zaterdag 6 december 2014

Afpersopa

Barracuda verwacht dat de volledige naam van de beruchte afperser van John de Mol vermoedelijk vandaag nog op straat zal komen te liggen. Kan hooguit een kwestie zijn van uren.

Zijn voornaam en initialen zijn reeds bekend (Dirk Klaas M.), zijn adres ook, op Google View is zijn fraaie penthouse in Zeist te zien (hier te koop voor 6 ton) en via zijn Drogisterij Guillaumette II kom je uit bij een telefoonnummer dat gewoon te draaien is. Zelfs de pc waarmee opa zijn tekstjes dichtte staat op Candid Camera (foto links). De niet onbemiddelde opa heeft geld, vrouw en kinderen, geen strafblad en is een grijze muis. Kortom: waarom in vredesnaam?

Een theorie is dat Dirk Klaas als zich zo ergerde aan Talpa's Utopia, dat hij de goedlachse De Mol een lesje wilde lezen. Kan ook zijn Dirk Jan als grijze muis nog een keer in zijn leven iets groots wilde verrichten, om dat vlak voor zijn dood aan zijn vrouw op te biechten ('Het miljoen ligt zonder rente onder de deurmat'). Of misschien wilde Dirk Klaas wel groter wonen: 160 m² is immers maar een pijpenla.

In plaats daarvan heeft Dirk Klaas de grootste fout uit zijn leven gemaakt, verdwijnt hij maximaal negen jaar achter de tralies en is hij als moderne Ferdi E. ineens de schandvlek van de familie. Boontje komt inderdaad om zijn loontje.

UPDATE:

 

9 opmerkingen:

 1. Een DNA-match en een bekentenis.
  Plus een verhaal van Peter R. de Vries over de velgen van Dirks auto.

  Benieuwd, of Wim Dankbaar al begonnen is met het benaderen van Dirks kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wimp kan ook vast overweg met Google, dan is die meneer zijn achternaam idd in 3 minuten te vinden....

   Verwijderen
 2. Ferdi E werd destijds gepakt toen hij het gemerkte geld ging uitgeven, daar was deze man ook tegenaan gelopen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Cash geld vragen is wel heel erg ouderwets in een tijd waarin iedereen bekend is met oa bitcoin en andere cryptocurrencie's. Ik neem dan ook aan dat hij geen tas met geld heeft gevraagd.

   Verwijderen
  2. Ferdi E. werd nog betaald in Nederlandse briefjes van 250 gulden. Daarmee kwam hij niet verder dan de buurtsuper in Landsmeer.

   Ik heb het nooit geprobeerd, maar het lijkt me een stuk makkelijker om ergens in Zuid-Amerika een paar miljoen euro om te wisselen.

   Hoe dan ook moest Dirk tegen de lamp lopen, want hij was te knullig bezig.
   Als er een camera in die bakkerszaak had gehangen, was hij al veel eerder gepakt geweest. Sowieso krijg ik uit het verhaal van PRdeV de indruk, dat zijn auto bij het bezoek aan die bakkerszaak op de een of andere manier door een camera is geregistreerd.

   Verwijderen
 3. Waarom ja als je al geld zat hebt inderdaad een priemende vraag. Het is echter niet alleen dit incident in Amsterdam volgen in de onderwereld de liquidaties elkaar in rap tempo op. De onderwereld heeft financieel gezien geen beste tijden het aantal nutteloze ripdeals neemt idioot snel toe en mensen wordt het licht in de ogen niet meer gegund. Conclusie totale verharding van de maatschappij waar de game industrie makkelijk op inhaakt zie GTA 5 mooi spel maar criminaliteit afpersing geweld en diefstal worden verheerlijkt. Afgezien van alles dat manneke wat die afpersing bij de molletjes deed vond ik er nou niet echt als een "tough guy" uitzien.
  Dom dom dom idd, criminaliteit doe je als je al geen FUCK te verliezen hebt en dakloos dreigt te worden. In de bak zit je in ieder geval warm en krijg je ook nog 'ns
  een maaltijd en fitnessmogelijkheden op kosten van de staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Moet je eens opletten wat voor een straf hij krijgt vergeleken met die Pool die 3 mensen dood heeft gereden en 120 uur taakstraf kreeg...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Totaal kromme vergelijking. Probeer eerst eens na te denken voor je iets post.

   Verwijderen