zaterdag 20 april 2013

Kippenhok

Na de veroordeling van Jasper S. tot 18 jaar cel, bleef het nog lang onrustig in het virtuele kippenhok van Boudineke Berkenbosch. Hoewel, dat viel eigenlijk best tegen. Boublog was de laatste tijd een beetje het genootschap van de Vaatstra-huilebalkjes geworden: een handjevol gelovigen (met André Vergeer en Wim Dankbaar voorop) dat meende dat de arme boer Jasper S. het absoluut niet gedaan kon hebben en erger: dat zelf niet eens wist. Net zomin trouwens als de familie. Alleen slimme plotters hadden het door.

Stampvoetend citeerde Bou gisteren het vonnis (Bou stamptvoette de laatste tijd trouwens zo vaak in haar Zeeuwse huisje, dat de schuur van de buren onlangs spontaan is ingestort): 'Het is allemaal leugens en bedrog, want Marianne reed die nacht niet op een gestolen herenfiets op de Keningswei. Daaruit volgt dat Jasper de dader niet kan zijn!' Bou heeft er verstand van, dat lees je zo.

De laatste weken werd nog een keer kruiwagens 'tegenbewijzen' over de lezer uitgestort, vooral bij monde van Wim Dankbaar, die zich maar bleef vastklampen aan allerlei vermeende 'getuigenissen' (of liever gezegd: slordige interpretaties daarvan). Of zoals blogster Mevr. Verschuren-Mae het onlangs treffend verwoordde: 'Om het officiële verhaal te verwerpen moeten er duizenden mensen liegen, terwijl om Wims lezing te kunnen verwerpen er maar een handjevol mensen nodig zijn die liegen. Alleen de aanname dat Wim liegt zou al voldoende zijn.'

Wat zou er toch in hun domme hoofden hebben rondgespookt, wil Barracuda wel eens weten. Dachten Dankbaar cum suis nu echt dat de rechters dankzij hun ontboezemingen op Boublog op het laatste moment hun mening zouden bijstellen? Dat zij als een donderslag bij heldere hemel het grote boze complot zouden doorzien, Jasper naar huis zouden sturen en Joris Dee Weg Ermee op het matje zouden roepen? Of dat het Friese volk, nadat Wim en André ze eindelijk de schellen van de ogen had gepraat, massaal met vork en tractor naar Leeuwarden zou rijden, waarna onze helden nog maandenlang met praalwagens vereerd zouden worden?

Terwijl het vonnis tegen Jasper S. werd uitgesproken moest Micha Kat gisteren te Zwolle weer eens voor de politierechter verschijnen wegens bedreiging van Jaspers advocaat Jan Vlug. Twee uur later stond Kat alweer op straat, want de rechter zag geen bedreiging. Wat een teleurstelling moet dat weer geweest zijn voor Kat, want hoe moet hij die vrijspraak nu weer verklaren in het licht van de tegen hem samenspannende rechtbankpresidenten?

UPDATE: Bou bevuilt streekmuseum

59 opmerkingen:

 1. Dat hij de winnaar is. Dat blèrt hij nu op zijn web. Dat belooft wat voor zijn toekomstige slachtoffers, Micha kan nu helemaal los gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toch niet helemaal consequent van onze Micha. Want die ongeloofwaardige praatjes over in- en - in corrupte rechters, die allemaal arme Micha willen slopen, zijn aangetoond weer eens gebakken lucht. En dat je wordt vrijgesproken, omdat je niet serieus te nemen bent, lijkt me ook niet iets op trots op te zijn. Die knakker mislukt echt in alles, wat hij onderneemt. Hopelijk doen de bemoedigende woorden van zijn sekteleden hem een beetje goed en begint hij steeds beter te wennen aan het idee, dat iedereen nu wel door heeft, dat het een zielige, geroyeerde ex-journalist is met psychische problemen.

   Verwijderen
  2. Consequent of niet, Micha c.s. draaien steeds verder door. Je kunt er idd op wachten dat er een ongeluk gebeurt omdat ze door de 'corrupte'macht worden vrijgesproken. Ik vraag me echt af welke gedachte daar nou achter zit.

   Een beetje rechter had toch moeten inzien dat Micha wel aanmoedigt tot geweld, gezien dat Jan Vlug echt geterroriseerd werd door Kat zijn aanhang en natuurlijk Micha voorop.
   Nemen ze internet dan niet serieus? Gezien de zaak Richard de Wit die in zijn waanzin een jonge vrouw doodde is het een teken aan de wand. Tel daarbij op dat Wim Dankbaar wèl voor de rechter moest verschijnen nadat hij in de Deventer moordzaak rechercheurs lastig viel en belasterde. Dan is het nog vreemd dat Micha vrij rondwandelt en victorie kraait.

   Misschien is hoger beroep mogelijk? Als ik Jan Vlug was zou ik dat doen.

   Verwijderen
  3. Die terreur, daar is geen wetgeving voor. Daarom pikte het OM er twee opmerkingen uit, waarvan dreiging uitging. Een rechter kijkt dan naar die twee specifieke gevallen en kan ook eigenlijk niet anders, dan de dreiging van die twee opmerkingen als onvoldoende zien voor vervolging op bestraffing op grond van die feiten. Hoger beroep, kan Vlug niet instellen en hij was alleen degene, die aangifte deed. Het OM gaat op grond van die aangifte een zaak beginnen. Dat het OM in hoger beroep gaat, acht ik heel klein tot uitgesloten. Ik denk, dat men blij was, dat er nog iets van een serieuze aanklacht tegen hem was in te brengen, zodat hij geheel toevallig op de dag van de uitspraak in de Vaatstra zaak, van straat en van het internet zou zijn.

   Verwijderen
  4. Dezelfde problemen heb je ook bij mensen, die overlast bezorgen in hun buurt. Elke gedraging op zich is vaak net niet genoeg voor vervolging, maar de niet aflatende stroom aan incidenten maakt het tot terreur. En ook al ziet alles en iedereen de bui al hangen, je kan iemand nu eenmaal niet straffen voor wat hij mogelijk gaat doen. In het geval van Micha hoop ik, dat ze bij de eerstvolgende klacht eens kijken of een gedwongen behandeling niet beter zou zijn dan straf. Micha is volgens mij geen crimineel, maar een patient.

   Verwijderen
  5. Binnen de mazen van de wet is wel het één en ander mogelijk om preventief iets te kunnen ondernemen:

   Advocaat Michiel Pestman, die waxinelichthouder-gooier Erwin L. bijstaat, mag helemaal niets zeggen over het feit dat zijn cliënt vrijdag de cel in is gegaan op verdenking van stalking.
   http://www.nu.nl/binnenland/3402513/advocaat-gouden-koets-belager-moet-zwijgen.html

   Verwijderen
 2. Zelfs alle paragnosten zaten ernaast ...

  http://kloptdatwel.nl/2013/04/20/alles-fout-de-paragnosten-in-de-zaak-vaatstra/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Paragnosten balen van het web, ze vinden steeds vaker de hond in de pot. Proof is in the tasted pudding.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu heeft de drs in de censuur en de mr. in de propaganda (titels gekocht in Noord-Korea) Boudine weer tijd om met haar vage verzinsels te proberen om een andere crimineel, Baybasin, uit de cel te krijgen, omdat die al net zo onschuldig zou zijn als Jasper. Misschien, dat ze de laatste met mooie kerstkaarten de komende jaren nog kan overtuigen, dat hij het niet gedaan kán hebben, omdat Boudine al jaren fantaseert over wilde sex in een caravan en daarbij kreeg ze visioenen over lekke banden. Meer bewijs heb je als drs. mr. toch niet nodig, duidelijke zaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eens, Dorothy Parker. Ook Ben van den Brink is veroordeeld voor smaad en laster maar kan nog steeds zijn gang gaan op de website; het uur van de waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nico de Geit, die hoe dan ook een asielzoeker in het gevang wil hebben en het maakt niet uit waarom, komt bij Boublog door de censuur en verbaast zich erover, dat de MSM ook verslag doen van de zaak:

   "Opmerkelijk is de rol van de massamedia (MSM). Zij hebben het ‘overweldigend bewijs tegen Jasper’ en plaatsen geen enkele kritische kanttekening bij de rechtsgang, ook kritische lezerreacties worden overal in de msm verwijderd"

   Die heeft nog niet door, dat je inmiddels geen punten scoort met je slogan: "Jasper 100% onschuldig".

   Verwijderen
 6. http://www.klokkenluideronline.net/

  Kat gaat klokken verkopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En die zijn zeker net zo groot als de Micha claim?

   Verwijderen
  2. LOL

   Briljant zeg, van diegene die dat domein heeft overgenomen.
   Als Kat zijn IJslandse domein kwijtraakt ga ik er kristallen sneeuwklokjes op verkopen.

   Verwijderen
  3. @Loena
   Vast wel een van zijn "volgelingen" te vinden die een gestolen Rolex te koop heeft.

   Verwijderen
 7. OT Zou het koningslied de nieuwe gereguleerde marteling zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is mij gelukt om hem nog niet te hebben gehoord en dat ga ik zo lang mogelijk proberen vol te houden. In de tussentijd vermaak ik me met de ergernis van anderen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb geluisterd, man wat een ramp. Nadat ik het filmpje van Wim Daniels had gezien die het tot het bot afkraakte. Acht fouten in 1 zin om mee te beginnen. Ik zou bijna zeggen; doe het niet.

   Intussen liggen de Belgen krom van het lachen. Geef ze eens ongelijk!

   Verwijderen
 9. Geachte lezers.

  Dit is een Illuminati Debunkers blogspot.

  Houd er rekening mee met het lezen van deze onzin.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. AH de milf is back. De illuminatie al gevonden in het lied van Sjonnie Eeeeeeeeeewwwwbank?

   Verwijderen
 10. Haaa de milf is er ook, daar sta je dan....
  Ja, bij de intro zie je de hand signalen :P
  En natuurlijk de W van Wakker! lol

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De W van drie vingers in je ass, zoals ali b. zo snedig opmerkte.

   Verwijderen
  2. Ik ben verward. De W van stamppot? Moet het nu verandert worden in wamppot?

   Verwijderen
  3. Hoe maak je een geheim handsignaal van de letter W?

   Verwijderen
  4. De W m.b.t. Liek , die een klap kreeg van een Wiek en nu opweg is naar een kliniek, Want ze is ziek.
   @Jeroen
   Een vinger in je oor, de andere vinger in je neus, en niemand komt er ooit achter dat het om de W gaat. Niet verder vertellen.

   Verwijderen
  5. Ik las het net. Nadat Wim Daniels al had opgemerkt dat er 8 fouten in een zin van 9 woorden zaten, en voor de rest het hele lied krom stond van de fouten kon Ewbank niets anders doen.
   Ws hij dan zo arrogant om niet even te checken voor hij het koningslied uitbracht? Ik denk dat bij de leraren Nederlands een zucht ven verlichting is geslaakt.

   Verwijderen
  6. Ja, Daniels ging helemaal los op dat lied. Geen zin bleef heel.

   Verwijderen
  7. Ze zullen wel een andere Vogon vinden om een mooi versje te laten schrijven:

   "Vogon poetry is of course the third worst in the Universe. The second worst is that of the Azgoths of Kria. During a recitation by their Poet Master Grunthos the Flatulent of his poem "Ode to a Small Lump of Green Putty I Found in My Armpit One Midsummer Morning" four of his audience members died of internal hemorrhaging, and the President of the Mid-Galactic Arts Nobbling Council, survived by gnawing one of his own legs off. Grunthos is reported to have been "disappointed" by the poem's reception

   Verwijderen
 11. En bij editie NL hebben ze Thomas von der Dunk aan het woord gelaten.
  'Twee eeuwen geleden zou je denk ik wegens majesteitsschennis op het schavot beland zijn! En dan die grijns erbij. ^-^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Micha Kat:

  "LEIDT KONINGSLIED-GATE TOT EEN PARLEMENTAIRE ENQUETE? HOE LAGEN DE BEVOEGDHEDEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN? WAT WAS DE ROL VAN HANS WEIJERS, VAN RICHARD KRAJICEK, VAN JOOP VAN DEN ENDE, VAN DAPHNE DECKERS? SLECHTS VERKLARINGEN ONDER EDE KUNNEN HIER UITSLUITSEL GEVEN"

  Altijd in voor een grap, die man.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dacht lees eens even met je mee op de desbetreffende site.

   Je snapt hopelijk wel dat de tekst op deze site welke jij hier zo mooi copypast, op die site al cynisch was bedoeld?

   Begrijpend kunnen lezen is hier niet 1 van belangrijkste factoren waar respondenten over beschikken.

   Dat maakt jullie geklaag m.b.t. Het 1 en ander, werkelijk hilarisch!

   Verwijderen
  2. Dacht lees eens even met je mee op de desbetreffende site.

   Je snapt hopelijk wel dat de tekst op deze site welke jij hier zo mooi copypast, op die site al cynisch was bedoeld?

   Begrijpend kunnen lezen is hier niet 1 van belangrijkste factoren waar respondenten over beschikken.

   Dat maakt jullie geklaag m.b.t. Het 1 en ander, werkelijk hilarisch!

   Verwijderen
  3. Je dacht: bij gebrek aan inhoud plaats ik mijn reactie maar twee keer?

   Verwijderen
  4. "Begrijpend kunnen lezen is hier niet 1 van belangrijkste factoren waar respondenten over beschikken."

   Moehahaha !

   Is "Altijd in voor een grap, die man" niet duidelijk genoeg voor jou ?

   Verwijderen
  5. Nee nee. Die tweede keer is voor de echt hardleerse figuranten hier aanwezig ;-)

   p

   Verwijderen
  6. http://www.telegraaf.nl/binnenland/21502448/__Van_den_Ende__fout_gemaakt__.html

   Verwijderen
 13. En Boublog fantaseert in de tussentijd nog steeds over wilde sex in een caravan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En meteen gedebunked op haar eigen site haha..

   1 Reactie op “De waarheid en de Vaatstra-zaak”

   John:
   21 april 2013 op 10:58
   Fogelsangh State? Ik dacht van niet, Bou. Dat was destijds, voordat het werd verzelfstandigd, een uithof van het Fries Museum, en in gebruik als museum. In 2000 is het verzelfstandigd en verbouwd voor exposities, ontvangst en andere activiteiten. Jammer dat je het op deze manier, zonder enige concrete aanwijzing, besmeurt, want het wordt op de been gehouden door hardwerkende vrijwilligers.

   Beantwoorden

   Verwijderen
  2. Nou, caravan.. eerder een eyes wide shut dingetje in een lustslot. Spann0nd hoor.

   Verwijderen
 14. Nu op KLOK met koeienletters :KAKOFONIE ROND KONINGSLIED ZWELT AAN

  Micha , koop gewoon een groter petje, komt goed weetjewel...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ai, één van de door Boublog bedachte wilde sexlocaties is niet zo blij met haar fabeltjes:

  Fogelsangh State? Ik dacht van niet, Bou. Dat was destijds, voordat het werd verzelfstandigd, een uithof van het Fries Museum, en in gebruik als museum. In 2000 is het verzelfstandigd en verbouwd voor exposities, ontvangst en andere activiteiten. Jammer dat je het op deze manier, zonder enige concrete aanwijzing, besmeurt, want het wordt op de been gehouden door hardwerkende vrijwilligers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een domme trien is het ook, en dan dat drs. voor haar naam.

   Verwijderen
 16. Hoop doet leven zegt men!!
  Wat jammer dat de iets dergelijks hier niet valt waar te nemen.

  Wat een hotseklots gezever. Lekker met zijn allen over zaken speculeren waar wij en masse geen verstand van hebben.
  Lieve "childeren of THE korn". Life is to short to waste on you people.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bieber je vervalt in herhaling.

   Verwijderen
  2. Van verre reizen liegt men veel. Dat kan stoutelijk en veilig geschieden! om dat weinige menschen gelegentheid en lust hebben, om het te gaan bezien. Ondertusschen gaapen lichtgelovige toehoorders met open monde, en vol verwondering, naar zulke vertellingen. ’t Is ook een spreekwoord: Van verre liegt men schoon.

   Verwijderen
 17. Beste Dorothea,

  Herhaling is goed! Zeker hier waar zelfkennis, geen prioriteit kent!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Beste Dorothea,

  "je valt in herhaling"!!

  Gelukkig ben ik de enige hier!! Hahahha
  Zelfkennis is niet jullie sterkste punt. :-)

  Humor hebben jullie daarentegen dan weer wel. Lijkt er alleen wel op dat de gebruikte humor onbedoeld is, en door jullie zelf niet wordt begrijpen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "wordt begrijpen"... was dat bedoeld?

   LOL

   Verwijderen
 19. Waar ? Daar is @lieke

  http://radionewz.net/wp-content/uploads/2012/12/murt-village-idiot.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Vanmiddag heerlijke finale in Luik-Bastenaken-Luik. Hard gemaakt door Ryder Hesjedal van Garmin-Sharp en afgemaakt door Daniel Martin van dezelfde ploeg.
  En een co-sponsor van Garmin-Sharp is dus Barracuda.
  Leuk hè? Ik dacht, ik meld het even.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ja, wij sponsoren het wielrennen al sinds Wout Wagtmans. Overdag leidt Barracuda een epofabriek.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. mr. drs. Bou:
  21 april 2013 op 18:27

  Michel, gaarne een link!
  Want ik heb een hekel aan geruchten, ik houd alleen van de waarheid.

  Hoewel er nog weinig bewijs is voor dit scenario, mogen we aannemen dat de daders behoren tot de elite. Of ook prins Friso aanwezig was, durf ik niet te zeggen, want de Supergetuige beweert nogal wat onwaarheid.

  Die is echt van het padje af.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat is het toch met Bou met haar fixatie op de elite? Ze behoorde toch tot het clubje dat stellig in hun mening was dat Friso 1 van de daders was. En nu neemt ze gas terug. Dat supergetuige van het padje af was, was al tijden bekend. Door zowel Micha als Wim bevestigd.

  Jasper heeft 't bekend en zo blijkt met aanvullende details. Maar Bou gelooft hardnekkig dat Baybasin een lieve man is. Volgens een paar kritische artikelen die je op het net kan vinden dan is Baybasin iemand die verre van lief is. Maar goed dat is msn en die zijn corrupt en Baybasin zit daar geheel onschuldig vast (al zullen zijn slachtoffers dat anders zien)

  Hou je veilig (leuk hè die nieuwe groet)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. "Jasper heeft 't bekend en zo blijkt met aanvullende details. Maar Bou gelooft hardnekkig dat Baybasin een lieve man is."

  Komt het door het weer dat je zulke gekke sprongetjes maakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ Jd Mijn sprongetjes vallen in het niet bij de jouwe.

   Verwijderen
  2. Met jou opmerking betrekking hebbend op de gemaakte "sprongetjes" zou ik, als ik jou was wat voorzichtiger zijn.

   er namelijk helegaar van uitgaan dat je in deze op voorhand gelijkt hebt, zou ik je niet aanraden.
   :-)

   Verwijderen
  3. @ Bieber. Het is jouw opmerking. En aan de deur wordt niet gekocht.

   Verwijderen