dinsdag 27 december 2011

HyperboolKim Jong II is helemaal niet aan ouderdom of hard werken gestorven. Nope. Hij is vermoord als onderdeel van een grote strijd om de macht in Oost-Azië. Inmiddels vindt daar tussen de strakke parades en vrouwen die zich huilend tegen de grond storten, een gevecht gaande met de Rothschild-factie, die hun getrainde stroman Kim Jong Un in het machtscentrum wil plaatsen en een Rothschild Centrale Bank wil installeren. Wisten jullie vast niet.

De wereld is namelijk altijd volstrekt anders als je het alternatieve interweb afschuimt, vooral als je afgaat op de verhalen van Benjamin Fulford, de man van de Zeer Grote Mega Complotten. De man van de hyperbool. Zie hem in actie hierboven en let vooral op de ogen: Jack Torrance uit The Shining kan er een punt aan zuigen. 

Wie geloven dit allemaal? In elk geval zijn Nederlandse vertaler Harmen Schouwerwou van Unitynet ('uniek, soeverein en eeuwig'), een zweefsite die qua HTML nog in de jaren negentig is blijven steken. Maar ja, Harmen gelooft ook in de Galactische Licht Federatie en denkt dat onze Aarde hol is (daar hebben er meer last van), dus dan klinkt ook zo'n Fulford volstrekt geloofwaardig.

Nog mooier zijn grumpy old men in een of andere uithoek van de VS die achter de webcam dat hele stuk tekst van Fulford ter waarschuwing gaan reciteren. Zijn vrouw was al gestopt met luisteren.

2 opmerkingen:

  1. "You can play this crap on your MP3 player when you need some laughs..."

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wie zijn toch die Aziaten die bij hem aan tafel zitten, Yakuzas?

    Benjamin ziet er trouwens niet al te best uit.

    BeantwoordenVerwijderen