dinsdag 28 mei 2013

Quirine

Barracuda waarschuwt alvast: dit wordt een stukje vol vuige roddels. U kunt nog weg. Zit zo: De reactiepanelen van de Demmink Doofpot, de website van de hoogbejaarde heer Poot, lopen tegenwoordig vol berichten die allemaal betrekkelijk weinig met het onderwerp zelf te maken hebben. Zo ook een ontluikende ruzie tussen Quirine de Kok en een aantal belagers. En niet alleen daar. Overal waar Quirine reaguurt, wordt ze besprongen. 'Jij loopt hard te wijzen naar anderen terwijl je paarden stonden te beschimmelen in het water en je het vrouwtje was van een foute advocaat.'

Quirine is al enige tijd complotster en luidruchtig aanwezig op forums. Ze maakt zich vooral boos over vermeend kindermisbruik door justitie, hetgeen waarschijnlijk komt doordat ze al een paar keer met justitie in aanraking is gekomen. Jammer genoeg blijft haar eigen beerput onbesproken. In 2009 kreeg de Haagse zestig uur werkstraf omdat ze haar zwaargewonde kat liet creperen. De kat liep al zeker een week rond met een vanaf de elleboog ontvelde voorpoot en afgescheurde pezen en voetzooltjes.

Vervolgens moest ze weer voor de rechter komen vanwege verwaarlozing van haar paarden, die waren gehuisvest op een zompig terrein aan de Haagse Loolaan. Radiopresentator Henk Bres kondigde aan de dieren na blijvend falen van de instanties zelf uit het met modder en uitwerpselen besmeurde terrein te zullen trekken.

De zelfverklaard 'orthopedisch hoefsmid' werd veroordeeld, maar in hoger beroep vrijgesproken wegens te weinig bewijs. De Haagse Dierenbescherming was verbijsterd. Een woordvoerder noemde het 'verschrikkelijk frustrerend'. 'Er liggen foto's, verklaringen van agenten, een verklaring van een dierenarts, en dan nog volgt vrijspraak.'

Blijkens haar LinkedIn-profiel was het de bedoeling dat het 'verloederde volkstuincomplex' zou worden 'omgetoverd' tot een stedelijke paradijs, maar verder dan een dieronterend moddermoeras is het nooit gekomen. En het dierenleed is gebleven. Vorig jaar kwam De Kok weer in het nieuws toen zij zich voor ene Jop Lineq had uitgegeven en een hondje van de familie Stokmans had zoekgemaakt. En enkele weken terug was het weer raak en werden een verwaarloosd paard en twee pony's in beslag genomen en volgens het laatste nieuws is op het NS-terrein nu dan toch eindelijk de sloop begonnen.

Maar het allermooiste nieuws is wel dat Quirine, beter bekend als Cbor bij Klokkenluideronline, de sloper van haar volkstuin schijnt te hebben verteld dat zij iets moois heeft met Micha Kat. Dat is, als het al klopt, opmerkelijk nieuws, aangezien iemand met zo'n naam in haar handen toch echt niet veilig is.

14 opmerkingen:

 1. Haha, zou NL echt zo door en door verrot zijn zoals dagelijks in de kranten tussen de regels door te lezen valt?

  Is de Democratuur hier werkelijk tot op het bot (and beyond) corrupt, wat inmiddels elk weldenkend en correct geïnformeerd mens weet?

  En koos je je naam vanwege dit stripfiguur?

  http://poliziek.info/barracuda-arrogante-killer-the-punisher/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En wat mag dit allemaal weer te maken hebben met het onderwerp hierboven?

   Verwijderen
  2. Joris D. lijkt me wel een centrale spil in onze Democratuur, en verder wist ik niet dat er een blog met deze naam bestond.

   Verwijderen
  3. @David Frankenhuis
   Neen, Nederland is niet door en door corrupt, verre van dat zelfs.

   Verwijderen
  4. Jazeker, er bestaat nog een hele wereld buiten Klokkenluideronline, maar sommigen komen nooit verder dan dat. Overigens: Joris D. is naar mijn weten met pensioen, en kan in die hoedanigheid moeilijk een centrale spil zijn.

   Verwijderen
 2. Echt, waar is het misgegaan met een gedeelte van die complotgekkies ?

  Toch de lange termijn gevolgen van Tsjernobyl :-) ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als je enkele maanden met pensioen bent na een decennium nr 1 te zijn geweest daar gok ik dat ze je nog wel eens bellen, bv.

  Haha, nee, toen Tsjernobyl implodeerde had ik reeds mijn alu-hoedje ;) .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jezus, wat een dom geleuter.

   Verwijderen
  2. "had ik reeds mijn alu-hoedje"

   Haha, ok nice one ... ik gelukkig ook :-)

   Verwijderen
 4. Imploderen? Klok ergens horen luiden zeker en nog steeds geen klepeltje gevonden @David?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een hoeveelheid zuur deze dinsdag ... :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @David
   Het aanhalen van deze never ending story, wijst eerder richting hardnekkige verstandsverbijstering. En dat terwijl JD waarschijnlijk met een hengeltje aan de waterkant zit, en iedere meelworm die hij aan het haakje spiest, een complotters naampje meegeeft.

   Verwijderen
 6. nl is zeker door en door Corupt en anders wel gedwongen. macht spelletjes etc.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maar het allermooiste nieuws is wel dat Quirine, beter bekend als Cbor bij Klokkenluideronline, de sloper van haar volkstuin schijnt te hebben verteld dat zij iets moois heeft met Micha Kat.

  Dat zou goed nieuws zijn. Ieder komt toe wat hij/zij verdient, en Quirine en Micha zouden daar een prachtig voorbeeld van zijn.

  Daarmee hoop ik dus dat Kat's vorige vriendin A. eindelijk van hem verlost is, en haar aandacht weer kan geven aan het bouwen aan haar leuke bedrijf in Laos. Want, man, man, wat moet zij door een martelgang gegaan zijn met Micha Kat.  BeantwoordenVerwijderen