donderdag 22 december 2011

Span-nend!

Het zijn spannende tijden. Het ene spectaculaire verhaal na het andere. De Illuminatie, vooral bestaande uit (leden van) de Rotschild-familie, ziet een groot aantal 'diep splijtende scheuren ontstaan in haar imperium', zo lezen we weer eens. Huilend kwam David Wilcock het vertellen in de radioshow van Kerry Cassidy. Hij was met de dood bedreigd.

Wilcock? Waar kennen we die ook maar weer van? O ja, hij was het die alweer wat maanden geleden suggereerde dat het over en uit was met de New World Order. Hun ondergrondse geheime bunkers waren zogenaamd vernietigd.

Wilcock en zijn vaste maatje Benjamin Fulford denken pas echt in het groot. Megagroot. Zo suggereerde Fulford eerder dit jaar dat HAARP de aarbevingen in Japan had veroorzaakt. Toegegeven: alleen Wanttoknow en Bovendien van de onverbeterlijke Nexus lopen weg met dit soort jongens. Veel te zweverig voor de Zappies, te ongeloofwaardig voor Klokkenluideronline. Zelfs de doorgaans behoorlijk onnozele Guido Jonkers van Wanttoknow moest al eens toegeven dat beide mannen wel eens zijn betrapt op 'loze uitspraken die naderhand volledig onjuist bleken' of nogal eens 'té vroeg tot een conclusie komen', om vervolgens hun eerstvolgende onzinverhaal weer integraal over te nemen.

Fulford (1961) was ooit 'serieus journalist', onder meer voor Forbes, maar tegenwoordig full time complotter. Verdient er zelfs zijn geld mee. Voor de artikelen op zijn site - met veelzeggende koppen als Is the Rothschild banking monopoly finally about to be dismantled? - moet de portemonnee worden getrokken.

Wilcock (1973, geboren in Rotterdam, zij het de Amerikaanse variant) combineert wetenschap met channeling. Staat met zijn voeten stevig op Aarde, en met zijn kruin in de Hemel, zo heet het. Dat laatste is misschien juist, maar dat eerste toch zeker niet. Wilcock zou het verbijsterende wetenschappelijke bewijs hebben geleverd dat ons DNA en onze biologische levensvorm direct afkomstig zijn uit het bronveld. Een universele matrix van energie die alle ruimte, tijd, materie, biologische leven en bewustzijn schept. Dat soort dingen dus.

Hun nieuwste verhaal van het duo is dat een groep Aziatische machtigen het goud dat zij in onderpand hebben gegeven bij de Amerikaanse overheid tijdens de Tweede Wereldoorlog, niet hebben teruggekregen en dat nu zouden opeisen. Het zou gaan om megatriljoenen. Span-nend!

Het eigenlijke verhaal is al mooi genoeg en zelfs een film waard: in 2009 werden in Italië twee mannen aangehouden die 134 miljard dollar (!) aan Amerikaanse staatspapieren bij zich hadden. Dat leidde tot aardig wat speculatie bij Fox-commentator Glenn Beck: waren die papieren echt en was het soms de bedoeling om de economie ermee te ontwrichten?De zaak heeft inmiddels een juridisch staartje gekregen en daarmee is een hoop (hoewel niet alles) duidelijk geworden: Alles draait rond de Aziatische Dragon Familie, die goud en zilver bij de Amerikanen hadden ondergebracht om te voorkomen dat ze zouden worden gestolen tijdens oorlogen. In ruil voor deze bezittingen kreeg de familie obligaties met een looptijd van 30 jaar. Die papieren zouden worden ingezet voor beleggingen voor humanitaire doeleinden. Daarvoor werden tussenpersonen aangesteld die, zo beweert de familie in een civiele zaak, daarmee aan de haal zijn gegaan. In het verhaal duiken onder meer vrijmetselaars, de Knights Templar, het Vaticaan en de VN op. Hoge functionarissen zouden geld hebben geboden om de beschamende diefstal onder het tafelkleed te schuiven. Samenvatting hier, de volledige aanklacht hier.

Het is inderdaad jammer dat de main stream media dit mooie verhaal niet hebben opgepakt, want Wilcock en Fulford maken er weer een spectaculair complot van dat Wanttoknow als volgt samenvat: 'En als je bedenkt dat goud nog steeds, tussen landen onderling, de dekking is voor internationale handel, voor het betalen van goederen en diensten tussen landen, dan snap je waarschijnlijk dat een ruzie tussen de VS/Rothschild’s aan de ene kant, en deze Chinese juridische eis en 117 landen die zich inmiddels aangesloten zouden hebben bij deze Chinese eis, onze wereldeconomie op zijn grondvesten zal doen schudden..!!'

Yep, alleen draait het niet om het goud, maar om gestolen waardepapieren.

Wilcock is trouwens helemaal niet bedreigd, de suggestie van bedreiging blijkt te komen van een kennis. Kortom: David is gewoon een huilebalk.

20 opmerkingen:

 1. Wilcock is een leerling van feitengoochelaar Richard Hoaghland die na elke blunder ook verder gaat alsof er niets aan de hand is. De heren zijn directe afstammelingen van de rondreizende oplichters, slangenolieverkopers, geloofshelers, en circusacts. Het 'alternatieve' lezingencircuit komt daar ook uit voort.

  Pre-internet kon men uitwijken naar een volgende stad of staat als de grond te heet werd. Nu gaan ze domweg over op een ander onderwerp, andere websites, etc. zonder al te zeer op hun fouten terug te komen. Wilcock moet wel jammeren want heeft, dankzij zijn enorme Ego, iets te vaak zijn hand overspeeld en verliest volgers bij de vleet. Dat wat resteert is trouwens eng volk waarvan ik niet hoop dat het ooit iets te zeggen krijgt in deze Wereld. Heksenverbranders in de dop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Wilderbreas,

  Alhoewel het leuk klinkt is daar volgens mij niets van waar. Wie daar in tegen wel direct afstamt van een rondtrekkende oplichter is Rockefeller familie. De vader van John D, William A. Rockefeller was wat men een kwakzalver noemt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Barracuda dit artikel van je is geniaal.

  Wat me niet helemaal duidelijk is is wie Keenan nou precies is... een representant van de Dragon Family, een groep van invloedrijke en machtige families met humanitaire doeleinden.. ? Dit verhaal is fantastisch..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is een agent for the Dragon Family, wat dat ook inhoud.

  Erg weinig info te vinden over deze Neil F. Keenan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Mind Fever

  Idd fantastisch die verhalen van Fulford. Op de vlucht geslagen voor ninja's van rothschild en broederlijk opgevangen door de mysterieuze white dragons die hem in ruil voor zijn journalistieke talent inwijden in de oorlog der oorlogen; de ongeziene strijd tussen supranationale invloedssferen met als inzet Global Control of Freedom.

  Van nucléaire aanvallen op ondergrondse basis aan de Oostkust van de VS, tot de verdediging van een cruise-schip voor de kust van Monaco waar een joint meeting plaatsvond tussen 127 landen voor een leven vol geluk en zonder belasting.

  Nederland was ook vertegenwoordigd, en dat maakt dat ik toch anders tegen Jan Kees de Jager ben gaan aankijken. Deze guitige knuffelbeer is niet een oersaaie kille rekenmeester, maar speelt een rol in een James Bond-achtige, wat zeg ik, Star Wars waardige strijd tussen het licht en het kwaad. Fantastisch!!

  Me thinks, this better is than Potter Harry..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mind Fever 09:34

  Yup, dat was er inderdaad ook eentje. En zijn nageslacht heeft zich rijk en machtig gemaakt met lulverhalen en leugens en gebakken lucht, gebaseerd op het vertrouwen en de onwetendheid van hun klanten. Same old Shit, different assholes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Arminius 10:39,

  Welnee, hij heeft geld nodig en een goeie therapeut. Aliens hebben een drone gekaapt, tuurlijk. Een leuke en wel waar te nemen fenomeen van deze gekke tijden is dat het maffe kaf nu eindelijk van het goede koren wordt gescheiden en zich terugtrekt in marginale groepjes.

  Dit soort opportunistische pipo's hebben het gras lang genoeg voor de serieuze onderzoekers weggemaaid. Ze hebben de tak van sport vergiftigd en verschillen weinig van de krachten waar ze zgn tegen vechten. Heerlijk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. [excuses voor het beroerde Nederlands; ben net gestopt met roken :|_

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @theworlddissount,

  Hoe John.D Rockefeller rijk is geworden is ook zo'n geniaal verhaal. Die man wist hoe hij competitie moest uitschakelen. Genadeloos gewoon. En nadat het hogergerechtshof besloot Standard Oils monopolie te beëindigen wist hij hier en daar de boel zo te manipuleren dat de verdeling van zijn bedrijf wederom in zijn handen terecht kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. "Tell your Chinese and Japanese friends to send the Ninjas to help us fight Zionism! Bring out the Ninjas!"

  En de bewust des/mis-informerende clowns waarover in dit bericht wordt gerant, zijn loslopende FEMA-gegadigden. Wat een lachwekkende stumperds zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het verhaal wordt nog vreemder. Er blijkt kort daarna wederom een poging te zijn ondernomen nu om $100 miljard dollar aan US treasury bonds de grens over te brengen. Weer waren het 2 man. Hierover is bijna helemaal niets te vinden in de MSM

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Toot toot, boing, boing, Peppie en Cocky!

  Cocky kan al weer een beetje lachen:

  "I do not believe I am in danger any longer. This article now has 350,000 hits and I was told that anything over 200,000 would practically guarantee no one would come after me."


  Ondertussen werd Peppie ( Fulford) naar eigen zeggen vastgehouden op zijn hotelkamer en mistte daardoor een Tv-optreden.

  We gaan een hilarisch 2012 tegemoet met dit clownsduo. Zonder ook, trouwens

  BeantwoordenVerwijderen
 13. yabluvWat is het stil zeg. Niemand weet wat te zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk, we zijn het een keer eens.
  Benjamin Fulford en z'n maten maken de complotterjes helemaal de kop gek.

  Zolang ze geld niet snappen, en voor goud als standaard pleiten, zal dat door gaan.

  BeantwoordenVerwijderen