donderdag 16 mei 2013

Desiree

Barracuda draait toch al wat jaartjes mee op de interwebs, maar van Desiree Stokkel te Bloemendaal had hij nog nooit gehoord. En dat terwijl Desiree al jaren strijdt tegen eh....ja, tegen wat eigenlijk? Haar site bevat een enorme hoeveelheid warrige aanklachten tegen de Hoge Raad, Balkenende, (gemeente) Bloemendaal en niet te vergeten 'oorlogscrimineel' Paul McCartney. 'PaulmcCartney has done everything within his means to torture me and to try to murder me.'

Desiree is al sinds 2002 bezig. Eerst was er een fittie met de gemeente Bloemendaal over het afwijzen van een bijstand. Vervolgens zocht Desiree het hogerop: het Internationaal Gerechtshof te Den Haag. Wanneer de man met de gong precies is langsgekomen is niet duidelijk, maar waag het vooral niet haar te negeren. Wie niet stande pede antwoord geeft op brieven en mails, krijgt een lading bezwaarschriften over zich heen. En Joetoebs.

Alle Ministeries lezen haar websites. Evenals de AIVD, TheHagueSecurityDelta, VBNnet  HCSS, TNO-security, ICCT, e.a. Volgens Desiree zelf dan. Barracuda heeft even gekeken, maar naar haar YouTube filmpjes kijkt geen mens. Simpelweg omdat er werkelijk geen touw aan is vast te knopen. Een van haar laatste bijdragen gaat over Maxima, die voor veel faillissementen gaat zorgen. Dat begrijpt u natuurlijk meteen. 

Een beetje treurig is het wel, want Desiree presenteert zich bepaald niet slonzig voor de webcam. Wat Barracuda vooral aandoenlijk vindt is dat Desiree haar betoog zo nu en dan stopt om de wagen van haar uiteenzetting even naar de beginstand te schuiven, net als op een oude tijpmachine.

Desiree lijkt ons de ideale levenspartner voor Jeroen de Kreek, maar wil ondanks het telefoonnummer op haar site niet gebeld worden. BEL MIJ NIET, tenzij ik u vraag te bellen. Dit is een veiligheidsmaatregel, ook voor u! (Desiree is van de kleurtjes).

Barracuda begint zo langzamerhand te vermoeden dat er iets in het duinwater van Bloemendaal moet zitten. Naast Wim Dankbaar komt ook die andere crackpot Martin Vrijland er vandaan. En die laatste dacht weer dat Desiree (die zowaar de naam van de moordenaar van Anass wist) van de AIVD is, met als doel om complotters belachelijk te maken. Nu hadden we graag nog een linkje willen plaatsen, maar dat gaat niet meer: de webstek van Martin is overleden.

40 opmerkingen:

 1. Hola Barra met het duinwater van Bloemendaal is niets mis hoor. Bovendien woont Dankbaar in Overveen dat is een dorpje verder.

  Maar in Bloemendaal heb je ook het provinciaal ziekenhuis (ggz)wat al sinds 1849 bestaat. Voor de rest is het prima vertoeven daar in Bloemendaal en omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze spreekt een hoop waarheden. Jullie zijn zo blind geworden dat je dat niet ziet.

   Verwijderen
  2. Het provinciaal ziekenhuis bestaat niet meer en zijn er in de tussentijd nieuwe woningen en villa's gebouwd op dat terrein

   Verwijderen
 2. Dat is toch de nieuwe relatie van Jeroen de Kreek?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze werd hier in de reaguurpanelen trouwens wel besproken hoor. En ook bij de Retecools hadden ze haar al op het netvlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "En die laatste dacht weer dat Desiree (die zowaar de naam van de moordenaar van Anass wist) van de AIVD is, met als doel om complotters belachelijk te maken."

  Hier moet ik die Martijn toch wel een half puntje mee geven. Ware het niet dat zijn betoogjes minstens even erg van de al dan niet bewust gepropageerde desinformatie strak stonden. Ik denk dus dat Vrijland eerder al dan niet BEWUST en in opdracht van geslepen dienschten zijn misleidende knip en plak porno online moest smijten dan dat bij DEZE (wat zie je toch in die spook moderator!) loslopende plofzwakzinnige het geval blijkt te zijn. Meer het niveau van DEZE holyhoaxoverlevende die zoals meerdere reactanten alhier ook tot aan hun dood strak van de er in geramde vooringenomenheid zullen blijven staan. Kom er dus maar 'lekker' vanuit dat oorlogshitsende latrine der wereldproblematiek in. Hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jij iemand een half puntje meegeven? Jij hebt helemaal niets te geven met je zielige geneuzel en onbeduidend gezuig. Je bent immers zelf maar een nul.

   Verwijderen
  2. Je bedoelt zeker, dat je probeert om anderen een klap van jouw molen mee te geven? Grappig om te zien, want de enige, die de klappen krijgt, dat ben jij.

   Verwijderen
 5. "Grappig om te zien, want de enige, die de klappen krijgt, dat ben jij."

  Ik praat alleen nog op dit niveau met jou abjecte filoseMIETJES gespuis. Heb je dat goed begrepen? Want anders...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Want ander ga je om je mammie huilen?

   Verwijderen
  2. Is Desiree anders niets voor jou, papi? Ze is tenminste arisch en staat alweer een tijdje droog.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  4. Pappi en vrouwen? Dat durft hij nooit en hij zou geen idee hebben, wat hij zou moeten. En er is natuurlijk ook geen vrouw te vinden, die dat kneusje wil. Volgens mij wordt je als vrouw liever satanisch misbruikt, dan je in te laten met zo'n misbaksel.

   Verwijderen
  5. Forget De Kreek of papi. Ik voorzie een vruchtbare relatie met Kat. Gezellig de hele dag saampjes 'urgent calls' het web op joetjoeben.
   En 's avonds een foursome met Zeevat en me-myself-Myra een semi-dadaistisch onbegrijpelijk 'radio programmaatje' aan elkaar raaskallen.
   Laat je ook nog het kruidenvrouwtje Desiree Rover (met een heleboel streepjes en een trema) en Oldenkamp vanuit een desolaat pateo-center inbellen, en het feestje is compleet.
   Wat zullen Anton Teuben en André Vergeer jaloers zijn...

   Verwijderen
  6. @Loena Tik

   Kan er al gestort worden?

   Verwijderen
  7. Myra had zo waar heel belangrijk nieuws en een echte primeur, die met Adele van der Plas is afgestemd. Nieuw keihard bewijs in de zaak Demmink. De mafia baas heeft in een interview verzonnen, dat er nieuw bewijs zou zijn. Myra mocht deze super primeur niet meteen vrij geven, want stel je voor. Maar na druk overleg met de advocate van de tot levenslang veroordeelde gangster kreeg ze uiteindelijk toch toestemming om het keiharde onzin gerucht de wereld in te helpen.

   Verwijderen
  8. @Freddy

   Gelieve dat o.a. de heren Kat en Oldenkamp zich eerst even hier bij aanmelden ten einde de validiteit van hun inzet voor het maatschappelijk belang en hun boekhouding te bevestigen.

   Ook maar wacht even, dat doen de heren natuurlijk niet omdat de vele duizenden vrijwilligers die zich geheel belangeloos voor deze brancheorganisatie en vele goede doelen inzetten -elke dag weer- stuk voor stuk volledig corrupt zijn en slechts uit zijn op de totale vernietiging van de mensheid.

   Of iets dergelijks. Nee, de donaties zijn natuurlijk rechtstreeks bestemd voor Kat -die het in zijn geval lekker aan witte wijn optettert in de kroeg om vervolgens een 'urgent call' zijn beeldscherm in te schuimbekken- en voor Oldenkamp -die het op zijn beurt weer gebruikt om flesjes colloïdaal zilverwater voor hem persoonlijk in te laten stralen en de verwarming in een verlaten pateo-center af en toe op te kunnen starten.

   Verwijderen
  9. Zonder Kat en Oldenkamp waren we nu al zo reddeloos verloren geweest, als ze altijd zelf tevergeefs hebben voorspeld. Wat moest de mensheid zonder deze charlatans?

   Verwijderen
  10. Behalve dat Desiree eerst vond dat Paul en zij buitenaardse soulmates waren, vind dat Opstelten haar martelt heeft zij ook nog 2 kinderen. Dat zijn dus net als die andere geschuffelden die geen hypotheek meer willen betalen, slachtoffers. Hoe moet dat straks als ze volwassen zijn en zich in het maatschappelijk verkeer begeven?

   Zijn ze zo bang gemaakt dat ze overal agenten zien, niet in de supermarkt komen omdat daar alles vergiftigd is? Kunnen ze ooit normale vriendschappen aangaan? En dat de aarde rond is en niet plat? Geen wonder dat bij Desiree er medewerkers van de ggz aan de deur zijn geweest. Maar dat heeft niet geholpen.

   Verwijderen
  11. Mevrouw zelf is aardig de weg kwijt en voor haar kinderen moet dat heel zwaar zijn. En dan vraag ik me af of er dan niemand in haar omgeving is, die haar tegen zichzelf in bescherming kan nemen. De aandacht, die de vrouw krijgt, is volgens mij eerder nadelig voor mevrouw, omdat het haar alleen maar bevestigd in haar gekte. En dat haar kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes en klasgenoten dit soort video's van moeder op het web tegenkomen, moet voor die kinderen niet makkelijk zijn.

   Verwijderen
 6. Ach so.

  Kijk hier toch eens.

  Indien ik na vijf jaren voltijds hieraan te hebben gewerkt nog steeds niet voldoende mensen heb kunnen enthousiasmeren om een centrum in het midden van Nederland levensvatbaar te laten zijn, dan weet ik genoeg.

  Dus zo 'wakker' is Oldenkamp de afgelopen 5(!) jaar al niet geweest en dan zijn de schellen nu nog steeds niet van zijn ogen gevallen?
  En dan nóg schaamteloos gaan lopen klagen dat er slechts 8 mensen gedoneerd hebben waarvan er 1 zelfs iedere euro voor hem heeft omgedraaid. Dat zijn er goddomme 7 teveel en 1 hele zielige die tegen krankzinnige en weerzinwekkend narcistische gekken als een Oldenkamp beschermd dienen te worden.

  Oldenkamp heeft werkelijk waar helemaal niets zinnigs te melden. Niet in zijn boekjes (die verkopen immers niet). Niet in zijn presentaties (die mondjesmaat bezocht worden). En niet als (politieke) partijleider van een clubje bij elkaar gelokte (een basisinkomen voor iedereen, stem sopn) randdebielen, profiteurs en oplichters. Het is bij voorbaat tot mislukken gedoemd omdat Oldenkamp totaal verknipt is en aan waandenkbeelden lijdt een groot wetenschapper met briljante inzichten te zijn.

  Lachwekkend maar vooral triest voor die ene donateur. Stort die 6 euro gewoon terug, mafketel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oldenkamp:

   "We zitten nu nog met de erfenis van de oude tijd. Willen we nog langer onze tijd en energie besteden aan die oude erfenis? Ik in ieder geval niet"

   Er zit inderdaad niemand meer te wachten op die onzin van deze fantast. En er is dan ook bijna niemand meer te vinden, die energie en geld over heeft voor de mislukte neuzel goeroe. Dus ga lekker bollen pellen of asperges steken en dan doe je nog wat nuttigs, zou mijn advies zijn.

   Verwijderen
  2. De redenering is natuurlijk ook weer een juweeltje van narcistische en megalomane waanzin.
   Oldenkamp opent een clubhuis wat zichzelf moet bedruipen uit de entreegelden van bezoekers. En als uit de wegblijvende bezoekers blijkt dat er weinig tot geen animo is voor zo'n clubhuis, gaat Johan om donaties bedelen omdat hij vooral zelf niet wil inzien dat geen hond op zijn totaal overbodige 'levenswerk' en baarlijke nonsens zit te wachten. En dat ligt allemaal niet aan Johan zelf, neehé, Johan begrijpt er helemaal geen barst van dat er maar geen vraag is naar wat hij in zijn prullaria winkeltje te koop aanbiedt. Het is de omgekeerde wereld van een geesteszieke die zichzelf het middelpunt van het universum waant.

   De 'misleidingen' die Oldenkamp in zijn 'laatste' (ik vermoed dat er nog wel een aantal zullen volgen) oproep opsomt blijken dus vooral in de bovenkamer van Johan een geheel eigen leven te leiden. Hij is er zelf het meest hilarische en levende bewijs van.

   Verwijderen
  3. Als mensen geen geld over hebben voor zijn onzin en prul, wie denkt hij dan, die er gaat storten? Een beetje als een snackbar eigenaar, die een advertentie plaats in het lokale juffertje of mensen a.u.b. willen storten, omdat niemand zijn ranzige frieten, die in verrotte olie zijn gebakken nog lust.

   Verwijderen
  4. "Ik weet dat er veel kritiek is op mijn schrijfstijl, waarbij ik soms mijn frustratie van me af schrijf door zeer venijnige woorden te gebruiken. Ik raak vaak gefrustreerd doordat de meeste mensen domweg niet zelf nadenken, en klakkeloos doorslikken wat ze krijgen voorgeschoteld aan informatievoer."

   hahaha, *mega facepalm*
   Johan's probleem is vooral dat zélfs z'n doelgroepmensjes z'n wholly science geneuzel niet ongekauwd willen slikken.

   Gelukkig voor Johan is de SOPN nog steeds een bruisende beweging.. o wacht.. :p

   Verwijderen
  5. Een beetje wholly navigatie op die pateo-site zou overigens ook geen kwaad kunnen, maar dat zal wel niet overeenkomstig zijn met de Cosmische Spelregels van de Nieuwe Tijd.

   Je website bouwen met MS-Word in framesets gaat het helemaal worden in 2013! ;)

   Verwijderen
  6. 2013 het einde der tijden voor neuzel goeroes met een bord voor hun hoofd.

   Verwijderen
 7. Johan moet maar weer eens wat nieuws gaan verzinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hupsakee, Manic Micha stort zich op de vermiste broertjes.

  "een gigantische satanische ‘speurtocht’"
  "Een soort ‘omgekeerde false flag’?"

  Kef, kef, kef.

  Volgende week hopelijk weer standje depri.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Micha Kat heeft door, dat hij dan misschien wel weer eens aandacht krijgt. Maar Micha Kat is totaal onbelangrijk en van zijn sekte is niet veel over. Laatst nam die patient de kranten door en hem leek het wel voor de hand liggen, dat Demmink zelf ze zou hebben ontvoerd. Die kneus krijgt nog geen vijf man bij elkaar en is de aandacht niet waard.

   Verwijderen
 9. Hup moderator gooi die alex 'nieuws'-rukker er eens meteen af zodat mijn comment over Desiree's kruidenvrouwtje collega wat beter tot zijn recht komt?!

  "De 54-jarige fysiotherapeute Toos Nijenhuis wijst plekken aan buiten Zwolle waar volgens haar verklaring kinderen ritueel zijn misbruikt en vermoord. Hier alle achtergronden met video. De politie heeft ‘honderden tips’ gekregen over de verdwenen broertjes. Wordt hier een grote enorme operette opgevoerd, een gigantische satanische ‘speurtocht’ terwijl de ‘hoge heren’ weten dat de kinderen nooit zullen worden gevonden? Een soort ‘omgekeerde false flag’? Laat de politie daarom de burgers het werk doen? Vragen, vragen, vragen. Is vader Jeroen al begraven? Er komt geen snipper info over door. Is zijn lijk ook verdwenen net als die van zijn zoons?" BRON

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt het onderwerp voor morgen geraden...

   Verwijderen
  2. Eindelijk uitgehuild?

   Jij mag in je handjes klappen, dat Barra zo vriendelijk is om alle patienten toegang te verlenen tot zijn site, behalve Nieuwsbreker. Dat jij leuk met Google om kan gaan, dat wisten we nu wel en dat kunnen we zelf nog 100 keer beter.

   Maar vertel eens, mag je zelf nog wel pinnen of krijg je tafeltje dekje?

   Verwijderen
 10. > (Desiree is van de kleurtjes).

  Ik ook! Dus ik en Desiree zijn dezelfde persoon! (Niet dus.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
 11. "Je hebt het onderwerp voor morgen geraden..."

  Ga er echter gezien de volksmennende wijze waarop Micha zijn op relnichtende uitkomsten gefundeerde zaken tracht aan te kaarten niet meteen vanuit dat alles wat die te berde brengt meteen voor de volle 100% flauwe kul is he? Neem nou dit hijgerige item bij omroepwest.nl eens? Allemaal zogenaamd vanwege de broodnodige 'nazorg' in een en dezelfde etmaal over het gepeupel heen uitgekotst?! Omroep west heeft overigens wat het social engineering betreft al weldegelijk een heel volksverradelijk dan wel bedenkelijke reputatie. Dusss...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ik ervan heb begrepen, heb jijzelf nooit de broodnodige 'nazorg' gehad en ben je daarom zo gek geworden. Zelf vind ik het goed, dat tafeltje dekje bestaat voor mensen, zoals jij. Is het wel een beetje te eten?

   Verwijderen
 12. Als het dan toch over maaltijden gaat, smeert mama nog steeds de bammetjes of doet de verpleegster dat voor je?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Control Alternatief Delete, is niet iedereen gegeven. Sasquatch die via grottenstelsels tussen China en de States pendelverbindingen zou hebben, is net zo idioot als het bestaan van psycho-netwerken.Dus @Papi ga je medicijnen innemen. Je kan nog geen ui meer snijden, zonder jouw 2-parige overgebleven duimelarij te verliezen.

   Verwijderen