woensdag 28 december 2011

Aangifte

Wat zou Jeroen de Kreek, recentelijk nog 40 uurtjes taakstaf rijker, met de kerst hebben gedaan? Achter de kalkoen en onder de boom met nichtjes en neefjes? Nee dus, Mr. J. de Kreek ('Advies, lobby en anderszins') sprong dinsdagochtend zo fris als een hoentje uit bed, want hij had dagen achtereen zitten schaven aan zijn aangifte tegen het Centrum Informatie Documentatie Israël (CIDI) en het meesterwerk mocht eindelijk de deur uit.

Ja, jelui leest het goed. Zorgvuldig en onafhankelijk onderzoek - vooral van Jeroen zelf - wijst namelijk uit dat er bij en tijdens (...) de Tweede Wereldoorlog géén zes miljoen Joden vermoord zijn en dat er zeker geen grootschalige industriële vergassing van miljoenen Joden heeft plaatsgevonden, en dat het niet anders kan zijn dan dat het CIDI dit weet. Op basis van de 'officiële statistieken' van The International Auschwitz Council hoort volgens De Kreek geconstateerd te worden dat het aantal vermoorde Joden bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog op drie miljoen blijft steken.

Maar daarmee heb je nog geen aangifte. Dat is gewoon de mening van Jeroen. Dus heeft De Kreek nog maar eens een oude zaak opgerakeld: de aangifte van het CIDI tegen de Auschwitzcartoon van de AEL, waarvoor de Arabisch Europese Liga in 2010 1.000 euro boete moest betalen. En dus doet Jeroen met terugwerkende kracht alsnog aangifte (Pdf) in verband met onder meer 'oplichting in de zin van artikel 326  (Sr) en deelname aan (het zijn van) een criminele organisatie in de zin van artikel 140 Sr die het (kennelijk) oogmerk bezit valse aangiften te doen en op te lichten.' Misdrijven die Jeroen samenvat onder de noemer: Holocaustfraude.'

En Jeroen waarschuwt de officier van justitie ook nog maar even - per slot van rekening heb je niet voor niets dagen zitten pennen - 'dat het niet opportuun (...) is deze aangifte met een pennenstreek te seponeren. Dat lijkt u gewend te zijn bij ernstige misdrijven, wat niet verstandig is in deze.'

16 opmerkingen:

 1. Ach die de Kreek produceert momenteel met zijn warrigheid slechts wat jurisprudentie waarmee zijn vijanden in de zeer nabije toekomst hun echte tegenstand alleen nog maar 'legaal' van straat kunnen laten oppakken! Dan toch wat meer respect voor de 'raadsheren' van hieronder!

  "OM Ressortsparket Den Bosch - Drie advocaten hebben op 16 december jl. in hoger beroep een waarschuwing gekregen van het Hof van Discipline voor het vergelijken van een advocaat-generaal van het Openbaar Ministerie met een jurist van het nazibewind en Japanse oorlogsmisdadigers. Dit gebeurde tijdens de behandeling van een strafzaak in hoger beroep bij het gerechtshof te Den Bosch.Volgens het Hof van Discipline hebben advocaten weliswaar een grote mate van vrijheid om de belangen van hun cliënt te behartigen maar kent deze vrijheid ook begrenzingen."
  Lees verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziva, wat ben je stil. Zit je ergens in een hoekje je te schamen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Arminius

  Nee hoor. Ik reageer nooit op Holcaust-ontkenning of whatever naam eraan gegeven wordt. Dat is volstrekt zinloos, want het raakt nooit de kern of is bezoedeld door valse intentie's. Ook is het absoluut niet belangrijk of er nou 1, 3, of 6 miljoen Joodse mensen zijn vermoord - en hoe - in Nazi-kampen en executie-plaatsen. Wat wel belangrijk is dat er vrijwel geen enkel Europese Joodse familie is die niet vanuit eerste hand de horror van opgepakte, weggevoerde en vermoordde familieleden kent. De horror weet van geen kant op kunnen, geen plaats hebben waar je veilig bent, en al je bezittingen kwijtraken. Dat is wat telt, en wat ons nooit meer zal overkomen. Dat is waarom Israel zo belangrijk is. Dat is nu onze vrijhaven, en waar vanuit we desnoods met vliegtuigen en soldaten onze mensen waar ook ter wereld ophalen mochten die weer met uitroeiing bedreigd worden. Dat is ook iets dat maar zelden door niet-Joodse mensen begrepen wordt, en uit dat onbegrip komt dan weer de 'holocaust-fraude' bovendrijven. Waarvan ik nooit begrijp wat deze mensen hier nou mee willen bewijzen?


  Vwb Beit Shemesh. Deze fanatieke ultra's zijn altijd al een probleem geweest voor een seculier Israel. Maar zoals ik hier een paar weken terug al heb gezegd de politieke en publieke/maatschappelijke invloed van deze groep groeit. Het komt volgens mij voort uit dezelfde nationalistische beweging die ook hier in West-Europa zichtbaar en voelbaar is. Dat is een probleem dat al lange tijd door het merendeel van de Israeli wordt gezien, en voor gewaarschuwd. Ik hoop dat het verhaal van dit meisje en de sterke roep van de bevolking en de President er nu nog meer Israeli wakker worden, en dit met alle macht weer in proportie brengen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je mijn filmpje bekeken? Aan het einde roept die Joodse meneer nog uit zijn autoraam, dat zij het niet bij die ene wijk/stad zullen laten maar dat ze heel Israel zullen overnemen. Ben je mooi klaar mee met die lui. Ik denk dan ook dat Israel aan deze lui ten onder zal gaan. Het komt op mij over alsof die lui met alle geweld een nieuwe Holocaust willen afdwingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb het gevoel dat hier geen discussie over gaat komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Arminius

  Als ze de 100.000 al halen is het veel, dus met dat "Israel" overnemen zal het niet zo'n vaart lopen. Wel voelen ze zich gesterkt door de politieke macht die ze hebben vergaard, de invloed in de IDF - een seculier bolwerk bij uitstek - die ze hebben verworven, en - niet onbelangrijk - de positie's die ze binnen de juridische macht hebben opgebouwd. De laatste twee zijn het meest zorgelijk want er zijn al wat rare veranderingen in de IDF doorgevoerd, om over het aantal toegenomen dubieuze wetten/wetsvoorstellen maar niet te spreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ john van 15:10;

  Zou je die opmerking mischien even voor mij kunnen vertalen? Alvast bedankt 'kerel'... ;-(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik denk dat Jeroen binnenkort weer eens aan de suing moet. Ik gun hem ondanks zijn vlees noch vis gewauwel toch nog wel zijn overwinningsdans. Al denk ik wel dat hij zijn eigen danspartner zal moeten worden, want deze pipo doet geen holohoaxerkenners meer hahaha. Sorry dat is in zijn geval niet helemaal waar, want als je in een kubboets bent afgericht dan gelden er opeens weer hele andere 'normen'. Bovendien wat al die golddigsters toch in hem zien is mij een volslagen raadsel, want dansen kan die alvast voor geen jota...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Adamas

  Die belangstelling is behoorlijk verminderd sinds dat akkefietje met de fiscus :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja Arminius. Dat principe hoor je hier van een der tribegenoten brams volledig bevestigd worden. Alleen bedoelt de gochemerd natuurlijk in dit uitzonderlijke geval bram weer eens niet mee he? Wat een heen en werder geslingerde apen zijn het toch eigenlijk ook! Njet? (wuink wuink wuink)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zie hier (van Guitarman) trouwens nog wel wat byzonderheden staan. Met name zijn 2 toegevoegde annnotaties bij het geplaatste topic zijn volgens mij wel waardevol voor Jeroen zijn toekomstige processtukken. Wie de tulpenbol kent dan wel bemint, vrete hem rauw op...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Er is een groot verschil tussen gestoorde bloggers die al copypastend uit het ranzige gedachtengoed van traditionele revisionisten pogingen ondernemen de Holocaust te spinnen en serieuze historici die een wetenschappelijke discussie voeren over feitenmateriaal. Kreekmans hoort duidelijk bij de eerste categorie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. dit is pas interessant materiaal. Zou Barracuda eens een artikeltje over moeten maken. Maar ik vrees out his league.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. MF Het is toch al veel langer bekent in ieder geval bij conspiracy nuts] dat de familie Rothschild aan de wieg van de SU heeft gestaan [en tevens heeft gefinancierd]

  BeantwoordenVerwijderen
 15. @Arminius

  Zo heb ik me altijd afgevraagd hoe het toch kan dat, ondanks de geweldadige bestorming van het Winterpaleis van de Romanovs in 1917, het huidige Hermitage talloze jurken, ringen, armbandjes, sjaaltjes, en fraai geborduurde handtasjes uit de kledingkasten van de tsarina uitstalt bij de musea van de wereld. Om over de schilderijen en overige kunstcollectie nog maar niet te spreken.

  Niets maar dan niets is gejat, vernietigd of beschadigd tijdens deze massale bestorming van een arm en hongerig volk.

  Tja?!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ziva heb jij het werk van Sutton toevallig eens gelezen/bestudeerd?

  BeantwoordenVerwijderen