maandag 19 december 2011

BREAKING!

BREAKING * BREAKING * BREAKING * WEBMASTER KLOKKENLUIDERONLINE PLUNDERT KAS * CAMERAMAN KRIJGT GEEN GELD * GAAN ER BINNENKORT DODEN VALLEN? EN ZO JA, WIE ZIJN DAT DAN? * DIT IS NOG NIET EENS DE GIGA-PRIMEUR: ER IS MEER, ER IS ALTIJD MEER!

Ja, mensen de beerput gaat WAGENWIJD open. De corrupte MSM zwijgen weer. Alleen bij Barracuda online lees je de WAARHEID. Het begon met Leugens.nl, waar journalisten Ton Biesemaat en Peter Olshoorn voor de verandering eens kritisch keken naar de interviews met de twee Turkse mannen die topambtenaar Joris B. van kindermisbruik beschuldigen. Biesehoorn vond dat een kritische opstelling op cruciale momenten ontbreekt, wat niet wegneemt dat ook zij een justitieel onderzoek willen.

Dat was tegen het ZERE BEEN van Demmink-jager Micha Kat, die een ieder die niet met hem meegaat als zijn aartsvijand beschouwt, en dus werd Olsthoorn telefonisch BELAAGD (volgens Olsthoorn 'bedreigd') en op Kats sites tot aan de knieën afgezaagd onder de noemer Presstitutes. Blijkt dat Leugens 76.500 euro van het Stimuleringsfonds voor de Pers heeft gekregen, waarop Kat suggereerde dat het geld dus van Demmink PERSOONLIJK moet zijn gekomen. Volkomen logisch, als je er goed over nadenkt.

Inmiddels is ook 'infiltrant' Biesemaat de pineut. Biesemaat kon het ooit goed vinden met Kat, maar schaart hem nu tot de categorie GESTOORDE GEKKEN. En laat Biesemaat nou toevallig een van de bronnen kennen die Kat telkens trots aanhaalt als de Rolodex Man, een man die claimde voor de AIVD te hebben gewerkt en de inner circle van het pedowereldje goed zou moeten kennen, maar een COMPLETE HOAX blijkt te zijn.

Heb jij geld van Edwin de Roy gestolen, briest Kat door de telefoon tegen Biesemaat. Maar die ketst nog veel interessanter nieuws terug (alleen audio): schijnt dat Eric Donk - de vaste sitekick van Kat en JDTV cameraman - heeft GEBROKEN met Kat. Die kreeg geen geld meer, want Kat zou de kas van de Stichting Klokkenluideronline hebben GEPLUNDERD voor eigen onderhoud. Kat klaagt op zijn beurt dat ‘heren’ zijn cameraman tegen hem hebben opgezet door zijn opdrachtgevers onder druk te zetten ‘met Kat te breken’. En ja, er is altijd MEER: het geld is nu echt op, Kat bedelt weer.

46 opmerkingen:

 1. Dit vat de idiotie van die Klokkenluider malloten erg goed samen:

  Goed dat je dit interview met David Icke plaatst! Ik hoop dat velen het beluisteren en (eindelijk) tot zich door laten dringen dat hij – net als Micha – de waarheid vertelt, hoe gruwelijk die ook is! De gruwelijkheid ervan laten we niet graag binnenkomen, we sluiten ons ervoor af. Ook de angst voor de gevolgen van openbaar maken weerhoudt ons ervan. Daarom zijn mensen als David Icke en Micha Kat, die beiden steeds de volle laag krijgen en voor gek worden versleten, juist het goede voorbeeld voor ons allen! Ook Ben van den Brink moet hier genoemd worden, die de moed heeft om op te staan tegen deze satansbende. Mensen, stop nu eens om het af te doen als onzin en om het “niet te geloven”. Dat is zo gemakkelijk! Dat is ook onderdeel van de verdeel en heerspolitiek. Mensen gek verklaren, opdat de waarheid niet geloofd wordt! Denk ook aan Erwin Lensink, die de waarheid over een ander onderwerp (hoewel??) naar voren bracht en nu in tbs onder de pillen wordt gehouden. Is de waarheid daarom ineens niet waar? Is de waarheid die onze begrippen te boven gaat daarom niet waar? We moeten onze begrippen eens bijstellen naar de werkelijkheid en dan worden we wakker en schrikken ons dood! Dat is het moment waarop je ziet, dat ontkennen geen zin heeft. Tegelijk moeten we openstaan voor de idee dat we dit kunnen veranderen, niet door ontkenning, maar door onthullen en ons verenigen in plaats van de boodschapper aanvallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @john
  Ben jij familie van Andre van Duin? Wijdbeens?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En zo gaat Micha krijsend en schuimbekkend op weg naar de gesloten inrichting.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. NO COMMENT ANYMORE PLEASE!!!:
  Wat een agressie spreekt er uit je tekst. Heeft toch geen zin. Je weet toch dat deze mensen gestoord zijn. We gaan toch geen zieke mensen ‘opknopen’. Een oplossing is er simpelweg niet anders dan de maatschappij in stukken hakken en mensen geisoleerd van elkaar laten leven.

  "O ja Micha mijn grote verzetsheld! Hier heb je nog wat tips voor als je onverhoopt toch geen zin meer hebt om voor de Kat'se-poes te gaan lopen aanharken. (ik betaal wel!)"

  Nog even een klein weetje over de haagse reclassering. Grote markt straat den haag !!!!! Als je geen zin heb om papiertjes te prikken of de borden te wassen in verzorgings tehuizen dan geef je je reclasseringsambtenaar €700,- en dan ben je overal vanaf enne dan geeft ie je nog even de vriendelijke raad mee dat ie je hier niet meer wil zien !!!! SERIEUZE SHIT !!! Zo kwam een vriend van mij onder zijn taakstraf van 140 _uur uit voor een wietkwekerij Appeltje eitje toch… Praten we niet meer over.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Micha (en ook Wim Dankbaar) hebben in de zaak Marianne Vaatstra bewezen niet meer te zijn dan schofterige stalkers. Steeds wanneer ik medelijden dreig te krijgen met Micha, denk ik even terug aan zijn capriolen in Friesland. In een dwangbuis met die handel en good riddance.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Pyt:

  Wat zijn Micha's capriolen die je echt in het verkeerde keelgat geschoten zijn dan? Ik ben geloof ik niet zo op de hoogte, ik zie hem alleen als soort manisch-obsessief figuur die vanuit Laos ofzoiets nergens een poot meer aan de grond krijgt. Steeds minder logica achter steeds hardere, verdergaande beweringen... maar dat lijkt mij allemaal nog behoorlijk onschuldig. Where did he rub you the wrong way?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Tim

  Kat en Dankbaar beschuldigden een volstrekt onschuldig, destijds 14 jaar oud meisje uit Kollum (het meisje - inmiddels jonge vrouw - woont praktisch bij mij om de hoek) er van getuige te zijn geweest van de ontvoering van Marianne Vaatstra (zonder een spoor van bewijs, uiteraard). Onder druk van Justitie zou zij volgens Jut en Jul besloten hebben hierover te zwijgen.

  Dankbaar zocht Stephanie (die 14 dagen eerder een hartoperatie had ondergaan))onder valse voorwendselen thuis op en confronteerde haar met die idiote beschuldigingen. Daaraan was al een hele hetze op Klol vooraf gegaan waarin Stephanie met naam en toenaam genoemd werd, wat er o.a. toe leidde dat Stephanie en haar familie dreigmails ontvingen. Die bedreigingen waren zo ernstig dat Stephanie politiebescherming kreeg.

  Dat Stephanie aan een hartafwijking leed interesseerde Dankbaar in het geheel niets. Ik citeer: "Je kunt paardrijden en kinderen krijgen. Dat heeft jouw hart ook overleefd. Weet je wiens hart niet meer klopt? Dat van Marianne".

  Als ik het me goed herinner heeft haar broer Dankbaar van het erf gejaagd. Mag hij nog blij mee zijn, want van mij had hij een knuppel in zijn nek gekregen.

  De moeder van Stephanie (volgens Jut en Jul ook in het complot)werd door Kat + cameraploeg lastig gevallen onder werktijd in de winkel waar ze destijds werkte.

  Dat gaat dan als volgt:
  Kat: "ZEG LUISTER EENS, WE WETEN DAT JOUW DOCHTER GELOGEN HEEFT OVER DE MOORD OP MARIANNE!! JIJ WEET ER OOK ALLES VAN!! WAAROM VERTELT JOUW DOCHTER NIET DE WAARHEID?" Onder werktijd, in een winkel. Uiteraard vertelt Kat er dan niet bij dat alles gefilmd wordt, de lafbek.

  De Leeuwarder Courant wijdde er een uitgebreid artikel aan, waarvoor je helaas moet betalen wil je het lezen. weggelachen.

  Kat en Dankbaar? Twee laffe hufters die er geen been in zien volstrekt onschuldige mensen te belasteren en te bedreigen. Niemand hoeft enig medelijden met hen te hebben. Wanneer Kat in Laos al hallucinerend in een gesloten inrichting verdwijnt, ontvangt hij van mij geen greintje sympathie.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmmm..stukje tekst weggevallen. Excuses. Voor de link naar 'weggevallen' moet je lezen "Jut en Jul dienden over dat artikel een klacht in bij de RvdJ, waar ze uiteraard werden weggelachen".

  Je vind hier een samenvatting van het artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Pyt:

  Ik snap je punt. Dat gaat wel een heel stuk verder dan het (m.i.) relatief onschuldige relaas vanuit Laos tegen een justitiebobo.

  Maar ook weer die (uit het samengevatte artikel, dus wel 3e hands-info)paranoïde overkomende gevolgtrekkingen:
  "Verder is Micha Kat ervan overtuigd dat Stephanie in 2006, toen ze met haar auto van de weg raakt omdat ze uitweek voor een haas, een moordaanslag overleefde die 'waarschijnlijk' in opdracht van 'de hoogste justitiële kringen' werd gepleegd."

  Means? Motive? Opportunity? ... Proof?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @Tim

  Justitie wilde een lastige getuige uit de weg ruimen, daar heb je je motief.

  Kat heeft die bewering inmiddels ingetrokken, nadat zelfs zijn loyale aanhang hem heftig bekritiseerde.

  Zó gek is hij dus blijkbaar nou ook weer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Pyt:

  "Justitie wilde een lastige getuige uit de weg ruimen, daar heb je je motief."

  Ja, dat snap ik... maar wel pas 7 jaar na de moord, nadat de zaak al 4 jaar ervoor afgesloten was. Lijkt me meer risico's opleveren dan weghalen (tenzij 'men' er heel erg van overtuigd zou zijn dat deze mevrouw een boekje zou gaan opendoen, maar dat lees ik nergens), en daarmee lijkt het me toch een beetje vreemd motief eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @Tim

  Uiteraard is het onzin. De vraag bij Kat is waar zijn krankzinnigheid overgaat in 'eens kijken hoe ver ik kan gaan'.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Pyt:

  Misschien is die grens 'eens kijken hoever ik kan gaan' wel verschoven bij hem de laatste tijd. Als carreer move lijkt me propageren van de 'Holo-hoax' niet de allerhandigste move. Lastig ook om nog in te schatten wanneer hij nou nog eerlijk is (naar zichzelf toe) en of hij anderen nog gebruikt om te 'spiegelen', zeg maar zichzelf door feedback qua logica/haalbaarheid/(krank)zinnigheid nog een beetje aan een externe werkelijkheid te toetsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mijn eigen inschatting (die er volstrekt naast kan zitten): Kat dacht ooit met Demmink iets groots op spoor te zijn gekomen, iets dat hem tot de grootste onderzoeksjournalist uit de Nederlandse geschiedenis zou maken. Kat wordt gedreven door zucht naar erkenning. Ik kan niet beoordelen waarom, maar dat hij naar erkenning smacht, is overduidelijk.

  Hij is volgens mij wat Demmink betreft ook volstrekt integer. Hij is er daadwerkelijk van overtuigd dat Demmink een praktiserend pedofiel is. Dat verhaal is - volgens mij terecht - nooit geaccepteerd. Demmink bleef onverstoorbaar zitten waar ie zat en - het ergste van alles - NEGEERDE Kat. Hij vond het blijkbaar niet eens de moeite waard zich te verdedigen. Een ergere belediging kon je Kat niet aandoen.

  Kat maakte vervolgens de fout steeds harder te gaan schreeuwen om toch maar de aandacht te krijgen waarop hij meende recht te hebben. Het enige resultaat was dat hij steeds meer mensen van zich vervreemde. Waarop hij nog luider ging schreeuwen, waarop...een vicieuze cirkel.

  Wat hij nog meent en wat hij niet meent - wie zal het zeggen? Feedback krijgt hij volgens mij alleen nog van de sycophant Andre Vergeer. Vroeger toomde Dankbaar hem nog wel eens in wanneer het weer eens te gek werd, maar met Dankbaar leeft hij nu ook op voet van oorlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Excuses voor de ergerlijke taalfouten in mijn posts van vandaag. Erg moe, vandaar:)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Micha de Kat gaat binnenkort verder onder het nieuwe pseudoniem Leo de Beo als correspondent voor de Telegraaf aan een nieuw propaganda-project in Noord Korea werken.Sjuul Paradijs for president.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ten eerste. Leuk geschreven Barracuda, erg hilarisch.

  Ten tweede, whatever.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wanneer je arquebeqou, de letters allen zo vervormd en in elkaar verweven als ware het spaghetti brij, als code moet intypen heb je het wel weer gehad met Barracuda, sjonge sjonge het lijkt youtube wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wil je mij daarvan niet de schuld geven? Blame Blogger. Of spammers die dit soort ellende hebben voortgebracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hij is leuk, hij is aardig, Barra.

  Met Eric Donk had ik altijd een beetje te doen. Een doodgoeie jongen, zo te horen, maar buitengewoon naïef. Of is dat maar schijn en verleende hij zijn cameradiensten onder het motto "Zolang ik ervoor betaald krijg, vind ik alles prima"?
  Ik had met de jongen te doen omdat een langdurige associatie met Micha Kat geen beste start is voor een carrière in wat dan ook. Laten we hopen dat de schellen hem van de ogen vallen, zodat hij iets moois van zijn leven kan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik denk dat er voor Eric zich al wel zeer snel andere donkeys zullen aandienen. Deze bijv. wordt wel heel erg opzichtig met het kwijl langs de kin ingehaald. De thump-ups vliegen hem werkelijk langs zijn oren hahaha! Het is daar af en toe echt net een theatervakschool, alwaar ze in langdradige vergaderingen de rolverdeling netjes onder elkaar moeten verdelen. Alleen al uit antropologisch oogpunt zeer interesant om te bestuderen bytheway...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Een associatie met Kat is voor niemand meer verstandig op dit moment. Mijn god wat een genante vertoning die telefoongesprekken met Biesemaat. Hoe ver ben je heen wanneer je denkt dat mensen hier op zitten te wachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. haha, die barra, altijd een goeie spiegel.

  Als je een argument tegen complotten kan vinden, moet het hier zijn, maar over het algemeen is de oogst mager.

  Deze vandaag is ook weer een mooi voorbeeld.

  Hele heisa over Micha, leuke parodie ook trouwens, wat 'ie allemaal flikt en zo, maar geen enkel inhoudelijk argument tegen de Demmink these. De journalisten waar Barra het over heeft schrijven inderdaad 'voor de verandering'. Op micha na schrijft namelijk niemand er over.

  Dus omdat Micha een beetje teveel ontzag voor Alex Jones heeft en dus graag 'functioneel' uit z'n plaat mag gaan, mag Demmink lekker kindertjes blijven pakken en Barra lekker bij de hand doen.

  Je bent en blijft een knoeier barra, en zolang je niet met de goodies, zeg maar feiten, PARADIGMA's, of misschiens zelfs onthullingen (god beter 't) op de proppen komt is het erg comfortabel hier in m'n ivoren complotter torentje.

  Haha, die barra, zo eentje die de kredietcrisis niet zag aankomen en dan populair doen, lol

  en zo op de por

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Pyt,

  Man, goed verhaal.

  Je hebt zeker ene punt.

  Micha is natuurlijk een beetje publiciteitsgeil. En doorslaan kan 'ie zeker.

  Aan de andere kant: wie doet het anders?

  Ik ben blij dat 'ie er is. Hij heeft ballen. Als het niet voor hem was dan was er voor Demmink geen vuiltje aan de lucht.

  Het hele holocaust verhaal bewijst alleen maar dat 'ie too hot to handle is, want hij had natuurlijk al lang een uitnodiging voor 'n babbeltje moeten hebben.
  Meldpunt discriminatie internet zal binnenkort ook wel bij 't OM aankloppen, hoe het zit met hun aangifte.

  Kom op man, Micha is geen Jezus, het is gewoon een broeder met voor en tegen.

  Gezien z'n knokpartij zijn spaanders onvermijdelijk, zolang het maar een beetje te doen blijft en vooral zolang hij maar integer blijft, en dat is 'ie wel, volgens mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Viel mij al op dat Real Currencies alias Anthony Migchels bij KLON was neergestreken. Oei, wat een mafketel.

  Met als hoogtepunt deze:

  'Ik geloof ook niet dat vrouwen ‘gelijkwaardig’ (laat staan gelijk) zijn aan mannen.

  Tevens denk dat Hitler weliswaar een verrader van de goede zaak was, maar niet op de manier die gangbaar is.

  In zo’n rijtje past zeker ook de idee dat homosexualiteit een ontwikkelingsstoornis is die prima te behandelen valt. Als je tenminste de oorzaken kent.

  Ik zie er geen been in m’n kinderen een tik uit te delen en m’n vrouw kan er ook een krijgen als ze niet normaal doet.

  ‘Geweldloosheid’ is voor mij zelfverheffende lafbekkerij.

  Als laatste moet het me van het hart dat ik graag zie dat vrouwen zich kuis kleden en dat de neergang van de seksuele moraal één op één is met de neergang van de samenleving als geheel.'

  BeantwoordenVerwijderen
 26. @adamas
  Die laatste is sterk(theatervakschool) die moet je op leugens.nl zetten, daar zijn ook Klol-Koefnoen acteurs actief. Je lacht je rot, vooral marieke,maud.zitten nog in de brugklas waarschijnlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Nee Barracuda het is jouw schuld, het is altijd jouw schuld en het zal altijd jouw schuld zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. RealCurrencies exposed. Gezellige vent zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Migchels past helemaal in het straatje Ko, Aart Liberty etc: zo lijp als een kanarie. Enig idee waarom hij plotsklaps lijdt aan schrijf racekak? Heeft zijn vrouw hem uit huis geschopt soms?

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Zonder Micha Kat waren alle pedo feiten van hoog tot laag bij het O.M. NOOIT boven water gekomen.
  Maar het is natuurlijk veel eenvoudiger commentaar te leveren op zijn onderzoekswijze.
  Een helpende hand bij onderzoeken zou echter een grotere bijdrage leveren

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @Pegasus

  Vertel eens wat er dan aan feiten over pedo-activiteiten bij Justitie naar boven is gekomen? Niks, nul, nada. Maar zelfs indien dat wél het geval zou zijn geweest, dan nog zouden Micha Kat en Wim Dankbaar gewoon laffe hufters zijn, puur n.a.v. hun optreden in de zaak Vaatstra.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik zie die 'feiten' ook niet zo, Pegasus. Wat ik wel zie is een vrijwel eindeloze reeks aan insinuatie's, cirkelredeneringen en daaruit voortvloeiende beschuldigingen en beledigingen. Kat's antagonisten zijn zonder uitzondering allemaal slachtoffers van recentelijke, of iets verder in het verleden opgelopen, confrontatie's met Kat. Je ziet het nu weer gebeuren bij Biesemaat en Olsthoorn.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. haha, ja Barra, we hebben een hoop gemeenschappelijk. De meute stangen met zure meninkjes, ik kan er zelf ook wat van.

  Ik neem ze niet al te serieus hoor, noch die van mij, noch die van jou.

  Ik zie er ook helemaal geen been in om dat onder m'n eigen naam te doen, anoniem kankeren is sneu, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 34. 'Zonder Micha Kat waren alle pedo feiten van hoog tot laag bij het O.M. NOOIT boven water gekomen.'

  Welke feiten? Al die Panorama en Twee Vandaag info wordt eindeloos gerecycled. Daaraan heeft Kat niets bijgedragen. De rest haalt hij van internet, van vage en zelfs foute bronnen en het merendeel zuigt hij uit zijn dikke duim.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Tja zo gaat dat.

  Vijf aangiften tegen de hoogste baas van Justitie, geen van die vijf in behandeling genomen.

  hmmmmm, zou het er iets mee te maken hebben dat de hoogste baas van de club waar aangifte wordt gedaan, degene is WAARTEGEN aangifte wordt gedaan?

  Hm........echt een doordenkertje.

  dezelfde club zegt dat hun mensen van 'onbesproken gedrag' moeten zijn. En dat ze max 7 jaar mogen dienen op die plek.

  Joris gaat gewoon door, ook al zit ie er al ruim 7 jaar, en ook al is 'ie al 65 en kan 'ie met pensioen.

  Van onbesproken gedrag is hij niet, dus hoe kan hij een contractverlenging krijgen die zelfs de wettelijke termijn van 7 jaar overschrijdt?

  Hmmmmmmmmmm...............
  Echt goed en diep nadenken even.

  Het enige dat ik kan verzinnen is dat er misschien wel samengezworen wordt!!!!

  Maar gelukkig zijn daar John en barra, die ons bij de les houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @ RealCurrencies: je hebt je totaal niet in het dossier verdiept. Welke vijf aangiften bedoel je precies? Noem ze even, geef ook even wat achtergrond van die zaken, dus voorgeschiedenis Baybasin enz. Maar ik ben bang dat we weer een riedel gemeenplaatsen van je krijgen.

  Trouwens, vroeger hoorden we je niet. Nu zit je continu online. Baan kwijt? De hele dag niks te doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 37. wat is dat nou weer? Iedereen zit in de baas z'n tijd eindeloos forumpjes vol te pennen en nou moet ik me opeens verantwoorden?

  Vraag liever aan barra waar hij de tijd vandaan haalt deze site gaande te houden, kost heel wat meer tijd.

  Hoezo moet ik nu alles herkauwen? Kennelijk weet je meer dan voldoende.

  Mocht jij de hele handel kunnen weerleggen, dan hoor ik het natuurlijk wel graag.

  Maar dat zal wel neerkomen op het neersabelen van niet te vertrouwen getuigen/slachtoffers/aangevers.

  Erg sneu, om in de naam van een machtig man mensen die hem aanklagen voor verkrachting neer te sabelen, zoals Olsthoorn onlangs ook weer deed.

  Vooral omdat je ze nooit hoort bij de tallozen die voor het minste of geringste door justitie van hun bed worden gelicht.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Barra en ik hebben elkaar trouwens al wel eerder ontmoet hoor.

  Ik kom hier graag. Leuke site, altijd wat te doen.

  Barra lijkt me wel een redelijk slimme vent. Slim genoeg om de materie te kunnen overzien, in ieder geval, en er in heel behoorlijk nederlands over te schrijven. Dat kun je niet zeggen van de meeste blogs.

  Hij is natuurlijk niet slim genoeg om zelf wat te verzinnen, tenminste, ik heb hem er nog niet op kunnen betrappen.
  Maar wel om het goed samen te kunnen vatten wat hij van andere mensen hoort.

  IQ'tje 120, schat ik.

  Hij lijkt me ook goed opgeleid, als journalist ook. Korte, heldere artikelen. Goede bronvermelding.

  Hij heeft ook dat typische nuffige, pedante toontje van journalistiek nederland.

  Journalisten zijn mensen die dingen schrijven over mensen die wel wat presteren. Dat doen ze het liefst vanuit zo'n uit de hoogte toontje, met zo'n superieur 'we snappen het wel, maar het blijft een beetje sneu' toontje.

  Beetje zoals ik nu, zeg maar.

  Bij dagblad de Pers zijn ze er het beste in, dat toontje, maar alle journalisten zijn er bedreven in.

  Hij is gemotiveerd ook, hij is er altijd als de kippen bij als er wat af te zeiken valt, en dat al voor een flink aantal jaren.

  Hij is een van de weinigen die iets over de complotters te melden hebben, en daarom houden we natuurlijk allemaal zo van hem: negatieve aandacht is altijd nog beter dan geen aandacht.

  En hij vervult zo natuurlijk een nuttige functie: mensen die nog een beetje vast zitten in de orthodoxie krijgen via hem toch een introductie. Het is niet voor niets dat zijn lezers allemaal zo goed op de hoogte zijn van KLOL en zo.

  En als de complotters weer eens al te makkelijke conclusies trekken is het toch handig als een min of meer geslepen en chagrijnige jongen zijn plasje er over doet.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. @realcurrencies

  Hmmmmmmmmmm...............
  Echt goed en diep nadenken even.

  Het enige dat ik kan verzinnen is dat er misschien wel samengezworen wordt!!!!


  Wellicht heb je gelijk en wordt er samengezworen. Maar is dat meteen rond de 'pedofiele praktijken van Joris"? Of is er wellicht iets anders waarvoor het noodzakelijk is dat Demmink nog 2 jaar aanblijft? Iets waar 'ze' niet over kunnen praten - dus samenzweren - zoals bijv. een troonopvolging? Het lijkt me dat daar een grote rol voor Justitie ligt. Ook iets dat een lange voorbereiding kent, en precies iets waarvoor je niet al te kort op de gebeurtenis je topmanagement in zijn geheel vernieuwd.

  Maar ja, ik begrijp dat de Kat-jagers alles, maar dan ook alles terugredeneren naar hun eigen gelijk: Demmink is fout. Punt!

  Dat getuigt niet van het Echt goed en diep nadenken even waar je voor pleit, maar juist van immens ondiep reactief gedrag.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. huh?
  Dus jij vindt het niet vreemd als ze zomaar de wet even wat bijbuigen?

  Oh, wacht: ja, het zijn staatsaangelegenheden.

  De opvolging, niet minder dan dat. Zonder twijfel is Demmink absoluut onmisbaar daarbij. Zo werken bureaucratieen: alles afhankelijk maken van een man.

  Deze zaken zijn natuurlijk allemaal veel te ingewikkeld voor de burger, en bovendien hebben we niet al te lang geleden nog samen het feestje van de democratie gevierd.

  Overigens pleitte ik er niet voor dat jullie goed en hard nadenken, ik beschreef alleen even m'n eigen proces.

  Ik ging even van m'n plek af mensen, maar ook van Ziva wordt duidelijk dat hij goed oplet en de complottertjes meteen tot de orde weet te roepen met heldere, duidelijke taal.

  onze gezagsdragers zweren hooguit samen om de troonsafstand van Tante Bea goed te regelen.

  Weer wat geleerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. @realcurrencies

  Ach wat een onzin type je nu weer. Het volk spreekt *zucht*

  Het enige wat ik deed is een "mogelijk ander scenario" schetsen op basis van jouw "Echt goed en diep nadenken even." waarbij ik je wilde wijzen op de tunnelvisie die je zelf hebt, nl: "alles rondom Demmink heeft te maken met zijn pedofiele netwerk."

  Het antwoord van jou, beste realcurrencies, bevestigt alleen maar mijn laatste zin. Jullie zijn niet meer in staat om maar een millimeter af te wijken van jullie vermeende gelijk. Of dat nu gevoed wordt door een "haat tegen de elite", "een pavlov reactie mbt pedofilie", "een club-gevoel", of een "ik ben dom, maar wil wel meebeslissen syndroom" ieder argument dat een andere invalshoek oppert wordt telkens op dezelfde wijze weggehoond met uiterst infantiele argumenten.

  Ik heb het al heel vaak geroepen, maar als jullie niveau God's zegen na de val van de NWO hebben, dan vrees ik het ergste.

  Het wordt tijd de prioriteit te leggen bij het wegleggen van een hard-copy blauwdruk voor de stoommachine, want als de guillotines van jouw proletariaat zijn uitgeraast ga ik veel geld verdienen met dat pdf-je.

  Oink, oink....

  BeantwoordenVerwijderen
 42. tuurlijk Ziva, dat snap ik natuurlijk ook wel.

  Jouw insteek is alleen de insteek die 99% van de aandacht krijgt.

  Daarom schieten we zo weinig op met z'n allen.

  Het wordt hoog tijd dat we ook de meer naargeestige scenario's eens wat serieuzer te behandelen.

  Daar is namelijk ondertussen alle reden toe.

  Er zijn veel te veel mensen, die veel te veel uit te leggen hebben over veel te veel ranzige zaakjes waar ze veel te weinig het vuur over aan de schenen wordt gelegd.

  Het is namelijk allemaal net ff iets te comfortabel, terwijl er net ff iets teveel mis gaat.

  En daar hebben de complottertjes geen zin meer in.

  Snappie?

  BeantwoordenVerwijderen
 43. 'Het wordt hoog tijd dat we ook de meer naargeestige scenario's eens wat serieuzer te behandelen.'

  Dacht het niet, zeker niet met malloten zoals jij die alles wat de heer Kat op zijn site krabbelt gelooft.

  BeantwoordenVerwijderen