zaterdag 18 mei 2013

The Illuminati: The JFK Assassination Conspiracy

40 opmerkingen:

 1. Deze complotdenker mag ook wel eens hard aangepakt worden! http://www.dichtbij.nl/maastricht/regio/artikel/2810274/hoes-deel-runners-ingehuurd-door-coffeeshops.aspx

  Helemaal de weg kwijt die kerel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Dikkertje Dap TeeVee
   Denk jij echt dat de kritische massa dergelijke berichtgeving serieus neemt¿

   Verwijderen
 2. BREKEND!

  $cientology voorganger Linehan gearresteerd wegens seksueel misbruik van 471 Thetans (Ancient Aliens)!!!111!!ONE

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het geheugen van de korte termijn zal ook een rol spelen, aangezien Tievieman een week geleden nog, een heule echte messentrekker achter zich aan had.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "Het geheugen van de korte termijn zal ook een rol spelen, aangezien Tievieman een week geleden nog, een heule echte messentrekker achter zich aan had."

  Nadat WIJ met die alhier wedergekeerde Schiedamse relnicht klaar zullen zijn geen, gaan wij uiteindelijk ook onze nog niet ingelaste belofte met jou zwakzinnigheid komen vervullen. Kan je tenminste dat 'debunkers' hoofdje van je eindelijk uit het zand trekken om hem direct daarna weer eens HIER in te 'moeten' proppen!? Eng he? De realiteit hahaha... WTFG!!! Hopeloos geval ben ook jij weldegeLIJK varkensvoer. Want vlees noch vis dus. Wist je dat trouwens al? 'Vrees' het ergste voor je...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heerlijk, die machteloosheid ;-)

   Kan je niet beter een baantje gaan zoeken? Die dreigementen met automutilatie komen verder toch niet aan.

   Verwijderen
  2. Nadat WIJ met die alhier wedergekeerde Schiedamse relnicht klaar zullen zijn geen

   Serieus. daar zijn JULLIE toch echt veel te dom, labiel, naïef en incompetent voor. Potsierlijke loser.

   Verwijderen
  3. Je moet je goed realiseren dat er tien standen zijn en dat het bij Martijn nog maar tot standje twee ging. Spielerei. Echt destructief was het nog niet eens.

   Verwijderen
 5. @papi moet volgende week weer gaan werken vandaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "Echt destructief was het nog niet eens."

  Sinds ik vergelijkbare zaken als dossier over jouw ongekende ranzigheid mag beheren, kan je echt weer beter met het afzuigen van je vriendje geen verder gaan. Nogmaals in mijn wereld wordt er nooit welke vooraankondiging dan ook van een nog te betalen rekening afgegeven. Dus als je nog heel eventjes met je kruiperige sollicitatie pogingen wenst verder gaan zal het lachen je zo direct echt wel vergaan! Jij gore infaam/abjecte kinderfluisteraar...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Loze dreigementen van een loser, papi. Maar het is in principe wel een misdrijf om iemand zomaar van pedofilie te beschuldigen. Ik nodig je van harte uit om je lachwekkende leugens te onderbouwen. Mag je meteen aan me uitleggen waarom al mijn mannelijke vriendjes vijftig jaar of ouder waren en al mijn vriendinnen minimaal vier jaar ouder dan ik. Debiel.

   Het is echt belangrijk dat je goed begrijpt hoe weinig je voorstelt en dat zeg ik uit pure zorgzaamheid. Je hebt een grote smerige kankerbek waar veel vuiligheid en haat uitkomt, maar verder kan je eigenlijk niets. Sociale media snap je onvoldoende om echt iets te kunnen ontketenen, een werkelijke strategie zal je nooit kunnen ontwikkelen omdat je daar te weinig voeling met de realiteit voor hebt en niet in staat bent buiten je eigen haattunneltje te kijken, sociale vaardigheden heb je al helemaal niet waardoor ieder "initiatief" per definitie gefragmenteerd zal zijn en met je blinde haat tegen Joden en homo's bereik je precies het tegenovergestelde wat je beoogt. Je bent geen partij, hardleers figuur. Over je bedreigingen met geweld maak ik me al helemaal geen zorgen, want als puntje bij paaltje komt ben ik toch echt een hoger geweldsspectrum dan jij gewend.

   Ik zou zeggen: "make my day".

   Verwijderen
  2. Nog even een leuke anekdote over die randmongool uit de buurt die mij op Martin Vrijland's site met geweld bedreigde. Ik had al een beetje een idee wie daarachter zat en dat is iemand die niet echt lekker ligt in de buurt. Het is iemand die bijvoorbeeld bij zijn overburen (mijn toenmalige buren) dreigde een stoel door de ruiten te gooien. In de buurt werd het hele gedoe met Martijn Alberda veel actiever gevolgd dan ik dacht en de afgelopen weken stonden er verschillende mensen met een tamelijk lang strafblad bij me aan de deur met het aanbod het gekkie in kwestie hard de muil in te beuken. Dat dit nog niet gebeurde heeft hij in principe aan mij te danken, want ik ben van mening dat de FIOD, politie en de sociale dienst dat veel beter kunnen (in de overdrachtelijke zin van het woord, maar een beetje verzet bij arrestatie is altijd +1).

   Verwijderen
 7. Die volkomen zieke figuren van Olympic Zion leggen het amputeren van Angelina Jolie uit als propaganda voor dehumaniseren. Hoe kom je er gvd op:

  http://olympiczion.nl/index.php/de-propaganda-van-het-preventief-amputeren-van-borsten/#more-9757

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Mag je meteen aan me uitleggen waarom al mijn mannelijke vriendjes vijftig jaar of ouder waren en al mijn vriendinnen minimaal vier jaar ouder dan ik."

  Bingo! Jij onder mijn hakschoen krakende relnicht! Uiteraard ben ik met deze wetenschap in het achterhoofd alzo over jouw perfide inborst aan mijn info. over jouw ranzige tot aan de huidige dag bestaande activiteiten kunnen geraken. Naar de fecaliën meurende stront-kakkerlak. Wat een ieder die in deze materie thuis is zeker behoort te weten is dat kapot geneukte (LETTERLIJK) kinderen bijna altijd tijdens hun volwassenheid zelf onder het pedofielen gespuis aangetroffen worden. Met die wetenschap in mijn achterhoofd kwam ik bij mijn onderzoek inderdaad binnen je naaste omgeving al heel snel over de benodigde informatie te beschikken om jou kakkerlakkende soort tot stinkende moes mee te zullen verpletteren. Lach jij nog maar heel eventjes in je gore knuistjes smerige bruine rat, mijn verhelderende wetenschap over je ongekende brutaliteit wacht echt wel met geduld op het juiste moment waarop ik al jouw smerigheden het effectiefst zijn werk zal gaan laten doen. Dus kom maar op matses bakker, mijn handen jeuken al van het plezier dat ik daarover bij voorbaat aan beleven ben...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kom je dan weer met linkjes aanzetten waar alleen maar plaatjes en stompzinnige joetjoepjes achterzitten? Kom maar door met die bronnen joh. Je bent een totale niemand, die niet anders kan dan machteloos dreigen achter een lafhartig anoniem accountje.

   Die machteloosheid probeer je te compenseren met grootspraak, dreigementen die je niet waar kan maken en onbeholpen pogingen zoveel mogelijk mensen "pijn" te doen met je uitspraken. Maar wij weten allebei dat jij veel te onbetekenend bent om meer te doen dan dat. Dat je eigenijk gewoon een loser bent die alleen maar niet naakt aan de ketting in een inrichting ligt omdat wij als samenleving een misplaatst concept van verdraagzaamheid hebben.

   Dat je nu zelfs niet eens meer kan dan terugspiegelen wat complottertjes tot dusverre overkwam.

   Trust me. there's a world of pain beyond that.

   Verwijderen
  2. Waarom zou ik me zorgen moeten maken om dreigementen met "informatie" waarvan nu al duidelijk is dat je die gewoon fantaseert?

   Ik schijt publiekelijk op jouw hoof papi, en er is niks wat je daartegen kan doen. Of denk je dat ik me een seconde zorgen maak om jouw betrekkingswanen? Wanneer is het juiste moment om je informatie te delen, kwa timing? Want nu ligt er dus een grote dampende hoop stront op je hoofd.

   Verwijderen
 9. Kakkerlakkende soort tot stinkende moes mee te zullen verpletteren.

  Dat zijn stevige woorden. Dus als meelezer ben ik ook een kakkerlak?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dossier over jouw ongekende ranzigheid mag beheren, kan je echt weer beter met het afzuigen van je vriendje geen verder gaan.

  LOL

  Common to either sex (besides opifex and artifex) are obviously all forms of masturbation with the hand, mouth, breast, armpit, etc: active sodomy: most forms of sadism and masochism; nearly all forms of coprophilia: and so on. (These latter forms are so symbolic that sense of sex is a minor matter.)

  A man can afford to a man two pleasures which a woman cannot give him: namely

  (1) passive sodomy. (pleasure of the pathic)
  (2) irrumation. (pleasure of the fellator):

  The latter is a small matter, and we are justified in concluding that as far as gross gratifications go, the advantage, substantial though slight, rests with the woman. The supreme pleasures are common to both, except cunnilingism (especially during the monthly courses) on the one side, and passive sodomy on the other. Both are pleasures of a somewhat masochistic order, and if we had definitely to choose, it would be hard. Glory to the Creator whose bounty has not forced us to this alternative; aye!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bespeur zelfs jaloersheid bij @papianne. Ben niet eens homo, wel 50+. Zal hij wel weer aanslaan op de dubbele O. Brood, broden, Hirohito, kom er maar weer in papianneke de wereldvreemde bosjapanner.

   Verwijderen
  2. Eigenlijk is het papi's karma om te stikken in de gagreflex van een keiharde besneden lul.

   Verwijderen
  3. Komt inderdaad iedere keer op sex neer, de rest is camouflage van de koude grond.

   Verwijderen
 11. Nogmaals in mijn wereld wordt er nooit welke vooraankondiging dan ook van een nog te betalen rekening afgegeven

  Driewerf LOL. Je doet niet anders dan vooraankondigen @papi leipo. Maar als het -al dan niet spreekwoordelijk- op vereffenen aankomt ben je in geen velden of wegen te bekennen. Je bent niet alleen IRL een onbeduidende loser, je hebt je in je eigen virtuele psycho fantasie wereldje inmiddels ook onsterfelijk belachelijk gemaakt. Heb je dat nu écht niet in de gaten?

  Kap er gewoon mee de weerzinwekkende haat in je verknipte bovenkamer op allerlei blogs uit te kotsen. Het lucht misschien wel even op maar lost niets op. Je kan -als je aandrang voelt- beter een paar uurtjes gaan fietsen om je hoofd schoon te laten waaien. Neem een fototoestel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben geen 50+. Ik ken geen papie. Ken Jeroen niet. Heb geen HBO gedaan.

  En zo ist maar net.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "Heb je dat nu écht niet in de gaten?"

  Zo dom als jij heb ik ze hier bij moderator zelden nog gezien hahaha. Blijkbaar heb jij nog niet in de gaten dat dit dus geen enkele aanzet tot welke fysieke treffen of op het leven gerichte aanval kan zijn. Getikte lamlul! Als ik mij dus online allover heb teruggetrokken betekent dat pas echt dat mijn oproep tot de harde heelmeesters mobilisatie daar is. Dan en dan pas mogen al die likkende filosemietjes zoals jij dat hier altijd al onderdanig afgericht gewend en verplicht bent te laten zien, met hun kruipende jodenpooiers van de gegronde angst weer onder hun stenen terug gaan kruipen waar ze altijd al thuis hebben gehoord. Sterker nog, van de lafhartigheid stoken ze eerst altijd de nietjodenwereld tegen elkaar op, en gaan dan aan alle zijden van het schaakbord teruggetrokken van onder hun stenen zoals alleen het jodengespuis dat kan hun zakken oeverloos lopen vullen! Dus nee getikte loens ik kap pas als de mensheid van al haar verkankerende tieten besneden is. En die gekosjerde relnichten zullen daarbij wereldwijd niet alleen chemisch tegen hun pedofiele fratsen gecastreerd behoren te zijn, jij als getikte maan zal hun afgehakte instrumentarium eveneens an-publiek tot op de laatste testikel dan wel kwaadaardige gezwel moeten doorslikken! En dat natuurlijk allemaal als straf voor je o.a. alhier bij moderator misdreven filosemitische mensverraad. Wil je nog een paar snapshots bekijken die tijdens het zeker nog te houden wereldwijde joden tribunaal als bewijs tegen je volksverraad ingebracht gaan worden? Jij bent namelijk het equivalent van de kaalgeschoren moffenhoeren na '45. DEUHHH...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt het dus echt niet in de gaten....

   Als ik mij dus online allover heb teruggetrokken betekent dat pas echt dat mijn oproep tot de harde heelmeesters mobilisatie daar is.

   Oei, je legde nog niet eens de basis voor je blufverhaaltje? Zojuist wekte je nog een andere suggestie: dat verhaal over mij had je toch al helemaal rond? Je maakt het nu al niet waar. Dus trek je maar vlug terug, loser, want dat half gealfabetiseerde gereutel helpt verder toch niets. Misschien dat je op die manier dan wat kan aanrichten, want dit gaat natuurlijk ook nergens over.

   We weten nu wel dat je machteloos bent.

   Verwijderen
  2. En voortaan netjes slikken, papi, anders moet je het van de grond likken.

   Verwijderen
 14. Nogmaals lamstraal als je mij elektronisch nergens meer wat ziet doorschemeren (dus vooraankondigen deuhhh?) kan jij er gerust van op aan dat er over je lot tot aan zelfs dat Pissraël van je negatief geoordeeld zal zijn. En ja alle stenen waar jou onmenselijke satansgebroed zich nog denkt terug te kunnen trekken zullen bij die wereldwijde operatie absoluut gelicht gaan worden. En nogmaals alleen voor jullie meeheulende filosemietjes gedrocht zal er nog de mogelijkheid tot een genadeschot over zijn. Jouw joden soort echter zal en moet altijd met de bewuste wetenschap blijven doorploeteren totdat jullie je onbetaalbaar geachte schuld aan de gehele mensheid zal hebben terugbetaald. En voor jou als besneden voddenboer die daarbij zijn geval als genoegdoening in een dijk maar denkt te kunnen stoppen heb ik nog veel inventievere bezigheden in petto. Dus bid maar alvast dat ik niet over jouw gevangenen contingent de leiding zal krijgen, want dan zijn de rapen voor die door jou hier zelfstandig bij elkaar gesolliciteerde wraakneming heus nog niet gaar. OK?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vandaag verder geen reactie meer te verwachten want ik heb nog een paar usb-pennetjes met de meest ranzige kinderporno waarin kak aan zijn schoen met de tong op zijn schoenen zeer smerig ligt/staat te vozen naar België te vervoeren. Tjonge die dutroux van hun is maar een koorknaapje vergeleken met dat wat deze relnicht uit Schiedam tot aan de dag van vandaag blijkt te produceren! Dat kan ik aan mijn vele trouwe fans alvast hier wel verklappen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik trek me nergens uit terug papi. Maar beschuldig je me nu van kinderporno? Laat zien, die usb-stickjes....

   Verwijderen
 16. Hij beschuldigt je nergens van Jeroen. Het is tussen de regels doorlezen. Hij hoopt dat je blijft happen.

  Je komt uit Schiedam. De link naar de Schiedammer parkmoord is gelegd. Niet met jou als hoofdrol. Maar met jou als happende reageerder. Omdat je niet geloofd wat die schrijft.

  Elke reageerder hier. Wordt beticht van iets. Valt je dat niet op?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Houd toch op joh.. hij verwijst al tijden naar mij als "kak aan je schoen". "Jeroen poep aan je schoen", jeweettog. Dat is niet tussen de regels door hoor, maar hoe hij naar mij verwijst.

   Verwijderen
  2. Betekenissen ontstaan uit hun context. Naar wie hij verwijst blijkt vooral uit de rest van de gevoerde discussie en zijn eerdere dreigementen. Wat dat betreft slaan zulk soort woordpelletjes verder nergens op.

   Verwijderen
 17. Breaking http://www.telegraaf.nl/binnenland/21577935/__TWEE_LICHAMEN_ONTDEKT__.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Intussen schreef smeerlap Kat een "artikel" waarin hij de moeder verdacht maakt. Nu maar hopen dat het haar niet onder ogen komt.

   Verwijderen
  2. En de vermissing van de rode broek en de schoenen, waar al die gekken zich weer druk over maakten, valt nu ook op zijn plaats. Lijkt erop dat hij heeft gezwommen.

   Verwijderen
  3. Jeroen. Ten eerste ben ik geen joh voor jou. Ten tweede ben ik het met je eens.

   Verder nog iets? Want ik houd niet van gedraai. Is dat duidelijk?

   Verwijderen
 18. als je mij elektronisch nergens meer wat ziet doorschemeren

  Dan maar eens een 'nogmaals' van deze zijde. Als je stopt met je zielige stroom aan pathetische 'vooraankondigingen', pas dán moeten we ons echt zorgen beginnen te maken?
  Welnu, als dát niet de meest ultieme 'vooraankondiging' is!?

  Wat mij betreft kun je niet snel genoeg 'stoppen' met je 'vooraankondigingen'.

  LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 19. jeroen is een trol beter negeren en bannen en blokken. staat op meerdere websites. donkere ziel. die niet lager kan dan ie nu is. medelijden met zulke. mensen. of zijn het geen mensen meer? mis zijn het wel gestuurde alens wie weet.

  BeantwoordenVerwijderen