vrijdag 9 januari 2015

Finest hour

Het is Joost Niemöller's finest hour. Na de aanslagen in Parijs ging hij er eens echt voor zitten, voor zijn 10-punten plan om ongeveer alles wat naar islam ruikt van de aardbodem weg te vagen. Immers, er zijn volgens Joost maar vier soorten moslims. 1. Jihadisten die aanslagen plegen. 2. Stilzwijgende instemmers, de overgrote meerderheid. 3. Mediamoslims die zeggen wat de journalisten van de MSM willen horen. 4. Ex-moslims. Dus.

Beter nog dan Geurt W. ooit had kunnen verzinnen, stelt Joost het volgende voor: Sluit alle moskeeën waarin niet in het Nederlands gepredikt wordt. Verbied de boerka overal. Verbied het dragen van hoofddoekjes en fundamentalistische baarden door vertegenwoordigers in overheidsinstellingen en winkels. Hef de optie tot dubbele nationaliteit op. Stel bouwvoorschriften in voor moskeeën. Geen minaretten. Maximum hoogte. En nog zo wat. Tot zover Joost.

Onder het stukje huilebalkt de Crème de la Crème van de moslimvreters. Veelal stuiptrekkende malloten van de bovenste plank met namen als dhimmiesnuffelaar, shrimpocat en vanhetgoor. Die vinden het tijd worden om de Pechtolds maar zeker ook de Peter R. de Vriesen 'met alle ten dienste middelen te bestrijden'. Misschien moet het Omroeppark maar gesloten worden, goed of kwaadschiks. Een tv kanaal voor niet-links moet er komen. Alle bestaande moskeeën moeten afgebroken worden of moeten een andere bestemming krijgen. De regering moet worden afgezet. Alle islamitische scholen moeten sluiten en, meer in het algemeen, alleen nog seculier onderwijs wordt toegestaan.

Slechts een enkeling die een ander geluid aandurft wordt weggehoond: '80 jaar geleden had er gestaan: Hoe leggen we de Joden aan banden? Voor een blank ras met de Kruistochten, fascisme en de Inquisitie als geschiedenis, zouden we om te beginnen eerst eens diep in onszelf kunnen kijken, alvorens buiten ons een zondebok te zoeken.'  Waarop de reactie volgde: 'Wat u in feite doet is de discussie dood stampen.'

18 opmerkingen:

 1. Kan me helemaal vinden in Joost z'n voorstellen!
  En Barracuda, je geeft me de indruk dat je het niet erg vindt wat er in Parijs gebeurd is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, dus de 'moslims' hebben het gedaan. Volgens mij is een vergelijking met de IRA op zijn plaats: je kan toch ook niet zeggen dat alle katholieken daar voor waren? Verder ben je de cartoon onder alweer vergeten.

   Verwijderen
  2. Wat hebben de 'moslims' gedaan? Gaat het wel goed met je? Cartoon? Welke Cartoon? IRA? Wat IRA? Katholieken? Het ging toch over de moslims en hoe erg het wel niet is wat Joost nu weer allemaal geschreven heeft? Je wekt niet echt indruk met je antwoord... gaat het echt wel goed met je Barra?

   Verwijderen
  3. Pleket: je blog staat weer vol met UFO's en Grey Aliens. Ben je nou wel of geen zweefkees?

   Verwijderen
  4. Dat zal je voor jezelf moeten bepalen John! Maar wijs me op het blog de UFO's aan en we gaan samen een stukje zweefkezen!

   Fijne zondag John!

   Verwijderen
  5. @barracuda, welke cartoons? Ik ben van mening dat de hele cartoons misschien wel de reden tot een aanslag op Charlie zijn geweest, maar dat de onderliggende oorzaak en besluitvorming tot een aanslag waarschijnlijk de 20 jaar durende bezetting van het midden oosten is.

   Verwijderen
 2. Moslims zijn een aanwinst voor onze samenleving. Hoofddoekjes zijn een terecht antwoord op oversextheid van de meeste mannen. Terwijl wij zijn ontkerkt, heeft de islam een leer bedacht waaruit je minder makkelijk zomaar effe wegloopt. Wij geloven alleen nog maar in meer consumeren. Mohammedanen gaan voor spiritualiteit. Ook is de islam een sociaal geloof. Zo wordt voor iedere man of vrouw een partner geregeld, ook als je verlegen bent of minder sexy. Zet dat eens tegenover de kinderloze vrijgezellen cultuur van de autochtone stadsmens. Beetje dwang en pressie is dan voor lief te nemen. Mochten er mensen zijn die zich storen aan de islamisering van nederland, dan is er maar 1 oplossing. Een wederopstanding van de bijbel en terug naar de kerkbanken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een verschrikkelijke onzin. Schaam je ! In ons land zijn er juist rechten verworven dat we mogen kiezen en niets(weinig) wordt opgedrongen. Jouw oplossing is dus het beperken van de keuze ?

   Verwijderen
 3. Wat waren we blij en bevrijd in de jaren 60 en 70. Het juk van onze religies werd massaal afgegooid. Dat we daarmee ook eeuwen van tradities van onze voorouders bij het oudvuil zetten, was bijzaak. Dat gat wordt nu opgevuld door de islam. Terwijl nog steeds kerk na kerk moet worden gesloten, rijzen de nieuwe moskeeën als paddenstoelen uit de grond. Daar staan we dan met de 'happiness' in ons hand te kicken op ons individualisme. Gezamenlijk een vuist maken is er niet meer bij. Wat ons rest is in het stemhokje stiekempjes het vakje van geert wilders rood te maken. De prijs van onze zinloosheid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de vrolijkheid en positiviteit van dat mooie geloof straalt er bij de meeste volgers ook helemaal van af.

   Verwijderen
 4. OT maar wel relevant voor dit blog:

  http://www.ad.nl/ad/nl/31544/Rampvlucht-MH17/article/detail/3826520/2015/01/09/Getuigen-MH17-ramp-Vanaf-hier-is-de-raket-gelanceerd.dhtml

  waarmee de false flag en hoax dwaallichten hopelijk snel zullen uitdoven.

  Oh, wacht even, het is door de MSM onderzocht... Kanniewaarzijndan!

  Nee, Martin en Boudineke zullen het straks wel weer veel beter weten, want ze zijn daar natuurlijk ook maanden onderzoek wezen doen. Toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. "Volgens mij is een vergelijking met de IRA op zijn plaats"

  Zeker weten, die vergelijking klopt als een bus; de aanslagen van de IRA hadden niets met de IRA te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. http://www.isgeschiedenis.nl/nieuws/kabouterbeweging_van_roel_van_duijnkabouterbeweging_van_roel_van_duijn/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. "dus de 'moslims' hebben het gedaan"

  Als het geen moslims waren wie of wat waren het dan wel, een zionistisch complot?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "De moslims" hebben het gedaan? Nou misschien niet in naam van iedere moslim, maar wel in naam van hun profeet Mohammed. Dat was toch aardig duidelijk? Ik heb al eerder op dit forum getypt dat ik in eerste beginsel respect voor iedereen heb, maar het moet wél wederzijds komen. In het geval van extremisten blijkt keer op keer dat mensen zoeken naar diepere verklaring, terwijl de ware toedracht vrij duidelijk is; het betreft een aanval op het Westen in het algemeen om ook hier de Sharia in te voeren. Vraag me af hoe veel verder we afglijden...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hiervoor geldt ongeveer (ongeveer, de nuances voeren hier te ver denk ik) hetzelfde voor als het afdoen van het Noord-Ierse conflict als één tussen prostestanten en katholieken. Het.Was.Geen.Godsdienst.Conflict! Dat godsdienst uiteindelijk dan vaak wel een rol gaat spelen staat buiten kijf, maar is zelden of nooit de aanleiding (net zomin als de tachtigjarige oorlog als reformatiestrijd begon).

  Mogelijk levert 'Charlie' bij de in het westen opgegroeide en wonende moslims het besef op dat tot écht deze samenleving ook hún samenleving is, en dat zij hier veel meer vrijheid hebben dan in islam-theocratische staten. Nu dat nog beter en vaker publiek naar voren brengen - en beter luisteren naar Aboutaleb - en er is een wereld gewonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach, ik word genoemd. Ik wil wel een kleine kanttekening plaatsen (vaak worden mijn kleine kanttekeningen toch iets te groot, maar dat terzijde)

  Tachtig jaar geleden zou ik mij niet hebben afgevraagd hoe het internationale jodendom aan banden zouden kunnen leggen, maar hoe wij de dreiging van het bevriende staatshoofd van ons buurland aan banden zouden kunnen leggen. (Ook met de kennis van achteraf zou ik het niet weten.) Het is maar een klein detail. Het gevaar van het fascisme dat wij in de jaren dertig en veertig van de vorige eeuw hadden; dat gevaar is er nu weer! En het weer het fascisme. En het is weer niet leuk. Vroeger droeg het fascisme een legeruniform dat was ontworpen door HUGO BOSS en nu draagt het fascisme een djellaba (een mannenjurk).

  Nú weet ik wel hoe wij in Nederland en in de rest van de wereld het fascisme moeten bestrijden, de moskeeën moeten worden gesloten, allemaal en overal! Dan moet vervolgens om Baracudenls maar eens aan te halen elke moslim verteld worden dat Allah is verzonnen. Was het in 1940 maar zo eenvoudig geweest.

  Als wij dit keer het fascime beter en afdoende bestrijden dan bestaat de kans dat er wat minder dooien vallen dan de vorige keer dat wij door de fascisten werden overvallen. Het leven is een keuze, en iedereen is zelf verantwoordelijk voor wat hij er van maakt.

  Overigens mijn naam is gewoon vanhetgoor, kan ik ook niets aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen