zaterdag 13 december 2014

Holofraud

Jan Smelt is van na de Tweede Wereldoorlog, maar de man die zich gisteren moest verantwoorden voor een 'beledigend artikel' op internet, vindt dat de Holocaust 'sterk overdreven' wordt. Volgens hem zijn er in de Tweede Wereldoorlog wel Joden afgevoerd, maar waren er geen gaskamers en klopt het aantal van zes miljoen slachtoffer niet, zo vertelde hij gisteren in de rechtbank in Almelo, gesterkt door een luidruchtige en druk gebarende tribune van plotters en andere dubieuze 'sympathisanten'.

Die natuurlijk weer meldden dat 'Smelt al vanaf aanvang neerbuigend glimlachend (werd) aangekeken en steeds werd afgebroken door de rechters en kon dus zijn verhaal, zijn verdediging, niet naar behoren uitvoeren.'

Dat lijkt Barracuda een regelrechte plotterleugen, want zijn argumenten kwamen via de tweets van de rechtbankverslaggever van RTV Oost luid en duidelijk door. Smelt vond bijvoorbeeld dat er niet zo'n nadruk moet worden gelegd op de Tweede Wereldoorlog. Die is volgens hem al zo lang geleden, dat er bijna geen slachtoffers meer in leven zijn.

Smelt zag een verband tussen het getal zes miljoen en de recente ontwikkeling dat de Franse Spoorwegen 60 miljoen euro hebben uitgekeerd aan nabestaanden van Amerikaanse slachtoffers van de Holocaust. 'De Joden doen zich voor als vrienden van de Christenen, maar als je hun boek leest zie je dat dat een leugen is.' Volgens S. heeft onlangs een overleden rabbijn nog gezegd dat de niet-Joden maar een doel hebben en dat is om de Joden te dienen. 'S. blijft herhalen dat er veel artikelen op het internet staan en zegt dat er Joden zijn die zelf zeggen dat ze media in handen hebben.'

Voor zover is na te gaan heeft de rechter niet gevraagd aan Smelt waar hij zijn kennis vandaan haalde. Dan had hij naar eer en geweten kunnen antwoorden: 'Van Okkulte-NaZis en andere sites, mijnheer de rechter.'

Een van de oplettende reaguurders meende al de dubbele agenda van Smelt ontdekt te hebben: die schijnt te zijn opgelicht, waarna Smelt blijkbaar heeft geconcludeerd dat de oplichter een Jood moet zijn geweest. 'Ik kreeg te maken met iemand die geen openheid van zaken wilde geven inzake fondsenwerving voor een goed doel. In de media hoorde ik van mega-oplichter Bernie Madoff. Later kwam ik te weten dat Nina Brink van Joodse komaf was.' Met andere woorden: een tweede gevalletje The Aart of the Fart.

Het OM noemde het artikel 'grof en beledigend' en.eist een werkstraf van 50 uur, waarvan 20 uur voorwaardelijk. Barracuda weet een prima werktaak voor Jan: een Joods kerkhof aanharken.

4 opmerkingen:

 1. En je kan er op wachten hoor: rechters zijn nu ook duivels, heidens, satanisch bla bla bla... (let maar op over een paar uurtjes!) Maar kom op, 50 uur werkstraf? Kunnen ze zoiemand niet beter voor een paar jaar in het gevang gooien en op water en brood zetten?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Barra
  Het produceren van jouw gelikte stukjes op het gekkieweb zie ik nog steeds als een zekere verdienste, vooral als het gaat om stompzinnige beeldvorming. Maar gvd, wanneer pleur je de notoire alle totaalidioten van je blog? Het Noord Koreaanse Swapcommando met koning RA oftewel @Jeroen, pist momenteel in de box voor @Ruud. Hij geeft notabene alleen zijn (m.i. irritante) mening. Het modereren bijt zich in eigen staart van de zelfverklaarde mislukte wijsneuzen van de zoveelste Swappelingen. @Ziva, haal jij eens even het zooitje uit het slob!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @geen, schrijf er een boek over, of begin een zelfhulpgroep.

   Verwijderen
  2. Geen, vertel even wat jij hier toe te voegen hebt. Het is je wellicht niet opgevallen, maar ik ruim een hoop van je commentaren op omdat er doorgaans geen touw aan vast te knopen is.

   Verwijderen