woensdag 1 mei 2013

Bosman

Aan de Noorderstraat 70 in Oostworld (Scheemda) klonk tot voor kort geleden iedere dag vioolspel. De capriccio's klonken dan tot ver in de straat, totdat E majeur overging in boos gekras. Dat was het moment waarop mevrouw Bosman haar duizendingendoekje in het sop gooide en riep Jooooohaaaan!!!! Johan sloop dan snel naar boven, ging achter de computer zitten, logde in bij Klokkenluideronline en tikte: 'ONZE VOLKSVERTEGENWOORDIGERS KRUIPEN STIEKEM EN OP KOSTEN VAN DE NEDERLANDSE BELASTINGBETALER CRIMINELE BANKIERS IN DE KONT!'

Wat Bosman. zelfverklaard Paganini, precies bij KLOL had te zoeken, heeft Barracuda nooit begrepen. Bosman heeft niks met al die David Icke-zweefkezen en schuimbekkende Alex Jones-adepten en liet dat zo nu en dan met veel misbaar blijken, maar natuurlijk zit er ook bij Johan een steekje los. En niet zo'n klein beetje ook. Hij denkt dat zijn zus zijn vader de dood heeft ingedreven (de ene keer is de man onder de trein gesprongen, de andere keer als vlieger op Teuge verongelukt).

Zijn beschuldigingen vormden de aanleiding tot een decennia lange familievete die, voor zover Barracuda heeft begrepen, volledig uit de hand is gelopen. De zus deed aangifte en het OM probeerde Bosman (zijn eigen woorden) via een psychiatrische afdeling van Linis Lentis Winschoten weg te werken. 'Men wilde mij bloed aftappen en drogeren. Toen dit niet lukte ben ik jarenlang op de smerigste misdaden getrakteerd door het Openbaar Ministerie van Groningen. Want een getuige…die moet je stiekem kapot maken!'

En nog altijd werkt die zus als een rode lap op de toch al behoorlijk labiele gemoedstoestand van Bosman. Ooit kreeg Bosman de kans om de affaire bij Klokkenluideronline onder de noemer Dodelijke Kanker Bij Justitie uit de doeken te doen. Dat volslagen onsamenhangende verhaal is nu nergens meer te vinden, maar Bosman liet geen gelegenheid onbenut om zijn zus zwart te maken. Het bleef nog staan ook.

Het had alleen een averechts effect: al die woede-uitbarstingen tonen alleen maar aan dat Bosman lijdt aan krankzinnigheid en achtervolgingswanen: hij denkt dat zijn telefoon wordt getapt, wordt achtervolgd op de A7, er met een groot gat naast zijn woning wordt gegraven met de bijbehorende berg zand, er opzettelijk oude verkeersborden naast zijn huis zijn neergelegd en een medewerker van de rechtbank Groningen een jaar lang in het donker door vier honden de gaten in de heg liet zeiken. Ook schijnt Bosman al diverse malen te zijn veroordeeld wegens smaad, reden waarom hij en zijn vrouw Nederland binnenkort willen verlaten.

Dat is te hopen ook, in elk geval voor die arme zus van hem. Barracuda heeft even gegoogled en constateert dat deze mevrouw, in tegenstelling tot haar mesjokke broer, met beide benen op de grond staat.

Blijkbaar, details ontbreken nog, heeft die zus nu eindelijk actie ondernomen. Na een lange radiostilte meldde Bosman deze week dat hij met enorm machtsvertoon van de politie Winschoten een maand in de P.I. De Marwei in Leeuwarden heeft doorgebracht en nu definitief bij Klokkenluideronline afhaakt: 'Als ik nog eens mijn mond open doe moet ik twee maanden de cel in en ben dan zeker mijn kleine maar goede bedrijf kwijt omdat ik niet langer aan mijn werkopdrachten kan voldoen.'

141 opmerkingen:

 1. Geef die geschiften een eiland. Dan kunnen ze elkaar allemaal gek maken, zonder dat ze verder schade kunnen aanrichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Johan B. meldde:
  "Zoals sommigen van de mensen hier wel weten heb ik in 2006 strafbare feiten begaan"

  Huh? Eindelijk toch zelfinzicht!?

  "... door de gemeente Groningen ontdekt."

  Helaas, toch niet, te simpel gedacht en gelezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klokkenluidersonline dat is toch die site van Mischa Kat waar hij Demmink belastert. Ik denk dat een eiland voor dat soort mensen toch net even iets te goed is. Des te langer hoe meer begin ik er minder van te geloven. Ik geloof best wel dat er een topambtenaar kan zijn die hoerenjongens laat komen, maar wat er bij wordt verzonnen maakt het allemaal erg ongeloofwaardig. Ik kan met de beste wil van de wereld mij geen voorstelling maken dat de koninklijke familie er mee te maken heeft. Er is in het land nog steeds een grote hoeveelheid adel, en die heeft geen andere taak dan kruipen en likken en dat is en blijft altijd goedkoper dan €100,- betalen voor een klein broodpootje. Nee, klokkenluidersonline is totaal ongeloofwaardig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil niet veel zeggen. Maar die Johan Bosman. Voert een personnlijke strijd tegen de staat. Omdat zijn onrechtvaardigheids gevoel is aangetast. En een strijd tegen de staat is niet te winnen. Als jullie denken dat je hiermee een mens gestoord moet noemen. Dan is mijn mening. Dat je de staat de macht geeft die het gaarne wil. De staat erkent nooit schuld. En daar hoef ik geen geleerde voor te zijn. Wat jullie nu aantonen is dat een man. Pas een man is. Als die kapot is. Kapot gemaakt door de staat.

  Dit is zwak. Echt zwak. Want die Johan Bosman verteld niets dan zijn eigen mening. En is het vaak niet met Kat eens.

  Een familie drama noem ik het. Zoals vele families leven met leugens. En het web zien als uitlaatklep. En dat is eerder menselijk. Dan als absurd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ' Voert een personnlijke strijd tegen de staat. Omdat zijn onrechtvaardigheids gevoel is aangetast'

   Je hebt er niet veel van begrepen. De problemen zijn begonnen met onzinnige beschuldigingen aan het adres van zijn zus. Die strijd heeft hij aan zijn eigen krankzinnigheid te danken.

   Verwijderen
 5. Hoezo onzinnig? Ik weet van niets? Maar jij dus wel? Dus je kent zijn zus? Je kent Johan Bosman?

  Hoe ik het zie is simpel. Je hebt civiliele procedures. Dan moet je dus alles betalen. Om tot een rechtzaak te komen.

  Je hebt strafzaken. En die worden betaald door de overheid.

  Wat Johan Bosman aangaat. Heb ik best respect voor. Maar kom tot de conclusie. Dat hij een civiele procedure niet kan betalen. Net als de meerste Nederlanders niet.

  Wat mij bevreemd. Dat zijn naam en adres gewoon vermeld wordt. En dat vind ik niet netjes. Van een site als de uwe.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bosman vermeldde dat adres zelf onder ongeveer elk commentaar dat hij plaatste over deze kwestie, net als het adres van die zus. Wist je ook weer niet, natuurlijk. Op voorhand, zonder je ook maar enigszins in de zaak te verdiepen, heb je weer een mening over Bosman.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Neen. Ik heb me nu een mening gevormd over jou. Want je toont niet aan of Bosman de waarheid spreekt of dat die liegt. Tis heel simpel. Die Johan heeft zijn verhaal. Tis zijn waarheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je Johan Bosman een beetje volgt (en dat deed ik jarenlang), dan zie je alle tekenen van: persoonlijk trauma, familieruzie, projectie, paranoia, geestesziekte. Ik ben geen psychiater en geef alleen mijn lekenindruk, maar dit geval lijkt erg duidelijk, zo op basis van het beschikbare (door patiënt zelf openbaar gemaakte) materiaal.

   Verwijderen
 8. Zo ist maar net 1 mei 2013 20:22

  Wat mij verbaasd, is dat je de vinger die Bosman wijst, niet veroordeeld. Maar wel de vinger die de zere plek van Bosman aanwijst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is weer eens geen touw aan vast te knopen, los van je onbeholpen grammatica.

   Verwijderen
  2. Dat is onder de gordel. Grammatica is niet aan een ieder besteed. Ik doe mijn best. Maar ik ben gewoon mezelf en zeer sceptisch

   Verwijderen
 9. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen waarheid. Maar in het geval Bosman is dit dan aardig uit de klauwen gelopen. Het kan zo zijn dat hij een vete heeft met zijn zuster. Maar het lijkt me dat het niet zo verstandig is omdat op het internet uit te vechten. En het lijkt me voor de zus van Johan niet zo leuk om terug te vinden dat zij beschuldigt wordt van moord en een ex-prostituee zou zijn.

  Vooral omdat er nog altijd gedacht wordt: waar rook is, is vuur. Ook al heeft dat niets met de werkelijkheid te maken. Waar is de tijd dat vetes vooral binnenshuis bleven? Het is wel lekker rustig.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoezo verbaast je dat? Als ik Bosman al serieus moet nemen. Moet ik dan deze site ook serieus nemen?

  Ik ken die Bosman niet. Evenmin ik de meneer van deze site ken. Ik trek dus beiden in twijfel,

  Beiden willen klokkenluiders zijn op hun eigen manier.

  Moet ik alles geloven wat Jeroen plaatst of moet ik alles geloven wat die Lieke plaatst. Tis maar de vraag wat ik wil geloven. En heel eerlijk vermeld. Dat ik nergens in geloof. Want echt. Als je ergens in gaat geloven. Dan komt men zichzelf tegen. En blijkt dat zelfs de waarheid een leugen kan zijn. Al zal het de waarheid zijn. Maar voor de ander een leugen is.

  Er zijn mensen die geloven in God. Maar dezelfde mensen God vervloeken. Er zijn mensen die niet geloven in God. Maar hem stilletjes aanbidden. Dan is de vraag. Wie is hyphocriet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Tis maar de vraag wat ik wil geloven. En heel eerlijk vermeld. Dat ik nergens in geloof. Want echt. Als je ergens in gaat geloven. Dan komt men zichzelf tegen. En blijkt dat zelfs de waarheid een leugen kan zijn. Al zal het de waarheid zijn. Maar voor de ander een leugen is."

   Die stijl. Met korte zinnen. Zonder persoonsvormen. Waar heb ik die eerder gezien?

   Verwijderen
 11. Ik geloof dat zijn enige 'bewijs' voor die moord haar onduidelijke lichaamstaal was, of liever gezegd zijn interpretatie daarvan, de rest zijn behoorlijk warrige aannames die je inderdaad niet op internet uitvent. Maar alleen al die achtervolgingswanen geven overduidelijk aan dat de man totaal niet spoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik zal hem eens vragen. Woon er niet zover vandaan. Maar stel. Dat die niet zijn deur opent. Mag ik dan met uw toestemming zijn deur intrappen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Begin eens bij die zus, lijkt me interessanter.

   Verwijderen
  2. Ken beiden niet. Loppersum ligt ook dichtbij. Moet ik proberen contact te leggen

   Verwijderen
  3. Ach kijk, eindelijk heb je je eens wat ingelezen.

   Verwijderen
 13. "Moet ik alles geloven wat Jeroen plaatst of moet ik alles geloven wat die Lieke plaatst."

  Van die smerige kinderlokker zal je volgens zijn eigen schuldbebustheid voorlopig niet veel meer last kunnen krijgen! Op straffe van publicatie van zijn eigen misdreven kinderporno gerelateerde onhebbelijkheden waarbij de ranzige schijnheil uiteraard zelf op zijn ondergrondse loge-partijtjes betrokken is geraakt. Gotcha hahaha. Nu alleen zijn werkgeefster uut TA nog, maar daar zijn tevens andere en effectievere methodes voor in de maak. ♪♫♩♬♭♮♯***I am singing in the sun***✡☢☠

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je boosheid welke je zo onlessbaar verwoord is aandoenlijk. Maar wat zeg je nu eigenlijk??

   Verwijderen
  2. Zit nou maar niet zo triomfantelijk op je trommeltje te rammelen @Adamas, want jij hebt hier zeker al een keer of tien - wanneer je weer eens in je verongelijkte synaps fladderde - met veel drama je afscheidsrede gehouden.

   Meestal kwam je dan de volgende ochtend - weliswaar in een ander jurkje - weer giflinkjes over ons uitstorten.


   Verwijderen
 14. @zo ist maar net helegaar niet
  Barra brengt een weergave van feiten naar buiten, en doet dat in mijn beleving zorgvuldig. Het enigste wat je van Barra mag verwachten is een zorgvuldig databeheer. Voor de rest moet jij met je gezeik, eerst eens je mond gaan wassen , Bosman is de weg kwijt, punt uit. Laten we hopen dat goed komt met dit figuur. Dreigementen , meningsverschillen etc. moet jij zelf pareren, net zoals @ziva @jeroen @geen @papi @lieke @adamas dat ook moeten. Totaal niks met de maker(s) van deze site te maken, dude.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoe oud ben je eigenlijk. Dude. Mijn grammatica is ook aan jou niet besteed. Leer net als Barra eens lezen.

   En Holooax. Geldt ook voor jou. Wat ik Barra melde. Geen publicatie zonder bewijs. Echt onder de gordel en zelfs smerig

   Verwijderen
 15. @Zo ist maar nooit
  Zou oud als ik mij voel, voor jou een vraag, voor mij een weet. Virtuele klutser, die je bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zie ik als een compliment. Schelden doet niet zeer. Maar had ik van jou niet verwacht. En heb je ook niet nodig. Dit omdat ik juist je maatje Jeroen hoog heb zitten. Maar ik grammaticaal onderlegen ben aan jullie.

   Trek nog een potje wijn open. Is mijn mening. Anders kan ik het niet verklaren

   Verwijderen
  2. @zo ist ook nog eens een keer
   Ik ben op zijn laatst zelfs geen taalkundige te noemen, helaas. Maar het is om te kotsen hoe mensen uit wiki en google vaatjes tappen ,om de wereld anoniem de maat nemen. Ga gewoon Bosman helpen, zou ik zeggen. Ga anders met jouw polder en gedoog cultuur een sekte beginnen. Doe je best.

   Verwijderen
 16. @zo is het ,en zo hoort het
  Als de Jeroens van deze wereld bescherming zoeken, zijn dat mijn maatjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @regendanser @papi @adamas @lieke
  What goes around comes around , is niet door mij bedacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hahaha Beste Geen toch,

  De Jeroentje van deze wereld horen geen besherning te zoeken, maar wijsheid!

  Dat de wijsheid "what goes around comes around" niet door jou is bedacht, is iets wat het gros hier aanwezig, ook niet van je had verwacht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als de vos passie preekt boer pas op uw kippen.

   Verwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. En daar is Dorothea met wat ondersteunende tegeltjes wijsheid. Dit zonder te verklaren wat hij/zij nu precies bedoeld met een dergelijke opmerking.

  Wat een scherpzinnigheid weer gebaseerd op niets. Er is namelijk geen inhoudelijke discussie met de respondenten mogelijk. Men ontwijkt iedere vraag welke hen eventueel dwingt om eens wat dieper op situationele contexten in te gaan.
  Zodra het echt inhoudelijk zou moeten worden, dan trekt iedereen de beloofde enorme keutel weer in!
  En dan het liefst onder het mom, dat een inhoudelijke reactie wordt ervaren als een vorm van normverlaging alwaar men niet aan mee wens te werken!!
  het blah blah gehalte is enorm.

  Wel met tegeltjes wijsheden strooien, maar geen notie hebben dat je nickname een Rotschild telg betreft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
 21. Ow ik dacht al, wat heb ik dat gemist? Die 'aanval' op mijn nick. Gut, je hebt niets beters te doen, dan je dag te vullen met patserig zijn. Mijn 'tegelwijsheid' sloeg eerder op het feit dat jij vind dat Jeroen wijsheid nodig heeft. Ik had het ook anders kunnen verwoorden,dat je uit je nek lult b.v. maar dat vond ik niet passend.

  Schatje, zoals ik al verwoordde. Wat jij als inhoudelijk beschouwt, vind ik zo krom als een hoepel Het is zulke gaten kaas, dat je er weinig kaas aan over houdt. Over blah, blah gehalte gesproken het is niet meer dan kroeg gebral dat je ten berde brengt. Wat wordt het vandaag trouwens? In het vliegtuig stappen naar het volgende evenement? Een nieuwe bon mot over zionisme over de Rothschilds? Jeroen de Kreek bezoeken en je medeleven betuigen?

  In die tussentijd lees ik verder over iemand die veel geestiger en leuker was dan jij ooit zal worden, Mark Twain. Maar dat is vast en zeker iemand die ook 'dom' was in jou optie.

  Salut.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dorothea,

  Je vondt "het" niet nodig, maar besloot om het nu tussen neus en lippen toch even mee te delen. Niet echt consistent wat betreft denken en doen dus.

  Dorothea vertel dan ook gelijk even WAAR ik dan volgens jou uit mijn nek lul!!
  En die vooringenomenheid past je niet. Heb nooit zelf gesteld geestig danwel leuk te zijn. De stelling dat mijn persoontje een deregelijke mening over de schrijver Twain zou hebben is al helemaal nergens op gebaseerd, anders dan jou vreemde manier van redeneren.

  Uiteraard is de normale observant inmiddels gewend aan de totale nietszeggendheid die je woorden in zich dragen. Wederom een gemiste kans.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Iemand die een aanval op mijn nick doet vanwege de meisjesnaam van Parker, is een dusdanige dwaas dat die eigenlijk allang afgevoerd had moeten worden. Maar dat is het probleem met dwazen, ze vinden zichzelf geweldig terwijl het treurig is.


   Ik heb vaak genoeg verteld waarom jij een kanarie neuker bent maar dat heb je ongetwijfeld niet gelezen. Vooral omdat de scheiding tussen werkelijk/opscheppen/fantasie bij jou vaak doorloopt. Ik heb je al Bieber genoemd maar dat ging verloren toen je een de Kreker adept was. Als je al op die waanzin ingaat dan ben je gewoon een verloren zaak. Zoals de anderen het je hier al verteld hebben.

   Eigenlijk vreemd dat iemand zich beroept dat hij in de 'zorg'heeft gezeten, zulke taal kan bezigen. Terwijl ik mensen in de zorg ken die heel betrokken en lief zijn.

   Verwijderen
  2. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
 23. Kent u die al van googelieke die naar het Bernabéu ging in...ehh...Barcelona!?

  googelieke googelt van alles bij elkaar en is zelfs in staat om dat opzichtig en hopeloos verkeerd aan elkaar te fantaseren.

  Kostelijk. Dat dan weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Loena!! Hoe is ie dan??

   Tja was me het reisje wel. Nog wat brak vandaag, maar dat mag de pret niet drukken.
   Daarbij diep onder de indruk van Bayern! Het was echter jammerlijk rustig na de wedstrijd. De spanjaarden hadden even geen zin in een feestje. Gek he?

   Maar verklaar jezelf eens voor de verandering!! De obessie van velen onder jullie met het gegeven dat anderen er veelvuldig op los zouden fantaseren, is een bijzondere!
   Fascinerend hoor. Het is alleen ten alle tijden onduidelijk waar men aan af kan leiden dat er wordt gefantaseert, anders dan dat de meeste respondenten er lustig op los fantaseren! Er wordt namelijk alleen zogenaamd vastgesteld, en er wordt helemaal nergens verklaart hoe jullie tot dergelijke wijsheden zijn gekomen. en dat is aan de ene kant zeer geruststellend en stiekem toch een beetje teleurstellend.
   Snap je hem nog??

   Verwijderen
  2. Met de metro? Gaat die ook zover?

   Verwijderen
  3. Welk bier schenken ze in het Bernabéu? En van welke tapas heb je gesnoept? Een paar Montaditos verorberd, wellicht?

   Verwijderen
  4. He Loena,

   Geel bier, met wittig spul bovenop! En wat de tapas betreft, daarvoor moet je niet bij mij zijn. 1 van de groep is van origine een Catalaan. Spreekt de taal en scheen te weten wat hij deed. De tapa's met vis waren in ieder geval helemaal top.

   En wat de metro betreft. Zeker nog nooit een wedstrijd daar bezocht? Iedereen gaat met de metro man!! Gewoon als een schaap de meute met Barcelona oufits volgen en dan komt het vanzelf goed.
   Dat moet toch vertrouwd klinken: Als een schaap de meute volgen. Toch?

   Verwijderen
  5. Maar Lieke, je had niet in de gaten dat je in het verkeerde stadion zat te smikkelen?

   Verwijderen
  6. Potverdorie, krijgen we zomaar een lesje metro trippen. Te weten dat ik in de jaren 90 tijdens de verbouwing op de stip stond. Was toch echt Barcelona , niet Madrid. @ziva weet dat geen fantast ben, ga eens hulp zoeken Lieke. Het is bijna onverantwoord om nog op jou te reageren. Tja wat kan @Jeroen gemeen zijn, zou verboden moeten worden. Opsluiten?

   Verwijderen
  7. @geen @Ziva
   Alleen een Catalaanse hersenschim kan het natuurlijk geen punt vinden dat googelieke in het Bernabéu zat in Barcelona ;-)

   En een paar Spaanse biermerken en karakteristieke tapas bij elkaar googelen is dan blijkbaar weer teveel moeite. Net als te klikken op mijn linkje naar het Bernabéu. Wat een sukkel.

   Verwijderen
  8. Ach ja lekker boeiend. Ik verwar het ene met het andere stadion.
   Gutte gutte gut! Jullie hebben mij door. Ben door de mand gevallen!

   Is dat het dan? Is dit dan werkelijk alles wat jullie uit de kast kunnen halen? Een simpele verspreking?
   Zou zeggen, trek de champagne maar open!!!! Dit moet voelen als een overwinning.
   En wat voor een overwinning Geen....?? Juistum!!

   Verwijderen
  9. De nietszeggendheid druipt er weer vanaf. Dit weten ze dan wel! Maar als het echt ergens over moet gaan. Dan geeft niemand thuis.
   :-)
   Beste koekenbakkers, jullie zullen toch wel met wat beters moeten komen.

   Verwijderen
  10. Ja sure Lieke, brabbel-aanval je er maar onderuit.

   Maar je zogenaamd 'verspreken' tussen Camp Nou en Bernabéu, terwijl je onderweg bent naar Barcelona is vrij ongeloofwaardig. Zelfs voor niet voetbalkenners zoals ik.

   Daarnaast past deze 'verspreking' van je prima in het patroon van in de lucht kakelen waarmee je je hier manifesteert. Dan ben je weer in Syrië opgegroeid, dan zit je weer 30 jaar in de zorg, dan doe je weer dat, of ben je weer zo. Echt je verhaal hangt als losse touwtjes aan elkaar waardoor je geneuzel zelfs niet meer grappig is.

   Je hebt jezelf inmiddels ruim verzopen in je eigen oenigheid.

   Verwijderen
  11. Het vervelende Ziva is en blijft dat jij en anderen dat blijven beweren.
   Ik vergis me in de naam van een stadion, en dan val je blijkbaar door de mand!

   Jij en vele met jou hebben geen enkele notie van welk geopolitiek conflict dan ook. En dan ben ik ongeloofwaardig? :-) hahaha
   Tja het is maar hoe je zaken wenst te interpreteren. Maar tot op heden heb ook jij nog geen zinnige bijdrage kunnen leveren, anders dan bovenstaand gewauwel.

   Er zijn er velen die reeds zijn verzopen in hun eigen oenigheid hier, helaas voor velen behoor ik niet tot die categorie.
   Dat jij besluit dat dit wel het geval is, zegt zoals gewoonlijk geen mallemoer.
   Kom nu eens met wat interessants! De anderen na blaten kan ik ook, maar qua orginaliteit ben ik niet onder de indruk!
   Dus zitten, en opnieuw proberen! Want dit is brabbelwerk Ziva.

   Verwijderen
  12. bnw. Uit Rol (I) in de bet. 3) en Vast.↪Van een tooneelspeler. Vast in zijn rol, zijn rol goed kennende. Afl. Rolvastheid (”Zijne rolvastheid was zoo groot, dat men hadde gezworen hij ware in staat geweest niet ééne, maar al de rollen van het stuk te spelen”, sleeckx 12, 120 [1867]).© 2007 INL. Artikel gepubliceerd in 1919.

   Lieke , meer oefenen.

   Verwijderen
  13. Weet je wat het is googelieke, met het hier continu komen melden van je zogenaamde 'whereabouts' kan je wel in de veronderstelling verkeren dat men je daarmee een bepaalde status gaat toedichten, niets is minder waar zeker niet als daar kinderlijk easypeasy doorheen geprikt wordt.
   Hieruit blijkt tevens nog eens ten overvloede -ook al zou er überhaupt toch maar een piepklein linkje naar de werkelijkheid bestaan over je kroegbezoekjes, vergaderingen, langdurige verblijven in het buitenland, tripjes etc., wat me overigens voor de rest geen ene reet interesseert- dat je een oliedom wicht bent en 'gezegend' met het omgevingsbewustzijn van een goudvis in een geblindeerde kom.

   Het ene stadion verwarren met het andere. Tuurlijk. Waar zit je zondag? In De Kuip in Amsterdam?

   Verwijderen
  14. Beste Loena,

   Jullie hierboven nemen jezelf veel te serieus in een volledige non discussie. Om vervolgens te melden dat zulks veel over mij zou zeggen.
   En dan ben ik in de war? :-)

   Kijk, jullie sluiten namelijk vele mogelijkheden al bij voorbaat uit.
   Dat zou kunnen duiden op veel te strak afgestelde oogkleppen. Het gevolg? het alleen waar kunnen nemen van silhouetten aan de horizon, die voor jullie soort als kleur alleen zwart of wit kunnen dragen.
   Het feit dat 99% van hetgeen jullie niet in staat zijn waar nemen uit grijstinten bestaat, lijkt cognitief een onoverkomelijke drempel.

   Het kinderlijk easypeasy doorprikken van wat dan ook is dan ook in zijn geheel, en in de verste verte niet aan de orde!
   Het feit dat jullie denken een structuur of een specifiek doel waar te kunnen nemen door het feit dat ik "whereabouts" vermeld, zegt veel! Velen hier reageren op een blog wat als doel kent complotters te debunken. Niet meer dan terecht, dat dit mogelijk is.
   Wat het allemaal wat curieus maakt is het simpele feit dat jullie aan ieder woord wat wordt geschreven, en wat niet niet in het eigen cognitieve plaatje past, een complot en leugens vermoeden. Maar gelukkig voor lui zoals jij ligt het altijd aan een ander.
   Let maar op!Voorspel bij deze dat op deze reactie mijnerzijds, niemand in staat is om ook maar iets zinnigs te zeggen, wat betrekking heeft op de inhoudt.

   en dan blijft als optie over, om net als anderen de benen te nemen naar blogs waar men het altijd roerend met elkaar eens is, en 's avonds men gezamelijk kinderboerderijen af stroopt, om de aldaar aanwezigen pauwen te ontdoen van hun veren, met als enige reden om deze bij elkaar in te brengen op een plek waar de zon niet schijnt.
   Dat is dezelfde plek waar men niet in de gaten heeft dat, indien men elkaar een uniformpje aanmeet, men is verworden tot wat men zegt te verafschuwen!

   Verwijderen
  15. Wat is dat toch met die obsessie voor uniformpjes?
   Afgewezen bij de politie? Was de entreetest bij een sollicitatie bij de Douane te hoog gegrepen voor je? Te licht bevonden voor conducteur bij de NS?
   Jarenlang je oude, vertrouwde wijk gelopen als Postbode en nu met al dat reorganisatie gedoe bij postnl ben je je dierbare bestelautootje kwijtgeraakt en moet je nu door weer en wind op de fiets in een heel andere onbekende wijk de post bezorgen?

   Niet getreurd, googelieke, je maakt je frustraties steeds inzichtelijker. Maar leuker kan ik het niet voor je maken. Wel draaglijker.

   Verwijderen
  16. Zoals gezegd: Let maar op! Voorspel bij deze dat op deze reactie mijnerzijds, niemand in staat is om ook maar iets zinnigs te zeggen, wat betrekking heeft op de inhoudt.

   En wat loena??? Loena besluit zijn onbegrijpelijke en verwarde gewauwel met de wereld te delen, zonder zich daadwerkelijk af te vragen of zijn/haar bijdrage qua onderwerp aansluiting heeft op de rest.

   Plato's grottheorie zou een leerzame casus voor je zijn Loena.
   Betreft denkbeelden bij vermoedelijke waarnemeningen, welke in feite niet zijn getoets aan zoiets als werkelijkheid.

   als laatste en tegen beter weten in maar weer een vraag waar nooit antwoord op zal komen. Maar he, het is altijd het proberen waard.

   komt ie Loena, let op!
   Waar blijkt volgens jou mijn obessie met uniformpjes uit??

   Verwijderen
  17. als laatste en tegen beter weten in maar weer een vraag waar nooit antwoord op zal komen...Waar blijkt volgens jou mijn obessie met uniformpjes uit??

   Zou het eventueel kunnen dat dat wordt ingegeven door het feit dat je het in je afgestompte dagelijkse riedeltje opvallend vaak over uniformpjes of daaraan gerelateerde obsessies hebt? Wat denk je zelf? Zou het daar aan kunnen liggen?

   Je hebt dan weliswaar niet door dat je een open -en vooral saai, heul saai- boek bent, dat je niet eens beseft wat je opschrijft is nog verontrustender. Voor jou dan.

   Verwijderen
  18. Hahaha beste Loena toch,

   Ook liegen gaat je niet al te best af. Een saai boek? Ik? I beg to differ!!
   Je bedoeld dat het dusdanig saai is waardoor jij en anderen het maar niet weg kunnen leggen?
   Je blijft namelijk reageren. Dat wijst helaas op het tegendeel van de door jou geschreven woorden.

   Geeft niet! We hebben allemaal weleens een brainfart!

   En wat mijn door jou vermoede voorliefde voor uniformen betreft. Zou het kunnen dat, vanwege de manieren van reageren, en de voorliefde van jullie soort m.b.t. Specifiek woordgebruik, jij, Jeroentje, Ziva, en meer van dat soort lvg'ers het tot de mogelijkheden kan behoren, dat ik jullie in jullie zelfgemaakte uniformpjes en bijpassende armband, al voorbij zie marcheren als ik op enig moment van de dag even dagdroom?

   Ik zei hetnal Swapidodo. En zeg het ook tegen jou, Ziva etc etc.
   Dit alles lezende kom je maar tot 1 conclusie.

   De moedermavo is à bitch!! :-) hahaha

   Verwijderen
  19. Hahaha beste Loena toch,

   Ook liegen gaat je niet al te best af. Een saai boek? Ik? I beg to differ!!
   Je bedoeld dat het dusdanig saai is waardoor jij en anderen het maar niet weg kunnen leggen?
   Je blijft namelijk reageren. Dat wijst helaas op het tegendeel van de door jou geschreven woorden.

   Geeft niet! We hebben allemaal weleens een brainfart!

   En wat mijn door jou vermoede voorliefde voor uniformen betreft. Zou het kunnen dat, vanwege de manieren van reageren, en de voorliefde van jullie soort m.b.t. Specifiek woordgebruik, jij, Jeroentje, Ziva, en meer van dat soort lvg'ers het tot de mogelijkheden kan behoren, dat ik jullie in jullie zelfgemaakte uniformpjes en bijpassende armband, al voorbij zie marcheren als ik op enig moment van de dag even dagdroom?

   Ik zei hetnal Swapidodo. En zeg het ook tegen jou, Ziva etc etc.
   Dit alles lezende kom je maar tot 1 conclusie.

   De moedermavo is à bitch!! :-) hahaha

   Verwijderen
  20. Je blijft namelijk reageren

   Jij stelt een vraag. Ik geef netjes antwoord.
   En dat dagdromen, dat zijn de wanen die zich steeds nadrukkelijker gaan manifesteren. Maar goed, in dit proces kunnen we dat toch zien als de stapjes die we zetten. Hele kleine en voorzichtige weliswaar maar het zijn stapjes.

   Float like a butterfly, sting like a bee.

   Verwijderen
  21. Ik stel geen vraag. Ik deponeer een stelling. Is net even wat anders. Maar een kniesoor die daar op let Loena!

   Maar het is een keihard feit dat jij en vele met jou, je geschreven woorden in de praktijk maar geen gestalte kunnen geven.
   Saai, niet leesbaar, anti Semitisch, zwakzinnig, dom, IQ loos etc etc etc even een korte opsommingen van gemaakte verwijten aan mijn adres, door degene die maar blijven en blijven reageren.

   Om het simpeltjes te zeggen! Jij en anderen roeptoeteren theoretisch het 1, om vervolgens in de praktijk 180 graden te draaien. De praktijk is precies het tegenovergestelde van de door jou en anderen gebezigde theorie.
   En ja, dan wordt het voor mij wel ernstig simpel, om te pareren.

   Verwijderen
  22. Het is nog altijd zo dat je een stelling poneert en niet deponeert. Deponeren doe je bijvoorbeeld een octrooi, merk of logo, taalkundig onbenul.

   En ik haal die stelling aan om deze te duiden dat deze gerelateerd is aan een vraag die je in een stukje daarboven gesteld had. Je raakt de draad wel erg snel kwijt, is het niet?

   Heb je daar al langer last van dat je je moeilijk kunt concentreren? Voel je je bijvoorbeeld ook snel gedesoriënteerd? Dit is namelijk allemaal van belang om je te kunnen helpen met je problemen.

   Verwijderen
 24. Beste Dorothea,

  Wat ik vooral in de zorg heb geleerd is dat het op afstand plegen van een diagnose zoals gedaan hier door jou, in 100% van de gevallen.

  Je bent wel in staat te benoemen DAT iemand volgens jou "dwaas" is. Alleen de redenen welke aan deze dwaasheden ten grondslag liggen kan je niet benoemen.
  En dat worden je uitspraken wat labiel. Jij kunt met geen mogelijkheid conclusies trekken aangaande mijn persoontje.

  Dat is DE KERN welke ik jou en anderen hier al een week probeer te duiden.
  Heel veel gezwets zonder dat er ook maar 1 noemenswaardig feitje, hoe minimalistisch ook, kan worden gemeld door jou en/of andere respondenten.

  Dat jij niet weet welke rol Dorothy Rothschild Parker geschiedkundig heeft gespeeld, ondanks haar auteurschap, is jammerlijk maar maakt het daarom niet minder waar.
  Deze voorvechtster van het zogenaamde feminisme, moet wel op haar juiste waarde worden geschat.
  Maar dan moet je eerst wel weten welke rol het feminisme in het grotere geheel heeft gehad.
  En daar stokt het nogal. Het hebben van overzicht, de zogenaamde helikopter-view wordt onder de respondenten bar weinig aangetroffen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Liefje, behalve dat ik je licht genoeg vond om als Bieber door het leven te gaan deed geen lichtje branden schijnbaar. Ik denk dat als jij (zoals je beweert) in de zorg werkt en een sympathie kweekt voor de Kreek met zijn gekkigheid dat je als een paria door het leven zou gaan.

   Probeer me niet te paaien met feminisme als je duidelijk een anti-feminist bent. Labiel, mijn perceptie van de werkelijkheid staat toch ver af van de door jouw gefantaseerde. Darling haal de kleppen voor jouw ogen weg en zie dat behalve, de leipjes die hier hun gal komen spugen, niemand je serieus neemt na het aantal leugens dat je hier spuit.

   In je persoontje ben ik niet geïnteresseerd, ik zie alleen maar een treurig persoontje, niet iemand waar ik in gezelschap zou willen verkeren.

   Verwijderen
  2. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
 25. Dorothea,

  Wederom lees je weer niet, en begin je direct de blaten.

  Nergens maar dan ook nergens uit ik enige vorm van sympathie voor de Kreek en/of zijn boodschap.
  Wat ik hier verkondig is het feit dat een ieder een mening over de boodschapper en zijn zogenaamde geestesziekte heeft. Maar dat niemand inhoudelijk iets over de desbetreffende boodschap te melden heeft is de tragiek onder de respondenten hier.
  Het is zelfs zo extreem dat Jeroentje niet wist hoe snel hij weg moest wezen, dat omdat het hem iets te heet onder de voeten werd.

  Gelukkig weet hij op Swappidodo te verkondigen dat hij hier is vertrokken vanwege de verbaal eclatant behaalde "overwinningen! Zo ziet zo iemand dat dan.
  Vervolgens geeft hij aan dat hij al tijden van plan was om te vertrekken bij Barracuda.
  Een hoop woorden om toch vooral niet toe te hoeven geven dat het allemaal nutteloze flauwekul is geweest. Ondersteund door moeilijke woordjes, om de nietszeggende boodschappen wat meer cachet te geven.

  Bovenstaand omschreven gedrag is kenmerkend onder veel respondenten hier. Verschrikkelijk hoeiboeien, maar als het er op aan komt, weet men niet veel meer uit te brengen dan wat zwakke excuses als "je bent het niet waard" en dergelijk moreel zwakke uitlatingen.

  Ten tweede probeer ik je niet te paaien met verhaaltjes over het feminisme! lezen dorothea.
  Ik geef aan dat het Feminisme een gezellige Hoax is geweest met een aantal doelstellingen voor ogen. De meest vooraanstaande doelstelling was, het fiscaal belastbaar maken van de destijds niet werkende vrouw. M.a.w. de vrouw moest net als de man een fiscale melkkoe worden.
  In 2013 kan en mag worden gesteld: Missie geslaagd!

  Als bovenstaande info je nu boven je pet gaat. dan gewoon gillen dat ik in complotten geloof. Het ligt namelijk altijd aan de ander Dorothea!! ;-)
  Hou dat maar voor ogen! de ander is gek, maar hullie niet!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Het is niet van belang of de Kreek gestoord is of niet. Wat hij ten berde brengt is nou niet zo fris en dan ben ik nog mild. Hierover verschillen de meningen of hij nou wel of niet naar de rechtbank moest. Uri Rosenthal vond dat het nou eenmaal bij zijn functie hoorde dat hij door gekken belaagd werd. Balkenende en Hennis-Plasschaert vonden dat duidelijk niet.

  Ik denk dat feminisme iets meer is dan de werkende vrouw als melkkoe voor de belasting is. Schijnbaar heb je dan niets van mijn nick begrepen, ook al beweer je hoog en laag van wel.

  Bovendien is Jeroen adequaat genoeg om jou van repliek te dienen, maar helaas, helaas alles draait dus niet om jou. Daar gaat dus weer een illusie. En sommigen hebben nu eenmaal de taal meer lief om wat andere woorden te gebruiken die jouw vocabulaire te boven gaat.

  En nee ik vind het bedenkelijk als iemand zijn gal spuit over bepaalde namen en daar op kickt.
  Je bent de anti-feminist en ik lees. En nog ben ik niet onder de indruk.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. "Wat hij ten berde brengt is nou niet zo fris en dan ben ik nog mild."

  Het is echt niet zo dat ik de behoefte aan een sandwidchje met jou persoontje als DE gehamburgde object heb hoor DP, maar als je nog niet eens in de gaten hebt dat je schrijfstijl gecombineerd met de context van hetgeen je te brengen hebt nog voor geen sikkel klopt, zal ik je alhier dus met je sparringpartner maar lekker in je sop verder gaar laten koken...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is niet zo dat ik ooit de behoefte heb om me enigerwijze door jou te laten aanraken. Of in dezelfde ruimte te zijn. Laat ik daar helder over zijn.

   Verwijderen
 28. De kreek beweerd precies hetzelfde als bijvoorbeeld Anja Meulenbelt. Dat beiden een andere manier van benaderen hebben is een persoonlijke keus.

  Je gebruikt wel lekkere voorbeelden. Als er iemand het zionisme promoot is het Rosenthal wel! Logisch dat hij zijn mond houdt.
  Zodra het namelijk om het eggie gaat, dan haken zionistische entiteiten af, of deze gaan heul hard roepen om verboden of proberen je per direct als anti Semitisch te bestempelen in de hoop dat men daar zo van schrikt dat een ieder vanzelf koest wordt.

  En laten wij wel wezen, de anti Semitische mantra heeft lang stand gehouden! Chapeau!!
  Maar een land wat zo te koop loopt met zijn eigen leed, houdt er een bijzondere gedachte op na, hoe om te gaan met de medemens.
  De Palestijnse gebieden zijn in de afgelopen 60 jaar verworden tot de grootste openlucht gevangenis ter wereld.
  Maar daar lullen we niet over! Nee, hier praat men liever over gefaked leed op microniveau wat vervolgens denkbeelden zou moeten genereren welke men door gebruik te maken van normale woorden niet voor elkaar lijkt te krijgen.

  Het voorbeeld daaromtrent is hier met verve getoond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of Uri Rosenthal nou het zionisme promoot of niet, hij nam het anders op. Over de Palestijnse zaak zijn de meningen verdeeld. Over en weer is genoeg haat, dus het duurt nog eeuwen voordat er ooit vrede in het gebied komt.

   Ik zou niet zover willen gaan over het gefaked leed wat je aanhangt. Je hebt ook nog Dries van Agt die de Palestijnse zaak aanhangt. Maar dan in andere bewoordingen dan van de Kreek en daar is tenminste nog mee te praten. ALs je de You Tube video's van de Kreek dan begin je toch af te vragen of hij wel helemaal spoort. Excentriekelingen daargelaten, maar dit wijkt wel heel erg af.

   Maar goed, de discussie laait weer op. Voor Palestina,voor Israël. Daarbij voeg ik nog aan toe, als je je familie bent verloren door toedoen van de nazi's is er geen gefaked leed.
   En ik ken Anja Meulenbelt haar boeken nog (feminisme weet je nog) en ik denk nou niet dat die blij zal zijn als ze met de Kreek in adem genoemd wordt. Je bent trouwens Gretha nog vergeten in het rijtje.

   Verwijderen
  2. Dus het zijn van een zogenaamde excentriekeling, is een garantie voor een onzinnige boodschap?
   Begrijp me niet verkeerd, de wijze waarop de Kreek zich denkt te moeten uiten is niet mijn ding.

   Blijft staan dat het vrij staat om, op zijn zachts gezegd te twijfelen, aan de bedoelingen welke Israel zegt te hebben betreffende Hun opstelling in deze.

   Vanuit humaan en moreel perspectief mag men het uitermate curieus vinden dat, een volk zo ernstig te koop loopt met zijn leed, om dit tegelijkertijd anderen te ontzeggen.
   Kijk maar naar de onzinnigheid om te stellen dat er geen duitse soldaten en/of foute Nederlanders mogen worden herdacht! Achter dit soort denkbeelden gaan rare entiteiten als de JFN schuil.
   Kijk maar naar het feit dat men in Israel massaal staat te grienen om het verleden, wat nooit vergeten mag worden, terwijl men zelf verantwoordelijk is voor de creatie van de grootste openlucht gevangenis ter wereld.

   En dus is mijn mening dat je zulks nietaf kan doen met de stelling "over en weer is genoeg haat".
   Als voorbeeld. Indien ik morgen bij jou voor de deur sta met 500 tot de tanden gewapende mannen, en jou je huis uitgooi, om daar vervolgens mijzelf of mijn maatjes te laten wonen. Jij gooit vervolgens alle ruiten eruit. e voila, haat over en weer.
   Israel is een nucleaire macht met een state of the art leger. Om nog maar niet te spreken over de zogenaamde rechten welke men denkt te kunnen claimen, om juist in die regio hun kamp op te slaan.
   De balfourverklaring? Ook zo iets. Het is vooral interessant aan wie deze verklaring is gericht.

   Verwijderen
  3. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
 29. De kreek beweerd precies hetzelfde als bijvoorbeeld Anja Meulenbelt. Dat beiden een andere manier van benaderen hebben is een persoonlijke keus.

  Je gebruikt wel lekkere voorbeelden. Als er iemand het zionisme promoot is het Rosenthal wel! Logisch dat hij zijn mond houdt.
  Zodra het namelijk om het eggie gaat, dan haken zionistische entiteiten af, of deze gaan heul hard roepen om verboden of proberen je per direct als anti Semitisch te bestempelen in de hoop dat men daar zo van schrikt dat een ieder vanzelf koest wordt.

  En laten wij wel wezen, de anti Semitische mantra heeft lang stand gehouden! Chapeau!!
  Maar een land wat zo te koop loopt met zijn eigen leed, houdt er een bijzondere gedachte op na, hoe om te gaan met de medemens.
  De Palestijnse gebieden zijn in de afgelopen 60 jaar verworden tot de grootste openlucht gevangenis ter wereld.
  Maar daar lullen we niet over! Nee, hier praat men liever over gefaked leed op microniveau wat vervolgens denkbeelden zou moeten genereren welke men door gebruik te maken van normale woorden niet voor elkaar lijkt te krijgen.

  Het voorbeeld daaromtrent is hier met verve getoond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
 30. Nee, ik vond de Kreek anders wel heel helder gisteren @ PowNed *proest* ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat wil je daar mee zeggen??

   Verwijderen
  2. JDK kwam over als iemand die het contact met zijn directe omgeving incl. de hele wereld is kwijtgeraakt, triest genoeg.

   Verwijderen
 31. Ben het met een ieder eens wat betreft de manier waarop JDK over het algemeen overkomt.
  Maar uiteindelijk is er ook nog, hoe warrig ook een soort van boodschap is, een kern te ontwaren.
  die boodschap luidt zoals ik het begrijp dat er onderscheidt mag worden gemaakt tussen wie en wat nu precies wordt verstaan als men spreekt over het jodendom.
  Als men de verschillende groeperingen en hun claims eens onder de loep neemt dan is zoiets als het zionisme in vergelijking met het judaisme op zijn zachts gezegd een vreemde eend in de bijt, wat het jodendom betreft.

  Het zionisme kent schijnbaar alleen geopolitieke uitgangspunten, zonder rekening te houden met welk humaan aspect dan ook.
  Het kan dan ook niet anders dat de mens die dit van afstand bekijkt, wat betreft Israel tot de conclusie kan komen dat de zionistische hardliners, er in de afgelopen 60 jaar een politieke en humaan/morele puinhoop van hebben gemaakt!
  Nogmaals. Het is volstrekt onbegrijpelijk dat als je als volk de holocaust hebt moeten ondergaan, dat je je vervolgens zo opstelt, als Israel al 60 jaar pleegft te doen jegens zijn buren en medemens.
  Daar een in zionistische ogen een onwelvaliige mening over hebben, betekend dat men je per direct als anti semiet neerzet, en/of gaat dreigen met het doen van aangifte aangifte, danwel de schijterige media inschakeld om propagandistische kulverhalen over het aantrekkend anti semitisme rond te strooien.
  Daar blijken dan weer, zoals eerder vermeld entiteiten als het FJN(Federatie Joods Nederland), een unilaterale nattedroom van Herman loonstein.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Herman_Loonstein

  Vooral het laatste stukje op wiki is opzienbarend. Van Herman mocht men in Geffen namelijk niet alle slachtoffers van een oorlog herdenken. Duitse slachtoffers waren uitgesloten. Alleen joodse slachtoffers mochten worden herdacht van Herman. Doet men niet wat dit soort lui eisen, dan wordt je in de media per direct weggezet als een dorp vol nazi's en/of anti semieten. De ziekelijke mantra waardoor iedere zinnige discussie direct moet worden gestopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @Lieke
  De essentie van een dodenherdenking, staat los van Israël en jouw maffe rodeofilosofie. Heeft iets met respect te maken, voor zover dat behapbaar voor je is. Denk niet dat jij welkom bent daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Beste Geen,

  Tuurlijk!! Als het voor jou is zoals het is. Dan zeg ik: niets meer aan doen, beentje omhoog, biertje erbij en stoppen met slap lullen.
  Zeker als grote mensen het over de realiteit hebben.

  En zo maar een gedachte. Maar volgens mij ben jij en vele met jou hier en elders wel de laatste die het woord respect in de mond moeten nemen.
  Dat jij niets en dan ook niets snapt van welk onderwerp dan ook, wil nog niet zeggen dat dit voor een ieder hier aanwezig geldt.

  Kijk Geen, sommigen onder ons weten namelijk wel van de hoed en de rand! Je hoeft je niet te schamen dat je niet evenredig belezen ben als een ander.
  Maar al dat zwakzinnige gedoe zoals je laatste reactie, is voor niemand leuk! Zeker niet voor jou ;-)

  Jou soort weelt tierig op een blog als dat van swapidodo! Daar lult iedereen verschrikkelijk slap, maar een ieder schijnt het te begrijpen. Uiteraard hou ik de mogelijkheid open dat aldaar men dusdanig kwijlt bij de nog nimmer vertoonde vorm van zelf bevlekking, waardoor, telefoons, tablet of het scherm van de laptop, op constante basis maar half leesbaar zijn.
  Uiteraard kan het ook nog zo zijn dat men naar oud gebruik een zwarte lok laat groeien, met een bijpassend snorretje. En dat de groeiende zwarte lok, voor wat leesproblemen zorgt.
  Wie het weet die mag het zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
 34. @Lieke
  Voor iemand die mensen moet inwerken maak je een grote oerstomme beginnersfout. Geef jouw ondergestelden nooit het gevoel dat ze dom zijn. Vroeg of laat zagen ze je tot aan de enkels af. Dus bedankt, voor jouw inschatting. Ik kan jou nog heel veel leren, maar wel netjes vragen de volgende keer. Oke¿

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja @Geen, ook ik zit een beetje met flapperendje oortjes naar dit amateurisme te kijken.

   Ik lees al een tijdje mee, en zoals je weet, ben ik niet te beroerd of te snel te beledigd om mijn botte zionistische standpunten objectief te verdedigen.

   Maar, zelfs met de wil die ik me een beetje aan Barracuda verschuldigd voel, kom ik niet verder dan: yeah right.. chat maar leuk door bij Argusoogradio...

   Verwijderen
 35. Kijk Geen weet je wat het is. Jullie soort raaskalt er vrolijk en tegen beter weten in maar een beetje op los. Hoe ik dat weet? Onze grote vriend(in) Swapidodo, kent op het blog het thema de speeltuin, en daarboven staat letterlijk, en ik citeer: "Op verzoek van velen kunt u (het complotgekkie) nu hier uw banale kronkels deponeren. Er zullen soms anti-complotter de boel weer op orde trachten te zetten, maar wat maakt het uit, u bent toch fijn aan het spelen.

  Veel plezier!"

  Vervolgens begint Swapidodo te mekkeren dat je niet mee mag doen. Dus is het logische gevolg dat je Swapidodo meedeelt dat dergelijke acties te verwachten zijn op een dergelijk inteelt blog.
  Maar Swapidodo gaf aan. Misschien als jij Lieke, laffe trut je excuus aanbiedt, dan mag je heel heel misschien meespelen.
  Hahaha

  En dus volgt excuus minnerzijds en dat klinkt alsvolgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
  2. Wat moet je eigenlijk bij dat Swapidodo? Er gebeurt daar niks behalve wat slap geouwehoer.

   Verwijderen
 36. liekeabc zegt:
  Je reactie is in afwachting van moderatie.
  mei 3, 2013 om 19:31
  Swapidodo je hebt helemaal gelijk! Komt ie dan. De excuses.

  Het spijt mij dat ik jullie soort aanzie voor wie jullie werkelijk zijn. Het spijt mij dat jullie soort niet inziet dat jullie, vermoedelijk net als opoe hier tekeer gaan als een stelletje zwakzinnige NSB’ers.
  Tevens spijt het mij dat Jeroentje heeft moeten vluchten voor mijn mondsnoerende logica op het Barracuda blog.
  Eens even kijken wat mij verder nog te binnen schiet! Oh ja het spijt mij dat jullie soort alleen nog maar een bruin uniformpje met bijpassende armband hoeven te dragen om aan te tonen waar jullie werkelijk voor staan.
  En wat mij ook spijt is het gegeven dat jou soort, Swapidodo, in alle eerlijkheid denkt dat ik alhier mee zou willen doen! Ook spijt het mij om mee te moeten delen dat Vergeleken met hier, op Barracuda, filosofie wordt bedreven!
  Spijt ken ik ook aangaande het feit dat jullie soort hier zo verschrikkelijk zwelgt in zelfmedelij, waardoor een buitenstaander bijna medelijden zou krijgen met jullie soort. En let wel Swapidodo, ik zeg bijna hè, dus nog niet helemaal

  Nou, geloof dat ik wel klaar ben met het aanbieden van mijn excuses. Denk je dat met bovenstaande in acht genomen, ik nu mee mag spelen? Hahahahaha
  Ik weet het Swapidodo, begrijpend lezen is niet zo simpel als het klinkt. Heb namelijk nooit aan jou of wie dan ook gevraagd of ik mee mocht “spelen”.
  Heb je alleen even op het inconsequente geleuter gewezen waar jou soort om bekend staat. Te weten een verschrikkelijke grote waffel. En daarna……..nada, niente, noppes!!
  Je hoeft ook niet toe te geven dat je bang voor mijn mening. Ik ruik je angst hier!
  Moet zeggen, ondanks de wat muffige walm, en hier en daar wat sporen welke onnodig urineverlies verklappen, kan ik je meedelen dat het genieten is. Zoveel angst! Je zou er bijna door gaan liegen! Haha

  Jullie stellen inhoudelijk ernstig teleur. Als de familie van vrijland zich al schaamt, dan vrees ik het ergste voor jullie soort!
  Beantwoorden

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
 37. Snel snel modereren!! Hahahaha stelletje sukkels!

  De waarheid doet soms zo verschrikkelijk pijn. Zo nu is het weekend. En mijn groepsleider geeft aan dat het tijd is voor wederom een medicatie ronde!

  This is to funny :-) hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 38. @Lieke
  Dat is toch het minste wat Swap kan vragen. Overweeg het eens. Kan je ook iets van de kennis van Jeroen opnemen, al is hij af en toe een etter. Zit verder geen kwaad in, heb hem ook wel eens op de kast gekregen. Humor! Dus laat maar eens zien of je lef hebt, hij wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ben ik helaas niet met je eens Geen.
  Jeroentje pretendeert kennis te hebben. Etaleert hier en daar met kennis waar hij mallemoer van begrijpt, of citeert, crowley, Bardon, Agrippa, Eliphas Levi en andersoortig toverend volk.
  niet gehinderd door enige kennis copypast hij er vrolijk op los.
  Allemaal ter meerdere eer en glorie van hemzelf.

  Daarbij ben je een leugenachtige loser als je Vrijland beticht van het. Op het net pleuren van persoonlijke gegevens, om dat vervolgens zelf 10 keer erger doen!!
  En dat doet zich als VM kennen in het westen!
  Ben benieuwd of hij ook op dergelijke wijze compareert. Vermoedelijk redelijk belezen, maar zo verschrikkelijk bevooroordeeld dat , al het goede wat hij tentoon zou kunnen spreiden, teniet wordt gedaan door zijn hysterische gegil, zonder inhoudt.

  Ik ga mij dan afvragen waarom iemand deze wijze van communiceren nodig heeft! Schrikken doe ik niet snel, maar de bruinhemden taal en xenofobies geleuter op Swapidodo, is soms schokkend!
  Daarbij vergeleken zijn wij allen hier aanwezig op barracuda, engeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
  2. Wat het leuke is aan Ziva is het gegeven dat, Ziva in de wij vorm spreekt, zonder daar anderen bij te betrekken. Dus of iemand hoort stemmen, of er wordt voor anderen gedacht en gesproken.

   Oke Ziva leg uit!! Wat is wat JULLIE weten?? Je veronderstelling dat ik Jeroentje als target in het vizier zou hebben gehad is tegenstrijdig met het feit dat ik hier nog ben, en Jeroentje met de staart tussen de beentjes op de vlucht is geslagen! En dat allemaal omdat hij geen idee meer had, wat nu weer voor onzin te melden. Sinds mijn aanwezigheid hier, was het gauw gedaan met de mondsnoerende logica van Jeroentje!
   En dus moest er geschreeuwd, beledigd en ander soortig gereutel aan dit blog worden toegevoegd of Jeroentje gaat heul heul hard huilen tegen een moderator, dit vanwege het o zo simpele feit dat hij en vele met hem, er inhoudelijk niet meer aan te pas komen. Daarvoor is namelijk kennis een vereiste ! :-)

   Verwijderen
 40. Weet je wat is geen. Natuurlijk is dit niet de toon die ik aansla tegen medewerkers. En het zijn geen ondergeschikten, het zijn namelijk geen dieren.
  De waardering voor mijn collega is groots! Zonder hen was ik vermoedelijk niet zover gekomen. Een ieder wordt zeer zeer gewaardeerd wat betreft de uitstekende kennis betrekking hebbend op vers il ende vakgebieden.

  Geen cynisme in deze maar ontzettend dankbaar dat ik deze mensen heb mogen ontmoeten. En uiteraard in het door hen gestelde vertrouwen in mijn persoontje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, jij bent echt een beknepen hypocriet.

   Je bent hier dus om Jeroen het leven zuur te maken?! Wat een dubieus ettertje ben je dan?! In 'mask' trollen op target? Nou nou.

   Nu begrijp ik je gezuig naar het Zionisme, Jodendom,whatever. Er zat weinig cohesie in, of enig verband. Je zat te vissen.

   Maar nu weten we het. Je had @Jeroen als target.

   Man, man, Lieke, wat een held ben je.

   Too bad, you failed!

   Verwijderen
  2. LOL @lieke 3 mei 2013 20:59

   Je hebt er weinig tot geen verbeelding bij nodig om dit een Melkertbaan sous-chef op een tokkie verjaardag -in een kringetje gezeten- over 'zijn' medewerkers -halfstikkend in een saffie- lallend te horen roeptoeteren.
   Je reinste achterstandswijk folklore. Mooi man.

   Verwijderen
  3. Ah Ziva toch!! Je reacties zijn gebazel gebaseerd op....??? Het is in deze een kwestie van kunnen. Dat jij in deze geen cohesie denkt waar te kunnen nemen betekend nog niet dat deze er in werkelijkheid ook niet is. En dat alleen omdat jij dat beweerd.
   Indien je denkt dit te moeten beweren, dan is het handig om zulks met zoiets als feitjes te kunnen onderbouwen. Kan je dat niet, dan is het incoherent gereutel.

   De realiteit is dat Jeroentje zichzelf als slachtoffer vanher 1 of ander beschouwt. En daarbij zo verschrikkelijk goed voor zichzelf op kan komen, met als gevolg dat hij, of diverse aliassen nodig heeft om zijn gemankeerde persoontje en dito denkbeelden te verbergen, of hij heeft lui zoals jullie nodig om hem zogenaamd te beschermen.
   Anyway! De simpelheid en daardoor de tragiek spat van het scherm!

   Zoals gewoonlijk heb je weer eens helemaal niets interessants te vertellen! Ennzoals gewoonlijk kan jij je woorden niet onderbouwen met feiten.
   Daardoor blijft het fantasie, die jij door te schreeuwen tot waarheid probeert te promoten.
   Maar helaas Ziva, je hebt het tegen mij!! En ik ben oneindig en vele malen interessanter danwel intelligenter dan jij je ooit voor zou kunnen stellen. :-)

   Kijk naar Jeroentje!! Hij wist niet hoe snel hij hem moest smeren hier, toen het hier echt ergens over moest gaan.
   Zou zeggen. Goed voorbeeld zou je aan moeten aansporen tot volgen.

   Verwijderen
  4. Gordon, in je egomania maak je een paar foutjes. a: alleen iemand die super stom is zegt dat hij vele malen interessanter dan wel intelligenter is. De sbs6 mentaliteit spat er af. En de 2e. Jeroen heeft maar 1 alias en dat is Jeroen zelf. Hierbij dus een staaltje van mondsnoerende logica.

   A. u bent dom, maar dat heeft u niet in de gaten en dat maakt u nog dommer. U wilt voor vol aangezien worden, maar zie punt a. Dat lukt dus nooit, alleen dwazen ratelen door.

   Verwijderen
  5. Cynisme is niet aan jou besteedt Dorothea!

   Daarbij maak ik geen fouten in deze. Het werkt hier net als in de tijd dat ik groepsleider was in een rijksinrichting.

   Regel 1: de groepsleider heeft altijd gelijk!

   Regel 2: mocht de groepsleider onverhoopt ongelijk hebben, dan treedt regel 1 in werking!

   En wederom heb jij en velen met jou het bizarre idee opgevat, dat mijn persoontje een diepgewortelde wens kent hier, en door jou soort serieus te worden genomen!
   En dat blijkt helemaal nergens uit.

   En als ik dit commentaar volledig wil maken dan wijs ik jou Dorothea er met plezier op, dat als jij je eerste punt À noemt, dat het dan gebruikelijk is om het volgende punt wat je wenst aan te snijden B noemt, en niet ten tweede!

   Uiteindelijk roeptoeter je weer een hoop onzin welke niet door welk feit dan ook wordt gestaafd. Het is allemaal weer een hoop geschreeuw en weinig wol. Butt what else is new?
   :-)

   Verwijderen
  6. Want zien ik Loena?? Ons kent ons?? Hahaha

   Verwijderen
 41. @Lieke
  Als je het netjes vraagt, wil ik je wel opnieuw voordragen bij Jeroen, kan echter niks beloven. Ik verwacht echter wel dat je die demente schizofrene MAVOpapegaai van je schouder haalt, en jouw gedrag,als een aap met een pak vla , introspectief gezien, aan een continue verbeteringsproces wel besteed is. Deal?

  BeantwoordenVerwijderen
 42. @Ziva
  Ietwat vroeg, maar mooi ingekopt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Lieke bloksnor

   Gaat nog een beetje?

   Verwijderen
  2. Beste Geen ,

   Het gaat uitstekend! Het werkt namelijk alsvolgt!

   Als je uitdeeld moet je ook in staat zijn te incasseren.
   Daarbij begin ik door te krijgen dat ik het niveau hier veel en veel te hoog heb ingeschat. My bad!

   Blijkbaar kan ook ik mij vergissen. En dat is compleet nieuw voor mij. ;-)
   (even voor Dorothea. Bovenstaande verwijzing naar mijn eigen persoontje, is cynisch bedoeld).

   Verder even het volgende Geen. Waarom zou ik door jou voorgedragen moeten worden aan Jeroentje?
   Volgens eigen zeggen, en volgens zijn adepts c.q. Aliassen, heeft hij nergens wat mee te maken, anders dan dat hij net als ons een reaguurder is!
   Dus dat voordragen moet je, als je zo vriendelijk zou willen zijn, even in context
   plaatsen voor mij.

   Of prik ik nu de ballon vol met gebakken lucht, een ietsje te vroeg door?
   Das mooi hè!! Vroeg of laat krijg je altijd met dergelijke Babylonische spraakverwarringen te maken.
   Ook met liegen is het zaak Consistent te blijven. Echter vereist dat een mate van intelligentie welke door mij nog niet is waargenomen.

   Verwijderen
 43. Okay.
  googelieke heeft papa teleurgesteld omdat hij -tegen eigen wil en dank- ongeschikt bleek te zijn voor welke geüniformeerde betrekking dan ook en als klap op de vuurpijl bleek papa nog fout te zijn geweest in de oorlog. Wat uiteraard de schuld is van de Joden.

  Goed. Weer een stapje. Een tenenkrommend stapje -dat dan weer wel- máár zo krijgen we de weerzinwekkende krankzinnigheid van googelieke wel heel helder.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Waarom moet ik als ik Lieke lees toch aan Gordon denken? Na De bagger van LA the Voices dan maar het internet op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vraag is goed Dorothea. Waarom moet JIJ aan Gordon denken? Dat je mij daar in wil betrekken is reuze joviaal. Maar denk dat je hierneven zelf mee aan de slag moet.
   Hahaha

   Verwijderen
 45. Papa teleurgesteld??? Hahaha uiteraard!! En daar is de teleurstelling niet gestopt , dus wees gerust.
  En wat de oorlog betreft. Het zou mij verbazen als mijn familie fout zou zijn geweest. Maar hè, ben wel zo reëel dat je tegenwoordig niets moet uitsluiten tot je iets zeker weet.

  Twijfel tot er niets meer over blijft om aan/over te twijfelen. Of te wel methodisch twijfelen. (Descartes).

  BeantwoordenVerwijderen
 46. @Lieke Haha

  Dat commentje van 11:11 uur , is dat geen teken van boven om je te bezinnen?

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Misschien wel Geen. Tenminste als in "tekens van boven" gelooft!
  En wringt het bij mij hier en daar. God en ik.... Das geen goede combi.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. En zoals verwacht. Ontbreekt het swapidodo aan het lef, om mijn weldoordachte excuses toe the laten.
  En jeroentje blijft zich aldaar Maar op de borst kloppen. Alleen begrijpt niemand precies waarom! Zou het mischien kunnen liggen aan het gebrek aan zinnig tegengas?hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een blauwtje lopen is nu eenmaal pijnlijk. Get over it.

   Verwijderen
 49. Het begint stalking trekjes te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, als googelieke in een volle zaal voor lul wordt gezet zit hij zelf het hardst mee te lachen omdat hij geen flauw benul heeft dat het over hem gaat. No brain, no problem.

   En overal waar 'te' voor staat is slecht voor een mens. Dat geldt voor te veel reageren met te veel van hetzelfde waar googelijke zich steeds maar weer te buiten aan gaat als voor te veel blowen.

   Ik heb een stuk hierboven ook al aangegeven dat googelieke de draad in een verhaal al snel kwijt is als hij die überhaupt al oppakt. In zijn holhoofdigheid is hij volledig gefocust op en geobsedeerd door zichzelf. Hij dient tegen zichzelf in bescherming te worden genomen. Maar goed, daar ga ik hier niet over.

   Verwijderen
 50. Lieke heeft ook al eens huisgehouden bij Wijblijvenhier

  http://www.wijblijvenhier.nl/2575/onderzoek-naar-achtergrond-wilders-is-onvermijdelijk/

  Moderator says:

  07/11/2010 at 17:30


  [b]Stefan,[/b]

  [b]De maat is vol. Je bent vanaf nu niet meer welkom als reageerder. Aanleiding hiervoor is een serie van bedreigingen en scheldpartijen die we uiteraard niet hebben geplaatst.[/b]

  [b]Het ga je goed.[/b]

  [b]PS: Wellicht voel je je hier wat meer thuis: http://agressie-preventie.startpagina.nl//b

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Lieke is overigens LiekeV, die het in 2008 al aan de stok had met Tamso:

  Lieke is een trol.
  Wat is een internettrol.
  Iemand die tracht het topic te verneuken en zo het onderwerp naar zijn/haar hand te zetten.
  Ook is het uit om de boel op te zetten tegen mekaar.
  Voorbeeld wat trollen vaak doen.
  Als roker op een anti-rook site gaan verkondigen hoe lekker roken wel niet is.

  Dat is Lieke dus.

  tamso: dinsdag 04 november 2008

  Maroc.nl

  wat doet Lieke werkelijk hier.
  Heel simpel.
  Type Lieke en marokanen in op google en je weet precies wat ze hier kwam doen.
  Ze heeft al tientallen weblogs besmeurd,met het kleineren van marokanen.
  Marokanen dit en marokanen dat.
  Dat was ook haar echte reden hierzo.
  Om dus haar gram te halen dat marokanen niet deugen.
  Alleen werd ze hier gebokt door mij en snotneus.
  Ik zal even een lijstje lieke bagger naar boven halen,en dan weet men precies wie zij is,en wat voor doel ze werkelijk heeft.
  Ik denk dat ze zwaar gefrustreerd is of zo door marokanen.
  Misschien was ze wel misbruikt door een loverboy.
  Ze verteld dan dat ze ca 10 jaar met marokaanse gezinnen werkt,maar ze vertelt zoveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Beiden kloppen als een bus!

  Het zegt verder en zoals gewoonlijk helemaal niets anders dan dat john er rare hobbies op nahoudt wat betreft de zaterdagmiddag.
  Was in verleden net zo xenofobies als sommigen hier. Maar aldoende leert men. Ben bijvoorbeeld door Mohammed op wij blijven hier, getrakteerd op vele historische feitjes rondom bijvoorbeeld "zionistan", zoals hij dat noemde.
  Was het nooit met hem eens, maar Mohammed was wat de feiten betreft onverslaanbaar. Wat een inhoudelijke kennis heeft die vent.
  Zo zie je dat niemand te oud is om te leren.

  Maar zo als gewoonlijk zeggen fouten uit het verleden maar weinig over het heden. M.à.w. Feitenlijk zegt sjonnies speurwerk geen fluitekruit anders dat het de tragiek van vandaag weergeeft.
  Zo en nu stoppen allemaal. Er MOET herdacht worden!! Maar wel alleen aan de "goeie" denken hè, als je herdenkt. En vooral niet in de buurt van Duitse graven komen. En wat betreft degene met een Duitse herdershond, die kan best ff 2 minuten in de tuin of op balkon.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL
   Waar gaat het eindigen voor 'onze' googelieke? Op een Donald Duck blog waar hij 9-jarigen gaat uitschelden omdat ze Dagobert leuker vinden dan Donald?

   Verwijderen
  2. Lieke was vroeger was specifieker in haar uitingen, zij het met dezelfde grammaticafouten als nu. Nu draait ze vooral om de hete brei heen.

   lieke says:

   30/10/2010 at 15:56   He sonja,

   Grammaticaal heb je natuurlijk gelijk. Spreek in de trant van mijn verhaal in deze liever over “mongols” a la de new kids. Overal ter werel d begint men wakker te worden. Na het ontwaken komt men al snel tot de conclusie dat wij, moslim, christen of atheïst momenteel allemaal in hetzelfde schuitje zitten. M.i. is dat het schulden, angst en voedsel schuitje. Wij allemaal ondervinden dezelfde problemen die zijn veroorzaakt door het bancaire systeem. Niet de islam, niet het christendom en niet het boeddhisme hebben voor de ongelijke verdeling in deze wereld gezorgd. De reden waarom wij m.i. zo aan toe zijn is, het feit dat de bancaire elite in samenhang met schunnige verzekeringsmaatschappijen, pensioenmaatschappijen en de kwakzalvende accountancy ons als samenleving op de knieën proberen te krijgen.
   De overheid is zo corrupt als de pest.
   http://www.klokkenluideronline.nl

   Justitie heeft geen behoefte om zijn werk te doen. Justitie is tegenwoordig bedoeld om de dit soort criminelen uit de bak te houden. Zou zeggen verdiep u allen in de zaak Demmink. Dat is de SG (secretaris Generaal) van justitie. Deze man wordt al sinds ’94 in verband gebracht met de meest smerige vormen van kindermisbruik.
   Er wordt zelfs gesproken over een enorm kinderporno netwerk op zeer hoog niveau.
   Alleen dat zou al een reden kunnen zijn om Wilders voor de groep(het volk) te zetten met zijn islam/moslim geblaat.
   En de media???? De media die horen we niet! Die hebben het liever over Yo en Wes.

   Verwijderen
 53. Wil best wat meer respect tonen hier. Maar heb altijd geleerd dat repsect verdiend moeten worden. En dat is in het geval van de meesten hier, onbegonnen werk. De tijd die daar voor staat die hebben jullie niet meer. Daar zijn in jullie geval, wel 3 mensenlevens aan tijd voor nodig. Hahahaha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 54. @Lieke
  Het klopt als een zwerende vinger, en sluit als een bus.

  Ben jij ook in staat , om te vertellen waarom jij zo kwaad bent op dit blog?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beter gezegd; waarom zo kwaad op de wereld?
   En spreek voor jezelf ik ben geen xenofoob en hoef niet gered te worden.

   Verwijderen
  2. @Dorothy
   Heb zelf ook niks met virtuele Xeno diagnostiek, verwacht echter wel een reactie , op mijn simpele vraag aan @Lieke.

   Verwijderen
 55. Passer en winkelhaak!!!

  Zelf logisch nadenken is en blijft een probleem hier. Het is allemaal zo verklaarbaar als de pest. Als men namelijk 1+1 kan optellen dan is het allemaal niet zo moeilijk.

  En Beste Geen, kwaad??? Vertel, waar heb je mij kwaad gezien. Cynisch is het juiste woord wat jullie zoeken.
  Maar DE reden om jullie hier bij tijd en wijlen te bestoken met wat vragen en wijsheden heeft vooral te maken met het feit dat jullie jezelf beschouwen als het NRC, Trouw of Parool onder de blogs. Dat is dan de theorie. De praktijk laat echter zien dat jullie amper in staat kunnen worden geacht om het niveau privé, story en party te ontgroeien.

  Daarom wordt hier, zoals ik al sinds het begin van mijn aanwezigheid loop te roepen, alleen gespeeld op de man. En dan maakt het eigenlijk niet uit wat iemand inhoudelijk zegt.
  Zie het zo: it takes one to know one!
  Destijds had je bijvoorbeeld Wildérs met zijn Marokkanen gelul, tel daarbij op mijn jaren als groepsleider, waar allengs de Marokkanen de overhand kregen op de groepen met als gevolg een stuk beroepsdeformatie, e voilà!!! Een nare xenofobische mix.

  Totdat ik te maken kreeg met Mohammed op Wij Blijven Hier.
  En dan zie je gelijk waarom de vergelijking met de privé ed. Direct opgaat wat sjonnies betreft, want hij vermeld namelijk niet dat ik t.o.v. Wij Blijven Hier, verbaal stevig door het stof ben gegaan, na een inhoudelijke oorwassing van Mohammed.

  Let er wel even op dat het kern woord hierboven INHOUDELIJK is!! Dus niet het oliedomme geleuter van jullie soort, die nog nooit een onderwerp van de dichtbij hebben gezien, maar keiharde feiten waarbij het een kwestie is van, werkelijkheid.

  En zo werkt het hier. Sjonnies voorbeeld in deze zegt alles. Ergens iets uitpikken wat je nodig hebt, uit de context halen, en zaken die onwelgevallig zijn voor de eigen fantasie weglaten.
  Bovenstaande is hoe jullie hier denken en handelen. Dat maakt verder geen mallemoer uit. Het is alleen wat frappant dat, indien jullie op zulks worden aangesproken, jullie als een stel wijven proberen iemands ogen uit te krabben omdat er een vermoeden bestaat. Dit zonder enige vorming van toetsing.

  Sjonnies onzinnige gecopypaste gereutel krijgt pas betekenis indien men de hele context kent. En dat is de kern van jullie soort, het enorme gebrek aan hele context.
  Dus mocht iemand zich geroepen voelen om inhoudelijk te reageren, probeer dan voor de grap, en al is het maar voor 1 keer alles te geven wat je hebt.
  En dan niet zoals gebruikelijk op het niveau privé, story etc etc maar gewoon een keer op inhoudt.

  Het vermoede is echter dat het blij dit soort oliedomme voorbeelden zal blijven. Ben weer benieuwd. (even voor Dorothea. Het gros van wat ik schrijf, moet je dan met een lichte dan weer met een wat heftigere vorm van cynisme lezen, misschien dat het dan allemaal wat begrijpelijker voor je wordt). :-)

  Het mooie is dat jullie soort het altijd over een ander willen hebben. Maar Dorothea schreeuwt al van de daken dat hij/zij geen xenofoob is!!
  Terwijl uit alles blijkt van wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. @Lieke
  Ik zie geen winkelhaak, je ziet dingen die er niet zijn. Maar even zonder cynisme ; Waarom ben je kwaad?

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Beste Geen,

  Omdat jij iets niet kan waarnemen, trek je uiteraard de conclusie dat ik zaken zie die er niet zijn. Je kan het alleen met geen mogelijkheid zeker weten, of uiteindelijk aantonen dat het klopt wat jij denkt mee te moeten delen. Zie hier gelijk HET probleem!

  Het anderen woorden in de mond leggen. Selectief lezen. Zaken in verkeerd perspectief plaatsen, of gewoonweg de o zo belangrijke context weglaten, is als communicatie in een kleuterklas.

  De vraag die namelijk gesteld zou moeten worden is: waar haal jij uit dat ik boos zou zijn?? Er zijn verschillende emoties die zo nu en dan de revue passeren, maar boosheid hoort daar niet bij.
  Boos was ik tegen Tamso, die by the way met terugwerkende kracht enorme excuses mijnerzijds verdient. Ik lulde toen net zo dom als de meeste respondenten hier doen.
  Het is dan ook uitermate vreemd dat jij en/of anderen het vermoeden hebben dat ik boos ben. Dat valt nergens terug te lezen. En als je denkt dat mijn uitingen nu, uitingen van boosheid zijn, dan mag misschien worden gesteld dat je niet heel,erg veel gewend bent in het leven.

  Het leven is iedere dag leren. En ik heb er vaker naast gezeten dan dat ik dead on the spot gelijk had. Maar dat is nou net de charme van het grotere geheel! Er is wat betreft alles en iedereen altijd sprake van een "baas boven baas" situatie.
  Uiteindelijk heb ik wat betreft mijzelf een hoop geleerd van Tamso, en de respondenten op Wij Blijven Hier.
  Daar is 1 onderwerp volledig verantwoordelijk voor, En dat is het woord Feitelijk. Pas toen ik feitelijk ging checken wat Tamso, en respondenten op Wij blijven hier zeiden, vielen de schellen van mijn ogen. En ontstond er ruimte om zaken vanuit verschillend perspectief te aanschouwen.

  In een "vorig leven" was ik het vermoedelijk met jullie soort eens geweest. Tegenwoordig lijkt het erop dat ik beter weet.

  Maar Geen vertel jij eens, hoe kom je erbij dat ik boos, geagiteerd of wat dan ook zou zijn?
  Dat komt toch helemaal nergens tot uiting?
  Of klopt het wat ik zeg, en ben je gewoon niet zoveel gewend waardoor je iets leest wat er niet is?

  Zoals gewoonlijk weer een uitgebreide uiteenzetting van oorzaak en gevolg plus wat simpele boeren logica. Als ik het kan, waarom jullie dan niet? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Beste Geen,

  Je simpele vraag is beantwoord. Denk je dat er een werkelijkheid bestaat waarin jij of een ander mij met een zelfde geste verblijdt? Of vraag ik nu het onmogelijke?

  BeantwoordenVerwijderen
 59. @Lieke
  Gokje, je bent ergens gedumpt en daardoor vastgelopen, en je krijgt jezelf alleen kunstmatig op de rit. Op zichzelf niks unieks, wel vervelend voor de directe omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Beste Geen,

  Lees en aanschouw!
  Je "gokje" slaat wat betreft context als een tang op een varken. Werkelijk geen idee wat deze woorden als doel hebben.
  Je woorden bewijzen zoals gewoonlijk hier, mijn gelijk.

  Het lijkt er op dat, ter zake doende reageren gewoon niet tot de mogelijkheden behoort. En dus klopt mijn eerdere aanname waarin ik zeg dat, ik het niveau alhier, veel en veel te hoog hebt ingeschat. :-)

  Waar ik dan wel benieuwd naar ben is, hoe je tot 2 dusdanig stupide en niet terzake doende zinnen komt na 2 lappen tekst mijnerzijds.
  Waar lees jij iets wat jou Niet al te snuggere "gokje" feitelijk eventueel zou kunnen
  onderbouwen?

  Wederom een hoop vragen. Als het je teveel wordt gewoon zeggen hè? Dat voorkomt soms stupide gereutel zoals je doet om 13:22 uur.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Beste geen,

  Dan nog even het volgende. Ik beticht jou en anderen ervan nooit ter zake doende te reageren en kom je met een dergelijke reactie, terwijl er wordt gevraagd om inhoudt.

  Ik stel dat het voor jullie soort alleen maar mogelijk is een n"normaal" gesprek te voeren als er op de man wordt gespeeld.
  Ik stel dat jullie soort nooit ter zake doende reageert.
  E zo stel ik nog wat zaken waarin jullie soort er cognitief niet al te best vanaf komt.

  En dan maak jij dat al mijn gedachten omtrent respondenten hier, waarheid worden, door je "gokje" aan dit blog toe te vertrouwen!
  Dat vindt ik dan humor. :-)
  Je bewijst telkens weer mijn gelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. @Lieke
  Ik ga wat Deens smørrebrød naar binnen werken ,zonder voetjebal en vliegtuig.

  Tip :
  http://reintegratie.startpagina.nl/
  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hoop dat het heeft gesmaakt geen. Wel een beetje saai zonder voetbal en vliegtuig, maar zo ieder zijn meug.

  Zie je nu hoe makkelijk het is om terzake doende te reageren. Jij meldt iets, en ik reageer op de inhoudt zoals jij deze aan het blog toevertrouwd.

  Daarbij is het advies om gokjes en tips eerst t.à.v. De eigen ik toe te passen. Je weet immers nooit hoe een koe een haas vangt.
  Mocht ik zo nog wat tijd hebben, heb ik nog wel een tip voor jou en voor degene die meelezen. En nee de aanstaande tip is niet bedacht door mijzelf maar door een broeder der VM.
  Prachtig stuk ga ik copypasten uit het meest recent ontvangen "clubblad.
  Oneindig interessant, en zeker ter zake doende in deze.
  Dus zet je schrap, en niet teveel zuipen dan begrijp namelijk niets van wat er geschreven wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. @Lieke
  Gaarne door de achterdeur naar binnen bij de GGD, de wachtkamer trekt jouw lettervermecelli niet, gekke meid die je bent.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Lieke
   Probeer dit eens, kan nooit kwaad.

   http://www.parnassia.nl/Psychiatrie/Testcentrum/specifieke-testen,/Testcentre/Parnassia/Psychose

   Verwijderen
 65. Beste Geen,

  De klassieke oudheid beweert dat de ziel uit twee delen bestaat: de begeerte en de rede. Bij begeerte gaat het over primaire levensbehoeften, denk eten, drinken, voortplanting en veiligheid. De rede verwijst naar alles wat logisch en goed uit te leggen is: het gezond verstand.
  Maar deze opvatting van de ziel van de ziel mist een belangrijk bestanddeel. Waarom lopen mensen bijvoorbeeld marathons? Of waarom doen mensen, broeders incluis, soms dingen die niet hun primaire levensbehoefte bevredigen en die ook helemaal niet verstandig zijn. Je zegt binnen je familie, werk of loge een keer waar het 'echt' op staat. Resultaat: iedereen beschouwt je als een probleem, de oplossing is zeker niet dichterbij gebracht, sterker nog, je bent er slechter aan toe dan voordat je iets hebt gezegd. En toch moest je het zeggen (omdat het nu eenmaal zo is), en zeg je zoiets onverstandigs en onnodigs een volgende keer waarschijnlijk weer.
  Filosoof Peter Venmans verklaart waarom mensen soms tegen hun behoeftes en verstand ingaan. Hij noemt dat in navolging van Plato het derde deel van de ziel:Thymos. Thymos zien we bij Achilles die een gewisse dood tegemoet gaat in Troje terwijl dat helemaal nergens meer voor nodig was. Thymos zien we als de Geallieerden Dresden bombarderen nadat Duitsland zich overgeeft. Thymos zien we als iemand als een Don Quichot ten strijde trekt tegen een niet te verslane vijand.

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Thymos is misschien wel de intellectuele benaming van een veelzeggende Nederlandse uitdrukking: je eitje kwijt moeten. Zelfs als dat bommen en granaten zijn. Thymos is ook wel omschreven als 'mannenmoed' of 'eergevoel'. Eergevoel komt denk ik het dichtste bij. Eergevoel is een kwaal waar volgens westerlingen vooral zogenaamde primitieve culturen aan lijden. Nederlanders hebben geen last van zoiets primitiefs als eergevoel, dat zegt meestal iemand met een zeer kort kontje en enorm lange tenen, een ironisch geval van zelfkennis. Maar Thymos is ook geldingsdrang en ambitie, laten zien wat je waard bent. Thymos maakt de ridder in ons vrij, het is de kracht waardoor weons onvoorwaardelijk kunnen geven, ook als dat soms niet een basisbehoefte vervult of verstandig is. Thymos hoeft niet slecht te zijn, en kan positief worden benut. Vrijmetselaars hebben Thymos te over. Of zoals de profaan laats zei die veel met vrijmetselaars omgaat: ze zijn ongelofelijk eigenwijs.
  Net als Thymos is eigenwijsheid ontzettend goed, als je er maar verstandig mee omgaat, en als je maar rekening houdt met de basisbehoefte van jezelf en die van een ander. En daar gaat het natuurlijk vaak mis. Thymos communiceert niet met de andere delen van de ziel, het is een kracht op zich. Maar als vrijmetselaars trouw aan zichzelf kunnen zijn, tot steun van de ander, en gericht op de meester, dan zou een vrijmetselaar ook in staat moeten zijn om basisbehoeftes, verstand en eergevoel op elkaar af te stemmen. Zo niet, dan moet de vrijmetselaar gewoon wat harder werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Beste geen,

  Nogmaals, mocht je het nog niet hebben begrepen. Bovenstaande is een kopie van een column uit het "clubblad".

  Vindt het wel toepasselijk kijkend naar de "wijze" woorden, gesproken door respondenten hier en elders.

  Zoals gewoonlijk zal je niet veel zinnigs hier tegenover kunnen stellen. Maar ik dacht beter, safe then sorry!
  Voor hetzelfde geld, heb je per ongeluk een helder moment. Een halleluja momentje.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Beste Geen, Dorothea, Ziva, Loena ennalle anderen die ik vergeet. Denk dat dit een mooi moment is om afscheidt van elkaar te nemen.
  Het niveau wordt dusdanig bedenkelijk, met als logisch gevolg dat iemand de stekker eruit moet trekken. Anders wordt het ernstig pathetisch
  Op deze dag lijkt het mij gepast om jullie van mij te bevrijden of mij van jullie. Het is maar hoe je het wilt zien.
  dank jullie allen voor het tijdverdrijf, en het boosten van mijn ego!
  Jeroentje kan weer terugkeren, om zijn onmetelijke wijsheden met jullie te delen. Al is het handig om zo bij tijd en wijlen ook eens zelf die grijze massa te gebruiken.

  Als laatste bedank ik de moderator op barracuda en barracuda zelf voor de geboden ruimte ten aanzien van mijn hersenspinsels. It was enjoyable!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze eeuwig repeterende en vooral nietszeggende breuk had ook niet veel langer moeten duren.

   Verwijderen