dinsdag 23 december 2014

Wmink

'Wmink!'

Het is 2043. Verplegers van Zorgcentrum Schiedam verschonen de 85-jarige Micha Kat. De heer Kat zit de hele dag met een warme plaid achter de Begonia's naar buiten te staren. De heer Kat is hardhorend, heeft geen gebit meer in en is slecht ter been.

'Wmink!'

'Wat zegt hij?'
'Geen idee, dat is ook het enige dat hij kan zeggen'
'Iets uit het verleden, heb ik begrepen...'
'Heeft hij geen kinderen?
'Ja, in Ierland, maar die willen geen contact meer.'

'Wmink!'

'Soms wijst hij naar buiten en raakt hij helemaal van de kook als hij kalende pijprokers ziet.'

Met trillende handen krabbelt de oude heer Kat iets op een stukje papier.

'Wmink!'

'Wat staat er?'
'Joris Demmink'

De heer Kat kijkt de zusters indringend aan: 'Wmink!'

'Wie zou dat moeten zijn?'
'Geen idee'
'Mijnheer Kat, is dat familie van u die wij moeten bellen?'

'Wmink!' 'Wmink!' 'Wmink!'

'Rustig maar, mijnheer Kat, wij komen u zo warme melk brengen en uw slaappilletje. Zuster Clivia belt uw familie wel.'

'Wmink!' 'Wmink!' 'Wmink!'

33 opmerkingen:

 1. Ik krijg een beetje genoeg van die eeuwige treitertoon van je moderator. Er zijn gewoon smerige pedo-bendes met nauwe banden in de elite-kringen. Jij twidderde deze laatst ook al/. Dat is Engeland, het is overal hetzelfde, in Belgie met Marx Dutroux en die totale coverup. Weet je nog toen die Witte Mars? Wat was dat, ook al niets zeker?

  Ik weet zeker, hier in Nederland gaat het er net zo aan toe.

  Jij en je reaguurders hier kunnen er gewoon niet bij dat die en die burgemeester, die en die zakeman, die en die parlementariërs hun kleine varkenspikken in kleine kindertjes rammen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij fantaseer jij over varkenspikken in kleine kinderen, viezerik!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fritzl een viezerik? Zou je denken?

   Verwijderen
  2. Nou jij eerder lijkt mij Jeroen. Lets be honest.

   Verwijderen
  3. Ha.
   De jij-bak.
   UIt "Reaguren voor dummies"

   Verwijderen
  4. Het stukje gaat over een obsessie van een blogger, niet over misbruik van kinderen. Dat je dat al niet uit elkaar kan halen komt waarschijnlijk door overmatig cannabis- en zweeftevenmuziek gebruik

   Verwijderen
  5. nee john ik hou gewoon overzicht op relevante zaken

   Verwijderen
  6. C'est la vie.

   Kat heeft een obsessie voor Joris Demmink en vindt dat relevant.
   Fritzl heeft een obsessie voor varkenspiemels en vindt dat relevant.

   En zo heeft iedereen wat.

   Verwijderen
 3. Extrapoleren blijft een hachelijke zaak, Barra.
  In het onderhavige Geval Kat lijkt me de kans dat je er naast zit toch al gauw een procent of één.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lach er maar om. Nog twee nachtjes slapen en Micha presenteert het onweerlegbare bewijs tegen JD. Het einde der tijden is nabij.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. BREAKING, het bewijs! Oordeel zelf!

  http://www.harmhofstede.nl/camembertmetpindakaas/media/2/20081222-kerstfeest%20Bonje%2001%20kerstman%20snoepje.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Om eerlijk te zijn ben ik het wel eens met Lippenfritz, los van zijn vouten in spelling. Die treitertoon houd je maar voor in het café of geenstijl.

  En als Barra het goed had willen doen, dan had hij het moeten verplaatsen naar de straat of het leger des heils want ik vrááág me af of het bejaardenhuis haalbaar is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gewoon een vrolijk stukje van Barra, en de depressie slaat weer toe. Busje komt zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zometeen doet hij net alsof dat "onweerlegbaar" bewijs is geplaatst maar meteen verdwenen vanwege een megahack omdat de "waarheid" niet boven tafel mag komen, en daarvoor heeft hij toch echt weer enorm veel donaties nodig. Want we moeten toch "wakker" worden....ja, wel goede theorie denk ik zo..zo presteert hij vaker van die "stunts", alleen maar om weer meer donaties te krijgen...dat heet volgens mij gewoon ordinaire oplichting maar goed, kan aangevuld worden bij de rest van de beschuldigingen en/of rechtszaken die al tegen hem lopen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hebben jullie het nog steeds iedere dag over Micha Kat?! Wat een stelletje geobsedeerde droeftoeters zonder leven zijn jullie, sjongejonge..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha nee niet iedere dag, wij hebben nog een leven geendank. We kijken af en toe wat onze kale mislukte plotkabouter uitvreet, maar het wordt steeds meer van het padje af, net zoals zijn broeders en zusters op andere uithoeken van het internet. Je kan merken dat de zorgstaat achteruit holt als deze mafkezen en zweefteven steeds meer de ruimte krijgen op internet en justitie en/of psychiatrische instellingen niet de mogelijkheid meer krijgen om deze lieden of op te pakken of liefdevol te verzorgen in huize avondrust.....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kijk aan, Kat noemt een tijdstip, morgen om 12.00 uur komt hij met het bewijs. Ik vermoed dat er "plotseling een grote megahack vanuit de pedoregering" plaats zal vinden om 11.58....Tenminste, dat gaat Kat beweren...zijn site is dan zogenaamd naar de gallemiezen, dat dossier "verdwijnt" ineens maar kan wellicht nog komen als er idioot veel gedoneerd wordt. Hoe doorzichtig, maar enorm voorspelbaar...natuurlijk kon hij er dan niets aan doen want in het "verre Ierland" wat ook al geregeerd wordt door "massamoordenaars die water later verdampen" en meer van dat soort onzin kon hij de "megahack" echt niet voorkomen...het is gewoon hoax mensen, hij wil gewoon centjes verdienen. Want als hij dat bewijs had, dan had hij het vandaag ook kunnen brengen, of gisteren, of eergisteren...maar nee hoor, hij wacht....hij heeft dus niks, anders was het meteen breaking news geweest...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kat komt met het bewijs, dat Demmink zich schuldig heeft gemaakt aan
  http://maxius.nl/wetboek-van-strafrecht/artikel247

  iemand van wie hij weet dat hij in staat van bewusteloosheid, verminderd bewustzijn of lichamelijk onmacht verkeert, dan wel aan een zodanige gebrekkige ontwikkeling of ziekelijke stoornis van zijn geestvermogens lijdt dat hij niet of onvolkomen in staat is zijn wil daaromtrent te bepalen of kenbaar te maken

  Kat weet zijn getuigen altijd wel lekker uit te zoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vermoed dat het weer het zoveelste recyclestuk wordt waarin Kat puntsgewijs zijn gelijk probeert aan te tonen. Iedere serieuze bron die nog enigszins interessant materiaal kan aanleveren heeft al met Kat gebroken.

   Verwijderen
  2. Helemaal NIETS!! Wat een aanfluiting is die man ook....als nu nog niet zijn laatste volgertjes hem in de stront laten zakken snap ik het ook niet meer...maar goed, het zal wel weer een "reden, lees smoesje" hebben...

   Verwijderen
 13. Goedkoop vermaak voor 1ste Kerstdag, meer niet. Hij mot per slot van rekening waar voor zijn geld leveren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sinds zijn geheime gesprekje met Fred Teeven lijkt hij er werkelijk alles aan te doen om de boel ongeloofwaardig te maken!

   Verwijderen
 14. Kwam het maar op 1ste Kerstdag (dat vermaak) maar ik zie nog niks. Zal wel worden aangekondigd morgen dat het op derde Kerstdag komt. Typisch Micha: eerst veel beloven, dan dronken, dan nog moeten blowen, dan Victoria nog moeten bedienen, dan nog even bedenken welk nieuwsfeit weer kan worden omgebogen naar Demmink...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. O jee, de 'onthulling' is er. Gevalletje verbale flatulentie en verder niets. Het klinkt nogal duur als een classicus aan het argumenteren slaat, maar juridisch slaat Micha zoals wel vaker de plank volledig mis. Feitelijk rammelt het verhaal ook nogal. Waarom niet voor derde Kerstdag bewaard?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als ik om een 'bon mot' verlegen zit blader ik nog eens door het bundeltje "Gevleugelde Woorden", bijeengebracht door J.H. de Ruijter. Dat is dan meer voor de grap, maar Kat slaagt er in zo'n boekje te gebruiken om JD's schuld en vervolgens in de beste sofistische traditie z'n eigen onschuld voor bewezen te verklaren. Wat een ontluisterende intellectuele armoede spreidt die man toch steeds ten toon.

   Verwijderen
  2. Jullie zijn toch niet om 12u wezen kijken bij Kat? Overigens: het gaat bij het AD om een bodemprocedure en dan is er DRIE maanden de tijd om in hoger beroep te gaan.

   Verwijderen
 16. Oh, in de reacties nog dit gevonden:

  http://newsinsideout.com/2014/12/itccs-juror-no-2012-trial-held-uk-queen-pope-ratzinger-trial-kevin-annett-fabrication/

  Ach gut toch, is die meneer die het altijd 'an honor and a privlidge' vond om Kevin te interviewen (staged natuurlijk, maar goed) is wakker geworden en komt voor de dag met de verschikkelijke waarheid. Kevin is een bedrieger. Joh! Nooooooooit vermoed, echt waar. Duh.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Staat zelfs op de itccs.org website. De reactie van Kevin: we dagen ze voor een niet-bestaande rechtbank. Volhouden tot het eind. Er schijnen nog wat dames her en der wat CAN $$$ van Kevin tegoed te hebben; een paar tonnetjes of zo. Ik zie wat paralellen met de weledelgeleerde heer Kat... Al moet die het met wat minder doen - tja, geestelijke betaald blijkbaar beter dan classicus.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Happy Pagan :)
  http://youtu.be/z8LmMtScH3g

  BeantwoordenVerwijderen