woensdag 10 december 2014

Abductie

Een beetje plotter draait alles om, legt iedere gebeurtenis uit als een false flag en noemt ongeveer alles een hoax, en dat bij voorkeur op een toon alsof het nog waar is ook. En dus is werkelijk geen onderwerp meer veilig. 45 jaar nadat ze definitief werden ontbonden, is er nu een website die beweert dat The Beatles nooit hebben bestaan. Dus niet alleen McCartney, die was immers al jaren dood.

'This is a serious subject, not a joke, and this site is here to expose the actions of those who exploited these young men and defrauded us their fans. It is to defend the honor of everyone involved who did not take part in it willingly. It has become apparent to us in this extensive and painstaking research that there were never just four individual people known as “John”, “Paul”, “George”, and “Ringo” who comprised one Rock & Roll band known as “The Beatles”, and rose to fame as the world’s first supergroup. For all intents and purposes as far as we can tell, no one such group ever existed.'

Hoe kom je er op. Nou, omdat volgens de logica van deze site het nooit zo kan zijn dat vier bandleden zoveel talent konden combineren. Nee, dat moeten een hoop klonen geweest zijn, hetgeen zou blijken uit foto's waarop de bandleden verschillende lengtes, oren en wenkbrauwen hebben.

Barracuda vermoedt dat het een geheim experimentje is van socioloog Gerben Moerman. Die heeft eerder dit jaar uitgelegd waarom mensen geloven in geheime clous die de rest van The Beatles achterlieten om de dood van hun geliefde bandlid kenbaar te maken. De redenatie is die van de abductie, een manier van redeneren waarbij een mogelijke verklaring voor een verschijnsel als de juiste wordt gekozen. Dat is precies wat alle plotters doen, maar ze laten na het tegenbewijs te zoeken. Onderstaande video draagt Barracuda dan ook op aan alle complotsukkels.

9 opmerkingen:

 1. Goh hoe komt het dan dat ik zowat alle albums van The Beatles gewoon hier thuis heb liggen inclusief The Anthology serie?

  Sommige plotters slaan écht te ver door!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een heel oud broodje aap verhaal, dat Paul dood zou zijn. Hoorde ik voor het eerst in de tachtiger jaren van de vorige eeuw.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oja, die hele draai-de-platen-van-the-beatles-achteruit-gedoe... Paul is dead... Paul is dead...

   Paul leeft dus gewoon nog!

   Verwijderen
 3. Oh fuck de hele Beatles bestonden niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De meeste plotters zijn gewoon niet zo slim. Als je plot, doe het dan contentieus en probeer overeenstemming met mede-plotters te vinden in je "alternatieve" versie van bepaalde gebeurtenissen.

  Neem nu MH17. Neem als complotter nou in ieder geval als uitgangspunt: (1) MH17 is neergestort (2) Alle inzittenden zijn overleden.

  Kom dan niet aan met (a) Het was niet MH17, het was een ander vliegtuig. (b) Er zijn geen overledenen, het zijn plastic poppen. etc etc.

  Ook met de door mij genoemde uitgangspunten blijft er nog genoeg te plotten: Was het een raket vanaf de grond of vanaf een jachtvliegtuig? Waren het de rebellen of was het het regeringsleger? Was het een ongeluk of was het doelbewust? etc etc...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ..en ik dacht dat ik alle rariteiten van het internet nou wel had gezien...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Moet ineens weer hier aan denken: http://bit.ly/1wcmEpM

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onbegrijpelijk ook. Neem nou een Keith Richards van de Rolling Stones. Een recente foto en iedereen begrijpt "reptilian"!
  Maar nee, moeilijk gaan doen over de oren van Ringo Star in 1969... :)

  BeantwoordenVerwijderen