zaterdag 2 november 2013

Grievend en lasterlijk

De soap rond Ben van de B. gaat een volgende fase in. Inspectie Jeugdzorg heeft advocatenkantoor Pels Rijcken Drooglever ingeschakeld en gesommeerd om alle smadelijke uitlatingen van Ben op Facebook binnen drie dagen te verwijderen, anders volgt er een kort geding. De beschuldigingen missen 'elke grond en zijn grievend, intimiderend en lasterlijk'. Uit de brief blijkt dat Ben begin oktober een strategisch inspecteur van Jeugdzorg 'zeer ernstig heeft bedreigd', een detail dat het brave doorgeefluik Niburu.co weer eens achterwege laat.

Nee, belangrijker is het complot erachter: 'Opvallend is ook de timing van de brief. Recent is er een situatie ontstaan dat Frides Lameris niet langer woordvoerder is van de familie Van den Brink omdat er een vertrouwensbreuk is ontstaan vanuit Ben en Leonie'. Dat komt nooit meer goed tussen Ben en Frides.

En het advocatenkantoor ligt volgens Niburu.co juridisch 'in de clinch met Micha Kat van Klokkenluideronline en wordt rechtstreeks in verband gebracht met afdekpraktijken ten behoeve van pedonetwerken'. Ja, door Kat zelf, stelletje UFO uilskuikens!

Volgens Niburu is Ben 'niet onder de indruk', maar op Facebook weet Ben niet hoe snel hij zich moet verweren tegen dit juridische wapengekletter. Meer nog dan anders staan de komma's niet op de juiste plaats.

Kennelijk zag Ben de bui al hangen, want er is de afgelopen dagen alweer een nieuwe website opgetuigd, dit keer onder auspiciën van Webnode.nl, waar alle beschuldigingen weer gewoon vrolijk doorgaan. En natuurlijk heeft Ben de algemene voorwaarden niet gelezen: 'U zal geen materialen posten of verspreiden op de Webnode website die lasterlijk, bedreigend, obsceen, schadelijk, pornografisch of anderszins illegaal van aard zijn'.

25 opmerkingen:

 1. Even een aanvulling, het is niet Bureau Jeugdzorg die een dreigt met een kort geding maar de inspectie Jeugdzorg. Overigens heeft een dwangsom geen enkele zin, BVB heeft geen cent. BVB moet worden behandeld in een pyschiatrische instelling.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jezus, is Kat nu echt afgezonken naar Niburu land? 'U Boot 209 de holle aarde bereikt?''

   Verwijderen
  2. Prachtig he.... Volgens mind over matter hangen nazi UFO's ook samen met Vaatstra en Demmink. Dus.

   Alles groeit, dus ook de aarde, daarom kan het niet anders dan dat deze aarde hol is, nog los van getuigenverklaringen zoals die van Admiral Byrd. Alles groeit en implodeerd dan vervolgens weer. Het groeien van de aarde zorgt er ook voor dat alle werelddelen uit elkaar drijven, deze werelddelen passen als een puzzel in elkaar.
   In dit licht zijn bijvoorbeeld de zaken Joris Demmink en Marianne Vaatstra ook zo belangrijk, omdat dit sleutelzaken zijn die de oude Babylonische geheimgenootschaps kontebonk club kunnen doen vallen. Het vallen van deze Lucifer aanbiddende kinderneukende moordenaars is van groot belang om de werkelijke geschiedenis voor de massa zichtbaar te kunnen maken, en zo de door o.a. Tesla herontdekte technologieën terug te kunnen geven aan het volk, opdat wij onze weg naar evolutie weer kunnen herpakken. Dus down met die klerelijers!

   Verwijderen
 2. Hmm, Ben van den Brink

  - meerdere indicatie's en vanuit verschillende expert bronnen voor paranoid schizofrenia'
  - meerdere indicatie's voor een voortdurende langdurige psychotische toestand
  - indicatie's voor een mogelijk aangeboren hersenafwijking/stoornis.
  - mogelijke indicatie van PTSS als gevolg van een vermeend verblijf in het Vreemdelingslegioen
  - indicatie's van destructief en langdurig misbruik van drugs
  - meerdere veroordelingen wegens geweldsmisdrijven waaronder het gericht gebruik van een vuurwapen met als hoofdletsel tot gevolg bij een van de slachtoffers.
  - indicatie van huiselijk relationeel geweld.
  - meerdere veroordelingen voor laster/smaad en/of bedreiging.

  En dan is het antwoord van de overheid een dreigbriefje met een KG en dwangsommen.

  Tja, zo kan je het ook oplossen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het vreemdelingenlegioen? Heftig zeg.

   Verwijderen
  2. Ja, ik neem het niet op voorhand aan.

   Verwijderen
  3. Maar geen wonder dan, als het zo is, dat hij zo is doorgedraaid. Daar maken ze je helemaal kapot. Ik heb dingen gehoord.

   Helaas kon ik een vriend niet tegenhouden. Die heeft zich aangemeld. :)

   Verwijderen
  4. @Jo
   @Jeroen

   "Mogelijk" en "vermeend" zijn toch niet van het soort moeilijke woorden dat jullie daar over struikelen?

   Verwijderen
  5. "mogelijk" en 'vermeend' zijn toch niet al te ingewikkeld om te beoordelen @Jo, en @Jeroen?

   Verwijderen
  6. Kun je jezelf misschien wat nader toelichten Ziva?

   Verwijderen
  7. Ik dacht niet dat je het zeker wist, Ziva. Maar ik vind het een sterk verhaal, dat hij legionair geweest zou zijn. Volgens mij is Ben een te slappe lul om daar ooit bijgezeten te kunnen hebben.

   Verwijderen
 3. Ben en Leonie maken zich grote zorgen over het welzijn van hun twee dochters. In het bijzonder deze aankomende nacht omdat het dan volle maan zal zijn. Deze nachten staan bekend om hun rituele en occulte waarde. De ouders vrezen voor het leven van de twee meisjes.

  Ben je dan nog te redden/ :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker als je bedenkt dat we vandaag in het laatste stadium van de afnemende maan zitten.

   http://www.kalender-365.nl/maan/maankalender.html

   Verwijderen
  2. Het stadium nu @Jeroen is, dat 2 jonge meisjes te maken hebben met een
   papa in zware problemen.

   Verwijderen
 4. Resumé

  BvdB wordt er volgens de zwakbegaafde 'drijvende krachten' achter nieboeboe-dot-co (inside information) dus ingeluisd door simple head Frides Lameris, die op zijn beurt door duistere anti-klol krachten te grazen wordt genomen vanwege het publiceren van het door Micha Kat aangeleverde dagboek van moeder Vaatstra, zit Kat zelf overigens vanwege een massieve hack op zijn website en een holle Aarde-UFO gelul psychose (koekoek) ondergedoken in Neurenberg en krijgt Xara van anti-complot-gekkies blog Swapichou -van de op de wachtlijst van het Pieter Baan Centrum geplaatste stalkende querulant W.D.- een verkapt aanzoek voor het bij haar komen eten van een beschuitje.

  Wat een feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. LOL
  Lees net dat Kat verwijst naar de 'excellente collectie artikelen op Niburu.co'

  De lamme helpt de blinde. Of vice versa. Wat zij willen.

  Overigens ook eens met @Ziva. Ik bedoel, als je in aanmerking neemt wat voor gezeik ik al heb met justitie -en ik rij echt nooit te hard, echnie- en met de mensen van de gevreesde blauwe enveloppen -en ik doe echt nooit te laat aangifte, echnie- voor dit soort futiliteiten heb.

  Eigenlijk had ik al lang deel moeten uitmaken van de complotter komjoenietie ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Pcies.... Maar dat komt toch gewoon door onze eigen slechte karakters?

   Verwijderen
  2. Het is allemaal niet zo heel moeilijk. Er is een 'business-Micha', en er is een 'Native-Micha'.

   "Business-Micha" zoekt doorlopend naar opportunities om zijn KLOL-site financieel uit te buiten. Het is een commerce-site!

   "Native-Micha" zoekt wanhopig naar een bevestiging van een erkenning die afhankelijk is van de bevestiging van een erkenning die niet bestaat.

   Native Micha is gaan geloven in Business Micha, Business Micha is Native Micha geworden, Native Micha is Business Micha geworden, en nu is Micha... tja...

   Verwijderen
  3. Sluitende analyse. Micha is bestaansafhankelijk geworden van zijn eigen verdichtsels en verzinsels. Daarom wordt iedere toevallige samenhang tussen personen, gebeurtenissen enz. uitvergroot tot een ogenschijnlijk verband dat het gelijk van Micha moet bewijzen. En dan is het moeilijk op je schreden terugkeren naar de werkelijkheid. 't Is als erotisch vermaak voor sommige volwassenen: 't moet steeds extremer om nog te boeien. 'Voordeel': de groep geïnteresseerden wordt vanzelf steeds kleiner.

   Verwijderen
 6. Al dat cynisme, al dat ego-leedvermaak,maar niemand die deze man helpt?!

  Wat een farce!

  Regel die handtekening, activeer dat arrestatie-team, lever hem af in een ge-isoleerde kamer, start observatie, en verzin iets waarmee deze man een weg vindt om van zijn dochters te genieten.

  WAT is hier nou zo moeilijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerlijk gezegd ben ik van mening dat Ben zijn kinderen nooit meer moet zien. Is niet in hun belang. Het is ook niet zo dat ouders recht hebben op hun kind, maar andersom. Door zijn gedrag heeft hij vooral zelf zijn kroost laten barsten. Uteindelijk vindt hij zijn eigen obsessies over de rug van Demi en Nirvana veel belangrijker. Zo iemand moet je weghouden bij zijn kinderen.

   Verwijderen
  2. Die kinderen hebben al aangegeven dat ze niet geholpen zijn met pa's gedrag, go figure ...

   Verwijderen
 7. En nu amuseert Micha zich weer met Spencer, die op enig moment zo wanhopig werd van het gestalk van Micha, dat hij zelfmoord wilde plegen. Vindt hij humor.

  http://www.klokkenluideronline.is/spencer-gaat-voor-de-trein-springen/#comments

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.