dinsdag 9 april 2013

Vrijland

Hij kwam, zag, overwon. Martin Vrijland, die denkt dat hij in zijn eentje wel even de zaak van de 'vermoorde Anass' kan oplossen. Helaas uit dubieuze motieven: het hardnekkige geloof in werkelijk bizarre homofobe complotten. Dat je die ideeën er op nahoudt is tot daaraan toe, maar Martin dringt ze op aan een familie die het toch al moeilijk heeft. Zelfs bij de Viva krijgen ze enge rode vlekken van Martin, die morgenavond bij Myra wederom mag uitpakken over de 'Homofilie agenda'. 'Hij startte deze weblog om mensen uit de kudde te trekken en zich daarboven te verheffen; om eye openers geven.'

Dat Martin niet de echte naam is van deze kuddeleider, mag duidelijk zijn. Want weliswaar zit Martin volgens eigen zeggen sinds een faillissement werkeloos thuis, het is de bedoeling dat hij straks weer aan de slag kan als internationaal super sales professional. En dan kun je maar beter niet worden geassocieerd met bizarre complotten.

Barracuda vermoedt dat Martin ook in zijn laatste baan bij de waterkoeler nooit gesproken heeft over zijn fascinatie voor pakweg David Icke, New World World en mind control. Dan zou het eerder zijn gegaan over de strafschoppen en opwaaiende zomerjurkjes. Maar 's avonds daalde Martin in zijn rol van radiokies steevast af in de donkere krochten van het interwebs.

Barracuda kreeg een dezer dagen een tip over Martins echte identiteit en die leek, na enkele checks, spot on. Dat is ook een beetje zijn eigen schuld. Martin heeft namelijk net iets te veel van zichzelf prijsgegeven toen hij zijn blog begon en dan gaan nieuwsgierige aagjes (onder wie onze tipgevers) spitten: er zijn, om maar eens wat te noemen, niet zoveel bedrijven die 86 jaar oud failliet gaan. Dan kom je dus vanzelf uit bij Widam NV Aluminiumbouw in Hoorn. Zestig medewerkers in vaste dienst verloren er vorig jaar hun baan.

Sinds november, precies de maand dat hij zijn Matrix-blogje begon, zoekt degene die de 'Martin' zou kunnen zijn een baantje in het aluminium, waarin hij zo te zien zijn hele leven al heeft gebivakkeerd. Oftewel: Martin is werkelijk in elk opzicht een aluhoedje. En zijn echte naam werd, in een tijd dat het blog van zijn alter ego nauwelijks werd gelezen, onder een petitie tegen Jasper S-advocaat Jan Vlug gezet.

Wie? Dat gaat Barracuda niet verklappen. We gunnen Martin namelijk een baan met beide benen op de grond, weg van die idiote complotten. Bovendien wil Barracuda voorkomen dat zijn toekomstige collega's hem iedere maandagochtend lachend op de schouders slaan: 'Zo (vul in), nog Annunaki's gevangen dit weekend?'

Disclaimer: elke overeenkomst met bestaande personen, gebeurtenissen, plaatsen of entiteiten berust op louter toeval.

Update: de aluminiumman blijkt toch niet onze Martin te zijn.

59 opmerkingen:

 1. Disclaimer: elke overeenkomst met bestaande personen, gebeurtenissen, plaatsen of entiteiten berust op louter toeval.

  Wat krijgen wij nou? Bang dat Vrijland wanneer je hem hier met zijn personalia online te bewonderen zet met juridische stappen tegen je in het geweer komt moderator? Ik bedoel mijn speurders capaciteiten hebben mij al jaren terug (2008 0m precies te zijn) tot de veronderstelling gebracht dat ook jij ten tijde van de opstart van dit bloggie net iets te veel info over jezelf de i-snelweg hebt opgegooid. Toch? Herinner je je bijvoorbeeld nog dat akkevietje op Zaplog waarbij toen ene Tamso vanwege zijn strubbelingen met Patrick een plaatje op zijn draad publiceerde waarop Patman in zonnebril ergens in een darkroom te 'bewonderen' was terwijl hij achter zijn knecht zwaar fysiek pervers met iedologische indoctrinatie aan de slag was? Tamso was toen degene die vanwege zijn permaban bij Patman hier bij jou zo tusssen zijn gehackte inloggegevens kwam spitten en met je vaststaande inside informatie nog beet kreeg ook?! Denk daar nog maar eens héèéèl diep over na. Vatten jullie heb al een beetje daar op dat piratenbestrijdingsfregat bij onze maritime strijdkrachten van 'onze' VOC mentaliteit? O ja, en wie mijn opgediepte gegevens weet te bemachtigen en dito publiceren zal mij daar echt niet mee stil weten te krijgen, sterker nog mijn motivatie om mijn gegevens nog niet prijs te willen geven hebben slechts met strategisch oorlogsvoerende handelingen te maken. Dus diegene die er toch in slaagt daar aan te voldoen kan rekenen op een bos brandnetels vanwege zijn dubieus hachelijke intenties om zich als vrind van mijn vijand te willen positioneren. Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meh. Wat heeft die man een lelijke kop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als sensatiezoeker Vrijland niet uit Zwijndrecht komt,waarom zou hij wel deze ex-werknemer zijn? Deze gehaaide petitiepias ,heeft inmiddels wel een mooi aantal Efteling toeristen bijeengeraapt. Entree + busreis = ca 60 € × 320 dagjesmensen, niet slecht gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog wat uitleg: er is nog een mijnheer met deze naam die in het Gooi woont en voor de EO werkt. Dat is hem dus NIET. Heeft ook heel andere interesses.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ey Barra, die fotofuck was toch niet over het randje? Zijn echte naam werd niet gebruikt en hij is ook niet echt herkenbaar op die manier. Ik vond het wel ethisch verantwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sorry, ik wil het een beetje netjes houden hier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ok moderator ik begrijp dus dat je meerdere participanten begint te deleten of censureren. Alle begrip en respect daarvoor, maar of ik begin zelf een log waarop gebraakt of anderzins kan worden, of dit blijkt voorlopig dan mijn laatste post dat ik hier onder die omstandigheden nog wil/kan plaatsen. Nogmaals alle respect voor je gevoerde moderatiebeleid en daarbij wil ik je toch nog weldegelijk bedanken voor hetgeen je van mij in het verleden wel hebt doorgelaten kerel. Het ga je verder voorspoedig met dat 'debunkers'-community van je. De ballen dus voor allemaal hier...

   Verwijderen
  2. LOL

   Alstie het al helemaal uithoudt tot morgen. Een beetje dwangneurotisch geobsedeerde en door hersenschimmen achtervolgde dwaas is meestal al weer terug voordat hij/zij zijn/haar afscheid aankondigt. Of zoiets.

   Verwijderen
  3. Het zoveelste afgezaagde tranentrekkende afschijt van jojo @papi , hij hield van bloemen.

   Verwijderen
  4. Bedankt fur die blumen.

   Verwijderen
 7. Het is nogal wat als hij zichzelf beschrijft als charismatisch. Misschien heeft een komkommer meer uitstraling? Charisma,aluhoedje en homofoob gaan niet samen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Da stimmt etwas nicht.Something is wrong.There's something amiss. Namelijk dat 320 petitie-warhoofden het eens zijn met elkaar. Onmogelijk.

   Verwijderen
 8. Hmmm... vandaar dat ik maar even niet linkte naar die gay orgie waar hij betrapt werd en liet ik dat kiekje waar hij duidelijk met wat andere Annunaki's babies offert aan Beelzebub ook maar achterwege ;-)

  Persoonlijk vind ik het nog steeds netjes als hij gewoon met naam en toenaam genoemd wordt. Mensen hebben er recht op om te weten door wie ze belasterd worden, wie precies haat tegen ze zaait. Het zou ook belachelijk en hypocriet zijn als hij daar ook maar een beetje bezwaar tegen maakt, want hij eist die transparantie ook op nogal hoge toon van anderen. Hij wordt toch alleen maar geholpen als je hem duidelijk maakt dat zoiets tweerichtingsverkeer is?

  Overigens vermoed ik een dieperliggend ellendeverhaal bij zijn oud-collegaatjes, als ik naar een van de reacties onder die petitie kijk. Ik ben er benieuwd naar wat hem nou dreef om zo'n rare afslag te maken in zijn verder volmaakt kleinburgerlijke carrière, want hij heeft daar zo te lezen niet alleen vrienden gemaakt. Waar zat het omslagpunt tussen normaal lid van de samenleving en gifzaaiend complotleipje? Wat radicaliseerde hem?

  Ik vind het een fascinerende man. Misschien een reden om dit maar op mijn eigen comateuze blog te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Mensen hebben er recht op om te weten door wie ze belasterd worden, wie precies haat tegen ze zaait. Het zou ook belachelijk en hypocriet zijn als hij daar ook maar een beetje bezwaar tegen maakt, want hij eist die transparantie ook op nogal hoge toon van anderen. "

   Maar dat de uitzoekers en publiceerders van dat onderzoek zelf wel onder pseudoniem schijven, dat is niet hypocriet, dacht je? Of moet ik geloven dat iemand echt Barracuda of Xaraaaaaaa heet of zo?

   Verwijderen
 9. Barra,
  Ik weet niet of je met G.S. de juiste persoon op de korrel hebt.

  Vrijland schrijft namelijk;
  In mijn laatste functie als internationaal sales manager heb ik mijn general manager gewaarschuwd voor het op ramkoers zijn van ons bedrijf. Dit leidde tot het niet verlengen van mijn contract. Vier maanden later ging het bedrijf failliet, na een recentelijk 86 jarige bestaan te hebben gevierd. Bron

  Uit dit verhaal trek ik de conclusie dat -als we het inderdaad over het bedrijf Widam hebben- failliet ging 4 maanden nádat Vrijlands -tijdelijke- contract niet werd verlengd.
  Uit de Linkedin gegevens van G.S. blijkt dat hij 7 jaar als sales director (dus general manager van de sales tak?) bij Widam heeft gewerkt -wat bovendien gezien de duur van het dienstverband een contract voor onbepaalde tijd aannemelijk maakt- en dat deze persoon tot het definitieve doek viel werkzaam is geweest voor dit bedrijf.

  Bovendien staan er bij die petitie opmerkelijke commentaren. Kom ik nog op terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die commentaren heb ik ook gezien, maar die hebben te maken met een stuk dat Martin Vrijland 11 december over deze kwestie had geschreven. Het is wel erg toevallig dat uitgerekend deze (echte) naam onder een petitie staat in een tijd dat maar weinigen van dat blog hadden gehoord of konden vermoeden wie er achter zat.

  Wapichou is terecht afgegaan om het moment dat 'Martin' zijn blog gestart is en zijn LinkedIn profiel heeft bijgewerkt. Als er al sprake is van ontslag, of gewoon een afvloeiing, zal hij nog enkele maanden overbrugging hebben gekregen. Verder hoeft het LinkedIn profiel niet helemaal naar waarheid te zijn ingevuld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben het helemaal met je eens dat er op Linkedin heel wat gepimpte CV's te vinden zijn die er net ff wat té rooskleurig uitzien. Kun je niet blind op varen. Maar om hier nu referenties te gaan raadplegen cq onderzoeken gaat me nu ook weer wat te ver. Ik bedoel, ik vind 'Vrijland' een stuitend walgelijk mannetje met krankzinnige ideeën in een zieke bovenkamer maar laten we hem ook niet groter maken dan hij is want in het dagelijks leven is het een onbeduidende loser die is afgegleden naar de zelfkant van de maatschappij.

   Wat ik bij de petitie dan opvallend vind is dat 'ondertekenaar' WIDAM becommentarieert dat S. een mislukkeling is. Me dunkt, een typisch gevalletje van natrapperij van een gefrustreerde ex-werknemer in casu tijdelijk 'internationaal sales manager' Vrijland versus 'sales director/general manager' G.S. die op zijn beurt zijn baan is kwijtgeraakt als gevolg van een faillissement en niet vanwege het niet verlengen van een contract.
   Bovendien is het curieus dat de 'G.S. op de petitie' zijn voornaam anders spelt dan de 'G.S. op Linkedin'. Dat vind ik een typisch Vrijland slordigheidje die er als gevolg van zijn niet aflatende ijver de boel te manipuleren en de verkeerde mensen te bashen continu in zijn schrijfsels sluipen.
   Daarnaast vraag ik me af waarom G.S. op een petitie -die is gestart door zijn alter ego Martin Vrijland- zou reageren met het risico dat mensen -zoals nu dus is gebeurd- een vrij makkelijke link kunnen leggen.

   Verder heb ik begrepen dat G.S. heeft gereageerd op swapichou/xaar en heeft ontkend Martin Vrijland te zijn noch te kennen. Dat is alleszins plausibel omdat G.S. 4 maanden voor het faillissement niet een tijdelijke kracht genaamd Martin Vrijland heeft ontslagen. Die bestaat immers helemaal niet en ik vind het normaal dat G.S. niet zo maar naam en rugnummer op straat gooit van diegene die hij dus wel daadwerkelijk ontslagen heeft.

   Enfin, een beetje spitten is best grappig ;-)

   Verwijderen
  2. My thoughts: Of anderen weten wie Martin is en hebben zijn naam erop gezet of hij heeft het zelf gedaan. Ik bedoel: deze Martin was eind 2012 nog maar amper bezig, dat ik mij niet kan voorstellen dat er dan al een hele zoektocht op internet naar hem wordt ondernomen, zeker niet voor een paar losse flodders onder een petitie.

   Verwijderen
  3. @Loena, die twijfel heb ik ook nog, voor dezelfde redenen. Alleen Xaar heeft voor zover ik weet direct contact met G.S. gehad, die ontkent stellig, maar wel een beetje dramatisch en chaotisch m.i. niet waardig, maar goed, het kan nog best een boze ontslagen werknemer zijn, maar dan zou je toch even te denken gaan dat als je G.S. was en alle 'vermoedens' ontkrachten. Toch? Toch even mailen naar Xaar met het bericht, hey wacht eens, ik weet, ik denk te weten wie M.V. wel is. Want die firma klopt, dat moet haast wel, als je er vanuit gaat dat M.V. niet simpelweg maar iets uit zijn duim zoog, en bijna alle scribenten stoppen een enorm gedeelte eigen ervaringen in hun schrijven. Nee, ik kan me ergens voorstellen dat we misschien de verkeerde persoon hebben, maar het bedrijf, de locatie, het tijdstip, er klopt teveel om dit mis te hebben. Maar goed zo niet dit persoon dan blijven er nog 59 ex-werknemers over. Hoeveel zouden in sales werken? Weinig, M.V. zijn manier van organiseren, communiceren etc. getuigd van iemand die minimaal (wat) management ervaring heeft. Dus ik neig enorm dat hij het inderdaad is. Maar ik durf het niet met zekerheid te stellen.

   Maar maak je eigen mening en zoek mee, ik zelf heb e.e.a. gevonden waarvan ik denk, hmmmz dit is weer apart. Maar wel gevonden artikelen op over de stagnatie in de bouw met een zelfde schrijfwijze en toon, een associatie met een rugbyclub en nog wat ander spul.


   Maar ik hoor nog van Xaar later vandaag. Overigens worden er op ons simplistisch amateuristische blogje nog wat getheoretiseerd ik nodig dan ook een ieder uit om mee te twijfelen. Want er is nogal wat voor te zeggen voor dit vermoeden denk ik. Maar ook tegen, dat lijkt me waarheidsvinding.

   Verwijderen
  4. swapi, ben nog niet echt veel verder opgeschoten en zal me inlezen op jouw blog. Morgen verse google indexeringen, nieuwe kansen.

   Verwijderen
 11. Haha, kostelijk (maar wel off topic)... Micha helemaal over de zeik omdat Bram Bakker geen zin heeft in Micha's schreeuw om aandacht met een mafkezenvraag over politieke psychiatrie (10m30s). Zet Kat zich compleet voor lul en schrijft vervolgens doodleuk dat hij Bakker "exposed" heeft.

  Vanzelfsprekend gaat de grote kenner van de menselijke psyche Willemuyn daar nog even overheen met zijn *kuch* professionele taxatie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bram is hierin klasse. Hij geeft onze Micha groupie een zinnig antwoord en neemt haar serieus. Dat hij niet op Micha in wil gaan is een goede keus. Trouwens in het filmpje vond ik Micha er vadsig uitzien. De donaties aan onze 'politieke rebel'gaan kennelijk goed.

   Nou ja Micha exposed toch iedereen die het niet met hem eens is?

   Verwijderen
  2. Bij de McDonalds en Burger King filialen in de directe omgeving van Schiedam scharrelt sinds kort een continu schichtig om zich heen loerend kaal mannetje rond die de koude French Fries en voor driekwart afgekloven Big Macs en Double Whoppers uit de afvalbakken met lauwe en slappe restjes Milkshake staat weg te spoelen.

   En daar word je me toch binnen no time een partij vies vet van...

   Verwijderen
  3. Is die vrouw van "We are change Rotterdam", die pas Bram Bakker en eerder ook Micha Kat bij hem thuis interviewde, niet tevens de Myra van dat internetradiostation? Net zo'n stem, net zo'n Rijnmond-accent dat soms Haags lijkt en soms Rotterdams, terwijl die toch normaal aanzienlijk van elkaar verschillen.

   Of toeval en toch iemand anders? Ze is ook vaak bij demonstraties geweest en op filmpjes te zien, meestal vaag van achter of opzij.

   Verwijderen
 12. Die Willemuyn blijft wel lang stil. Er zou toch niks met hem zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, wat een tijdje bezinning toch allemaal wel niet kan opleveren. In het geval van Zeevat kunnen we daar kort over zijn.

   Niets.

   Verwijderen
 13. Hier weer eentje, bij Boublog. Het zit achter de pc en tikt maar een end weg.

  'De hele familie Steringa liegt. Jasper heeft er niets mee te maken en dat weet zijn hele gezin. Jasper is gewoon gekozen en dat laat hij duidelijk merken tijdens zijn bekentenis in de rechtszaal. Hoe en wat, No idea!!'\

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het enige blog waar die malloten elkaar nog overeind proberen te houden. Paar juiste conclusies hier:

   Zaak Vaatstra – Wim Dankbaar is klaar:

   Enige empathie kan ik voor Wim nog wel voelen. Het moet een hele bittere pil zijn om te erkennen dat alles voor niets is geweest. Dat hij geen wezenlijke bijdrage heeft kunnen leveren aan de zaak ondanks alle tijd en moeite. Enkele jaren van je leven aan iets geven en dat het dan tenslotte volkomen mislukt is, dat gun je niemand.

   Was dit het dan? Ja dit was het. Ik vermoed dat dit zo’n beetje het laatste is wat we van Wim gehoord hebben. Na de uitspraak op 19 april gaat het vermoedelijk nog eventjes door, maar spoedig daarna zal het stil worden. En eigenlijk kijk ik uit naar die stilte want het is pijnlijk om mislukkingen aan te moeten zien. Ik zie liever prestaties van mensen dan mensen die volkomen hebben gefaald.

   http://mevrverschurenmaes.wordpress.com/2013/04/07/wim-dankbaar-is-klaar/

   Verwijderen
 14. Beste Barracuda,
  Graag wil ik jullie eens uitnodigen bij Talk2Myra om jullie visie en opvattingen over de alternatieve media en main stream media te horen. Het mag ook anoniem hoor.
  Hoop op een positief antwoord,
  Hartelijke groet,
  Myra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is dat niet een mooie taak voor Jeroen? Dat is een wandelende (complotter) encyclopedie.

   Verwijderen
  2. Overigens begrijp ik niet dat je zelf geen streep trekt bij dit homofobe onderwerp.

   Verwijderen
  3. Oei, ik vind het onderscheid tussen "alternatieve" en "mainstream" media meteen al een misleidend frame waar ik niks mee kan. Ik wil dingen graag benoemen zoals ze zijn en kom uit op andere termen. Het gesprek zou al snel awkward worden.

   Krijgt een geïnterviewde dan een verzameling van gesloten vragen en frames te verwerken? Zoek je een opinie of het debat? Worden de gespreksonderwerpen dan ook een beetje afgebakend? Want om het nou over de Annunaki of de zaak Demmink te gaan hebben lijkt me niets. Mij lijkt een onderwerp als radicaliseringsprocessen in de complottermedia wel interessant. Dat we het oorzakelijk verband tussen de uitspraken van Micha Kat en de daden van Richard de Wit gaan verkennen. Is dat wat?

   Verwijderen
  4. Jeroen, die radicalisering is inderdaad een interessant onderwerp. Er is volgens mij ook nooit een gedegen onderzoek naar gedaan. Ja, er bestaan complotten, er bestaan machtsblokken, landen die elkaar achter de schermen bespioneren. Dat is feitelijk. Maar vaak zie je bij complotters dat ze gaan radicaliseren, en alles als een complot zien. Zo ging het ook in 1940: Door de crisis kregen alle minderheden de schuld. De minderheden (ook de homo's, zigeuners, invaliden) waren bezig het land te ondermijnen. Die radicalisering leidde tot oorlog.

   Verwijderen
  5. Waarom niet? Ik vind het best een goed idee. Helaas vrees ik dat complotters niet in gesprek willen gaan met criticasters.


   Overigens, Joris als je meeleest, ik moet nog betaald krijgen voor mijn laatste acties.

   Verwijderen
 15. In een uitzending van Argusoog werd Martin (wellicht per ongeluk?) bij zijn echt naam genoemd. Die naam was: Martin de Wilde. Ik wens je succes met het speuren, die homofobie van Martin ben ik echt spuugzat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yap - http://data.argusoog.org/radio/2013/ArgusoogRadio-20130404-HetVaatstraDebat7.mp3 5.25 'Martin de Wilde'


   Ik lig echt in een deuk hier, zitten we of helemaal fout of die Martin is ons nog steeds te snel af.

   Verwijderen
  2. Eigenlijk vind ik het nog steeds waarschijnlijk dat we de juiste hebben. Ik keek nog wat verder en hij probeerde al eerder iets met forumdiscussies op zijn eigen vakterrein, over bestektekeningen oid. Hij heeft heel specifieke taalfouten en zinsconstructies die ik daar ook terugzag. Dat lijkt me nou eens leuk om een javascriptje voor te schrijven.

   Verwijderen
  3. @Jeroen,


   Ja ook gelezen, ook gezien. Maar dan ben je toch enorm van het padje dat je zelfs voor je collega-complotters een mistgordijn opgooit? Myra kent hem namelijk ook niet van gezicht. Wie eigenlijk wel? Hij heeft wel een rookgordijn op gegooid van hier tot Tokyo. Dat is zeker, hij wil dus kennelijk dolgraag anoniem zijn.

   Verwijderen
  4. Mwah dan geef je hem teveel credits. Hij heeft nota bene onlangs een publiek toegankelijk Anass discussie zondagmiddag georganiseerd, waarbij hij zelf in de levende lijve aanwezig was. Dus blijkbaar is anonimiteit niet zijn doel. Iemand die daar aanwezig was kan hem zo identificeren.

   Verwijderen
  5. "Hij heeft heel specifieke taalfouten en zinsconstructies die ik daar ook terugzag."

   Zo begon Maurice de Hond indertijd ook zijn onderzoek in de Deventer moordzaak en je weet hoe dat afgelopen is. "Ook wil ik u zeggen" o.i.d.

   Verwijderen
  6. "Dat is zeker, hij wil dus kennelijk dolgraag anoniem zijn."

   Nou. En Swappie Sjoe helemaal niet, dat is duidelijk. Hippo Crit, de bekende rhinosaurus familie.

   Verwijderen
  7. Waarom bestaat er zoiets als "Meld Misdaad Anoniem" denk je, Ruud?

   En dat ik hier onder een nickname reageer is precies om de reden wat Jeroen nu overkomt

   Dat heeft niets met hypocrisie te maken noch angst. Als ik hier 'Martin Vrijland' figuren -die zich wederrechtelijk ophouden op mijn terrein- van mijn erf aftrap heb ik nog grote kans dat ik een huillie huillie aangifte over mishandeling aan mijn broek krijg.

   Prevention is better than cure.

   Verwijderen
  8. "Waarom bestaat er zoiets als "Meld Misdaad Anoniem" denk je, Ruud?"

   Terechte angst voor repressailles. Begrijp ik wel. Ik zei ook al dat ik het niet erg vind dat velen anoniem bloggen en reageren. Ik vind het alleen wel hypocriet om in die hoedanigheid naspeuringen te gaan doen naar de identiteit van anderen.

   Verwijderen
  9. Ik zie het hypocriete niet als er geen misverstand kan bestaan over wat de ware intenties zijn van figuren zoals een 'Martin Vrijland'.
   Oproepen tot "het brengen van een bezoekje aan" dienen te vuur en te zwaard bestreden te worden. En ja, daar kunnen we 'an sich' ook weer v.w.b. een hele hoop ethische en morele aspecten van mening over verschillen.

   En als je het niet met me eens bent zal ik je eens een bezoekje komen brengen.

   (Dat laatste was een kwinkslag. Maar dat begrijp jij ook wel. Hoop ik.) ;-)

   Verwijderen
 16. Hebben jullie dit al gelezen? http://disputax.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben echt diep onder de indruk. Dit overtreft de geocaching troll echt compleet HE TROLLED HARD!!!!1111ONE......

   Verwijderen
  2. Hahahahaha

   Of is dit soms een complot in een complot?

   * schichtig over de schouder achter zich kijkt *

   Verwijderen
  3. Bij de weg, xara met een heleboel a'tjes,

   Hebbie nog een telefoontje gewaagd aan G.S.? Om te verifiëren of zijn stem matched met Vrijland op de Freakstra files op argusoog en/of die 'ik praat graag tegen mezelf' filmpjes van die mafketel?

   Verwijderen
  4. Nog niet Loena Tik. Ga ik misschien nog wel doen.

   Ergens vind ik het ook wel een beetje zielig voor Vrijland.. Maar ja, ook een gevalletje van eigen schuld, dikke bult.

   Verwijderen
  5. Echt ook genieten van zijn wijsheden onder een bij elkaar geleuterd verhaal dat hij kritiekloos doorplaatste:

   Het ontwaken begint vaak met het openen van één oog…
   Ik beschouw dit als een stap in de goede richting. Pas als mensen het grote plaatje gaan zien (ja inderdaad Illuminati, Rothschilds, NWO) dan gaan ze het echt begrijpen.


   Right.

   Verwijderen
 17. "die is gestart door zijn alter ego Martin Vrijland"

  Heteroniem. Alter-ego betekent iets anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeroen, we komen wel uit, stuur even een email naar TalkRadioMyra@gmail.com aangezien ik net lees dat jij onbereikbaar bent, dan maken we een afspraak.
  Hartelijke groet,
  Talk2Myra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "hartelijke groet"? Je zit me net op bizarre wijze verdacht te maken op Vrijlands blog met een verhaal waar ik verder niets mee te maken heb!

   Verwijderen
 19. Nee hoor Jeroen/Dorothy Parker, gewoon stil zitten als je geschoren wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. als een spastofreen gaat proberen me te scheren schop ik die toch echt de kapperszaak door voor hij de kans heeft mijn halsslagader te raken. Jammer joh.

   Maar dit is niet "scheren", blogger. Er zit een wezenlijk verschil tussen "scheren" en een onschuldige bedreigen en belasteren, iemand proberen in zijn broodwinning te pakken en op zijn kind. Dat moet je niet vergoeilijken met een term als "scheren". Dat begrip is weer gereserveerd voor normale mensen en heeft te maken met argumenten.

   Verwijderen
 20. Ik kan je vertellen dat ik me laatst heb laten scheren door de kapper. Dorothy houdt n.l. van punk en was oh, zo blij dat de punk weer in de mode kwam. Mijn hairdo wordt door de cassiere van de buurtsuper in de gaten gehouden, omdat ze het zo leuk vind. En nee ik ben niet Jeroen. Zoals als eerder opgemerkt dat zou fysiek onmogelijk zijn.


  Door wie zou ik dan 'geschoren'moeten worden vraag ik mij af? Ik vind het idee dat ik een man zou zijn eigenlijk wel beledigend.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Als er ook maar een begin van een gerucht is dat er ergens een 'demonstratie' wordt gehouden is razende 'reporter' myra al voor haar freakshow onderweg.
  Kansloos en heul heul onaangenaam mens. Brrr

  BeantwoordenVerwijderen