donderdag 4 december 2014

Zelfdoding

De Niboeroetjes houden er een merkwaardige hobby op na: de een spot vliegtuigen, de ander telt...nee, geen UFO's (hoewel, die ook), maar dode bankiers. We zijn nu aan nummertje 35 aanbeland, hoewel het al steeds minder spannend wordt, want dit keer gaat het om een Nederlands echtpaar, waarvan de man relatiemanager was bij de ABN/AMRO in Eindhoven. De doodomstandigheden wijzen volgens de politie op zelfdoding.

Maar niet volgens de Niboeroes: 'Wanneer je als echtpaar gezamenlijk besluit om zelfmoord te plegen dan verkies je meestal niet om dit te doen door met je auto het ijskoude water in te rijden om vervolgens te verdrinken. Wanneer zoiets gebeurt dan vindt dit meestal plaats op een zo aangenaam mogelijke manier.'

Hier spreekt een ervaringsdeskundige, dat hoor je zo. Hoe was Robin Williams ook maar weer aan zijn eind gekomen? Touw om zijn nek? Hoeveel mensen springen niet voor de trein?

Barracuda is er trouwens nog altijd niet achter wat de gekjes nou zo fascinerend aan deze zelfdodingen vinden, maar het komt er op neer dat er 'een hitlist zou zijn waar 30 a 40 bankiers/financiële mensen op staan om in 2014 van het leven te worden beroofd door een speciaal doodseskader'. Staat op internet, dus is het waar.

Maar wat zeggen die cijfers nou eigenlijk? Niks. Jaarlijks plegen naar schatting 1 miljoen wereldburgers zelfmoord. Daar zitten ongetwijfeld een hoop bankiers tussen, maar ook verplegers, sigarenboeren en putjesscheppers. Businessweek heeft al eens een lijst gemaakt van beroepen waarbij veel zelfdodingen voorkomen. De financiële sector staat op plek vijf. Tandartsen plegen veel vaker zelfmoord dan bankiers, doktoren ook. De nummer 1? Marine ingenieurs. Wedden dat Niburu daarachter geen doodseskader vermoedt?

2 opmerkingen:

  1. Voor die fantasten van Nieboeboe is echt ALLES een complot! Geldt trouwens ook voor medefantasten van worldunity.me (ook al zo erg en vol met fabeltjes....) Volgens mij zijn gewoon die twee van één en dezelfde maker...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. At Least 40 Bankers Now Dead!
    http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=255098.0

    BeantwoordenVerwijderen