zondag 11 januari 2015

Verdachte


Johan Oldenkamp had nog niet van de aanslagen in Parijs gehoord, of hij had al een stukje getikt. 'Ook Frankrijk heeft nu een nepaanslag'. 'De mainstream propagandamedia maakte gelijk bekend dat het om drie islamitische mannen zou gaan. Echter, de jongste van hen bleek op dat moment gewoon op school te zijn geweest. En uiteraard hebben beide andere verdachten ook helemaal niets met deze False Flag-operatie te maken.'

Een dag later was de profetie van Johan (Wholly Science?) al achterhaald, met uitzondering van de 'jongste die gewoon op school bleek te zijn geweest'. We kennen plotters onderhand: nooit eens afwachten totdat er wat meer duidelijkheid is.

En die duidelijkheid is er inmiddels: De 18-jarige Mourad Hamyd is de zwager van een van de twee aanslagplegers, Chérif Kouachi, en werd door de politie meteen van medeplichtigheid verdacht. Vermoedelijk ten onrechte. Hij zat op het moment van de aanslag in Parijs op school in Charleville-Mézière. Hamyd is bang dat zijn naam is bezoedeld en dat de aanslag hem zal blijven achtervolgen.

3 opmerkingen:

 1. Aan zelfkennis ontbreekt het deze vliegmasjien in ieder geval niet:

  Hoe kunnen amateurs als ik, na nauwelijks onderzoek te hoeven doen, doorkrijgen dat dit alles in scène is gezet door waarschijnlijk de Mossad?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien is het juist daarom dat ze eens wat beter hun best zouden moeten doen op hun theorietjes. Ik bedoel: Als zij het zien, waarom anderen dan niet? Ik bedoel: Zelfs als je jezelf boven anderen stelt kun je niet zeggen dat het niet erg makkelijk uit te vinden (lees: googelen) is.

   Verwijderen
 2. En nieboeboeh/not4news tettert alweer dat zogenaamd de CIA/VS erachter zit... uhuh.

  BeantwoordenVerwijderen