donderdag 14 november 2013

Escapades

Overwinning voor de Stichting De Roestige Spijker, de luis in de pels van Joris D. De rechtbank biedt twee voormalige gevangenisdirecteuren de gelegenheid om onder ede een verklaring inzake Demmink af te leggen. De twee willen bevestigen dat een vrouwelijke stafambtenaar van Justitie zich tijdens een dienstreis tegenover hen beklaagde over het feit dat zij voor Demmink 'jonge jongens' moest regelen. In hun eerder bij een notaris vastgelegde verklaringen wordt tevens gemeld dat hogere Justitie-ambtenaren van verhalen over de escapades van Demmink moeten hebben geweten: 'Niemand durfde hierover openlijk naar buiten te treden. Dat stond gelijk aan ambtelijke zelfdoding plegen.'

'Getuigenverhoor over Demmink kan doofpot-zaak openbreken', klonk het monter in een persbericht. 'Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie en zijn voorgangers Hirsch Ballin en Donner hebben zich altijd fel verzet tegen waarheidsvinding in deze zaak. Deze ernstige misstand kan nu mede dankzij de uitspraak van de Utrechtse rechter alsnog publiekelijk aan de orde worden gesteld. De getuigenverhoren kunnen ertoe leiden dat in deze affaire de onderste steen boven komt.'

Sloop Demmink kan nu beginnen, kraaide het anti-Demmink kamp weer eens voor zijn beurt. Want een verzoek om getuigen te mogen horen wordt bijna altijd toegestaan door de rechter, zo laat de rechtbank weten. Bovendien heeft Barracuda al eens gewezen op de rancuneuze achtergrond van de beide directeuren.

Maar het belangrijkste punt wordt zelfs nog even door de Roestige Spijker aangehaald. 'De bewuste stafambtenaar houdt vol van niets te weten.' Dat klopt: De Volkskrant sprak de desbetreffende medewerkster die zei 'stomverbaasd' te zijn over de verklaring van de twee oud-gevangenisdirecteuren. Ze kan zich 'niet herinneren of er tijdens de reis over de heer Demmink gesproken is. Ze heeft ook nooit werkzaamheden 'voor of met de heer Demmink' verricht. Dus wat de stichting denkt te bereiken met twee indirecte verklaringen die niet door de bron (kunnen) worden bevestigd is weer eens een volstrekt raadsel.

9 opmerkingen:

 1. het blijft gewoon dooretteren he
  www.nujij.nl/algemeen/bijna-helft-kinderen-israel-wordt-misbruikt-l.25871947.lynkx
  bron????
  Wat een slapgelul, hoe kunnen kinderen aangeven of ze emotioneel misbruikt of verwaarloosd worden..wat voor suggestieve vraagstelling is hier gebruikt ?
  Wat is de bedoeling van dit soortberichtgeving ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op KLOL verheugt kreupeldichter Wajong zich al op een lynchpartij. Zal wel weer een domper worden als ook dit weer als een nachtkaarsje uitgaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Okey, Demmink is een knapenminnaar! Daarnaast zijn heel veel jongens die geld moeten hebben voor de benzine voor hun bromfiets en dat geld groeit niet aan de boom. Ze willen op zaterdagavond ook nog uit! Vanwege de wet van vraag en aanbod zijn er dus jongens die hun diensten aanbieden aan mannen die van jongens houden. Tien uren vakken-vullen bij Dirk van de Broek levert net zo veel geld op als vijf minuten met een ambtenaartje met stropdas 's-avonds laat in het park.

  Er heerst in Nederland nog steeds een taboe op seks-voor-geld en op mannen die met andere mannen spelen. Het komt namelijk in de buurt van seks en daar heeft nog steeds zelfs in 2013 niet iedereen een normale volwassen verstandige mening over.

  Of Demmink die jongens geneukt heeft interesseert mij niet. Wat hij er voor betaald heeft zal mij een biet wezen! Toch blijven die berichten over Demmink maar doorgaan en doorgaan, steeds maar weer opnieuw, over en over, jaar na jaar, die jongens van toen zijn nu al bijna aan hun pensioen, en nog klagen ze er over dat ze te weinig betaald hebben gekregen. Oh oh wat zielig, maar niet heus! Jongens in het park verdienen makkelijk geld en in tegenstelling tot meisjes kunnen ze niet zwanger raken. In het oude Griekenland was het de normaalste zaak van de wereld dat de jongere studenten de oudere studenten en de leraren 'behulpzaam' moesten zijn. In het huidige Afghanistan worden jonge jongens van af een jaar of twaalf ingezet als dansjongens, die moeten dan in vrouwenkleren dansen voor oude vieze mannen die daarna die jongens ook mee naar bed nemen. Maar het is beter dat ze het met jongens doen dan met meisjes, want dat meisje blijft haar hele leven de moeder van een kind dat ongewenst ter wereld is gekomen, die jongens hebben misschien tien minuten een vervelende tijd en daarna is het over. Het lijkt me echt vreselijk als het met je gebeurd, maar er zijn ergere dingen. Die brood-pootjes en de schandknaapjes worden nog betaald, en ze mogen kiezen. De Griekse eerstejaars studenten konden er ook voor kiezen om NIET te gaan studeren. In Afghanistan is het even doorbijten, even pijn lijden (weet ik veel?) en daarna weer een gemakkelijk leventje hebben, mooie kleertjes aan, beetje muziek luisteren en rondhangen.

  Ik heb helemaal geen medelijden met schandknaapjes, ze kiezen er voor!

  Er komt een vrouw in het café, (hele oude mop) uitgelaten ze zwaait met een duizend gulden-biljet, ze geeft een rondje voor de hele zaak! De barkeeper pakt het geld aan en zegt tegen haar dat het biljet vals is. Waarop de vrouw zegt dat zij dan verkracht is geworden!

  Er is in de zaak Demmink maar één ding van belang, en dat is wie er zoveel geld over heeft om een jarenlange laster en smaad campagne te blijven betalen. Al die jongens van toen die hun broek lieten zakken voor een klein bedrag die zijn arm gebleven. Het enige wat interessant is bestaat uit de naam van de financier en WAAROM hij een fortuin is blijven uitgeven aan deze onzin. Wat ik hier op Barracuda las over de Turkse drugs mafia vond ik zeer plausibel. Het moet toch iedereen een keer duidelijk worden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uh ja, maar het wordt wat anders wanneer dit onder dwang gebeurt. Jezelf op schandknaapjes laten fêteren die even daarvoor door politiemannen van straat worden gechanteerd is niet iets dat we 'normaal' zouden moeten willen vinden.

   Verwijderen
  2. Overigens is er in die traditie van Afghaanse dansjongens (bacha bazi) ook nogal wat leed te vinden. Want die jongens worden wel ontvoerd en verkracht.

   http://youtu.be/9NNdLXgNUb4

   Verwijderen
 4. Dat Stichting De Roestige Spijker binnen relatief korte tijd voor elkaar krijgt -waar Kat al ja-ha-ren wild om zich heen slaand en schuimbekkend door megafoons over loopt te roeptoeteren- zegt natuurlijk alles over de tergende inefficiëntie van Kat en de kwaliteit en inhoud van zijn 'onderzoekjournalistieke' wederwaardigheden. Die journalistieke en inhoudelijke kwaliteiten zijn dus geheel afwezig.

  Het enige wat Kat in al die jaren heeft gepresteerd is dat de vriendelijke dames van de receptie al een onoverkoombare horde zijn geworden en Kat door werkelijk helemaal niemand -klol reaguurdertjes daargelaten- serieus wordt genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut. Zelfs die Ton van Het Haagse Complot heeft meer boven water en voor elkaar gekregen.

   Het is daarom volkomen terecht dat Micha Kat gisteren binnen een kwartier met pek en veren uit de ledenvergadering van de NVJ is gezet. Die man hoort niet thuis binnen het beroepsmatige journaille.

   Verwijderen
  2. Boontje komt om zijn loontje hahaha...

   Verwijderen
 5. Ben benieuwd wat er gebeurt als er straks onder ede tegenstrijdige verklaringen worden afgelegd. Als dat resulteert in meineed processen kan de civiele zaak alleen al nog jaren voortslepen.

  Wat ik mij al een tijdje zit af te vragen: waarom is in Turkije de aangifte net ná het verstrijken van de verjaringstermijn gedaan?

  BeantwoordenVerwijderen