donderdag 1 december 2011

Allemaal de schuld van JorisEerder ging het hier over Vrijman Vissers, die zijn huis niet uit wilde en onder verplichte psychiatrische behandeling werd gesteld. René Vissers, slachtoffer van ambtelijke molens, had zo zijn manieren gevonden om al die deurwaarders en andere lastpakken van zich af te schudden: door consequent zijn naam te ontkennen. René bestond domweg niet meer.

Nu hebben we weer zo'n geval. In 2007 overleed de moeder van de Enschedese muzikant Francis Capelle. Het huurcontract bleek niet automatisch te kunnen worden overgezet en Capelle werd afgesloten van gas, water en licht. Uiteindelijk kwam dat wel weer goed, maar Capelle raakte alsnog in conflict met de woningcoöperatie over een huurachterstand die zijn ogen helemaal niet bestond. Ook kreeg hij ruzie met Oxxio en waterleverancier Vitens over 'fictieve rekeningen' en had hij een akkefietje met de zorgverzekeraar. En zo spelen er nog enkele onverkwikkelijke zaken die er uiteindelijk toe hebben geleid dat Capelle steeds vaker voor de rechter moest verschijnen.

En dat zijn, net als bij Vrijman Visser, blijkbaar ideale omstandigheden voor het geloof in bizarre complotten. Capelle runt de site Nederland wil Antwoord, waar je zo ongeveer ieder complot uit het boekje vindt: de Codex Alementarius, 9/11, de (n)euro, de Bilderberg Depopulatie en de NWO.

Maar ook in de rechtbank lijkt Capelle van het padje geraakt. Uit zijn videoboodschappen blijkt dat de Twentenaar net als Vissers de ene kutsmoes na de andere verzint om toch maar vooral niet aan zijn verplichtingen te hoeven voldoen. Zo wilde Capelle de rechter die zijn zaak behandelt aanklagen wegens 'kennis van misdaad', oftewel het misbruik van kinderen door Joris Demmink. Capelle wenst een integriteitsverklaring van weer een andere rechter, die hem meermalen te kennen heeft gegeven dat klachten over de rechtsgang niet thuishoren op hoorzittingen over betalingsachterstanden. Het schijnt maar weinig te helpen, want  volgens een van zijn laatste boodschappen - waarin een heel rookgordijn wordt opgeworpen en een heldere uitzetting bijna steevast ontbreekt - is de uithuiszetting een feit. Allemaal de schuld van Joris weer natuurlijk.

27 opmerkingen:

 1. Ik heb dat youtube filmpje precies 18 seconden volgehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoefde het filmpje niet te zien om te weten dat alles gewoon de schuld is van Joris Demmink. Dat weet iedereen, klaar. En wanneer jij vindt van niet, ben je vast zelf ook een pedo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pyt
  Ik had jou iets hoger ingeschat, jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Barra, volgens mij werkt je eerste link niet? [Vrijman Vissers]

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal de schuld van Joris

  Ow? Ik dacht HAARP

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geen, ik ga er vanuit dat jouw reactie evenals mijn post, ironisch bedoeld is:P

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Arminius

  HAARP is ook de schuld van Joris Demmink, evenals de eurocrisis. Heeft 'ie veroorzaakt om de aandacht af te leiden van zijn pedonetwerk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het filmpje is trouwens inderdaad tenenkrommend. Dan nog liever een schuimbekkende en raaskallende Micha Kat. De eerste link werkt trouwens ook bij mij niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Capelle kan binnenkort heel Nederland antwoord geven,voor zover hem ooit een verdwaalde Nederlandse sterveling ook maar iets vroeg.

  Pyt
  Demmink verhaal is echt compleet baarlijke nonsens van A tot Z, geloof me nu eindelijk eens, please, please.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Capelle neemt zijn clipjes op het toilet op, aan de special geluidseffecten te horen. Gekker kan men niet zijn,maar het verhaal over Andre van Duin blijft uit, anders gooit hij zijn epische geloofwaardigheid te grabbel (kuch)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @gee

  Emm...daar zijn we het volledig over eens. Ik heb ook nog nooit enig bewijs voor dat Demmink verhaal gezien. Micha Kat is een psychopaat met een grote bek. Mijn eerste post in deze thread was ironisch bedoeld:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Micha Katvanger believers zijn:

  A: te lui om te lezen
  B: psychisch verward
  C: goedgelovig naief
  D: stoned/bezopen
  E: ongelukkig/eenzaam
  F: hulpbehoevenden

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Als die Francis nou slim is dubbed hij die video's met zijn eigen muziek, en laat hij daar de Stichting NL Wacht Op Antwoord rechten over betalen. Dan verdient hij tenminste nog wat aan zijn ellende.

  Tenminste, als hij zo verstandig is geweest om een Stichting oid op te richten. Zo niet, dan mag hij binnenkort ook aan Joris Demmink zijn belastingontvangers uit komen leggen hoe het zit met al zijn donatiegelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je moet idd wel een steekje los hebben als je met plezier naar Kat kunt luisteren, laat staan het langer dan 2 minuten uithouden. Ik heb echt medelijden met die man, zoals hij geestelijk aan het aftakelen is is gewoon tragisch om aan te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hey Barra, ik mag je blog graag lezen. Maarrr zou je de links in een nieuw tabblad kunnen laten openen? Vooral op de telefoon zorgt dit nu voor veel gepruts.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kat is verre van gek, gewoon een uitgekookte over lijkengaande , geldgraaiende mislukte hufter! Kwestie van nadenken beste mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. "Kat is verre van gek, gewoon een uitgekookte over lijkengaande, geldgraaiende mislukte hufter! Kwestie van nadenken beste mensen."

  Tuurlijk, hij zit in een goedkoop kutgat in Laos omdat hij zo'n fantastische geldgraaier is. Hij is van gerespecteerd afgegleden naar uitgekotst omdat hij zo briljant uitgekookt is.

  Kwestie van nadenken ja.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Lol! Jongens, nieuwe, spectaculaire ONTHULLING bij Klol!! Joris Demmink eet baby's!. I kid you not! Lees nu het bewijs op Klokkenluideronline!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Kat is verre van gek, gewoon een uitgekookte over lijkengaande , geldgraaiende mislukte hufter! Kwestie van nadenken beste mensen.

  Welnee joh. Wat hij verkoopt verkoopt geen eens goed. Hij hanteert geen goede business wat betreft. Nee, hij gelooft wat hij zegt. Hij is ontspoord en geestelijk aan het aftakelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @Pyt

  hmm... Door zijn laatste posts en KLOA uitzending kan je al opmaken dat Micha weer in een manische periode rolt. Als er zich nu ook waanbeelden gaan voordoen kan dat wijzen op de ontwikkeling van psychoses (iets dat past bij zijn ziektebeeld). Dat is een zeer alarmerend signaal, en kan betekenen dat Micha dringend medicatie nodig heeft om dit proces af te remmen.

  Het lijkt erop dat hij in een depressie raakt, en als daar geen aandacht aan wordt besteed komt hij in hele grote problemen.

  Maar goed, op basis van zijn online-uitingen is er eigenlijk geen goed beeld te krijgen, dus laten we maar hopen dat het 'slechts' een van Micha's 'grappige' opmerkingen is.

  Zo niet, dan zie ik het somber in voor hem. Laos is leuk voor vakantie, maar je moet er niet al hallicunerend in een psychiatrische kliniek terechtkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Kat heeft straks gewoon weer een andere naam, en schrijft stukjes voor zijn huidige werkgever De Telegraaf, zijn huidige vieze Telegraafklusje loopt ten einde.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik begrijp ook niet dat zo'n Andre Vergeer Micha niet een beetje probeert in te tomen. Mooie vriend ben je dan. Man, man, wat een treurigheid daar in de reactieruimtes. Echt letterlijk iedereen die géén geestelijke afwijking heeft, is nu weg. Het is toch diep treurig dat een volslagen gek als AIRVD inmiddels zo'n beetje de meest verstandige reageerder is?

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @Ziva

  Ik wens niemand een psychose toe en zeker geen verblijf in een inrichting in Laos. Zo langzamerhand wordt het inderdaad misschien tijd op te houden met lachen om Micha Kat. Het gadeslaan van de publieke geestelijke aftakeling van Kat begint een pijnlijke zaak te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. En wat nu als ze gewoon onder hetzelfde hoedje spelen? Good and the bad guys? Met schuilnamen en stichtingen is nooit te achterhalen wie wat schrijft. Zoveel Koefnoentypetjes(inc. Vergeer Dankbaar etc.) Kan alleen maar opzet zijn. 0% geloofwaardigheid is te makkelijk om aan gekte te wijten. Daar zijn ze net even te slim voor. De (k) loksite online, registreren om naar de Riouwstraat te gaan,2500 man voor wat? Duidelijk zo?

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Zeevat met zijn nonsensgedrag zou al honderd keer ontslagen zijn als er niet wat anders achter zat. Zoveel vertrouwen heeft het systeem nog steeds. Getuige ook het feit, dat mensen met kritiek en of boerenverstand gelijk een ban krijgen. De "capelles" van deze wereld krijgen alle gelegenheid om op de site hun gekte te uiten. Inclusief youtube wc-pot monologen.Wel grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Kat miauwt zoveel mogelijk onzin en laster, zodat hij mensen kan vangen voor gedwongen opnames door psychiaters d.w.z. gevangenisstraf en dwangmedicatie, zonder eerlijk proces.

  BeantwoordenVerwijderen