zondag 3 november 2013

Schutter

Het werd al vermoed, maar 23-jarige schutter die op het vliegveld van Los Angeles twee veiligheidsbeambten heeft neergeschoten, en daarnaast nog eens een aantal andere mensen verwondde, was inderdaad een complotgek.

Naar verluidt droeg de 23-jarige Paul Anthony Ciancia een verklaring bij zich die verwees naar de New World Order, de Federal Reserve en fiatgeld. Ook maakte hij bekend dat 'TSA and pigs' zou gaan vermoorden. De douane in de VS (TSA) valt onder het Department of Homeland Security (DHS).

Ciancia bleek ook in zijn jeugd al een eenling, die nauwelijks vrienden had en nooit zijn mond open deed. De ideale cocktail voor aanslagen: griezels en complotsites.

'Police trained for ‘exact scenario’ 3 weeks ago', kopte Prison Planet gisteren, want de suggestie van een valse vlag-aanslag volgt altijd steevast op dit soort incidenten. Het verschil dit keer was dat LAX politiechef Patrick Gannon het zelf gewoon voor de camera's vertelde.

33 opmerkingen:

 1. Het gedram inzake Vaatstra begint buitensporige vormen aan te nemen bij Klokkenluideronline. Wat een vreselijke klootzak is die Kat. Suggereren dat Spencer met zelfmoord dreigt of dat de moeder onder druk wordt gezet. Geen enkel respect voor die familie. Eerst maakte hij de vader al uit voor drankorgel, en nu mag de moeder er ook aan geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De ideale cocktail voor aanslagen: griezels en complotsites.

  Treurig maar waar. Wie hebben er nou echt bloed aan hun handen vraag je je dan af. De Illuminatie of de verspreiders van al die kwaaie complot-theorieën.

  Hoe dan ook lijken dit soort voorvallen gewoon onvermijdelijk in zo'n opgefokte geweldcultuur als daar. Of iemand nou zijn baan verloren heeft, manisch depressief is, door zijn vrouw en kinderen verlaten of geobsedeerd door complot theorieën er is altijd wel een reden te vinden om door te slaan. En de vrijheid en middelen om dat goed explosief te uiten zijn in ruime mate aanwezig daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kom dagelijks on en offline meer ratten in pak tegen die als er niemand achter hun glibberigheid meekijkt gerust in het voordeel v/e politioneel zwaar gecorrumpeerde jodenlik 'carriere' (ja, ja, daar heb je 'onze' sampie en moos weer!) de meest gore acties over de door henzelf te misbruiken kinderen en andere onschuldige mensen met het kwijl op hun smerige porem nog durven uit te vreten ook! Het is dat deze loslopende mijn comment op haar uitgedaagde fittie nog niet heeft geplaats, maar als ze dat alsnog 'durft' zullen wij het door moderator hier vandaag gestelde nog eens op zijn waarheidsgehalte proefondervindelijk behoren te gaan beleven ook?! Du fasten your seatbelts mensen hahaha...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog even ter verduidelijking van mijn vorige comment;

   In het door mij nog ongeplaatste 2e comment op deze draad laat ik weldegelijk zeer expliciet doorschemeren over beeldmateriaal van 'onze' oortzwijn te beschikken waarop het te exposen voorwerp in een opvallend benevelde dan wel soort van trance verkerende toestand de meest gore handelingen met kinderen in samenwerking met hooggeplaatste figuren binnen de Nederlandse contxt letterlijk loopt uit te vreten! Dus maudje kom maar op met je fittie! Plaatsen die hap als je nog ballenmoes (in jouw gevan die lekkere pompoentjes tussen je schoudertjes...) lust. Je naamsbekendheid zal werkelijk door het dak gaan waarbij je lieden als Kat, Martijn en a-Capella als gegeilstijlde en bij hun balletjes gehouden mensverraders via je stats aan kan gaan laten kruipen. Nou! Where are you?!

   Verwijderen
  2. Waar hou jij je toch mee bezig in die oeverloze zee van vrije tijd waarin je ronddobbert? Dat is toch waanzin. Ben je misschien psychotisch? Ik snap er echt helemaal niets van. Die Maud is trouwens ook aardig van de baan ofniet. Sjonge jonge.

   Verwijderen
  3. Ik liet toch al eerder weten dat de fittie pas kan beginnen als dat laffe zwijn mijn ongeplaatste comment door haar niet te bevatten moderatie gelul doorlaat? En dat jij nou nog nooit van een multitaskende bestaan hebt gehoord dan wel uit eigen ondervinding hebt ervaren, hoeft toch niet direct te betekenen dat je via nog meer veren in de voor of achterbipsen van je jodenpiooiers te steken hier nog als een ware demonenknecht de van niets wetende imbeciel kan blijven uithangen? Capiche?

   Verwijderen
  4. Mij kun je niet kapot maken. Dat ben ik namelijk toch al

   Verwijderen
  5. Ach, jij van de wansmaak jong/puberaal scheef kruipende mafkees. Hier blijkbaar ook nog eens met de naam van een aan suïcide gestorvene je punt proberen te scoren in nou niet echt bepaald mijn portie. Geef die dus maar snel door aan fikkie aka je weet wel...

   Verwijderen
  6. Zie daar. Het heeft moralen. Wie had dat kunnen denken.

   Toch kun je beter grappen maken (punten scoren) over de doden, dan bijvoorbeeld misbruik maken(punten scoren) van geestelijk labiele vrouwen zoals jij dat doet, misselijk verveelt serpent dat je er eigenlijk bent. En dan ga jij de moraal-ridder uithangen! Unter-mensch.

   Verwijderen
  7. Ik word al jaren overal waar ik ga gevolgd door stalkers van Bea en de AIVD. Ze schenden vele van mijn rechten. Ongetwijfeld zullen ze wat lelijke foto's van me hebben na al die jaren (dat is hun "vak", helaas) en wellicht een leuke fotoshop gemaakt ook. @Waus, je hebt helemaal geen comment gemaakt op de blogpost die je noemt. Wel heb je al vele maanden "minder passende" comments gemaakt op mijn blogs, die ik soms net wel en soms niet goedkeur. Zo gaat dat, als je met name vervelend bent. (Misschien moet je eens je opleiding afmaken en een fatsoenlijke baan zoeken? Ik heb een excuus, wat is jouw excuus?)

   Verwijderen
  8. Zeer zeker wel kijk maar eens goed in je spambak loser! Onder de naam Monkey Business met dezelfde ip gegevens plus @sp.nl! Verder staat er onder mijn naam bij de desbetreffende comment DEZE. Durf je soms niet meer?! Smerige lafbek!!!

   Verwijderen
  9. Zie em kwaad worden. Zijn geluk hangt er vanaf.

   Verwijderen
  10. Dan heb jij mij nog nooit echt pissed gezien smerige necrofiel. Bovendien weet oortzwijn ook heel goed dat als ik dat wil er gewoon een copie van hetzelfde commentaar zo weer aan haar draad kan worden gehangen, mits zijn deze keer wel het lef toont om het desbetreffende matreiaal gewoon door te laten passeren. Ik ben toch geen heen en weer op te werpen jojo? En voor de rest heb ik het voor vandaag echt wel even met jou op lijken geilende üntersoort gehad. Je hebt hier toch zat speelkameraadjes waar je zo je diensten aan 'moet' verlenen?

   Verwijderen
  11. Roger piep, piep...je laat mijn 'test' woordje als comment nog steeds niet door hoor maud. Nogmaals als je mijn comment van voor zes uur vanochtend alsnog even doorplaatst, kan je daarna direct je hopeloos om de aandacht relnichtende misinfoblogje zo opheffen. Je publiek behoort dan als vanzelfsprekend zeer helder in te zien met welke een nonsense 'geloofwaardigheid' jij van jan en alleman foto materiaal zonder ook maar 1x met je ogen te knipperen schaamteloos smerig aan ranzige snuff producties e.a laster probeert door te linken dan wel publiekelijk crimineel voor het leven electronisch te executeren?! Zoals je trouwens ook nog steeds met mijn ip-gegevens probeert te doen (*boeie!*) vanwege de bijkomende vangsten die ik nav de door jouw online gepleurde beeldfragmenten zonder een enkele probleem zo van het www wist op te vissen?! Zou je eens met een foto van mij moeten proberen. Sta ik gisteren eerder nog dan vandaag zo met een stuk lood spuwende metaal daar aan de Nieuwe Prinsengracht in A'dam voor een zeer louterende loden douche kan ik je wel verklappen.

   Echt jij moet dus absoluut wel een loslopende gek zijn, want ook de mensen waarvan jij met hun foto gegevens loopt te kloten kunnen als zij dat al zouden willen zo een eind aan je poppenkast maken hoor. In mijn kringen wordt daar trouwens echt niet zo heel moeilijk over gedaan. Sterker nog, het wordt zelfs van mensen met een hoogstaande eergevoel eerder verplicht geeist dan zwak jankerig afgekeurd! So if you can't stand the heat of my temperament then stay out of my/our reactions hahaha... En ik ga er nog met een waardigheid mijn soort eigen nog voor zitten of spitten hoor ook mevrouwtje oortzwijn! Of het moet met jouw persoontje ook eens zo zijn dat jij nog te laf bent om de hand aan jezelf toe te slaan, en daarom maar op deze wijze iemand online zo op stang probeert te jagen die dat levensbeëindigende klusje weldegelijk voor jou gaat komen uitvoeren? Zo loslopend gestoord acht ik je vanaf dat laatste topic over mijn persoon namelijk weldegelijk goorzwijn. Dit werk zeg maar. Echt jij gaat nog eens zwaar wegende brokstukken naar jezelf toehalen...

   Verwijderen
  12. Samengevat. 1. Je geeft toe mij digitaal te stalken al maandenlang.... 2. Je kent de personen die ik noem op mijn website als zijnde teamgenoten van het gang stalking team (mannen met "eergevoel" die in groepsverband een vrouw alleen aanvallen, waarvan ze weten dat deze niets verkeerd gedaan heeft, dat soort werk).... 3. Je claimt alles van me te weten en al helemaal alles van het gang stalking programma, waar je openlijk plezier in hebt.... 4. Je dreigt me te doden, mocht ik ooit een foto van jou publiceren. ......................... en nu ben je al de halve dag boos omdat ik je onvoldoende de ruimte geef op mijn blog. - Echt? - Ik herhaal: maak je opleiding af en ga een fatsoenlijke baan zoeken.

   Verwijderen
  13. WTFG?! In je vorige comment had je dus nog het gore lef om hier meer dood dan leuk te fantaseren niets van een door mij geplaatste comment af te kunnen weten, en nu is daar opeens de gangbare 'smoes' dat je via mijn oprecht gemeende incluis waus-onvriengelijke verwensingen je stekje zeer doeltreffend naar de verdommenis help gaan? Nogmaals goorzwijn; mijn punt is voor zover je dat nog met je zwaar afgerichtheid überhaupt kan bevatten dat jij van niets wetende mensen via die goor/perverse dan wel vochtige hazepufjes het verdere leven fataal funest aan je gestoordheid loopt op te hangen dan wel onherstelbaar funest te fucken! Wat nou een door beanix slecht betaalde stalk-hooligan. Meen je dat nou werkelijk dat wat je hierboven met de consumptie van een brullende dromedaris totaal van god los alhier bij moderator tevens allemaal durft neer te plenzen? Kijk, dat jij het met je zwaar afgerichte verleden in welke hersenspoel fabriek dan ook niet kan hebben dat je door een ongeschoolde en in de informele economie rijk geworden jongen van de straat schaakmat bent gezet, hoeft toch niet gelijk te betekenen dat jij hier alweder perfide laat doorschemeren tegelijkertijd met deze 'conbersatie' van de dampende kutscheetjes al helemaal klaar voor een volgende Rasti-Rostelli sessie aan het soppen bent? Ik zie je al bijna weer zoals op mijn avatar te zien is tijdens 'onze' laatste chat met allerlei gereedschappen met je onderlipjes ins de weer heurrr. Denk erom wautenwaus je loopt mij met je ongekende geschiftheid weer eens zwaar brutaal/arro/para deze tent uit te triggeren. Laatste waarschuwing hierbij vooralsnog! OID-lijks...

   Verwijderen
  14. Ik laat deze discussie voor wat ie is.

   Verwijderen
  15. Helaas moet ik aanschouwen dat mijn over gehaaste submit acties vanwege de voorbereidingen die ik op het moment aan het treffen ben voor een pittig gesprek onder zware jongens, de leesbaarheid van mijn te maken punten behoorlijk te niet begint zu doen. Vandaar voor op het moment aan een ieder behalve zij die de schoen van mijn to-ta-le afwijzing passen hierbij dus saluut! Sooo... don't panick just be Hispanic!

   Verwijderen
  16. Wat is dit voor een blog waar zomaar wordt toegestaan dat mensen met de dood bedreigd worden?

   Verwijderen
  17. Ach, daar hebben wij die allover aan loslopende gekken haar prima-duimpjes uitdelende opfokster eveneens weer hoor! Zal ik voor de verandering bevestigend benadrukken dat uitvergrootapparaat daar boven op die uit de klauwen gewassen gok van je zo direct ook maar eens even te komen verbouwen tot een voorbinddildo waarmee je nog meer online schade met al die wausjes van je kan gaan lopen uitvreten?! Ga toch snel terug naar dat loslopende imbecielen asiel waarmee jou soort o zo graag onschuldige personen als volleerde online moordbrigades voor eeuwig aan de electronische schandpaal executeert? Hup scheer je weg, voordat ook ik over jou via een electronische recherchepatroulle ga uitvinden waar ik je met een stuk loodspuwende metaal zo tussen die schimmelstelten kan komen uitwonen ingrid de brandnetelpot! Zo lekker goeg? Kan je ook eens voor de lousy 1% aanvoelen met welk een psychische schade jou klaplopende rattensoort zich dagelijks aan niets vermoedende slachtoffers vergrijpt. Een minderwaardig stuk vreten dat het internet afstroomt op zoek naar rellerige rampsites om aldaar de meer labiel dan debiel zijnde moderatoren tot nog grotere hoogtes of dieptes zo jouw soort dat dunkt met je opfokkende hitserij aan te moedigen?! Nogmaals opzouten, smerig voortwoekerende online onkruid. Kom op dan?! Wat ben jij toch een achterbakse en het achter haar ellebogen verbergende pimpdebiel zeg! Ik lust jouw soort nog niet eens rauw, en spuug je daarom als niet te vreten zo de wc-pot waar afval thuis hoort uit! Ongeloofelijk 'hahaha'...

   Verwijderen
  18. Oh ja, nu herken ik je. Tsjonge jonge wat een verbale diarree weet jij te spuien zeg :)

   Verwijderen
  19. "Tsjonge jonge wat een verbale diarree weet jij te spuien zeg :)"

   O, jij als een op hitsende stokerij klaarkomende ramptoerist denkt dat ik diaree aan het spuien ben he? Weet je wat het is klaplopende nietsnut? Er zijn best facetten die vanuit jullie belang via het luiden der alarmbellen best effectief zinnig zouden kunnen uitpakken bij het aankaarten van de vele mistanden die aan het licht behoren te worden gebracht. Echter met bepaalde methoden gooi je niet alleen het kind met het badwater weg, je stigmatiseert goedwillende medestanders die het even allemaal ook niet meer op jullie lijn kunnen volgen onterecht negatief en virtueel levenslang schadelijk via al die walchelijke insinuaties gekoppeld aan beeldmateriaal incluis hun complete cv's letterlijk naar de verdoemenis! Dit werk zeg maar. (al heb ik eerlijk gezegd in de loop der tijd ook zo mijn bedenkingen over de al dan niet zuivere intenties van die Cher gekregen idd!) Natuurlijk zit er veel pijn en onmacht achter dat wat er door sites als die van gore-zwijn naar buiten worden gebracht, maar waar ik over zal blijven vallen is dat er met fotomateriaal mensen aan de meest gruwelijke nonsense electronisch uitwisbaar maatschappelijk worden uitgerancheerd brandnetelteef! Toevallig heb ik met een aantal van de beschuldigden die door maud online worden geschandpaalt pas na haar publicaties contact gezocht ja! En weet je wat het leuke van de andere zijde van een verhaal is? Dat er aan elke verhalende medaille 2 zijden vastzitten en dat je pas na het bestuderen van beide kanten het complete plaatje over iemands beweegredenen te zien krijgt. It takes 2 to tango, en met de onsportief rugstekende methodes van mevrouw rattenzwijn lokt zij gewoon uit dat mensen uit zelfstandige nieuwsgierigheid gaan uitzoeken en dus vinden wat haar niet helemaal fris ruikende aandeel bij dit temperamentvolle dansje weldegelijk moet behoren te zijn. Ik kan je alvast verhalen van rancune gecombineerd met het niet kunnen accepteren over de noodzakelijke talenten of instrumentaria te beschikken die noodzekelijk zijn in de omgeving waar mevrouw haar cariereplanning had voorgesteld. Daardoor is onze van haar lolly beroofde 'princesje' maar uit pislinke jaloezie als een rancuneuze wrattenzwijn alles en iedereen waarvan mevrouw dacht dat ze niet voor haar waren door het slijk halend om zich heen gaan slaan. Totdat een gediagnostiseerde dwang medicatie incluis het gedwangbuisd afgevoerd worden haar op straffen van nog meer met name juridische ellende verplichte zich uit die regionen terug te trekken! Ik kan zo nog wel uren doorgaan maar need i say more brandnetelheks? 'K dag ùt nía haé?

   Verwijderen
  20. Er ontbreekt absoluut meer grammaticaals aan mijn rantje, maar deze is van een dusdanig essentieel wezenlijk belang dat ik hem niet zomaar meer onbehandeld kon laten blijven door etteren!

   "...gruwelijke nonsense electronisch zo goed als nooit meer uitwisbaar maatschappelijk..."

   Verwijderen
  21. @Barracuda. Gelieve bovenstaande comments van @Waus te verwijderen. Het bevat ernstige en onjuiste beschuldigingen. Daarnaast bedreigt deze Waus mij op agressieve wijze, hoewel ik Waus nooit iets aangedaan heb.

   Verwijderen
 4. Chris Klop over Dankbaar:

  En dan doet Dankbaar wat alle mensen doen die het eigen treintje obsessief over het zelf aangelegde zijspoortje voort laten draven.

  Hij gaat op de man spelen.

  Ik deug niet. Ik ben een vazal van justitie. Ik kan niet in de schaduw staan van collega’s die hem wel willen interviewen. Ik ben een nul. Ik ben alleen maar bezig met mijn ‘twitter-vuilnis’.

  Een van zijn volgelingen dient een klacht in bij een van mijn opdrachtgevers. Ik moet ontslagen worden. Want publiceerde ik de volgende dag niet dat de rechter Wim Dankbaar naar een psychiater en een psycholoog stuurt? Wat ben je dan voor een journalist?

  Mijn bericht was waar. Maar goed. Wat is waarheid als je je eigen waarheid hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klomp....

   http://journalistklomp.com/2013/11/03/de-sekte-van-wim/

   Verwijderen
  2. Ik denk dat Wicher Wedzinga gelijk heeft: 'De meervoudige kamer zal zich over de zaak buigen en daar zal zich een herhaling van zetten voordoen. Het verzoek om getuigen te horen zal worden afgewezen en Dankbaar zal de rechtbank wraken. Uiteindelijk zal hij worden veroordeeld wegens smaad.'

   Maar Wimmetje is weer eens in een rancuneuze bui vandaag, slaat weer wild om zich heen, terwijl hij volgens mij zelf al weet hoe dit afloopt.

   Verwijderen
  3. Hier weer een klassieke denkfout van Wim: 'Heb ik nog wat, een analyse die aantoont dat Jasper een gecoached verhaal vertelt. De plek waar Marianne is gevonden en de plek waar ze beweerdelijk afscheid heeft genomen, liggen 1200 meter uit elkaar. Het verhaal van Jasper zou veel geloofwaardiger zijn geweest als hij Marianne op de rotonde van het fietstunneltje was tegengekomen, in plaats van bij de Swadde. Dan had hij maar 300 meter nodig gehad om Marianne in te halen.'

   Tja, alleen was de verkrachting niet gepland, nietwaar Wim? In een opwelling kijk je niet echt om je heen.

   Verwijderen
  4. Wim begint zijn stelling met:
   Het verhaal van Jasper zou veel geloofwaardiger zijn geweest (...)

   om uiteindelijk dan nog de volgende conclusie te trekken:
   Maar in feite zijn ze hun doel dus voorbijgeschoten, want het verhaal van Jasper dat er nu ligt, is nog ongeloofwaardiger (...)

   Met andere woorden; elk verhaal van Jasper is ongeloofwaardig omdat het niet in Dankbaars geobsedeerde hersenschimmen past. Zijn hele ziekelijke bedenksel is ermee doortrokken, omstandigheden en voorvallen die door Dankbaar worden gepresenteerd als voor 1 uitleg vatbaar terwijl er voor ieder weldenkend mens meerdere conclusies uit kunnen worden getrokken.

   Voorbeeldje:
   Op maandag 3 mei 1999 geeft getuige Isabella informatie aan de politie dat ze op het AZC heeft gehoord dat Feik en Ali de moord op hun geweten hebben. Nog diezelfde dag krijgt zij een telefoontje van Feik met de boodschap: “Als jij niet stopt met praten, dan wordt jij ook vermoord!” Met andere woorden: Ik heb Marianne al vermoord, dat kan ik met jou ook doen! Een andere vertaling is er niet. Feik heeft dus meteen al zijn betrokkenheid bij de moord erkend, en bedreigde getuigen die hem als moordenaar aanwijzen!

   Als ik dus de huidige president van de USA middels een email -or whatever- zou 'waarschuwen' dat hij met het beperken van het recht op wapenbezit het risico loopt om net als JFK vermoord te worden, dan zou dat in de tunnelvisie bovenkamer van Dankbaar betekenen dat ik dus een 'bekentenis' afleg bij de aanslag op JFK betrokken te zijn geweest.

   Jammer Wim, in 1963 liep ik nog niet op deze Aardkloot rond...

   Verwijderen
  5. Het gecorrumpeerde brein van Dankbaar wil ook maar niet snappen dat zijn argument dat het recht op verdediging hem wordt ontzegd -als hij Jano niet mag laten getuigen- totaal irrelevant is en geen pas houdt met de ontstane werkelijkheid na de oplossing van de moord op Marianne Vaatstra.

   Deze smaad/laster/eenvoudige belediging zaak is vooral het gevolg van het feit dat Dankbaar blijft volharden in zijn waanzinnige beweringen dat de veroordeelde Jasper Steringa niet de moordenaar is van Marianne Vaatstra maar dat hij 'weet' dat deze moord is gepleegd door 2 asielzoekers. Welnu, daar is Jano geen getuige in maar juist een slachtoffer van een ziekelijke vorm van narcistisch en geobsedeerd gedrag en gestalk door Dankbaar.

   Zolang dat niet aan het disfunctionerende verstand van Dankbaar gepeuterd kan worden zal een verplichte opname in een GGZ instelling een langdurig verblijf worden.

   Verwijderen
  6. Het probleem van Dankbaar is dat het een prutsonderzoeker is. Hij is er zogenaamd jaren mee bezig, maar ik prikte al in een middag door een aantal stellingen heen. Dankbaar is een interpretatiecomplotter. Dat zijn de ergsten.

   Verwijderen
 5. Ok, nu weer tot de ontopic orde van de dag. Je kan van het gevoerde beleid dat er door roverheden nu eenmaal altijd met deze triest getraumatiseerde slachtoffers absoluut eveneens moet plaatshebben (zie deze binnenlandse useful-Oswald!) niet zoals je dat hier vandaag wel doet meteen het hele gebeuren maar op de gefliptheid van sommige aluhoedjes gaan lopen afschuiven Barracuda. Wat dat betreft moet je de grijstinten in het maatschappellijke verkeer niet te simplistisch over het hoofd gaan zien bij je oordeel over wat er in deze situatie nu precies goed of fout is gegaan. Er is ook nog zoiets als een helicopterview:

  *,-uno; Schokkende video hoe Amerika omgaat met geestelijk gestoorden

  *,-dós; American police now “Israeli-DHS trained,” precursor to dictatorship

  *,-trés: Overcoming our false history

  enz...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb soms echt wel eens het gevoel dat al deze slecht geregisseerde poppenkast zwaar in panniek en met een vooropgezet volksmennende doel in elkaar wordt geflanst. Watch this!:

  "Something else worth picking up on. When they get the dummy to the ambulances, the scene abruptly changes to earlier in the same spot with less ambulances. Could that possibly be because there was something we weren't meant to see in this "live broadcast" once the dummy was taken out the chair?"

  NODISINFO.COM

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.