vrijdag 16 december 2011

Snatch & Grab

Ach, nu weten we waarom Sietse 'Krikkegate' Planting werd opgepakt. Die lijkt nu al slachtoffer van de nieuwe Amerikaanse ‘snatch & grab-wetgeving’ die wereldwijd van kracht is geworden, meldt Klokkenluideronline.

Je kunt webmaster Micha Mat de laatste tijd steeds vaker betrappen op associatiejournalistiek. Gebeurtenissen die niets met elkaar te maken hebben en ook niets met elkaar te maken kunnen hebben worden met het grootste gemak - vaak zonder enige logica - aan elkaar geknoopt.

Planting had volgens Kat informatie over drugslijnen die gerund worden door de NAVO en de VS vanuit Afghanistan. Fout, Planting vermoedde alweer enkele jaren geleden drugslijnen, een associatie die hij zelf gelegd had nadat hij een drugscomplot op het spoor meende te zijn gekomen. Met nadruk op meende. Waarom Planting vast zit, weten we nog altijd niet, en dat hoeft dus geen verband te houden met zijn eerdere 'onthullingen'.

Verder is het knap dat Planting een week of wat geleden al werd opgepakt in het kader van de Amerikaanse snatch & grab-wetgeving (door Klokkenluideronline consequent verkeerd gespeld als 'snatch & grabb'), want ook daar heeft Kat niet veel van begrepen. Die omstreden wet werd namelijk pas woensdag, ruim twee weken na de hechtenis van Santing, aangenomen door het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

Daarin is vastgelegd dat personen die verdacht worden van het beramen van aanslagen voor terreurnetwerk al-Qaeda of aanverwante organisaties, door militairen in hechtenis kunnen worden genomen. Maar aangezien Kat alleen nog maar zijn nieuws haalt bij Alex Jones, suggereert Klokkenluideronline dat de Amerikanen het op elk grondgebied voor het zeggen krijgen en zij arme complotdenkers als Sietse zomaar kunnen oppakken. Wel vreemd dan dat Sietse vastzit in PI Almelo, locatie De Karelskamp, en niet op Guantánamo Bay.

49 opmerkingen:

 1. Het zal me niets verbazen wanneer straks duidelijk wordt dat de FIOD betrokken is bij Planting zijn treurnis.

  Het is idd intriest om te lezen hoe Micha Kat hier het spoor weer volkomen bijster is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kat ontleent zijn stukjes steeds vaker aan wat willekeurige reaguurders posten. Niks wordt meer geverifieerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kat plukt links en rechts berichten uit de wereld,herschrijft en overgiet ze met een overdosis narcisme. Superlatieve leugens erbij, en voila de bungholios lopen recht in zijn fuik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben zelf al heel lang helemaal klaar met die Kat, zie ook http://rudhar.com/politics/reklol.htm .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ruud
  Volgens mij heb jij net zoals ik en vele anderen een permanente ban. Jouw commentaren waren ook te clever, waardoor deze Katvanger zijn geloofwaardigheid op het bungholiospelletje kwam te staan .
  . Kat is fake van A tot Z.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die wet is wel degelijk wereldwijd van kracht. Men dus ook jou zo maar van je bed lichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad, we zijn allemaal strafbaar, nooit anders geweest. Nog echt nieuws onder het duistere bange zonnetje van je?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Arminus, een Amerikaanse wet kan niet elders tot uitvoer worden gebracht. Het betreft Amerikanen op Amerikaans grondgebied. Uitleveringsverzoeken zijn wat anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja maar hoe zit dat nou precies met deze wet. Het geld toch ook voor niet Amerikaanse verdachten?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. In de VS zijn ze nu trouwens ook bezig met het opstellen van een nieuwe wet om potentiële verdachten voor onbepaalde tijd in hechtenis te houden.

  Trouwens die omstreden wet waar Barracuda het over heeft, is dat niet al veel langer in werking. Ik kan me goed herinneren dat destijds een aantal Britse moslims in Guantanamo werden opgesloten. Er was geen enkel bewijs tegen ze en na een aantal jaar zijn ze ook vrijgelaten. Dat was echt niets meer dan een stunt om te laten zien hoe ver ze wel niet kunnen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @Mind Fever

  Ja maar hoe zit dat nou precies met deze wet. Het geld toch ook voor niet Amerikaanse verdachten?

  Nee, geldt alleen maar voor Amerikaanse burgers. Dat Sietze Planting onder deze wet is opgepakt is dus klinkklare onzin.

  In de VS zijn ze nu trouwens ook bezig met het opstellen van een nieuwe wet om potentiële verdachten voor onbepaalde tijd in hechtenis te houden.

  Dat is dus deze wet.

  een aantal Britse moslims in Guantanamo werden opgesloten

  Die werden in Aghanistan opgepakt, kregen het stempel 'enemy combattant' = enkeltje Gitmo.

  De commotie in de VS is vooral dat Amerikanen nu in binnen- en buitenland kunnen worden opgepakt en niet meer automatisch door de Constitutie worden gedekt. Dat Micha Kat en Arend Zeevat daar allemaal gevolgen bij verzinnen voor de minst interessante Nederlandse mafkezen is alleen maar een teken van absolute domme luiheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik kan al wel raden waar zijn belangstelling met deze 'wetjes' in gelegen is. Overigens wil ik hierbij met recht (waarbij ik dit als een directe oorlogsverklaring ervaar!) proclameren dat deze achterlijkheid door mijn netwerken wereldwijd met hand en tand bestreden, dan wel als illegaal voor immer ter zijde gelegd zal worden. Sue me dus maar hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. haha dank je wel voor de opheldering Ziva. Ik zal volgende keer wat aandachtiger lezen, dit ging me heel slecht af. (shame shame)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Adamas:

  "proclameren dat deze achterlijkheid door mijn netwerken wereldwijd met hand en tand bestreden"

  Je onrechtbestrijdende netwerken Adamas? The men in black? Caped Crusaders? De Mickey Mouse club?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ja timmy; lach jij zoals Ziva eerst maar lekker op zijn hondjes. Zoals jij ook al wel weet w8 ik nog heel eventjes. Je weet nog wel welke droompjes ik ten opzichte van jouw soort daarbij koester? Het kaalscheren der moffenhoeren stelt niets voor vergeleken met mijn plannetjes voor jouw kruiperig/collaborerende ondersoort. Be aware of that MF-er hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Bungholio-adamas the greatest ten voeten uit ha ha

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Tuurlijk lach ik Adamasje,

  Uit je droom dat je het later voor het zeggen krijgt en dan als een beul lekker mensen pijn mag doen spreekt zoveel frustratie en onmacht dat het bijna een persiflage is van het gepeste jochie op het schoolplein, die (volledig tevergeefs) droomt hoe hij ooit allen terug zal pakken. Een copingsmechanisme, omdat je nu eenmaal niet in staat bent enigszins invloed uit te oefenen op de realiteit. Daarom zal het allemaal in de toekomst gebeuren. Dan ga ik eraan, ben ik aan je genade overgeleverd. Ik huiver nu al.

  Enneh, "kruiperig/collaborerend"? Naar wie kruip ik en met wie collaboreer ik eigenlijk? In ieder geval niet met jou of je netwerk (de teletubbies?).

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Há die T-dog;

  Zoals je al wel moet weten heb ik op deze kloot nog nooit een conditioneringsfabriek mogen bezoeken. Het feit dat wij elkaar zo slecht willen verstaan is hem daar in gelegen dat jij je wegens onherstelbare hersenspoeling, zo onderdanig kruiperig naar de boven je gestelden toe opstelt, dat hun fuckende streken op jou soort slechts (zoals het een pratende hond betaamt) wat jankerige uithalen met het likken der wonden oplevert. Daarom zal ik je zometeen dan ook nog slechts kunnen misbruiken als hond achter mijn wagen, die bij naderende onraad (Ziva of zo) wat blaffende kreten van dankbaarheid naar mij toe als baas mag slaken. OID...

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Teletubbies werken nooit samen met adamas , Bart Boos zou adamas het schele kleine schijtkonijntje direct terug in zijn holletje (vol met diaree) stampen

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Adamas:

  Mij is een andere mening toegedaan. De reden waarom we elkaar zo slecht verstaan is hem erin gelegen dat je met je onwetendheid te koop loopt alsof het een deugd is. Je hebt hier al regelmatig je anti-intellectualisme uitgesproken, gecombineerd met uitspraken over te lange posts waar je naar eigen zeggen geheel geen zin in had om die te proberen inhoudelijk te begrijpen. Ik weet niet waar je weigering om zaken die niet direct in je straatje liggen inhoudelijk uit te diepen vandaan komt, onvermogen of intellectuele luiheid. Ik weet wel dat dit gebrek aan inhoud en je weigering om je soms verder te verdiepen datgene is waardoor wij elkaar volledig niet verstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Van den Brink for President!? Zou die Arend nou werkelijk niet doorhebben dat hij met dit soort van berichtgeving aan meelezende despoten essentiele informatie weggeeft?

  "Ben van den Brink zou maandag 12 december in Amsterdam bij een zitting van de rechtbank aanwezig hebben moeten zijn. Daar hij een preventieve arrestatie verwachtte om hem met zekerheid ter zitting te laten zijn, is hij ondergedoken. Vandaag kreeg ik een telefoontje van hem, waarin hij liet blijken in Duitsland te zijn. Vanuit de stad Oberhausen liet hij weten om op internationaal niveau de pedopraktijken in Nederland.aan de kaak te willen stellen".
  Bron.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zeevat heeft net als Kat een dubbele agenda. Zeevat zou anders al 80000 keer ontslagen zijn vanwege claimegevoelige nevenctiviteiten, stelletje slaapkoppen.Heel goed gezien adamas,teletubbie constellatie neem ik terug, voorlopig dan, omdat jij het bent

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Yep, en Zeevat doet net alsof hij niet begrijpt dat wanneer je moet voorkomen om de Rechtbank te laten oordelen of de 'schorsing' van je arrest opgeheven moet worden deze zeker zwaar laat meewegen of je wel/niet vluchtgevaarlijk bent. Niet opkomen dagen is dan automatisch verliezen, en dan komen ze je vanzelf ophalen. Niets 'snatch en grab'. Gewoon dom bezig zijn.

  @Adamas

  als hond achter mijn wagen, die bij naderende onraad (Ziva of zo)

  Ik kom altijd van voren aanlopen amigo, zodat je ruim visueel kan genieten van wat op het punt staat "to hit - on - you"

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik kom altijd van voren aanlopen amigo, zodat je ruim visueel kan genieten van wat op het punt staat "to hit - on - you"

  En aangezien (zoals wij mogen geloven) Ziva training heeft genoten in het Israëlische leger zal dat een aantal trappen en knietjes tussen de benen betekenen, Krav Maga op zijn elegantst.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Mijn excuses, ik had het verkeerd begrepen, maar:

  In the Netherlands similar Snatch & Grab policies are in place;
  The Dutch veteran Sietze Planting has been apprehended for no justifyable reason, being incarcerated without any charge or reason known to the public, nor to Planting himself.

  Daar zat mijn fout. Niet minder erg daarom. Ook in NL kun je dus onder een dergelijke wet als in Amerika zonder vorm van proces worden vastgehouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Planting adopteerde kritiekloos het jorisdemmink bungholio fabeltje. Nu zweet hij zich tig keer in de rondte om face to face tekst en uitleg te geven, daar gaat zijn gedroomde vermogen, met de groeten van Kat.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Arminius

  Dat is een tekstje uit de Planting-propaganda van Kat, Cappelle, Zeevat en de overige 'echte journalisten'. Geez...

  BeantwoordenVerwijderen
 28. "...zodat je ruim visueel kan genieten van wat op het punt staat "to hit - on - you""

  Moet ik nu van paranoide schyzofrenie als een dolgecastreerde stier op je afstormen stalkertje van me? Dit heet uitlokking om in die juridische termen van je te blijven. In mijn kringen wordt daar nooit 'aangifte' van gedaan, maar er slechts voor gezorgd dat de blaffende hond via wat rake tikken op de snuit terug naar zijn of haar (in jou geval want teefje he?) mand kruipt. Jammer dat ik in dit geval niet wil/kan begrijpen wat je als reactie om mijn vele 'gedreig' nu weer voor me in petto hebt. Als je wat dan ook op je lever hebt, dan kan je dat gerust in wat minder bedekte termen ook hier (of waar je dat ook belieft meidje!) wel aan mij kwijt heurrr. Ik heb wel voor hetere vuren gestaan als je dat bedoelt? Kom er maar in Ziva. Ik merk de laatste tijd toch wel overal aan dat de scheidslijn tussen geweldadigheid in het dagelijkse bestaan en de manier waarom daarmee wordt omgegaan wereldwijd aan het vervagen is. Dus be my guest en doe het met stijl ok? Mischien gun je me op het momànt supréme nog wel even een galgenwipje om te proeven met wie ik het leven zo abrubt mocht beeindigen? In tijden van doodstrijd ben ik namelijk altijd het heetst Ziva. Try me before you hit it hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Arminius/Mind Fever

  Muziekje jongens, want met begrijpend lezen komen jullie vandaag niet zo ver, en blijf ik met muziek hier haken.

  En aangezien ik me vanmiddag helemaal failliet gekocht heb bij de nieuwe Agent Provocateur in Amsterdam ben ik wel toe begeleidende muziek.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Na wat 'tikken op mijn snuit' wordt dat voorspel voor dat 'galgenwipje' toch een stuk minder aangenaam voor je Adamas. Dus daar zou ik me wachten als ik jou was. Tenzij je het aangenaam vindt om eerst het kwartiertje tot de viagra erin daalt op mijn tenen te sabbelen. Dan is het moeizaam kunnen openen van mijn mond niet meer zo'n issue.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. @beste bungholio adamas

  Jouw breedsprakige dreigementen zijn dermate langdradig, dat jouw vijand zijn gehoortoestel van noodstroom moet voorzien wil hij echt
  bang worden op het eind.
  Probeer het eens wat korter.
  Gewoon : BOE
  Is genoeg en je ontlast ook nog een aantal hele harde
  Schijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Dit is dus wat ik met het vervagen der scheidslijnen van alle menselijke fatsoen bedoel. Bewapend/Geuniformeerde retards. En geen je hebt nu je puntje over mijn waardigheid wel genoeg kunnen/mogen scoren zou ik zeggen. Dus kappen met die achterlijkheid of zoek lekker een andere boxbal waar je lekker mee aan de slag kan ok? Genoeg gegadigden hier zou ik je kunnen aanraden, maar als je zelfstandig kan nadenken dan hoeft dat voor een rondtollende flapdrol als jij geen enkel probleem meer zu sein.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Adamas,

  Waarom toch altijd dat medelijden met die Amerikanen. Who cares? Laat ze maar eens wat te verduren krijgen, geen volk ter wereld verdiend dat zo erg als zij. En ze komen er heus wel overheen. Die lui zijn tot de tanden bewapend, uber-nationalistisch en iedereen heeft een grens. De Amerikaanse overheid zal vanzelf te merken krijgen wanneer ze te ver zijn gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een hels kabaal trouwens weer waarnaar je ons linkt mevrouw. Probeer dit eens, wordt je ontspannen van.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. MF wat ik slechts beoog met mijn link is dus dat er een subliminaal geurtje om dat artikel heenhangt! Problem reaction solution op zijn Hegeliaans. Heb je de naam en uiterlijk van die oma wel eens in een zoekmachine ingetikt? Nou ik wel en ben weldegelijk van plan om mijn gedachtes daarover te boekstaven. Welke bins-hit mongool ze daar ook als intimiderende spatjes voor op mijn pad willen sturen. Echt ik vermoed een slecht nagespeelde proefballon!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. @adamas
  Ik zal jouw wanhopige verzoek om genade voorlopig respecteren, indien jij juist inziet dat arusgusoog een zeevatplatform is. Dus bullshit voor de bungholio gevoelige medemens, niet meer en minder dan dat.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. dit is ook prachtig Ziva. Betere geluidskwaliteit ook. Zet je speaker hard en waan je in India.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Vaak in de wagen opstaan als ik weer eens wat opzichtige plakkers van mij af probeer te schudden. Hoewel ze er meestal heel anders uitzien helaas.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik weet al wel naar wie van de 3 'heren' Kat hier verwijst. Te verontwaardigd van de week naar Zenbla 'moeten' kijken natuurlijk. Daar komt dan nog bij het vele dossierwerk dat hij voor zijn eigen gerechtelijke 'avonturen' met veel bombarie tot zich aan het nemen is, en waarmee hij nog meer beerputten hoopt open te gooien? Ik heb al wel uit stilzwijgende medelijden via paypal mijn duitje in zijn rondgaande petje gedaan. Ik mag hem toch nog wel, die lachwekkende uitverkorene...

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Dit gaat het verhaal der verhalen worden, het breakingste sensationeelste monsterkoptekstuele super primeurste telling story waar de Telegraaf trots op zou zijn.
  Kat verdwijnt hierna definitief met de legendarische status van eeen bipolaire gestoorde, kuch.
  Hij schrijft voortaan verder onder een nieuw pseudoniem voor de Telegraaf. Missie volbracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. hahaha Adamas... sure. De 'one' die de almachtige KAT voor de voeten ligt en in zijn oerdomme schedel bedenkt een huilbrief niet persoonlijk te beantwoorden, kan inderdaad rekenen op de manische furie van een eenzame idioot.

  Maar laten we even zien hoe het nieuws was vandaag?

  - barbaarse kruis-amputatie voor gemartelde arme sloebers in 'arabs-county'.

  - vrouwen in hun BH over straat trappen in Egyopt soon to be arabs county.

  - weer een arme Iranier van het terras geplukt wegens "jij stout voor CIA werk = martel"

  - ernstig dubieus nucleair materiaal onderschept richting Iran - het vreedzame "wij doen niets" Perzie - door de Russen (!).

  - en een boot met meer dan 200 mensen - asielzoekers uit de toplanden Iran en Aghanistan - gezonken en als haaienvoer lunch weggeschreven in de collectieve geschiedenis.

  Nee, het 'verzet tegen de NWO as we know it - heeft dit weekend weer slim het nieuws gedomineerd. De publieke opinie is weer veranderd. Mensen zijn wakker geworden. Het gaat gebeuren. Wacht jij maar meidje, jij bent het ontbijt van morgen... NOT.

  It's all DOA Adamas, dat hele verzet van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Het spijt me Ziva maar ik kan al wel raden dat jij met een fles van het een of ander op mijn reacties naar jouw provocaties toe ligt te w8ten. Volgens mij doe je het er 'gewoon' om en zucht je daar dan ook klaar mee. Pas maar op anders ga ik je er nog voor aanslaan ook. Ik kan je alvast wel vertellen dat onze belevingswerelden dusdanig ver uit elkaar liggen dat je cryptografische signalen van 21:33 door mij voor vandaag maar uit veiligheid gelaten worden voor wat ze zijn. Jij bent overigens niet de enige die hier herhaaldelijk naar mijn eenzaamheid gecombineerd met gestoordheid loopt te vissen, maar ik kan je wel exposen dat mijn Remiaanse achterlijkheid door mij persoonlijk wel op zijn waarde ingeschat kan worden. Jij zal daar nooit welke rol dan ook in kunnen spelen. En mijn laatste post is er vandaag wel wat onsamenhangend gestoord uitgerold, maar mijn eerzame broeders en zusters allover begrijpen beter dan jij dat ooit zal doen wat daar kort gesloten moet worden dan wel mee moet worden doorgepaast. XXX-jes...

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Mispoes Adamas, ik was niet op zoek naar een provocatie, maar probeerde je voor de verandering eens een schot voor open doel te geven om je overtuiging over het voetlicht te brengen.

  Te cryptisch klaarblijkelijk, maar geef het een paar dagen. Hoewel, er is kennelijk weer een andere dvd in de playstation geduwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ach Ziva jullie joden zijn inderdaad in oolog met jullie zelf. Blijkbaar bevinden de grootste nitwits zich onder jullie gelederen zelf? Ik zou bijna nog medelijden met je krijgen ook. Ware het niet dat ik de geslepen intenties van jou met mensen zoals ik heel goed uit eigen ondervinding (Bij en tijdens mijn opleiding judeo-logie/geslepenheid.) heb meegekregen. MO allover time the same bloody shame blame game...

  "The paintings are now at a North Korean site. We ought to consider the possibility that the Jews found some criminals in Korea to post that angry propaganda on a Korean site so that it appears to be coming from the Korean people."

  Uit een voor jou onwelgevallige bron. Ik weet het MEIDJE hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 45. It's possible that all of the angry organizations are under the control of Jews who use the groups to make money, instigate fights, and manipulate us!

  haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Welnee Adamas, het hoort gewoon een beetje bij de omgeving. Neem de Mughrabi brug naar de Tempelberg. Dat ding staat op instorten, dus was het plan om een nieuwe brug te bouwen. Hoe dom van de Israelische regering om dat voor te stellen. Van Egypte tot Jordanie wordt er ruzie om gemaakt. De bouw is maar gestopt. De brug leidt alleen wel naar de Mughrabi Poort, de enige niet-Moslim ingang voor de Tempelberg.

  Midden-Oosten en Jerusalem in het bijzonder zijn al 2000 jaar het middelpunt van 'korte lontjes'. Een paar rechtse reli-fanaten op de Westbank maken daar geen verschil meer in.

  Je zou hier eens wat custom searches moeten invoeren ipv die eeuwige zielepoot Hufschmid van je.

  Misschien begrijp je dan wat meer van de wereld.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Echt Ziva met alle respect; Wat een verassende wending die toch wel ontstaat naar aanleiding van mijn zoek commando's op je link. Ik krijg er voorwaar nog warme gevoelens van naar je toe in deze koud donkere dagen.

  *,-1e Zoek Opdracht.
  *,-2e
  *,-enz...

  Dank voor je link die trouwens als een van de oudste al op mijn favo lijst stond, maar het laat desalnietemin zien dat je net zoals ik weldegelijk van graven houdt. Jij doet dat liever in een zandbak, terwijl ik meer van vastere grondsoorten houd.

  BeantwoordenVerwijderen