woensdag 7 januari 2015

ZonderlingenZo rond de jaarwisseling woedde er heel even een publiciteitsoorlogje rond de Canadese aluhoedjesgoeroe Kevin Annett. Die is van het International Tribunal into Crimes of Church and State, een organisatie die zich zogenaamd verzet tegen seksueel misbruik van kinderen door priesters, de 'systematische cover up door de Roomse en Anglicaanse kerk' en het stilzwijgen van de overheid.

Dat klinkt nobel, met die aantekening dat het tribunaal helemaal niet bestaat, en ook Annetts International Common Law Court of Justice (ICLCJ) te Brussel - die de Paus en de Britse Koningin zou hebben veroordeeld wegens ritueel kindermisbruik - compleet is verzonnen. 

Dat werd een dezer dagen nog eens bevestigd door twee oud-medewerkers van Annett, Alex Hunter en Watsek, die beiden als juryleden door Annett werden opgevoerd (video boven). Annett gaf daarop een verklaring uit dat beide mannen helemaal geen toegang tot het proces zouden hebben gehad en het allemaal kinnesinne was. Waarop de site Newsinsideout (zo te zien volledig geobsedeerd door UFO's en ritueel kindermisbruik) het bewijs leverde dat ze wel degelijk waren genoemd in de stukken.

Maar het wordt nog veel erger: de in Nederland woonachtige Mel Ve (video onder) van het kersverse CCN Conscious Consumer vertelde dat zij van Annett de opdracht had gekregen om de Brusselse dependance op te richten, hetgeen nooit is gebeurd. Ve was ook degene die opnamen maakte van Toos Nijenhuis, de Nederlandse vrouw die in 2013 beweerde dat zij door vroegere kardinaal Bernard Alfrink, Prins Bernhard en leden van de Engelse koninklijke familie zou zijn misbruikt. Al tijdens de de opnamen was het Ve opgevallen dat Nijenhuis zich voortdurend tegensprak. Zij waarschuwde Annett om het materiaal niet te gebruiken, maar die trok zich daar helemaal niets van aan.

Gelukkig kon Annett vorig jaar nog terugvallen op de knotsgekke Anne Marie van Blijenburgh alias De Supergetuige, die eindelijk weer eens ongeremd haar bizarre pseudologia fantastica-verhalen mocht opdissen. Een dezer dagen verzuchtte Annett: As for me: frankly, I’ve had enough of lunatics.

3 opmerkingen:

 1. Een voorspoedige 'debunk' 2015 toegewenst moderator! Ben net van een verzamelingsevaluatie op het Amerikaanse vasteland wedergekeerd. En ik kan jullie Hol-Landers hierbij alvast wel verklappen dat 2015 op zowel het noordelijke als zuidelijke halfrond van dat continent een bevrijdend ontsmettende kikezuivering te weeg zal brengen... Ben er he-le-maal klaar mee dan wel voor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een kille wederkomst zeg!: Hahaha!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kevin zegt op zijn blog (zelf): "Any lie, if repeated long enough by enough people, enters into group think and becomes the truth."

  Betrek dit even op de Demmink zaak en de paradoxale toepasselijkheid van deze opmerking "becomes instantly clear".

  BeantwoordenVerwijderen