dinsdag 14 mei 2013

JFK

Nog een paar maanden, en dan komt het moordcomplot JFK weer volop in de schijnwerpers. Omdat het alweer vijftig jaar geleden is. Altijd goed voor een berg speculatieve boeken of films, waar grof geld mee wordt verdiend. 'Best-selling books and blockbuster movies have raked in massive profits since 1963. And now, with the 50th anniversary of that horrible day in Dallas looming, a new generation is set to cash in.'

Nog steeds geloven zes van de tien Amerikanen in een complot, maar hun aantal neemt wel af. Geloofde in 2003 nog 75 procent dat de schutter Lee Harvey Oswald onderdeel was van een groter geheel, nu is dat 59 procent. 24 procent denkt dat Oswald in z'n uppie opereerde.

Misschien gaat dat nog veranderen als een restant van de geheime documenten die betrekking hebben op de moord rond 2017 openbaar worden gemaakt. Aanvankelijk zouden die stukken tot 2039 de kluis in gaan. De JFK complotters hebben dus nog even, al gaat hun leven volgens Associated Press niet echt op rolletjes: sommigen zijn hun baan en hun vrouw kwijtgeraakt. Alles voor de 'waarheid'.

Complotworstelaar Jesse 'Bruto' Ventura komt binnenkort met het boek 'They Killed Our President: The Conspiracy to Kill JFK and the Cover-Up That Followed'. En Leonardo DiCaprio en Robert De Niro figureren in de aanstaande film 'Legacy of Secrecy' (kosten 90 miljoen dollar), die ook al uitgaat van de theorie dat Oswald nooit in zijn eentje gehandeld zou kunnen hebben.

Kortom: volop kansen voor onze nationale JFK-complotter bij uitstek Wim Dankbaar om het bezoedelde Vaatstra-juk af te gooien met zijn overtuiging dat Oswald 'just a patsy' was. Wordt vervolgd.

31 opmerkingen:

 1. Ondanks dit , wens je dit ook weer niemand toe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij heb ik ergens gelezen dat Dankbaar's documentaire over JFK (eindelijk) op één of ander Amerikaans kabelTV netwerk wordt uitgezonden. Dat zou mooi voor hem zijn, want dan kan hij wat van zijn centjes terugverdienen. Ik hoop alleen dat hij dan niet 'heel erg beroemd' gaat lopen doen, of dat de endorfine-rush hem weer doet besluiten een volgende moord 'op te lossen'.

  @geen

  Oef, dat is wel een heel harde tik die daar wordt uitgedeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Ja, als je the making of.. van Dankbaar's JFK boek en DVD volgt dan kom je wat aardige details tegen. Het ging allemaal niet als vanzelf ;-)

   Zijn Amazon page is vergeven van de sock-puppets in de reviews, er is een telefoongesprek opname waar Dankbaar zwaar op zijn lazer krijgt door zijn - toen nog partners - over een typisch Dankbaar bemoeienisje door een fabrikant van munitie te bellen, mailen, wim-stalken.

   Het uitgeven van zijn film en boek ging ook al niet zo soepel, waardoor Dankbaar maar 1/3 deel van een 'uitgever' kocht, etc, etc.

   Kortom, the making of.. is minstens zo interessant als het inmiddels door-en-door gedebunked verhaal van Dankbaar's 'truth about JFK'.

   Maar anyway, ik heb liever dat hij zijn geld en energie steekt in het JFK-verhaal, dan dat hij nabestaanden of onschuldige burgers gaat lastig vallen omdat hij een moord gecirkelredeneerd heeft.

   Verwijderen
 4. Update! Martijn Alberda op zwart! http://martinvrijland.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou geen reden kunnen verzinnen waarom hij het plotseling zou opheffen. Het laatste stukje dat ik las gaf daartoe al helemaal geen aanleiding.

   Verwijderen
  2. Nee, maar vijf aangiftes tegen hem weer wel.

   Verwijderen
  3. Geen reden?

   1. Een vriendin die zegt: En nu stop je onmiddellijk of ik ga weg.

   2. Een brief van een advocaat met een serieuze waarschuwing

   3. Een telefoontje van de politie met wat onaangename manier van vragen waar je mee bezig bent.

   4. Een onaangename boze brief van een ex-werkgever over schade berokkenen aan het imago van betreffend bedrijf

   5. Een UWV cq Belastingdienst schrijven.

   6. Een moderator bij Wordpress die snapt waar Martijn mee bezig was.

   7. Een nieuwe Martin Vrijland alias die binnenkort - met medeweten van Micha Kat - opent op (x) en de Swapichou's, Disputax's en Barracuda's even op een dwaalspoor houdt.

   8. Een gekrenkt zelfbeeld, dat met wat we inmiddels weten van Martijn, tot een impulsieve 'delete' actie heeft geleidt.

   9. Martijn heeft een nieuwe baan, en wist zijn sporen.

   Zomaar 9 redenen, vul maar aan....

   Verwijderen
  4. 'The authors have deleted this site.'

   Maar dat hoeft niet zo te zijn natuurlijk.

   Verwijderen
  5. klol: "MARTIN STOND ONDER STEEDS GROTERE DRUK"

   Die mafketels willen maar niet beseffen dat ze 'het' allemaal over zichzelf afroepen. En hoe dichterbij 27 mei komt hoe meer Kat weer in totaal schuimbekkende waanzin uit de bocht aan het vliegen is. Perfecte illustratie hoe een kansloze geesteszieke loser zichzelf 'moed' in raaskalt.
   Lekker functioneel ook, zo'n email aan Bas le Poole...

   Verwijderen
 5. Update! Swappende-hoer binnenkort vanwege 'haar' relnichtende mentaliteit eveneens tusssen 6 plankjes te vinden! http://swapichou.wordpress.com/ Doe er dus mee wat je maar wil swaphoer want dit kunnen heus geen grapjes meer zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet altijd wel lachen om de rare plaatjes en linkjes die je elke dag weer bij elkaar weet te scharrelen, maar de context waar binnen je deze gebruikt is echt dieptriest.

   Lighten up mafketel-ho. Op deze manier zit je straks echt rillend in het donkerste hoekje van de samenzijn-zaal van het door de Staat betaalde verzorgingstehuis.

   Doe eens flink. Stap in je zondagse petje naar de Bananenbar, en wees eens wild.

   Daar ga jij, en wij, een stuk meer van glimlachen dan die mega-suffe bedreigingen die je elke dag weer uit je bunkerpetje fabriceert.

   Verwijderen
  2. Dat kneusje naar de bananenbar? Dat durft het bluffertje nooit, want daar komen echte vrouwen, die ook kunnen praten. Dat is de lat wel heel erg hoog leggen voor zo'n mislukkeling. Misschien dat hij de speeltuin in de buurt eens moet proberen en wil zijn begeleider hem wel een keertje begeleiden, als hij het lief vraagt.

   Verwijderen
 6. Pappie Wappie, we zijn jou ranzige bemoeienis met de Anass-zaak ook nog niet vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "Pappie Wappie, we zijn jou ranzige bemoeienis met de Anass-zaak ook nog niet vergeten."

  Ook jou laatste uren hebben met deze opmerking weldegeLIJK geslagen diphead. En tegen die hoerenmadam uit TA heb ik slechts te vermelden dat ze zelfs haar eigen graf binnenkort nog eens moet gaan opdiepen ook! Ik ben nameLIJKtegen de doodstraf voor laf/gedeserteerde jodengespuis zoals jij hier in goyimland al veels te lang parasiterend gewend bent rond te kruipen! Dus effe dimmen met die stront bakkes van je OK?

  PS; Reltoeristen slechts bij steunbetuigende rants tegen al dat jodengespuis alhier gewenscht...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij ben ik vandaag nog de enige reactant die op deze draad van moordcomplotten ed. het meest on-topic 'durf' te reageren! Hup drollenvangende 'debunkers'-gilde waar spreken we dus met zijn allen af?!

   Verwijderen
  2. Ach Popje-Ho, je durfde nog niet eens met me af te spreken in een top-restaurant. Omdat je een beetje erg fobisch was over wat er allemaal in de keuken "wel niet allemaal erg eng en vies en zo gebeurde".

   En nu heb je wel voldoende dapperheid om een weilandje te laten uitkiezen om 'af te spreken'.

   LoL.

   Dapper biggetje van me.

   "anee ohev otkha" OID Woink Woink

   Verwijderen
  3. Pappie Happie ... om bij te komen dan, wobwob http://youtu.be/lFSBszD0jOk

   Verwijderen
  4. Het gespuis papi neuzelt er vandaag weer aardig op los. Hoe gaat het eigenlijk met je eigen pappi en mammi? Die moeten zeker ook al niets van je weten?

   Verwijderen
 8. "Again I have researched conspiracy forum addicts for a few years and I have seen ‘many forms’ of different programming that has been instilled in the minds of the masses. I have purposely wound up and tested many playground (forum) idiots and cowardly bullies lurking on these forums (Sorry Guys!). A couple of trigger words sets them off and their egotistical true colours and symptoms of spiritual dis-ease always comes flooding out. These very sick and delusional people are far far away from breaking the spell they are under."

  Matthew Delooze is de man voor uitgebreide uitleg over de mentale opmaak van de typische 'conspiracy ward patients':
  http://dev.oneballmedia.com/2009/08/20/see-you-heal-you/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "En nu heb je wel voldoende dapperheid om een weilandje te laten uitkiezen om 'af te spreken'."

  Als je de laatste tijd goed om je heen hebt gekeken moet het je alreeds zijn opgevallen dat er steeds opzichtiger door mij en de mijnen tot aan zelfs je stinkende stoelgang daar in dat 'restaurant' van je bent afgelegd en op beeld vereeuwigd. Natuurlijk wil ik met jodengespuis zoals jij altijd eerst zeker weten met wat voor een kakkerlak ik van doen heb! En met dat wachelende tredje als die van een loopse kat is dat dus absoluut geen enkel probleem meer. Zo goed? Sterkte nogmaals met dat van de gekosjerde arrogantie stinkende ratten spoor van je. Ik val namelijk op echte dames. En zoals mij en de mijnen alreeds ruimschoots is opgevallen zal jouw onmenselijke üntersoort daar nooit en te nimmer aan voldoen! Wij hopen tevens tevergeefs dat je nog eens in dat Shit/Piss-raël van je tot gehakt wordt opgeblazen dan wel afgedroogd. Maar goed hoop doet leven is het niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Ik val namelijk op echte dames" ...

   Jaja, werk ze vanavond http://youtu.be/izdaAN_3HhM

   Verwijderen
  2. Maar er is geen dame te vinden, die dat kneusje moet. Wat heb je nu aan zo'n zielig mannetje, dat geen idee heeft, wat hij met een echte vrouw aan zou moeten.

   Verwijderen
  3. @ziva

   Volgens mij wordt dat lastig om met dit gestoorde bluffertje af te spreken in een weiland. Hoe herken je die angsthaas tussen al die andere hazen?

   Verwijderen
  4. Luister @Steen-Ho. Laat me je zakelijk een beetje uit de crisis houden.

   De enige foto's die je van mij kan maken op dit moment, zonder door de Sjin Bet in je kastanjes te worden geraakt, is met een behoorlijke lens. Dat zou foto's in rose, blauw, zwart en wit kunnen opleveren. De kleur van mijn bikini's that is.

   Dus blijf jij lekker met je OCD-hoofd achter je toetsenbord zielige trawanten langs de pizzaria's van NL commanderen voor het stalkende über-verzet, mij zal je er niet mee raken.

   Het Vaderland Hoezee?! Poef..!!

   Verwijderen
  5. @Ziva

   Ik had hem voor je op Swap gezet, omdat me hier niet de plaats leek. Maar als Barra het ok vindt, dat je wordt aangevallen, kan hij toch niets hebben tegen mijn boodschap ;)
   http://youtu.be/DF4_HSo6pvQ

   Verwijderen
 10. Aha, Vrijland is gestopt vanwege zijn kind. Right.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @allen

  Gespartel en speculatie. U allen spreken zoals gewoonlijk alleen maar vermoedens uit. Gebaseerd op ...?? Niets anders dan eigen vermoedens met hier een daar een vaag feit.

  Het zal best dat u allen gelijk heeft. U lijkt echter maar niet in staat om dergelijks feitelijk aan te tonen.

  U bent niet instaat om aan te tonen dat uw bijdrage de rol heeft gespeeld welke u uzelf en elkaar toedicht.
  U heeft zoals gewoonlijk een vermoeden. een vermoeden wat u feitelijk niet hard kunt maken.

  Met uw manier van denken toont u aan op dezelfde wijze als bijv. een Vrijland conclusies te trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. "Gebaseerd op ...??"

  uit Martin's statement: "Dit resulteerde in het verspreiden van mijn echte naam op het internet.
  Het gevolg hiervan is geweest dat bepaalde mensen (“trollen sites”) dit aan gegrepen hebben om over te gaan tot het plegen van karakter moord.
  "

  Martin houdt dus op omdat het 'm niet gelukt is anoniem te blijven, waardoot het 'm niet langer lukt om niet aangesproken te worden op zijn gedrag en daden.

  De hoofdzaak is dat ie gestopt is en z'n smaad en laster richtgin Anass' moeder en zus, Jeroen en zijn kind, etc. etc. van het internet verdwenen is. Dat is wat telt.

  Alleen een verknipt figuur als Niccolo denkt dat het voor mensen belangrijk is om te bepalen welke rol ze nu wel of niet gespeeld hebben. Niemand vraagt om credits, het gaat om het doel: mensen te beschermen tegen psychopaten als Martijn Alberda.

  BeantwoordenVerwijderen