zaterdag 30 november 2013

Erwin L.

Hij zit weer eens vast: Erwin L.: Waxinelicht(stad)houderwerper, republikeins democraat VOOR waarheid, gelijkheid, rehabilitatie, schadevergoeding en rechtvaardigheid! Zoals hij zich zelf op Twitter afficheert.

Ondanks een gebiedsverbod dat de gemeente hem had opgelegd - hij mocht zaterdag niet in Den Haag zijn vanwege de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden - liep hij toch weer op de Hofweg, in de buurt van het Binnenhof.

En te oordelen naar zijn Twitter-berichten van de laatste paar dagen begon de gekte weer in alle hevigheid toe te nemen. Het regende Demmink, Rothschilds en andere Greatest Hits van plotters.

'Hopelijk leest men in Den Haag ook even mee over het bankenkartelkredietsysteem van de Rothschilds, Rockefeller C.S'

'Juliana was overigens zo goed als zeker adoptiekind (zie boeken "Oranje Bastaarden" en "Bedrog om de Kroon") en dit is aan te tonen via DNA!'


Hoe zat het ook maar weer? Erwin wijt de onteigening van een familieboerderij in de jaren tachtig aan de Amsbergjes en hij meende een verband te zien tussen de dood van zijn grootvader, die tegen de Duitsers vocht, en vlucht van de oranjes naar Engeland.

Verdachte lijdt volgens deskundologen aan een 'allesomvattende waanstoornis van het gemengde persecutorische (achtervolgings-) en grootheidstype.'

In april zat hij 14 dagen vast op verdenking van stalking en in mei mocht hij niet in de buurt van museum Villa Mondriaan in Winterswijk komen, toen de culturele instelling werd geopend door prinses Beatrix. Erwin is, vreest Barracuda, gewoon een psychologische tijdbom.

10 opmerkingen:

 1. Maar dat soort details hoor je zelfs niet van de meest gewone mensen. Die blijven maar hangen in het verhaal van de houder. En daar is toch echt een fout te leggen bij de reguliere media: Die hebben daar veel te weinig nadruk op gelegd en teveel op dat stomme hema-gevalletje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vraag met toch af hoe de rest van paranoide Nederland Erwins blinde vertrouwen in DNA-tests waardeert. Straks zitten Bea en Jasper in hetzelfde schuitje: geframed met behulp van gemanipuleerde tests. Pijnpuntje, vrees ik.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is en blijft het vreemde bij sommige mensen: Enerzijds weigeren ze een instantie of test te erkennen, anderzijds willen ze er beroep op doen. Maar als de DNA test niet aantoont wat mensen willen horen, dan zie ik geen probleem voor ze.

   Verwijderen
 3. Hoe Erwin helemaal niet doorheeft dat hij werkgelegenheid is geworden i.p.v. een 'vrijheidsstrijder' zoals hij zichzelf graag ziet! Maar al die aandacht dan ook, met een simpel waxinelichthoudertje is hij wereld beroemd in Nederland geworden... Kan Kat een puntje aan zuigen! Haha, ja grappig hoor al die gasten met allerlei stoornissen..., maakt het levendiger zal ik maar zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die Erwin is een vervelende idioot, maar hij heeft gelijk. Het is gvd toch irritirie dat we zo'n zootje eren als staatshoofd? Miljarden kosten die lui per jaar (ja echt, als je het goed narekent kosten ze miljarden per jaar) en het is gewoon schorriemorrie. In een land waar topinkomens beteugeld worden is dat allemaal van den gekke. Volgens mij zouden Katja Schuurman of Wubbo Ockels of Marco Borsato of Neelie Smit Kroes (willekeurig) het allemaal beter doen voor een fractie van dat geld.

   Verwijderen
 4. Wanneer gaat We Are Change zijn broer interviewen? Uit VN:

  Zo werd L. ruim twee jaar geleden veroordeeld wegens 'belaging' van een jonge vrouw, blijkt uit een gerechtelijk vonnis van 22 april 2009. Tussen februari 2007 en november 2008 had hij haar onophoudelijk 'dreigende sms-berichten' en 'onsamenhangende en onbegrijpelijke e-mailberichten' gestuurd. Ook had hij verscheidene malen 's nachts haar voicemail ingesproken, ondanks herhaaldelijk verzoeken van de vrouw daarmee te stoppen. L. werd veroordeeld tot een maand voorwaardelijke celstraf en een contactverbod. Intussen loopt de zaak in hoger beroep. Het slachtoffer, dat niet met naam genoemd wil worden, laat weten inmiddels een nieuwe e-mail van L. te hebben ontvangen, 'van zo'n twintig A4'tjes lang'.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook binnen het gezin waarin hij opgroeide, veroorzaakte L. nogal wat problemen, vertelt zijn broer Marcel. 'Voor de buitenwereld was Erwin een leuke kerel. Iedereen vond hem een tikkeltje vreemd, maar wel aardig. Thuis was hij een ander mens. Een stuk chagrijn, altijd al geweest. Ik kreeg steevast een grote bek. Mijn vader en mijn moeder brandde hij tot de grond toe af. Vooral mijn moeder was nergens goed voor. Als het niet lukte met z'n studie, dan kreeg zij de schuld, want dan gaf ze hem niet genoeg geld. En het bleef niet alleen bij praten, soms deelde hij ook klappen uit.'

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus als Bea een waardig staatshoofd was geweest had ze gewoon met Edwin een babbeltje gemaakt en gevraagd wat er allemaal toch is misgegaan en of zij iets kan doen om te helpen. Dan ben je staatshoofd. Niet beledigd zijn, maar laten zien dat je snapt dat het soms tegenzit. De woede omzetten in iets positiefs. Ik zie het ze niet doen, helaas. Dan blijven mensen boos. En dat van de greppelberg in 1940 is dus gewoon zo. Veel mensen hebben wel een oranje trauma wat ze niet makkelijk vergeten.

   Verwijderen
 6. Na de dood van zijn moeder en de nasleep van het politieonderzoek, raakte L. betrokken bij diverse incidenten. Zo werd hij vervolgd voor het mishandelen en beledigen van een vrouwelijke politieagente. En thuis werd het er ook niet gezelliger op, vertelt zijn broer Marcel. 'Op een dag belde Patrick me huilend op dat Erwin hem in elkaar had geslagen en helemaal door het dolle was. Toen had ik het niet meer. Ik ben gelijk naar huis gereden en heb een flinke tik uitgedeeld.'

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik word hier zo moe van, natuurlijk heeft hij gelijk. Over Juliana kan van alles beweerd worden en er is grote kans dat het ongelooflijke waar is. Maakt helemaal niets uit. De erfopvolging bij de kroon in Nederland is toch maar theoretisch, en daarnaast ook gewoon ongrondwettelijk zoals iemand vorig jaar rond 1 april onthulde. De grap was dat het rond 1 april was, maar het was wèl waar.

  Afgelopen week stond er in de krant dat er twijfels zijn het neerschieten van de Molukse treinkapers. Iemand kwam met een onthulling die iedereen altijd al voor volkomen logisch en onweerlegbaar had gehouden, maar door niemand uitgesproken. De kapers zijn neergeschoten, met kogels doorzeefd, en dat was geen ongelukje, dat was geen toeval, dat was geen vergissing. Iemand met tien twintig of dertig kogels neer-maaien laat geen twijfel over de bedoelingen.

  Die kokos-marcoon van een Edwin L. heeft gewoon gelijk, maar niemand zit daar op te wachten. En hij wordt tegengewerkt door mensen die denken dat de Oranjes beschadigd worden als iemand een beetje de waarheid gaat lopen te vertellen. Niets is schadelijker dan de waarheid, maar iedereen stopt de vingers in de oren en roept la la la la la la.

  BeantwoordenVerwijderen