vrijdag 17 mei 2013

Hervonden herinneringen

Micha Kat lijkt het stokje van Martin Vrijland te hebben overgenomen waar het gaat om de zaak van de twee broertjes uit Zeist. Een soort omgekeerde false flag, noemt hij het, waarbij 'een enorme operette' wordt opgevoerd om ritueel misbruik te maskeren. 'Is vader Jeroen al begraven? Er komt geen snipper info over door. Is zijn lijk ook verdwenen net als die van zijn zoons?'

Maar wat we van Kat dan wel weer serieus moeten nemen is het relaas van de 54-jarige Toos Nijenhuis, dat al dagen van de ene complotblog naar de andere hopt. Deze Toos zegt namelijk dingen die complotters graag willen horen: zoals dat zij door de vroegere kardinaal Bernard Alfrink, Prins Bernhard en leden van de Engelse koninklijke familie zou zijn misbruikt.

En zoals gebruikelijk is er weer weinig voor nodig om complotters van dit verhaal te overtuigen, zoals een video waarin Toos emotionele getuigenissen aflegt. De mishandelingen zouden hebben plaatsgevonden in Nederland, Saoedi Arabië, Schotland en op een niet nader genoemde militaire basis in Melbourne, Australië, waar zij zou zijn onderworpen aan 'gedrag en pijngrens veranderende experimenten'. Ook haar jongste dochter zou het slachtoffer zijn van ritueel misbruik, waarbij haar andere kinderen gedwongen werden om toe te kijken. Enzoverder.

Maar er vallen al meteen enkele zaken op. Toos blijkt alternatief genezer en gespecialiseerd in manuele neurotherapie. In de video wordt ze bijgestaan door therapeut Casper Rutten, aanhanger van de omstreden Duitse kankertherapeut Dokter Hamer. De ook door Toos bewonderde Germanische Neue Medizin leert je conflicten te herkennen die de oorzaak zouden zijn van kanker. Wonden, hoesten en pijn zijn tekenen dat je aan het genezen bent. Inmiddels zitten we dus alweer vuistdiep in de kwakzalverij.

Als iemand bij Boublog terecht suggereert dat Toos haar verhalen wellicht te danken heeft aan zogenaamde 'hervonden herinneringen' - waarbij onder hypnose men er in toenemende mate van overtuigd raakt misbruikt te zijn in de jeugd - weten complotters niet hoe snel ze deze stoorzender moeten wegblaffen. Wat deze vrouw beweert is gewoon waar, basta!

Maar helaas: in de VS, waar incest-herinneringen van vermeende slachtoffers een spoor van verwoesting hebben achtergelaten, barst het van dit soort treurige gevallen. De bekendste is de ooit door Zapruder aanbeden Cathy O'Brien. Die beweerde dat ze als seksslavin was gebruikt op zeer besloten feestjes waar de machtigste mensen van Amerika rondliepen. Ze zou proefkonijn zijn geweest binnen het zogenoemde Monarch-programma: mensonterende experimenten waarbij willoze slachtoffers tot mentale slaven zouden zijn geprogrammeerd. Ze zou ook in sadosexfilms hebben gespeeld die in opdracht van oud president Gerald Ford zouden zijn gemaakt en misbruikt zijn door Ronald Reagan, Bill Clinton, de Canadese premiers Pierre Trudeau en Brian Mulroney; de Mexicaanse president Miguel de la Madrid, dictator Baby Doc Duvalier, Manuel Noriega en Koning Fahd. George Bush senior zou haar 13-jarige dochter hebben verkracht en ze zou orale sex hebben gehad met Hillary Clinton.

Bewijzen voor haar beschuldigingen weigerde ze aan te dragen. Sterker nog: soms werd ze wat al te slordig. Zo beweerde Cathy op de radio dat een senator haar had verkracht in een L.L. Bean-winkel in Vermont, totdat een oplettende luisteraar opbelde met de opmerking dat L.L. Bean daar helemaal geen winkels heeft.

Nu wil Barracuda ook weer niet uitsluiten dat Toos als kind een of andere traumatische ervaring heeft gehad, maar gevreesd moet worden dat de waarheid daarover nooit wordt achterhaald. De meest vage en zweverige instanties hebben zich over haar zaak ontfermd, zoals de International Tribunal Into Crimes of Church and State. En die gaan echt niet uitzoeken of Toos inderdaad in al die landen is geweest die zij noemt.

44 opmerkingen:

 1. Huishoudelijk: de komende week publiceren we onregelmatig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Barracuda schreef:
  ==
  Als iemand bij Boublog terecht suggereert dat Toos haar verhalen wellicht te danken heeft aan zogenaamde 'hervonden herinneringen' - waarbij onder hypnose men er in toenemende mate van overtuigd raakt misbruikt te zijn in de jeugd - weten complotters niet hoe snel ze deze stoorzender moeten wegblaffen.
  ==

  Inderdaad, ik vond onder deze reactie en volgende, van ene mrpettjo. Die suggereert dat de ideeën over mogelijk hervonden herinneringen wetenschappelijk algemeen verworpen zijn.

  Maar als ik wat snuffel in de Wikipedia (waarin editors ervoor waken dat bij controverse beide kanten daarvan belicht worden), krijg ik toch een heel ander beeld. Zo las ik deze Wikipedia-artikelen:
  False memory syndrome
  Memory consolidation
  Lost in the mall technique.

  (Sorry Freddy, persoonlijk detail: zo'n incident dat een kind een tijdje zoek was is met alle drie mijn kinderen echt een keer gebeurd, behalve dat het in een geval geen winkelcentrum maar een dierentuin was. Het kwam allemaal weer goed, gelukkig. En dat zijn geen valse herinneringen, dat weet ik zeker.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De dame in kwestie komt pakweg 40 jaar na dato nog eens met deze verhalen die blijkbaar spontaan zijn opgeborreld. Voeg daar nog wat bij elkaar gegoogelde kennis aan vast en je kunt precies verklaren waarom ze die verhalen vertelt. En in plaats van zo'n persoon te beschermen, gaan complotters haar weer uitbuiten.

   Verwijderen
 3. Dat is dus mijn antwoord op de vraag van MrPettjo aan Glenn "Kun je vertellen waar je dat dan gelezen hebt."

  Maar ik mag dat daar niet posten van mevrouw Bou, na een aanvarinkje over Syrië waarbij ik haar beledigd zou hebben door haar aan te duiden als een "complotgelovige".

  May the truth not be heard.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Ruud
   Aage M. had ook last van false memory. Iedere kluis moest daaraan geloven.

   Verwijderen
 4. Therapeuten, dat is vaak de moeilijkheid...
  Een waar voorbeeld van een therapeute (tijdstip Pekela pedo-psychose), die fris geupdate was in het bovenhalen van seksuele misbruik-herinneringen waardoor plotseling alle patienten zich herinnerden dat ze in hun kindertijd misbruikt waren.
  Zelfs de eigen dochters heeft ze kunnen laten 'herinneren' dat ze door de vader misbruikt waren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als dit zo doorgaat, ben je straks volstrekt ongeloofwaardig met een normale jeugd achter de rug.

   Verwijderen
 5. Ik word hier zo moe van he..... Een paar jaar geleden hadden we de al evenmin sporende Rebekah van der Steen, vrouw van de voorganger van TRIN (een charismatisch "christelijke" oplichtersclub) met haar bizarre verhaal. Werd toch doorgeplaatst in de EO-Visie:

  "Op mijn negende jaar werd ik door middel van een afschuwelijk ritueel uitgehuwelijkt aan satan. Ik kreeg een donkere jurk met pentagrammen aan. Zelfs aan de binnenkant van mijn mouwen stonden spreuken geschreven. Er werden allerlei vervloekingen gezongen en één van de bruiden van satan werd met haar kind naar voren gebracht. Omdat zij zich rebels opstelde, zou ze worden vermoord en moest ik haar plaats innemen. Wat er toen gebeurde, zal ik nooit vergeten. Voor mijn ogen werd de vrouw samen met haar kind door satanspriesters vermoord. Het geschreeuw drong door tot het diepst van mijn ziel. Ik begon te hyperventileren en ze moesten me cocaïne toedienen, anders was ik flauw gevallen.” Rebekah’s ogen vullen zich met tranen en ze wordt stil. Het kost haar zichtbaar moeite om verder te spreken. “Het bloed van de vrouw werd in de vorm van een kruis op mijn voorhoofd gesmeerd. Vervolgens moest ik een beker met bloed, sperma, urine en een zwarte weduwe leegdrinken. Daarna nodigden de andere vier bruiden mij in een cirkel. ‘Welkom in de kring van bruiden,’ spraken ze me toe. Vanaf die dag mocht ik aan de ronde ‘decision table’ (tafel der beslissingen red.) komen zitten. Aan die tafel werd afgesproken wie we gingen vervloeken. Op een dag was de Amerikaanse prediker Benny Hinn aan de beurt.”

  Ze had nogal veel details die gewoon te controleren waren. Heel veel moordzaken en andere schokkende misdrijven, haar relatie met Anton Lavey etc. Dat zijn we op Goedgelovig toen ook gaan doen en hebben aan kunnen tonen dat geen van haar beschuldigingen en bizarre verhalen met de werkelijkheid te maken had. Daar bleef geen spaan van heel.

  Ik zal dalijk eens een lijstje maken van feiten en omstandigheden die Toos Nijenhuis noemt, die ook echt verifieerbaar zijn. Maar kunnen ze niet gewoon iets anders verzinnen? Dit verhaal kennen we nou wel.

  Hier zie je Rebekah trouwens nog aan het woord op de youtubes. Tijdens het interview krijgt ze zelfs nog last van de demonische bezetenheid.

  De schat.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toos weet hoe je voetjes kan kietelen, dat weer wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo lang als ik het lijk van deze jodin niet zelfstandig heb kunnen inspecteren ga ik er maar vanuit dat dat onmenselijke gepeupel voor welke geloofwaardigheid onder hun publiek dan ook altijd maar weer hun eigen ziekelijke soort als 'exposers' naar voren zullen blijven schuiven. Mijn eerste link van hieronder dient dan ook met die achterdocht in het achterhoofd bestudeerd te worden! Tevens raad ik aan om het woord zionist erin te vervangen door het woord van jood. Waarna je de erin genoemde bronnen en personen met deze informatie in acht nemend zeker tegen al je intuïtieve gevoelens die altijd gepaard moeten gaan met stuk gecheckte feiten dient af te wegen om een juiste kijk op deze onmenselijk demonische zaken te kunnen krijgen. Ja ja! Kom er maar snel weer onder vandaan gekropen want ik ben waar je je ook bevindt nog niet eens met je begonnen...

  “…the separation of families is growing as a business because local governments have grown accustomed to having taxpayer dollars to balance their ever-expanding budgets. The Adoption and the Safe Families Act, set in motion by President Bill Clinton, offered cash “bonuses” to the states for every child they adopted out of foster care. In order to receive the “adoption incentive bonuses” local child protective services need more children. They must have merchandise (children) that sell and you must have plenty of them so the buyer can choose. Some counties are known to give a $4,000 bonus for each child adopted and an additional $2,000 for a “special needs” child. Employees work to keep the federal dollars flowing. The National Center on Child Abuse and Neglect in 1998 reported that six times as many children died in foster care than in the general public and that once removed to official “safety”, these children are far more likely to suffer abuse, including sexual molestation than in the general population. That according to the California Little Hoover Commission Report in 2003, 30% to 70% of the children in California group homes do not belong there and should not have been removed from their homes. …poor parents often times are targeted to lose their children because they do not have the where-with-all to hire lawyers and fight the system. Being poor does not mean you are not a good parent or that you do not love your child, or that your child should be removed and placed with strangers.”

  CPS, or Child Protective Services, is involved in child trafficking, providing children for pedophile rings and satanic rituals, as well as children who will be fodder for the psychiatric pharmaceutical medical cartel. The organization is evil and needs to be brought down. Senator Nancy Schaefer was murdered because she was exposing the evil that permeates CPS."

  BeantwoordenVerwijderen
 8. LOL. Frides Laméris, Sr Alumnus Theologie, RU Groningen, vertrouwenspersoon van de familie van den Brink, plaatst weer een groot leugenstuk van BvdBrink.

  http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23433/groots-misbruik-politie-zoetermeer#more-23433

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En zulk soort berichtjes worden op KLOL dan weer afgewisseld met onversneden homohaat en de satansfantasieën van Ben vd Brink. Ook leuk, want Demi en Nirvana zitten dus op de overigens christelijke middelbare school(het ONC) waar mijn halfzusje vorig jaar eindexamen deed (VWO). Degelijke school, beetje streng.

  Wel handig dat alle smerige kutverhaaltjes nu op een site samenkomen. Eén gerichte kruisraket en je bent klaar.

  Maar ik ben eigenlijk nu al klaar met Myra (op KLOL "van Puffelen") met haar schijnheilige zaadverhaaltjes over "positieve energie", terwijl ze alleen maar een soort drabbig en grauw ectoplasma met zich meesleept, tot in haar vezels gedreven wordt door haat.

  Die neemt zelfs aanstoot aan een advertentie in de Gaykrant waarin nieuwe abonnees blijkbaar een gratis saunabezoekje aangeboden krijgen. Dat mag niet van haar. Zo ver heen, dat ze smalend een complete advertentie citeert. Vanwege zulk soort mensen werd Anass dus dood aangetroffen.

  Die neemt een poeslief houdinkje aan en heeft daarachter volstrekt kwaadaardige intenties zitten. Zo was zij degene die het valse gerucht verspreidde dat ik achter die grap tegen Martijn Alberda zou zitten. Rancune natuurlijk, omdat ik me niet interesseerde voor haar radiohobby.

  We hebben het hier over iemand die weet dat ze alleen maar leugens van de smerigste soort verkoopt, maar die haar propaganda doelen relevanter vindt dan menselijke levens. Dat ze Martijn uiteindelijk zijn ondergang in manipuleerde, het kan haar al even weinig schelen als mijn zoontje, die ook slachtoffer werd van haar manipulatie.

  Martijn is gewoon een domme lul, die door iedereen bespeeld kan worden. Kate Lans, Myra, met boter en suiker gaat hij erin. Nu hij om is, is wat mij betreft de volgende in die keten aan de beurt. Dan hebben we het over Myra, onze doorreutelende nageboorte uit de Occupy beweging.

  Als die niet gestopt wordt gaat ze nog veel meer randmongolen bespelen om haar haat fantasieën werkelijkheid te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat zie ik graag zo:

  A single point of failure (SPOF) is a part of a system that, if it fails, will stop the entire system from working. They are undesirable in any system with a goal of high availability or reliability, be it a business practice, software application, or other industrial system.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een voor laatste link helaas even mislukt. Als die deze keer weer niet doorkomt gelieve de titel van het stuk in hun zoekfunctie door te voeren! Maar nogmaals, lees het woord van zionist als die van jood...

  The “Suiciding” of Pedophile Investigators

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zelfmoordpercentage ligt altijd hoger bij een geesteszieke doelgroep, papi. Dat zegt niets.

   Verwijderen
  2. "Many researchers feel that there is an international controlling mechanism behind child sex trafficking. What is the source? The Marc Dutroux pedophile case in France is an excellent place to start in answering this question."

   "The Marc Dutroux pedophile case in France"

   "in France"

   Hahahahaha wat een amateurs zeg!


   Gewoon het internet afsluiten van dat soort volk dan los je alles in een keer op!

   Verwijderen
  3. Of deze:


   "Despite the fact that CNN describes Weinstein as “a Frenchman”, he is actually one the ring’s Zionist masterminds with alleged organized crime links in the Zionist entity tied to the sex rings."

   "CNN describes Weinstein as “a Frenchman”"

   “a Frenchman”

   Bernard Weinstein komt uit http://nl.wikipedia.org/wiki/Henegouwen natuurlijk...

   Tsja... Slimme kerels die complotters.

   Verwijderen
  4. Maar goed, die lezertjes nemen alles klakkeloos aan ... En als zelfs de simpele details al niet kloppen wat zegt het over de rest van het verhaal.


   *mompelt iets met duim en zuigen*

   Verwijderen
  5. Duimzuigen en bellenblazen.

   Verwijderen
 12. Ach ja, die drs. Frides 'Alumnus Theologie, RU Groningen'Lameris toch! :)..

  Je hebt 2 soorten mensen.
  De ene probeert iemand te overtuigen door met bewijzen te komen.
  De ander doet nooit iets anders dan aankondigen om met bewijzen te komen als de ander niet doet wat ie wil.

  Frides en Ben behoren natuurlijk in die 2e categorie. Het zielige is: waarschijnlijk hebben ze niet eens door wat het verschil is tussen bewijs en roepen dat iets een bewijs is.
  Ben heeft Frides dus weer vanalles op de mouw gespeld, en Frides komt domweg niet op het idee om eens te vragen naar die bewijzenn en klimt weer in de pen om weer de authoriteiten aan te schrijven met "als jullie niet dit en dat, dán komen we met bewijs!"

  En nu liggen alle 'bewijzen' dus bij de FBI op de ambassade in Berlijn.. LOL!

  Verder valt wel op dat Micha niet meer zo goed weet met welke zaak ie nog de handjes opelkaar krijgt (en z'n bankrekening gevuld) dus begint wel heel erg losjes met hagel in alle richtingen te schieten.
  Iedereen gaat down, mensen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 'Volgens de heer van den Brink is dit materiaal in veilige bewaring gesteld (en niet toegankelijk voor het publiek) en in handen gegeven van de FBI-afdeling die gevestigd is in de Amerikaanse Ambassade in Duitsland. Als bewijs hiervan is een afgiftebewijs beschikbaar.'

   Kom maar op met het afgiftebewijs, maar welke ambassade wordt hier bedoeld? Alleen in Berlijn en Frankfurt is er een FBI dependance. En sinds wanneer is Ben daar geweest?

   Verwijderen
  2. 'Tevens zijn deze bestanden aan de politie van East Yorkshire (UK)'

   Er is geen politie van East Yorkshire. Dan moet het altijd nog Humberside zijn. Kan me herinneren dat Ben eens meldde dat hij bij een voetbalwedstrijd was opgepakt. Daar soms?

   Verwijderen
  3. We zitten ook nog vol spanning te wachten op alle zware jongens waar hij mee dreigde en alle "hackers" die hij zou kennen. Wat een duimzuigerij.

   Verwijderen
  4. Tsja is zielig ... Gewoon zielig eigenlijk.

   Verwijderen
  5. Het zou zielig zijn als ze er niemand schade mee zouden berokkenen.

   Verwijderen
  6. Ben van de Brinks Engels (de paar woorden die hij wel eens postte) is voor een bijna-analfabeet in het Nederlands verrassend goed. Heeft hij daar deelroots, misschien?

   Verwijderen
  7. Sr Alumnus nog wel. Ik heb geen idee wanneer een alumnus een senior alumnus wordt, maar het klinkt wel gewichtig. Alleen theologie, dat vind ik dan weer wat minder indrukwekkend.

   Verwijderen
  8. Ik ben er gewoon eerlijk over dat ik doorleerde op sprookjes en lulverhaaltjes.

   Verwijderen
  9. Nomineer Frides als 'persvoorlichter' voor de Bond "Kabeljauw tegen Tutoyeren" en hij zal gloeiend van trots dit 'ambt' aanvaarden.
   En nog voordat je een toost kan uitbrengen op zijn 'benoeming' heeft hij zijn eerste pseudo gewichtige -doch volstrekt niet ter zake doende en onzinnige- schrijven al per email verzonden aan het Productschap Vis
   Volledig ontoerekeningsvatbaar die man. Parkeren in Huize Avondrood met een in koeienletters geprint A4-tje "Chef Lege Dozen" op zijn kamerdeur.

   Verwijderen
 13. Bill Cooper op KLOL lijkt ook wel Ben van den Brink. vertoont hij die merkwaardige spatiekommafout die kenmerkend is voor BvdB. Verderop schrijft hij weer ongebruikelijk correct Nederlands.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waarschijnlijk bedoelen ze blackmail i.p.v. email.

   Verwijderen
  2. In de KLOK mail staat iets over "hardcore", alsof er ook zoiets als "softcore"zou bestaan. Zieker dan ziek

   voor Toos ter lering en vermaak.

   Verwijderen
 14. KIJKTIP;

  "Zelfs de TBS Longstay kent nog een hoger trapje: de ZISZ-afdeling, de afdeling voor Zeer Intensieve Specialistische Zorg. Deze surrealistische afdeling met zwarte en witte matrassen tegen de muren en het plafond kent slechts zes bewoners, alle zes met het stempel ‘extreem gevaarlijk.’ Voor deze zes mensen zijn 14 personeelsleden dag in, dag uit in de weer met verzorging en behandeling. Elke keer als de deur van een van de zes kamers geopend wordt, moeten er 2 tot 4 personeelsleden bij aanwezig zijn. Behandelcoördinator Wendy laat Menno het allemaal zien. En Menno spreekt met één van deze zes mannen, Theo. Hij heeft in Libanon gevochten begin jaren ’90, en toen hij terugkwam in Nederland heeft hij verschrikkelijke dingen gedaan waardoor hij nu op deze speciale afdeling zit. Theo heeft een geloofsboek geschreven, en hij verwacht dat hij over 200 jaar net zo groot zal zijn als het Christendom…" BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Volgens mij zit Ben de hele dag op searchengines uit te zoeken waar en hoe er aandacht aan zijn dossier wordt besteed. Onze Alex zal zoals Brown dat onderhand echt wel moet hebben ervaren ooit ook nog wel eens spijt kunnen krijgen van deze bedelactie om content...

  "Heeft u meer info over deze zaak, laat het ons weten hier in het reactie forum."

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoeveel uithuisplaats bonussen zou de Nederlandse 'kinderbescherming' tegenwoordig eveneens krijgen als beloning voor dit soort van misselijkmakende strapatsen? Dit vertoont namelijk weldegelijk een uiterst verdacht patroon (ook hier in Europa dus!) van macht misbruikende en door de overheid gefaciliteerde pedofiele netwerken. Wakker worden 'debunkers'-gilde;

  "De Raad voor de Kinderbescherming heeft kort voor de verdwijning van de broertjes Ruben (9) en Julian (7) besloten hen onder toezicht te laten stellen van Bureau Jeugdzorg. Ook zou hun vader hen minder vaak mogen zien. Dat meldt NRC Handelsblad zaterdag op basis van een rapport van de Raad voor de Kinderbescherming uit april."

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Reacties
  1. Inderdaad allemaal om handel bevorderende redenen zich in de media met veel geschreeuw en voor wat goedkope reclame manifesterende charlatans. Dan zie ik toch liever hoe er op DEZE MANIER de voeten worden gelezen...

   Verwijderen
  2. BRON
   Prijs
   Deelnemersbijdrage inclusief verblijfskosten: € 650 (all in)
   Het totaalbedrag van €650 is inclusief verblijfskosten. De verblijfskosten betreffen de overnachtingen, biologisch-vegetarische maaltijden, fruit, water en thee of koffie. Ook is bij daarbij inbegrepen het uitvoeren van lichte werkzaamheden (‘klusjes’ genoemd in het programma) in en rondom het centrum, gedurende vier middagen. Er is namelijk altijd genoeg te doen op het Centre Lothlorien, zowel voor wat betreft reguliere taken als bijzondere klussen. Dit werk wordt in kleine groepjes gedaan, met bij voorkeur telkens wisselende samenstelling. De interacties die ook ontstaan vormen aanvullende spiegels om onze blinde vlekken te tonen.

   andere bron

   Verwijderen
  3. Wat dacht je van deze?

   Studiedag Germaanse Geneeskunde
   De deelnamekosten excl. consumpties zijn € 80,- per persoon, contant te voldoen bij aanvang. De inkomsten komen geheel ten goede aan het Pateo Center en de verdere verspreiding van de kennis der Germaanse Geneeskunde. Geldgebrek kan geen reden zijn om je niet in dit materiaal te kunnen verdiepen. Voor deze studiedag geldt een minimum aantal van 20 deelnemers (aantal aanmeldingen d.d. 16 mei 2013: 4)


   80 eurootjes voor een dagje kwakzalverij!? Exclusief consumpties LOL

   En o ja, of je ook nog even een doorleefde motivatie van uw deelname met achtergrondinformatie van te voren wil doorgeven!?
   Holy smoke, wat bezielt die mensen toch?

   En dan te bedenken dat de mensen uit de achterban van Oldenkamp amper 6 euro kunnen missen maar dit dan ook nog aan die hoogmoedswaanzinnige bellenblazer doneren.
   Ronduit schofterig dit.

   Verwijderen
 18. =====================================================================
  De interacties die ook ontstaan vormen aanvullende spiegels om onze blinde vlekken te tonen
  =====================================================================

  Geachte haren van de reed, we moeten met verkrachte eenden de doden aan de zijk zetten, of zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hahaha, tja, Johan Oldenkamp is lekker bezig met wazig zijn klanten besodemieteren.

  Dat vage kamp in Frankrijk is echt tof. That is, als je de vier middagen van de dagen dat je effectief 'op bewuste vakantie' bent waar je verplicht bent om 'klusjes' te doen niet meerekent, of juist graag voor wilt betalen. En dat dan verkopen als:

  De interacties die ook ontstaan vormen aanvullende spiegels om onze blinde vlekken te tonen

  hahahaha...

  Maar ook mooi is de donatie-actie rond het Pateo-centrum.

  Op 16 mei doet Johan Oldenkamp nog een laatste dramatische oproep voor donateurs om het Pateo-centrum overeind te houden.

  Op 20 mei verstuurt hij een nieuwsbrief waarin hij per 31 mei het einde van het Pateo-centrum bekendmaakt. Om in één adem de 33(-6) donateurs geworven als gevolg van zijn laatste oproep van 16 mei te bedanken voor hun bijdrage om het Pateo-centrum open te houden.

  Echt mega-LOL. Hoe 'gefucked' voel je je dan als lezer en donateur?!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. klokkenluiden is dus ook monnikenwerk;
  d.w.z. vergeefsche arbeid, die veel geduld en tijd vereischt; noodelooze moeite, ‘dewijl de Monniken, in oude tijden, tot zekeren arbeid, hoe weinig die ook beteekende, verpligt waren, om niet ledig te zijn, al ware het ook, dat zij den volgenden dag vernietigden, hetgeen zij den vorigen gemaakt hadden’

  BeantwoordenVerwijderen