkse roep om cash gelijk als in de kerk dan kun je zelf wel berekenen dat het om geld gaat. Maar goed dat daar gelaten. Wat jij vind en ik vind ligt hemelsbreed uit elkaar. Ik vind het ook not done dat gezeur over zionisten en de de cynische aanval op mijn nick. Maar wie ben ik daarin?

   Duidelijk is dat wat je ook bent, je bent geen heer. En daarmee ben je al (vanaf het begin) van mijn lijstje geschrapt.

   Of je serieus genomen wil worden zal me een biet wezen, behalve 1 ding. Je bent wel erg bezig met je zelf belangrijk vinden.

   Dus who the fuck is Justin Bieber geeft het correct weer.

   Verwijderen
 32. Beste Dorothea,

  Wat een vooringenomenheid zeg. Geschrapt van lijstjes. "cynische" aanvallen op nicknames. Gezeur over zionisme!

  Stel je voor he dorothea dat het per ongeluk eens ergens over moet gaan, anders dan over jou of een andere respondent met een wat hobbelig zelfbeeld.

  Zionisme is helaas geen gezeur. En voor de derde keer al weer, deel ik je mee dat de benoeming van het feit dat jij vergat de melden dat jou gekozen nickname als geboorte naam Rothschild meekreeg, en dus als telg van deze roemruchte familie mag worden gezien, niet cynisch is bedoeld.
  Het is eerder opmerkelijk dat jij hier blijkbaar van op de hoogte bent en er bewust voor koos deze, op een site als deze niet geheel onbelangrijke toevoeging, weg te laten.

  Uiteindelijk ga jij wat betreft Dororthy dan ook nog eens de onzin verkopen dat op het moment dat jij denkt te moeten beweren dat zij, wel een rothschild telg was, maar zich verre hield van de "familiepraktijken".

  http://www.courlisius.org/feminisme_ontmaskerd

  De Volledige eindconclusie welke men decennia geleden al trok t.a.v. het feminsme (bedacht door de Rothschilds. ( uitgevoerd door de rockefellers) is dat, het feminisme ontwrichtend zou werken, en tegelijkertijd als zeer prettige bijzaak had, dat iedere werkende vrouw ook fiscaal belastbaar zou zijn!

  Jullie mogen bovenstaande keihard met al jullie roeptoeters ontkennen tot je een ons weegt!
  Helaas ontkennen jullie dan ook de maatschappelijke realiteit van heden ten dage. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.