vrijdag 24 mei 2013

Verveling

Barracuda meent eindelijk te weten wat complotters motiveert: dodelijke verveling. Anders kan hij niet verklaren waarom een legertje werklozen tussen de cannabiswolken en het snuiven van Otrivin neusdruppels door zo hun best doet om, links dan wel rechtsom, het niet-bestaande complot rond Julian en Ruben op te lossen.

Wat Barracuda de afgelopen week voorbij zag komen tart weer iedere beschrijving. Eerst was er de Hoax Popelier: de man die exclusief in De Telegraaf mocht vertellen dat hij de ontdekker van de lijkjes bij de Hoeksedijk was tegengekomen, blijkt uitgerekend opmaker bij die krant. Maar alleen in het hoofd van Micha Kat groeit zo'n connectie vervolgens uit tot een sinister complot van de Pedograaf.

En wisten complotters eerst nog heel zeker dat de aan satanische rituelen opgeofferde broertjes toch nooit gevonden zouden, toen ze alsnog letterlijk boven water kwamen was er alweer een nieuw complot geboren: de lijken waren nooit aan het publiek getoond, dus zullen ze wel nooit hebben bestaan. Blijkbaar is het de bedoeling dat voortaan bij Micha Kat thuis in Schiedam wordt aangebeld en de meegebrachte kist daar ter plekke wordt geopend, zodat daarin een goedkeurende blik kan worden geworpen.

Kat sloeg overigens aan de lopende band te plank goed mis: hij meende dat het onmogelijk was dat de broertjes wekenlang in het water konden liggen (de vermissing duurde dertien dagen), hij wist zeker dat de vader van de moeder van de twee broertjes bij justitie werkte, om hem vervolgens te downgraden naar brandweercommandant, die in de Veiligheidsregio Limburg- Noord een bestuurlijke en organisatorische chaos zou hebben veroorzaakt. Luttele uren later bleek dat de vermeende horror-brandweerman die (moordvader) 'Jeroen kapot probeerde te maken' toch weer iemand anders was. Al die onzin blijft nog gewoon staan ook.

Al even triest was de suggestie dat de vader al onder politiebegeleiding nagenoeg zonder familie was begraven, wat ook alweer een zoveelste broodje aap op internet bleek. De bron van veel van deze roddels was een dubieuze site waar willekeurige lieden aannames weer doodleuk als feit hebben neergeschreven. Kortom: stuk voor stuk haastwerk met als doel om een stierlijk verveelde achterban zo veel mogelijk weetjes te voeren.

Verveling ligt vermoedelijk ook ten grondslag aan de Heintje Davids-achtige wederopstanding van Martin Vrijland. Weliswaar op een nieuw domein, maar met vrijwel het volledige archief.

Met veel gevoel voor drama had hij nog geen week eerder afscheid genomen, zogenaamd omdat trollenbloggen hem het leven onmogelijk hadden gemaakt en de omgang met zijn kind in gevaar kwam. Een week later blijkt na 'evaluatie' er geen vuiltje meer aan de lucht.

Martin kan blijkbaar de dag niet doorkomen als hij niet in de gelegenheid wordt gesteld om via de bril van David Icke de toestand in de wereld te bespreken. Gisteren was het gelijk weer raak met een voorspelbare false flag-analyse van de Londense brute moord op een militair. Die zou gepleegd zijn door een Nigeriaan uit woede over de Britse militaire aanwezigheid in Afghanistan. Alinea's lang vraagt Vrijland zich waarom iemand uit Groot Brittannië met Nigeriaanse roots zich druk zou maken om een land als Afghanistan.

We kennen <artininmiddels: de vraag stellen, is hem vooral niet beantwoorden. Een minuut googelen en hij had kunnen weten dat deze Adebolajo zich tot moslimgeloof heeft bekeerd, connecties heeft met al-Muhajiroun en zijn naam heeft veranderd in Mujaahid. Uitzonderlijk? Nope. Ruim vijftig procent van alle Nigerianen is namelijk Moslim. Wist Martin ook weer niet.

55 opmerkingen:

 1. Smeerlapje Martijn denkt nu weer dat de moord in Engeland een "hoax" is omdat het slachtoffer tijdens het sterven zo raar met zijn benen spartelde. Zal wel komen omdat hij alleen ervaring heeft met het in elkaar slaan van meisjes dat hij niet snapt dat stervende mensen wel eens stuiptrekkingen hebben. Hij schreef:

  Heeft u ooit een man zo spastisch zijn benen zien bewegen nadat hij doodgeschoten is door de politie. Deze acteur speelt het doodgaan erg slecht. “Betere instructies geven voortaan alstublieft“. Kijkt u zelf maar even.

  Alsof Martijn dagelijks boven een stervend iemand staat. Bovendien zie je vooral op die video dat het niet de politie was die deze soldaat vermoordde. Hij roept dat zonder enige aanleiding, gewoon omdat hij een gestoorde idioot is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt, die "stuiptrekkingen" zijn anders vrij normaal.
   Liveleak staat vol met voorbeelden. Wat een dombo.

   Verwijderen
  2. Martijn ziet 'onderzoeken' idd weer gelijk aan 'overtypen van andermans onzin' aangevuld met wat domme en inspiratieloze vragen en suggesties.

   Ten eerste vraagt 'onderzoeker' Martijn zich af waarom een Britse Nigeriaan zich drukmaakt om Afghanistan.

   Als Martijn zich ook maar één minuut had verdiept in dit type jihadi-terrorist dan wist hij dat deze mafketels fervent aanhangers zijn van de Muslim Ummah, de wereldwijde community van Moslims, en zij slechts onderscheid maken tussen 2 groepen; moslims, en niet-moslims. Natiestaten worden niet erkend, want kunstmatig opgedrongen.

   Ten tweede, de twee terroristen zijn (helaas) niet doodgeschoten. Ze leven allebei, weliswaar zwaar gewond, maar stabiel en buiten levensgevaar. Ik had hem daar graag gelijk gegeven, maar helaas, ze doen het nog.

   Ten derde, dat zijn geen stuiptrekkingen van een 'stervende', maar de (paniek-)reactie van iemand die er achterkomt dat een paar hollow points afgevuurd van korte afstand door een HK MP5 semi auto enorm veel pijn doet, en heel veel lichamelijke stress oplevert. Wat je ziet is een ongecontroleerde instinctieve (vlucht)reactie.

   Verwijderen
  3. Ja, of een paniekreactie. Maar hij was volgens mij vrijwel direct daarop dood, want zijn keel werd doorgesneden toen hij al dood was (anders was het allemaal veel bloediger geweest).

   Het is volgens mij voor Martijn van minder belang wat zijn vragen zijn, want daar gaat hij selectief mee om, zodat hij naar bepaalde antwoorden kan werken. De realiteit is in wezen ondergeschikt aan zijn beeldvorming, het is teleologisch.
   Teleologie kan gezien worden als reductief, exclusiverend en schadelijk voor degenen wier verhalen verloren gingen.

   Verwijderen
  4. De man met de trekkende benen is niet de militair die beestachtig werd afgeslacht, maar één van de terroristen.

   Verwijderen
  5. Hoeveel bulk aan data komt er vrij met dit anonieme "genre" ? Wie heeft daar geldelijke belangen bij? Welke impulsieve en kneedbare reaguurders krijgt een site als Vrijland op een presenteerblaadje? Thats the question.

   Verwijderen
  6. Oh man.. het was nog niet eens het slachtoffer... Martijn herstelde het al op zijn site. Zelfs die aanname klopte dus niet.

   Verwijderen
  7. @ziva
   Het gaat hoogstwaarschijnlijk om een stopkogel, die hebben geen hollow point.

   Verwijderen
 2. Dit heeft wat mij betreft niets met de vrijheid van meningsuiting te maken. Wel met de domst denkbare kwaadaardigheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'JUIST OP HET MOMENT DAT DE HELE HOAX VAN DE ‘TWEE BROERTJES’ DREIGT TE WORDEN DOORGEPRIKT...''

  Heb ik weer iets gemist, soms?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De auteur wekt de suggestie, het verschil goed te kennen tussen een acteur en een stervende, met als bevestiging een oratorische vraagstelling. Alsof doodgaan aan zijn/haar protocol moet voldoen. Zou de Lone Wolf ook met die vraag zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 'Dat opduikend filmpje waarop de auto van Jeroen Denis tot twee maal toe te zien is bij de duiker in de nacht van 6 op 7 mei is wel interessant, maar past ook heel goed in de hoax. Van 2:37 tot 2:49 uur en van 3:01 tot 3:12 uur heeft die auto volgens de beweringen daar geparkeerd gestaan. En nu moeten wij zeker gaan geloven dat Jeroen op een andere plaats zijn zoontje heeft vermoord en vervolgens hun lijken een voor een in diezelfde duiker is komen dumpen. Ik vraag mij af of deze video wel echt bestaat, of alleen maar voorkomt in de hoofden van hen dit verhaal verzonnen hebben en in de hoofden van hen dit willen verhaal geloven. Het gaat om de verborgen boodschap achter de story: Vaders in vechtscheidingen zijn wandelende tijdbommen die een groot gevaar vormen voor de samenleving in het algemeen en voor hun gespleten gezin in het bijzonder.'

  De gebruikelijke reactie: wat weer niet uitkomt voor het complot, wordt makkelijk weggeredeneerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat helpt is dat je in dit geval terug kunt gaan naar
  dé bron, namelijk een persbericht van de politie.

  Interessant is dan dat de verschillende media dit bericht dan toch weer net iets anders brengen.

  De politie meldt veel in dit bericht, onder andere dat op basis van deze beelden niet te zien is of dit dé auto van de vader is. Waarmee meteen gezegd is dat er natuurlijk niet een camera perfect op die duiker gericht was (waarom zou je ook een camera richten op een duiker?)

  Als je tussen de regels doorleest: De beelden zijn van één of meerdere particulieren uit de buurt. Ik kom niet direct uit de buurt, maar heb ook wel eens navigatieloos toeristisch daar gereden. Landelijk, open gebied met hier en daar grote huizen / boerderijen. Die mensen hebben natuurlijk allemaal camera's op en rond hun erf hangen. Moeten ze vast van hun verzekering.

  Zo'n camera kan ver reiken in het landelijk gebied, ook in de nacht. We moeten ons vast niet zoveel voorstellen van deze beelden, waarschijnlijk zie je een klein stipje bewegen in beeld, stilstaan en weer verder bewegen.

  De politie zal niet weer de vergissing gemaakt hebben met de tijden van de opnamen, dus de tijden die ze nu noemen zijn vast goed gedubbelcheckt en passen in het tijdspad van de vader.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zowel Kat en Vrijland als jullie 'debunkende' zuigerds hier bij moderator worden door smerig en mensenmennende gluiperds misbruikt om via de perfide geesten die jullie nou eenmaal al vanaf je geboorte krijgen ingebakken, dit soort van pornografische toneelstukjes strak en debiel afgericht het net op te mogen slingeren! Hier ga eerst maar eens even een cursusje volksmennen volgen hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, the jooos... natuurlijk. Dank dat je ons daar weer even op wijst @Adamas Puppie.

   Maar vertel eens. Heb je naast Joden en restaurantkeukens nog meer dwangmatige obsessie's?

   Verwijderen
 8. Kga echt niet klikken .....

  Weet je wat erg is, zomaar ineens zondagochtend wakker worden zonder Eva.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gopal heeft 'm helemaal door:

  24 mei, 2013 at 9:19

  Sjoerd van der Schuit, Pieter Klaas van der Schuit, Linda van der Schuit, Iris van der Schuit, Ruben, Julian, Jeroen Denis, Frank Populier en Ronald Nagtegaal vormen een team – een mindfuck-team van de Nederlandse regering. Zij treden iedere keer op als de regering het van belang vindt dat wij iets massaal gaan geloven. De boodschap die er, met deze fake-ontvoering met zogenaamd dodelijke afloop, moest worden ingestampt luidde: vaders verwikkelt in vechtscheidingen zijn wandelende tijdbommen. Wanneer deze boodschap er diep genoeg in zit dan kan de regering adequaat te werk gaan, door deze vaders preventief te euthanaseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Net als je denkt dat het niet erger kan:

  'Opwekken Ruben en Julian is wel degelijk mogelijk'

  http://www.parool.nl/parool/nl/266/RELIGIE/article/detail/3446567/2013/05/24/Opwekken-Ruben-en-Julian-is-wel-degelijk-mogelijk.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 11. "You can watch this Micky Mouse saga pan out in the following video clips:"

  BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WobWob ! http://www.youtube.com/watch?v=f2WWxH4r-sg&feature=youtu.be

   Verwijderen
 12. Dat de vermiste oud-volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein nog niet in het hele verhaal zijn 'bijgecomplotterd'...

  Of breng ik die idioten nu op een idee?

  *zucht*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Loena
   Er is inmiddels een huurauto gevonden, effe denken.. auto, weiland, Spanje, Sinterklaas...,ZWARTE PIET!!!!!!!!!!! met bloed en zonder bloed. Zo simpel werkt dus.

   Verwijderen
  2. Het verbaasde me ook dat Kat een paar maanden geleden niets gedaan heeft met de moord plus zelfmoord in Buurse. Het slachtoffer was oud-kamerlid, dus daar viel een hoop onzin uit te braden, zou je zeggen. De link kamerlid - Demmink is gauw gelegd.

   Verwijderen
 13. Verveling Dat krijg je met zo`n k*tlenrte :S

  Besluit WOB-verzoek over chemtrails

  De staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu heeft op 21 mei 2013 een besluit genomen op een verzoek in het kader van de Wet openbaarheid en bestuur. Het verzoek betreft informatie over chemtrails. De bijgevoegde documenten zijn openbaar gemaakt

  http://www.rijksoverheid.nl/documenten-en-publicaties/wob-verzoeken/2013/05/21/besluit-wob-verzoek-over-chemtrails.html

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het plotteren op het niveau van Kat en Alberda is verworden tot een stompzinnig truukje, altijd op dezelfde manier toegepast, zonder enige creativiteit of inspanning. Elke zelfmoord is in werkelijkheid moord, elk dood gevonden kind is het slachtoffer van rituele moord door een pedonetwerk, elke terroristische aanslag is false flag of inside job of mindfuck van de NWO. Boring! Hoe triest om een mislukte Alex Jones te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nu met internet is het lekker makkelijk. Vanuit de luie stoel een beetje googlen, knippen, plakken, etc.

  Hoe deden ze dat vroeger? De bibliotheek in?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. In de huiskamer, op de werkplek, in de kroeg, bij de kapper, in het bushokje, you name it @Markiezet. Dit verhaal staat overigens haaks op chemtrail complotten, niet viraal genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Voor de tentjes-deskundigen Packs away even quicker, niks met helikopters van doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Heb wel een idee waarom Martin Vrijland nu terug is op een ander domein. HIj zit nu selfhosted (wordpress.org), waardoor hij lekker aan advertenties kan verdienen. Dat kan vlgs mij niet met wordpress.com. De advertentie widget is al zichtbaar in zijn nieuwe gepersonaliseerde theme. Nu nog adverteerders vinden, en met zijn '1,4 miljoen views' gaat dat misschien nog lukken ook. Daarbij opgeteld de donaties van zijn fans en voila, zie de motivatie voor Martin om gewoon lekker door te gaan!

  Het feit dat hij zo snel weer terug is doet vermoeden dat het misschien geen bewuste keuze van hem was om (eventjes) te stoppen, maar dat ie van zijn vorige domein is afgegooid omdat hij zich niet aan de regels van wordpress hield, bv complete content jatten van een ander blog.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat laatste zou inderdaad ook nog kunnen.

   Verwijderen
 19. Geen, geen enkele van je linken werkt hier :S

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Arminimaal
   Er werkt nog meer niet bij jou. (●¿●)

   Verwijderen
  2. Zelfs hatseflatser jojo schizo@papi weet geen goegeldreigement meer te bedenken. Dan moet het wel erg zijn. De Vrijlandsekte mag zich kapotschamen voor winstbejag op volksverlakkende lijkenjournalistiek.

   Verwijderen
 20. Kan iemand mij vertellen hoeveel er maandelijks of jaarlijks binnen komt bij Martin Vrijland aan reclame en donaties. Dan wijd ik er een artikel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik lees net op een site dat 1 miljoen pagevieuws 15,000 euro per dag oplevert. Dat is 450.000 euro in de maand man. Maar als ik naar de site van Martin gaat zie ik geen reclame. Hoe zit het nu precies, voert hij reclame via die site of niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Er zijn gewetenloze mensen die geen mogelijkheid onbenut laten om de pijn van mensen die iemand zijn verloren te vergroten. Wat daar de beweegreden voor is weet ik niet. Ik kan niet in de zieke geest van dat soort mensen kijken. Denk hierbij aan de verschrikkelijke verzonnen berichten over Marianne Vaatstra, Annas en nu weer met die twee jochies. Deze zieke berichten moeten voor de families zeer pijnlijk zijn geweest.

  Ik spreek hierbij de wens uit dat die zieke geesten met hun complotten hun trekken thuis zullen krijgen. Ook hoop ik dat alle zieners van verbanden met de koninklijke familie en doofpotten op hun nummer zullen worden gezet. Ik hoop dat zij zelf de pijn mogen voelen die zij bij anderen veroorzaken.

  Waar moet de grens getrokken worden? Soms zijn er mensen die complot-denkers die de meest vreemde dingen zien. Dat Beatrix zelf Demmink de hand boven het hoofd houdt. Dat er mensen zijn rond het hof die verantwoordelijk zijn voor die verkrachting in Zwaag Westeinde, Gladio en de Bilderberg, de illuminati en de tweehonderd van Metz.

  Wat er zich werkelijk afspeelt laat zich raden, maar het is niet onmogelijk dat iemand dingen doorziet. Gladio was niets anders dan een organisatie die intact zou blijven als heel Europa zou vallen voor het communisme. Daarom waren er wapendepots. De Bilderberg is niets anders dan een eng clubje waar gesproken wordt over waar het uit het oogpunt van een kleine groep anti-maatschappelijke elementen met de maatschappij naar toe moet. Het is gewoon een verachtelijk zootje omhooggevallen nietsnutten die hun paria-schap wil bestendigen. De afgelopen vijftig jaar hebben zij riant uit de ruif gevreten en dat willen zij voortzetten, en daar is overleg voor nodig, en dat vindt plaats in de Bilderberg. Als je niet bent uitgenodigd voor de Bilderberg dan moet je werken voor de kost en dat moet je doen tot je 67 jaar oud bent.

  Er zijn dingen die onduidelijk zijn, er bestaan echt complotten. Met nadenken en gegevens verzamelen kan men er achter komen. Helaas zijn er zoveel mensen die de plank keer op keer mis slaan. Neem Mischa Kat. Hij heeft het nog nooit aan het rechte eind gehad, steeds weer kolder en niet bestaande complotten voor zaken die zo eenvoudig zijn. Neem Demmink: hij is door de Turken belasterd omdat dit in de onderhandelingen tussen Turkije en Nederland wel gunstig uit zou pakken voor de Turken. Het is allemaal met logisch nadenken te begrijpen! Helaas zijn er mensen zoals Kat die steeds maar weer niet bestaande complotten willen zien, steeds weer de koningin er bij willen halen.

  Gladio bestaat! Het zou mij niets verbazen als wijlen Prins Bernhard de sleutel van de opslagloods in zijn zak heeft gehad. De Bilderberg Conferentie bestaat het zou mij niets verbazen als de feitelijke rekening voor de gebruikte consumpties en overnachtingen ergens op de landsbegroting zouden staan. Dat is het verschil tussen nadenken en logische oorzaken trachten te doorgronden of ziekelijke niet bestaande complotten trachten te bedenken.

  Soms zie je op afstand aan de hand van een paar zaken wat er gebeurd is. Demmink zal nooit veroordeeld worden en niet omdat hij de beschermeling is van ex-koningin Beatrix, maar omdat een paar ingewijden in de internationale politiek weten dat het alle aantijgingen machinaties zijn van de Turkse overheid. Een lul en nietsnut als Mischa Kat ziet een complot en feitelijk is dat er niet. Het resultaat is het zelfde, Demmink wordt niet veroordeeld.

  Het probleem is dat ziekelijke complot-denkers ééns in de vijftig jaar het goed gezien hebben, Bij toeval hebben ze het aan het rechte eind. De tweehonderd van Metz bestaan en Nederland wordt op de achtergrond bestuurd door dit clubje graaiers. (probeer dat maar eens te Google-en! Je zou de indruk kunnen krijgen dat dit heel deskundig is verwijderd uit het collectieve geheugen)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @vanhetgoor: je doelt neem ik aan op de 200 van Mertens. Daar is ruim voldoende over terug te vinden. Overigens adviseer ik iedereen die wil 'onderzoeken' in de ruimste zin van het woord met klem om zich NIET tot een beetje googlen te beperken. Naar mijn idee is de tendens dat wat op Google niet gevonden wordt ook niet bestaat, of niet relevant is. Een ernstige misvatting.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Google laat je zoeken, en is geen vindmachine, precies.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. En ik wil niet flauw doen over vanhetgoors vergissing, dat kan iedereen overkomen. Hij zoekt echter het niet kunnen vinden van de 'tweehonderd van Metz' niet bij zichzelf ('Heb ik wel de juiste zoekterm gebruikt?'), maar suggereert een geheimzinnige en onduidelijke macht ('Je zou de indruk kunnen krijgen dat dit heel deskundig is verwijderd uit het collectieve geheugen'). In aanvulling op vanhetgoor en mezelf wil ik eens wijzen op bronnen als de 'Krantenbank' van de KB. Ook verschillende streekarchieven hebben enorme hoeveelheden regionale kranten on-line gezet, soms teruggaand tot in de 18e eeuw. Alles wat die bladen bijvoorbeeld sinds de jaren zestig over de theorie van Mertens schreven is daar in originalis (althans zoals het werd gedrukt) terug te vinden. Alleen oliedomme types als Micha Kat zullen zulke bronnen vanwege de lange armen van Lunshof en Demmink wantrouwen. De complotblowertjes zouden die bronnen zelfs midden in de nacht kunnen raadplegen, zonder hun derriere uit hun stoel te verheffen of - oh gruwel - contact met echte mensen te hoeven maken.
   Trouwens, voor de liefhebbers: in 'Masonic Mysteries' wordt inspector Morse door manipulaties van een briljante computerhacker, die allerlei overheidsdata bewerkt, belasterd en verdacht gemaakt. Het is Robbie Lewis - niet de slimste, maar Kat veruit de baas - die bedenkt dat er ook iets is waar die hacker niets aan kan veranderen: de oude jaargangen van de 'Oxford Mail'. Old skool waarheidsvinding, een vak dat Kat, Vrijland en de hunnen boven de pet gaat.

   Verwijderen
 25. @gertjan
  Zou het niet slimmer zijn als NL de blog-industrie met rendement ging bestieren?Dit i.p.v platvloerse neergaande statement propaganda? NL heeft genoeg inzetbare mensen in huis die hun vaak simpele vak verstaan, kijk maar naar Anouk.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @geen
  Ik volg je geloof ik niet helemaal. Het aantrekken van een witte jas maakt iemand geen arts, en het hebben van een simpel vaarbewijs is niet voldoende om een chemicalientanker op de Rijn te besturen. Analoog daaraan is stukjes tikken te weinig om je journalist te noemen, om het tot een hier vaak besproken misverstand terug te brengen. Wat ik maar bedoel: iets goed doen kost altijd moeite. Je voorbeeld past er ook wel mooi bij: een liedje zingen maakt iemand geen zanger(es). Dat blijkt wel - even los van de uitslag - uit het verschil tussen de Nederlandse inzending van dit jaar en die uit 2010.
  Wat je doet goed doen en serieus nemen, dat zou ik graag wat vaker zien, daar komt mijn punt in deze eigenlijk op neer. Hoe dat in de blogwereld zou moeten weet ik niet goed. Ik ben daar nauwelijks in thuis, en ik wil me maar aan mijn eigen principe houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. geen bloed te vinden op ze handen. en bij andere filmpjes weer wel. ze knappen en kniper weer lekker. en de schaapjes volgen braaf de tv pppen en leugen kast. ga is goed Kijken dan kun je er niet meer om heen. tenzij je al een mank verloren schaapje bent en altijd slaaf wil zijn en maar willen betalen voor Criminelen Etc..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. inderdaad rafael helemaal mee eens,de mainstream dekken elkaar allemaal in oftewel likken elkaars kont om hun carriere te redden.gr.Dylan

   Verwijderen
  2. @dylan
   Nog nergens meenstriem gezien die de burger voor een kleurenblind schaap uitmaakt.

   Verwijderen
 28. http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://www.huffingtonpost.co.uk/2013/05/23/woolwich-attack-bizarre-conspiracy-theories-claim-incident-hoax-video_n_3324962.html&prev=/search%3Fq%3Dwoolwich%2BhoAX%26biw%3D1600%26bih%3D738

  BeantwoordenVerwijderen
 29. goeie site.dit zegt voor een beetje helder mens zat,

  BeantwoordenVerwijderen
 30. nee natuurlijk doen ze dat niet geen. dan gaan mensen juist wakkr worden en het spel zien. waarom zijn er filmpjes met bloed en zonder en fotos net zo? ze knippe en plakke gewoon ze verdraaien de waarheid ze liegen dus. man onthooft geen bloed?? hahaha. boston net zo geen bloed te vinden bij de man zonder been die is afgeslagen in een rolstoel, elk mens weet dat er dan extreem veel bloed vrij komt dat overlef je zelden. maar het is op tv en dan geloven schaapjes het wel? de massa is cht dom gemaakt en geouden. en hebbe nog meer emotie Bij gtst en onder weg naar morgeen dan het echte leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Heb jij zelf wel eens een ongeluk met zwaar letsel dichtbij meegemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
 32. genoeg. zaag je been er af dan zie je wel op er bloed uit komt. natuurlijk komt er bloed uit. en hoe kun je mij vertellen waarom ze dingen gaan knippen en plakken bij de nos e bbc etc. zat mensen die live filmpjes hebbben en fotos. kunnnen ze niet zeggen het zijn onzin verhalen. Aantoonbare Feiten.foto 1 bloed foto 1 niets. foto 1 staat de tent midden op de weg. foto 2 helemaal links. en ga zo maar door. niets complotten je kan het zien met je eige ogen. maar de massa slaapt en loopt als schaapjes achter de ..........aan in brussel en isreal.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @rafael
  Bij een zware inwendige bloeding is er van buitenaf vaak weinig bloed te zien. Dat tentje is juist gemaakt om binnen 5 sec. te verplaatsen bij hectische situaties. Youtube eikelende editors kan je all over the world vinden, die van een Limburger een blauwe Smurf kunnen maken. Maar vertel eens hoe jij een miljoen/miljard mensen kan laten liegen in de mienstriemwereld. Vertel eens over jouw ervaring met onthoofdingen.(wel rekening houden met kinderen die mee kunnen lezen).

  BeantwoordenVerwijderen
 34. wenig mr hier 0 helemaal niets. en ook handen zonder bloed en de andere foto weer wel bloed. en mensen lopen gewoon langs de man met het mes ze kijken niet eens Helemaal niets. ook de dader niet erg vreemd. en nog vreemder is dat ze plakken en knippen , op de nos zie je de man alleen en op internet zie je mensen er achter langs lopen etc. ga zelf maar kijken of kunnen schaapjes dat ook al niet? en over liegen we worden al eeuwen lag voorgelogen. manupulatie Massa manupilatie. bestaat echt. ze zeggen ook wel is gij die zoekt zal vinden. en de schaapjes........ du sdoe je ding. en bkijk ff fotos en filmpjes als mensen dan ontkennen dat het klopt zo als ze ons vertellen dan ben je gewoon gehersenspoeld simpel.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @rafael

  Deze is ook echt , ben zelf ooit bovenin geweest. Niks nep dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. kijk dan weten ze niets meer dan gaan ze onzin vertellen. dat zijn dus de scheeps die alles doen wat gezegd word. ga eens goed zoeken en naar denken nu het nag kan krl.

  BeantwoordenVerwijderen