woensdag 14 januari 2015

Bevrijding

Het nieuwe jaar begon weer goed met berichten over Prins Andrew (minderjarige seks) en 'voormalig Britse minister betrokken bij pedofielengroep', waarin plotters ongetwijfeld de schuld van Demmink bewezen zien, maar vreemd genoeg is dat niet wat de zelfverklaarde pedojager Micha Kat de laatste tijd bezighoudt.

Kat wil naar huis. Het valt ook niet mee om in het Zwolle van Ierland - Wexford - een bestaan op te bouwen en misschien heeft de zuigzoenenaffaire met zijn gastvrouw wel tot een verwijdering geleid of is Victoria het zat om zijn vuile onderbroeken aan de lijn te hangen. Je weet het niet.

Hoe dan ook, Kat heeft de terugkeer naar Nederland alvast aangekondigd. Wie Swiebertje daar onderdak gaat verschaffen moet nog worden afgewacht, maar intussen moet er nog wel wat gebeuren. Een advocaat die ervoor kan zorgen dat Micha 'net zo ongestoord en veilig in Nederland kan rondlopen als de kinderverkrachters'. Ook moeten zijn lezers meebetalen aan het enkeltje Aer Lingus, en verder wil de megalomane Kat een mega-ontvangst zoals alleen Beatles en voetballers die ten deel vallen.

'Micha landt op Schiphol en loopt vanaf daar, in gezelschap van zijn medestrijders, in een moderne variant van de lange mars naar het Binnenhof om aldaar de controle over ons land over te nemen van de pedofielen. Een paar honderd man is al genoeg, want de verrotte en doodzieke pedo-macht heeft slechts een klein duwtje nodig om volledig in te storten.'

En ineens moest Barracuda weer denken aan het jaar 2010, toen Kat een demo bij de Nederlandsche Bank wilde organiseren. Toen hij niet met Nout Welling mocht spreken over de Trilateral Commission, zo'n woord dat Kat doorgaans met veel mondvocht uitspreekt, dreigde hij terug te keren met het woedende Nederlandse volk. Hoeveel mensen, wilden de beveiligers nog weten, blij met al deze informatie. Tweehonderd tot driehonderd toch zeker, schatte Kat optimistisch.

En ja hoor, een paar dagen later stond het Frederiksplein vol mensen. Een stuk of zeven om precies te zijn. Ja, ze-ven. Z-e-v-e-n lulletjes rozewater die zich geen enkele houding wisten te geven en alleen maar mochten toekijken hoe dorpsgek Kat nog niet eens door de draaideur kwam.

Maar als gezegd, zover is het nog niet. Nu het gebedel om geld blijkbaar ook niets heeft opgeleverd, stelt Kat zich beschikbaar als 'zeer ervaren interviewer' voor de middenstand in Wexford. Onder de noemer Tubeyourshop maakt Micha dan een perfect filmpje in weerzinwekkend steenkolen Engels. Voor nog geen 50 euri. De Ieren hebben daar een uitdrukking voor:

22 opmerkingen:

 1. Trying to make a living here zegt hij dan in VERSCHEUREND engels... Hij heeft nieteens een living.... of zelfs een LIFE! Maar hij weet toch wel dat hij geheid wordt opgewacht door de koninklijke marechaussee als hij ook maar één STAP in Nederland zet?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tussen de laatste reaguurders bij KLOL dook een Hans J. Mauritz op... zou de ex-compagnon van Wim Dankbaar zich nu tussen de halve garen op KLOL begeven? Dieper gezonken dan we dachten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, een opmerkelijke 'resurrection' van Hans Mauritz (die J. heeft hij er zelf bij verzonnen, omdat hij ook graag een dubbele voornaam wilde. Ik verzin het niet!)

   Maar goed, er ligt natuurlijk een enorme plas bloed voor het oprapen en dat is voor aasgieren als Mauritz onweerstaanbaar. Daarbij is de 'standing' van Micha in zijn eigen reactie-panelen gedaald tot het vriespunt, dus kan een spiegelaar als Mauritz daar vrij eenvoudig instappen.

   Verwijderen
  2. LOL.
   Jerkass is my middle name.

   Verwijderen
  3. De alias verwijst niet meer naar zijn prachtboek over Vaatstra.

   Verwijderen
 3. Deze tweet van Bart Mos wijst naar het vervolg van de 'Bart Mos'-zaak in hoger beroep waar Kat in eerste aanleg een taakstraf heeft gecashed.

  Kat moet daarbij aanwezig zijn wil hij zijn verdediging geloofwaardig houden; "leugen en ik was niet in staat mijzelf in eerste aanleg te verdedigen" plus zijn expliciete eis 'zelf in persoon' de getuige "Mos" als getuige te mogen ondervragen.

  Het loopt Kat nu al weken dun door de broek, want tja, naar Nederland afreizen betekent ook aan de arm meegenomen worden door een Marechaussee en een uitstrijkje van je wang laten maken als gevolg van dat andere geintje: het bekladden en terroriseren van het woonhuis van een bejaard echtpaar.

  Die tweestrijd laat Kat dansen als een kind dat naar de w.c. moet. Datzelfde gedrag vertoonde hij vanuit Laos vlak voor hij op Schiphol landde en vervolgens mocht inchecken in de gevangenis. De afweging die hij toen moest maken was het risico lopen in een Laos-politiecel zijn uitlevering naar Nederland afwachten (want hij stond internationaal geregistreerd), of met bravour en vooral heimelijk proberen terug te vliegen naar Nederland, en daar zijn 'zaakjes' te regelen.

  Nu staat hij (nog) niet internationaal geregistreerd, maar dat kan zomaar veranderen wanneer hij in zijn hoger beroep zaak met Bart Mos onherroepelijk wordt veroordeeld. Dus schiet Micha maar vast in zijn default heldhaftige rol.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In de buurt van Utrecht (Nieuwegein) is een paar maanden geleden een serieverkrachter opgepakt, omdat ze een match hadden gevonden met zijn DNA.
   Reden: er was wangslijm afgenomen, omdat hij een lokfiets had gestolen.
   Niemand kan mij wijs maken, dat ze het DNA van Kat, die in Zoetermeer in de gevangenis heeft gezeten, nog niet hebben.
   En zelfs als hij het daar geweigerd heeft, dan is daar gewoon met een tissue een klodder spuug van zijn beeldscherm veilig gesteld.

   Verwijderen
 4. Dat betekent dus dat binnen nu en tien dagen ofwel Kat in een klap al zijn juridische zaken verkwist door in Ierland te blijven ofwel hij komt in Nederland in de cel terecht.

  Ik zet in op het tweede. Kat heeft alle eigenschappen van een querulant, inclusief de verslaving aan rechtszaken. Het lijkt erop dat hij is uitgekeken op zijn Ierse hospita: ze komt niet meer in zijn filmpjes voor, de hond is pleite en ook haar huis is niet meer het achtergronddecor. Daarnaast doet hij een halfslachtige poging tot het genereren van werk via zijn TubeYourShop-idee, waarvan hij toch redelijkerwijs kan aannemen dat dat geen resultaat op gaat leveren met zijn steenkolenengels.

  Daarnaast is dit zijn enige kans om recht tegenover zijn vijanden te zitten en ze onder begeleiding van een rechter aan te vallen. Die kans zal hij niet willen laten schieten, denk ik zo.

  Bovendien is hij al wel eens eerder naar Nederland teruggekomen met de wetenschap dat hij bij de douane direct gearresteerd zou worden. Dat heeft hem er toen ook niet van weerhouden in Laos te blijven.

  We gaan het zien.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen idee. Ik volg die idioot al jaren, en waar je denkt dat een kat maar negen levens heeft lijkt Micha Kat er wel honderd te hebben.

   Het is allemaal natuurlijk wel verklaarbaar en inherent aan zijn stoornis, maar het blijft verrassend hoe slecht het justitiële systeem is ingericht om dynamisch te reageren. Ga als criminogene delinquent heel hard zigzaggen en je blijft jaren uit de cel, ook al ben je al eens veroordeeld. Echt bizar.

   Verwijderen
  2. Daar heb je zeker gelijk in. Steeds als ik denk "nou, dat zal zijn laatste actie wel zijn" blijkt hij gewoon weer door te gaan alsof er niets aan de hand is. Ook ik vind het onvoorstelbaar dat iemand die zich herhaaldelijk aan misdrijven schuldig maakt, daar steeds mee weg kan komen door in hoger beroep te gaan, rechters te wraken en naar het buitenland uit te wijken. Er komt echter vanzelf een moment dat hij vast gaat lopen, daar ben ik van overtuigd. Van uitstel komt in dit geval geen afstel. Of hij moet bewust in Ierland blijven zitten, zonder baan en zonder onderdak. Tot een zwerversbestaan zal de ijdele Kat zich niet snel verlagen. Bovendien kwebbelt hij zich met gladde praatjes wel weer ergens naar binnen.

   Die gedwongen DNA-afname zal te maken hebben met de valse bommeldingen. Dat zijn misdrijven, die verfspuiterij niet.

   Een tijdje brommen heeft voor hem trouwens ook voordelen: hij heeft gratis kost en inwoning en hoeft zich niet meer tot TubeYourShop-achtige kletspraat te verlagen of in huis te zitten bij een vrouw die hij ondertussen ook wel achter het behang kan plakken. Met een beetje hulp van buitenaf kan hij zelfs vanuit de cel voor KLOL blijven schrijven. Dan blijft het voor ons ook leuk.

   Heeft iemand nog nieuws over de zaak Kat vs. JDTV? De uitspraak werd groots op KLOL aangekondigd maar sinds de betreffende datum is het opvallend stil gebleven...

   Verwijderen
  3. Yep, dat moment van 'vastlopen' nadert en dat weet Kat natuurlijk ook. Vandaar die gekke fratsen met zijn eigen advocaten, met als gevolg btw dat hij juridisch nog zwakker staat; je eigen 'ervaren' advocaat opofferen zoals hij onlangs deed is min of meer een 'last call' actie en demonstreert paniek.

   In Ierland blijven zitten is volgens mij geen optie. Hij kan natuurlijk een uitkering aanvragen, maar dan komt zijn doopceel wel naar boven, en die gaat samen met een fors strafblad.

   Die 'gedwongen DNA-afname' heeft naar zeggen te maken met zijn graffiti-terrorisme. JDTV heeft die behandeling ook gekregen en ondergaan. Er is twijfel of Kat wel eerlijk is en ook daadwerkelijk is opgeroepen zijn DNA af te staan. Eerlijk gezegd gun ik de twijfelaars het voordeel van de twijfel. Vooral omdat Kat groots aankondigde een kortgeding aan te spannen tegen deze 'gedwongen afname van DNA'. Dat kan namelijk helemaal niet. Je kan niet voorkomen dat het afgenomen wordt, wel - later dus - dat het ingevoerd wordt in de 'no-fly-database'. Kat's advocaten weten dat natuurlijk veel beter dan ik, vandaar dat ook ik twijfel of hij werkelijk is opgeroepen. Kat is een hele grote en makkelijker leugenaar.

   Micha hoort thuis in een gesloten kliniek voor minstens een jaar. Geen internet, nauwelijks of geen contact met de buitenwereld, en vrolijke blije bezoekjes van zijn directe familie. Na dat jaar komt hij als herboren terug, maar zien wij hem nooit meer.

   Vergelijk, voor diegene die weten wie zij is, de moeder van zijn kind met zijn laatste verovering Victoria, en je weet dat het niet goed met hem gaat. Kat kan wonderbaarlijk erudiet zijn, maar hij heeft een zeer complexe persoonlijkheid die hem nu heel erg in de weg zit.

   Hij hobbelt nu met één been in de Ierse goot. Het duurt niet lang meer en dan is hij 'off the radar' en dan wordt het erg moeilijk hem alsnog te helpen.

   Verwijderen
  4. Hoe lang roepen we dat al niet? Volgens mij even lang als hij megamolaan loopt te roepen hoe goed hij wel niet is, dat hij zal overwinnen en dat zijn site als enige [vulmaarin] doet. Iets wat hij misschien ook alleen maar zegt om de moed erin te houden denk ik wel eens, want een schele flamingo kan nog zien dat het onzin is wat hij zegt.

   Verwijderen
  5. So what? @geen ?

   So what niets wat mij betreft. Er was een tijd dat ik mij oprecht zorgen maakte om Micha Kat, maar dat is voorbij.

   So what? inderdaad. Het boeit me ook niet meer wat hij uitkraamt of frummelt. Ik hoop slechts dat hij snel zijn straffen mag ondergaan en vervolgens een goede relatie opbouwt met een zeer eenzame, geduldige en saaie psychiater.

   Verwijderen
  6. Geen hond weet wie Micha Kat is, afgezien van een handjevol zelfverklaarde bloggende wereldverbeteraars. Ik heb persoonlijk meer compassie met het wel en wee van mijn directe buren dan met de Demminkclowns op het web.

   Verwijderen
  7. Ja maar @geen jij was dan ook jaren geleden de eerste die hier het telefoonnummer van de voedselbank in Rotterdam publiceerde.

   Je was toen al ver vooruit op onze tijd.

   Alleen jammer dat je wat vertraging hebt met je wereldbrekende uitvinding dat zich toen al in de laatste fase bevond.

   Verwijderen
  8. @Ziva
   Kom ik nog op terug, zal je verbazen durf ik te wedden. Overigens schets je wel een heldere constellatie m.b.t. Kat.

   Verwijderen
 5. Het zal pas een bevrijding worden voor ons redelijk normale Nederlanders als zowat alle zielen die achter sites zitten zoals rechts van onze reacties en hun reaguurders achter tralies zitten, of het nou de tralies zijn van een cel of een psychiatrische instelling. Pas dan kunnen we rustig ademhalen...en deze site opheffen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, daar hebben we wel een soort van plan voor: Agenda 21. Maar dat is helaas gelekt. Er zaten ook wel wat fouten in zoals bijvoorbeeld het idee om 'verhongeren' (starvation) als wapen te gebruiken.

   Dat werkt toch niet echt. Useless eaters zijn toch vindingrijker in het compleet nutteloos voor zichzelf zorgen dan gedacht.

   In agenda 23, ik kan je de beta versie sturen als je wilt, is die focus ook verandert. Er ligt nu veel meer nadruk op het eten van insecten (sprinkhanen, maden, mieren, etc) als proteine-rijk. Die insecten sourcen we natuurlijk via onze farms, en uiteraard zijn ze gemanipuleerd met onze laatste gen-tech. Kortom we laten ze nu zoveel mogelijk 'natuur' eten, in plaats van 'geen eten'.

   We noemen het 'biologisch', maar onze reclamebureaus hebben inmiddels de briefings om verder dan dat 'groen', 'duurzaam' en 'eerlijk' te werken.

   Verwijderen
  2. Oh, vergeten. Het doel.

   Testen (op alle groepen behalve Joden) wijzen uit dat na 3.22 jaar de combinatie 'mier en made' als voornamelijke proteine leverancier aangevuld met onze biologische Jaffa-sinasappel (de JaffaX911) de meeste verdoving in de cortex veroorzaakt. Proefpersonen dachten dat ze 'wakker' waren, maar bij subjects waar in die staat een been werd geamputeerd werd geen feed back geregistreerd. "Flash-indoctrinatie" testen waarbij de subjects via de standard issued smart TV werden geprogrammeerd zag vooral positieve pieken bij die consumenten die sprinkhanen als 'snack' kregen aangevuld.

   Echt een goed beeld is nog niet te geven. Dat duurt minstens nog een jaar. Maar goed, de campagne om insecten te eten is ook pas begonnen.

   Verwijderen
 6. Zó erg faalt het katje dat zelfs moedertje natuur niks van hem wil hebben...
  https://www.youtube.com/watch?v=D1LjyaPr6t4 :D :D :D

  BeantwoordenVerwijderen