donderdag 2 mei 2013

EenlingenHet viel eigenlijk behoorlijk mee (of tegen) met de Oranjegekte bij de alternatieve media de afgelopen dagen. Dertig jaar geleden was het nog echt oorlog in Amsterdam, nu gingen er hooguit vrolijke oranje rookbommen af. Kortom, buiten de usual suspects durfden maar weinigen de aanval op het Koningshuis te openen. En wees eerlijk: dat koninklijke blauw en die gouden tiara vloerden zelfs de grootste antimonarchist.

Nou ja, we hadden 'AIVD'er' Joanna nog, die samen met medestander Hans Maessen van het Nieuw Republikeins Genootschap op de Dam (per abuis?) werd aangehouden. Maar ook dat verzet stelde niets voor. De protestmanifestatie van het Republikeins Genootschap, actiegroep Het is 2013 en Pro Republica op het Waterlooplein is dinsdag in elk geval doodgebloed. Er zijn nooit meer dan honderd mensen tegelijk op het plein geweest. 'Deze manier van protesteren is kennelijk iets van vroeger. De scene is heel anders dan een paar jaar geleden,' mopperde Maessen, die op zeker duizend antimonarchlisten had gerekend.

Barracuda vermoedt zo dat de samensteller van het brulblog Herstel de Republiek behoort tot de tientallen gevaarlijke eenlingen die een dezer dagen door de politie met een preventief bezoekje zijn vereerd. Zolang die slecht geschreven braakballen virtueel blijven, is er weinig reden tot zorg.

Die andere curieuze eenling Martien Pennings bleef godzijdank ook binnenshuis, al was dat bepaald niet bevorderlijk voor zijn gemoed. 'Terwijl ik dit zit te schrijven, zie ik uit mijn ooghoek de acte van abdicatie ondertekend worden en, verdomd, daar, een paar stoelen van Beatrix, zit die schurk Fransje Timmermans, de grote stimulator van de Nieuwe Jodenhaat.'

In de categorie pas echt lachen hadden we Micha Kat die zelfs Albert van Monaco voor Joris Demmink aanzag. Die zou stilletjes aan het Koningsdiner zijn aangeschoven, terwijl de echte Joris toch echt kaal van boven moet zijn. 'Demmink-hysterie stijgt ondertussen naar kookpunt'. Inderdaad. Bij Kat zelf wel te verstaan.

De mooiste bijdrage kwam zonder meer van Kats voormalige cameraman Eric Donk. Donk heeft maar twee interesses in het leven: cannabis en Demmink, niet noodzakelijkerwijs in die volgorde. Tijdens het laatste bezoek van Beatrix aan Haarlem als koningin, stond Eric met camera tussen een paar jonge fans te wachten om eindelijk eens de vraag over Joris Demmink aan Hare Grajesteit te stellen. Hij had nog zo geoefend voor de spiegel.

Maar Eric durfde niet: zijn plannen werden 'bruut verstoord' door een klein meisje dat ter plekke een tekening voor de koningin maakte en deze aan haar wou aanbieden. 'Ik kon het echt niet maken om dit bijzondere moment voor het meisje te verpesten.'

Of zou Eric soms in een flits dat tegen de grond gedrukte gezicht van waxinelichthouderwerper Erwin L. voor zich hebben gezien? Die had immers al zware beperkingen opgelegd gekregen.

14 opmerkingen:

 1. Die Donk lijkt me een type. Die zo in Sesamstraat kan meespelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toch lief dat hij het meisje voor liet gaan. Joanna was in Pauw en Witteman te bewonderen. Om niet serieus genomen te worden. Het betere werk was Maarten van Rossem die de vloer aanveegde met de monarchie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh God, de gekkies van Klokkenluideronline gaan weer gierend door de bocht:

  '@Hanss misschien is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen op youtube, de BBC verslaggeefster die doodleuk aan zit te kondigen dat WTC7 in elkaar gestort is (verleden tijd dus) terwijl je achter haar door het raam dat gebouw nog fier overeind ziet staan.
  Maar als je het niet wilt zien dan is de tijd nog niet rijp om in te gaan zien dat we geregeerd worden door een stelletje satanisten. En dat is prima.
  Maar de bewijzen liggen open en bloot op straat.
  Overigens zijn de getuigen die op straat vertelden wat ze gezien hadden (met eigen ogen en niet op de tv) stuk voor stuk “omgekomen”. One way or the other. Kwam dat even mooi uit!'

  Dus duizenden mensen moeten zijn omgekomen. Wat een vreselijke dombo's.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb ook de indruk dat die lui met de dag dommer worden.

   Verwijderen
  2. Kat laat zich steeds meer voeden door zijn achterban:

   ER WAREN GEEN VLIEGTUIGEN BETROKKEN BIJ 9-11, HET WAREN MISSILES.

   Gewoon ongeckeched overgetikt van een commentaartje.

   Verwijderen
 4. Volgens mijn bronnen was DIT de lok AIVD-ster die in samenwerking met de Duitse geslepen-dienscht er voor moest zorgen dat Lensink met zijn tong op de schoenen alsnog preventief despotisch kon worden ingerekend. Wat 'moeten' sommige al veel te lang droog staande dwazen toch nog veel leren zeg! Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben geen onderdaan!

  Waarschijnlijk heeft Barra ook de hele dag voor de TV gehangen om, net als al die andere kleinburgerlijke idioten, maar niets te missen van de kroning.

  IK WILLEM NIET!
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/04/18/ik-willem-niet-erken-ook-geen-ongekozen-staatshoofd/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo zie je maar dat ondanks de veiligheids- en voorzorgsmaatregelen er altijd kans bestaat dat er een gek met agressieve of beledigende plannetjes heel (te) dichtbij kan komen.

  En voor JDTV is dat meisje een engeltje, want had hij zijn domme idee doorgezet dan had hij, vrees ik, heel snel te maken gekregen met de beveiliging, die in het komende uurtje meer DNA uit zijn oren hadden gewassen dan dat er bij de Vaatstra-swap is verzameld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een commentaar bij JD tv: Maar inderdaad Erik, in dit filmpje wordt het gemis van Micha bij JDTV wel pijnlijk duidelijk. Hij was er, met zijn provocerende karakter, wel bovenop gesprongen.

  Ik denk eerder als ze Kat al hadden gesignaleerd dat hij verwijderd werd, met zijn provocerende karakter.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb ooit van een prè-émbrionale Mable (rechts van MAX?!) nog wel eens gehoord dat ze tijdens een intiem moment ('onze' toekomstige monarch mocht zijn gefrustreerde behoeftes alleen oraal ventileren en gezien de staat van dienst van mable-WS dus zijn best denkbare oplossing voor dat moment!) ergens na een studanten-party heeft geconstateerd dat Wuimpie onder zijn voorhuid met dit occulte teken was gebrandmerkt! Althans dat schijnt bij de vön Amsbergjes tijdens de viering van hun 6e verjaardag onder plaatselijke verdoving de vaststaande traditie binnen hun 'koninklijke' protocollen te zijn! Rare vogels die van 0ranjes inderdaad...

  "Willem-Alexander, onze toekomstige koning. Wat was het voor een jongen? We weten allemaal dat hij Prins Pils werd genoemd, maar wie dronk er nou niet een biertje tijdens zijn jonge jaren?"

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het bijzondere is dat niemand zich in de verste verte ook eens achter de oren krabt wat " van koninklijke bloede" dan precies inhoudt!
  Niemand die blijkbaar begrijpt dat de elite van Vandaag de boefjes van vroeger waren. boefjes welke zichzelf en elkander van alles en nog wat toebedeelde.

  Anders moet toch iemand even uitleggen hoe dat precies werkt "blauw bloed".

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tjonge jonge barra, misschien moet je eens iets minder alcohol drinken en wat minder tijd op complottersites doorbrengen.

  Jij durft nog niet eens onder je eigen naam te schrijven dus wie staat er hier nu echt voor gek? Dat meisje was niet mijn redding maar de enige actie daar die nog een beetje de moeite waard was om vast te leggen.

  Eerlijk gezegd zag ik eerder Rutger van Castricum voor me die gedist werd door de majesteit zelf, nadat hij haar tegen het protocol in aansprak. Het DNA verhaal zit natuurlijk in mijn achterhoofd, maar dat zou me niet beletten om iets geks te doen als ik dat echt zou willen. Of je nu in het beveiligde gedeelte van een vliegveld staat, of een zwaarbeveiligde VIP bent. Beveiliging is altijd een illusie als mensen echt iets willen.

  Naar mijn mening kunnen we als samenleving beter investeren in manieren om mensen de kans te geven op een nuttige manier bij te laten dragen dan ze weg te houden d.m.v. hekken en bodyguards.
  Doe je dit niet en duw je mensen liever in allerlei soorten hokjes dan gaat het alleen maar harder en gekker worden.

  Het gerucht gaat dat je in het echte leven een journalist bent maar ik zie je hier nooit zelf echt iets uitzoeken. Verras me eens met een stuk waarin je met feiten aantoont dat baybasin pure maffia is en dat van die vervalste taps propaganda van zijn advocaat zijn. Ik heb hier ook nog nooit een blog gezien waarin je aan de hand van de door de overheid bekend gemaakte gegevens aantoont dat het onterecht is dat mensen de situatie rondom Demmink verdacht vinden.

  Of een leuk stukje over mijn complotgedachtes rond de naar mijn mening onterechte arrestatie en veroordeling omdat ik een graffiti gefilmd heb en nu denk dat de officier het DNA verhaal gebruikt om mij te beletten mijn werkzaamheden uit te voeren.

  Dan kun je misschien ook meteen uitleggen waarom het normaal is dat ik mijn camera en beeldmateriaal van deze actie nog niet heb terug gekregen en waarom het hoger beroep in deze zaak nu voor onbepaalde tijd is uitgesteld, want ik snap er helemaal geen zak meer van.

  Als je een echte journalist bent ben je trouwens nog een slechte ook! Je mist volledig de scoop van de eeuw!

  VAN CAPELLE IS NIET VERMOORD!!!!!!!!!!!!!!!
  http://www.youtube.com/watch?v=c77PdjoM2iE

  Misschien is het beter als de mensen die JDTV nu allerlei opmerkelijke tips sturen zich hier even op gaan concentreren.
  Niks walgelijkers dan mensen die leed en misstanden gebruiken om hun eigen ego, imago en bankrekening op te peppen.

  Zoek het allemaal maar lekker zelf uit!
  Ik ga maar weer eens een muziekje draaien in de JDTV bunker.
  http://www.youtube.com/watch?v=Mbos3AgyoUw

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Snode plannen JDTV bruut verstoord

  Dit is weer zó niet de vlag die de lading dekt. Als je zoveel nonsens in 1 zo'n kort zinnetje kunt zetten dan ben je bij voorbaat kansloos om serieus genomen te worden.
  Dus wat nou 'belet worden om je 'werkzaamheden' uit te voeren'!? Cameramannetje spelen voor die snibbige kattenkop van wacr rotterdam -die op haar beurt journalistje speelt- heeft niets te maken met het leveren van een zinvolle bijdrage aan de maatschappij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Dus wat nou 'belet worden om je 'werkzaamheden' uit te voeren'!? Cameramannetje spelen voor die snibbige kattenkop van wacr rotterdam -die op haar beurt journalistje speelt- heeft niets te maken met het leveren van een zinvolle bijdrage aan de maatschappij."

  Dit is weer zó niet de vlag die de lading dekt.

  BeantwoordenVerwijderen