zaterdag 8 juni 2013

Devil worship, for one. Certainly pedophilia



De Bilderberg-poppenkast van de afgelopen dagen, het Glastonbury voor aluhoedjes, verschilde eerlijk gezegd nauwelijks van voorgaande jaren. Het was vooral aapjes kijken in de Britse countryside. Sfeer: James Herriot. Muziek: Johnny Pearson. Alex Jones voerde er weer zijn Apocalyptic Roar op. Met een handjevol volgelingen die hun tenten hebben opgeslagen in - komt-ie- 'Camperberg'.

Ene Kathy Brafford uit North Carolina was helemaal naar Engeland gevlogen om een plakkaat te tonen met als opschrift 'Bilderberg Evil Cult EXPOSED'. Er moesten zeker een paar pedofielen in het hotel zitten, veronderstelde ze. 'Devil worship, for one. Certainly pedophilia'. Zaterdag komt David Icke langs en gaat het percentage pedofielen pas echt omhoog. De Nederlandse fanclub staat klaar.

Het perscentrum voor 'andersdenkende journalisten' bleek ver buiten Grove Gate te liggen. Maar zowaar heeft de Bilderberg-organisatie nu dan toch voor het eerst een (Nederlandse) woordvoerder Xander Heijnen, die alleen per email reageert. Xander is zijn carrière ooit in een garage in Maastricht begonnen, en moet enorm lachen om Dr. Evil (!) en Koot & Bie. Le-vens-ge-vaar-lijk, dat begrijpt u wel.

Barracuda heeft trouwens nooit begrepen waarom Bilderberg Alex Jones zelf nooit heeft uitgenodigd. Dat lijkt ons heel wat spannender dan dat saaie programma over 'Major trends in medical research' of 'Can the US and Europe grow faster and create jobs?'.

Columnist Bert Wagendorp prikte de mythe van de geheimzinnige elite van mondiale wheelers en dealers die in het diepste geheim bezig is een Wereldregering te vormen eerder deze week al door: 'Kijk je naar de deelnemerslijst van de Bilderbergconferentie dan bekruipt je het gevoel dat er iets wezenlijks mist aan de veronderstelde conspiratie. Dat is dit: er zweren helemaal geen Chinezen samen, noch Russen, Indiërs, Indonesiërs, Brazilianen of Mexicanen, vertegenwoordigers van de nieuwe machtsverdeling in de wereld.'

Goed punt, maar geloof Wagendorp vooral niet. Die is immers van de AIVD. Per slot van rekening weet heel Micha Kat Nederland dat zelfs de Fyra-dossier naar pedochantage ruikt. De Fyra is gewoon een jongeheer op wielen.

30 opmerkingen:

  1. Vicepremier Lodewijk Asscher (PvdA) vindt het niet vreemd dat hij vrijdag premier Mark Rutte (VVD) moest vervangen als voorzitter van de ministerraad. Rutte was in Engeland voor de Bilderbergconferentie, hetgeen dit jaar opnieuw tot Kamervragen leidde. "Ik begrijp heel goed dat de minister-president deze uitnodiging heeft aangenomen", zei Asscher op de persconferentie na afloop van de ministerraad.

    http://frontpage.fok.nl/nieuws/602790/1/1/100/bilderbergconferentie-in-nederlands-belang.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "De Fyra is gewoon een jongeheer op wielen."

    Ik zou maar niet zo snel met je oordeel langs de kant gaan staan hoor moderator, want DEZE is 'toevallig' weldegelijk genomen tijdens een business week alwaar de pedocraten elite samen met hun kroost ter viering van hun parasiterende overeenkomst bijeen kwamen. Dus 'klokkenluiders' der bilderdwerg-nazi's; Graag gedaan...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tjongejonge zeg wat een leven... Ik heb met je te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2013/06/vijf_doden_bij_schietpartij_vs_2.html


    Nou daar hebben we er weer eentje die doordraait.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. "Het doet een gering beroep op fantasie en logica....." Hahahaha! Het maakt Micha niets meer uit wat een idioterie hij moet uitbraken, als hij maar bij JD uitkomt.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Is er iets dat die dombo van een Kat wel begrijpt? Niet het FD, maar een drukkerij die het FD drukt is failliet.

    http://www.klokkenluideronline.is/artikel/23850/corrupt-fd-in-enorme-problemen

    Simpele check en je weet dat het een zelfstandige drukkerij betreft.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Niet veel waarschijnlijk. Hij heeft weer een van z'n onbenullige telefoontjes op zijn site geplaatst. Hij belt met een FD-journalist, die hem naar mijn idee adequaat en geduldig te woord staat. En corrigeert, want Micha ("ik loop ook al zo'n 20 jaar mee in dit vak.") presenteert onjuiste feiten. Het enige dat Kat hiermee laat zien is dat hij geen flauw idee heeft waar hij over praat.

      Verwijderen
  7. Een landelijke drukkerij in de problemen volgens KLOL het gevolg van adverteerders. denken ze bij KLOL nog steeds , dat ze serieus genomen worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Blijf over dat de Minister-president meedoet aan een besloten bijeenkomst ( een privaat evenement met publieke beveiliging nog wel) met een geheime agenda waarvoor hij is uitgenodigd puur en alleen vanwege zijn positie.

    Een positie waarin hij verplicht is openheid van zaken te geven maar dat in dit geval pertinent weigert. Zoals zijn voorganger Balkenende dat heeft gedaan.

    Dan ruik ik een hele dooie rat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. @laagvloerslandsverneukendekoerier

      Ga gewoon je neus snuiten, een rat stinkt namelijk een uur in de wind , mind you! Doe zelf je plicht eens, zou ik zeggen.

      Verwijderen
  9. Ik heb het altijd volkomen logisch gevonden dat als beleidsmakers, bedrijven en politici vrijblijvend met elkaar uitwisselen en ervaringen delen, dat de inhoud vertrouwelijk blijft. Anders moet je de hele tijd met meel in de mond praten en heeft zo'n bijeenkomst geen enkel nut meer. Het lijkt me ook zinvol als Europese beleidsmakers leren van de Amerikanen, hoe die bijvoorbeeld erin slagen banen te creëren en de economie laten groeien. Dat wil ik ook in Nederland. Als de complottertjes een beter plan hebben mogen ze misschien ook meepraten de volgende keer.

    Er moet natuurlijk wel vrijelijk gebrainstormd kunnen worden. Maar als je bijvoorbeeld minister van financien bent en je gaat fijn meedenken over het aanpassen van rentetarieven, kan dat enorme effecten hebben als dat naar buiten komt, terwijl je gewoon zat te brainfarten. Moeten we niet willen.

    Het is me ook volkomen onduidelijk wat er nou specifiek verkeerd is aan zo'n soort congres. Volgens mij vinden dergelijke bijeenkomsten constant plaats op alle niveau's. Werkte als student nog wel voor de studium generale aan de Erasmus en daar werden aan de lopende band zulk soort bijeenkomsten georganiseerd voor allerlei gremia. Ook tijdens mijn activiteiten voor het SIB (studentenvereniging voor int. betrekkingen) woonde ik zo ongeveer om het weekend congressen bij die dan weer georganiseerd werden door de EU, de VN of een universiteit.

    Daarnaast zou het natuurlijk niet zo slim zijn om gewetenloze beslissingen te nemen tijdens zo'n "high profile" bijeenkomst. Dat kan natuurlijk veel sneakier georganiseerd worden op zo'n manier dat de complottertjes niet eens weten dat die bijeenkomst plaatsvindt.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Op zijn Jips en Jannekens : Honderden die gezamelijk grotesk, iets diepgeheim willen houden, staat gelijk aan een papegaai met een spreekverbod.

    Ondergrondse wereldewijde netwerken bestaan trouwens echt, kijk hier maar ;

    http://www.pigeon.co.za/links.htm

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het probleem dat de complottertjes altijd hebben is dat ze zich buitengesloten voelen. Maar ze staan overal buiten omdat ze niets bij te dragen hebben, alleen maar ballast zijn. Als ze daar nou eens wat aan doen zullen er veel meer deuren voor ze opengaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. http://www.youtube.com/watch?v=rmUl0yiAupE&feature=youtube_gdata_player


      Dat is het meestal, meer is het niet.

      Verwijderen
  12. Bovendien komt Nederland er in deze constructie lang niet slecht vanaf. dat heeft die ouwe psychopaat van een Bernhard goed geregeld ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Maar goed, daar lijkt het de complottertjes soms een beetje om te doen te zijn, het beschadigen van de goede naam en positie van Nederland door perverse fantasieën over Nederlandse ambtenaren voor het Amerikaanse congres te brengen, bijeenkomsten waar wij een groot stempel op drukken verdacht te maken, wat mij betreft is het allemaal landverraad.

      Verwijderen
    2. Het is dat Micha al kaal is.. anders had hij alsnog kaalgeschoren moeten worden.

      Verwijderen
    3. Tja papi, dat is nou eenmaal wat het gewone volk doet met jodenhatende rasmongolen. Ik snap ook wel dat het een lastige boodschap is voor jou, want natuurlijk hoorde jij daar letterlijk te staan met je rotkop.

      Verwijderen
  13. Bilderberghotel en hotel De wereld liggen op loopafstand van elkaar. Waar blijft het complot? Ik eis volkomen openheid van " De complotwereld"!!! Vragen broeders, veel vragen...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Kan ik in meegaan;

    "It's impossible to spy on 313 million Americans. That's just another scare tactic. They can't keep Mexicans from jumping borders to obtain US dollars. 9/11 and the Boston Massacre are examples of their scare tactics as well. Please don't give in to their scare tactics and just allow them to destroy themselves. The fall comes from within and they are destroying each other. That's why they come up with more scare tactics because they're running out of options."
    2e comment onder dit stukje...

    En voor de rest kan ik aan de natte scheten die geen hier alleen nog maar kan laten zeker wel aanvoelen dat de retard onherstelbaar dom is afgericht. Met zijn 'broeders' gewauwel...

    BeantwoordenVerwijderen
  15. @papi heeft weer vlees gegeten, kan hij slecht tegen. Het is weer tijd dat de schillenboer zijn trog bijvult.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Jaha, papi, je haat Joden. Maar dat toont op zich niet aan dat Micha of Alex van de "controlled opposition" zijn, tenzij je een stofje van het een of ander in je koppie mist, zoals bij jou.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. WTF?? H, I, J , K.... , Hicks , Icke , Jones, Kat..., seriële ongelukjes? Wie volgt hierna?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. "Jaha, papi, je haat Joden."

    Ik haat slechts slachtofferisten die vanwege hun erin geramde kronkels in hun hoofd altijd achter de coulissen haantje de voorste blijken te zijn bij het onderwerpen van deze wereld aan hun perfide natte droompjes betreft hun zogenaamde JWO. En of dat nou dwergen, relnichten (zoals jij dat hier tot nog toe altijd zeer consequent hebt laten zien!) of gedeserteerde parasieten zoals jouw lovergirl uit TA dat zeker zal blijven doen tot aan haar dood, dat doet er verder hoegenaamd niets toe patjepeeër. Het is nu eenmaal een feit dat welke rabbithole je ook induikt, overal waar je met je onderzoek ook verder uitkomt, het daar altijd vergeven blijkt te zijn van de supremacistich samenspannende joden! Capiche?!

    *,-Dusss inderdaad Alex Jones; a sheepleherder for the JWO;
    Have you listened to Alex Jones try to create hysteria over the Y2K issue in 1999? Bill Cooper exposed this years ago: You can find that audio file and more in our exposé of Alex Jones.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, en daar ben je zo boos over dat je het daar jarenlang elke dag over hebt. Wat een monotonie en stompzinnigheid.

      Verwijderen
    2. Maar daar was het me even niet om te doen @papi, hoe het in jouw wereldje allemaal in elkaar zit. Eerder om het stofje dat je tekort komt in je hersens. In welke richting zou ik dat moeten zoeken?

      Verwijderen