woensdag 3 december 2014

Bewijs

Kijk aan, HealingSoundMovement en WantToKnow gaan op 7 december op hun evenement Er Hangt Iets in de Lucht het bewijs leveren voor chemtrails, 'genocide van de mensheid..!'. 'Heb je nog nooit van dit fenomeen gehoord, dan wordt het écht hoog tijd..! De officiële instanties doen dit sprayen af als ‘kletskoek’, maar tegelijkertijd wordt toegegeven, dát er gesprayd wordt, maar dan vanuit het ‘weer-beïnvloedings’-perspectief..'

Barracuda gaat nu al voorspellen wie daar op afkomen: dat zijn de chemtrail zweefkezen zelf, niet de mensen die nog niet 'ontwaakt' zijn. Want het helpt niet echt wanneer je een vertaald artikel bij WantToKnow plaatst waarin een zekere Donald Potts drie samenvallende toepassingen voor de 'ontvolkingsagenda' noemt (want dat is namelijk het idee achter chemtrails, volgens de gekjes dan):

1) Genocide van de wereldbevolking, mensen vergiftigen en ziek maken, met o.a. kanker, dementie, ALS, Multiple sclerose, de mysterieuze Morgellon-ziekte (vezels die in de huid lijken te groeien, nanobots)

2) De lucht met een wolkendek versluieren om gebeurtenissen te verbergen, zoals extra planetaire lichamen die in ons melkwegstelsel komen (Planeet X en bruine dwerg zon, planeten zoals Nibiru, en hun manen) en ruimteschepen in onze atmosfeer chem(ische)-trails worden door de Illuminati en de Verenigde Naties ingezet met alleen maar slechte bedoelingen. Alsjeblieft, bekijk deze video’s en vanaf nu weet je dat chemtrails echt zijn, dat ze bestaan, dat ze SLECHT zijn, LEVENSBEDREIGEND en GENOCIDE in de zin hebben.

3) De planeet aarde beïnvloeden, opwarming van de aarde veroorzakend, ten behoeve van het Reptielenras dat ons in werkelijkheid bestuurt. Hieronder zijn 7 links die bewijs leveren van het bestaan van chemtrails. Het bestaan van chemtrails is geen complottheorie. Ja, de overheid ontkent het, tot ze voor het gerecht of een onderzoekscommissie worden geroepen en verklaren dat ze alleen het weer willen beïnvloeden, om regen te kunnen maken.

Ook worden nog enkele zogenaamde klokkenluiders opgevoerd onder wie ex-FBI agent Ted Gunderson. Metabunk maakte alle eens korte metten met deze Gunderson.

En welke specialisten komen er zoal om ons te overtuigen? Vanzelfsprekend weer de usual suspects: oud burgemeester en zelfverklaard chemtrailkenner Peter Vereecke, Désirée Röver 'researchjournalist', Martijn Van Staveren (van de ‘Buitenaards Contact’-presentaties) en John Consemulder (bewustzijnswetenschapper, muziekheler). Enzoverder.

Saillant detail is dat de bijeenkomst wordt gehouden in Aalsmeer, direct onder de rook van Schiphol. Met een beetje geluk zien de gelovigen nog een chemtrail of twee. Be there!

25 opmerkingen:

 1. Hoe grappig ze alles wat ze verzinnen als waarheid laten weerklinken...! Ik ben reuze benieuwd naar hun 'bewijzen'... lachen man... alsof ze in staat zijn een gedegen onderzoek uit te voeren op die plekken waar het allemaal 'gebeurt', zitten ze alleen maar achter hun bureau onderzoekjes te doen op het internet... is een groot verschil!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb al eens een foto gezien van een onschuldige Pitot-buisje (om luchtdruk te meten aan een vliegtuig) hoe die werd afgeschilderd als een chemtrail nozzle...

  Nou, als ik dan zo gevaarlijk ben (ik vlieg namelijk ook!) dan hou ik mijn trouwe vliegtuigje maar in de hangar... Stelletje idioten die denken dat onschuldige waterdamp dat alles kan veroorzaken........

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aan die van Staveren heb ik ook al eens een artikel gewaagd. Of met name meer de grenzeloze fantasie die middels lezingen en etc. inmiddels een corebusiness is geworden die, denk ik, best een hoop geld in het laatje brengt.

  http://www.ufoplaza.org/20141123317/diversen/317-Buitenaards-contact-is-werkelijkheid

  Het is jammer dat hierdoor serieuze wetenswaardigheden en feiten in het kielzog van de waanzin meegesleurd worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat voor serieuze feiten en wetenswaardigheden blijven er dan nog over als je de waanzin weghaalt?

   Verwijderen
  2. Dat wat onderbouwd, bewezen en aangetoond kan worden.

   Verwijderen
  3. @Rick Speelman,

   ik had nog nooit van je gehoord, maar je schrijft leuk !

   http://www.dulcet.nl/2014111954/complot/54-anne-frank-kontjes-dildo-s-en-holocaust-ontkenning

   Verwijderen
  4. Ik maak ook niet echt reclame voor mezelf :) Maar inderdaad, als het op Vrijland en consorten aankomt, dan is dat meestal met een grote glimlach, maar soms ook zo ergerlijk dat ik er wel iets tegenover wil zitten.

   Verwijderen
  5. Maar zijn er dan uberhaupt feiten en wetenswaardigheden met betrekking tot chemtrails die onderbouwd/bewezen/aangetoond kunnen worden?
   Ik ken er geen een.

   Verwijderen
  6. Ow, ik denk dat we elkaar verkeerd begrepen hebben :) Ik sprak over het ufo fenomeen, waar die van Staveren een hele "religie" van aan het maken is met zijn fantasie verhalen. Wat chemtrails betreft zullen we het vast eens zijn.

   Verwijderen
 4. "direct onder de rook van Schiphol. Met een beetje geluk zien de gelovigen nog een chemtrail of twee."

  Valt mee, want direct na het opstijgen zijn er vaak nog geen vaportrails, omdat het pas op een paar kilometer hoogte goed koud wordt zodat de lucht weinig waterdamp kan bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan heb je het over opstijgende vliegtuigen, maar wachtpatronen vliegen gebeurt echt op grote hoogte.

   Verwijderen
 5. Dus:
  Eerst waren de chemtrails er voor de mindcontroll,
  toen ineens had niemand dat gehoord of gezegd en was het voor weersbeïnvloeding en 'gewoon giftig',
  nu ineens is het om ons allemaal uit te moorden.

  What's next?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom de Elite niet gewoon barium in het kraanwater stopt (of beter nog: in de Cola en in de Schultenbräu), in plaats van het maar een beetje wild in het rond te sproeien, is me nog steeds een raadsel.
  Maar misschien heb ik al teveel van dat goedje binnen gekregen, en gaat zelfs de logica daarvan onderhand mijn laatste restje verstand te boven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En deze is nog voor @Ruud Harmsen: http://bit.ly/1tLX3i1

   Halve zool.

   Verwijderen
  2. Your point being? Ofwel: wat wil je daar nou mee zeggen, met die foto?

   Verwijderen
 7. Omdat een plaatje meer zegt dan jouw theoretische gepruttel, halve zool.
  Als je het nodig vindt, om dagelijks te proberen Barra te teckelen met allerlei pietluttigheden, zorg dan tenminste voor enige kwaliteit.
  Dit is gewoon zielig, voor een volwassen vent als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Douwer,
  @Ruud doet nog geen vlieg kwaad, ondanks zijn opdringerige alwetende schrijfstijl. Normaal reageren kan geen kwaad, zou ik zeggen.Tis ook ook maar het zoveelste mensje op een blog, met de vermeende wijsheid in pacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blijkbaar heeft Douwer die spelnazi hard nodig om zich beter te kunnen voelen.

   Verwijderen
  2. JDTV snapt het :)

   Verwijderen
  3. > met de vermeende wijsheid in pacht.

   Ik? De wijsheid in pacht? U kent mij kennelijk niet, mij en mijn twijfels.

   Verwijderen
 9. Nou ik je toch spreek, JDTV, hoe is het eigenlijk afgelopen met die auteursrechtenzaak? Er was toch laatst een uitgestelde zitting? Beide partijen zwijgen er angstvallig over, of heb ik iets gemist?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het aantal vluchten is de afgelopen 10a20 jaar aanzienlijk toegenomen, logisch dat er steeds vaker een ruitenpatroon te zien is aan de lucht, maar tis puur condens, contrails kortweg trails genaamd.
  Hoewel die vliegtuigstrepen in principe een onschuldig fenomeen zijn, komt een strak blauwe lucht wel steeds minder vaak voor. Maar komt gewoon door het toegenomen aantal vluchten. That's it.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Waarom dan alleen voor de zon. Als je heel vroeg opstaat kun je zien dat iedere onbewolktw dag de zon geblokt wordt door deze volgens u onschuldige contrails...Maar wat u zegt is wel heel kort door de bocht.. Deze geo engineering is wat het excuus is. Wel als alles zoveel onzin is meneer de sport piloot.,,,Dan stel ik voor u hoofd eens omhoog te doen op een zonnige dag.....Waarom heeel toevallig wordt alleen de zon geblokt? Zowel KNMI als media als politiek geven me op die vraag geen antwoord.....Waarom bent u zo Fel tegen de waarheid? U bent toch sport piloot? Weet u dan niet dat moderne jet engines High bypass turbo jet motoren hebben die beneden 10,000 feet en met een temp verschil van tenminste 40 procent bij een lucht vochtigheid van tenminste 60 procent alleen dan snel verdwijnende condens strepen achterlaten. geen strepen die daarna complete wolken vormen en de hele dag blijven hangen.Toch nog maar eens een paar natuurkunde lessen volgen misschien over condensatie? Is alsof je gelooft dat je een heel condens spoor kunt uitademen als je door het bos jogged, bij een bos wandeling. Iedereen weet dat dit onzin is Maar condens strepen die wolken kunnen vormen dat gelooft u....Gelooft u ook dat er nooit genocides in het verleden hebben plaats gevonden misschien? Dat dit ook allemaal complotten waren??? Wel mijn hele familie is vervolgd omdat ze in WO 2 mensen hebben geholpen van deze genocide te ontkomen. Hoe kunt u zo simpel ziin te denken dat dit nu niet meer plaats vindt? Wo 2 is nooit afgelopen in mijn opinie...Het heet nu alleen anders... Namelijk SUSTAINABLE ENVIREMENT.....Ik denk meneer de sport piloot dat u nog veel moet leren voor u mensen belachelijk probeert te maken, De mensen die het echt weten hoeven geen bewijzen. Er is namelijk toch niets aan te doen. En in dat opzicht heeft u gelijk...gewoon kop in het zand steken en lekker mensen belachelijk maken.. Dat is het makkelijkst toch Mensen als u die zijn pas echt geestelijk arm...Waarom? omdat u denkt meneer de sport piloot dat u de wijsheid in pacht heeft. Gelukkig zijn er nog wel mensen die helder kunnen denken. Ik denk dat u al te veel van dat goedje heeft ingeademd om nog rationeel te kunnen denken misschien een geest verruimend middel nemen om voor een keer eens helder te kunnen denken? Ik baal gewoon van mensen als u die altijd alleen mensen kunnen afzeiken zonder zelf iets te doen. Heeft u bewijzen dat u alles zo zeker weet dat het niet zo is? DENK HET DUS NIET.... Dus zolang u niet weet waar het over gaat kunt u maar beter verder slapen als de rest van de mensen....Uw mening wordt door de meerderheid op handen gedragen...Chemtrails is een taboe... Maar wist u dat GEO Engineering gewoon Legaal is? Er bestaat namelijk geen wet in de wereld die het verbied om onder het motto geo engineering tonnen chemicalien als experiment in onze atmosfeer te brengen. of die het verbied bijvoorbeeld een miljoen wat aan micro waves tegen de ionosfeer af te ketsen en te kijken wat er gebeurd....Dit mag allemaal. En niemand ziet iets of doet wat. Oa de Nato zou deze experimenten perfect kunnen coördineren, grenzeloos en bijna wetteloos.....Mensen wordt wakker. Genocide gaat gewoon door.....Agenda 21 zegt alles en is al getekend. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Chem trails of niet.....60 procent van de vissen zitten vol strontium barium en vooral aluminium. Waar zou dat toch vandaan komen? 60 procent van het plankton in de zee uitgestorven terwijl 60 procent van het zuurstof op aarde uit de zee komt Dhaaa.....Kijk dat zijn FEITEN meneer de sport piloot. Doe eerst eens huiswerk voor u kritiek heeft op anderen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo eens met jou!al in 2007 https://www.youtube.com/watch?v=o7g9oiyXuR8https://www.youtube.com/watch?v=DTxvWLrUeE8 en dan een wtenschapper https://www.youtube.com/watch?v=WgRByQXVjck en een klm piloot..https://www.youtube.com/watch?v=Em2UXfhBivM en dan nog maar een erbij http://myeclinik.com/peer-reviewed-scientific-evidence-exposes-chemtrail-as-crime-against-humanity/

   Verwijderen