dinsdag 5 november 2013

U-Boot

Barracuda roept het al jaren: een beetje complotter gelooft in ongeveer alles dat aan alternatieve theorieën wordt aangedragen. Dat werd een dezer dagen ook nog eens bevestigd door een Britse studie van de Universiteit van Bristol. 'People who tend toward conspiratorial thinking are three times more likely to reject vaccinations'. Omgekeerd zal het ook wel het geval zijn.

Het wantrouwen jegens autoriteiten en overheden zit zo diep - niet zelden gevoed door persoonlijke conflicten met het gezag - dat elke complotwebstek zonder meer wordt geloofd en aan elk dubieus verhaal waarde wordt gehecht. De goedgelovigheid van complotters is ronduit stuitend. En eenmaal in de rabbithole lijkt er geen weg meer terug.

Barracuda moest hieraan denken toen hij Micha Kat een dezer dagen - tussen de vele DDOS -aanvallen van Yehudi Moszkowicz door - in video een verhaal zag verkondigen over een onderaardse nazistaat die zich na de Tweede Wereldoorlog zou hebben gevestigd onder....Antarctica. Dat zou allemaal gekomen zijn doordat een Duitse U-Boot de holle aarde had bereikt. Want die bestaat natuurlijk. Hetgeen ook meteen verklaart waar alle Duitse U-boten zijn gebleven. Klinkt als een hutspot van een hoop bizarre complotten die Barracuda in de loop der jaren voorbij heeft zien trekken. Nog nooit heeft Barracuda trouwens zoveel verwijzingen naar Niburu.co onder een stuk van Kat zien staan.

Een jaar geleden was Kat hier nog zeker niet aan toe. Toen werd hij nog wel eens op sleeptouw genomen door een jonge fan Ramon Walter - oprichter van de gekkiesite voor dagschuwe reptozombies Olympic Zion - die hem onder meer meenam naar een lezing in Veendam van Marcel Messing (Worden Wij Wakker). 'Jij opereert als een wervelstorm, ik als een zachte bries', vertrouwde die hem toe. Kat bleef vriendelijk, maar je kon aan alles merken, dat was niet zijn ding. Walter verdween zachtjes uit beeld.

Maar nu de banden zijn aangehaald met Alexandra Heydebree van Niburu.co, komen de UFO's vanuit de holle aarde langzaam binnengevlogen. Kat laat zich blijkbaar snel beïnvloeden door lieden om hem heen, want eerder adopteerde Kat even makkelijk de homofobe transgendertheorieën van Martin Vrijland.

Alleen heeft Kat blijkbaar nog altijd niet in de gaten dat dit de geloofwaardigheid van zijn site - voor zover daar nog iets van was overgebleven - nog meer ondermijnt. Juist dit soort onderwerpen fungeert namelijk steevast als een kleefstrip voor labiele figuren die de reactiepanelen onderkotsen met onnavolgbare complotter mumbo jumbo. 'Het satellietwapen dat er voor heeft gezorgd dat de Twin Towers tot stof werden verpulverd (Dr. Judy Woods) behoort ook tot dit arsenaal aan wapentuigtechnieken dat is herontwikkeld vanuit zeer oude hoog geavanceerde technologieën van “zij die van boven kwamen.". 

Waardoor de radertjes van de complotters nog harder gaan draaien: 'Ik heb gehoord dat de helft van deze betogers op mysterieuze wijze verdwenen is, en dat ze zijmn afgevoerd naar Antarctica om daar als slaven te werken in de ondergrondse nazi-steden. De hoofdvraag blijft natuurlijk: wat weet Demmink? Zolang Demmink niet onderzocht is blijven dit soort zaken gebeuren'

Wat zal de advocaat van Demmink hier weer blij mee zijn. Er is nu echt heel weinig meer nodig om zijn tegenstanders definitief als totaalmalloten weg te zetten.

UPDATE: En hoppa, de volgende Demmink-gek:


15 opmerkingen:

 1. Nu denkt Micha weer dat er sprake is van een bijbelse stralingsramp. Behalve dat er helemaal geen kernrampen in de bijbel plaatsvinden. Met een beetje fantasie kan je nog wel sonische wapens in de belegging van Jericho herkennen, maar straling....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sodom en Ghommora... 'mogelijke' kernexplosie of, om als een echte complotter over te komen, of nog veel erger dan een kernexplosie...maar wat dan erger zou moeten zijn dat weet ik niet, en dan klink ik toch echt als een complotter! Maar goed, Sodom en Ghommora als twee steden die door nucleair geweld van de aardbodem geveegd zijn door aliens, euh door de Goden!

   Verwijderen
  2. Goeie! Maar ik denk niet dat het een nucleaire explosie was, want het nabijgelegen Zoar werd gespaard. Bovendien lijken "fire and brimstone" uit de hemel nog niet een beetje op een nucleaire explosie en had de rook waar Abram naar keek niet de vorm van een paddestoel.

   Verwijderen
  3. Alle tekenen wijzen erop dat Sodom en Gomorra een witte fosfor aanval was.

   Verwijderen
  4. Tja.... Het wordt de advocaat van Demmink nu inderdaad wel heeeeeel makkelijk gemaakt ;-)
   Ik denk dat Demmink hier achter zit, kan niet anders....

   Verwijderen
 2. Niburu: 'Vond je dit artikel bewustmakend, onthullend en/of nieuwswaardig? Maak een (klein) bedrag over als blijk hiervan. Onze waardering is groot!'

  Maar daar had moeten staan: 'Lezen van Niburu kan schade aan uw geestelijke gezondheid aanbrengen''

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, Kat heeft muizen nodig... in dit geval weblinks naar 'bronnen' die nog wat vulling voor KLOL bieden. Want als Micha zich alleen zou beperken tot 'Demmink updates' zou binnen één week bij gebrek aan vermaak zijn plebs aan de haal gaan. Iemand nog iets gehoord over de case Victoria?

   Verwijderen
 3. Dat Kat als een ware proleet zich gelijk een pingpongbal tussen mensenmennende schaduwmachten voor geldelijk gewin 'vrijwillig' laat uitspelen moet voor een ieder die nog zelfstandig kan denken dan wel via een zuiver geweten mag zien zo langzamerhand wel duidelijk zijn. Echter je laatste gepaste quootje van die 'doorgedraaide' infiltrant was slechts een in camouflage uitrusting 'debunkende' Barracudaan die daar slechts ter meerdere glorie van zijn achterban alhier met hoenderknuppels en al zijn ballen aan het jeuken probeerde te krijgen. Dat weten jullie hier met zijn allen ook heel goed deuhhh! Nogmaals, Kat is slechts het equivalent van dit schorem dat vanwege zijn afkomst incluis belanghebbende oplichterij verdoemd is te sterven in een harnas van goyim mennende egorukkerij...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zou graag een uitzending van Myra tussen Nexus, Martijn, Kat en Capelle willen bijwonen. De mix van krankzinnigheid zou mij als dank voor het cabaret echt wel op de donatieknop van Myra doen drukken. BIJV.;

  Het Orakel. Ken u zelf: "Onze wilskracht stijgt boven onze conditioneringen uit. We moeten niet proberen om een lepel te buigen, dat is onmogelijk. In plaats daarvan moet je de waarheid accepteren. Welke waarheid? Er is geen lepel. De lepel is een projectie van de Matrix. We moeten er onze 'eigen' wilskracht ( levenskracht ) aan opleggen. Alleen dan zullen we zien dat het niet de lepel is die buigt, maar wijzelf die buigen. We zullen in ons hart moeten veranderen. Het jongetje met de lepel ( the Matrix) is ontwaakt, hij doorziet de illusie van de kunstmatige realiteit. Als wij 'Onszelf' niet kennen, dan zijn we verdoemd. Als wij niet geloven dat wijzelf de ' Ware' zijn, dan is dat ook zo. De 'Ware' zijn, lijkt op verliefd zijn. Dat kan niemand je vertellen. Je voelt het in iedere cel van je Zijn." BRON

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Barra zou je het heel erg vinden wanneer ik dit stuk overneem en op Urubin plaats? Het sluit mooi aan bij mijn recente stukken mbt Niburu.co :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doe maar niet. Het is hier ook gewoon te lezen.

   Verwijderen
 6. Neu schwabenland is in zijn geheel niet nieuw.

  Je doet weer half werk barra, zoals gewoonlijk natuuurlijk!!1 :-))

  Wat je uiteraard vergeet te vermelden is dat naar aanleiding van het hele neu schwabenland gebeuren, in 1947 trok admiral Bird erop uit richting Antartica i.v.m. operatie " high Jump".
  Deze operatie zou 6 tot 8n maanden duren. men keek daarom wat verbaasd op toen Byrd na een aantal weken als een haas het gebied verliet. bij terugkeer miste de vloot van Byrd een destroyer of 3, vele vliegtuigen, en er waren doden gevallen aan Amerikaanse zijde.

  De russen weten er meer van.

  http://www.youtube.com/watch?v=MQ4x_QqhG9E&hd=1


  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Barracuda, wij zien de negatieve berichten over onze website terug. Dat zit vaak tegen de grenzen van het wettelijk toegestane aan en gaat regelmatig over de grenzen van het betamelijke en soms het wettelijke. Wij zijn blij te zien dat jullie daar tot ni toe wat ons betreft redelijk mee omgaan. Niet prettig om te lezen de negatieve berichten maar het is een mening en die moet eenieder kunnen hebben. Wel zouden we willen verzoeken onze achternaam(namen) te verwijderen uit privacy overwegingen. Verder zouden we graag een emailadres krijgen om rechtstreeks te communiceren. Hartelijk dank bij voorbaat en met groeten, niburu.co

  BeantwoordenVerwijderen