vrijdag 26 april 2013

Delegatie

Een zware delegatie in Washington om Demmink te beschermen, concludeerde Micha Kat aanvankelijk, zonder weer eens verder te kijken dan zijn pedoneus lang is. Een peloton van 11 topambtenaren (onder leiding van de voorzitter van het College van Procureurs-generaal, Herman Bolhaar) zou afgelopen dagen in Washington zijn geweest om te strijden voor het behoud van de zogenaamde Tier 1 status van Nederland. Maar Kat wist wel beter: per slot van rekening maakt de (half-geïnformeerde) conservatieve vrouwenvereniging Concerned Women for America zich ook al druk over Joris.

Elf topambtenaren naar Washington om de zaak Demmink uit te leggen? Dat leek Barracuda wat al te overdreven voor een inmiddels gepensioneerde topambtenaar van justitie. Het schijnt dat de Nederlandse overheid nog wel de advocaatskosten betaalt voor de bodemprocedure van Demmink tegen het AD - met een wel erg curieuze verwijzing naar artikel 69 van het Algemeen Rijksambtenarenreglement - maar voor het overige zou Joris Dee toch zeer goed zijn eigen boontjes moeten kunnen doppen.

Maar als Kat nu eens niet had lopen suffen, dan had hij kunnen lezen dat Nederland en Hongarije een dezer dagen een actieplan hebben uitgewerkt met betrekking tot de mensenhandel. Er was vorige week al een EU-conferentie over mensenhandel in Amsterdam. Voorzitter Bolhaar van de Task Force Mensenhandel gaf daar nog een nadere toelichting aan de pers. Publiciteit die je toch nauwelijks kunt missen.

In de delegatie zit ook burgemeester Piet Bruinooge van Alkmaar en die maakte geen geheim van het doel van het Amerikaanse bezoek: Amerikaanse juristen bijspijkeren over de Nederlandse aanpak van de mensenhandel. Sinds de grote politieactie op de Achterdam zijn ze tot in Washington DC benieuwd geworden naar de ’Dutch approach’ van het tegengaan van mensenhandel in met name de red light districts, aldus Bruinooge.

Nu Kat dan eindelijk heeft ingezien dat het toch geen Demmink aangelegenheid is, zit er niks anders op dan om wat vermeende dirt over enkele delegatieleden bij elkaar te goochelen. Dat alles onder het motto: lekker puh.

22 opmerkingen:

 1. En vanuit het voor hem schrijnende gebrek aan aandacht, probeert Micha Kat weer wanhopig wat aangiftes smaad en laster uit te lokken (gaat niet lukken denk ik, wordt straal genegeerd, verwacht ik), om het smeuiïger te maken gericht tegen mede-Joden die van nazimethoden worden beschuldigd.

  O wat heeft hij het weer naar zijn zin in zijn eigen domein!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kat:
  "Endlosing der Illegalenfrage"

  Valt dan weer mee dat hij niet Entlösung schrijft, zoals bijna iedereen wel doet (met verkeerde klemtoon dan ook?), maar spellen kan hij in geen enkele taal, en umlauts vinden ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @ ruud
   Navelstaren heeft pas zin , als een patient levensvatbaar is. Zo is het ook met juridisch haarkloven, waarbij er eerst sprake moet zijn van een rechtsgang. Gezellig keuvelen over een MV , MA ondergraaft ook nog eens deskundigheidsverslagen, waar rechters vanuit gaan, als deze ook maar zouden bestaan. Enerzijds verwacht jij iets ,anderzijds denk je iets, way to go? Jij mag dan van mij gelijk hebben, maar ik krijg het, dat is dus het essentiele verschil.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Waar leeft die eigenlijk nog van? Zijn sekte lijjkt me nu niet echt te bestaan uit de meer kapitaal krachtige medemens. En die Micha claim op helemaal niets, daar zal het geld ook niet voor binnenstromen. Elke keer, als ik zijn blerende hoofd voorbij zie komen, is hij wéér dikker geworden.

   Verwijderen
  2. Ja, Kat heeft inmiddels een breedbeeld vullend hoofd. Trekt meer aandacht. Denktie...

   Verwijderen
  3. En dan kan je de geitenkop aan zijn muur niet meer zien of zou die nu in de slaapkamer hangen?

   Verwijderen
 4. Hij heeft waarschijnlijk Kleenex als hoofdsponsor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En dat terwijl hij het schuim op zijn bek gewoon met zijn mouw van zijn smoel veegt minuut 1.38

   Verwijderen
  2. Misschien moet hij met zijn pedoneus op kleintjes letten

   Verwijderen
 5. Als ik doorklik naar Micha dan is het altijd hetzelfde. De donkere wolken pakken samen, het einde van de Bilderbergjes en hun corrupte kliek. Triomf voor Micha, alleen de wereld gaat verder, Willem wordt gekroond en Micha blijft zichzelf op de schouder kloppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Micha Kat is niet alleen als journalist, maar ook als complotter mislukt....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleen wie vertelt het hem?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt hem zat verteld, maar Micha heeft nog nooit leren luisteren. En wie niet horen wil...

   Verwijderen
  2. .........kan veel geld vangen. Beste @Fred.

   Verwijderen
  3. Zo dachten alle criminelen erover voordat ze veilig werden opgeborgen. Hoe zouden ze in de gevangenis eigenlijk omgaan met zo'n schreeuwende fantast, die het de hele tijd maar over satanische pedosex heeft?

   Verwijderen
 8. Voor de mensen die niks meer te lezen hebben, onderstaande link:


  https://www.dropbox.com/sh/0t9gqiu1t4hcfg5/W_lGNt9pGs/eBooks/Oldenkamp%2C%20Johan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb gelukkig nog een paar oude telefoonboeken liggen.

   Verwijderen
  2. Of je kijkt wat presentaties als er niets op de kijkbuis is.

   Je hebt mensen met een natuurlijke gave voor het presenteren, zo geweldig, dat je niet eens doorhebt dat ze een lulverhaal staan op te hangen.
   Je hebt ook mensen die een geweldig en interessant verhaal hebben maar de gave voor het presenteren ontberen.

   En je hebt mensen zoals een Johan Oldenkamp die zulke warrige, onsamenhangende en volstrekt willekeurig bij elkaar geharkte onzin staan te verkondigen dat ze zelf niet eens volgen waar ze het eigenlijk over (willen) hebben en dan óók nog eens hilarisch houterig staan te haperen en schutteren en meer oog hebben voor de apparatuur of dat wel het juiste plaatje laat zien dan dat ze interactie hebben met het hooggeëerde publiek.

   Filmpje!

   Verwijderen
  3. Of eigenlijk is het in het Engels nog hilarischer.

   Verwijderen
  4. @Loena
   Mengelen van mensen via NLP misbruik, gaat van onschuldig 2 halen 1 betalen tot en met hoofdkussens van bijv. € 2000.- per stuk. Gezondheid is per slot van rekening ook wat waard.

   Verwijderen
 9. Een medewerker van false flag idioot Alex Jones krijgt de wind van voren van een inwoner van Cambridge Mass. (waar de daders van de aanslag in Boston woonden):

  http://www.liveleak.com/view?i=f01_1366974826

  BeantwoordenVerwijderen