zondag 14 april 2013

Faalhaas

Martin Vrijland kwam, zag, overwon en stortte ter aarde. Inmiddels krabbelt hij weer overeind, druk de commentaren over vrijmetselarij/illuminatie wegpoetsend, want kennelijk heeft Martin toch iets van zijn uitglijers geleerd. Zou onze roekeloze Martin ook in het echt een faalhaas zijn, vroegen we ons af. Martin is ondernemend en voert graag de regie, maar laat zaken flink ontsporen.

Eerst dit: Barracuda gaat zijn volledige naam niet noemen. Het is genoeg om te weten dat hij Martijn heet. Waarmee hij niet de persoon is die collegaspeurders aanvankelijk op het spoor waren gekomen. Die vergissing is gemaakt doordat de virtuele persona Martin telkens een sfeer van succes uitademende, iemand die na een vol zakelijk leven zich dan toch eindelijk tot de (bizarre) inzichten van David Icke zou hebben bekeerd. Dat intrigeerde Barracuda nog het meest. Die overstap leek al niet erg logisch.

De werkelijkheid is dan ook anders. Als een vermelding op Google een graadmeter is voor succes, dan heeft deze Martijn het in de afgelopen 41 jaar niet ver geschopt. Martijn is nauwelijks boven het maaiveld uitgekomen. Geen blogs, geen referenties, niks. In een van zijn radio-interviews verwees Martin geheimzinnig naar zijn cv, maar die blijkt virtueel niet te bestaan. Barracuda kwam een LinkedIn-profiel tegen dat nagenoeg leeg is. Blijkbaar iemand die om wat voor redenen niet trots is op zijn verleden. Of dat verleden heeft weggewerkt.

Dat is trouwens niet helemaal gelukt. Een poging om een eigen bedrijf in vloeibare en gasvormige brandstoffen op te zetten leidde in 2006 tot een schuldsanering. Martijn had ook nog een schimmige Ltd, inmiddels ook al dissolved. Zijn enige claim to faim - als alle aangereikte gegevens kloppen - was een baantje als verkoper bij een bouwer van wasinstallaties in Friesland, waarmee hij ten minste nog de vakblaadjes haalde. David Icke was - gelukkig voor dat bedrijf - in geen velden of wegen te bekennen. Zijn laatste (tijdelijke) aanstelling zou Widam Aluminiumbouw geweest moeten zijn, afgaande op wat hij op zijn eigen site zegt. Ook daarvan is op internet geen spoor te bekennen.

Kortom: het beeld dat opdoemt staat in schril contrast met het imago dat zijn alter ego graag uitstraalt, de dynamische gogetter die een ruime ervaring zou hebben als sales professional. Een professional die zichzelf online amper weet te verkopen en geen enkel (naspeurbaar) track record heeft. Misschien is dat wel waarom Martijn in zijn rol groeide: Virtueel kon hij groter zijn dan hij was. Maar in werkelijkheid beschikt Martijn over geen enkele aantoonbare kwaliteiten om klaarheid in de zaak Anass te brengen.

En wellicht kan Freud Barracuda dan nog eens uitleggen of Martijns onfrisse preoccupatie met homoseksualiteit en de 'geminachte hetero-normativiteit' (uitmuntende analyse van Disputax in dit verband, lees ook haar mening over de doodsoorzaak) iets te maken heeft met zijn eigen seksuele onzekerheid. Want een (zichtbare) Martijn privé of sociaal lijkt online ook al niet te bestaan.

Gelukkig heeft de familie Martin, die tot voor kort als een bok op een haverkist de interviews begeleidde, niet meer nodig voor publiciteit. Zaterdag verscheen een meelevend interview met de familie over hun strijd om de waarheid. Zonder de Annunaki.

216 opmerkingen:

 1. En bij Martin vraag ik mij af wanneer het busje komt. Laat het niet te lang duren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk stukje tekst, leest lekker weg, en waarschijnlijk ook (grotendeels) de waarheid.
  En dat busje.... is onderweg. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danielle, ik vind je een dappere vrouw. Mijn complimenten zoals je opkomt voor je vriendin Zohra.

   Heel veel liefs en sterkte.

   Dorothy.

   Verwijderen
  2. Yupz, dat busje is onderweg. Is vandaag ook lekker rustig op zijn blog, hoewel er wel nog iemand zit te modereren.

   Verwijderen
  3. en bedankt... nou heb ik dit liedje in m'n hoofd!

   Verwijderen
  4. Oh graag gedaan hoor. Hoe denk je dat ik aan het busje kwam? ;)

   Verwijderen
 3. Busje? Waar blijft de bulldozer?

  De ellende, die die oplichter heeft aangericht, is enorm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En wederom een stukje "Martin Vrijland" zonder dat men zich gehinderd voelt om enige keiharde feiten te overleggen. De hele en halve vermoedens vliegen je om de oren, but no schred of evidence!

  Want Fredje, voor dat je in je bulldozer stapt, welke ellende heeft jou focus point dan daadwerkelijk veroorzaakt?
  Kom op met de sluitende verhaallijn en de daartoe behorende feiten.
  Ik ben ze nog nergens tegengekomen.
  Het spel wat jullie spelen is een kinderlijk welles/ nieters maar dan met het gebruik van wat dure woorden hier en daar!
  Het is daarin mijn mening dat ik dat persoonlijk als jammer ervaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou ja als je hardnekkig in de illuminatie blijft geloven en graag antisemitische schoppen geeft, dan is de waarheid ver te zoeken niet?

   Verwijderen
  2. Volgens mij is inmiddels afdoende aangetoond dat:

   Martin niet over enige kennis en speurderskwaliteiten beschikt
   Hij alleen maar complotten wil zien
   Feiten zo manipuleert dat ze binnen een complotscenario vallen (methode Micha Kat)
   Gegevens die hem niet uitkomen weglaat
   Weinig rekening houdt met de gevoelens van de familie cq moeder
   Zelf anoniem blijft, maar wel adresgegevens van anderen op het net zet met de toevoeging om even een 'bezoekje' te brengen
   Een regelrechte homohater is.

   Vertel mij nog eens waarom deze Martin door moet gaan.

   Verwijderen
  3. @Lieke

   Het is door de bizarre manier waarop Martijn escaleerde eigenlijk niet meer nodig om daar zo'n publieke discussie over te voeren, of jou ervan te overtuigen dat Martijn niet zo goed bezig is. Dat ligt nu in de eerste instantie bij justitie en of de feiten zoals die voorliggen voldoende zijn om tot een bewezenverklaring te komen, dat is uiteindelijk aan de rechter.

   Verwijderen
  4. Weekje Martin is wat mij betreft voorbij. Komende week gaan we het weer over andere dingen hebben (tenzij er nieuwe ontwikkelingen zijn).

   Verwijderen
  5. Ja goed plan, tip: Richard de Wit... Je weet wel van de moord in India.

   Verwijderen
  6. Yes... bijvoorbeeld wie die vriendjes in zijn youtube profiel eigenlijk zijn. Ik noem een pinkypaint.

   Verwijderen
  7. @lieke

   Dat je dat nog uitgelegd moet krijgen....

   Inass Aouragh Ohkej, iedereen die hier negatief reageerd en zich te erg laat beïnvloed en vraag ik om zich zelf te bedenken. 13 jaar met liefde van je moeder opgroeien samen met je broertje. En dan een dag is hij opeens weg. Iedereen weet het opeens en je komt niet toe aan normaal rouwen. Er word gediscuseerd op heel het internet over hoe jij je zou moeten gedragen en voelen terwijl je een dierbaar iemand verliest. En dan opeens uit het niets na 13 jaar komt m. Aouragh er zich bij mengen. Hij wist niks over anass zijn naam leeftijd misschien. Tja en dan doen alsof je het beter weet dan zijn zus ? Agh rot tog op. Het gaat mij ook niet om de vader jullie kennen hem niet. Mij en mijn moeder ook niet. Daarom vind het ook zo spijtig dat in deze gemeenschap mensen oordelen terwijl ze er nog geen eens een beetje vanaf weten. Maarja wat valt hier tegen te doen ? En tja op mijn ‘vuile blik’ tegen de vader, in deze gemeenschap bereik je ook niet zoveel met lief op een krukje blijven zitten. Ik vecht liever voor mijn mening. En ook hartelijk bedankt aan de mensen die nog wel een beetje begrip en fatsoen hebben ! Mogen dit duidelijk zijn voor iedereen. Met vriendelijke groet.

   Ellende genoeg lijkt me als je je broertje net bent verloren....

   Verwijderen
  8. In een stuk over Richard de Wit kan psychiater Bram Bakker niet ontbreken, omdat die n.a.v. de complotgekkies in de Vaatstra-zaak had verteld, dat mensen met dergelijke wanen dezelfde types zijn, die onverwacht met een mes om zich heen beginnen te steken. Nou, dat heeft hij geweten en die kreeg meteen de 'Jeroen' behandeling, maar een kort tijdje later steekt een Micha Kat fan een onschuldig meisje aan gort....


   http://youtu.be/F-PGMIqA-G4


   Verwijderen
 5. Ondertussen heeft Ben van den Brink zijn oude hetze weer opgevat, bijna nog gekker dan ooit tevoren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat blijft toch ook een puntje van zorg. Over accidents waiting to happen gesproken...

   Verwijderen
 6. Tips waar de familie wat aan heeft kunnen ook op hun Facebook pagina worden gezet, dan trek je het vanzelf weg van Martin.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Quizvraagje voor de complottertjes: welk maçonnieke handgebaar liet Barracuda hier zien?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://2013timetowakeup.wordpress.com/

   Ach, misschien dat je hier wat van symboliek kunt leren, of nee wacht, je bent zelf een vrijmetselaar of iets in die trant gekkie.
   Of is dat een conspiracy?

   Verwijderen
 8. Tja wederom geen mindblowing reacties.
  Gelukkig weten jullie met zijn allen (toch zeker 5 man sterk) je hier op te werpen als politie, rechter en executioner!
  Hoezee voor Nederland! We zijn gered!

  En Dorothea, wel voorzichtig meid met al die bezoekjes aan de kinderboerderij. De schoppen die krijgt van de aanwezige ezel, doen je niet heel veel goed. Weet niet of je het zelf door hebt, maar je ziet ergens een noodzaak om antisemitisme aan te halen terwijl deze niet aanwezig is.
  Overigens zijn de Rothschilds niet Joods! De oorsprong van deze familie is te vinden in de centraal eur Azië.
  Zij worden gekoppeld aan de Askenazim, wat weer gekoppeld is aan het zionisme. En het zionisme heeft weer geen fluit te maken met de basis van het jodendom, het judaïsme.
  Wat jij niet weet, hoe kan je ook, is dat ik in NL ben geboren, om direct te vertrekken. Ben opgegroeid in Syrië en Libanon. En heb daar grote delen van mijn leven doorgebracht.
  Zou zeggen Kom maar op, met je discutabele kennis!! Op dit onderwerp veeg ik de vloer met je aan! Hahaha
  Wat heerlijk stelletje nono zijn jullie toch. Ik zei het al eerder, en herhaal het bij deze: jullie maken mij de pis niet lauw!!
  Want al zeg ik zelf, daarvoor weet ik gewoon teveel!! But hè! Be my guest! Give it try, you might enjoy, THE asskicking. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Lieke. Een bezoek aan de kinderboerderij is altijd verfrissend voor zij die het nodig hebben. Als je al bent opgegroeid in Syrië en Libanon. Want met je kennis sla je al een plank mis. Ik ben niet geïnteresseerd in jouw gezeur over Zionisme en of de Rothschilds. Fijn dat je hier even hebt gewoond. Je hoeft de vloer niet met me aan te aan te vegen, want ik vind je net zo interessant als Justin Bieber.

   Het is trouwens; no-no. En jij bent inderdaad een no-no.

   Af en toe vraag ik me af wat de aantrekkingskracht van Barra's pagina heeft op leipjes. Gaat de 1 weg dan komen er geheid weer andere. En erger nog, je komt niet door hun geleuter en het behalve dat het altijd hetzelfde liedje is, het is niet te volgen. Nu ja, nu hebben we er een ander smaakje bij: de vrijmetselarij.

   Verwijderen
  2. Talk to Myra...

   Verwijderen
  3. Lieke schreef:
   "Overigens zijn de Rothschilds niet Joods! De oorsprong van deze familie is te vinden in de centraal eur Azië."

   O, ben je er zo een? *blockt haar*

   Verwijderen
  4. Kom je er nou pas achter?

   Verwijderen
  5. Veel gemist inderdaad, had al delen van het gezwam geskipt.

   Verwijderen
  6. De 1e aanval op mijn nick was al raak. Dorothy Parker haar meisjesnaam was Rothschild. Niet dat zij wat met de machtige, rijke tak te maken had, maar volgens Lieke en nog een andere gestoorde wel. Ik zou niet graag willen leven met die NWO'ers, die zien geloof ik achter elke boom wel een AIVD'er.

   Verwijderen
 9. Het getoonde handgebaar is de letter L in het ABC der gebarentaal. Hahaha zo zie je 1 gebaar, multi interpretabel.
  Skool is out Jeroentje. Ik heb weer genoeg les gegeven dit weekend. Hoop dat je er wat van op hebt gestoken. Zou je sieren!n:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. On another note: weet iemand wanneer het laatste seizoen van Breaking Bad begint? Watch & Learn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat zijn het toch voorspelbare stufkoppen, uiteindelijk is schelden wat overblijft. Ik vreet een bezem als die Vrijland ooit als intermediair of verkoper heeft gewerkt in genoemde werkgebieden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een bezem is moeilijk te verteren.

   Verwijderen
  2. Oei, ik denk dat Martijn wel kan lukken maar niet kan leveren, het lijkt me dus best aannemelijk dat hij zich bij bedrijven heeft binnengeluld maar van levering lijkt nooit wat gekomen te zijn, maar enfin, Martijn is passé, zoveel is duidelijk inmiddels.

   Verwijderen
  3. @swap
   Ik dacht van niet, zo simpel werkt het niet in de grote wereld. Het woord geld lijkt trouwens ook voor in zijn mond bestorven te zijn, als je een poging doet om zijn stukjes te lezen. Lijkt wel een stopwoordje van de Wilde,Alberda,Schaap,Vrijland of hoe dit figuur ook heet.

   @Jeroen
   Volgens mij is het gewoon een schietgebaar.

   Verwijderen
  4. @Dorothy
   Een klein bezempje gaat er altijd wel in.

   Verwijderen
  5. Chocola of marsepein?

   Verwijderen
  6. @Dorothy
   Desnoods Titanium, om de euforie van de @Ben Fatima Liekes van deze wereld op de kast de kast te jagen. Astella vista @papi!

   Verwijderen
 12. Micha Kat heeft ook weer een afgezaagd stukje online geplempt, maar denkt dat dat niet opvalt door er in grote letter breaking boven te kwatten. Maar dat er nauwelijks meer iemand te vinden is, die die randdebiel nog te woord staat, dat is toch geen nieuws en ook niet merkwaardig. Die doorgedraaide en geroyeerde ex-journalist, die zijn geld verdient met gebakken lucht, zal het in het vervolg nooit meer veel antwoord(en) krijgen, want negeren is het enige, dat nog een beetje werkt. En anders is een dwangbuis misschien de beste optie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. En zo als Micha het kan, zo kan iedereen het wel. Zo probeerde ik via zijn forum te vragen of hij misschien zelf ook op kleine jongetjes viel. Hij weigerde antwoord, dus bij deze is 'breaky, breaky' helemaal en keihard "bewezen" dat hij...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gevonden! Eén van de 336 A's die Nederland in 2007 rijk was (bron: Nederlandse Familienamenbank).

  Ik heb nu ook een foto zonder balkje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nu nog een foto achter balkjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Het kan natuurlijk nooit meer lang duren, voordat zijn naam bekend wordt. Als hij nog iets van onderzoek wil voorwenden, dan zal hij toch achter z'n pc-tje vandaan moeten en dan is het snel bingo. Dan kan hij bij LinkedIn proberen of ze nog ergens een shape-shift expert kunnen gebruiken, die in de vijfde dimensie denkt en gek is op bittere pillen..

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @Ruud
  Je bent geen jurist, dus heb je ook geen enkele status om je in te lezen. Nalezen, doorlezen ,voorlezen allemaal prima, maar vertaal even het woord "template" a..u.b.
  NB
  haarkloven mag voor mijn part.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind Ruud altijd wel goed met wetsteksten.

   Verwijderen
  2. 'Template' kan ik hoogstens in context vertalen en ik heb dat gedoetje met Dijselbloem toen niet gevolgd.

   Verwijderen
  3. Er was volgens mij niks mis met de reactie en boodschap van Dijselbloem. Blauwdruk komt oorspronkelijk voort uit xerografie , dus blueprint. Template is het middel, mal, proces om een kopie /blauwdruk te maken. Dus de vraag is of journalistiek nl. zichzelf internationaal belachelijk maakte door een minister af te zagen om niks. Lees graag jouw visie hierover.

   Verwijderen
 18. Ik ook, daarom ook die vraag. Template zou volgens nl. journalistiek voor blauwdruk staan, hetgeen niet waar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Was het eindelijk mooi weer gisteren, beginnen zo'n beetje alle Klokkenluideronline gekkies te zeuren over chemtrails.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat stuk van Micha, dat boeit echt helemaal niemand meer en zelfs zijn sekteleden raken verveeld.

   Verwijderen
 20. He gadver.. heb ik weer zo'n enge stalker achter me aan op de site van swapichou. Wat een haat zit er in die "Anti Vries Maffia".

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Kijk en nog een bedreiging. Op zich wel handig, want dan krijg ik de beschuldiging van haatzaaien en opruiing in de richting van Martijn ook wel rond.

  ik wilde graag antwoorden op je vraag over waarom ik los op je ging, maar ”antwoorden” kan niet bij betreffende comment.
  Ik zou graag een kooigevecht met jou willen , dus allebei met de blote handjes en voetjes, en dan kijken we hoeveel ronden het duurt voor je K.O gaat.Ik sla graag gemene mensen vandaar.


  Ik snap ook wel dat het de frustraties van een gestoorde kleuter zijn die zijn speeltje afgepakt werd, maar het is ook bedreiging. Die ging hij aan mijn adres uiten vanaf het moment dat Martijn de leugen dat ik achter die grap zou zitten en mijn persoonlijke gegevens op het internet zette.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Daar ging ik de fout in. Het had moeten zijn: Wat die volgers van Vrijland betreft die vinden dus dat iedereen keurig hetero moet zijn. En alles wat buiten het missionaris standje valt is verdorven en moet desnoods met harde hand aangepakt worden. Dat voor de nieuwe zedigheid en de tere zieltjes van de kinderen moeten beschermd worden.

   Verwijderen
  3. Je kunt de klok erop gelijkzetten: het merendeel van die pissebedden maakt vreselijke grammaticafouten.

   Verwijderen
 22. Dat ze de moordenaar van Marinne nu zonder enige twijfel hebben gevonden, is voor enkele geestelijk gehandicapten een heel traumatische ervaring geweest...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hij heeft geen flauw idee wat een kooigevecht is. Coke maakt meer kapot dan je lief is, zelfs op de maandagmorgen. Wat zal hij stotteren als ze hem gaan ondervragen. Google antivriesmafia , en je weet genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het valt me wel op dat die gekkies allemaal iets met drugs hebben.

  Ik weet niet wat ze roken, maar de maatschappelijke opvang zit vol met dat soort lui.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mij betreft krijgen ze er dagelijks een handje Haldolletjes bij...

   Verwijderen
  2. Ja inderdaad. antivries vertelde net dat hij wiet en paddo's tegen de ADHD neemt. Slechtere vorm van zelfmedicatie is haast niet denkbaar.

   Verwijderen
  3. Die moet naast de Haldol ongelimiteerd aan de Zanax...

   Verwijderen
 25. Het is verdorie niet te geloven! Micha Kat brengt nu stukken uit het dagboek van de moeder van Marianne en legt even de link met Anna Frank.

  Dat de moordenaar van Marianne nu zonder enige twijfel vastzit en dat de familie nu heel blij is, omdat er rust komt, dat boeit die veroordeelde criminele stalker helemaal niets. Die oude dagboekfragmenten worden nu tegen haar wil en die van de rest van Nederland gewoon maar weer eens van stal gehaald. Alsof als je een boek vindt met daarin geschreven, dat de aarde plat is, dat dat een bewijs is, dat de aarde ook daadwerkelijk plat is.

  De vlag gaat uit als deze internet terrorist en veroordeelde crimineel eindelijk in het gevang of beter een tbs kliniek beland.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. EXTRA EN BREAKING: OP 19 APRIL ALS DE UITSPAAK KOMT TEGEN JASPER S. STAAT MICHA VOOR DE RECHTER IN ZWOLLE WEGENS EEN ‘DOODSBEDREIGING’ AAN JAN VLUG

  Yeha! He's going down, down, down..

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Laten we het hopen. Als ik het lees dan heeft Kat ook zijn eigen zelf medicatie. Dankbaar was dan nog normaal toen hij de dagboeken van de moeder van Marianne met Hermans vergeleek. Nu doet Micha er nog een hysterisch schepje bovenop. Ken uw klassieken *zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die Dankbaar weet ook nog steeds van geen ophouden. Maar alleen wil niemand meer naar hem luisteren. Hoe zou dat zijn, dat je ergens binnenkomt en iedereen weet, dat je een randdebiel met een opgeblazen ego bent, die al ongekijk heeft, als hij zijn mond opendoet...

   Verwijderen
 28. Als nieuwkomer krijg je toch steeds meer het gevoel dat men hier, qua respondenten te maken heeft met 1 respondent met een gezellige vorm van DIS, in de volksmond beter bekend als MPS.

  Wees hier vooral niet te kritisch op elkaar. Jullie zijn tenslotte maar met enkelen.
  Het mooie is wel dat er inzicht wordt geboden in de verwrongen kijk op het maatschappelijk leven.
  Zaken welke jullie als verdacht beschouwen zijn al sinds eeuwen aanwezig. Denk dat het voor de meeste van jullie hoog tijd wordt om "Il Principe" van Niccolo Machiavelli te lezen.
  Deze man wist in 1513 al te vertellen, waar jullie je hier in tijden als deze nog dagelijks hogelijk over verbazen!!
  Complotten e.d. zijn van alle tijden, beste jongens en meisjes.
  De meest smerige en nietsontziende criminelen van toen, zijn de koningshuizen en de zogenaamde adel van tegenwoordig. De zogenaamde Elite het "oude Geld" is voor 99,9% verkregen d.m.v. criminele praktijken.

  De verbazing omtrent hetgeen een Micha Kat, Dankbaar, Vergeer, Zeevat, Vrijland of wie dan ook denken te moeten melden, is wat mij betreft een grove ontkenning van de onstaansgeschiedenis van de moderne maatschappij. Het laat vooral zien dat men maar betrekkelijk weinig begrijpt, van wat er speelt. Dat noemen wij hier de SBS6 dan wel RTL4 kijk op het leven!

  Wat tevens opvalt is dat men hier als respondent zich richt op de vorm in welke de boodschap wordt gebracht en op de boodschapper! En dat de inhoud van de gebrachte boodschap, van secundair belang is.
  Iemand belachelijk maken is makkelijk. Kijk maar hoe simpel het voor mij was om jullie als respondenten te kakken te zetten. Want zodra men wat dieper op de inhoudt wenst in te gaan, haken jullie massaal af!Erg teleurstellend natuurlijk, maar goed, als jullie in deze al op de toppen van je tenen moet lopen, dan is wel duidelijk, dat er inhoudelijk niet al teveel verwacht kan worden.

  Het Beste voorbeeld is natuurlijk Dorothea! "Doro" gebruikt een nickname zonder op de hoogte te zijn van de achtergrond van de door hem/haar gebruikte nickname.
  Wordt Dorothea daar vervolgens mee geconfronteerd, dan zijn de rapen gaar. Hoe steviger de logica wordt gebezigd vanaf deze zijde, hoe vreemder de respons wordt.
  Want nogmaals dorothy. Hoe je nu precies in de wondere wereld der antisemitisme beland m.b.t. de woorden die ik spreek, is en blijft een compleet raadsel.
  Maar gelukkig wel uitermate vermakelijk. en daar gaat het tensloote om ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ach ach ach, meent een complottertje weer dat ie mensen moet gaan overtuigen "dat complotten bestaan". Dat wéten we; sterker nog, probeer eens iemand te vinden die dat niet weet..
   Dat er complotten bestaan is natuurlijk geen argument dat JOUW complotten bestaan.
   Je hebt echt geen idee wat er bedoelt wordt met 'complottertje', he?
   Het is ook allemaal zoooo moeilijk.. ;)

   Verwijderen
  2. @ Lieke. Marion Meade, Dorothy Parker. Een aardige pil dus hoezo ben ik niet op de hoogte. jij ging gelijk van wal over de Rothschilds, waar ik al heb op geantwoord dat Parker haar meisjesnaam Rothschild was, maar alles op eigen kracht heeft moeten doen. Dus dat was al een streepje door de rekening.

   De complottertjes zijn niet de 'moderne maatschappij'. Complot theorieën gaan bijna net zolang door als de mensheid bestaat.

   En ik zal nog maar even mijn andere argument herhalen nadat ik had gehoord van zowel harteloosje als jij, dat men beïnvloed wordt door tv te kijken. Er is een uit knop. Zo simpel is dat. En je bent niet verplicht om naar de tv te kijken, op het internet te gaan of naar de radio te luisteren.

   En om nog even te besluiten met het laatste argument: Panem et circenses.
   --------------------------------> UITGANG.

   Verwijderen
  3. "Het Lieke" vertoont een hardnekkige vorm van zelfprojectie. Ze/hij/het heeft hulp nodig, en moet afkicken.

   Verwijderen
  4. Krijg je werkelijk de afgezaagdst denkbare lulkoek te verwerken van Lieke, alsof het nieuwe informatie betreft waar we nog nooit kennis van namen en gaat ze dat ook nog eens vermengen met allemaal persoonlijke interpretaties van namen enzo. Het is eigenlijk alleen maar zielig. Ze heeft ook niet door dat er bij haar vooral op de vorm gereageerd wordt, omdat haar onderwerpen vervelen en ze vooral zelf meer aandacht geeft aan een misplaatst triomfantelijk toontje, dan serieuze inhoudelijke punten.

   Deze onderwerpen werden op dit forum al volledig uitgekauwd, Lieke. Het is gewoon wat vermoeiend dat je vraagt naar de bekende weg. Kan je niet iets doen met space nazi's op de maan? Of een van oorsprong Afrikaans complot? Daar ken ik er nog niet zo veel van.

   Verwijderen
  5. ja ja Dorothea zo lust ik er nog wel een paar. Kan je nog wel wat verhaaltjes vertellen over Dorothy Rothschild Parker, maar er is een donkerbruin vermoeden dat dergelijke achtergrond informatie niet aan jou besteed is.

   Mocht je by the way deze discussie liever in het latijn of oud grieks willen voeren, wat mij betreft niet echt een probleem. Misschien nog wat roestig, maar alles went.

   Beati pauperes spiritu, Dororthea!! ;-)

   Of heb je liever deze: Errare humanum est! Wilde 'm eigenlijk voor Jeroentje bewaren, aangezien deze afkomstig is van Hieronymus. de "gatekkeper" van de naam Jeroen.

   Verwijderen
  6. Niks tegen mensen die zelf geen gymnasium deden hoor, het zijn net mensen. Maar probeer alsjeblieft niet om je gebrek aan klassieke opleiding te compenseren met google Latijn. Het is potsierlijk.

   Verwijderen
  7. @ Lieke. Who the fuck is Justin Bieber? Daarmee is alles al gezegd. Ja leuk dat je hebt begrepen wie Machiavelli was. *Gaap* So? Over de oude elite vertel je niet nieuws, maar de nieuwe rijken roven net zo hard. Dus wat is het verschil bij deze dan?

   Liefje ik heb je al verwezen naar de nooduitgang. Dat je de hint niet hebt begrepen is aan jou. Heus ga niet met boekenwurmen in discussie als je zelf al niet begrijpt van de klok en de klepel.

   --------------------------------------> NOODUITGANG>

   Verwijderen
  8. "Als nieuwkomer krijg je toch steeds meer het gevoel dat men hier, qua respondenten te maken heeft met 1 respondent met een gezellige vorm van DIS, in de volksmond beter bekend als MPS."

   Nee hoor. Ik weeet van mezelf in elk geval zeker dat ik maar één persoon ben en niet de anderen. De anderen lijken me ook te duidelijk verschillend of elkaar te zijn.

   Verwijderen
  9. "Iemand belachelijk maken is makkelijk."

   Dat is beslist niet mijn insteek. Het gaat mij om integriteit en zuivere methoden. De bereidheid drogredenen te onderkennen en bestrijden. De bereidheid bij kritiek het eigen ego opzij te zetten. Niet uit persoonlijke frustaties mensen onheus bejegenen (voorbeeld: Micha Kat versus Vissers/Moszkowicz, waar Micha Kat gewoon fout zit.)

   Verwijderen
 29. Ook wel errug grappig. Mijnheer lieke heeft anderen al een paar maal de maat genomen over foutieve spelling cq onjuiste grammatica maar krijgt zelf geen twee zinnen achter elkaar foutloos uit zijn toetsenbord geriedeld.
  En oh jee, het is allemaal nog veul erger als wij ons in onze stoutste dromen kunnen voorstellen.

  Het is in ieder geval helder dat dit blog ook in jouw @lieke behoefte voorziet. En daar word ik enorm vrolijk van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meneer Lieke nam niet alleen mijn grammatica de maat, maar sloeg de plank ook nog eens totaal mis. Toen ik hem daarop wees probeerde hij het om te draaien en mij weg te zetten als een taalnazi, terwijl hij degene was die spijkers op laag water zocht. Tel daar dan ook nog eens bij op dat hij op elk front zit te liegen over zichzelf en ik heb weer gegeten en gedronken.

   Verwijderen
  2. Het valt me op aan complotgekkies, dat het ze eigenlijk nooit lukt om een fout die ze maakten volmondig te erkennen. Dan worden ze agressief en persoonlijk, veranderen snel van onderwerp, of ze zijn zelfs zo brutaal en stompzinnig dat ze het botweg omkeren en net gaan doen of de ander faalde. Micha doet het, Vrijland doet het, Antivries, Lieke doet het, echt allemaal.

   Zou het kunnen dat complottertjes hetzelfde stofje in hun hoofd missen ofzo?

   Verwijderen
  3. Ze hebben in ieder geval één stofje te veel in hun hoofd en dat is poep.

   Verwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  5. Dat moest dus zijn; ze zijn te stom om voor de duvel te dansen.

   Verwijderen
  6. "Zou het kunnen dat complottertjes hetzelfde stofje in hun hoofd missen ofzo?"

   De link is paranoia.

   Verwijderen
  7. Gelukkig is er geen sprake van wederkerigheid wat betreft de paranoia! Hahahaha

   Verwijderen
 30. En dat is het dan?? Dat is dan wederom een staaltje mondsnoerende logica?
  kindertjes, kindertjes toch! wat een enorme teleurstelling dat geen van jullie daadwerkelijk iets concreets te melden heeft.
  Kijk dat jullie telkens bevestigen wat ik meen te moeten beweren, is al gedrag wat men als bijzonder mag betitelen. Maar dat sommigen onder jullie daar ook een bepaalde trots bij voelen maakt het helemaal bijzonder!!

  Wanneer komt er nu eens een mening c.q. een stelling voorbij waar men letterlijk zijn hoofd over breekt? Waar zo hard moet daar over na worden gedacht dat je er bijna hoofdpijn van krijgt!
  Of verwacht ik nu teveel van sommigen? Gewoon eerlijk toegeven is het meest simpel.
  En zoals ik al eerder aangaf. Als ik t.a.v. sommigen teveel moeilijke woordjes gebruik, gewoon melden! Schakel zo over op Jip en Janneke taal. no problemo!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus jij denkt dat mensen hier op het forum zitten om jou in je gestoorde behoeftes te gaan faciliteren? Dat we ons de hele dag het hoofd gaan breken om jou van een mening of stellingname te voorzien die je interesseert?

   Dan denk ik dat je nog het een en ander moet doorgronden over communicatie en hoe wederkerigheid eigenlijk werkt.

   Verwijderen
  2. Beste Jeroentje,

   Dat denk ik niet alleen, daar ga ik bij voorbaat al vanuit man!!

   Het wordt al kenbaar gemaakt in de banner op dit blog "Barracuda bestrijdt domdenken in de (alternatieve) media met mondsnoerende logica".

   Dan mag je toch bij voorbaat aannemen dat de respondenten alhier, bovenstaande in zijn geheel onderschrijven, en hun uiterste best doen om dan ook daadwerkelijk zorg te dragen voor die beloofde, mondsnoerende logica!

   Bedoel dat gepeur in het eigen poepgat moet je toch een keer zat worden, niet?
   Dus nogmaals. De blogs zijn goed leesbaar en interessant. De reacties t.a.v. de blogs, vallen mij persoonlijk, wat betreft inhoudt vies tegen.

   Dus hup, kom van je lui kont en ga eens wat moeite doen om wat concistentie aan te brengen in het grotere geheel. Want van dat individuele gekakel steekt helemaal niemand wat op. En diarree hoort thuis in het toilet!

   Verwijderen
  3. @lieke

   Jij hebt al een gebroken hoofd en met welke stelling, mening of informatie wij ook komen, meer stuk, dan je al bent is niet mogelijk. Dat je een onbeschofte kwal bent zonder enige kennis van zaken is niet onze schuld en we kunnen je er ook niet mee helpen. Zoek professionele hulp of ga bazelen bij talk to myra.

   Verwijderen
  4. Beste Fred,

   Ho ho rustig maar, denk aan je hart en vooral niet in tranen uitbarsten. Kan een hoop hebben maar kerels met zelfmedelij, daar trek ik de grens!

   Kwamen jullie maar eens met een mening dan wel wat informatie! dan zouden wij het nu niet over mijn persoontje moeten hebben!!
   Weet niet of jullie het in de gaten hebben maar het gaat onder de respondenten gaat het de laaste dagen voornamelijk over mijn reacties en gedrag!! Een onderwerp wat blijkbaar ieders interesse heeft gewekt.
   Enorm lekker voor mijn ego, maar naar nu blijkt wat minder voor dat van jullie!

   Dus niet schrikken Fredje maar ik gooi er maar eens een vraag tegen aan.
   de kwalificatie "onbeschofte kwal" moet jij of anderen toch ook feitelijk aan kunnen tonen?
   Kijk dat je mij een kwal vindt, omdat ik je telkens onder de tafel klets, begrijp ik als geen ander. Maar dat onbeschofte moet jij mij maar eens duiden dan! of moet ik nu ook al gaan uitleggen wat het verschil is tussen onbeschoft, en feitenlijk?

   Verwijderen
  5. Jeroen,

   Dank voor de doorverwijzing. Nu maar even een keer een serieuze reactie.
   Lekker nummer. En wat een leuke vrouw! Zal 'm eerst wat vaker moeten luisteren voor ik helemaal begrijp, waarom dit nummer specifiek iets voor mij is.

   Verwijderen
  6. Wat ik me afvraag: als je bij heel veel mensen iets gemeenschappelijks ziet in hun reactie op jou hè. Ligt het dan aan die mensen of aan jou? Ik denk met jou dat het aan al die andere mensen ligt, dus we moeten het ons maar eens aantrekken, die zinvolle feedback van jou. Ja tog?

   Maar of het gaat lukken met het ons aantrekken.... misschien zijn we daar wel te dom en oppervlakkig voor, leg je de lat te hoog voor ons soort mensen. Een soort afgestompte slaapwandelaars zijn we, terwijl jij in het heldere licht van alwetendheid verkeert. En dan zijn we ook nog eens totaal ongeïnteresseerd in de opvattingen van wijze mensen zoals jijzelf!

   Onbegonnen werk. Parels voor de zwijnen.

   Verwijderen
  7. Je gedraagt je als een debiel, je liegt, zeurt en zuigt en dat valt mensen op. Jij hebt duidelijk professionele hulp nodig en die kan ik je niet geven. Die zogenaamde vragen van je dienen er alleen maar toe om nog iets van aandacht te krijgen, maar die ben je niet waard.

   Verwijderen
  8. Er zitten maar een stuk of vijf woorden met meer dan een lettergreep in het liedje. Gaat helemaal goedkomen.

   Verwijderen
  9. Hè Jeroen,
   Denk je echt dat het aantallen de doorslag geven? Moet zeggen dat daar sterke twijfels over heb.
   Daarbij maken jij en andere de denkfout dat ik een hier ben met 1 of ander doel c.q. Een heilige missie om te overtuigen.
   Maar helaas helaas, das niet mijn ding. Ben voornamelijk geïnteresseerd in reactie/motivatie patronen.
   En dan moet ik eerlijk toegeven, dat het wat dat betreft, voor mij hier een feestje is.

   Kijk nu naar de reactie van Fredje onder jou reactie. Prachtig toch. De irritatie spat er vanaf. Heb alleen het sterke vermoeden dat Fredje zelf ook niet precies weet, waarom!
   "je gedraagt je als een debiel" zegt dr Fred! Dat komt namelijk door het liegen? Zeuren? En zuigen?
   Als ik dat dan lees, dan lach ik werkelijk de ballen uit mijn broek, Jeroen!
   Over liegen gesproken! Hahaha
   Om vervolgens te melden dat ik de aandacht niet waard ben, maar tegelijkertijd reageert Fredje op iedere scheet die gelaten wordt.
   Wederom contradicio blah blah blah
   Begrijp als geen ander dat men liever heeft dat ik met alle winden meewaai, zoals men hier gewend is. Maar wat zegt dat over jullie?
   Het is ook niet makkelijk als je tot de sheople van deze aardbol behoord. Maar wees gerust! Jullie zijn in de meerderheid! Vandaar ook dat het er op dit aardbolletje voorstaat zoals het er voorstaat!

   Verwijderen
 31. Gisteren was het nog Kip en Janneke, wat is het nou?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jij wil Geen!! Dat mag je helemaal alleen bepalen! Wat een luxe he?

   Verder niets zinnigs te melden? geen verheven mening omtrent een interessant onderwerp?

   Geen Loze dreigementen die je noodzakelijkerwijs moet uiten?
   Je zegt het maar hoor, ben wat dat betreft zo flexibel als de pest.
   Ik heb laatst misschien wat lelijk tegen Jeroentje gedaan, heb je daar nog een mening over?

   Wederom, een tikkeltje teleurstellend en egoistisch allemaal. Hou ook eens rekening met de ander! Sommigen hier aanwezig zijn in het bezit van een behoorlijk intelligent brein. :-)))

   Verwijderen
  2. Lieve mensjes waarom krijgt deze 'Lieke' hier een podium?
   De 'ignore' stand werkt echt veel beter heur.
   En aan Lieke: (en dat is dan ook mijn enige comment jouw kant op, dus neem alsjeblieft niet de moeite van het reageren)
   "Als je een tekst quote van Wikipedia, quote 'm dan ook helemaal." "Errare humanum est, perseverare diabolicum"
   Knoop dan vooral dat laatste stukje eens goed in je oren.

   Verwijderen
  3. Omdat helaas de site van Barra die soort gasten aan trekt. 'Lieke' is vergeleken daarbij redelijk normaal. Maar uiteindelijk komt het allemaal op dezelfde jehova toon neer.

   Wij zijn slecht, wij zijn dom en dan hebben we het nog niet gehad over de 'Halleluja' van de NWO, die domweg homofoob seksistisch en antisemitisch is. Vul daarbij in dat ze dol op complotten zijn en vinden dat hun heilige taak is om andersdenkenden daarvan te overtuigen. De negeer knop werkt niet altijd.

   Verwijderen
  4. Aaaaah wat lief!! Maar maak je om geen zorgen Daantje! Op jou reageren kost geen enkele moeite! Fideel van je dat meeleeft, maar is niet nodig.

   Dank voor de toevoeging. En om je maar gelijk met je eigen woorden om de oortjes te slaan. Als ik Wikipedia zou hebben gebruikt, dan had ik hoogstwaarschijnlijk de hele "bubs" gekopieerd.
   Maar waar jij en vele andere blijkbaar moeite mee hebben, is de simpele gedachte dat iemand, in jullie geval ik, bepaalde basiskennis bezit, waardoor een bezoekje aan Wikipedia overbodig is!

   Wil je in deze dan toch ook wat meegeven. Returning the favour, zie het maar zo.

   Vanitas Vanitatum Et omnia vanitas.
   En als ik dan toch bezig ben! De hierna volgende is geen slechte raad voor iedere respondent hier. Vraag je het volgende maar eens af, voor je besluit te reageren op wat dan ook.

   Quis, quid,ubi, quibus auxiliis, cur, quomodo, quando?

   Verwijderen
  5. Dorothea,
   Allereerst dank voor de toekenning "redelijk normaal". Dat is al een hele verbetering.
   De stelling die in neemt is er 1 die onwaarheid bevat.

   De domheid welke ik denk waar te nemen is specifiek gericht op de reactiepatronen en de inhoudt daarvan. Lees ze maar na. Er kan worden aangetoond dat meer dan 75% van de reacties niets met het begin onderwerp van doen hebben.

   Vervolgens graag aantonen waar ik, en homofoob danwel antisemitische uitlatingen doe.
   Als je vervolgens ook nog even aantoont waaruit blijkt dat ik in zogenaamde complotten geloof. Dan zou je mij een groot plezier doen.

   Het zou in deze een keer op prijs worden gesteld, als je mij wat betreft je reactie in deze, nu eens niet teleurstelt. Dat ken ik nu wel. Wan ook daar zou men een knop voor uit moeten vinden.
   Succes

   Verwijderen
  6. Goed lezen blijft moeilijk Bieber. Het gaat niet altijd over jou. Ik had het over in vergelijking tot. Dat is wat anders.

   Zo nu heb ik wel weer antwoord gegeven en je weet nog steeds niet waar de uitgang is Justin?

   ------------------------------------> UITGANG.

   Verwijderen
  7. Hè Dorothy,

   Je wil echt graag dat ik op je Justin Bieber frase reageer hè??
   Hahaha! Maar ik wacht nog even. Ben erg benieuwd of je nog nieuwe vormen kunt verzinnen, waarin je de naam Justin Bieber kan verwerken.
   Doe mij eens versteld staan met je spitsvondigheid!

   Verwijderen
  8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  9. @ Bieber

   John Watts had vast jou in gedachte toen hij dit schreef:

   I write a letter every day
   I don't believe a word I say
   Curare Ball points in my hand
   I like to shock my fellow man

   I often like to yell abuse
   At helpless strangers on the tubes
   I've got a weakness for the arts
   I like to study private parts

   I've got a right to be obscene
   [- From: http://www.elyrics.net -]
   Because the people are so mean
   They walk straight by me in the street
   They've got no to time to speak to freaks

   So I take pleasure when they squirm
   some stupid people never learn
   I hope they think of me in bed
   cos' I'll be lovely till I'm dead
   Lonely
   Lyrics from eLyrics.net

   Voor de rest. Talk to the hand, because the ears ain't listening.

   Bye Justin

   Verwijderen
  10. @Danielle

   Precies. Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

   Verwijderen
  11. Voor de "talking to the hand" flauwekul is het al veel en veel te laat. Daarvoor heb je iets te vaak gereageerd, Dorothea!
   KAn het ook niet helpen dat je frustraties t.o.v. Het door mij niet reageren op je zelfingenomenheid, met je op de loop gaan. En waardoor je denkt hier mentaal helemaal leeg te moeten lopen.

   Verwijderen
  12. @ Justin

   Hij is een dwaas, dus
   is hij heel boos geworden,
   toen iemand 'dwaas'! zei.

   Zo ga nou maar naar Geldredome want daar staat nog een fikse rekening open.

   Verwijderen
 32. Gatekeeper,bij de K van K*T gaat het iedere keer fout bij mijnheer "Lieke".

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Beste Geen,

  Zoals gewoonlijk is er weer eens geen touw vast te knopen aan je reactie. Geeft niets!
  De vraag echter aan jou was, of je ook nog wat nuttigs te melden had?

  De meesten van jullie zijn meesters der nietszeggendheid!! Is ook een kunde. Maar ik ga een interessante discussie niet uit de weg. Echter ben ik voor daadwerkelijk interessante discussies, hier aan het verkeerde adres.
  Zoals ik al eerder opmerkte is er onder de respondenten hier een bijna ziekelijke behoefte om elkaars sterretje op te peotsen totdat ie glimpt als een zonnetje!!
  En de grootste grap is dan nog dat, jullie het gedoe rondom ene Micha Kat als sectarisch beschouwen.
  Hoezo een fiks gebrek aan zelfkennis?? hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Who the fuck is Justin Bierber?

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Beste @ Liege

  De vraag echter aan jou was, of je ook nog wat nuttigs te melden had?


  Is dat een Nederlandse zin?
  Advies: stop met blowen en ga hulp zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Beste geen,

  Zou het advies gaarne omdraaien. Er moet alhier meer gezopen en geblowd worden!!
  De meest simpele manier om het kaft van het koren te scheiden.

  Advies: laat je taalkundige opmerkingen en adviezen maar achterwege. De tragiek spat van dergelijke opmerkingen af. Geestelijke armoede noemt men dat!

  Dus kom op met je mindblowing(woordgrapje)kijk op de zaak!!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Ben Liege Lieke
  Het is : kaf niet kaft, zit meestal om een boek, weetjewel weetjewel... ach ach mensen. Die K van klote nekt je iedere keer. Visserslatijns.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Beste Geen,

  Stop de persen!!! je hebt helemaal gelijk!!! Wijntje open en meteen genieten van je pyrrusoverwinning!!!

  Ben trouwens erg onder de indruk van de verbastering van de nickname. Hoe kom je erop!!
  Wil het bijna als briljant bestempelen. Maar dat zou betekenen dat ik je 2 complimenten tegelijk ga geven. En ik twijffel of je ego dat trekt. Dus als jij het niet erg vindt, wacht ik daar nog even mee.

  Zijn er nog meer die de behoefte hebben om mij uit de tent te lokken?
  Zoals ik al eerder zei, dan moet er wel uit een ander vaatje worden getapt jongens en meisjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet wat je wil bewijzen ...

   Ga eerst zelf eens inhoudelijk in op Barra's artikel.
   Die zijn duidelijk en bevatten goeie logica.
   Je mag hier tenminste meepraten, terwijl enige vorm van discussie op de andere sites de moderatie zelfs niet passeert.

   Tja, is ook allemaal niet goed voor de donaties, eh ?

   Verwijderen
 39. Ik voorzie een Ben van den Brink-achtig bloggerperspectief voor onze lieke. Ben heeft eerst meer dan een jaar lang (die termijn gaat je hier overigens niet lukken vermoed ik) dagelijks argusoog helemaal ondergekalkt en toen ze hem daar -overigens onder een hilarisch mom- vanaf geknikkerd hadden is Ben nu op dit idiotenblog vrolijk verder zijn dagelijkse portie paranoia en hallicunaties aan het opboeren. Gewoon dag-in-dag-uit hetzelfde riedeltje. Strontvervelend en tenenkrommend voorspelbaar maar vooral booooooring (tel even hoeveel o'tjes, ongetwijfeld zie je er een 'omen' in).

  Maar goed, lieke vindt 'onze' reacties teleurstellend. Jammer dan. Sujetten met kortsluiting in hun bovenkamer zijn voor 'ons' nu eenmaal niets nieuws onder de zon.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. @Lieke
  Het is Pyrrhus, bij rrrrr... gaat het ook al fout.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik zeg maar even niets. Grammatica is niet mijn sterkste punt namelijk. Kortom. Zeer kinderachtig en hinderlijk allemaal.

  Wel heeft die Lieke een punt. En ik zou er graag op in gaan. Liegende rechters. En dat is best zorgwekkend. Dat men nu pas met een wet wil komen om liegende rechters te kunnen straffen. Wie contoleerd de rechter? Als burger en als hardwerkend persoon zou ik moeten vertrouwen op het recht. Moet me aan de wet houden.

  Ik vraag me ook weleens af. Of onze rechters wel zo eerlijk zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Beste Geen,

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Pyrrusoverwinning.

  Beste Loena,
  Niet alleen teleurstellend!! Sommige zijn ze zelfs zo pijnlijk simplistisch dat de plaatsvervangende schaamte gevoelt wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Een spelletje "raadt de gekkie" lijkt me een stuk leuker Lieke? Ala "wie is het" van vroeger? Met van die klapbordjes? Doe je mee?

  Mijn eerste vraag:
  - Heb je ook een IQ > 170?

  http://www.youtube.com/watch?v=fCImEIKscbI

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na.. Die is te simpel :)
   Dat zelfverzekerde.. Lord Wanhoop?

   Verwijderen
  2. @Lieke Kiele Kiele = @Geendank = @Lordonehope , uitgaande van
   de wietlucht.

   Verwijderen
  3. En dan wordt er beweerd dat ik paranoïde ben, met daarbij de aantekening dat medicatie gebruik is aan te raden!
   Hahaha, beste Geen! Op bovenstaande bewering zou ik mij het komende uur helemaal uit kunnen leven. Maar dan met jou als centre point of attention.

   Helaas heb je al eerder blijk gegeven van het feit niet in het bezit te zijn van een gevoel voor humor.
   En daarom doe ik het maar niet. Verloren tijd, als jij het toch niet op zijn juiste waarde weet te schatten.
   Dan wordt je weer boos! Ga je stampvoeten en bijna huilen. Om daarna allerlei waardeloze dreigementen te gaan uiten!
   En Geen, je hoeft me niet te bedanken hoor! Heb jaren met jongeren welke op zwakbegaafd niveau functioneerden gewerkt.
   Ik begrijp hoe de vork in de steel zit.

   Verwijderen
  4. Je bent dreigement voor jezelf bedoel je daarmee te zeggen. Triest. Ga hulp zoeken.

   Verwijderen
  5. De draak steken met jou onbeholpenheid is mijn therapie Geen!!
   Begrijp je dat nu nog niet??
   Hahaha

   Er is hier gesuggereerd om mij te negeren. Ik denk dat een dergelijk advies gevolgd moet worden. Zeker door jou. Polemisch is het voor jou een verloren zaak.
   En mijn ego wordt met de dag groter. Kan nooit goed zijn.

   Verwijderen
 44. Zal ik dan maar een wat interessante vragen stellen, in tegen stelling tot..??

  Bijvoorbeeld betreffende "sujetten met kortsluiting in de bovenkamer"!

  Punt numero .
  Is iedereen op de hoogte waar het woord "sujet" voor staat? Zo ja. Hoe kan feitelijk aangetoond worden, dat ik of anderen als sujet kunnen worden getypeerd?

  Numero dos.
  "kortsluiting in de bovenkamer". Wat is dat dan precies? En wat zijn de kenmerken van deze kortsluiting?
  Is het ook een feitelijk medische terminologie, en dus aandoening? Zo ja, is Loena tik dan de
  aangewezen persoon om namens de groep, hij/zij spreekt namelijk vanuit de "wij gedachte" dit soort zaken medisch vast te stellen?

  En als laatste. Als het niets nieuws onder de zon is voor "jullie" waarom reageren jullie dan alsof, "jullie" al jaren een cactus hebben verstopt op een plek waar de zon niet schijnt?

  Zou zeggen, doe eens gek loenatik en laat eens wat van je intelligente kant zien! Buiten mijzelf, denk ik dat een dergelijke nieuwe ervaring, bij jou ook een glimlach op het gezicht zal doen verschijnen. Niet geschoten, is immers altijd mis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Richard de Wit [de NL moordenaar uit India] is er eentje met kortsluiting in de bovenkamer. Veroorzaakt door behoorlijk wat weed en bijbehorende Joris Demmink paranoia.

   Ben van de Brink zou zomaar z'n opvolger kunnen worden.
   Heeft zn eigen glazen al ingegooid, alle rede en logica al kwijt.

   Micha toont z'n verantwoordelijkheden niet en gaat gewoon door.

   En Martijn Vrijland loopt gewoon mensen hier behoorlijk te bedreigen ... en hierboven wil er al één een kooigevecht.

   Nog meer voorbeelden van kortsluiting nodig ?

   Verwijderen
  2. Maar dan blijft de vraag.

   Hoe zit het met jou medische achtergrond, van waaruit jij deze diagnoses denkt te kunnen onderbouwen?
   Want wie ben jij dan?? For all i know ben jij de dorpsgek van Dussen!!

   Kijk gedrag kan ik vanaf afstand ook benoemen. Maar dat betekend nog niet dat het zomaar waar is.
   Zie hier gelijk de kern van mijn boodschap hier in het algemeen.

   Verwijderen
  3. Het is zó voorspelbaar maar toch wel vermakelijk.
   Er meldt zich hier weer eens één of andere bijgoochem -die zichzelf op de top van de Apenrots heeft geprojecteerd en vanuit die virtuele werkelijkheid triomfantelijk komt melden dat er 'heul heul' wat voor nodig is om hem uit de tent te lokken- plaats je een simplistische en basale diagnose omtrent het geestelijk defect in de verstandelijke vermogens van subject, en dan komtie me toch meteen zwaar overspannen uit zijn wigwam stormen...

   @Gerrit
   Is hij brildragend en looptie mank (een zogenaamd 'sleepbeen'?).

   Verwijderen
  4. Nope.. Maar hij heeft een glazen oog. :)

   Verwijderen
  5. "Kijk gedrag kan ik vanaf afstand ook benoemen. Maar dat betekend nog niet dat het zomaar waar is"

   De info van die voorbeelden is vrij verkrijgbaar hoor.

   Tevens bijna 10 jaar ervaring in de maatschappelijke zorg en opvang en tig jaar jongerenwerk.
   Genoeg "gekkies" om me heen gehad dus.

   Maar ga gerust door met schelden, is een bekende respons.

   =

   Verwijderen
  6. Hmmm. Glazen oog.
   Alstie dan ook nog een kunst oor heeft en valse tanden begin ik een donkerbruin vermoeden te krijgen.
   Rest de haardracht. Scheiding? Midden, links of rechts? Oren gedekt of bloot?

   Verwijderen
  7. Tja aboriginal waar je mee omgaat daar wordt je mee besmet!

   Je kunt het ook beroepsdeformatie noemen! Weet er alles van. Heb zelf ook wat jaartjes met jeugd gewerkt.

   Verwijderen
  8. En aboriginal. Wat is jou definitie van schelden? En toon voor de grap eens aan waar er door mij gescholden wordt?

   Verwijderen
 45. Beste Gerrit,

  170???? Hou eens op man!! Met je 170!! erg vleiend hoor dat je mij in de categorie "idiot savant" wil plaatsen, maar dat is teveel eer.
  Het vermoeden aan deze zijde bestaat wel, dat wat betreft het eerste woord, de meeste respondenten hier, daar maar al te graag mee instemmen, indien het mijn Persoontje betreft.

  Ik heb ook geen idee wat zoiets zegt. Je IQ??? Hè ooit getest en volgens mij kwam ik uit op
  130. En ook dat zegt werkelijk geen ene mallemoer! Gelukkig maar omdat m.i. Het zogenaamde E.Q. Of welke benaming men daar ook aan wenst te geven, in mijn ogen vele malen belangrijker is, in je ontwikkeling als mens.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En klik klak klik doen de bordjes. Bij geen tegenvraag, alvast de volgende: Geloof je in God? Die van de bijbel?

   Verwijderen
  2. Dag Gerrit,

   Neuu ik geleuf niet in de bijbelse god. Voel mij meer thuis als het Men het opperbouwmeester des heelal noemt.

   Zo ieder zijn eigen stiel!

   Is het, by THE way de bedoeling dat ik tegenvragen stel?
   Je zegt het maar!

   Verwijderen
  3. Dat LIGT eraan. Ik zie weer zorgwekkend hoofdletter gebruik opduiken..
   En in een spelletje "wie is ut" is het gebruikelijk dat alle partijen vragen mogen stellen ja.

   Maar vergeef me.. het opperbouwmeester des heelal? Da's een andere god? Enlighten me..

   Verwijderen
  4. Dat is dus het mooie gerrit. Jij mag helemaal zelf bepalen of ie in het bezit is van een snor! En dan mag je de vorm ook nog zelf bepalen.
   Dat lijkt mij iets om vrolijk van te worden.

   En trek je niets aan van het oneigenlijk gebruik maken van hoofdletters. De hardware bepaald op sommige momenten voor mij. Dat is te herstellen, maar ik krijg dat lui beest niet van mijn rug.

   Ben lid van een clubje alwaar wij "god", opperbouwmeester des heelal, noemen.

   Verwijderen
  5. Oh maar dat doe ik al lang hoor. Ik ben van een clubje alwaar wij "god", een sprookje noemen. Maar ik was nou juist benieuwd naar jou invulling? Als je die hebt?

   Verwijderen
  6. Er wordt alleen met vrouwen gearbeid in de Franse loge, gekkie, maar die staan atheïsme toe. De Opperbouwmeester des Heelals heeft vooral een functie bij de Anderson Constitutie, waar je alleen welkom bent als je op de een of andere manier in God gelooft.

   De term die je gebruikt is afkomstig uit rituaal, maar je past het hier toe alsof de vrijmetselarij een soort geloof zou zijn waarin God "Opperbouwmeester" wordt genoemd. Zo zit dat niet. Een Hindoestaanse macon gelooft in Brahma, een Islamiet in Allah, etc. Het is een orthopraxis in tegenstelling tot een orthodoxie. Zoek je het onderscheid tussen die twee begrippen uit? Dan komt je pose toch een stukje geloofwaardiger over.

   Gebruik van dit begrip heeft alleen een functie binnen het Rituaal. Normale vrijmetselaren hebben het alleen over God in termen van hun eigen geloof.

   Verwijderen
  7. Buiten dat denk ik dat je bij de eerste kennismaking geblackballed zou worden met een verwijsbriefje naar de psychiater.

   Verwijderen
  8. Doe nou eens net of je dat concept van universele broederschap ook echt begreep...

   Verwijderen
  9. Dank voor de verdere uitleg. Daar was ik dan weer net te lui voor! En daarbij Jeroentje, wat jij allemaal opsomt, was geen onderdeel van de vraag!
   Zag niet echt een noodzaak om in deze mijn kennis te etaleren. Maar fijn dat jij uitlegt wat ik al weet.
   Weer kostbare tijd in het leven verspilt. Maar dat lijkt een hobby van meerdere hier.

   Verwijderen
  10. Maar Jeroentje de vraag blijft.
   Waarom jij niet snapt dat als ik beweer dat je de "vorm" helemaal zelf mag bepalen, ik precies hetzelfde zeg, als waar jij een regel of 20 voor nodig hebt?

   Kan aan mij liggen hoor! Maar volgens mij heeft er hier iemand last van een minderwaardigheidscomplex!!
   Wat zich hier en daar dan uit, in dergelijk gedrag!

   Verwijderen
  11. je bent een leugenaar Lieke. Beyond reasonable doubt. Dat is wat vooral uit bovenstaande bleek, met je debiele lulkoek over de "Opperbouwmeester des Heelals". Waar jij verder inhoudelijk over wil discussiëren, het zal me eerlijk gezegd aan m'n ballen jeuken. Ik lees ook niet echt wat je schrijft. Ga er eerder diagonaal overheen en als er iets is dat me triggert blaf ik er wel een reactie uit.

   Verwijderen
 46. Oooh. Ik heb ontdekt wie Martin Vrijland is.En kan me niet in hem vinden. Maar hem openbaren ook niet. Maar ga liever tegen hem eten als tegen hem vechten

  Mijn identiteit is geen geheim. Ik durf hem rustig te plaatsen. Maar zo ben ik altijd al geweest

  Want als ik moet vechten. Ook tegen een Martin Vrijland. Dan heeft die een hele kluif aan mij.

  Ik probeer alles te zien vanuit mijn eigen. Neutraal dus. En heb soms het vermoeden dat ik met mijn iq ver boven jullie sta.

  De laatste uren van Annass. Denk eens mee. Het had mijn zoon kunnen zijn. Jullie bestrijden elkaar. Telkens maar weer. Denk eens mee. Neutraal graag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Juist voor de laatste uren van Anass zijn professionals nodig die niet gestoord worden in hun werk door plottertjes. Ik wil hier niet in meedenken, maar wel mijn medeleven betonen. Er wordt niet voor niets gezegd: Laat de doden hun doden begraven en daar zit wat in.

   Ik hoop voor de familie dat zij in alle rust hun antwoorden krijgen en daarmee verder kunnen. Maar dan zonder dat de halve gemeenschap hen verteld hoe ze zich moeten gedragen en rouwen. Het zou beter zijn dat ze steun krijgen zonder vooroordelen.

   Verwijderen
  2. Niets aan toe te voegen

   Verwijderen
  3. Ik vind het helemaal niet zinvol en bovendien compleet respectloos als de dood van een kind verwordt tot een gezelschapsspel. Het draagt ook niet bij aan wat voor waarheidsvinding dan ook om daar heel veel mensen in te betrekken.

   Even gewoon zakelijk en praktisch bekeken: waar je last van krijgt is enerzijds de stupidity of the crowds (duidelijk) en anderzijds de wet van de toe- en afnemende meeropbrengsten: naarmate meer mensen zich er tegenaan gaan bemoeien, ligt waarheidsvinding verder weg.

   Wil je echt serieus contra expertise? Volgens mij zou de politie of justitie dat niet in de weg staan. Maar dan doe je dat dus in stilte met een professioneel team, anders schiet je je eigen onderzoek in de voet.

   Verwijderen
  4. http://www.frankwatching.com/archive/2011/06/12/stupidity-of-crowds/

   Wow! Thanks for that! Had ik nooit eerder van gehoord, maar wel heel herkenbaar! Maurice de Hond en de Deventer moordzaak.

   Verwijderen
  5. Maar dan doe je dat dus in stilte met een professioneel team, anders schiet je je eigen onderzoek in de voet.

   Precies. Het is dan ook tragisch, en voor mij nog steeds onbegrijpelijk, dat de familie zelf hulp heeft gezocht bij Martijn A, zelfverklaard bewonderaar van David Icke en schrijver van twee "Odes aan Micha Kat". Hoe zijn ze in vredesnaam bij die charlatan en betaalknopuitbater terechtgekomen? In Spong, of Meijering, hadden ze de best denkbare adviseur. Waarom hebben ze die weggestuurd? Zat onze Martijn daar achter?

   Verwijderen
  6. Dat mocht allemaal niet van Martijn. Spong zou zogenaamd deel uitmaken van de "pedonetwerken", Meijering vertrouwde hij ook al niet, en was ook sprake van een Telegraaf journaliste die een forensisch team oid aanbood. Allemaal weggehoond en afgewezen.

   Verwijderen
  7. Blah blah blah.
   Hier spreken over respectloos, om er vervolgens zelf net zo hard aan mee te doen aan het zogenaamde gezelschapsspel.
   En dat allemaal ter meerdere glorie van.......???
   Ja van wie eigenlijk??

   De meesten respondenten hier hebben het idee opgevat dat zij er op de 1 of andere wijze moreel beter voorstaan, dan degene over wie zij nu al sinds Sint juttemis, lopen te klagen en te mauwen!
   En dat blijkt helemaal nergens uit. De meeste van jullie zijn net zo rijp voor de funny farm, als degene die jullie dat zelf toewensen!

   Het gevoel van een gemis is sterk hier. En dan met name het gemis aan introspectie! Over een ander hebben de verongelijkte kinderkes alhier, binnen een nanoseconde een mening. Deze mening wordt opgeworpen door vreemde vogel 1, en tot waarheid verheven omdat vreemde vogel twee 2 het roerend mee eens is. En dat is dan de "mondsnoerende logica"!!

   Jullie kennis in het algemeen, en zeker wat betreft bovenstaande onderwerpen, schiet zo ver te kort, dat het lachwekkend is!
   Het wordt natuurlijk minder lachwekkend als jullie soort zichzelf te serieus gaan nemen. Dan wordt het meestal wat eng. De algemene tendens is dan het dragen van uniformpjes, en het uitdelen van krantjes, waarin maar 1 visie wordt verkondigd. Die van hullie!!
   ;-)

   Verwijderen
  8. @ Bieber talk to the hand, because the ears ain't listening.

   Verwijderen
  9. Niet legen Dorothea,

   Je kunt het namelijk niet laten om mee te lezen. Wat ken jij jezelf toch slecht :-)

   Verwijderen
 47. 'Vrijland' vraagt geduld en 'begrip' om een even overbodige als onzinnige 'tijdlijn' webpagina te realiseren maar ondertussen dient er 'om zijn inspanningen te kunnen voortzetten en er nogal wat kilometers worden gemaakt' wel gedoneerd te worden.
  Zoals bij de meeste oplichters is een moreel besef geheel afwezig en de schaamteloosheid onvoorstelbaar.

  Laat Martijn dan ook eens transparantie betrachten met welk doel 'er nogal wat kilometers worden gemaakt' en een deugdelijke kilometer administratie overleggen. Ik bedoel, als je ziet wat hij allemaal van het OM en de politie 'eist' is dit wel de minste verantwoording die hij t.o.v. zijn 'donateurs' verplicht ter inzage zou moeten geven.

  Me dunkt, een Belastingdienst/FIOD onderzoekje waard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lijkt me wel he...

   Verwijderen
  2. Je trekt hier een vergelijking en prompt doet Loena tik zijn Nick name eer aan, door voor te stellen massaal NSB gedrag te gaan vertonen!

   En binnen 10 min. Is Swapidodo het met hem/haar eens!

   I rest my case!!

   Verwijderen
  3. Ik begrijp je frustratie @lieke, als is die hoogst verderfelijk van aard.
   Jouw referentiekader in real life bestaat immers slechts uit een sufgeblowd kluppie uitkeringstrekkers die op occupy-achtige gelegenheden 'vrienden (lees: vage kennissen) voor het leven zijn geworden' en elkaar met een hopeloos ongezonde extra dosis paranoia hebben opgezadeld.

   Ik betaal veel belasting en ik vind dat ook helemaal niet erg behalve als de goeden onder de kwaden moeten lijden. Daar heb ik een broertje dood aan.
   Je opmerking over massaal NSB gedrag maakt overigens nog eens extra helder met wat voor een verstandloze idioot ik hier te maken heb en kan ik je als zodanig ook niet eens kwalijk nemen.

   Verwijderen
  4. hahaha!!! lieve lieve Loena toch. Het zal je nog verbazen, hoe ik in het leven sta!
   Helaas voor jou en vele met jou, ben ik ooit, nog in de tijd van msdos, begonnen met een simpel vofje.
   En lucky for me was dat net voor de start van de internethype. Kan je vertellen, dat heeft mij geen windeieren gelegd.
   Nu doe ik 3 bedrijfjes die gelinieerd zijn aan de zorgsector. Niets speciaals, maar erg leuk om te doen.

   Dus wederom kan je er niet verder naast zitten, dan dat je nu doet.
   geeft niets, ben het gewend van de meeste hier. De wens is hier altijd de vader van de gedachte!

   Je laatste opmerking is een rake!! Je kunt mij inderdaad niets kwalijk nemen. Om mij iets kwalijk te nemen, moet je wel eerst begrijpen wat ik bedoel.

   Verwijderen
  5. waarschuwing voor allen!

   @Mark Zuckerberg = mijnheer @Lieke

   Verwijderen
  6. Pas je wel op lieke, dat je niet tè veel los laat over je private sores? Voor je het weet duiken er foto's op waaruit blijkt dat je misschien wel GOP's frequenteert.
   Niet dat het mij wat uitmaakt, je 'cruised' er maar een eind op los, mallerd.

   Verwijderen
 48. Martijn heeft een nieuwe hobby gevonden: interactieve tijdlijnen maken. Kan je nog leuke dingen mee doen hoor. Zelf werkte ik veel met de Timeglider.js plugin, vanwege de grote hoeveel dynamiek en interactiviteit daarin, andere timeliners hebben minder functionaliteit beschikbaar.

  Het is een nieuwe hobby, of hij probeert een triestig soort spin te geven aan zijn aanstaande jammerlijke aftocht. Als hij er maar rekening mee houdt dat hij op die nieuwe site ook geen gebruik kan maken van materialen waar hij geen recht op heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zijn grootste hobby lijkt te zijn donaties te toucheren. En er nog niet eens een greintje tegenover te zetten.

   Maar goed, geduld is een schone zaak. Ik maak me er kwaad over, moet ik niet doen.

   Verwijderen
  2. ik heb een ander tijdlijntje voor ogen. Wedden dat die slicker wordt?

   Verwijderen
  3. Ik vraag me trouwens echt af hoeveel tijd hij gaat claimen voor het realiseren van die timeline. Ik offreer er drie uur werk voor.

   Verwijderen
  4. Ik vind dat het wel degelijk zinnig om die tijdlijnen te bekijken. Daar zitten inderdaad merkwaardige punten, zoals waarom Anass niet dezelfde avond al gevonden werd.

   Jullie maken nu zelf ook een denkfout: niet alles wat een mafketel beweert, is onzin OMDAT het een mafketel is die het beweert. De kans is alleen kleiner.

   Verwijderen
  5. Wat nou tijd tijdlijn? Weer een facebook megalomaan die denkt erbij aanwezig geweest te zijn. Hoezo denkfout!

   Verwijderen
  6. Ja maar Ruud, wat kunnen "wij" nou bijdragen aan zo'n tijdlijn? Wat heeft het voor zin om dat allemaal op het internet te gaan zetten, als je reconstructie nog niet eens af is en er allerlei feitjes op z'n zachtst gezegd ter discussie staan? Welke expertise heeft Martijn dat hij kan doen? Wat is de toegevoegde waarde? Gaan we dankzij die timeline nu meer te weten komen? Ich don't think so.

   Volgens mij moet je zulk soort tijdbalken pas communiceren als de feiten daarin onbetwist zijn.

   Niks tegen zulk soort overzichten (een van de leukste dingen qua webdesing), maar wel als ze niet kloppen. Dit is alleen maar extra ruis. Ik zag zelfs nog een comment van nota bene de zus van Anass voorbijkomen met correcties, die hij verder ook niet in zijn weergave verwerkt als het hem niet uitkomt. Zijn "onderzoek" werkt naar een doel toe. Daarnaast vind ik eigenlijk alles wat hij uitbraakt onbetrouwbaar, dat toonde hij inmiddels ruimschoots aan.

   Hij kan het beter laten.

   Verwijderen
  7. Daarnaast spreekt het boekdelen over het denkniveau. Het eerste wat een dergelijk onderzoek vereist is een tijdlijn. Na tig-weken komt Bassie Vrijgek erachter, dat een tijdlijn toch wel handig kan zijn, Yes! Volgens mij , is hij nog niet in staat om een houtschroef te verkopen.

   Verwijderen
  8. Vergeet vooral niet te doneren!

   Verwijderen
  9. @Kaft Ka Lieke

   Het meer een soort levenshouding , i.p.v hobby. Lees anders eens wat Kafka, en visualiseer daarna jouw "denklijn" ,vingerverf mag ook.

   Verwijderen
 49. @Freddy Huygens14 april 2013 21:53
  Nu nog een foto achter balkjes....

  ...of zonder balkjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Wahahaha Xanderspreekt wijdde er ook een stukje aan. Wat is het toch ook een loser. Wat is er trouwens aan de hand met die "Sifra"? Ik zag haar naam ook al op de site van Vrijland.

  Hij komt met vrij bizarre verdachtmakingen aan het adres van Danielle en de moeder van Anass en besteedt erg veel aandacht aan 'likes' van mij. Die spreken blijkbaar tot de verbeelding.

  Blijkbaar mag ik van hem geen deel uitmaken van het "psychology guild" van de OTO, de Israeli Defense Force mag ik ook al niet 'liken", De "Ancient & Primitive rite of Memphis en Mizraim" zijn al helemaal off limits en blijken van waardering voor de god Pan kunnen natuurlijk ook niet door de beugel. Maar wat is er nou weer mis met MysticMagickHauntedVessels? Dat is een poppenwinkel, fer fok sake.

  Echt hilarisch dit. Alweer de valse beschuldiging dat ik Barracuda zou zijn en een compleet uit de lucht gegrepen verhaaltje dat ik achter een site zou zitten die "anassdead.com" heet (ik zou altijd tegen die domeinnaam adviseren), ertussendoor nog even een lasterlijk en feitelijk onjuist verhaaltje over de OTO gemixt en tot besluit nog wat privé informatie.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Martin stookt de boel verder op, onder het mom, dat hij geen ruzie wil. Met oude informatie, dat moeder hem niet wil ondersteund met een berichtje, waarin ze schrijft, dat ze niet wil, dat hij nog over haar praat. Dat moeder haar eigen vriendinnen kiest, dat gaat er bij Martin maar moeilijk in. Die denkt in zijn waan, dat er spelletjes worden gespeeld, als mensen een eigen leven hebben. Martin is nooit de vriend van de moeder geweest, maar zette zich zogenaamd wel voor haar in. Dat moeder nu andere mensen heeft gevonden, die haar steunen en waar ze wel wat aan heeft, dat is geen spelletje, maar verstand. En dat is ook niet raar, merkwaardig of vreemd.

  Hijzelf speelt overduidelijk spelletjes. Eerder liet hij informatie, die hem was toegespeeld bewust weg. Als er duidelijkheid zou komen, dan kost hem dat geld, dus daar heeft hij persoonlijk geen enkel belang bij. Hij houdt ook nu nog informatie achter, want hij beweerde stellig, dat hij een heel belangrijke getuige in de zaak persoonlijk had gesproken. Maar de kans is meer dan groot, dat hij helemaal niemand heeft gesproken en maar wat verzint, als hem dat zo uitkomt. Fantasie heeft hij immers genoeg met zijn shape-shift religie en wanen van satanisme.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fredje je bent er weer lustig op los aan het fantaseren!

   Waar blijft de overtuigende bewijs last, welke jou woorden tot waarheid maken?

   Amateuristisch pseudo psychologisch geleuter!

   Zelfs het denkbeeld dat een ander gebukt gaat onder een shape shift religie en satanisme, kan je niet aantonen. Dat gebeurt allemaal in dat gezellige brein van je.

   Of nee natuurlijk niet!!! De respondenten hier, hebben alle wijsheid in pacht. Alleen doen ze met die wijsheid niets anders dan voor een beeldscherm zitten, zonder ook maar 1 vinger uit te steken.
   Gelatine helden noem je dat toch?? Hahaha :-)

   Verwijderen
  2. Dat jij niet leest, kan je toch een ander niet aanrekenen? En dat je een zuigende onbenul bent, dat is je ook al meermaals verteld.

   Verwijderen
  3. Ach Fredje, dat is jou mening. En die neem ik in ieder geval niet geheel serieus.

   Verwijderen
 52. Pfffff Jeroentje heeft iemand je weleens verteld dat je wel erg veel over jezelf lult?

  Vraag jij jezelf nooit af of het überhaupt iemand interesseert wat je allemaal over jezelf te vertellen hebt?

  Begrijp me niet verkeerd het geeft een prachtig inzicht m.b.t hoe jij de wereld beschouwd, maar verder zie ik zo 1,2,3 de toegevoegde waarde niet.
  Beetje kinderachtig en oninteressant geleuter. Bekleed met een vleugje ego.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet zo dat ik dat stukje plaatste Lieke. Je kan je beter afvragen wat Xander precies heeft met mijn ego. Dat ik het ergens ook wel grappig vind dat mijn 'likes' blijkbaar nieuwswaardig zijn kan me natuurlijk niet verweten worden.

   Wel verwijt ik Xander dat het hem nog niet eens opviel dat hij de toch vrij gevaarlijk Process Church of the Final Judgment tussen mij likes over het hoofd zag. Dan doe je je werk als complottertje nog niet eens naar behoren.

   Verwijderen
  2. ahh... xander verplaatste de pagina waarop hij me promoot. Natuurlijk word ik er weer van beschuldigd Barracuda te zijn.

   Verwijderen
  3. Je wordt wereldberoemd als dat zo doorgaat. Ik zou ze de kans bieden om te doneren...

   Verwijderen
  4. Eigenlijk zou er elke dag een kolommetje in de krant moeten komen met mijn nieuwste likes.

   Verwijderen
 53. De complottertjes lijken op de een of andere manier een beetje bang te zijn. Gaan ze om zich heen slaan, want zo reageren primitieve wezens nou eenmaal. Valt ook niet mee these days. Argusoog naar /dev/null, klol ergens op een ijslandse server met maar liefst drie geesteszieke reaguurders, Martijn gaat ook niet helemaal jofel, de klad zit er goed in.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zal tijd worden. Ze hebben in hun wanen al genoeg schade aangericht.

   Verwijderen
  2. Zag verleden week nog een aardige op ware gebeurtenissen gebaseerde film: Off Screen

   Fascinerend kijkje in het bestaan van een vereenzaamde man die leeft met paranoia en hallucinaties.
   Martijn's werkelijkheid is echter nog veel bizarder. Die ondergaat de science fiction van The Matrix. Duidelijk dat 'Vrijland' een verkeerd pilletje óf iets teveel pilletjes gesnoept heeft.

   Verwijderen
  3. Geweldige film, meteen al in het begin wordt duidelijk dat sommige scenes "echt" zijn en andere in het hallucinante brein van de man afspelen. Maar welke scenes? Tot op het eind blijft het leuk raden. En ik moet zeggen..., ik zat er soms naast...

   Key scene is die waarin Jan Declair Jeroen Krabbé oppikt met zijn bus. Is dat echt, of is dat al gefantaseerd?

   Wel een parallel met chemtrails... Hier komt het "signaal" uit een Philips TV..

   Verwijderen
 54. Ook bizar die reacties onder de laatste hallucinatie die 'Vrijland' met ons deelt. Die verwarde geest knutselt continu zijn eigen werkelijkheid bij elkaar en die reaguurders slikken het als een spannende plotwending.
  Geborneerd volk.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Martin Vrijland Het gaat er vooral om dat ik mee gezogen wordt in een enorm listig spel van leugen en bedrog en een moeder die mij compleet probeert af te maken en neer te zetten als iemand die in opdracht voor de vader werkt, maar mij ondertussen nog vraagt of ik met haar af wil spreken en dat ze van me houdt. Daarnaast ontkent ze dat ze bevriend is met haar hartsvriendin Danielle Berkenfeld. Hoe lang moet ik mij nog laten mee slepen in mind games? Ik ben door haar benaderd en nu probeert ze mij publiekelijk negatief neer te zetten terwijl ze achter de schermen met me wil afspreken. Dat kan ik niet langer accepteren...

  Van de facebookpagina.

  Moeder probeert heel listig te doen of hij voor vader werkt? Dat doet Vrijland zelf! Hij werkt en werkte dus blijkbaar niet of nooit voor vader.

  Dan verzint hij zelf, dat een kennis van moeder een hartsvriendin zou zijn en dat mag blijkbaar niet van de manipulator Vrijland. Hij is het, die mindgames speelt.
  En wat hij niet kan hebben, is dat zijn rol is uitgespeeld. Ondanks dat hij nog even deed alsof hij verder ging met 'zogenaamd onderzoek' kan hij het stoken en manipuleren niet laten.

  BeantwoordenVerwijderen


 56. Martijn Alberda, alias Martin Vrijland, gaat gewoon door met zijn onsmakelijke gestook:

  Martin Vrijland "Zeker stop ik met dit soort dingen bloggen. Maar als er gifpijlen op mij geschoten worden door een vrouw die mij zelf gecontacteerd heeft, zal ik toch enigzins het grote publiek toe moeten lichten wat er gaande is. Tenslotte schakelt zij vriendinnen in om mij op blogs af te branden als dat ik voor de vader werk en leugens verkondig. Mijn excuus dat de waarheid zo hard en onsmakelijk is"

  Wat er gaande is, is dat Martijn Alberda onder een valse naam aan het lijkenpikken en manipuleren is. I.p.v. zich te richten op zijn zogenaamde 'onderzoek'

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Short term Psychiatric disorders include -Acute anxietyParanoid PsychosisHysteriaSuicidal IdeationSchizophrenia-like stateLethargyApathyLoss of interestAnergiaReduced driveLack of AmbitionA general controversial question that is yet to be cleared is whether chronic Cannabis use leads to schizophreniaDhunjibhoy in the 1930s first described a condition of ‘Hemp Insanity’ or ‘Cannabis Psychosis.’Similar conditions were then seen across India, Egypt, Morocco, Nigeria, and had begun to be referred to as an ‘Indian hemp Insanity’, which is a condition with a good prognosis and is characterized by-Acute schizophreniform disorderDisorientationConfusionOther complications due to chronic usage are -Memory impairmentMood disordersChronic obstructive airway diseaseAnovulatory cyclesDecreased levels of Testosterone levelsReversible inhibition of SpermatogenesisPregnancy risks, harmful for fetusRead more: Cannabis - Complications | Medindia http://www.medindia.net/patients/patientinfo/cannabis_complications.htm#ixzz2QcsXxY4k

  BeantwoordenVerwijderen