woensdag 7 december 2011

Kampen

De grootste onzin ever op internet gaat over HAARP en FEMA-kampen. Of over allebei. Een jaar of wat geleden zagen doorgeschoten Amerikaanse complotters ongeveer elk stuk kippengaas aan voor een potentiële gevangenis, die ten doel zou hebben om ongehoorzame Amerikaanse burgers levenslang op te sluiten, te vergassen of anderszins. Achthonderd van die kampen werden er ontdekt. De holofraud, maar dan echt. Zoals gebruikelijk zochten de complotters weer eens niks uit, dus deed Popular Mechanics dat maar voor ze.

Toch kon je erop wachten dat complotters op andere continenten ook zogenaamde FEMA kampen op het spoor zouden komen. In 2009 zag een Nederlandse complotter een gebouw van IGMA (Internationale Graanoverslag Maatschappij Amsterdam) aan voor een heuse gevangenis en ook in Australië doken dit soort filmpjes op. Die dan weer van a tot z worden overgenomen door de onnozele Arend Zeevat van Argusoog: 'Het hoofd van de Amerikaanse FEMA kwam vorig jaar naar Australië om daar instructies te geven over hoe detentiekampen gebouwd moeten worden en geschikt gemaakt voor Australiërs, die de overname van het land door de VN wereldregering verwerpen, wanneer dit gebied wordt opgenomen in de Aziatische Unie'

The Federal Emergency Management Agency (FEMA) komt inderdaad wel eens in Australië voor overleg, eerder dit jaar nog vanwege de overstromingen. Daar hebben ze in de VS immers ervaring mee (New Orleans). Maar gevangenissen....?

Ter illustratie van het gevangenisverhaal van Argusoog diende een video van een complotgek uit Brisbane, die zo'n gevangenis meende te hebben ontdekt in Robia in Queensland, pal naast een stadium, en direct naast het treinspoor. Het zou niet de eerste keer zijn dat complotters een treinwerkplaats aanzien voor een gevangenis en ja, hoor, een oplettende Australiër met Crocodile Hunter-accent legt het glashelder uit:

20 opmerkingen:

 1. Uit die stemmingmakende poppenkast waar goed betaalde desinformanten de focus mee moeten afleiden, kan ik weldegelijk opmaken dat er diep in de kern van deze materie toch nog wel iets van realiteit moet schuilen. Persoonlijk heb ik de mogelijkheden van 'justitie' al genoeg in de praktijk kunnen ervaren om te weten dat de capaciteit voor massadentnties tijdens een staat van beleg alreeds volop in gebruik genomen kunnen worden. Daar zijn die zogenaamd uit de grond gestampte 'kampen' zoals die ons door zwakzinnige angstzaaiers worden aangepraat helemaal niet meer voor nodig. Ik maak mij wat dat betreft helemaal geen illusies en tref daarom al enige tijd mijn voorzorgsmaatregelen. (Wuink wuink wuink...)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeg Barra, ga nu niet net doen of er geen FEMA kampementen bestaan

  Civilian Inmate Labor Program

  En het idee is natuurlijk niet nieuw. Reeds in de tweede wereldoorlog werden 120.0000 Japanners in kampen opgesloten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Men noemde dit echter geen FEMA kampen maar “assembly centers”

  Een geschiedenis die de Amerikanen het liefst maar zo snel mogelijk willen vergeten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Obama Justifies FEMA imprisonment of civilians!

  Men kan je dus nu opsluiten voor misdaden die je miss. in de toekomst zult begaan. jaja!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zeg Barra, ga nu niet net doen of er geen FEMA kampementen bestaan

  Dat document waar je naar verwijst bewijst dat iig niet Arminius. Dat document is niet meer (of minder) dan een vastlegging van de 'do's and don't" mbt civiele gevangenen ressorterend onder de federal bureau of prisons die deelnemen wanneer die zouden deelnemen aan een werkprogramma op een militaire installatie.

  Het beschrijft vooral welke 'inmates' de DOD vooral niet wil zien op bases, waar ze wel en niet voor ingezet mogen worden, verklaart dat er GEEN speciale gebieden en faciliteiten op de bases worden ingericht tbv deze 'civilians', er GEEN permanente detentie mogelijk is, en wettelijk ook niet is toegestaan, wie er verantwoordelijk is voor het transport van de gevangenis naar de 'worksite' etc.

  Kortom, het bewijst juist dat er geen FEMA-kamp is, en het gaat over bestaande ongevaarlijke gevangenen die als re-integratie mogelijk buiten de gevangenis te werk worden gesteld.

  Lees je je eigen links wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Arminius

  Jawel, maar dat is iets anders dan de FEMA-kampen. Bovendien moesten de interneringskampen tijdens WO2 in de VS in allerijl geïmproviseerd worden, er was helemaal niks voorbereid.

  Het is inderdaad waar dat de Amerikanen lang niet herinnerd wilden worden aan deze beschamende episode, maar inmiddels heeft men naar ik meen toch uitgebreid 'mea culpa' gedaan.

  Voor het bestaan van die FEMA-kampen heb ik nog nooit enig bewijs gezien. Jouw link verwijst ook niet naar zo'n kamp.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hehe machtig mooi dat Australisch Engels.

  Alweer een case solved.

  Maar deze detective is wel een complotter, aan het begin zegt hij dat hij niet wil ontkennen dat de NWO bestaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik weet dat de infobronnen waarmee ik af en toe wat doorlink door sommigen niet altijd op prijs worden gesteld, maar dit mp3 bestandje werpt weldegelijk nieuwe inzichten op het item van de FEMA camps. Ik vind zijn zienswijze met name gecombineerd met dat wat de Duitsers ons in 40/45 al lieten zien, van zeer hoogwaardige diepzinnigheid getuigen. Bron van geluidsbestand. Try it and he will convince you...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toen de Joden uit Nl werden weggevoerd geloofde ook niemand de verhalen over kampen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kreeg net een uitnodiging om even in te skypen tijdens deze deze thema uitzending. Mevrouw Röver vind ik bij tijd en wijle nog wel om aan te heuren, dus wie weet gaan ik dat nog wel eens doen ook. Blijkbaar vragen ze zich af hoe ondanks al die mentale FEMAgevangenissen van de huidige tijd, ik daar wonder boven wonder toch nog verschoond van heb weten te blijven!? O.i.d. hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Micha wordt op zijn thuishonk door ene deBrander zoals dat hoort er finaal van tussen genomen. Dat krijg je ervan als je zowel vlees noch vis 'moet' zijn. Wel humor trouwens...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. "(happy viewing: 2 vrouwelijke Admasjes - inclusief militaire dog-tag)"

  Fout; Ik weet echter dat jij mij hier provoceert om te huilen dat je een verkeerd beeld van me hebt. Ok Ziva dat je die 2 troelas op de een of andere manier aan mij probeert te linken, laat iig wel zien dat je mijn werkelijke interesses op dat gebied (al dan niet uit professionaliteit) scherp in de gaten houdt. Hetzelfde vanaf deze kant 'lekkere' stalkertje van me...

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wicked LoL. Het was even wachten tot de redactie van de fabeltjeskrantshow in Laos zijn roes had uitgeslapen, maar hier is toch:

  Jongens, de FEMA-camps will be activated in 72hrs. Alex Jones zegt het, Micha Kat kopieert het...see you

  (happy viewing: 2 vrouwelijke Adamasjes - inclusief militaire dog-tag)

  We're going down MENSEN!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat weet ik Ziva. Heb aub nog eventjes geduld meidje, want ook daar zal je uiteraard geen 2e keer spijt meer van kunnen krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Arminius: Ach, anno 2011 geloof jij die verhalen over vernietigingskampen nog steeds niet, dus wat is je punt precies?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Morgen ben ik jarig Adamas,

  maar voor de rest "Happy New Year"

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ziva,

  Dat is best een interessant en goed geschreven stuk. Ik heb de laatste dagen trouwens een aantal docu's over de opbouw en geschiedenis van Israël bekeken. Ik ben jouw houding steeds meer gaan begrijpen.
  Jullie zijn omringt door landen die jullie letterlijk haten om een variëteit van verschillende redenen.

  Toch kan ik moeilijk zijden kiezen. De onderdrukking van de Palestijnen is afschuwelijk. Israëls houding, het ontkennen van enige verantwoording vrij shockerend vind ik zelf.

  Maar ik snap nu wel dat jullie zorg om Iran gegronde redenen heeft en niet enkel war propaganda is.

  BeantwoordenVerwijderen