maandag 15 december 2014

Dodenlijst

Harry Mens hoort er voortaan echt helemaal bij. Zijn naam staat eindelijk op een Dodenlijst. De hermandad zou direct veiligheidsmaatregelen hebben genomen nadat er een concrete tip binnen was gekomen bij Meld Misdaad Anoniem. Trots nam Harry contact op met De Telegraaf om te vertellen over de bedreigingen. 'Ik word genoemd!' aldus Harry in zijn beste Dr W Akkermans.

Het leverde Harry een reeks van zuurkomische reacties op bij Powned: 'Kijkcijfers van live-programma Business Class zullen wel per direct stijgen. Wie weet zit de butler onder zijn gasten.''Zit vast goed'. 'Pas op voor gestolen BMW's in je buurt, Harry'.

Harry heeft de afgelopen weken zich pimpelpaars geërgerd over John de Mol en zijn taartjesafsperser, die drogist bleek te zijn. 'Waarom hij wel en ik niet? Ik ben ook nog eens ouder.'

De frustratie zat hoog, want met dat Business Class wil ook maar niet opschieten. Harry trok ten tijde van Professor Pim iets van 200.000 kijkers op de zondag, en nu nog geen 97.000. En de tijden dat hij de oplichters van Palm Invest in zijn programma had of Willem Endstra (die nog geen dag later werd neergeknald) liggen ook alweer ver achter ons.

En omdat zelfs Holleeder geen geld wilde aannemen, heeft Harry maar een knijper op zijn neus gezet en zelf naar Meld Misdaad Anoniem gebeld. 'Let op wat er gaat gebeuren', grinnikte Harry nog tegen zijn vrouw. En ja hoor, binnen enkele minuten hing de recherche aan de telefoon: 'Leuk geprobeerd Harry, maar we herkenden je stem.' 'Wat kost het om dat geheim te houden?' wilde Harry nog weten.

Harry heeft twee neefjes ingehuurd voor zijn bescherming. Je wordt afgeperst of niet.

UPDATE: Harry komt uit de kast. Zelf houdt hij er rekening mee dat het bij de melding om een onbezonnen actie gaat van iemand die hem op stang wil jagen.

2 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Barracuda! Lekker geslapen? Een opmerking, eigenlijk een linkje... wellicht is het je ontgaan maar wist je dat ook Nico van den Ham op dezelfde dodenlijst staat als Harry Mens? Hoe die daarop terecht is gekomen blijft onduidelijk maar Nico meldt het misverstand als klokkenluider... (lol)
  https://plus.google.com/+JeroenPleketApeldoorn/posts/FcMUzhzu1iD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een door Nico uit zijn dike duim gezogen dodenlijst.

   Verwijderen